Usuari Discussió:Cataleirxs/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure


Hola, Cataleirxs! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura. A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

--Paracel63 (disc.) 21:29, 27 gen 2021 (CET)

Bon dia i benvingut ací!

Ep! Molt bon dia!

Espere que et vaja tot molt bé. Molt bé el teu twitter! Fa molt de goig! Tant de bo ens pugues assabentar molt sobre cultura de Brasil! :)

Moltes gràcies i enhorabona per les teues edicions! Escolta, t'agrairia que participares al vídeo que fem per al 20é aniversari de la Viquipèdia! Trobe que hauries de fer alguna coseta per a demostrar que som una gran comunitat i fins i tot podràs dir alguna cosa en portugués (Muito obrigado! :) ), i sé que ho faràs molt bé. En Sorenike ha deixat més detalls a la Taverna però tens més avallet les dades essencials:

"Si esteu interessats a participar-hi, heu de gravar-vos durant uns 10 o 15 segons màxim, explicant molt breument què significa, què en penseu o per què és important per a vosaltres la Viquipèdia i desitjar-li un feliç aniversari, un per molts anys, etc. És important que el vídeo que feu estigui en format horitzontal; pel que fa a la qualitat, no és un requisit indispensable, però és un valor afegit que en tingui un mínim.

Una vegada tingueu el vídeo, el podeu enviar a viquipedia@wikimedia.cat, on el rebrà la persona encarregada de l’edició."

En teoria s'havia d'enviar abans del 28 de febrer però si tardes un o dos dies més no passa res.

Espere que t'hi engresques, i que puguem comptar amb tu! Una abraçada! Molt bon cap de setmana! Até logo! Claudi/Capsot (disc.) 13:41, 27 feb 2021 (CET)