Usuari Discussió:Info.abstracta

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Info.abstracta/Arxiu 1 en data 24-12-2020.

Paucabot (discussiócontribucions)

Proposta d'esborrament de la pàgina «La Casalta»

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «La Casalta», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Pau Cabot · Discussió 19:29, 14 març 2023 (CET)

Resposta a «Proposta d'esborrat»
Medol (discussiócontribucions)

Proposta d'esborrament de la pàgina «Carnaval de Cunit»

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Carnaval de Cunit», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.

Resposta a «Proposta d'esborrament»
Docosong (discussiócontribucions)

Si us plau, abans de crear nous article o millorar-ne, us recomano que reviseu els que heu fet. Tenen problemes greus d'admissibilitat i de fonts fiables: Turó del Molí, La Casalta, Carnaval de Cunit, etc. També recordar-vos que les referències s'han de citar correctament, en cap cas el camp editor és Viquipedista. Salutacions!

Info.abstracta (discussiócontribucions)

Hi estic compatibilitzant les millores per la seva admissibilitat. De fet, en alguns hi vaig afegir adeqüadament la plantilla d'admisibilitat, tret dels que esmentes. Referent al camp editor, em reviso l'informació de la plantilla per tal d'adeqüar aquest camp i d'altres. Des d'ara faig servir la plana de proves fins a completar amb un mímim els artícles. Gràcies.

Resposta a «Creació d'articles»

Dos usuaris i redireccionaments entre pàgines d'usuari i de discussió

5
Papapep (discussiócontribucions)

Com se t'ha comentat abans, estàs fent una utilització del sistema d'usuaris de la Viquipèdia que indueix a confusió. Si us plau, decideix quin dels dos usuaris vols mantenir, si Qbit o info.abstracta, i deixa d'utilitzar i, sobretot, de redirigir les pàgines d'usuari i de discussió d'un a l'altre. Quan diguis quin aparques, el blocarem i podràs seguir utilitzant l'altre, si així ho desitges.

Info.abstracta (discussiócontribucions)

Acabo de treure la redirecció. I siusplau, pensa que la vaig fer amb la millor intenció i no pas per altre raó.

Papapep (discussiócontribucions)

Sempre assumeixo, excepte prova en contrari, bona fe. Ara, si us plau, digues quin vols utilitzar d'ara en endavant (diria que el més lògic és el que ha fet edicions, però és la teva tria), i blocaré l'altre.

Info.abstracta (discussiócontribucions)

@Info.abstracta: és el que he fet servir en totes les edicions, i per tant és el que mantinc.

Papapep (discussiócontribucions)

Entesos, doncs buido la pàgina d'usuari de Qbit i el bloco. Gràcies.

Resposta a «Dos usuaris i redireccionaments entre pàgines d'usuari i de discussió»
Info.abstracta (discussiócontribucions)

Puig de l'Àguila, Pic de l'Àguila, etc...

Canvi de nom d'usuari

Kette~cawiki (disc.) Gràcies per escriure a la meva plana de debat. Et comento per la teva informació; ambdos alhora, l'un es el nom d'usuari i l'altre el del perfil que com saps son dos coses diferents. .--qbit (disc.) 12:14:27, 26 des 2020 (CET)
Hola Qbit (o potser Info.abstracta). Hi ha un procediment per canviar de nom d'usuari: Viquipèdia:Nom_d'usuari#Canvi_del_nom_d'usuari fer-ho d'altra forma implica que aquest compte és considerat un «compte titella» (vegeu Viquipèdia:Comptes titella). Podeu fer consultes sobre el tema a Viquipèdia:La taverna/Ajuda.--Kette~cawiki (disc.) 11:11, 26 des 2020 (CET)
Info.abstracta (discussiócontribucions)

disc. he consultat l'artícle que esmentes i no és el cas. Com ja t'he esmentat a la teva plana i crec que has d'estar assebentat, es tracta del mateix compte de la viquipèdia donat que soc usuari autocomfirmat i l'unic detall que has de valorar és que he redirigit els meus articles principal i de discussió seguint les eines de redirecció que proporciona la viquipèdia. En fer-ho em va sortir un missatge dient que no es podía redirigir totalment i que havia de fer-ho manualment. Així que vaig procedir amb les recomanacions automàtiques.

Isidre blanc (discussiócontribucions)

Em sembla que les estàs fotent sense engaltar: D'on treus que ets un usuari autoconfirmat? Potser ni tan sols saps què vol dir "usuari autoconfirmat".

Info.abstracta (discussiócontribucions)

Tots em sembleu valuosos, però com dius que les foto sense engaltar, t'haig de respondre que he fet el correcte.

Resposta a «Entrades d'arxiu»
Info.abstracta (discussiócontribucions)
Resposta a «Olèrdola»
Isidre blanc (discussiócontribucions)

A Pic de l'Àguila (Daltmar) veig que hi has posat una referència al Nomenclàtor. Sense ànim d'ofendre't però sí per curiositat: saps què és el Nomenclàtor?

Info.abstracta (discussiócontribucions)

Gràcies per la consideració de dirigir-vos en aquesta plana de debat. S'ha d'aprendre sens dubte en molts aspectes. M'hi documentaré pel meu compte tot el que sigui possible abans de tornar a inserir una referència en llocs crítics. Si em pots donar un cop de mà en aquest sentit, podría ser tambe efectiu. En cas de considerar que la referència inserida sigui improcedent per manca de fonts, no soc pas qui ho ha de decidir. Nomès tracto de contribuïr. Gràcies.

Resposta a «Nomenclàtor»
Pere prlpz (discussiócontribucions)

Si us plau, para de revertir. Et suggereixo que llegeixis Viquipèdia:Regla de les tres reversions, que el que diu és que a hores d'ara ja t'hauria d'haver blocat un administradors.

Seria bo que aportessis referències o deixis de fer canvis sense referències, i deixis de revertir, i així evitar mesures dràstiques.

Info.abstracta (discussiócontribucions)

Ho entenc, i me les llegeixo ja que aquestes no les coneixia. En el mateix sentit Kette~cawiki ha estat propiciador d'un comportament que ha derivat en això.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

No. En @Kette~cawiki i alguns més l'única cosa que estem fent és mirar d'evitar canvis arbitraris en contra del que diuen les fonts fiables. Si us plau, aporta primer les fonts i edita després, i si això és per posar coses inversemblants (com ara que hi ha dues muntanyes diferents que es diuen gairebé igual, tenen la mateixa alçada i el mateix vèrtex geodèsic, són gairebé al mateix lloc i només una surt als mapes, o que hi ha un mas anomenat Plà amb accent) busca referències molt fiables i molt clares.

Info.abstracta (discussiócontribucions)

Si. Vaig aportar una imatge provinent d'un treball seriòs i protegit per propietat intelectual, que demostra la absoluta confusió i controversia que hi ha en aquest assumpte. Espero que ho entenguis. Com que no vull ser bloquejat, ja que la meva intenció és unicament contribuïr. Ho deixem aquí pel moment.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Em pots dir quina? Perquè si et refereixes a File:Puig de l'Àguila, extracte.png, això no és aportar una font. A la banda que la qualitat d'aquesta font no pot ser gaire alta per la banda lingüística, perquè no posa ni el nom del puig amb majúscula, aportar una font és dir-ne el títol, l'autor, l'editorial, etc. per tal que qualsevol la pugui trobar i consultar.

Info.abstracta (discussiócontribucions)

Usuari:Pere prlpz que t'has llegit el que t'he possat abans de respondre'm!? T'ho torno a repetir per si de cas. Es una font seriosa on queda reflectida la confussió envers al nom Puig de l'Àguila i Pic de l'Àguila protegida per propietat intelectual. Això pasa de vegades i t'en has trobat una!

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Doncs si no es pot aportar res contrari al que hi ha cal aplicar una de les regles bàsiques de Viquipèdia: la verificabilitat que no sempre implica «veracitat». Com a enciclopèdia cal aportar referències vàlides per canviar res, en cas de no poder verificar-lo no es pot canviar ni afegir: Viquipèdia:Citau les fonts.

Pere prlpz (discussiócontribucions)
Info.abstracta (discussiócontribucions)
Pere prlpz (discussiócontribucions)

La veracitat la verifiquen les fonts fiables. Aquí ens mirem la verificabilitat, com deus haver llegit a les pàgines que has enllaçat.

I em temo que no has entès que és una font protegida per drets d'autor. Vol dir només que no pots copiar-ne el contingut. No vol dir pas que no sigui accessible ni consultable, i encara menys que no estigui publicada. Per exemple, gairebé tots els llibres, articles científics, mapes i tesis doctorals que es publiquen estan protegits per drets d'autor, però es poden consultar i citar.

Torno a dir-te que si no està publicat, no és una font fiable, i si no es pot citar, tampoc. Això si és que existeix.

Info.abstracta (discussiócontribucions)

En resposta a la teva primera frase et comento que la part contractant de la primera part serà considerada com la part contractant de la primera part..

En relació a la segona part, et recomanaría que evitèsis insistir en la teva postura negacionista. Com que respecto la propietat intelectual, fins i tot quan deixen expossades a la llum certes incoèrencies, em reservo pels administradors.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

No respectes la propietat intel·lectual. O ens estàs prenent el pèl o no saps què és la propietat intel·lectual.

En tot cas, una referència secreta no és una font fiable. Deixa de fer-la servir.

I la intervenció dels administradors ja l'han demanat. Jo de tu intentaria evitar-la deixant de fer i dir coses sense solta.

Info.abstracta (discussiócontribucions)
  • Si et plau, prèn les aportacions noves com quelcom positiu.
  • Ara ja parles en plural en comptes de per tú.
  • Vist el vist, l'unic misteri aquí és el perquè ha succeit el que ha succeït. M'ho pregunto.
  • Cap referència secreta, ni misteriosa, mès enllà de com arriben els noms al nomenclàtor.
  • Perds els papers donant ordres.
  • Els consells son ben rebuts, els condicionants no.
Resposta a «Tres reversions»
Info.abstracta (discussiócontribucions)
Resposta a «Baix Penedès»
Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Recorda: Abans de crear un article nou assegureu-vos no existeix amb un altre nom. El podeu buscar fent servir el botó de cerca (al capdamunt de la pantalla o aquí) amb els noms possibles o paraules relacionades. Si no existeix, us pot servir per veure com s'orienten els articles de temes que complementen el vostre. Vegeu també Ajuda:Com buscar pàgines.

Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Puig de l'Àguila.

Info.abstracta (discussiócontribucions)
Resposta a «Article en debat»