Usuari Discussió:Ivan bea

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Ivan bea/Arxiu 1 en data 04-04-2016.

MrPotato1010 (discussiócontribucions)

Problemes de drets d'autor: Escut de Sunyer

Agraïm les teves contribucions, com a Escut de Sunyer, però malauradament hi ha un problema per verificar que realment és un material lliure. No podem acceptar text o imatges copiats d'algun altre lloc incompatible amb la nostra llicència d'ús. Aquest article sembla que s'ha copiat de https://seu-e.cat/ca/web/sunyer/govern-obert-i-transparencia/informacio-institucional-i-organitzativa/informacio-institucional/informacio-historica-sobre-el-municipi, i per tant podria ser una violació dels drets d'autor. De forma preventiva, el contingut serà esborrat en breu.

Si creus que l'article no és una violació dels drets d'autor, o si tens un permís del titular legítim per alliberar-lo sota una llicència compatible amb la CC-BY-SA 3.0, pots seguir les següents instruccions:

  • Si tens permís de l'autor, deixa un missatge explicant-ho a Discussió:Escut de Sunyer i envia un correu electrònic amb la confirmació del permís a "info-ca (arrova) wikimedia (punt) org". Pots veure la pàgina d'autoritzacions per a més informació.
  • Si en la font original hi ha algun avís legal que digui que es pot utilitzar sota la llicència de Creative Commons Reconeixement i Compartir-Igual, en versió 3.0 o posterior, o bé que està en domini públic, pots deixar un missatge a Discussió:Escut de Sunyer amb un enllaç a aquest avís legal. Pots veure les compatibilitats amb la nostra llicència a Ajuda:Republicació/Copyleft.
  • Si ets el titular dels drets: envia un correu electrònic, des d'una adreça que es pugui identificar amb la publicació original, a info-ca(arrova)wikimedia(punt)org i amb una declaració explícita de cessió sota les llicències GFDL i CC-BY-SA, o com a mínim la segona. Deixa una nota a Discussió:Escut de Sunyer dient que ja l'has enviat. Pots veure Ajuda:Republicació/Autor de text.

Cal tenir en compte que és possible que el text s'hagi de modificar per a que tingui un to enciclopèdic i que s'adapti a una estructura i estil. A més, formalitzar un permís no és garantia de que sigui acceptat si no compleix amb les nostres polítiques i normes.

Esperem la teva comprensió i que segueixis col·laborant a la Viquipèdia però, si us plau, soluciona o evita aquests problemes.

Ivan bea (discussiócontribucions)

Hola, gràcies per avisar, he mirat l'avís legal de la web Avís legal - Ajuntament de Sunyer (seu-e.cat) i s'indica que es pot reutilitzar la informació sense problema sempre que s'esmenti d'on prové i la data d'actualització, és l'avís legal de totes les pàgines dels ajuntaments i entitats de Catalunya que utilitzen la seu electrònica. Ja ho he indicat a la discussió de la pàgina, podeu treure l'avís de l'entrada. Gràcies.

Resposta a «Escut de Sunyer»
Capsot (discussiócontribucions)

Molt bon dia! Espere que vos vaja tot molt bé a tu i tots els teus durant aquest peri'ode molt complicat. Gràcies per tota la gran faena que fas amb gran qualitat i la teua constància! T'escric ja que s'estan fent les eleccions de la Junta de la Fundacio' Wikimedia (però potser ja ho saps) i crec que hi tens dret de vot, si no has votat ja. Trobe que hem de demostrar que la nostra comunitat té molta força, empenta i vitalitat mitjançant una participacio' important; ja hem assolit un 25% de participacio' i gràcies a tots vosaltres podem pujar encara si no has votat. Espere que hi votaràs, si encara no ho has fet i t'ho agraisc. Per a entendre de qué es tracta (molta gent no en té ni idea dissortadament), he elaborat una mena de balanç amb el meu parer sobre els candidats amb un enllaç penjat a la Taverna on es diu diverses coses sobre les eleccions (segon apartat, Viquipèdia:La_taverna/Novetats o directament al meu enllaç: Usuari:Capsot/Eleccions). De nou, moltes gràcies per les teues contribucions constants i de qualitat. Et desitge una molt bona setmana i un excel.lent estiu. Fins ben prompte! Una abraçada! Claudi/Capsot

Resposta a «Bon vespre, sisplau vota!»
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

Hello Vunjbuilphhckp8p,

Really sorry for the inconvenience. This is a gentle note to request that you check your email. We sent you a message titled "The Community Insights survey is coming!". If you have questions, email surveys@wikimedia.org.

You can see my explanation here.


Resposta a «We sent you an e-mail»
F3RaN (discussiócontribucions)

Hola Ivan, T'informo que el wikiprojecte del còmic retorna enguay. Comença a partir del pròxim dilluns, 4 de maig, i durarà una setmana. Les condicions seran les mateixes que habitualment. T'animo a participar-hi i/o a fer-ne difusió. Gràcies. Ferran

Resposta a «wikiprojecte còmic»
Xavier Dengra (discussiócontribucions)
Resposta a «Gràcies per participar-hi!»
F3RaN (discussiócontribucions)

Hola! Aquest divendres comença una nova edició del viquiprojecte del còmic, en motiu de l'inici del #37COMICBCN. Et prego que en fagis difusió entre amics, coneguts i viquipedistes que hi podrien estar interessats. Com d'habitud, el viquiprojecte durarà una setmana i hi haurà premis pels tres primers classificats. Edita i millora tota mena d’articles relacionats amb el món del còmic. La pàgina del viquiprojecte i més informació la tens aquí: https://ca.wikipedia.org/wiki/Viquiprojecte:Ficomic Gràcies. Atentament,

Resposta a «Viquiprojecte Saló del còmic»

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

WMF Surveys, 02:47, 20 abr 2018 (CEST)

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

WMF Surveys, 03:38, 13 abr 2018 (CEST)

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

WMF Surveys, 20:40, 29 març 2018 (CEST)

Prehackathon Orlandai - dissabte 10 de març

1
Toniher (discussiócontribucions)