Usuari Discussió:Friviere/arxiu2010

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Plantilla Wikimedia CAT

S'ha creat la plantilla d'usuari Wikimedia CAT. El motiu d'aquesta es mirar de fer el màxim visible el suport a la iniciativa de crear la secció local de Wikimedia. La teniu a la vostra disposició per tal de posar-la en la vostra pàgina d'usuari (tant d'aquí com de altres projectes, si no es molt demanar). El suport de tots i cada un de nosaltres és valuós per tal de poder assolir l'objectiu. Tens més informació a la pàgina d'Amical Viquipèdia Gràcies i disculpa la intrusió a la teva pàgina--Gus.dan (disc.) 10:14, 3 maig 2010 (CEST)

Recordatori Plantilla

Bon dia, després de llegir el teu perfil, m'estranya que no hages posat la plantilla, supose que deu ser un oblit. Espere que perdonaràs aquesta intrusió però necessitem el teu suport per a que el català es puga considerar com una llengua tant bona com les altres, igual. Et torne a posar la plantilla, que pots enganxar a la teua pàgina i signar al lligam inclòs, per a facilitar-te la faena Wikimedia CAT. Que et vaja tot molt bé i que tingues un estiu excel.lent i ben calentet... Fins aviat, Capsot (disc.) 16:00, 24 juny 2010 (CEST)

Recordeu: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear o ampliar un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Si simplement l'heu traduït parcialment d'un article penseu a informar als altres usuaris afegint la plantilla {{traduït de}} en la discussió de l'article, així es podrà traçar les referències emprades en aquell article. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquests sentits. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Història de la telefonia a Catalunya. --Fajardoalacant (disc.) 01:13, 24 jul 2010 (CEST)

Corfbol

He vist que has fet diverses intervencions en el tema del corfbol. Crec que seria útil que et decidíssis per la forma catalanitzada d'aquest esport i contribuíssis a rectificar els articles que inclouen la grafia "korfbal". Tots hi guanyariem en coherència interna de la Viquipèdia. Jo, per la meva part, ja he reanomenat l'article corfbol platja i he fet algun retoc en altres articles. Si et cal ajuda, m'ho dius.--Climent Sostres (disc.) 15:25, 18 oct 2010 (CEST)

Recordatori d'admissibilitat de: PalmCAT

Recorda: La Viquipèdia és una enciclopèdia no una base de dades o un lloc per a fer promoció. En crear un nou article s'haurien de comprovar els criteris d'admissibilitat («que hagi rebut cobertura significativa en fonts fiables i independents del subjecte»). Cal mirar d'aportar referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article.

Si no s'aporten referències de terceres parts independents l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament. Demanem calma durant les discussions per intentar cercar el consens a l'hora de defensar els teus arguments o rebatre els dels altres usuaris.
Aquest recordatori és en motiu de PalmCAT. --Pau Cabot · Discussió 09:50, 27 nov 2010 (CET)

Petició de col·laboració

Ei Friviere! Com va això? Ara fa uns quans dies el Josep Xicota i jo estem creant Franquisme a Catalunya. He vist que t'agrada la història i que has col·laborat molt en articles d'història de Catalunya, i dedueixo que, per tant, et deu interessar el tema, que en deus saber bastant i que potser et vindria de gust donar-nos un cop de mà amb aquest article. Què et sembla la proposta? T'animes a editar aquest article? Ah!, per cert, també volem fer Guerra Civil Espanyola a Catalunya. El Josep i jo, t'agrairíem molt la teva ajuda. Moltes gràcies, que vagi bé i ja parlarem. També he fet corre uns quants missatges a d'altres viquipedistes editors d'articles d'història de Catalunya per veure si s'hi animen. Ja em diràs el què! --Catalaalatac (Parlem-ne) 23:50, 4 des 2010 (CET)

Per cert, he proposat la creació del Viquiprojecte:Història de Catalunya. Si t'interessa vés aquí i digues la teva. -----> Viquipèdia:La_taverna/Arxius/Novetats/Recent#Projecte_de_Viquiprojecte --Catalaalatac (Parlem-ne) 03:11, 8 des 2010 (CET)

Bon dia, suport a Wikimedia CAT

Espere que em perdonaràs aquesta intrusió... Em dic Claudi Balaguer i sóc membre de l'associació "Amical de la Viquipèdia" Amical Viquipèdia que està maldant per a ser un Chapter secció local de Wikimedia però fins ara no ho hem obtingut ja que es diu que només es poden crear chapters d'estat. Per mor de fer entendre que els Chapters haurien de ser oberts a totes les llengües s'ha engegat una campanya de suport i creat la plantilla d'usuari Wikimedia CAT que tens a la teua disposició per tal de posar-la a la teua pàgina d'usuari i/o signar al llistat de "Members and Supporters" seguint l'enllaç de la plantilla... Et necessitem, el suport de tots i cadascú de nosaltres és valuós per tal de poder assolir l'objectiu. Gràcies i disculpa la intrusió a la teva pàgina, fins prompte, cordialment i que tingues unes festes de Nadal esplèndides! Claudi/Capsot (disc.) 12:27, 8 des 2010 (CET)


Proposta d'esborrament de la pàgina PalmCAT

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «PalmCAT», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.--Pau Cabot · Discussió 17:01, 9 des 2010 (CET)

Ei Friviere! Acabo de crear un viquiprojecte d'història de Catalunya. Pots entrar-hi i donar la teva opinió. Tingues en compte que els criteris també poden ser modificables. --Catalaalatac (Parlem-ne) 00:48, 14 des 2010 (CET)

Manquen referències a Història del Dret català

Recordeu: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear o ampliar un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Si simplement l'heu traduït parcialment d'un article penseu a informar als altres usuaris afegint la plantilla {{traduït de}} en la discussió de l'article, així es podrà traçar les referències emprades en aquell article. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquests sentits. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Història del Dret català. --Jadelllave (disc.) 13:30, 22 des 2010 (CET)

Bon Nadal

BBBBB    OOOOO  N   N      N   N     A     DDDD      A     L
B    B  OO   OO NN  N      NN  N    A A    D   D    A A    L
BBBBB   OO   OO N N N      N N N   A   A   D   D   A   A   L
B    B  OO   OO N  NN      N  NN  AAAAAAA  D   D  AAAAAAA  L
BBBBBB   OOOOO  N   N      N   N AA     AA DDDD  AA     AA LLLLL

I feliç ninou! --Bestiasonica (disc.) 12:21, 25 des 2010 (CET)