Usuari Discussió:Espercius

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Benvingut/da a la Viquipèdia i al Coneixement lliure. A la Portada, hi ha un apartat anomenat Viquipèdia on trobaràs informació per a un inici més fàcil :-)

Aquesta és la teva pàgina de discussió, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Per contestar, no ho has de fer a la teva pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit. A més, tens la teva pàgina d'usuari, on hi pots posar les teves dades, interessos, etc.

Disposes de la taverna, on posar-hi els teus dubtes, suggeriments o comentaris. Pots signar en les discussions amb el penúltim botó de dalt de la barra d'edició.


Joanjoc 18:01 5 mai, 2005 (UTC)


No, si no vaig ser jo, qui va canviar el nom, jo només ho demanava!... però per sort aquí a la viqui hi ha gent que en sap molt, de noms i/o ortografia, i ràpidament va ser fet. En tot cas, benvinguda i ànims! Espero que aquí et purguis de tots els traumes d'altres viquis!--Jahecaigut 01:03 10 mai, 2005 (UTC) --- Fixa't amb els apostrofs sisplau. Havies creat un 23 d´octubre quan ja existia l'article correcte: 23 d'octubre. Xevi 17:58 10 mai, 2005 (UTC)

Imatges[modifica]

Hola :-) No hi ha cap problema amb que les fotos continuin a la Viquipèdia en català si ho fan de manera legal. Jo el que faig amb les fotos que provenen d'una viquipèdia en un altre idioma, és buscar-les a la commons http://commons.wikimedia.org i si no hi són les carrego directament allà, ja que considero que són fotos que poden interessar a altres viquipèdies a part de la catalana. Però bé, com que ara ja estan a la catalana i això no és cap problema :-) El més fàcil és editar la imatge a la Viquipèdia en anglès, copiar el text que hi ha allà, editar la imatge a la Viquipèdia en català i enganxar el text i traduïr-lo. Així no es perd la informació sobre l'origen de la foto que hi havia a la viquipèdia original. A més es pot posar una nota que digui, prové de la viquipedia anglesa i fins i tot l'enllaç a la imatge original :

Ja sé que tota aquesta part no és la més divertida de la Viquipèdia, però hem de vetllar perquè es compleixin els drets d'autor d'aquesta :-) --Joanjoc (discussió) 15:11 7 ago, 2005 (UTC)


Hola Espericus :-) per a poder entendre perquè unes imatges es veuen directament al copiar l'enllaç d'una altra viquipèdia i les altres no, has de tenir en compte el següent;

A disposar :-) --Joanjoc (discussió) 15:24 8 ago, 2005 (UTC)


Normalment, s'enllassa cap a d'altres articles de la mateixa viquipedia que es considerin rellevants (veges el Llibre d'estil i les correccions que he fet al mateix article talidomida). Xevi 19:01 8 ago, 2005 (UTC)

Votació[modifica]

Hola :-) mira't aquest article Viquipèdia:Sistema de presa de decisions on s'explica el procés. Caldria crear una nova pàgina de votacions i publicitar-la, explicant breument les propostes existents i deixant un temps per a noves propostes. Després, ja només quedarà iniciar la votació amb les propostes existents i esperar el resultat :-) --Joanjoc (discussió) 18:52, 16 feb 2006 (UTC)

No sé si es podria fer referència a votacions semblants: b:Viquillibres:Nom del projecte o no fa al cas...? --Joanjoc (discussió) 16:12, 22 feb 2006 (UTC)

Firma[modifica]

Em descuidava el tema de la firma :-) Mira que a les preferències, no tinguis activada la casella; Signatures planes (sense enllaç automàtic). A Viquipèdia:Trucs hi ha més informació. --Joanjoc (discussió) 18:54, 16 feb 2006 (UTC)


Firmo fatal

--[[Usuari:Espercius|Espercius [[Usuari Discussió:Espercius|discussió]]]] 21:02, 16 feb 2006 (UTC)


Si vols, pots provar de posar al malnom, dins les preferències el codi;

[[Usuari:Espercius|Espercius]] ''([[Usuari_Discussió:Espercius|Espercius]])''

I activa la casella Signatures planes (sense enllaç automàtic). És com ho tinc jo, i em funciona :-) Joanjoc (discussió) 16:19, 22 feb 2006 (UTC)

Hola Espercius, mira com m'esta quedant l'entrada CO2.

Imatge de Merrick[modifica]

A la imatge:Merrick 4.jpg he modificat la parrafada teva i he posat la llicència de domini públic per drets expirats. Mira si et sembla bé. --VRiullop (parlem-ne) 18:32, 9 jul 2006 (UTC)

Estic fent campanya[modifica]

Hola Espercius,

M'he presentat com a candidat a administrador. No és molt habitual que un candidat perda el temps promocionant-se però sempre hi ha una primera vegada. No sé quina va a ser la teua reacció, simplement et demane que passes per allí i dones la teua opinió. El teu vot compta, sia positiu o negatiu, t'estaré igualment agraït. El meu proposit és coneixer la vostra opinió i que la votació sia per part de tota la Comunitat.

Si creus que no reuneixes els requisits necessaris per poder votar fes m'ho saber, este missatge te l'ha deixat un bot i potser no haja fet la seua feina correctament (encara que la tria d'usuari l'he feta jo, però potser hage errat).

Si penses que no s'ha de fer este tipus d'accions no dubtes a comunicar-m'ho també. El meu propòsit és donar a conéixer la meua candidatura a tots el que tinguen dret a vot, tenint en compte que hagen participat en altres candidatures o que estiguen actualment actius. —Pasqual 23:46, 11 jul 2007 (CEST)[respon]

Viquitrobada[modifica]

Hola Espercius,

Estem intentant organitzar una trobada, en la que es parlaran de tota mena de temes viquipèdics, el primer pas ha estat comunicar-lo a la taverna, el segon ha estat intentar concretar alguna data i un lloc. Finalment podrem tractar de tot el que volem abordar en eixa reunió.

Si penses que és una bona idea i vols participar-hi dirigeix te a esta secció de la Taverna i apunta-t'hi.

Este és un missatge enviat a tots els usuaris més actius o que han col·laborat en mantes ocasions a la viquipèdia i que per tant considerem que podran sentir-se involucrats en esta pròxima trobada.

L'objectiu d'este missatge és aconseguir el màxim possible de participants i que se n'assabente quanta més gent ja que en moltes ocasions els temes de la Taverna passen desapercebuts, si creus que no hauries d'haver estat avisat pots comentar-ho amb el Pasqual que n'és l'autor. Tingues en compte que ha estat una persona qui t'ha triat, no un bot. —Pasqual 00:44, 19 jul 2007 (CEST)[respon]

checkusers inicials[modifica]

Este missatge l'heu rebut perquè heu estat editant recentment i compteu amb un nombre d'edicions considerable. També s'ha acordat enviar este missatge als més veterans encara que no hagen editat darrerament.

El propòsit d'este missatge és comunicar-vos d'una forma directa la posta en marxa de l'elecció d'uns checkusers inicials complint les normes establides a Viquipèdia:Elecció de checkusers. Si creieu que reuniu els requisits per optar al càrrec, presenteu-vos a Viquipèdia:Presa de decisions/2008/Checkusers inicials. La data límit és el 17 de gener de 2008, queden -8 dies. Tanmateix, si no us considereu suficientment experimentat, esperem que pugueu participar tant en les discussions com en les votacions. --Pasqual 00:02, 12 gen 2008 (CET)[respon]

Hola Espercius, soc jo el cameta[modifica]

Fa molt de temps que no ens veiem ni parlem dels rumanos aquells. Ja se que em vaig passar amb aquella intervenció amb el pobre pkdos, però la culpa es que prenia massa coca-cola i estava bastant tronat. Encara soc al canal #ebay i tambe em trobaras molts cops al canal #wikipedia-ca del freenodeel comentari anterior sense signar és fet per Cameta (disc.contr.) 20:24, 2 març 2008 (CET)[respon]

Viquimedia.cat[modifica]

Hem creat l'associació Amical Viquipèdia perquè fa temps que anem al darrere de ser reconeguts com local chapter de wikimedia, aquí pots veure la nostra candidatura, potser pots considerar de donar-hi suport signant al corresponent apartat (cal haver-se registrat a Meta). --Jordicollcosta (discussió) 12:31, 28 nov 2009 (CET)[respon]

Board elections 2011[modifica]

Hola Espercius,

S'han convocat eleccions al consell d'administració de la Wikimedia Foundation: http://meta.wikimedia.org/wiki/Board_elections/2011/en

Al teu historial veig que amb posterioritat al 16 de març no has fet cap edició.

Per poder votar hauries de tenir fetes 20 edicions abans del 15 de maig del 2011, te'n caldrien 20. Si vols participar en aquestes eleccions encara hi ets a temps.

Salutacions.

Nota: T'envio aquest mail perquè el teu usuari no figura en la llista dels que no volen rebre correspondència electoral: http://meta.wikimedia.org/wiki/Wikimedia_nomail_list Si no vols rebre més informacions només cal que t'apuntis a la llista.

--Coet (disc.) 14:34, 6 maig 2011 (CEST)[respon]