Usuari Discussió:J-Gual-24

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Treball :

Sesame Street Counting Cafe es un joc educatiu sorti en 1994 sur Megadrive. El joc va ser développat et éditat par Electronic Arts. Es basat des l'émissió de télévisió éducatiu, 1 rue Sésame produita par Children's Television Workshop. El joc és sortit només als États-Unis.

Enllaç extern[modifica]

Eleccions al Consell d'Administració de la Wikimedia Foundation[modifica]

Hola J-Gual-24,em permeto posar-me en contacte amb tu, perquè com veuràs a la taverna [[1]] hi ha eleccions al Consell d'Administració de la Wikimedia Foundation.

La meva comunicació amb tu la realitzo perquè segons el teu historial de contribucions veig que tens dret a vot i molt poca gent llegeix la taverna.

Cada vot és molt important. A les eleccions de l'any 2009 la diferència entre ser escollit o no va ser de 60 vots i aquest any està votant menys gent. Et demano disculpes anticipadament si consideres aquesta comunicació incorrecte, rep una cordial salutació.

Pots trobar instruccions de com fer-ho per votar [2]

--81.184.163.153 (discussió) 01:01, 7 juny 2011 (CEST)[respon]

Rinspeed_sQuba és un article orfe[modifica]

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si no enllaça cap pàgina a la que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Rinspeed_sQuba. --Bestiasonica (disc.) 09:30, 22 juny 2011 (CEST)[respon]