Usuari Discussió:Jordi Roqué/2

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Operació de falsa ensenya

He vist que has borrat part dle meu article de operació de falsa ensenya, però encara no sé fer anar massa bé la viquipedia, i no sé quina part n'has borrat. M'ho podries dir, si us plau? I per que?

Merci. --Nihil00 (discussió) 19:58, 9 set 2008 (CEST)

Hola Jordi! He vist que a Flower of Scotland, un article creat per tu, han posat la plantilla de moure a Viquitexts. Abans de que faci l'exportació amb historial, necessitaria que em confirmessis si les 2 traduccions al català són teves o si les has tret d'algun altre lloc (per aclarir drets d'autor i tot això). El que ja no sé, és si cal esborrar l'himne a la pàgina de Viquipèdia perquè quedarà a Viquitexts; jo crec que en ser tan petitó no "molesta", no? A altres Viquipèdies també ho tenen. A reveure! -Aleator (disc.) 02:09, 11 set 2008 (CEST)

Obres per compositor

Podries donar la teva opinió a Viquipèdia:La taverna/Arxius/Polítiques/Recent#Obres per compositor?--Lohen11 (discussió) 09:15, 24 set 2008 (CEST)

Correcció de codi HTML

El viquiprojecte de neteja Viquipèdia:WikiProject Check Wikipedia dóna aquests codis com a error i m'he posat a corregir-los a estones. Quan m'adono que la correcció produeix l'error de les negretes hi poso nowiki, però aquest, i segurament algun altre, se m'ha passat. --Lohen11 (discussió) 22:23, 26 set 2008 (CEST)

Plantae

Diria que és millor deixar Plantae, que de totes maneres redirigeix a Planta. Pel lector és igual, però a l'hora de modificar la sintaxi de les taxocaixes és preferible que tots els articles segueixin el mateix format, i tenir el nom científic ajuda a adaptar treball d'altres viquipèdies. – Leptictidium (discussió) 13:50, 29 set 2008 (CEST)

Em sap greu pel "que" que era un títol de llibre en castellà. Normalment vaig mirant el que ha fet el bot per arreglar coses com aquesta, però se'm devia haver passat. – Leptictidium (discussió) 15:13, 4 oct 2008 (CEST)
T'interessa acabar la traducció de Thomas Sankara, que encara roman sense traduir i que vas editar el 2007? – Leptictidium (discussió) 14:13, 5 oct 2008 (CEST)
N'he llevat la part que estava sense traduir. – Leptictidium (discussió) 20:57, 10 oct 2008 (CEST)
Ho estava fent simplement perquè, com més simples són els enllaços, més simples són d'editar les pàgines. Realment carrega tant el servidor fer una redirecció? Si és així, faré el contrari, canviar redireccions per enllaços directes. – Leptictidium (discussió) 19:35, 13 nov 2008 (CET)

Un dia estava editant un article en què es parlava de pastanagues, patates, pomes, bananes... I de veure tants enllaços com aquest, vaig pensar "seria molt més fàcil si l'enllaç apuntés a una redirecció". Aviam què diu el Vicenç. – Leptictidium (discussió) 19:46, 13 nov 2008 (CET)

"Làmpara" vs "Làmpada"

Sí, tens raó. Si és el títol original de l'obra s'ha de conservar. Veig que ja ho has revertit; gràcies per l'observació. --Quico (discussió) 16:01, 8 oct 2008 (CEST)

Re: Redireccions versus enllaços directes

A Viquipèdia:Redirecció#Quan fer redireccions està previst fer redireccions de plurals, sempre que no siguin plurals d'una simple essa i s'usin sovint.--V.Riullop (parlem-ne) 20:21, 13 nov 2008 (CET)

Article Obèlix

Hola Jordi, tens raó encara em queden moltes coses per canviar i millorar però ahir no vaig tenir temps de fer-ho bé, així que ho vull fer poc a poc quan tingui temps. Merci. 14:04, 11 des 2007 Meritxell79 (Discussió | contribucions)

Va d'arrossos

Hola, veig que ets del Garraf i volia el teu consell. L'arròs a la cassola que feu allà Catalunya, diries que és molt paregut a l'arròs a la marinera del Garraf etc? O mereix un article propi? Confesse que no l'he provat però segons me l'han explicat, el segon porta les despulles de peix i la primera no. És així?

Per altra banda et convide a mirar cuina del Penedès, i aportar qualsevol cosa que trobes adient. Salutacions. --espencat (discussió) 13:03, 29 nov 2008 (CET)

Mil gràcies. --espencat (discussió) 10:07, 1 des 2008 (CET)

Cites bibliogràfiques

Company, abans que continuïs rectificant les cites bibliogràfiques fetes per altri, et recomanaria que llegissis el document següent, on es recull la normativa vigent en àmbits acadèmica a Catalunya actualment: http://www.termcat.cat/productes/documents/citaciobiblio.pdf. --Claudefa (discussió) 12:50, 6 des 2008 (CET)

Arròs

Gràcies. --espencat (discussió) 19:18, 12 des 2008 (CET) Ah per cert gràcies per les teues aportacions a l'article de cuina. Com a detall sense importància, xocolata també es pot escriure xocolate. M'imagine que l'has canviat atès que el penedès parla català oriental però voldria que sàpigues que no és un error tipogràfic. --espencat (discussió) 19:36, 12 des 2008 (CET) He sentit la sucre ací al PV també, sempre he pensat que deu ser l'asúcre venint de azúcar, però no ho sé segur. en general hi ha vacilació com això - i és típic perquè el francès i el castellà solen canviar gèneres (La Mer, El Mar / Le Sel, La Sal). --espencat (discussió) 19:45, 12 des 2008 (CET)

Citacions bibliogràfiques

Jordi, gràcies, sobretot, per les teves amables paraules. Malauradament no tothom que fa observacions a la viquipèdia sap fer-ho d'una manera tan correcta i educada.

Desconeixia que la viquipèdia fes les citacions bibliogràfiques com dius. I és estrany, perquè normativa del Termcat no és un bolet: s'ajusta, quasi fil per randa, a la normativa internacional sobre el tema (que hi és, com també hi ha acords en aspectes tipogràfics, de presentació, etc.). Aquesta normativa internacional és la que funciona habitualment en tots els àmbits científics que no es volen desmarcar del que és l'estàndard internacional.

Sí que seria bo proposar a la taverna el tema. Si et vagués, per què no ho fas tu mateix? Si no, ja ho faré jo, però no serà fins ben entrada la setmana que ve, perquè estic saturat de feina...

Gràcies per tot!--Claudefa (discussió) 00:08, 13 des 2008 (CET)

Bibliografia

Company Jordi, anava a fer la proposta sobre la manera de fer les cites bibliogràfiques a la Taverna, i me n'ha adonat que no cal. Ja ho veuràs: llegeix l'article Bibliografia de la mateixa viquipèdia i ho podràs comprovar tu mateix.--Claudefa (discussió) 13:34, 13 des 2008 (CET)

No pateixis, company Jordi, pels canvis en la bibliografia: en alguns hi he fet canvis jo, per diferents raons (per exemple, aportar-hi més bibliografia). Ja els anirem fent a mesura que ens els anem trobant. Per això no et preocupis.

Sobre el que dius d'aportar-ho a la taverna, segurament tens raó. Una eina tan flexible com la viquipèdia pot tenir aquestes contradiccions internes que, és clar, algun moment caldrà aclarir. Quan em vagui, després del 19, faré la proposta raonada (si no la fas tu abans, per descomptat). Endavant, doncs!--Claudefa (discussió) 17:34, 16 des 2008 (CET)

Bandera / Escut

Ostres!! et ben prometo que m'ha passat per alt que hi havia bandera i escut junts en el mateix article :-D Què et semblaria separar-los i fer un article per la bandera i un per l'escut? m'he anat fixant que la majoria estan per separat. Gràcies per l'avís! --Solde (discussió) 16:43, 23 des 2008 (CET)

He desfet els canvis... si més endavant s'amplien les diferents parts, doncs ja ho separarem! Salut i bones festes! --Solde (discussió) 16:57, 23 des 2008 (CET)

Viquitrobada 2009

He deixat aquesta nota a la taberna, però com que no tothom ho llegeix amb regularitat i tu vas assistir a la segona viquitrobada et deixo aquest avís directament per si et plau de mirar-ho i participar-hi.--Gomà (discussió) 00:41, 26 des 2008 (CET)

No sé. Si escrius 'hola, sense espai ni nowiki ho escriu amb apòstrof al davant. 83.49.228.88 (discussió) 11:20, 5 gen 2009 (CET)

Doncs no sé, una cosa així suposo que s'hauria de recollir en algun llibre d'estil. 83.49.228.88 (discussió) 11:42, 5 gen 2009 (CET)

«Noi, has vist la mare amagada entre les ombres?(2)

Estic molt ofès i en desacord amb la decisió que heu pres de retirar el meu article sobre el llibre «Noi, has vist la mare amagada entre les ombres? He escric el meus greuge a Pau Cabot.:

http://ca.wikipedia.org/wiki/Usuari_Discussi%C3%B3:Paucabot#.C2.ABNoi.2C_has_vist_la_mare_amagada_entre_les_ombres.3F.282.29el comentari anterior sense signar és fet per Traüller (disc.contr.) 00:03, 18 gen 2009 (CET)

El vostre vot compta

Hola,

S'ha desat automàticament este missatge a la vostra discussió perquè teinu més de 500 edicions i heu editat fa menys d'un més.

El propòsit d'este missatge es assabentar el nombre d'usuarisel més gran possible per a que participeu a la votació en curs delsnous verificadors d'usuaris.

No queda gaire temps i a l'usuari Góngora només li falten quatre vots per a aplegar al mínim requerit.

Si creus que aquest usuari mereix la teua confiança i realment compleixes els requisits per a votar, no t'ho penses més, per favor dona-li el teu suport. –Pasqual · discussió · xat 15:26, 6 març 2009 (CET)

Joan Pla

Hola: Podries passar-te per Joan Pla per aportar les referències d'on has tret la informació per a fer la desambiguació. Gràcies. --Bestiasonica (discussió) 11:33, 1 abr 2009 (CEST)

Modificació de la teva pàgina d'usuari

M'he pres la llibertat d'afegir un codi "wiki" per evitar la categorització i els interwikis de la teva pàgina d'usuari, espero que no et sàpiga greu. Salutacions.--Quico (discussió) 06:54, 4 abr 2009 (CEST)

Res de vergonya, cap problema, només faltaria! :) --Quico (discussió) 13:28, 6 abr 2009 (CEST)

Miquel Augé i Vila

Gràcies pel comentari! I efectivament era 1917 (fa dies que la tecla de l'1 em fa el ruc).--Carlets (discussió) 00:36, 11 abr 2009 (CEST)

Mare de Déu de Fabregada

Em referia a la figura del bou amb el missatge Aquest article, o una part, prové de la còpia, fusió o escissió de l'article «Sant Esteve de la Sarga» sota llicència GFDL.

Consulteu l’historial de la pàgina original abans del {{{2}}} per conèixer la llista d'autors.

Com que no m'hi havia trobat mai, no sé què vol dir exactament, quines repercussions té, i com he d'actuar en aquest cas.

És cert que, abans, Mare de Déu de Fabregada era una part del cos de l'article Sant Esteve de la Sarga. El vaig copiar, el vaig situar en l'article nou de Mare de Déu de Fabregada, i després vaig anar enriquint aquest segon article -el primer també- amb les noves dades que anava trobant. Vaig fer alguna cosa malament? Per què surt aquest bou amb banyes i aquest missatge a la pàgina de discussió? Ja m'ho diràs! Si cal canviar o afegir res, ho faré, per descomptat.--Claudefa (discussió) 11:05, 14 abr 2009 (CEST)

Gràcies. Ho tindré en compte.--Claudefa (discussió) 21:01, 14 abr 2009 (CEST)

Puntuació després de referències

El bot es dedica, bàsicament, a corregir els problemes que detecta un altre bot, i que es pengen a VP:CHVP. Els que són automatitzables, és clar. En aquest cas, és l'error 61, i és quan el signe de la puntuació queda posat després del </ref>, que s'hauria de posar abans del primer <ref>. Una xuminada, si vols, però fa lleig. En principi, la intenció és no treure puntuació: només canviar-la de lloc. Només la trec en cas que detecti que han quedat dos punts, un al costat de l'altre (de vegades passa, suposo que és normal la confusió, i per això es recomana posar el punt abans del <ref>). Aquests dies estic de proves, i encara no l'he llençat a sac (hi ha 7000 articles on passa això!); he repassat bastant el que feia el bot, i em sembla que no es carrega res, però em podria equivocar. Si em dius quin article és el problemàtic, m'ho miro.--JoRobot (discussió) 14:45, 14 abr 2009 (CEST)

Sí que m'interessaria molt que em diguessis els problemes que detectis. Pensa que si engego el bot a l'engròs i em començo a carregar punts i comes, puc fer una bona destrossa. Sobre la normativa, doncs bona pregunta, sí senyor. Diria que el que surt a VP:CHVP té el consens d'una colla d'usuaris de totes les viquipèdies, que van fent suggeriments a l'autor del bot perquè inclogui noves proves. Val a dir que els altres suggeriments que fa es veuen molt menys agafats pels pèls. Personalment, sí que crec que fa de més bon llegir i editar quan el punt és on toca, en comptes de tenir-lo penjat després d'unes referències que poden ser molt llargues. De fet, Déu n'hi do la de vegades que he observat articles que tenen punt, la referència, i un altre punt, i això sí que fa lleig i queda corregit amb el bot. --JoRobot (discussió) 19:37, 14 abr 2009 (CEST)
Perdoneu que m'hi fiqui. Evidentment, que quedin dos punts és un error que cal evitar i corregir, però l'habitual en edicions de paper és posar sempre el número de la nota a peu de plana (el que a la viquipèdia se sol anomenar referència) abans de la puntuació que pertoqui a la frase. Ès a dir: qualsevol cosa¹. (per exemple), mai a l'inrevés: qualsevol cosa.¹--Claudefa (discussió) 21:07, 14 abr 2009 (CEST)

Migrar, reanomenar?

Jordi, després de fer la convenient recerca etimològica, me n'adono que l'article El Burguet hauria de ser simplement Burguet (no ve de burg: el poble petit, que justificaria la presència de l'article, sinó de bruc, amb diminutiu bruguet, amb una metàtesi de la r; en aquest cas, no hi va l'article). Ara hi ha un Bruguet que redirecciona cap a El Bruguet (article principal), i trobo que hauria de ser a l'inrevés: Bruguet com a article principal, i el Bruguet com a redireccionador cap a l'anterior. Què faig? Els reanomeno tots dos, canviant-los de nom (es pot fer alhora?), o bé agafo la informació de l'un i la copio a l'altre i després en el primer hi poso la redirecció? Gràcies d'avantmà per la resposta!--Claudefa (discussió) 21:04, 16 abr 2009 (CEST)

Gràcies. Em pensava que eres administrador, a més de molt amable! ;-)--Claudefa (discussió) 23:37, 21 abr 2009 (CEST)

Samuel Barber

Lapsus, gràcies.--Lohen11 (disc.) 16:43, 29 abr 2009 (CEST)

Llista alfabètica de compositors de sardanes

Hola Jordi! Em sembla una bona idea. A veure si un dia la veiem tota blava. Per cert, no t'apuntes al Viquiprojecte:Els 1.000?--Lohen11 (disc.) 19:28, 20 maig 2009 (CEST)

Benvolgut Jordi,

Gràcies pels comentaris. Espero escriure això al lloc que correspon (ja m’han tibat les orelles per fer el comentari a la meva plana, sóc nou i vaig peix). Vaig quedar una mica parat amb el tema de les categories (Vaig rebre un correu de Pau Cabot dient-me que havia de posar les categories i quan ho anava a fer vaig veure que t’havies avançat).

He modificat les categories que vas posar, crec que les que he posat responen més al perfil de Borgunyó. Ja em diràs alguna cosa si el canvi no et sembla correcte.

--Superfactotum (disc.) 16:25, 21 maig 2009 (CEST)
Benvolgut Jordi, Veig que has modificat de nou la categoria “compositors catalans” per la de “compositors catalans del sud contemporanis”. Entenc el teu raonament però se’m fa difícil acceptar-lo. D’entrada la descripció de Catalunya que utilitzes en aquesta categoria no està generalitzada, ni dins ni fora de la viquipedia. I crec que pot ser una font d’errors. És cert que ens referim a la Catalunya Nord quan parlem del territori francès, però si en el mateix context no es parla dels dos territoris o no s’hi fa referència, com és el cas, el “sud” l’assimilem a comarques com la Terra Alta, el Baix Ebre o el Montsià. La qual cosa pot ser, i és, una font de dubtes i malentesos. Per tan, l’especificació “del sud” la trobo arbitrària i innecessària. He tornat a posar la categoria "compositors catalans" que com ja et vaig dir, crec que s’adiu més al perfil de Borgunyó. Et prego doncs que, agraint la resta d’aportacions que has fet, respectis la meva decisió i no modifiquis de nou aquell apartat. --Superfactotum (disc.) 17:53, 22 maig 2009 (CEST)
Benvolgut Jordi, t’agraeixo l’últim missatge respecte a les categories. Tot i que m’ha costat, he trobat la discussió que menciones. Llegir-la, ha estat molt interessant i aclaridora. Malgrat tot no veig (o no sé veure) que la categoria “Compositors catalans del sud contemporanis” s’hagi aplicat a gaires compositors. Vull dir que no ha substituït a la categoria de “Compositors catalans” ni tot el contingut d’aquesta ha passat a “Compositors catalans del sud contemporanis” com a subcategoria. He posat Manuel Borgunyó a “Compositors catalans del S.XX” i em pregunto si això seria suficient i correcte pel que fa al criteri de la viquipèdia. Potser m’hi acostumaré, però el terme “català del sud” se’m fa molt estrany. Una última cosa, no et sàpiga greu alliçonar-me, ja sé que amb el temps que em dediques hauries pogut escriure vint articles, però mira-ho com una inversió. El proper article el faré millor. --Superfactotum (disc.) 16:16, 23 maig 2009 (CEST)

1558

molt bona feina, m'alegra que més gent es passi pels pobres anys, continua així. --barcelona (disc.) 19:28, 26 juny 2009 (CEST)

User 88.19.137.96.

Bonjour,

Merci. Do you understand why this user hates this template, « polisèmia » ?

Budelberger (disc.) 18:57, 20 jul 2009 (CEST) ().

Ei Jordi, com va la calor ??

Vols dir que el redireccionament que has fet és correcte?. Primer he pensat que era un error, pero he vist que a l'article del seu germà apareixia esmentat. Potser, tot i que consti com a esborrany per sempre més, valdria la pena fer-li un article propi, oi?--amador (disc.) 21:05, 23 jul 2009 (CEST)

Pel que sabem ara, jo treuria l'enllaç. Tens raó que surt als llibres d'història per accident. No obstant, ara m'has picat. Deixam que miri si hi trobo alguna cosa més. La calor fatal, però amb l'esperança de que em queda una setmana per viure dins la piscina. --amador (disc.) 18:36, 24 jul 2009 (CEST)

Hola Jordi, Sóc la Núria, que em vares arreglar el text de l'hotel Sant Sant Roc el passat mes de juliol. Primer de tot agrair-te el teu interès i les teves millores a l'article. Tinc dubtes i t'ho volia comentar. Ara he fet el mateix article a la wiki en español. Podries fer-hi una ullada? M'agradaria incorporar la referència de l'article de La Vanguardia i no se com fer-ho. M'ho podries dir?

Usuari: Nuria Cabrera i Pla.el comentari anterior sense signar és fet per 85.50.120.6 (disc.contr.) 12:23, 4 ago 2009 (CEST)--85.50.120.6 (discussió) 12:26, 4 ago 2009 (CEST) --85.50.120.6 (discussió) 12:26, 4 ago 2009 (CEST)

1000 catalans

Hola Jordi, no sé si coneixies el Viquiprojecte:Els 1000 Articles sobre la cultura catalana que tota viquipèdia hauria de tenir. Ara ja té 1000 articles. Podries passar per la pàgina de propostes per opinar i votar sobre quins falten i quins sobren? Gràcies. Pau Cabot · Discussió 17:07, 4 ago 2009 (CEST)

Edificis sitgetans

Hola: Va haver-hi un dia que vaig estar revisant ela articles que duien la plantilla d' {{inacabat}}. Els que duien temps sense edicions significatives els vaig canviar per la que hi ha ara. Suposo que aquest devia ser el cas [1]. Tu mateix no domino el tema. Retira-la si creus que ja està complet. --Bestiasonica (disc.) 17:23, 4 ago 2009 (CEST)

Jordi, gràcies pels ajustaments que has fet a l'article hotel sant roc. no ho dominomassa, però poc a poc hi estic entrant. Ara he de fer alguns retocs amb el tema arxius fotogràfics. Moltes gràcies i bon estiu.el comentari anterior sense signar és fet per Nuria cabrera pla (disc.contr.) 17:43, 5 ago 2009 (CEST)

Wettin

Hola; si posible, por favor mire la discussión que ocurre aquí. Gracias. --Tonyjeff (disc.) 21:38, 15 ago 2009 (CEST)

Sin problemas, Roqué. Mas es que ese es un asunto relevante para las Wikipedias con artículos creados por ese usuario Anjo-sozinho (84.90.92.195). Como hay muchos de eses artículos en WP:CA, me gustaría llamar los usuarios catalanes para opinar e participar. No quiero interferir demasiado en la WP:CA sin apoyo de ustedes. Cómo demostró uno interese inicial, pensé que gustaría de participar – hasta porque eses artículos pueden ser prejudiciales a Wikipedia (propaganda). Si conocer de alguien que quiera participar, por favor me avise. También, analice mi pedido de fusión aquí. Muchas gracias por su paciencia, Roque. --Tonyjeff (disc.) 15:43, 22 ago 2009 (CEST)

Obres per compositor

Hola, he vist has fet algunes contribucions a la pàgina de'n Luís G. Jordà. D'aquí poc publicaré un llibre amb la seva biografia i obra (més de 3 anys de feina). He vist algunes dades que has introduit a la Viquipèdia que m'han cridat la atenció. Ens podem posar en contacte via email? Moltes gràcies! (Cristian Canton, cristian.canton@gmail.com)

1559

Jordi, això que has tret del 1559 és a la "Història de Catalunya" De F. Xavier Hernàndez, pàgines finals on surten tot d'esdeveniments:

http://www.grec.cat/llivirt/mp.pgm?NUM=005626070&F=23206963

Si convé s'hi pot afegir la referència, però jo crec que no cal. Així doncs, et demano que reverteixis la supressió.--Marcbel (disc.) 15:46, 3 set 2009 (CEST)

Khi-quadrada

Em sembla molt correcte que facis les correccions que m'has dit a la meva pàgina de discussió sobre l'article "Test khi-quadrat de Pearson". Només una petita apreciació: el que anomeno "valor estadístic del test (de la prova, correctament escrit ;) )", no ho canviïs pas per "la probabilitat", el valor estadíctic es refereix al valor del paràmetre estadístic. Segurament no vaig ser massa curós amb el llenguatge en l'article.

Dues preguntes "off-topic": com es crea una pàgina de desamibigüició? I com et puc respondre a la meva pròpia discussió d'usuari?

Gràcies per tot --Hanseatic (disc.) 17:43, 4 set 2009 (CEST)

Jordi Viader

Em sembla bé que hagis ampliat/millorat l'article. Crec que reanomenar-lo és adequat. Em sembla que retiraré la proposta d'esborrament i hi faré una repassada d'estil. Salut! --Bestiasonica (disc.) 14:45, 9 set 2009 (CEST)

Política barcelonina

Estic d'acord amb tu que la categorització per grups polítics és reduccionista en certs aspectes i que alguns polítics duen tasques molt més enllà de les pròpies estructures de partits. Tot i això em va semblar una forma fàcil i intuïtiva d'agrupar els polítics barcelonins. No són categories excloents, inclús n'he posat diversos en més d'un grup polític (sobretot en l'etapa de floriment de partits en les etapes de la 2a república i transició a la democràcia). Si creus que cal un altre criteri de subcategorització digueu-ho, ja que crec que hi ha una altra categoria de biografies de polítics pendent de ser subcategoritzada. També vull dir que d'aquí a un temps voldria revisar-me amb profunditat els continguts dels articles que he marcat com a esborranys. --Bestiasonica (disc.) 17:35, 15 set 2009 (CEST)

1 de gener del 2009 versus gener de 2009

Gràcies per les felicitacions! Entre totes ho fem realitat! La controvèrsia que plateges no és nova. Molts viquipedistes m'han fet la mateixa pregunta, i malauradament estem davant d'un dilema. Vaig consultar la qüestió a diversos filòlegs catalans, i posteriorment a l'IEC, i el veredicte fou que ambdues possibilitats són acadèmiques acceptades, però el de preposició + any és més formal. El cas més flagrant el trobem en l'argot administratiu on sempre es fa servir aquesta modalitat.

Ara bé, davant del criteri que s'ha d'utilitzar a la Viquipèdia ens trobem amb un buit legal. Jo soc partidari del format formal, ja que es tracta d'un projecte enciclopèdic però també entenc la incomoditat que pot suscitar l'expressió de dates amb anys del segle XXI seguint la fórmula d'omissió d'article. Sincerament, no vull fer mala sang del tema, però davant del buit he anat creant costum de citar amb la fórmula de preposició + any, i no preposició + article + any. És un tema pendent que caldrà resoldre.--Jove (disc.) 18:47, 21 set 2009 (CEST)