Usuari Discussió:Ferranbrosa

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Ferranbrosa! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint l'esperit del projecte.


Consell del dia: Si teniu alguna consulta general a fer a ningú en concret, la podeu fer a la taverna de la Viquipèdia.

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


Salutacions cordials

--Pau Cabot · Discussió 14:50, 25 set 2010 (CEST)[respon]

Recordatori de notabilitat de Gegants de Castellfollit de la Roca[modifica]

Recordeu: La Viquipèdia és una enciclopèdia no una base de dades o un lloc per a fer promoció. En crear un nou article mireu d'aportar referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article. Podeu trobar més informació a Viquipèdia:Criteris de notabilitat.

Si no s'aporten referències de terceres parts independents l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament. Mantingueu-vos calmat durant les discussions i intenteu cercar el consens a l'hora de defensar els vostres arguments o rebatre els dels altres usuaris.
Aquest recordatori és en motiu de Gegants de Castellfollit de la Roca. --Pau Cabot · Discussió 15:19, 25 set 2010 (CEST)[respon]


Proposta d'esborrament de la pàgina Gegants de Castellfollit de la Roca[modifica]

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «Gegants de Castellfollit de la Roca», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.--Bestiasonica (disc.) 09:58, 8 feb 2011 (CET)[respon]

Hola Ferranbrosa! Els propers dies 14 i 15 de novembre (essent el dia principal el diumenge 15) se celebrarà a Girona la Viquitrobada 2015, el punt de trobada anual dels viquipedistes de parla catalana. Hi haurà xerrades, espais de discussió, tallers d'edició, viquimarató i, sobretot bon rotllo i ganes de passar una bona estona amb els companys d'afició. Aviam si t'hi podem veure! ;-) (a la pàgina de la Viquitrobada trobaràs tots els detalls, inclosos el programa i les possibles ajudes econòmiques que ofereix Amical Wikimedia pel transport a Girona). Una abraçada, i endavant!--Arnaugir (discussió) 14:24, 7 nov 2015 (CET)[respon]

Avís automàtic per robot a Mansfield College, Oxford[modifica]

Hola. Gràcies per col·laborar amb la Viquipèdia. Us donem la benvinguda al projecte; tot i així, hi ha un problema amb les vostres contribucions a la pàgina Mansfield College, Oxford i aquestes han estat revertides per un robot que intenta reconèixer i reparar vandalismes i proves d'edició. Si el robot ha revertit una edició legítima, espero que accepteu les disculpes del seu controlador, i que n'informeu a la seva discussió per intentar millorar-ne el seu funcionament. Disposeu de la pàgina de proves per fer les vostres proves d'edició. A més, si sou nou en el projecte, us pot interessar consultar la Introducció o la pàgina d'acollida. Gràcies. --–AvisaBot · (comentaris/incidències) 14:26, 7 nov 2015 (CET)[respon]

Viquimarató música i dansa popular[modifica]

Bones,

He fet un primer esborrany de la pàgina: Viquipèdia:Viquimarató Música i dansa popular

Podem continuar-ne parlant aquí. Viquipèdia_Discussió:Viquimarató_Música_i_dansa_popular

Aviam si ens en sortim.

Perfecte, moltes gràcies! --ferranbrosa (disc.) 17:30, 21 nov 2020 (CET)[respon]

Dono per fet, per la meva part, l'article de la Isabel Cerdà Soler. Si tens res a afegir-hi... Salutacions cordials, Jordi Roqué (Discussió) 18:59, 5 des 2020 (CET)[respon]
Perfecte, gràcies Jordi! --ferranbrosa (disc.) 19:05, 5 des 2020 (CET)[respon]

Viquiprojecte: Articles absents[modifica]

Bon dia,

com a participant del Viquiprojecte d'Articles absents de l'any 2012 t'informem que es reprèn el Viquiprojecte. T'animem a participar de nou per a fer crèixer la Viquipèdia en català.

Gràcies. Marti.bdb (disc.) 11:36, 12 març 2024 (CET)[respon]