Usuari Discussió:Joanjoc/2007

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Contingut

Plantilla Nobel[modifica]

Quan puguis li podries donar un cop d'ull a la Plantilla {{Nobel}} . Crec que amb algun canvi que devies realitzar per millorar el seu aspecte provoca que la situació de la plantilla, en lloc d'estar situada al costat de la fotografia se situï damunt (Paul Adrien Maurice Dirac), donant més importància a la plantilla que no pas a la fotografia, o sota (Albert Einstein), quedant en aquest cas més amagada i per tant perdent part de la seva utilitat. Merci. --Gcm 12:29, 2 gen 2007 (CET)

un usuari anònim ahir nit va canviar alguns paràmatres i la Plantilla ara funciona tal com jo volia. Respecte al que em deies de la viqui italiana doncs tampoc no em convenç gaire: d'aquella manera hi ha dos models de plantilla, una de gran pels que no tenen foto i una de petita pels que sí en tenen (i que queda amagada sota la fotografia!). Personalment m'agrada més com queda ara. Per cert, una tarda-vespre-nit desconectat i arribem als 50.000!!!!. Salut. --Gcm 12:57, 4 gen 2007 (CET)

Subpàgines a destruir[modifica]

Al demanar la destrucció de la plantilla {{provaPortada}} entre d'altres, han entrat a la Categoria:Viquipèdia:Elements a destruir una sèrie de subpàgines teves. Mira-te-les si s'han d'esborrar o no. Hauríem de mirar d'arreglar la plantilla destrucció, no sé com, perquè al demanar la destrucció d'una plantilla no passin aquestes coses. Veig que a l'anglesa utilitzen una plantilla específica per a esborrar plantilles en:Template:Tfd on s'asseguren que només es categoritzi la plantilla i no les pàgines on està inclosa.--VRiullop (parlem-ne) 17:31, 2 gen 2007 (CET)

M'estic desesperant... ¿Realment puc carregar fotos a la viquipèdia en català i no a commons?[modifica]

El problema es que he creat la Plantilla:EusCap per a municipis Bascos, de la idea de Plantilla:taucatCapBE que ja existeix per als municpis de Catalunya. I encara que possi que el arxiu que vull que aparegui a la plantilla encara que ho canvi automàticament em surt com Fitxer:+ Qualsevol cosa i doncs, vosaltres heu decidit que estiguin les imatges desde el commons. Que per cert a commons si que existeix les imatges en qüestió però no trobo la manera d'enllaçar-ho perquè la plantilla ho llegeixi. Per això demano, ajuda. Primerament, m'agradaria si tu pots que corregir-ho perquè aparegui "Image:" enlloc de "Imatge" com apareix ara. Sinó permeteu-me pujar les imatges a la viquipèdia en català, que es la solució més fàcil. Espero resposta, gràcies.--KRLS 00:46, 3 gen 2007 (CET) .Tranquila ja ho he solucionat--KRLS 18:00, 3 gen 2007 (CET)

Estil a les pestanyes portal i categories[modifica]

El que intentava era eliminar els marges buits que queden entre el quadre de la pestanya i la pròpia plantilla. Hi ha alguna manera mitjançant el JavaScript de eliminar eixos marges però només en la de categories i portals? He canviat el color de dos metacaixes per a suavitzar el contrast de colors en la metacaixa de categories i portals. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 21:51, 3 gen 2007 (CET)

Portada nova[modifica]

Primer felicitar-te per la nova portada, realment és molt vistosa, manejable i ràpida. Simplement, com he comentat a la plana de discussió de la pàgina, caldria incloure més portals que ja estan completats dins la caixa dels portals. Suposo que fins ara estaves molt atabalat per la feina, quan pugis mira-t'ho. --Baggio (missatges) 21:22, 4 gen 2007 (CET)

Escuts OD del País Valencià[modifica]

Els que vaig penjar jo i que suposadament tenien copyright els he passat a SVG. Els puc penjar sota llicència pròpia? Vols que en carregui algun d'ells i en parlem entre uns quants? → ebrenc Blason 66.svg sí? Red star.svg 15:46, 5 gen 2007 (CET)

El cas és que em trobo entre un cas i l'altre... No són pas les típiques vectoritzacions automàtiques de mapes de bits, però hi ha prou automatisme al procés, també. Em faltaria canviar alguna cosa perquè no es notés. El resultat primer és aquest, per exemple, en el qual si canvio els colors i la corona ja no el coneix ni la mare que el va parir. De moment, manca una corona competent en SVG. → ebrenc Blason 66.svg sí? Red star.svg 09:57, 7 gen 2007 (CET)

Minerals orfes[modifica]

D'acord, no ho sabía. Pensaba que amb posar-los a dins d'una categoria hi havia prou. Yuanga 15:54, 6 gen 2007 (CET)

Traducció de missatges mediawiki[modifica]

Hola Joan,

L'altre dia remenant entre els mediawiki vaig veure que hi ha molts missatges nous que cal traduir al català. D'altra banda, et volia demanar com traduir els namespace (ns) d'user, wikipedia, template i category. Sóc administrador a ty. i no sé pas com fer-ho i amb les ajudes no m'hi entenc.

Moltes gràcies per tot i fins aviat,

Vilallonga · (digui digui) 12:41, 7 gen 2007 (CET)

Això és el que em semblava, la qual cosa és frustrant, ja que el meta funciona força malament i va molt lent... En fi, suposo que no vindrà d'aquí. Moltes gràcies per la resposta. Per cert, he vist que al commons tenen pestanyes amb noves funcions. Ho podem tenir ací nosaltres?.
Fins aviat, Vilallonga · (digui digui) 21:43, 9 gen 2007 (CET)
Si esculls la interfície en anglès les veuràs. A la interfície en català no hi són pas. --Vilallonga · (digui digui) 11:23, 10 gen 2007 (CET)

Shōjo Kakumei Utena[modifica]

Bones. Aquest ús de la MetaCaixa seria correcte? http://ca.wikipedia.org/wiki/Sh%C5%8Djo_Kakumei_Utena#Ampliaci.C3.B3

També he creat la categoria "Shōjo Kakumei Utena": http://ca.wikipedia.org/wiki/Categoria:Sh%C5%8Djo_Kakumei_Utena

I també he creat la sub-categoria "Personatges de Shōjo Kakumei Utena": http://ca.wikipedia.org/wiki/Categoria:Personatges_de_Sh%C5%8Djo_Kakumei_Utena

M'agradaria saber si puc continuar, o hauria de fer servir algun altre mèdote i no la MetaCaixa. També si les Categories/sub-categories també poden continuar... --animarval 13:30, 9 gen 2007 (CET)

Val. Així hauria de procurar utilitzar plantilles tipus:
http://ca.wikipedia.org/wiki/Plantilla:Sims
Però tot i així, utilitzaré el javascript en les plantilles com el de les Categories (http://ca.wikipedia.org/wiki/Portada/Article_del_dia/Ajuda/Categories), per fer més amè l'article.
Queda descartat doncs l'ús de la Metacaixa com a plantilla per a articles. Per a les categories ja m'ho pensava que no.
Gràcies per l'aclariment. --animarval 20:25, 9 gen 2007 (CET)

Tinc una pregunta[modifica]

Segurament dintre de pocs dies pasaré a ser un administrador del wiktionary i mira m'agradaria crear un bot per al wiktionary ja que tant sols en té un i l'unic que hi ha es controlat per un anglès. Per això m'agradaria saber quin programa s'utilitza i m'agradaria informar-m'he, si em poguesis ajudar estaria agrait.--KRLS¿Espero resposta? 16:13, 9 gen 2007 (CET)

Gràcies. Però amb aqest semi-bot puc canviar per exemple totes les paraules que continguin francès per Plantilla:fr? --KRLS 00:00, 10 gen 2007 (CET)

Tengo una propuesta[modifica]

Juanjoc, veo que dominas bastante Media Wiki, por tanto me gustaría comentarte un nuevo proyecto para, si te interesa, proponerte alguna manera de colaboración. Juanjoz

Hola :-) Et pots posar en contacte amb mi, usant la pàgina Especial:Emailuser/Joanjoc. Crec que serà més còmode que usar el telèfon. Gràcies. --Joanjoc (discussió) 22:43, 9 gen 2007 (CET)

Poàcies[modifica]

Hola,

Seria bo que opinessis aquí per impedir un esborrat massiu d'articles.

Fins aviat,

Vilallonga · (digui digui) 16:14, 11 gen 2007 (CET)

Jo tampoc no som expert[modifica]

Jo tampoc no som un expert en astronomia. El problema més greu que he trobat amb els asteroides és que el seu nom sol correspondre al nom d'un heroi dels mites clàssics, que hauria d'existir en català, però com que es tracta de deus o herois menors no es fàcil de trobar: per exemple en el cas de Perthenope el més correcte podria ser Perthénope o Perténope [1]. Plàcid Pérez Bru 21:08, 14 gen 2007 (CET)

Viquiprojecte[modifica]

Hola crec recordar que vas participar en la creació dels espais dels Viquiprojectes, l'usuari Klenje m'està preguntant com s'han de fer eixos espais per a la Viquipèdia en friülès, que em prodries indicar on els hi puc trobar informació al respecte, si és que no et va bé tractar directament d'este tema, cosa que entendria perfectament... –Pasqual · bústia 00:25, 19 gen 2007 (CET)

Void[modifica]

S'ha demanat destruir la plantilla {{Void}}. Com el seu nom indica està buida ;-) Té alguna funció?--VRiullop (parlem-ne) 17:59, 23 gen 2007 (CET)

Plantilla 0[modifica]

Hola! La plantilla serveix per a arranjar les taules de progrés, com ara Volta a Catalunya 2005#Progrés de les classificacions. Si s'elimina aquesta plantilla, la taula queda amb la informació desordenada. -- Leptictidium - Carta a l'Eocè 19:54, 27 gen 2007 (CET)

Pàgines orfes[modifica]

Hola! La xifra de pàgines orfes la vaig treure de la llista que es genera diàriament a Especial:Lonelypages. Com que la llista està numerada, si la recorres fins al final pots saber quantes pàgines orfes hi ha a la Viquipèdia. A dia d'avui n'hi ha 2385. Per altra banda, a VP:M hi ha una llista d'indicadors de la Viquipèdia. S'hi pot veure com des del 2005 s'ha aconseguit mantenir a ratlla els articles cul-de-sac o els articles sense categoria, però en canvi els articles orfes han anat augmentant. En definitiva, gràcies per donar suport a la meva proposta de Contribució de la quinzena (a veure si entre tots podem reactivar-la una mica!!). --gpatgn (discussió) 22:00, 27 gen 2007 (CET)

Nova metacaixa[modifica]

Hola, compliments per la nova portada i també per els 50.000 articles! El proper objectiu són els 100.000! Seria un problema afegir el groc per a les metacaixes? En aquesta manera podríem utilitzar-les per a reformar la portada de la Viquipèdia llombarda en l'ocasió dels 10.000 articles (Els nostres són més curts, per el moment): i naturalment, en aquell moment, es agrairia explicitament la comunitat Catalana. És clar que, sense les metacaixes, a la Viquipèdia llombarda la conflictualitat entre diferents dialectes seria stada [yeeps...] hauria estat molt més gran. Moltes gràcies! Adeu, Claudi. --Clamengh 18:19, 8 febr 2007 (CET)

Moltes gràcies! (He també corregit un error en el missatge precedent...). Tempto fer-ho, mercés.

Adéu, Claudi --Clamengh 14:42, 12 febr 2007 (CET)

Com hauràs pogut veure, he afegit nous colors a les metacaixes: Blau, Groc i Taronja, segurament n'afegiré més. Bé, només era això. Adéu. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 17:32, 12 febr 2007 (CET)
Fet també a la Viqui Llombarda - Perfecte. Moltes gràcies. Fins aviat, Claudi--Clamengh 18:05, 12 febr 2007 (CET)

Imatges pujades a commons[modifica]

Tot i que hagin sigut quasi 1.000, no ho he fet amb un bot, no... sí, sí... a mà... De res!--Xtv (que dius que què?) 17:01, 12 febr 2007 (CET)

Nom d'usuari[modifica]

Hola! Sóc l'Alonso. M'agradaria canviar el meu nom d'usuari a Usuari:Dúnadan per unificar el meu nom a totes les wikis (aquest és el meu nom d'usuari a les wiki castellana, anglesa i francesa). A més, ho faig en previsió de la política del nom d'usuari únic que s'està discutint a meta. Per cert, sóc administrador, així que si fas el canvi, suposo que també s'hauria de conservar el meu estatus com a sysop.

Gràcies, --Alonso 20:13, 12 febr 2007 (CET)

Proposta d'esborrat de la pàgina Imatge:Viquibola dels 30000 articles.png[modifica]

Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «Imatge:Viquibola dels 30000 articles.png», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta.. Si no esteu familiaritzat amb el procés podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.--Xtv (que dius que què?) 14:20, 13 febr 2007 (CET)

Nous bots[modifica]

Hola Joanjoc,

A la pàgina de discussió dels bots (Viquipèdia Discussió:Bots) hi ha dues noves propostes de bots, una de les quals és la meva. Com que crec que no tens aquesta pàgina a les de seguiment, i com que ja portem 3 dies esperant i 3 vots a favor, m'agradaria que hi donessis un cop d'ull per aprovar-los si ho creus convenient.--Iradigalesc (discussions · +) 23:40, 20 febr 2007 (CET)

Sobre el que acabes de comentar allà, no cal que t'hi posis. Ja tenen la marca (Especial:Listusers/Bot). --SMP​·d​·+ 20:47, 22 febr 2007 (CET)

Imatge de portada IE[modifica]

Mira't què fem amb Imatge:Portada 50k MSIE 6.png. El fet que inclogui l'IE fa que la presa de pantalla no sigui lliure, crec, i per tant no es pot usar a l'espai Viquipèdia. Considero que pot ser legítim provisionalment, però el tema ja està tancat. --VRiullop (parlem-ne) 21:02, 25 febr 2007 (CET)

De fet n'hi ha un munt que són discutibles. Imatge:Portada 50k Firefox Icones 800x600.png, Imatge:Portada 50k Firefox Icones 1024x768.png, Imatge:Portada 50k Firefox sense icones 800x600.png, Imatge:Portada 50k Firefox sense icones 1024x768.png i Imatge:Portada 50k Firefox 2 0.png. Puc eliminar-les totes? Ara ja no fan falta. --SMP​·d​·+ 18:45, 27 febr 2007 (CET)

Merccat[modifica]

Si et puc ajudar en cap cosa concreta en el Merccat de Wikia ja m'ho faràs saber. Salutacions cordials. → ebrenc (¿?) 23:42, 3 març 2007 (CET)

Pàgines orfes[modifica]

En principi els falsos positius són ben iguals. En principi això és una pàgina només perquè les pàgines de desambi no apareguin com a orfes. Si no són orfes i apareixen a la llista, no passa res. Així és més fàcil anar-les actualitzant amb l'AWB. Si no, seria una matada destriar quines ho són i quines no. En tot cas, tal com comentàvem a una discussió fa uns dies, com que s'hauria de revisar totes les pàgines per tal de desorfanar el màxim les pàgines de desambi (llevat de plantilles de polisèmia i similars), aquesta llista pot anar bé per anar-hi treballant.--Xtv (que dius que què?) 21:03, 7 març 2007 (CET)

Caràcters especials[modifica]

Hola Joanjoc,

Al Viccionari necessitaven ajuda per afegir els caràcters especials i els he donat un cop de mà. El que passa és que apareixen tots alhora. El codi del MediaWiki:Monobook.js i el MediaWiki:Edittools són idèntics als d'ací (M.js, Et), encara que la visualització és diferent, em sembla que la funció chooseCharSubset(s) no es compleix.

Com que tu vas implementar ací el codi potser sàpies quin són els elements que hi manquen. Hi ha uns quants errors sense importància als que podré assessorar-los, però eixe em supera. L'administrador que ha realitzat els canvis és en KRLS.

En fi ja diràs alguna cosa. –Pasqual · bústia 00:11, 10 març 2007 (CET)

Crec que la cosa al Viccionari no funciona perquè no existeix cap funció addLoadEvent(), li he dit que la canvie per addOnloadHook(), encara que no sé si això es carrega enlloc, potser s'haurà de definir a MediaWiki:Common.js que està buit, si és això ho arreglarem a la tercera fa l'ullet –Pasqual · bústia 00:58, 14 març 2007 (CET)

Ús de la plantilla polisèmia[modifica]

La plantilla polisèmia és molt útil per enllaçar a pàgines de desambiguació o altres significats que si no fos per ells no se sabria que són a la Viquipèdia (cas de Barcelona), però en un cas com Premià de Mar no fa servei ja que la pàgina Premià s'accedeix directament des del buscador i per anar a "Premià de Mar" s'hi ha d'anar expressament. Evolució 12:56, 11 març 2007 (CET)

Plantilla Infobox Software[modifica]

Gràcies! Pau Cabot · Discussió 22:25, 11 març 2007 (CET)

Walden69[modifica]

Que potser ara utilitzem inquisidors ? No es que no accepti pas les crítiques si el que faig no s'escau, però mai a la meva vida no m'havien sotmès a un marcatge tant estret en la meva vida. Hi ha un usuari anònim que des de fa uns dies no me'n deixa passar ni una. El que no entenc és, si no li agrada, perquè no ho corregeix pas ell. Jo ho faig, perquè considero que guanyo més temps corregint jo mateix errades evidents que no pas renyant al que las ha fet. No serà algun dels administradors des d'un altre IP ? Walden69 17:26, 13 març 2007 (CET)

Avís de vandalisme en curs!!![modifica]

Atenció! Passa't per la pàgina de canvis recents per a jutjar alguns canvis que poden ésser considerats com a vandalisme.--—Albertsab (Queixes - Queixa't) 15:01, 14 març 2007 (CET)

Avís de vandalisme en curs!!![modifica]

Atenció! Passa't per la pàgina de canvis recents per a jutjar alguns canvis que poden ésser considerats com a vandalisme.--gpatgn (discussió) 19:04, 15 març 2007 (CET)

Viccionari[modifica]

T'he de dir que al Viccionari els darrers canvis del wikt:MediaWiki:Monobook.js no han donat el resultat esperat. –Pasqual · bústia 01:22, 17 març 2007 (CET)

Administradors[modifica]

Ei! Has de tancar tres de les votacions de Viquipèdia:Candidatura a administrador#Candidatures i donar-los el rang corresponent. --SMP​·d​·+ 16:56, 19 març 2007 (CET)

Gràcies per les felicitacions!!. Sobre les tasques administratives que cal fer, no sé si us les repartiu d'alguna manera o tots feu de tot. Si voleu que em dediqui a fer o vigilar algun tema en especial m'ho comenteu. Si cal tenir cura especial a aspectes en concret (revisar possibles vandalismes, vigilar usuaris anònims, etc) comenteu-m'ho també. Per qualsevol cosa ja sabeu. Salutacions, --Felato 13:11, 20 març 2007 (CET)

Gràcies :-)--Xtv (que dius que què?) 19:12, 20 març 2007 (CET)

CDLQ 15 març[modifica]

La CDLQ actual és Especial:Lonelypages, proposta en que la vas participar.--VRiullop (parlem-ne) 18:03, 19 març 2007 (CET)

Plantilla símptomes[modifica]

Gràcies per crear la plantilla de malalties, ara ja totes les malalties la tenen. També estaria bé crear la plantilla de signes i símptomes, per a classificar aquests. Si algun dia d'aquests tens temps i la pots traduir (jo ho he intentat però no funcionava) t'ho agrairia. Symptom infobox. Jo m'encarregaria de posar-la. Gràcies. ToNToNi 16:52, 20 març 2007 (CET)

Viquiestrella[modifica]

Per la constància en tasques quasi impossibles i inacabables de manteniment.

Enhorabona i gràcies per la feina. --VRiullop (parlem-ne) 19:36, 24 març 2007 (CET)

Codi taxobox[modifica]

Bon dia Joanjoc,

Un usuari va modificar el codi de la plantilla taxobox (que tu havies fixat feia poc) i ara no funciona gaire res. Molts camps no són operatius, ha desaparegut format, etc. L'usuari en qüestió es nega a tornar a la versió anterior, que ̄és l'estable, correcta i fixada, tot argüint que es perdrien els canvis que ha introduït. Vistos els canvis, em sembla que no es perdria gaire cosa. Amb tot, si poguessis retocar el desgavell que hi ha seria molt bo.

Moltes gràcies per tot i fins aviat,

Vilallonga · (digui digui) 10:16, 25 març 2007 (CEST)

Comiat[modifica]

Companys,

Després d'un breu retorn del treball viquipèdic, he pogut comprovar que hi ha tot un seguit de personatges que floten per ací que trenquen l'harmonia d'antany. Malauradament, m'hi he vist embolic i ja no vull continuar en aquestes condicions. Segurament, el fet de no usar l'anonimat hi influeix. Ara prefereixo de deixar-ho refredar tot i, si s'escau, tornar de manera anònima com aquests personatges tristos que omplen cada cop més la nostra viquipèdia. Amb tot, queden les bones estones i els grans moments en els quals la viquipèdia era una "entranyable anarquia d'amics". Gràcies per tot el que feu i per tota l'ajuda i bona amistat que m'heu donat aquest temps.

A reveure,

Vilallonga 81.38.208.204 18:10, 25 març 2007 (CEST)

Potser no se'm demanava però ho he de dir. Has trigat poc a amenaçar de bloqueig a dos usuaris que ja abans havien manifestat estar farts de l'escarni d'aquest usuari mal educat (arribant a dir, en ja no poder més, que n'estava fins als collons) i a demanar el retorn del hooligan. Jo he tingut diverses entrompades amb en Vilallonga. Quan es presenta anònimament i signa amb només dos guions. Fa acosament directe de la gent, la tracta vexativament, menteix repetidament sobre el que fan i la ridiculitza. Quan argumentes amb ell passa olímpicament del que li dius, ho repeteix tot com si no li haguessis explicat res i intenta imposar el seu criteri sense raons ni suport de ningú només per ridiculitzar un altre. I si encara fas que no vols discutir et va perseguint a la pàgina de discussió per explicar-te que merda que ets encara que sigui amb falsedats. Tenia dos motius per imposar una plantilla que no funcionava amb altres articles. Un, recuperar unes cursives poc clares i l'altre molestar un altre. Evidentment ha preferit imposar-se abans d'esperar a res, espatllant així una tasca de setmanes que afectava a qui sap quans articles. Pregunta-li en Jordicollcosta si n'està fart d'ell (tant quan actua anònimament com donant la cara) en la seva impertinent creuada canyofòbica contra el que ell anomena per burlar-se'n "l'home de les canyes". Quan per fi algú li canta les quaranta fart de la seva actuació prepotent que ningú atura és amenaçat amb ser bandejat i a l'altre encara se l'anima a seguir igual sense ni tan sols fer-li un toc d'atenció. He de pensar que o bé no eres neutral o bé no has seguit el cas. Cap dels dos casos em sembla una bona manera de procedir. T'ho havia de dir. Geo 01:38, 26 març 2007 (CEST)

Amb aquest usuari no hi he parlat mai. A les contribucions d'ambdós des del 15 de desembre de 2006 es pot veure que no coincidim enlloc. Per cert, al final d'aquest debat trobaràs on en Jordi Coll, "l'home de les canyes", em dóna les gràcies per haver-lo avisat de la discussió. Vilallonga · (digui digui) 15:30, 26 març 2007 (CEST)

No puc deixar de queixar-me per la teva actuació. Dues amenaces de bloqueig i uns copets a l'espatlla a l'altre. "Molt bé, segueix així", deu haver entès. Quina és la diferència? El n' "estic fins als collons"? És que n'estic. Això que ha passat no ha estat només per aquest moment. No és un fet puntual. En Vilallonga és expert en linxaments als usuaris. Si manipula, menteix i va difamant coses falses sobre mi avisant a les pàgines dels usuaris per què vinguin a fer pinya en contra dels arguments, mentint un cop rere l'altre fent veure que les respostes no existeixen per finalment imposar-se per la força bruta quan ni tan sols així li fan cas, què he de fer? Digue'm què he de fer. Queixar-me a un administrador? Per què actuï com tu donant el veredicte de qui és el culpable sense llegir cap discussió? No era una discussió. Era un linxament. Per això es mantenia en la repetició continuada de MENTIDES clarament assenyaladores de la meva persona, per tal de desprestigiar-me. L'objectiu final fotre'm. Quan vaig dir que em constava que no era l'únic que havia fet fora ho deia amb coneixements de causa. A la meva pàgina de discussió encara hi queden restes. Em va començar a faltar repetidament, jo li preguntava desesperadament per què ho feia, si havia fet res malament que hagués de modificar i ell en tenia prou de no contestar-me res i seguir-me faltant. Al final, després de temps sense participar, vaig tornar aprofitant la baixa participació seva. Dues persones em varen donar la benvinguda pensant que havia marxat anteriorment pel tracte rebut. Una d'elles, l'Articulista, ha deixat de contribuir, suposo que degut a què després del comentari començava a sentir-se perseguit per en Vilallonga. L'altre, era anònim i es pensava que m'havia marxat per les discussions amb l'anònim que signa amb només dos guionets, que es caracteritza per tenir rampells persecutoris de gent en concret. No era així, el dels guionets no havia estat decisiu, però poc m'ha estranyat poder descobrir que era el mateix Vilallonga quan actua anònimament. És cert, he petat, però ja n'estava fins als mateixos collons. Així mateix. Si això és motiu de bloqueig, bloca'm, i convida'l altre cop a ell a tornar, però no vull saber quanta gent marxarà també per culpa seva. Evolució 13:24, 26 març 2007 (CEST)

El titular del diari Avui del 4 de gener era La viquipèdia es fa gran, i aquestes crispacions aniran a més, però gent que fa tan bona feina con són els enfrontats, hauran de fer un esforç per compertir amb simpatia aquest marevellós projecte. Recomano contribuir a Viquihumor. Jordi Coll Costa 19:52, 26 març 2007 (CEST)


CDLQ actual[modifica]

La Viquipèdia:Contribució de la quinzena actual és cinema, proposta en la que vas participar. --VRiullop (parlem-ne) 18:13, 2 abr 2007 (CEST)

Tnavbar[modifica]

En saps res, tu, de plantilles infernals? Viquipèdia:La taverna#Plantilla Tnavbar. Gràcies, Pau Cabot · Discussió 12:20, 9 abr 2007 (CEST)

Ja està arreglat. Gràcies. Pau Cabot · Discussió 12:58, 9 abr 2007 (CEST)

Nous administradors[modifica]

Hauries d'anar tancant la nova candidatura a administrador de Viquipèdia:Candidatura a administrador.--Iradigalesc (discussions · +) 13:10, 10 abr 2007 (CEST)

YonaBot[modifica]

I couldn't find a place to request a bot flag so I'm asking you. The bot is an automatic interwiki.py bot (pywikipediabot) that will add interwikis, mostly from he and yi. It already has a bot flag on en, cs, da, de, no and pl. I am an admin on the Wikimedia Commons. Thanks, Commons:User:Yonatanh 23:02, 11 abr 2007 (CEST)

Thank you. ;) Yonatan 09:21, 13 abr 2007 (CEST)
Gracias otra vez. ;) Yonatan 23:58, 16 abr 2007 (CEST)

Gràcies[modifica]

Gràcies per la teva enhorabona. Esper fer-ho tan bé com pugui ... Pau Cabot · Discussió 00:53, 12 abr 2007 (CEST)

Feina de buròcrata[modifica]

Com portes la burocratorietat? M'agradaria saber què en penses de Usuari Discussió:Vriullop#Burocrata. En principi he contestat que crec que no fa falta.--VRiullop (parlem-ne) 21:42, 12 abr 2007 (CEST)

Avís de vandalisme en curs!!![modifica]

Atenció! Passa't per la pàgina de canvis recents per a jutjar alguns canvis que poden ésser considerats com a vandalisme.--Iradigalesc (discussions · +) 01:54, 15 abr 2007 (CEST)

Missatge referit a Usuari Discussió:81.184.138.207--Iradigalesc (discussions · +) 02:01, 15 abr 2007 (CEST)

Curiositat[modifica]

Hola hahaha

He vist a meta que a tu i a en Martorell us van fer buròcrates des d'allí. Pensava que els buròcrates teníeu el poder de crear-ne de nous i que això ho hagués pogut fer en Plàcid.--Iradigalesc (discussions · +) 21:57, 15 abr 2007 (CEST)

MediaWiki:Edittools[modifica]

Joanjoc,

Carregant el quickedit, la consola d'errors indicava que al MediaWiki hi faltava un </br> i vaig recomanar que es canviaren els <br> per <br />. Ho han fet i malauradament els caràcters especials no es veuen, inclús després de revertir. Què està passant? –Pasqual · tertúlia 21:49, 16 abr 2007 (CEST)

El que no sé és si l'Edittool havia deixat de funcionar abans. –Pasqual · tertúlia 23:08, 16 abr 2007 (CEST)
Uf he entrat com anònim i sembla que funciona, ara actualitze... Si funciona! 81.37.56.159 23:18, 16 abr 2007 (CEST)
Bé, no em funciona com a usari registrat... algo és algo! Algun codi dels viquiestris, o serà més bé el quickedit? Amb el meu compte de PasqualBot sí funciona... –Pasqual · tertúlia 23:22, 16 abr 2007 (CEST)
Efectivament el de:User:ASM/quickedit.js i el MediaWiki:Edittools no fan bona lliga. –Pasqual · tertúlia 23:25, 16 abr 2007 (CEST)
Podries revisar el codi que he preparat a Usuari:Pasqual/pr:Edittools i si et sembla correcte el reemplaces per l'actual, anava a prepara-te un diff per facilitar-te la feina quan he vist un nou missatge, el teu.
He eliminat els comentaris que apareixien entre font-family i els dos punts i he afegit un tag de </br> que semblava que mancava. –Pasqual · tertúlia 23:46, 16 abr 2007 (CEST)
Este seria el diff. Ah! com veuràs també he afegit els ; –Pasqual · tertúlia 23:52, 16 abr 2007 (CEST)
Molt bé, gràcies. Nanit! fa l'ullet –Pasqual · tertúlia 23:53, 16 abr 2007 (CEST)
Quan pugues, enrecorda't que teniem pendent aixó del MediaWiki. –Pasqual · discussió 19:03, 18 abr 2007 (CEST)
Per descarregar-te de feina ho he encomanat a Lohen11 i la cosa ha funcionat. –Pasqual · discussió 13:08, 19 abr 2007 (CEST)

Caixa de malaltia[modifica]

A veure si em pots ajudar. A la caixa de malalties que vares crear, quan la poso a dislèxia dona uns errors (com si faltessin plantilles dins la plantilla?). A veure si ho pots mirar quan tenguis un moment i ets capaç d'arreglar-ho. Gràcies. --ToNToNi 12:57, 17 abr 2007 (CEST)

Què hi trobes?[modifica]

Com ho veus al tema del Viquiprojecte:Setmana del Canvi Climàtic? Coronellian 18:36, 17 abr 2007 (CEST)

Actualització consultes bases de dades[modifica]

Mira siusplau Viquipèdia:La taverna#Actualització consultes bases de dades a veure què es pot fer.--Lohen11 17:27, 8 maig 2007 (CEST)


L'infornauta[modifica]

En Vicent Partal ens obre els micròfons de Catalunya Ràdio, el proper dissabte 19 en el programa L'inornauta. L'entrevista s'enregistrarà el dijous, 17 a les 2 quarts de quatre de la tarda; de moment hi assistirà l'Usuari:Simonjoan (Pastilletes), però com a mínim caldrien 3 usuaris (una multitud), i a ser possible un administrador, crec que l'objectiu principal del nostre missatge, pel tipus d'oient del programa, hauria de ser una crida als usuaris històrics inactius, per tal de fer front a la Marató Viquipèdia

Jordicollcosta (discussió) 19:57, 14 maig 2007 (CEST)

No s'ha pogut canviar la data. De moment han confirmat l'assistència Simonjoan (pastilletes), en Friviere (Paco), i demà ho confirmarà en SMP i potser s'hi apunta en Allman, llavors jo m'estalviaria el desplaçament. Jordicollcosta (discussió) 21:47, 15 maig 2007 (CEST)

Vrillop buròcrata JA![modifica]

Només recordar-te que a VRiullop ja li podeu atorgar la marca de buròcrata. –Pasqual · discussió 00:53, 16 maig 2007 (CEST)

Portada[modifica]

Hola, soy JMB, de la wikipedia en español, y he preguntado en La Taverna cómo funcionaba la portada vuestra con pestañas, a lo que me han respondido que te pregunte a ti para más información. Te agradecería que me contestases en español/castellano, porque no entiendo muy bien el catalán y no lo hablo. Saludos--JMB 20:18, 17 maig 2007 (CEST)

Muchas gracias por la ayuda. Saludos--JMB 16:59, 20 maig 2007 (CEST)

Hola...[modifica]

Mi català es muy malo, así que te escribiré en castellà.;:) Me han dicho que entiendes de cuadros esos de datos, de las ciudades, países et. Tengo un problemilla en el artículo Belgrad, no consigo igualar las casillas con la bandera y el escudo... Me puedes ayudar? Moltes gràcies, de antemano:)--MaduixaVermella 15:48, 18 maig 2007 (CEST)


Pero, todo el texto se ha movido de una manera muy rara... Yo he combinado la plantilla de Madrid (vuestra) y de Belgrado (serbia).... A ver, si puedes arreglar eso con el texto, pque yo seguro que no se arreglarlo. Moltes gràcies y perdón por molestarte.--MaduixaVermella 12:54, 19 maig 2007 (CEST)

Roses.gif[modifica]

Felicitats, ja les has esborrat totes ;) i jo que havia usat el bot per posar-hi la destrucció... ¡Quina feinada! hahaha--Iradigalesc (discussions) 22:42, 24 maig 2007 (CEST)

Metacaixes[modifica]

Hola Joanjoc, podries donar sisplau un cop d'ull a lmo:Entrada? Estem adaptant les metacaixes a la portada llombarda, però em sembla que el Javascript no funcioni. Moltes gràcies. Adéu, Claudi --Clamengh 17:53, 31 maig 2007 (CEST)

nombres enters[modifica]

Hola! Podries dir la teva opinió sobre els articles dels nombres aquí, sisplau? Moltes gràcies Salutacions cordials. Adéu, Claudi, --Clamengh 17:50, 1 juny 2007 (CEST)

Plantilla:Millorar[modifica]

M'ha comentat en Lohen que estàs modificant la plantilla millorar. Una cosa que hauria de corregir-se és eixe infinitiu per un imperatiu, ja que ens dirigim a l'usuari, o usar una formula tal que "cal millorar" o "calen millores". A part voldria estar al dia per poder adaptar-ho als Viquiestris, però supose que observant les modificacions podré entendre-ho fàcilment, no m'hi he posat encara. D'altra banda si vols un cop de mà, ja ho saps... –Pasqual · discussió 21:20, 5 juny 2007 (CEST)

He estat mirant les teues contribucions. He vist que has creat les noves plantilles Millorar traducció i Millorar format (Viquificar). Que n'hi ha més? –Pasqual · discussió 23:23, 5 juny 2007 (CEST)

Millorar per temes[modifica]

Hola Joanjoc. La Plantilla:Llista articles a millorar per tema a mi no em funciona, a tu et funciona o soc només jo?--Lohen11 12:51, 6 juny 2007 (CEST)

Gràcies.--Lohen11 17:58, 7 juny 2007 (CEST)

Metacaixes[modifica]

Hola :-) Moltes gracies! Avui i en aquestos dies estic enfeinat, però hi aniré més aviat que possible. Adéu, Claudi --Clamengh 18:55, 6 juny 2007 (CEST)

Quinzena[modifica]

Dona és la contribució de la quinzena, vas votar per ella --barcelona 13:03, 17 juny 2007 (CEST)

resum plantilles millorar[modifica]

La cosa es que si se n'afegixen diverses es reduix considerablement l'espai disponible al resum. suposem que afegim {{millorar text}} {{millorar format}} {{millorar redacció}}. Però tenint en compte que eixe mateix exemple sols suposea 59 caràcters, pot ser no siga tant dens com em pensava. Ho canviaré. –Pasqual · discussió 21:58, 17 juny 2007 (CEST)

PortadaMetacaixa[modifica]

Hola Joanjoc :)

Tu que ets un dels entesos de la Metacaixa, et podries mirar VP:PA#Problema en la Metacaixa de la Portada. Salutacions!--Iradigalesc (discussions) 20:58, 21 juny 2007 (CEST)

Fet? A mi em continua passant el mateix i he refrescat la cau del navegador i tot. Cal fer alguna altra cosa?--Iradigalesc (discussions) 03:48, 23 juny 2007 (CEST)
Ah, callo! Sembla quetal com ho has deixat no és aleatori i sempre es carrega el mateix. Llavors no hi ha problema (a menys que canviïs alguna pestanya amb el javascript habilitat i després el desactivis per canviar-ne una altra, que és el que feia jo). Salutacions!--Iradigalesc (discussions) 03:52, 23 juny 2007 (CEST)
Sento molestar-te de nou, però no em sembla bé l'estructura de la PortadaMetacaixa actual. M'ho he mirat una mica i he arribat a la conclusió que a urlPost= i urlPrev= els hi estàs assignant uns valors aleatoris que no tenen res a veure amb els que s'assignen al |sel= de les altres dues metacaixes. Cada valor aleatori és diferent!
Posaré un exemple: El random de la 1a metacaixa fa que es seleccioni la pestanya Curiositats, però l'altre random (el que hi ha a |urlPrev= de la 2a metacaixa) diu que s'ha d'haver seleccionat Efemèrides. Així doncs, si algú clica a Altres llengües, es carregarà Efemèrides en comptes de Curiositats.
Ho veig una mica difícil per aconseguir que es pugui obtenir el valor assignat aleatòriament al |sel= de les altres dues crides a la Metacaixa sense un codi javascript. Per tant, proposo que en comptes d'un codi aleatori s'usi una expressió relacionada amb el temps per definir l'aleatorietat de les pestanyes (per exemple fer que surti d'expressions com {{#ifexpr:({{CURRENTTIMESTAMP}}/10 round 0)-{{CURRENTTIMESTAMP}}>0|1|2}}, per les categories...). D'aquesta forma, sempre serà el mateix tant en |urlPrev= i |urlPost= com en els |sel= i variarà cada segon.
Sento complicar-te tant la feina, però tal com està ara no es pot dir que sigui molt correcte. Salutacions!--Iradigalesc (discussions) 04:41, 23 juny 2007 (CEST)
Jo també uso Firefox. Segurament es deu a que, com que no se'm carregaven els portals, canviava de pestanya amb el javascript habilitat i després el desactivava per tornar a canviar. Llavors, el urlPrev i urlPost ja quedaven definits pel rand inicial i no quadrava.
No m'havia mirat la plantilla {{Rand}} perquè creia que venia definida amb les m:ParserFunctions. Disculpa les molèsties!--Iradigalesc (discussions) 15:39, 23 juny 2007 (CEST)

Instruccions per a posar la metacaixa en altres wikis en anglés[modifica]

Hola Joanjoc!! He fet un apartat a {{Metacaixa}} posant instruccions en anglés per a gent que no sap català i vulga afegir la metacaixa al seu wiki, ja que hi ha gent d'altres Viquipèdies interessades en incorporar-la. Pots fer-li una ullada a veure si està tot correcte? Gràcies.--Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 20:15, 24 juny 2007 (CEST)

És veritat. Ho he mirat al Termcat i sí. Ja ho he canviat i gràcies. dew. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 13:33, 25 juny 2007 (CEST)

Dubte[modifica]

Hola Joanjoc. Tu vas escriure el comentari que hi ha a Discussió:Esforç?--Lohen11 07:30, 28 juny 2007 (CEST)

Presa de decisió[modifica]

Què et sembla si anem tancant la Viquipèdia:Presa de decisions/2007/Requisits dels bots? Dona-li una ullada, però això ja no dóna per més i no convé que estigui obert indefinidament. --V.Riullop (parlem-ne) 19:41, 28 juny 2007 (CEST)

Canvi de nom?[modifica]

Hola! El Pau Cabot em diu que em podries ajudar. Es tracta de canviar-me el nom, que a la viquipèdia catalana seria "Ibèric" en lloc d'"Ibérico". Jo no sé com fer-ho (ni si podria sense avisar a ningú, perquè només sóc usuari). Gràcies. --Ibérico 13:50, 30 juny 2007 (CEST) Gràcies. --Ibèric 00:13, 3 jul 2007 (CEST)

Plantilla rating-10[modifica]

Hola Joanjoc. He fet la plantilla Plantilla:Rating-10 i veig que com a les altres arrodoneix a la baixa (Rounddown), he intentat que arrodonís amb plantilla Round, però no em surt. És a dir: 8,8 hauria de ser 9 i no 8,5. T'ho podries mirar?--Lohen11 22:11, 8 jul 2007 (CEST)

Que aconselles, fer-ne una altra? És que no té sentit pel que s'està utilitzant aquestes plantilles arrodonir a la baixa.--Lohen11 21:43, 9 jul 2007 (CEST)
Hola, he fet una prova que arrodoneix cap amunt, però més tard m'he adonat que quan li poses una puntuació exacta de 4.5 també l'arrodoneix cap amunt i no hauria de ser així (funciona per 4.4 que passa a 4.5 i 4.7 que passa a 5) . I en una segona prova les coses no han millorat. Un altre dia ho tornaré a mirar. --Puigalder 01:56, 11 jul 2007 (CEST)

Fitxa pel·licula[modifica]

A la taverna té lloc la discussió Plantilla:Fitxa de pel·lícula, estaria bé conèixer la teva opinió. --Jordicollcosta (discussió) 21:40, 9 jul 2007 (CEST)

Estic fent campanya[modifica]

Hola Joanjoc,

M'he presentat com a candidat a administrador. No és molt habitual que un candidat perda el temps promocionant-se però sempre hi ha una primera vegada. No sé quina va a ser la teua reacció, simplement et demane que passes per allí i dones la teua opinió. El teu vot compta, sia positiu o negatiu, t'estaré igualment agraït. El meu proposit és coneixer la vostra opinió i que la votació sia per part de tota la Comunitat.

Si creus que no reuneixes els requisits necessaris per poder votar fes m'ho saber, este missatge te l'ha deixat un bot i potser no haja fet la seua feina correctament (encara que la tria d'usuari l'he feta jo, però potser hage errat).

Si penses que no s'ha de fer este tipus d'accions no dubtes a comunicar-m'ho també. El meu propòsit és donar a conéixer la meua candidatura a tots el que tinguen dret a vot, tenint en compte que hagen participat en altres candidatures o que estiguen actualment actius. —Pasqual 00:16, 12 jul 2007 (CEST)

Dubtes amb el funcionament de la Metacaixa[modifica]

Hola Joanjoc!! Hi ha un usuari hebreu interessat amb la metacaixa però em pregunta sobre com fer que els botons apareguen de dreta a esquerra en comptes de esquerra a dreta degut a la seua llengua. Em pots ajudar? També tinc un dubte sobre un codi de dins la metacaixa, és class="mcFileraBotons", no trobe aquest codi ni en MediaWiki:Common.js ni en MediaWiki:Common.css. On és? Deu estar relacionat amb la disposició dels botons. Gràcies. Adéu. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 22:04, 14 jul 2007 (CEST)

Quinzena[modifica]

Ha estat escollida una quinzena que vas votar: Illes Balears. Col·labora per ampliar l'article! --barcelona 18:37, 15 jul 2007 (CEST)

a la pantilla {{Hiero}}, que posa els jeroglífics dels déus egipcis, apareix la praula en castellà (que per tant està demanada amb 16 enllaços), podries arreglar-ho?--barcelona 16:25, 18 jul 2007 (CEST)

Pregunta Metacaixa[modifica]

Tinc una pregunta sobre la Metacaixa. Us la poso a en Pasqual, en Joanjoc, en Martorell i en Iradigalesc. Disculpeu el "spam" i si veieu que ja me l'han contestat passeu-la per alt.

Vull fer servir la metacaixa en un altre MediaWiki, el del projecte Germinador. He instal·lat les ParserFunctions i em funcionen bé. Ara vull fer servir la metacaixa però no entenc lo de posar els fragments de codi a "common.css" i "common.js". Bé, no és que no ho entengui, és que el meu "skins/common.css" és diferent del vostre. I no tinc un "common.js". La versió que faig servir de MediaWiki és la 1.10.

Gràcies i felicitats per la feina feta.

--Dvdgmz 10:00, 17 jul 2007 (CEST)

Viquitrobada[modifica]

Hola Joanjoc,

Estem intentant organitzar una trobada, en la que es parlaran de tota mena de temes viquipèdics, el primer pas ha estat comunicar-lo a la taverna, el segon ha estat intentar concretar alguna data i un lloc. Finalment podrem tractar de tot el que volem abordar en eixa reunió.

Si penses que és una bona idea i vols participar-hi dirigeix te a esta secció de la Taverna i apunta-t'hi.

Este és un missatge enviat a tots els usuaris més actius o que han col·laborat en mantes ocasions a la viquipèdia i que per tant considerem que podran sentir-se involucrats en esta pròxima trobada.

L'objectiu d'este missatge és aconseguir el màxim possible de participants i que se n'assabente quanta més gent ja que en moltes ocasions els temes de la Taverna passen desapercebuts, si creus que no hauries d'haver estat avisat pots comentar-ho amb el Pasqual que n'és l'autor. Tingues en compte que ha estat una persona qui t'ha triat, no un bot. —Pasqual 00:46, 19 jul 2007 (CEST)

Viquiprojecte Viquitrobada 2007[modifica]

Seguint la voluntat expressada per alguns companys he fet una pàgina de Viquiprojecte:Viquitrobada 2007 on començar a organitzar la Viquitrobada 2007. Espero que hi participis, diguis la teva i poguem organitzar aquest esdeveniment!

--Hugoaes 13:37, 19 jul 2007 (CEST)

Recordatori automàtic d'un bot referent a l'article que heu creat Categoria:Plantilles d'informació d'egiptologia[modifica]

Recorda: A l'inici de l'article, escrivim de forma estandarditzada el títol del mateix article en negreta. Pots veure exemples d'això a articles a televisió, Girona o gos.


Us preguem que corregiu aquest problema per tal que l'article compleixi el format estàndard de la Viquipèdia i que tragueu la plantilla que hi ha col·locat el bot. Salutacions cordials somriure!--Iradigalesc Bot (comentaris/incidències) 09:43, 21 jul 2007 (CEST)

He modificat l'avís perquè hi havia un error en l'enllaç de la categoria --Schizodelight (discussió) 22:30, 25 set 2007 (CEST)

Hiero[modifica]

Gràcies! --barcelona 10:37, 21 jul 2007 (CEST)

Categoria: Plantilles d'informació d'egiptologia[modifica]

Aquesta pàgina de discussió està categoritzada a Categoria: Plantilles d'informació d'egiptologia. --Jordicollcosta (discussió) 11:21, 21 jul 2007 (CEST)

Bot[modifica]

Sí, vaig fer-hi unes quantes modificacions i em vaig equivocar en la detecció del namespace. Ara crec que ja està arreglat. Quan puguis, desbloca'l, si us plau. Gràcies!--Iradigalesc (discussions) 19:45, 21 jul 2007 (CEST)

Consultes SQL[modifica]

Hola Joanjoc,

Des de fa uns dies, tinc accés a les bases de dades de Wikimedia actualitzades amb el meu compte del Toolserver. Això vol dir que si sabés fer consultes SQL podria col·laborar activament en el projecte Viquiprojecte:Consultes a la base de dades, i encara que tardessin hores, podria encarregar-les des d'allí i es continuarien realitzant encara que apagués el meu ordinador (tal com faig amb el meu bot). El problema és que no tinc ni idea de com funciona això de les bases de dades i com que tu n'ets un expert, et voldria demanar si coneixes algun lloc d'Internet on s'expliqui o alguna altra manera perquè pugui aprendre'n.--Iradigalesc (discussions) 20:38, 23 jul 2007 (CEST)

Trobada dissabte[modifica]

Bones Joanjoc,

Com s'havia comentat inicialment he fet gestions a l'Ajuntament de Barcelona i he aconseguit que ens cedeixin una espai pel dissabte al matí al Cibernariumde Barcelona gratuitament, on podrem gaudir d'una sala per nosaltres amb aire acondicionat, cadires i connexió WiFi de forma gratuita si portem els portatils, ja que els responsables municipals del Cibernarium estan molt interessats que fem aquesta primera trobada al seu espai (Marie Curie s/n). Digues que penses al respecte si us plau i confirma la teva asistència a la trobada informal. Gràcies!!!!

--Hugoaes 19:07, 25 jul 2007 (CEST)

Assistència Trobada dissabte[modifica]

Bones,

Aquest dissabte a les 11 hores fem al Cibernarium de Barcelona la primera trobada informal de viquipedistes. Si us plau confirma la teva assistència a aquesta Viquitrobada en cas que estiguis interessat en assistir i hi puguis venir. També et demanaria si us plau que en cas de que no puguis venir també comuniquis la teva absència a la mateixa pàgina de la Viquitrobada.

Perdona les molèsties que t'hagi provocat i gràcies per tot!!!!

--Hugoaes 21:02, 25 jul 2007 (CEST)

Please change my name[modifica]

Please change my name from Edmundkh to EdmundEzekielMahmudIsa, and then leave me a message in English Wikipedia. Thank you! --Edmundkh 10:20, 18 ag 2007 (CEST)

Canvi de nom amb error[modifica]

Hola, què tal les vacances? Mira a veure si se t'acut alguna cosa pel problema que he explicat a m:Meta:Requests for help from a sysop or bureaucrat#Error renaming a username on ca.wiki. He demanat ajuda a m:User:Kate però sembla que està de vacances. --V.Riullop (parlem-ne) 13:05, 25 ago 2007 (CEST)

Plantilla que no xuta[modifica]

Una altra cosa, perquè no et vagis relaxant :-D Tenim una plantilla que no xuta, explicat a Plantilla Discussió:Coordenades#Unificació. --V.Riullop (parlem-ne) 12:31, 26 ago 2007 (CEST)

No se m'havia acudit provar-ho al meu monobook :-( Si no és abusar del teu estat de relaxació, tinc una altra plantilla que em fa ballar el cap. No puc entendre per què l'exemple de línies a Ajuda:Crear un arbre genealògic#Paràmetres possibles és veu diferent que a en:Template:Familytree/doc#Parameters. Hi inclou els dos palets || de la taula. --V.Riullop (parlem-ne) 17:17, 27 ago 2007 (CEST)
Perfecte. Em vaig encaparrar en analitzar-ho científicament oblidant que sóc un tècnic. Tal com em deia un profe, un tècnic ha de ser pràctic ja que se'l valora pel resultat, no pel mètode. Ara, a veure com explico l'ajuda a petició de na Barcelona. Les vacances, bé. He estat a vi de la terra de Formentera i a vi de la Provença. Molt interessants :-D --V.Riullop (parlem-ne) 16:40, 28 ago 2007 (CEST)

Wikiminiatles[modifica]

Quan puguis, mira de donar un cop d'ull al wikiminiatles. És un tema que s'ha comentat a Plantilla Discussió:Coord#Bola del món. No acabo de veure com funciona però sembla senzill d'instal·lar. --V.Riullop (parlem-ne) 19:36, 30 ago 2007 (CEST)

Just in case you didn't notice[modifica]

Please see this. Regards, --Flominator 09:43, 31 ago 2007 (CEST)

Punt dels milers[modifica]

He vist que tens problemes amb el punt de separació dels milers i dels decimals. Potser hi hauria d'haver un missatge del sistema que fes referència (si és que no hi és ja) al punt de separació dels milers i dels decimals. Crec que hi va haver un problema similar amb les taules de les estrelles. Plàcid Pérez Bru 16:58, 1 set 2007 (CEST)

Re: Plantilla commons amb el bot[modifica]

Bones :)

Sento no haver-te respòs abans. El bot de commons l'he de tornar a estructurar perquè tal com estava fet (analitzant tots els enllaços de la plantilla d'en.wiki per trobar-hi interwikis a ca.wiki) consumia massa recursos i no el podia executar des del toolserver. Intentaré fer-lo d'una altra manera i ja de pas aplicaré el que m'has dit de la posició. Seria ideal que pogués obtenir una llista actualitzada de les pàgines amb interwiki a ca que tenen una plantilla de commons a en mitjançant consultes SQL; així el bot només treballaria amb les pàgines que realment han de ser modificades.--Iradigalesc (discussions) 03:38, 8 set 2007 (CEST)

Detecció d'estat[modifica]

Ja he vist que t'has abonat a la llista. Pensava communicar-ho a tots els admins una vegada haguérem solventat algunes de les incongruències del bot. Encara queden alguns reajustaments, però el funcionament bàsic del bot està segur i opera amb normalitat. –Pasqual · discussió 00:15, 14 set 2007 (CEST)

Articles demanats/es[modifica]

Hola,

Que podries actualitzar Viquipèdia:Articles demanats/es, sisplau? L'Iradigalesc m'ha comentat que la taula cur no estava actualitzada, i que s'havia de canviar el codi per usar la taula text (no sé de què estic parlant eh). --Meldor 11:18, 18 set 2007 (CEST)

Hola, he provat el codi que m'has dit, i només mirant el segon resultat (1000) i el tercer; 1001, ja he vist que alguna cosa no anava bé. Amb en.wiki també funciona malament i m'apareix, entre altres resultats, 2005. Potser hi ha algun error en el codi... jo no hi entenc massa d'SQL.--Iradigalesc (discussions) 22:22, 25 set 2007 (CEST)
Hi ha resultats bons i dolents barrejats... La cosa no és tan fàcil com posar-hi un NOT de més...--Iradigalesc (discussions) 22:24, 25 set 2007 (CEST)

Viquipèdia:Pàgines sense interwikis[modifica]

Em sembla que vas actualitzar tu aquesta pàgina al novembre de l'any passat. Què podries tornar-ho a fer si us plau?

Moltes gracies, --Margacst 14:52, 21 set 2007 (CEST)

Classical Japanese[modifica]

Hi, I am 榎, a user of Japanese Wikipedia. Now, I have a request to you. Could you write a new article about Classical Japanese in Catalan based on the English article or the Japanese article or the others, and then please put an External link to Wp/jpn-classical. A few sentences would be enough.-- 04:49, 28 set 2007 (CEST)

Plantilla:Chembox[modifica]

L'article Clorur sòdic enllaça amb la pàgina de desambiguació Sal, per un enllaç incorrecte de la Plantilla:Chembox, i no sé com fer-ho per arreglar-ho, pots explicar-m'ho? --Jordicollcosta (discussió) 12:29, 1 oct 2007 (CEST)

El truc és utilitzar | enlloc de |, gràcies. --Jordicollcosta (discussió) 11:01, 9 oct 2007 (CEST)

Toolserveraccount[modifica]

Hello Joanjoc,
please send your real-name, your wikiname, your prefered login-name and the public part of your ssh-key to Zedler-admins.png. We plan to create your account soon then. --DaB. 23:47, 7 oct 2007 (CEST)

Qualitat d'una viquipèdia[modifica]

Hola, estic fent el meu treball de recerca i tracta de la Viquipèdia, m'agradaria saber la vostra opinió respecte un tema: "Quins factors considereu que són els primordials per pensar que una viquipèdia sigui de qualitat (total articles, mida...). Ës per si em deixo algun el qual tinc d'estudiar per aconseguir la formula perfecta de la qualitat d'una viqui. Vull idees, encara que no sigui el factor, correcte el tinc de descartar. Espero resposta. --KRLS , 01:26, 12 oct 2007 (CEST)

Re: Toolserver[modifica]

Hola, benvingut al toolserver :)

El codi font de les consultes SQL que havia fet (poques) el vaig esborrar ja que eren molt bàsiques i segurament copiades d'alguna pàgina de la Viquipèdia. Tinc el codi d'alguns scripts en python (per exemple IradiBot) a /home/iradigalesc/pywikipedia (o http://tools.wikimedia.de/~iradigalesc/python_bots/pywikipedia ).

A m:Toolserver/For users/Database s'explica una mica com funcionen les bases de dades al tools. Bàsicament, per fer consultes SQL només a ca.wiki, jo uso mysql cawiki_p -h cawiki-p.db.ts.wikimedia.org <consulta.sql >resultats.txt. Si s'ha de fer entre ca.wiki i es.wiki, com que les dos es troben al mateix servidor, es pot fer bé. El problema és quan cal fer-les entre més d'un servidor (per exemple entre en.wiki i ca.wiki); a l'IRC del toolserver em van dir que s'hauria de copiar les taules que vulgues de ca.wiki a un espai personal que tenim els usuaris al mateix servidor que en.wiki, però jo no ho he sabut fer.

També és molt útil navegar amb el phpmyadmin gràficament per les taules de les bases de dades; això està explicat a m:Toolserver/For users/Database#SSH-Tunnels i en un fitxer .my.cnf dins el teu home hi tens l'usuari i la contrasenya que has d'usar pel phpmyadmin.

També et recomanaria que et passessis pel nostre canal IRC ( irc://irc.freenode.org/wikipedia-ca ) o pel del toolserver ( irc://irc.freenode.org/wikimedia-toolserver ) on altra gent et podria ajudar millor que jo. Jo sovint em trobo a irc://irc.freenode.org/wikipedia-ca ; si t'hi connectes podrem parlar millor. Amb el ChatZilla instal·lat, només et cal fer clic a un dels enllaços anteriors per connectar-t'hi.--Iradigalesc (discussions) 12:45, 14 oct 2007 (CEST)

Viquipèdia.cat[modifica]

Ok, això tampoc ho sabia ^^ --Meldor 13:56, 16 oct 2007 (CEST)

Salut! Us escric perquè he intentat traslladar el sistema de portada de la viquipèdia a viquillibres i, com no podia ser d'altra manera, no ho aconsegueixo. He vist que tu, en Martorell i en Pepetps heu fet les últimes edicions a la plantilla metacaixa, de manera que us demano si em podeu donar un petit com de mà i mirar això. Si creieu que és molt complicat, penseu que tampoc és cap necessitat i puc desistir. Moltíssimes gràcies! --Loquetudigas 22:42, 20 oct 2007 (CEST)

Catalan translation of Mayflower[modifica]

Hi Joanjoc, sorry for the late reply to your message. Thank you very much for your Catalan translation of Mayflower!! I've now uploaded your translation to the toolserver, and you should be able to find your translation on the search page, as well as in the language drop-down box in the bottom-right hand corner. Please check to see if everything looks okay. Once again, thank you very much for your help!! Cheers, Tangotango 16:37, 24 oct 2007 (CEST)

llista correu sobre Mediwiki[modifica]

Hola; Estic fent un 'sondeig' per saber si hi ha gent interessada en formar part d'una llista en castellà i una en català per persones que gestionen projectes o treballen amb Mediawiki.

Això s'ha comentat a la llista de la Wikipedia espanyola i també a la llista 'multilingüe' de Mediawiki. Ara es tracta de veure si es considera útil i saber quanta gent estaria interessada a participar-hi.

He pensat que potser tu hi estaries interessat, si fos així afegir el teu nom aquí: http://netart.iua.upf.edu/germinador/index.php/Lista_MW_es_ca

Sisplau, fes-ho saber a altres persones que consideris que poden estar-hi interessades. Però atenció: no es qüestió d'aconseguir una llarga llista de noms de qualsevol manera sinó de saber si realment hi ha persones interessades que, donat al cas, s'hi subscriurien.

Salut! --Dvdgmz 12:37, 25 oct 2007 (CEST)

Suggest articles from interwikis[modifica]

Hi Joanjoc, I found your tool Suggest articles from interwikis and I think is very useful, thank you.
Could you please rise the limit of 3 levels for category deep scan?
I know is done to avoid toolserver stress, but other tools doing deep scan have at least 5 levels.

Hi and Thank you again :) --87.8.35.43 10:43, 31 oct 2007 (CET)

Hi :-) Give me some days... before attend your petition I want to refactor the query cache. --Joanjoc (discussió) 18:47, 31 oct 2007 (CET)
Ok, thank you. :) --79.6.164.17 19:15, 1 nov 2007 (CET)
Congratulation too. I was working on something like that using a regex and a dump of :en, so your tool is really faster and accurate. Too bad that not enough people knows it exists. By the way : currently, there is an database connection error. Like tears in rain (discussió) 18:33, 2 gen 2009 (CET)

Gràcies pel recordatori[modifica]

Un petit lapsus. Fet Fet! [2]. Pau Cabot · Discussió 17:47, 4 nov 2007 (CET)

Recordatori categories[modifica]

Merci pel recordatori, pensava que una categoria tan genèrica com Blues estaria creada i ni em vaig parar a revisar-ho. Tema arreglat. --Kippelboy 20:58, 4 nov 2007 (CET)

Sobre Permisos de l'usuari[modifica]

Haig de demanar a meta... que fagin a un usuari administrador quan ja ha passat el termini de votacions si no hi ha cap usuari actiu. Per al que veig sol els buròcrates podem canviar els permisos de l'usuari? Això és cert, em pots dir a on m'haig de dirigir o com ho haig de fer?? --KRLS , 18:54, 5 nov 2007 (CET)

Del Viccionari en català! Però m'ha dit una pàgina on ho haig de demanar. És que jo sóc sol administrador i el buròcrata és en Llull però no està actiu des de fa mesos i si no cotnem aquest estiu que ha tornat va tornar-se a conectar. --KRLS , 19:12, 5 nov 2007 (CET)

Categories i Canals[modifica]

Gràcies per al consell. La situació és tal que com probablement has vist, treballo a un projecte de rius i de canals - n'hi ha centenars - als Països Baixos. Aquest Isabellakanaal és un canal binacional i vaig adonar-m'en que la subcategoria canals dels Països Baixos encara no existia, era el primer canal d'aquest país. Molt estrany per a un país on probablement hi ha més canals per quilomètre quadrat que enlloc al món. Doncs hi he pensat abans d'afegir la nova categoria des del primer article. He hagut el mateix dilema quan vaig començar amb els canals de Bèlgica. Com aquest és el meu projecte pel moment, prefereixo afegir la categoria ara mateix quan escric l'article més que tornar després a cada article per a afegir la nova categoria el que és fastigós. No hauria sigut correcte de posar aquest canal només a la categoria canals de Bèlgica i a la categoria general canals per a la part neerlandesa que n'és la més important, segons la regla de no posar un article en una categoria general quand hi ha una categoria més particular que convé. Doncs qué fer? Hi ha una certa lògica a la meva decisió, però, segur, no és pas la única lògica possible.

Altre qüestió, no sé d'on a Catalunya ets, però cerco unes fotos de canals o recs catalans als condicions viquipedianes. El rec Madral de Castelló d'Empúries, per exemple, no coneixes algú d'aprop d'aquest poble amb una càmera digital?

Ens parlerem!Flamenc 23:47, 5 nov 2007 (CET)

Plantilla:Infotaula President[modifica]

Quan puguis podries donar-li una ullada a Plantilla:Infotaula President per incorporar-li el gènere femení tal com ja vas fer en el seu dia a Plantilla:Polític. Merci.

Salut! --Gcm 20:32, 10 nov 2007 (CET)

Com es crea una categoria?[modifica]

Com es pot crear una categoria, la Wanglesa està farcida de categories que encara no existeixen a la Viquipèdia, per exemple per les estrelles per constel·lacio (sí existeix), i altres que no existeixen com a "Category:Extrasolar planets". No podries fer un articlet de com es poden fer les categories i enllaçar-ho a una plana d'ajuda. I si us plau, quan ho facis m'ho dius. Moltes gràcies per la teva ajuda. Coronellian 14:12, 13 nov 2007 (CET)

Contribució de la quinzena[modifica]

L'actual contribució de la quinzena és Història dels diferents països d'Europa (vegeu Categoria:Història per territori i Categoria:Història d'Europa per estats), proposta en la que tu vas participar.--Pere prlpz (discussió) 22:15, 22 nov 2007 (CET)

Articles sense interwikis[modifica]

Hola, He estat utilitzant aquesta eina Toolserver>Joanjoc>Artniw. Està molt bé. Podries afegir una cerca per data, es a dir: Articles sense interwikis, dins la categoria xxxx i creats desprès de la data xx

Gràcies, --Margacst (discussió) 15:08, 23 nov 2007 (CET)

Cercar articles no enllaçats en una pàgina[modifica]

Hola Joanjoc,

Em preguntava si hi ha alguna manera ràpida i fàcil de mirar els articles de meta:List of articles every Wikipedia should have que no estan enllaçats des de l'anglesa (que els té tots) cap a la catalana. És a dir, els que no existeixen aquí. Gràcies!

--Meldor (discussió) 00:53, 27 nov 2007 (CET)

El meu bot[modifica]

Quan puguis mira de resoldre Viquipèdia:Petició de marca de bot#VriuBot. --V.Riullop (parlem-ne) 12:01, 27 nov 2007 (CET)

Renovar compte al Toolserver[modifica]

Hola Joanjoc :)

Et recordo que el 7 de desembre et caduca el compte d'usuari del toolserver. Com ja deus haver vist a la llista de correu, renovar-lo és tan simple com enviar un correu electrònic a en m:User:DaB confirmant que vols seguir amb l'usuari del Toolserver. Com que veig que encara apareixes a la llista d'usuaris no confirmats, he decidit deixar-te un avís. Salut!--Iradigalesc (discussions) 19:20, 27 nov 2007 (CET)

URGENT[modifica]

Hola Joanjoc, algú ha proposat de tancar wikipedia en llombard. Et prego de votar URGENTMENT per al seu manteniment aquí: m:Proposals_for_closing_projects/Closure_of_Lombard_Wikipedia Moltes gràcies, Claudi--Clamengh (discussió) 15:55, 28 nov 2007 (CET)

Treball de Recerca[modifica]

Hola! Sóc KRLS i estic fent un treball d’investigació per descobrir quins són els indicadors que determinen la qualitat d’una Viquipèdia. Per a poder arribar a determinar-los necessitaria que tu com a viquipedista experimentat contestis a aquesta enquesta (aquí)., així tindria la opinió d’una part de la comunitat sobre els indicadors que he marcat i potser sobre alguns que podria haver oblidat. No caldrà que perdis gaire temps, en 5 minuts ho pots tenir fet. Desitjaria tenir-ho abans de l’1 de gener.

La enquesta: aquí. --KRLS , 16:20, 24 des 2007 (CET)

Diccionari anglès >< català[modifica]

A la teva pàgina d'usuari tens un enllaç a un suposat diccionari anglès >< català, però em surt una cosa en alemany. Potser tens malament l'enllaç.--Joancreus (discussió) 20:03, 29 des 2007 (CET)