Usuari Discussió:Ferbr1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Si vol dir-me qualsevol cosa, pot clicar aquí
Jimbo Wales. «Wikipedia is an encyclopedia» (en anglès), 2005. «Wikipedia is first and foremost an effort to create and distribute a free encyclopedia of the highest possible quality to every single person on the planet in their own language»

Hui tenim a la Viquipèdia en català 750.199 articles. Som 480.636 viquipedistes. Els últims articles creats es poden veure ací.

Pels companys els quals ens van deixant.
Aquest usuari ha aconseguit el
Grau Mitjà de Valencià.
mestre
AquestMúsica viquipedista és
mestre

La meva tasca[modifica]

Viquipèdia en català[modifica]

Altres projectes[modifica]

Subpàgines[modifica]


Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Ferbr1! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint l'esperit del projecte.


Consell del dia: No sabeu sobre què escriure? Per què no mireu una mica les pàgines especials, els articles demanats i el Portal del viquipedista? Allà trobareu articles curts per ampliar, pàgines requerides pels vincles d'altres usuaris, pàgines massa llargues que cal dividir i molts suggeriments de manteniment.

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


Salutacions cordials

--Lohen11 22:32, 12 gen 2007 (CET)[respon]

Mail[modifica]

Missatge rebut. Gràcies pel comentari ho tindré en compte a partir d'ara. Salut! --Bestiasonica (disc.) 15:25, 7 juny 2010 (CEST)[respon]

Flickr[modifica]

Aquí en tens un exemple, no m'ha fet mai falta explicar gaire:


Exemple català Exemple anglès

Hola Dani!

Sóc sóc un usuari de la viquipèdia en català, (http://ca.wikipedia.org/wiki/Portada ) una enciclopèdia lliure i editable, hi estic escribint l'article sobre Mercè Rodoreda des de fa ja un temps (http://ca.wikipedia.org/wiki/Merc%C3%A8_Rodoreda ) i m'agradaria demanar-te si poguessis canviar la llicència d'aquesta imatge teva:

www.flickr.com/photos/heraldeixample/2435317203/

amb la llicència CC-BY o CC-BY-SA per així poder-les penjar a WIkimedia Commons i il·lustrar l'article de la Viquipèdia. Amb aquesta llicència, no perds l'autoria de la imatges i se't haurà de reconèixer sempre que tu vas ser l'autor, a més a més, ens ajudaràs ha il·lustrar l'article amb dos bones imatges.

Moltes gràcies, i si no poguessis, gràcies de totes maneres.

Siau! Salut.

Hi! I collaborate in catalan wikipedia and we are working in the article of "Majestat Batlló" that you take a photo when you was in Barcelona:

www.flickr.com/photos/rofi/2500727435/

This article ( ca.wikipedia.org/wiki/Majestat_Batll%C3%B3 ) hasn't a photo and I need one. This article it's very important, because Students study in one unit of art history, and we can help them with more information and one picture of "Majestat Batlló".

The mistake it's that free encyclopaedia wikipedia only can upload a photos with:

creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.es

If you change, the license, you help me and you help them.

Thanks for all.

Carles, Barcelona, Catalanonia

Aveure si et serveixen. --KRLS , (disc.) 21:56, 9 juny 2010 (CEST)[respon]

Un altre exemple. Si afegeixes el que jo dic de "ja m'encarregaré de tot..." amb l'argument d'exaltació del "ego" que posa el Carles, el resultat és perfecte. A mi no m'ha fallat mai:

Títol:permís per una foto

Hola xxxx,

Vull demanar-te permís per carregar la teva foto www.flickr.com/photos/reixach/2939713194/in/set-72157607052277691/ a la wikipedia per a il·lustrar l'article d'Ildefons Cerdà.

Per fer-ho, és necessàri que la foto no estigui com "Tots els drets reservats". Si estàs d'acord, hauríes de canviar la llicència i deixar-la com "Atribución-Compartir bajo la misma licencia de Creative Commons"

Si et decideixes a fer-ho, enviam un missatge, i jo m'encarregaré de carregar-la a la Wikipedia. Moltes gràcies i felicitacions per la teva galeria, Amador --amador (disc.) 12:24, 11 juny 2010 (CEST)[respon]

Plantilla Wikimedia CAT[modifica]

Bon dia, perdona que et vinga a emprenyar. S'ha creat la plantilla d'usuari Wikimedia CAT. El motiu d'aquesta és mirar de fer el màxim visible el suport a la iniciativa de crear la secció local de Wikimedia. La teniu a la vostra disposició per tal de posar-la en la vostra pàgina d'usuari (tant d'aquí com d'altres projectes, si no és molt demanar). El suport de tots i cadascú de nosaltres és valuós per tal de poder assolir l'objectiu. Tens més informació a la pàgina d'Amical Viquipèdia. Gràcies i disculpa la intrusió a la teva pàgina, et desitge un molt bon estiu, cordialment --Capsot (disc.) 13:13, 15 juny 2010 (CEST)[respon]

Bon dia, sí en absolut tens molta raó, seria una mostra de respecte cap a tothom. Ara bé en tots els grups (humans o virtuals), la gent comunica amb qui vol i de la manera que vol... per sort, això faltaria que haguerem de comunicar amb la gent que no ens agrada o amb els quals no tenim cap interès comú! En el meu cas, pots comprovar que no he fet cap mostra de segregació o discriminació o el que siga ja que al meu parer és un afer que ens interessa a tots i com més suport rebem més content estic! Els criteris han estat els de mirar el llistat dels que estan contribuint per a tenir una resposta més ràpida i perdona'm però com que veia el teu nom amb freqüència he pensat que ja tenies la pegatina com també m'ha passat no fa gaire amb Panellet crec que! La taverna no m'interessa en absolut actualment perque ja saps, o hauries de saber que poca gent (potser menys d'un 20%) hi pega una ulla'eta i que a més un missatge més o menys individualitzat resulta més simpàtic i també representa una mena d'estimulació intel.lectual de creativitat i inventivitat per a obtenir el suport de la gent. Ja està, espere que la meua resposta no t'haja semblat ofensiva o provocativa o el que siga. Cordialment, et desitge -de nou- un molt bon estiu, que et vaja tot bé, Capsot (disc.) 22:43, 15 juny 2010 (CEST) (sí, perdó, de tant canviar de viquis vaig perdent-me...), bona nit![respon]

Em sembla bé, ja m'avisaràs quan tinguis una mica fet la feina i me la miro --barcelona (disc.) 21:02, 1 jul 2010 (CEST)[respon]

reben noms diferents, unitat didàctica és un terme que sorgeix de la legislació espanyola, per això no el trobaràs a altres wikis --barcelona (disc.) 21:53, 2 jul 2010 (CEST)[respon]

jueus[modifica]

Ja fa temps que es va decidir no categoritzar segons ètnia o religió, la categoria de jueus fa referència a origen però tu estàs posant subcategories relacionades amb creences i/o avantpassats, canvia-ho si us plau --barcelona (disc.) 15:14, 4 jul 2010 (CEST)[respon]

mira dins http://ca.wikipedia.org/wiki/Viquip%C3%A8dia:Categoritzaci%C3%B3, els filòsofs es categoritzen per època i llengua i com qualsevol biografia per origen, els únics que es categoritzen per religió son els religiosos --barcelona (disc.) 15:24, 4 jul 2010 (CEST)[respon]
origen geogràfic, no tenen res a veure Filó d'Alexandria i Marx, la filosofia jueva medieval es pot considerar un corpus, no la resta--barcelona (disc.) 15:34, 4 jul 2010 (CEST)[respon]
com entens tu el mot origen si no és geogràfic? de sang? --barcelona (disc.) 15:55, 4 jul 2010 (CEST)[respon]
en absolut! Intento aclarir què entens per origen, fins a on ens remuntem cap al territori comú? Amb la sang em referia a avantpassats, ja que dius que tots teniu un origen comú, on ens aturem? Perquè llavors tots seríem africans, ja que allà va néixer l'espècie humana, intento saber on fixes tu el límit per parlar d'origen comú, això és tot. Per últim t'agrairia a títol personal que no empris sempre aquests plurals "venim etc" quan es parla de jueus, personalitzes qualsevol debat, jo no parlo mai de "nosaltres els professors" sinó "al món educatiu", per exemple; lògicament pots parlar com vulguis però em dóna la impressió (que retiro si no és així, no vull enfracascar-me en una controvèrsia estèril) que amb aquesta primera persona es dificulta el debat ja que t'inclous dins el col·lectiu i llavors sembla que qualsevol decisió sobre els articles t'afecti. --barcelona (disc.) 16:06, 4 jul 2010 (CEST)[respon]

Premi del Museu Britànic[modifica]

Gràcies, ha estat sort i ajut per part de molts. Salutacions --MarisaLR (disc.) 14:43, 7 jul 2010 (CEST)[respon]

Correu[modifica]

Hola. Tens correu al feisbuc. Salutacions, --J. G. Góngora (disc.) 19:38, 16 jul 2010 (CEST)[respon]

aDEU[modifica]

Pots esborrar el meu usuari Gràcies --XPOferens què vols dir-me? 07:15, 27 jul 2010 (CEST) Benvolgut, el sr al que et refereixes fa molt temps que ha vençut el seu blocatge, i ha desaparegut de wiki-cat, i vaja no crec que estigui pendent de collonades així. Per a mi l'important es que l'entrada no està ben acabada, hi manquen coses importants, i potser sobren coses que jo considero palla, pero el que no faré es possar-me a remenar sense comptar amb en Marc, per aixó el meu massatge. Si us està bé, bé, i si no, doncs cap problema. El que no penso fer es desprès del fart de pencar que em vaig fotre, aguantar mes arbitrarietats ni discusions fùtils. Sobre la qualitat i la feina discutiré el que vulguis, sobre collonades "disciplinaries" passo. No vaig voler fer la mili i ara a la meva edat no tinc ganes de fer-la "virtualment". Salut --XPOferens què vols dir-me? 18:20, 27 jul 2010 (CEST)[respon]

La entrada para mi tampoco está bien acabada del todo, pero esto es lo que ha consensuado, corregido y expuesto Marc con las aprotaciones de unos y de otros. Esa versión se ha evaluado para AdQ (yo no le habría dado el AdQ, por lo que acabo de decir que para mi tampoco está bien del todo), y salió elegida como AdQ. Por tanto el artículo debe mantenerse lo más estable posible, querer cambiar ahora cosas "muy sensibles" no es de lo más conveniente. Un saludo. Miguel Ángel "fotógrafo" Dí lo que quiera, killo 00:54, 28 jul 2010 (CEST)[respon]

Re:IP[modifica]

Bah, no cal donar-li més importància. De totes maneres, si saps qui podria ser, no dubtis en demanar la verificació corresponent (en cas que sigui un usuari bloquejat o expulsat, s'entén). Salut! --J. G. Góngora (disc.) 19:45, 31 jul 2010 (CEST)[respon]

D'acord, he fet les meves investigacions tenint en compte el que m'has dit però no hi ha cap resultat. No he trobat res a ca.wiki, sobretot perquè sembla que els usuaris esmentats encara no han editat aquí i per tant és impossible comprovar la seva IP. Pel que fa a aquesta última, tampoc no té usuaris. --J. G. Góngora (disc.) 20:11, 31 jul 2010 (CEST)[respon]
De res :-). Jo diria que sí, sembla un cas d'acós, tot i que jo m'esperaria a veure els resultats de checkuser de la viquipèdia en castellà. --J. G. Góngora (disc.) 20:31, 31 jul 2010 (CEST)[respon]

Bon dia, gràcies pel canvi[modifica]

Bon dia, espere que et va tot bé. Com que no sé com van les converses supose que ho has fet ben fet i et done les gràcies. Ara bé, no he entés prou bé el que volies dir com que el teu missatge és relativament curtet, i no voldria entendre-ho malament. T'agraïria algun desenvolupament si fora possible, gràcies per endavant. Cordialment, de còr e d'òc, Claudi/Capsot (disc.) 14:14, 7 ago 2010 (CEST)[respon]

Llavors potser s'hauria de fer la mateixa cosa amb els catalans... ja que val més el que posa el document d'identitat que tota la resta... Capsot (disc.) 00:42, 8 ago 2010 (CEST)[respon]

Re: Consulta[modifica]

No ho sé tot, si no ja hauria plegat :-) En l'enllaç que em dones no hi ha cap pregunta. He suposat que volies dir la secció anterior sobre una foto en una portada. --V.Riullop (parlem-ne) 10:44, 27 ago 2010 (CEST)[respon]

Reversions[modifica]

Vull suposar que estàs de broma, sinó és el cas dona una ullada a la llista d'administradors, potser t'enduràs una sorpresa. hahaha

T'he revertit perquè has esborrat paràgrafs de l'article que contenien referencies (sinó hagués estat així la reversió seria un altra) sense justificar-les, i el fet de que siguin contraries a les teves simpaties no em serveix, ja que el teu enfrontament amb el imagcat ja fa molt temps que dura. --Beusson (disc.) 09:24, 29 set 2010 (CEST)[respon]
Et dono una estona perquè em justifiquis les teves reversions, sinó em dones cap explicació et revertiré. --Beusson (disc.) 09:28, 29 set 2010 (CEST)[respon]
Sisplau, no tinc cap confiança en la teva tasca com a editor. Només tinc clar que ets un gran creador de conflictes innecessaris i que es pren com atacs personals qualsevol comentari. Deixa les teves creences ideològiques religioses de banda quan editis la Viquipèdia. Fes-me el favor de deixar de valorar la tasca dels altres quan tu no ets un gran exemple per afirmar-ho. Altre cop, gràcies.--KRLS , (disc.) 15:11, 29 set 2010 (CEST)[respon]

Administrador[modifica]

Tinc diferents coses a dir-te:

1. Pressuposes que no he llegit les discussions, cosa que erres perquè sempre ho faig abans de ficar-me al mig d'un conflicte d'edicions no vandàliques.
2. El Imagcat pot tenir l'historial que té, però en aquests casos no hi aprecio cap insult i/o cap falta de la veritat ja que els seus comentaris els referencia (un altre cosa es estar-hi d'acord o no). Si ens haguéssim de fixar en l'historial de la gent potser no caldria que sortís la gent de la presó, per exemple, ja que sempre serien delinqüents.
3.Em demanes que no intervingui. Me n'estic fins que s'aclareixi la situació, tot i que jo et tornaria a revertir perquè no m'has donat cap motiu de perquè d'aquests esborraments. Aquests d'ara, no els de fa mesos.
4. La confiança es guanya amb la feina. Jo crec que ho vaig demostrant. I tu?

Un cop aclarits aquests punts voldria que em diguessis que penses fer. --Beusson (disc.) 16:12, 29 set 2010 (CEST)[respon]

M'oblidava d'un altre assumpte. Vols demanar que em llevin els botons d'administrador. Endavant! Molta feina m'estalviaràs! --Beusson (disc.) 16:20, 29 set 2010 (CEST)[respon]

Hacé lo que quieras. Ferbr1 (disc.) 20:01, 29 set 2010 (CEST)[respon]

Imagcat[modifica]

Hola, Ferbr1. Gràcies per la confiança. Avia'm, després de veure els enllaços que has posat, trobo que tens motius per sentir-te enfadat amb aquest usuari atès el seu historial polèmic. No obstant això, només em limitaré a cridar-vos l'atenció, sobretot a ell, perquè cuideu les formes. Trobo que si fem un esforç, per petit que sigui, ens evitariem molts casos on una persona es pugui sentir atacada. Jo noto discrepàncies però no un clar atac, potser sí les formes que ha usat no siguin cíviques però més enllà d'això no justifica la seva expulsió. Espero la teva comprensió. Salutacions, ----J. G. Góngora (disc.) 18:58, 29 set 2010 (CEST)[respon]

Normes que imposen el castellà[modifica]

Us convido a participar en aquesta discussió: Discussió:Llista de normes que imposen el castellà a l'Espanya contemporània#Nom.--Vilar (Vine i xerrem) 17:20, 19 oct 2010 (CEST)[respon]

Discussió sobre plantilles[modifica]

Ei Ferbr1! Potser t'interessa aquesta discussió. És sobre l'ús de les plantilles, que últimament se n'estan fent moltes. A veure si aconseguim arribar a un consens en el tema. Moltes gràcies. --Catalaalatac (Parlem-ne) 15:56, 29 oct 2010 (CEST)[respon]

Marbres d'Elgin[modifica]

Hola, T'en recordes que tens aixó a mitges ?. Si no has de continuar, mira de passar i li canvies el {{inacabat}} per un {{Esborrany d'art}}. Merci, --amador (disc.) 11:48, 24 nov 2010 (CET)[respon]

Ei Ferbr1! Fa un parell de dies crear un viquiprojecte d'història de Catalunya. Estic enviant missatges a més viquipedistes per fer saber del nou viquiprojecte i demanar col·laboració. Pots entrar-hi i donar la teva opinió. Tingues en compte que els criteris poden ser modificables. Que vagi bé! --Catalaalatac (Parlem-ne) 01:26, 16 des 2010 (CET)[respon]

Categoria:Jueus[modifica]

Hola company! Sé que portes un temps inactiu pels motius x, però m'agradaria que participis a la discussió que he iniciat sobre la Categoria:Jueus.--Àlex Esp (Discussió) 19:06, 16 des 2010 (CET)[respon]

Bon Nadal[modifica]

BBBBB    OOOOO  N   N      N   N     A     DDDD      A     L
B    B  OO   OO NN  N      NN  N    A A    D   D    A A    L
BBBBB   OO   OO N N N      N N N   A   A   D   D   A   A   L
B    B  OO   OO N  NN      N  NN  AAAAAAA  D   D  AAAAAAA  L
BBBBBB   OOOOO  N   N      N   N AA     AA DDDD  AA     AA LLLLL

I feliç ninou! --Bestiasonica (disc.) 12:30, 25 des 2010 (CET)[respon]

Imagcat[modifica]

Ha tornat a ser bloquejat durant 1 any. Sé que estàs mantenint la paraula de no tornar a editar fins que no fos expulsat definitivament, per això t'informo. Veig que no edites a la viquipèdia en castellà, així que potser has deixat aquest vici :).--KRLS , (disc.) 18:51, 2 feb 2011 (CET)[respon]

Aviam si et deixes veure per ací. :) --J. G. Góngora (disc.) 15:11, 3 feb 2011 (CET)[respon]

Problemes de drets d'autor: Pensardoble[modifica]

Agraïm les teves contribucions, com a Pensardoble, però malauradament hi ha un problema per verificar que realment és un material lliure. No podem acceptar text o imatges copiats d'algun altre lloc incompatible amb la nostra llicència d'ús. Aquest article sembla que s'ha copiat de La novela de George Orwell 1984, i per tant podria ser una violació dels drets d'autor. De forma preventiva, el contingut serà esborrat en breu.

Si creus que l'article no és una violació dels drets d'autor, o si tens un permís del titular legítim per alliberar-lo sota una llicència compatible amb la CC-BY-SA 3.0, pots seguir les següents instruccions:

  • Si tens permís de l'autor, deixa un missatge explicant-ho a Discussió:Pensardoble i envia un correu electrònic amb la confirmació del permís a "info-ca (arrova) wikimedia (punt) org". Pots veure la pàgina d'autoritzacions per a més informació.
  • Si en la font original hi ha algun avís legal que digui que es pot utilitzar sota la llicència de Creative Commons Reconeixement i Compartir-Igual, en versió 3.0 o posterior, o bé que està en domini públic, pots deixar un missatge a Discussió:Pensardoble amb un enllaç a aquest avís legal. Pots veure les compatibilitats amb la nostra llicència a Ajuda:Republicació/Copyleft.
  • Si ets el titular dels drets: envia un correu electrònic, des d'una adreça que es pugui identificar amb la publicació original, a info-ca(arrova)wikimedia(punt)org i amb una declaració explícita de cessió sota les llicències GFDL i CC-BY-SA, o com a mínim la segona. Deixa una nota a Discussió:Pensardoble dient que ja l'has enviat. Pots veure Ajuda:Republicació/Autor de text.

Cal tenir en compte que és possible que el text s'hagi de modificar per a que tingui un to enciclopèdic i que s'adapti a una estructura i estil. A més, formalitzar un permís no és garantia de que sigui acceptat si no compleix amb les nostres polítiques i normes.

Esperem la teva comprensió i que segueixis col·laborant a la Viquipèdia però, si us plau, soluciona o evita aquests problemes. --Àlex Esp (Discussió) 10:46, 18 feb 2011 (CET)[respon]

Bones[modifica]

Perdona per a introduîr-me en el teu perfil. He vist que tu també has tingut alguna discussió pel que fa a les biografies respecte els grups humans. Ho dic respecte el tema dels jueus. Només dir-te que estic amb tú. Ja he deixat un post en la discussió de la categoria. Crec que eliminar una categoria respecte a un grup humà o cultural podria ser comparable a un etnicidi enciclopèdic i que no sé si és el millor que pot fer la viquipèdia. Sigui quin sigui el grup humà. JO m he trobat el mateix amb el tema dels afroamericans. Això va fer desencisar-me durant molt temps de la viquipèdia i fins i tot deixar d editar. Però ara hi he tornat. Crec que seria una llàstima que guanyessin les postures que volen invisibilitzar la producció cultural de certs pobles. Se que no ho fan amb mala fe, però és el què passaria si ho fessin. --Pitxiquin (disc.) 13:06, 5 març 2011 (CET)[respon]

jueus[modifica]

Hola, bones, Ferbr1. T'envio aquest missatge perquè he agafat el teu "relleu" en el cas sobre la categorització dels individus com a jueus. Ara s'ha reobert el debat i jo he hi he dit la meva, com a antropòleg. Però, malauradament, no sóc especialista en els jueus. Estaria bé que et passessis per la taverna i a veure què hi podem fer. Crec que és millorable i es podria fer una plantilla especificant que la categoria de jueus no és sobre una pertinença a una confessió religiosa, si no a un grup humà determinat i reconegut com a tal. He enviat un missatge a una antropòloga, professora de la UB que va fer la tesis doctoral sobre els jueus i especialista en identitat per a involucrar-la. A l'espera de que contesti, estaria bé que tu i algun altre viquipedista interessat en el tema hi tornessiu a dir la vostra (se que cansa).--Pitxiquin (disc.) 01:43, 11 abr 2011 (CEST)[respon]

Recordatori d'admissibilitat de: Associació Ferroviària de Godella[modifica]

Recorda: La Viquipèdia és una enciclopèdia no una base de dades o un lloc per a fer promoció. En crear un nou article s'haurien de comprovar els criteris d'admissibilitat («que hagi rebut cobertura significativa en fonts fiables i independents del subjecte»). Cal mirar d'aportar referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article.

Si no s'aporten referències de terceres parts independents l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament. Demanem calma durant les discussions per intentar cercar el consens a l'hora de defensar els teus arguments o rebatre els dels altres usuaris.
Aquest recordatori és en motiu de Associació Ferroviària de Godella. --Pau Cabot · Discussió 11:28, 20 jul 2011 (CEST)[respon]


Proposta d'esborrament de la pàgina Associació Ferroviària de Godella[modifica]

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «Associació Ferroviària de Godella», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.--Pau Cabot · Discussió 16:26, 22 ago 2011 (CEST)[respon]

Data de l'anunci d'ETA errònea[modifica]

No es el 20 de novembre de 2011 sino el 20 d'octubre de 2011 quan ETA va anunciar la renuncia a la violència.

Recordatori d'admissibilitat de: Salvem el Cabanyal[modifica]

Recorda: La Viquipèdia és una enciclopèdia no una base de dades o un lloc per a fer promoció. En crear un nou article s'haurien de comprovar els criteris d'admissibilitat («que hagi rebut cobertura significativa en fonts fiables i independents del subjecte»). Cal mirar d'aportar referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article.

Si no s'aporten referències de terceres parts independents l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament. Demanem calma durant les discussions per intentar cercar el consens a l'hora de defensar els teus arguments o rebatre els dels altres usuaris.
Aquest recordatori és en motiu de Salvem el Cabanyal. --Pau Cabot · Discussió 07:49, 26 des 2011 (CET)[respon]

Using commonscat on he.wiki[modifica]

¡Hola!

Please read this message. BTW, I tried to write here but with no success (I'm not autoconfirmado on es.eiki). Neukoln (disc.) 01:10, 11 feb 2012 (CET)[respon]

Re-benvingut![modifica]

No se si sóc la persona més indicada tenint en compte les discussions de fa temps però volia dir-te que m'alegro sincerament que hagis tornat. Benvingut de nou! --Beusson (disc.) 19:11, 28 maig 2012 (CEST)[respon]

Recordatori d'admissibilitat de: Diploma de Mestre de Valencià[modifica]

Hola Ferbr1,

Entre tots volem fer la millor enciclopèdia possible. Per això, és important que els articles aportin referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article i, d'aquesta manera, complir amb els criteris d'admissibilitat («que hagi rebut cobertura significativa en fonts fiables i independents del subjecte»).

Si no s'aporten referències de terceres parts independents, l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament per no seguir els criteris de la Viquipèdia esmentats. Si tens algun dubte, pots deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la la Taverna o directament al xat.
Aquest recordatori és en motiu de l'article Diploma de Mestre de Valencià. --Pau Cabot · Discussió 22:29, 13 jul 2012 (CEST)[respon]

Barack Obama[modifica]

Hola! En Capsot m'ha preguntat sobre la denominació de Barack Hussein Obama sobre la qual vam discutir el 2009. No recordo la normativa i l'enllaç de la disussió està trencat. Ens sabries dir perquè vam acordar aquest nom quan, en canvi, tenim Bill Clinton o Joe Biden? En parlem a la pàgina de l'article o aquí. Gràcies! --Jey (disc.) 23:44, 15 jul 2012 (CEST)[respon]

Bon vespre, felicitacions![modifica]

Bon vespre, poca cosa, només volia saludar-te i sobretot dir-te que estàs fent una faena excel.lent de correcció, felicitacions! Que et vaja tot molt bé, una abraçada, fins prompte, Claudi/Capsot (disc.) 21:03, 11 set 2012 (CEST)[respon]

Corrector ortográfico[modifica]

Aquí he leído que quieres importar el Wikipedia:Corrector ortográfico de la Wikipedia en español. Pues si han estás interesado tienes que copiar esta página Wikipedia:Corrector ortográfico y después copia estotra páginaWikipedia:Corrector ortográfico/listado. Después le pides a Vriullop que copie el código, si no quieres se lo digo yo, y por último le pedimos a APPER, el creador de la herramienta, que configure en http://toolserver.org/~apper/sc/ a la Wikipedia catalana.--Vivaelcelta (disc.) 22:14, 20 oct 2012 (CEST)[respon]

Ruphay[modifica]

Tens Ruphay inacabat des de fa mesos, li pots donar un cop d'ull? merci.--Arnaugir 20:26, 27 des 2012 (CET)--Arnaugir 20:26, 27 des 2012 (CET)[respon]

Estic repassant la categoria d'inacabats i n'hi ha més de 500, ja m'hi llanço, però amb una mica d'ajuda és més fàcil :-)--Arnaugir 23:05, 28 des 2012 (CET)[respon]

quines cultures tenen els jueus? el comentari anterior sense signar és fet per 47.58.175.103 (disc.contr.) 20:28, 11 març 2013 (CET)[respon]

Hola Ferbr1, he marcado este logotipo como carente de permiso (porque no lo tiene). Aunque no lo has subido tú, he visto que has escrito artículos relacionados ocn esta temática y quizá podrías saber cuál es la licencia correcta de esta imagen. Un saludo --Ecemaml (discusión) 15:50, 10 abr 2013 (CEST)[respon]

Josep Lacreu Cuesta[modifica]

Bon dia. He afegit un grapat de referències a l'article. L'hi pots donar un cop de vista? --Panotxa (disc.) 15:08, 4 nov 2013 (CET)[respon]

Ajuda temes religions no catòliques[modifica]

Hola Ferbr1, Estic buscant una ajuda molt específica i la Barcelona m'ha passat el teu nom com a referència. Estic en procés de racionalització de les infotaules de biografies. Quan he arribat a les de religiosos he vist que principalment són per a catòlics i voldria que fossin més universals. Et proposo que facis cap a la pàgina que he preparat per a explicar als usuaris habituals els canvis que proposava i recollir la seva opinió. Pots dir la teva sobre aquests canvis, però el que més m'interessa són els teus suggeriments als dubtes que expresso a l'apartat d'Ajuda i decisions, especialment els punts 3 i 4. Espero que em puguis donar un cop de mà. Pots deixar-me els comentaris directament a la pàgina per compartir la discussió amb altres. Gràcies per avançat !.--amador (disc.) 17:03, 28 feb 2015 (CET)[respon]

Gilda A. Citro[modifica]

Buenas Tardes,

Soy un descendiente de la familia Citro, estamos intentando reconstruir el árbol genealógico de la familia. El padre de Gilda, Bernardino, emigró a Argentina en el 1905 desde el pueblo Montoro Inferiore en provincia de Avellino, Italia. Bernardino tuvo 3 hijas, una de ellas precisamente Gilda. Sabemos que ella tuvo éxito como músico y que murió en el 1976. Desafortunadamente no sabemos nada de las otras dos hijas. Quisiéramos ponernos en contacto con los demás familiares descendientes de Bernardino para completar la foto genealógica. Buscando en internet hemos encontrado esta página que usted editó, nos preguntábamos por qué en catalán (quizás tiene alguna parentela con ella) y si quizás nos pudiera dar alguna información más que podría ser útil en la búsqueda.

Recibe un cordial saludo, Pío Nicola Fiano, pfiano@cisco.com, Barcelona, movil 618 35 04 64

retornant el correus d'Amical[modifica]

Cada vegada que t'enviem un correu a través de la llista d'Amical en dona error. Ens podries enviar un correu a sacretaria@wikimedia.cat per confirmar que no t'arriba res. Tiputini (disc.) 20:44, 11 maig 2019 (CEST)[respon]