Usuari Discussió:Cesc97

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Cesc97/Arxiu 1 en data 06-11-2020.





Dvdgmz (discussiócontribucions)

Viquimarató: 125anysCoopBDN

Hola! M'agradaria molt que poguessis participar a la Viquimarató 125anysCoopBDN el dissabte 1 de juliol (diada internacional del cooperativisme). Si pot ser presencialment a Badalona i si no remotament. Estem recollint fonts bibliogràfiques en un pad i també treballant per tenir-ne físicament aquell dia al Conservatori de música, on es farà. Mira't la pàgina de la Viquimarató per si hi ha articles que et vindrà de gust editar o millorar. Si hi ha persones que creus que els pot interessar participar, si us plau, digue'ls-ho.

Resposta a «Viquimarató: 125anysCoopBDN»
Judesba (discussiócontribucions)
Resposta a «'''Viquitrobada 2022 Amposta'''»
Capsot (discussiócontribucions)

Espere que et vaja tot molt bé i moltes gràcies per tota la faena que fas! Organitzem amb companys viquipedistes i membres d'Amical Wikimedia (la nostra entitat que es farà càrrec de les despeses de transport i àpat), una trobada el 27 d'agost d'enguany a Calonge (Viquiprojecte:VENI VIDI VIQUI). Espere que pugues venir-hi, ens faria goig poder comptar amb la teua presència!:) Ja ens ho comentaràs, molt bona setmana i tant de bo continues editant molt de temps! Una abraçada! Fins ben prompte! Claudi/Capsot

Resposta a «Bon dia Cesc!»
F3RaN (discussiócontribucions)

Moltes gràcies per la teva participació al Mes de l'Àsia a la Viquipèdia. Enguany s'han creat en total 413 nous articles en català relacionats amb l'Àsia. A destacar, les biografies de dones i els articles sobre l'Àsia Central, entre d'altres. A nivell global, s'han creat al menys 6.672 articles. De nou, gràcies i desitjo que participis a la pròxima edició! --F3RaN (disc.) 22:55, 2 des 2020 (CET)

Resposta a «Asian Month 2020»
Cap més tema anterior