Usuari Discussió:El Gos de Mitjanit

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola El Gos de Mitjanit! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint perfectament l'esperit del projecte. Per fer traduccions us pot ajudar l'Amical-bot. Visiteu la seva pàgina on s'explica com fer-lo servir.


Consell del dia: Un cop l'any es convoca la Gran Quinzena Anual de la Qualitat, però si esteu molt interessat en augmentar la qualitat de la Viquipèdia, no dubteu a seguir en qualsevol moment de l'any la llista de tasques de manteniment de la pàgina.}}

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


Salutacions cordials

--Pau Cabot · Discussió 07:16, 22 gen 2008 (CET)[respon]

Recordatori[modifica]

Recorda: Les paraules significatives d'un article han d'estar enllaçades als articles corresponents. Pots fer això posant dues claus abans i després del concepte, així: [[Concepte]]. També ho pots fer seleccionant el concepte a enllaçar i prement el botó .
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Escola d'Art d'Olot.


--Pau Cabot · Discussió 21:15, 29 set 2008 (CEST)[respon]

Recordatori[modifica]

Recorda: Cada article ha d'estar classificat almenys en una de les categories existents a la Viquipèdia. De no ser així, costarà molt trobar-lo en mig de 750.292 articles. Pots aprendre com categoritzar un article aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Gesta Dei per Francos.


--Pau Cabot · Discussió 21:31, 29 set 2008 (CEST)[respon]

Recordatori[modifica]

Recorda: Les paraules significatives d'un article han d'estar enllaçades als articles corresponents. Pots fer això posant dues claus abans i després del concepte, així: [[Concepte]]. També ho pots fer seleccionant el concepte a enllaçar i prement el botó .
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Club.


--Pau Cabot · Discussió 14:52, 30 set 2008 (CEST)[respon]

Recordatoris[modifica]

Recorda: Cada article ha d'estar classificat almenys en una de les categories existents a la Viquipèdia. De no ser així, costarà molt trobar-lo en mig de 750.292 articles. Pots aprendre com categoritzar un article aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Elit.


Recorda: Les paraules significatives d'un article han d'estar enllaçades als articles corresponents. Pots fer això posant dos claudàtors abans i després del concepte, així: [[Concepte]]. També ho pots fer seleccionant el concepte a enllaçar i prement el botó .
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Elit.


--Pau Cabot · Discussió 20:55, 3 oct 2008 (CEST)[respon]

Escola d'Olot[modifica]

Enhorabona per la bona feina que estàs fent. he vist l'article que has creat Escola d'Art d'Olot i que has redirigit incorrectament Escola d'Olot, que es refereix a la corrent del manifest del paisatge (gènere pictòric) del romanticisme a la garrotxa, considerat precursor de la pintura d'avantguarda a Espanya. Quan es crea una redirecció o una pàgina de desambiguació cal sempre comprovar el Que hi enllaça i en aquest cas són : Dionís Baixeras i Verdaguer, Josep Pujol i Ripoll, Maurici Vallsquer, Marià Vayreda i Vila, Joaquim Vayreda i Vila i Paisatge (gènere pictòric), també hi hauria de enllaçar Josep Berga i Boix. Per si t'animes a crear el contingut d'Escola d'Olot et pot servir com referència aquest article. --Jordicollcosta (discussió) 11:34, 6 oct 2008 (CEST)[respon]


Recordatori[modifica]

Recorda: Les paraules significatives d'un article han d'estar enllaçades als articles corresponents. Pots fer això posant dos claudàtors abans i després del concepte, així: [[Concepte]]. També ho pots fer seleccionant el concepte a enllaçar i prement el botó .
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Escola dels Annales.


--Pau Cabot · Discussió 18:28, 8 nov 2008 (CET)[respon]

Hola:

Aquests dos articles es poden fusionar? Crec que tracten sobre el mateix. El problema és que no sé quin és el terme correcte en català. Pots fer-hi una ullada quan puguis? Gràcies. --Bestiasonica (discussió) 18:24, 17 nov 2008 (CET)[respon]

hauries d'incorporar la informació que vas posar a sòviets a l'article en singular. Senzillament pica el botó edita i escriu el que consideris convenient. --barcelona (discussió) 20:20, 29 nov 2008 (CET)[respon]

Categoria:Absolutisme[modifica]

Hola:

No redireccionis els articles de categories. No es considera una bona pràctica. --Bestiasonica (discussió) 00:12, 13 març 2009 (CET)[respon]

Partit Tory[modifica]

Recorda: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Partit Tory. --Bestiasonica (disc.) 14:12, 4 maig 2009 (CEST)[respon]

Carles_Jardí_i_Pinyol és un article orfe[modifica]

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si no enllaça cap pàgina a la que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Carles_Jardí_i_Pinyol. --Bestiasonica (disc.) 12:24, 2 nov 2009 (CET)[respon]

Problemes de drets d'autor: Joventuts d'Esquerra Republicana-Estat Català[modifica]

Agraïm les teves contribucions, com a Joventuts d'Esquerra Republicana-Estat Català, però malauradament hi ha un problema per verificar que realment és un material lliure. No podem acceptar text o imatges copiats d'algun altre lloc incompatible amb la nostra llicència d'ús. Aquest article sembla que s'ha copiat de http://webs.racocatala.cat/cat1714/jerec.htm, i per tant podria ser una violació dels drets d'autor. De forma preventiva, el contingut serà esborrat en breu.

Si creus que l'article no és una violació dels drets d'autor, o si tens un permís del titular legítim per alliberar-lo sota una llicència compatible amb la CC-BY-SA 3.0, pots seguir les següents instruccions:

Cal tenir en compte que és possible que el text s'hagi de modificar per a que tingui un to enciclopèdic i que s'adapti a una estructura i estil. A més, formalitzar un permís no és garantia de que sigui acceptat si no compleix amb les nostres polítiques i normes.

Esperem la teva comprensió i que segueixis col·laborant a la Viquipèdia però, si us plau, soluciona o evita aquests problemes. Ecemaml (discusión) 00:52, 9 nov 2009 (CET)[respon]

Recordatori d'admissibilitat de: Associació Catalana de Llevadores[modifica]

Recorda: La Viquipèdia és una enciclopèdia no una base de dades o un lloc per a fer promoció. En crear un nou article s'haurien de comprovar els criteris d'admissibilitat («que hagi rebut cobertura significativa en fonts fiables i independents del subjecte»). Cal mirar d'aportar referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article.

Si no s'aporten referències de terceres parts independents l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament. Demanem calma durant les discussions per intentar cercar el consens a l'hora de defensar els teus arguments o rebatre els dels altres usuaris.
Aquest recordatori és en motiu de Associació Catalana de Llevadores. --Pau Cabot · Discussió 21:07, 25 ago 2011 (CEST)[respon]

També per a Domènec Jardí i Pagès i per a Carles Jardí i Pinyol. Pau Cabot · Discussió 21:12, 25 ago 2011 (CEST)[respon]


Proposta d'esborrament de la pàgina Carles Jardí i Pinyol[modifica]

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «Carles Jardí i Pinyol», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.--Pau Cabot · Discussió 08:15, 14 gen 2012 (CET)[respon]

També per Associació Catalana de Llevadores i Domènec Jardí i Pagès. Pau Cabot · Discussió 08:18, 14 gen 2012 (CET)[respon]
Benvolgut Gos de Mitjanit, he força retreballat els articles sobre Carles Jardí i Domènec Jardí, per a salva-ls de l'esborrament. Em faria il·lusió si poguessis emetre una opinió a la pàgina. Mercès. --Flamenc (disc.) 11:02, 20 gen 2012 (CET)[respon]

Problemes de drets d'autor: Diccionari etimològic i complementari de la llengua catalana[modifica]

Agraïm les teves contribucions, com a Diccionari etimològic i complementari de la llengua catalana, però malauradament hi ha un problema per verificar que realment és un material lliure. No podem acceptar text o imatges copiats d'algun altre lloc incompatible amb la nostra llicència d'ús. Aquest article sembla que s'ha copiat de http://www.enciclopedia.cat/fitxa_v2.jsp?NDCHEC=0022453, i per tant podria ser una violació dels drets d'autor. De forma preventiva, el contingut serà esborrat en breu.

Si creus que l'article no és una violació dels drets d'autor, o si tens un permís del titular legítim per alliberar-lo sota una llicència compatible amb la CC-BY-SA 3.0, pots seguir les següents instruccions:

Cal tenir en compte que és possible que el text s'hagi de modificar per a que tingui un to enciclopèdic i que s'adapti a una estructura i estil. A més, formalitzar un permís no és garantia de que sigui acceptat si no compleix amb les nostres polítiques i normes.

Esperem la teva comprensió i que segueixis col·laborant a la Viquipèdia però, si us plau, soluciona o evita aquests problemes. --Àlex (Discussió) 11:14, 25 nov 2012 (CET)[respon]

Domènec Jardí i Pagès[modifica]

N'he proposat l'esborrat --Amortres (disc.) 09:42, 16 ago 2023 (CEST)[respon]

Carles Jardí i Pinyol[modifica]

N'he proposat l'esborrat --Amortres (disc.) 09:47, 30 des 2023 (CET)[respon]