Usuari Discussió:DaddyCell

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, DaddyCell! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura (recorda signar prement l'icona Icona per a signar). A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

--Carles (enraonem) 13:54, 20 oct 2016 (CEST)[respon]

Drets d'autor, còpies i traduccions[modifica]

Recorda: Si tradueixes un article d'una altra viquipèdia, encara que només sigui un fragment, cal reconèixer-ne els autors originals posant la plantilla {{traduït de}} a la pàgina de discussió de l'article. Pots seguir l'enllaç per veure les instruccions de la plantilla.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Yayo Herrero López i Redwashing. --Kette~cawiki (disc.) 20:06, 5 ago 2017 (CEST)[respon]

Termes bàsics[modifica]

T'animo a fer entrades sobre més conceptes genèrics com aquest de redwashing i similars per entendre els missatges propagandístics de diverses formacions. --barcelona (disc.) 20:20, 5 ago 2017 (CEST)[respon]

Títols en cursiva[modifica]

A la documentació de la plantilla {{Títol cursiva}} pots veure que està reservat a articles on el títol sigui un nom científic. I recorda... Llanceu-vos-hi! --Kette~cawiki (disc.) 21:29, 5 ago 2017 (CEST)[respon]

Viquiprojecte: Diversitat sexual[modifica]

Hola @DaddyCell,

Celebro la teva iniciativa en el viquiprojecte Diversitat sexual! Vull comentar-te que @Davidpar i jo, @Sjoel, tenim un projecte per a crear i millorar articles bàsics sobre sexualitat humana. La nostra idea és incentivar institucions, professionals i acadèmia relacionada amb sexualitat, perquè col·laborin en la redacció d'aquests articles.

El nostre plantejament era realitzar una viquimarató sobre sexualitat humana, en la qual buscaríem la implicació d'aquests tres col·lectius, més el voluntariat. D'altra banda, pensàvem en incentivar el professorat universitari a incorporar activitats d'edició a la Viquipèdia en les seves assignatures.

El nostre plantejament inicial era tractar la sexualitat humana, en general i des d'una perspectiva integral (tenint en compte la diversitat sexual). Però davant la necessitat d'acotar el nombre d'articles, ens sembla perfecte centrar-nos en diversitat sexual, i d'aquesta manera unir esforços en el projecte.

Des del meu punt de vista, és prioritari tenir uns bons articles principals, que siguin extensos, exhaustius i actualitzats; que formin la base del coneixement. I, posteriorment, ampliar el nombre d'articles secundaris. Així doncs, dividiria el projecte en dues seccions "articles bàsics" i "articles complementaris".

Què et sembla? ;)

Hola, DaddyCell. He vist que has creat l'article de l'assumpte, però repassant l'article Capitalisme rosa veig que ja incorpora aquest apartat i, a la pràctica, té més extensió que l'article que has creat nou. No seria més raonable completar l'apartat de Capitalisme rosa i no tenir la informació escampada en dos articles? només és una proposta. Salut!--Papapep (disc.) 18:32, 24 abr 2020 (CEST)[respon]

Viquiprojecte LGBTIQ+[modifica]

Bona tarda,

La usuària Judesba i jo estem engegant un Viquiprojecte LGBTIQ+ que englobaria diversos Viquiprojectes relacionats amb aquesta temàtica, tant existents com posteriors. La idea és donar-hi visibilitat i continuïtat. Creiem que et pot interessar, perquè hem vist que has participat en algun d'aquests Viquiprojectes, editat algunes entrades d'aquesta temàtica o hi has mostrat afinitat en les teves etiquetes d'usuària/usuari.

Volem fer una Viquimarató o un Viquiconcurs la setmana del 27 de juny al 3 de juliol i ens agradaria saber si t'animaries a donar-hi forma (proposant articles, format del projecte, etc.) i a participar-hi. Esperem que t'engresqui la idea. A nosaltres, molt :-)

Paral·lelament, treballem en la creació d'un portal LGBTIQ+, que donarà cabuda a tot això i més i servirà "d'aparador" per donar visibilitat i també d'espai de trobada o fòrum de discussió per donar veu quan calgui.

Posteriorment a l'activitat del 28J, volem fer una trobada LGBTIQ+ presencial per explicar-nos i escoltar-nos, amb la vista posada a arribar a una entesa i una col·laboració amb la comunitat viquipedista sobre aquelles qüestions que necessiten una resposta per tal que la Viquipèdia sigui un espai més amigable amb les persones LGBTIQ+.

T'agradaria sumar-t'hi? :-)

Bon cap de setmana! Sjoel (disc.) 20:10, 4 juny 2022 (CEST)[respon]