Usuari Discussió:Doskoy Panda

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Benvinguda[modifica]

Hola, Doskoy Panda! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura. A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

Pau Cabot · Discussió 20:48, 30 jul 2022 (CEST)[respon]

Gràcies per la benvinguda! Doskoy Panda (disc.) 11:07, 31 jul 2022 (CEST)[respon]

Tancament del Viquiprojecte Sherlock Holmes[modifica]

Hola, Doskoy Panda! T'he deixat un missatge a la pàgina de discussió del viquiprojecte, però després he pensat que, com quasi no et connectes, potser no el llegiries. Com tenim el tema del tancament del concurs? Si et cal ajuda, mho dius. Salut! Amàzona (AWM) (disc.) 12:50, 20 feb 2023 (CET)[respon]

Hola! Disculpes per la tardança. De moment tinc això, que et sembla?
Més val tard que mai!
Gairebé cinc mesos més tard de l’inici del Viquiprojecte Sherlock Holmes, ja va sent hora de tancar-lo amb magnificència! 35 nous articles que engrandiran la llegenda del gran detectiu! Felicitacions a tots els participants per les seves aportacions, especialment a l’usuari Ignasi, qui ha demostrat una gran dedicació al projecte i un gran coneixement sobre els relats. Recordem que els participants sou benvinguts a afegir el distintiu del Viquiprojecte al vostre perfil i continuar investigant sobre el gran llegat de Sherlock Holmes. Com ningú pot dir millor que Vincent Starret, “but still the game’s afoot for those with ears”.
Moltes graciés a tots i bona lectura! Doskoy Panda (disc.) 13:54, 20 feb 2023 (CET)[respon]
Hola novament. Edito el comentari per a notificar-ne els participants. Gràcies, bona feina! :-) --Amàzona (AWM) (disc.) 14:32, 20 feb 2023 (CET)[respon]