Usuari Discussió:Jordi Roqué/4

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Colles castelleres

A Categoria Discussió:Colles castelleres hi he deixat un parell de preguntes per a tu. --Jordiferrer (disc.) 16:30, 26 oct 2010 (CEST)

He canviat la introducció a la categoria, seguint la teva suggerència. Crec que les uniques colles que potser no estan ordenades son els Pataquers i els Xoriguers, que potser haurien d'anar a la "U" de universitat. --Jordiferrer (disc.) 10:57, 27 oct 2010 (CEST)

Discussió sobre plantilles

Ei Jordi! Potser t'interessa aquesta discussió. És sobre l'ús de les plantilles, que últimament se n'estan fent moltes. A veure si aconseguim arribar a un consens en el tema. Moltes gràcies. --Catalaalatac (Parlem-ne) 15:52, 29 oct 2010 (CEST)

Sequoia vermella

Hola. T'escric com a un dels principals editors de l'article de referència. Estic preparant una llista d'espècies arbòries dels Països Catalans. He trobat una discrepància entre un llibre que estic utilitzant: Romo, Angel M., Arboles de la Península Ibérica, editorial Planeta, i l'article de la Viquipèdia "Sequoia vermella". Concretament a l'espècia "Sequoiadendron giganteum" l'hi atribueix el nom català "Sequoia gegant". Coneixes la font d'informació pel nom "Sequoia vermella"?--Auró (disc.) 14:04, 21 nov 2010 (CET)

Usuari Autopatrullat

Apreciat Jordi via VP:PA s'us han concedit els drets d'usuari autopatrullat. --Marc (Mani'm?) 16:37, 29 nov 2010 (CET)

Scotland

Per poder penjar la lletra s'ha de respectar els drets d'autor americà i l'escocès, així que com tant sols fa 20 anys que ha mort l'autor de la cançó no es pot penjar. Amb la traducció es generen nous drets, cert, però com que l'obra original encara està protegida pel copyright no es pot penjar.--KRLS , (disc.) 10:49, 30 nov 2010 (CET)

Sant Julià i Santa Basilisa de Vilanova de Raó

He afegit les precisions tal com m'has comentat. Com que en un article hi poden participar diversos contribuïdors sóc partidari de precisar quan es donen dades concretes. He afegit canvis a l'article incloent també una infotaula de església. Bona feina.--Bestiasonica (disc.) 11:38, 2 des 2010 (CET)

Igualment. --Bestiasonica (disc.) 11:49, 2 des 2010 (CET)

Ajuda per fer una llista d'alcaldes

Ei Jordi! Què tal, com va això? He vist que fa temps vas fer els articles que hi ha a Categoria:Llistes d'alcaldes del Vallès Oriental i m'agradaria saber d'on vas treure la informació sobre els alcaldes ja que no puc visualitzar l'enllaç extern que hi ha i al google no trobo res. T'ho dic perquè m'agradaria fer una Llista d'alcaldes de Sabadell ja que n'hi ha 9 de moment (mira la categoria corresponent) i per tal d'incloure-la a l'article de l'Ajuntament de Sabadell que fa temps que vaig fer. Gràcies. --Catalaalatac (Parlem-ne) 03:42, 11 des 2010 (CET)

Bon Nadal

Espero que acabis de passar unes bones festes i que el nou any t'ompli d'alegria. --Lluis_tgn (disc.) 14:00, 26 des 2010 (CET)

Llaudo o Llabour?

Hola, pots passar per la Discussió:Abdon Llaudo, si us plau? --Enric (discussió) 16:01, 26 gen 2011 (CET)

Per alguna raó em diuen Sant Enric fa l'ullet --Enric (discussió) 13:57, 27 gen 2011 (CET)

Resposta

Tens missatges nous
Tens missatges nous
Hola, Jordi Roqué. Tens missatges nous a la pàgina de discussió de Vriullop.
Data del missatge: 10:00, 11 feb 2011 (CET). Pots eliminar aquest avís quan vulguis traient la plantilla {{Resposta}}.

WLM Catalunya

Estàs fent una gran feina amb els monuments. Pels de Catalunya ens hem posat en contacte amb patrimoni.gencat i ens han facilitat un fitxer amb totes les dades. En Joancreus hi està treballant i en breu podrem tenir les llistes generades amb bot. Això no treu que en puguis seguir creant, però potser serà més efectiu esperar una mica i desprès revisar i completar les dades generades. --V.Riullop WLM (parlem-ne) 10:56, 13 març 2011 (CET)

Castell de Mataplana

Ostres, doncs tens raó! Em vaig deixar endur pel terme antic del Castell de Mataplana, sense tenir en compte que en la definició dels termes municipals actuals no sempre s'acompleix l'adscripció primitiva. Castellar de n'Hug duu aquest nom per Hug de Mataplana, senyor de Mataplana, de Gombrèn i de Castellar de n'Hug... Sort que te n'has adonat!--Claudefà (Discussió) (disc.) 19:00, 13 març 2011 (CET)

Treure la Categoria:Sardana de la Llista de Compositors

Hola, Jordi. Doncs sí. Intento donar un copet de mà a la difusió del fet sardanista en tots els àmbits internàutics on puc. Amb la petita empenta de la Festa del 10è aniversari de la Viquipèdia, m'he decidit a editar també aquí. És una de les assignatures que tenia pendents, ja que el vostre projecte és magnífic, tot i que començar-hi a editar fa una mica de por. En qualsevol cas, us felicito perquè la vostra tasca és extraordinària.

Mil gràcies per corregir aquest error de la categoria a la llista de compositors. És cert que assumia que era un sistema de "tags". Si es tracta d'un sistema d'organització jeràrquic, doncs res a dir. Intentaré tenir-ho en compte en el futur.

Gràcies per tot. --Joanaranda (disc.) 09:36, 22 març 2011 (CET)

Trobada WLM

Hola Company ... Quedes Convocat a la trobada. Aquesta es fa finalment aquest dissabte per motius de força major. Seria un plaer gaudir de la teva presencia ... SI pots assistir si us plau confirma-ho, així fem bullir l'olla i potser animem a algú més. Gracies. --Mafoso (Mani'm?) 11:22, 12 abr 2011 (CEST)

Categoria petita a Montlluís

Recorda: S'ha consensuat al que les categories continguin un mínim de cinc elements existents. Pots trobar-ne més informació aquí.

Les que en tinguin menys seran eliminades pel procediment ràpid a no ser que es consensuï una excepció.
Aquest recordatori és en motiu de Categoria:Montlluís. --Pau Cabot · Discussió

Fet Fet! Jordi Roqué (Discussió) 13:00, 3 maig 2011 (CEST)

Hola Jordi Roqué! Últimament m'he aficionat molt al món casteller en general i veient la quantitat d'articles sobre castells que tenim a la viquipèdia he decidit crear un projecte per tal d'aconseguir millorar-ne el contingut conjuntament. El pots veure a Viquiprojecte:Castellers (i també al títol... :) ). Crec que ens pot ser molt útil per discutir i parlar com han de ser els articles que volem fer i millorar; un viquiprojecte no és més que un punt centralitzat de discussions. T'hi apuntes? Apa, salut. Vagi bé! --Catalaalatac (Parlem-ne, WLM) 11:50, 10 maig 2011 (CEST)

Si vols apuntar-t'hi simplement has d'afegir el teu nom d'usuari a la caixa de participants. Gràcies! --Catalaalatac (Parlem-ne, WLM) 15:07, 10 maig 2011 (CEST)

Categoria petita a Rupià

Recorda: S'ha consensuat al que les categories continguin un mínim de cinc elements existents. Pots trobar-ne més informació aquí.

Les que en tinguin menys seran eliminades pel procediment ràpid a no ser que es consensuï una excepció.
Aquest recordatori és en motiu de Categoria:Rupià. --Pau Cabot · Discussió:Fet Fet! per en Solde Jordi Roqué (Discussió) 00:10, 29 maig 2011 (CEST)

Església / Pàrroquia

No es cap molèstia! Tots fem el que podem per millorar la viquipèdia i no seria la primera vegada que fico la pota! Estic d'acord amb el que proposes, però com hi ha la plana de desambiguació, vaig pensar de fer-ho així. Ànims, que fas una gran feina també! --Beusson (disc.) 10:53, 5 juny 2011 (CEST)

Viquiprojecte:Monuments; T'animes a dur-lo al costat de casa?

Bones company,

Abans de res agrair-te tot l'esforç i temps invertit en el Viquiprojecte, a hores d'ara podem dir que gran part (que no tota) de la feina a fer dins la Viqui està acabada o ben encaminada. Aquest és el punt bàsic i necessari per dur endavant el projecte de Commons.

Com que aquest es ben encaminat (i sense descuidar-lo) vull donar-te noticia que aquells que estem al Viquiprojecte i l'associació Amical estem plantejant d'organitzar diferents gimcanes fotogràfiques: jornades d'un dia, a fer entre l'1 i el 30 de Setembre, per a prendre fotografies dels monuments i posteriorment pujar-les a commons per tal que aquestes participin al concurs.

Tant l'Associació com els capítols que estem organitzant el Wiki Loves Monuments 2011 voldríem mirar d'animar la participació el màxim possible i per aconseguir-ho és on tu tornes a esdevenir clau.

Des d'Amical et volem encoratjar a organitzar una d'aquestes gimcanes: segur que et ve al cap alguna entitat que li pugui interessar de col·laborar i comptaràs amb tot l'ajud que bonament podem donar-te. T'hi animes? --Mafoso (Mani'm?) 15:21, 15 juny 2011 (CEST)

Serra de l'Estela

Ep! tens tota la raó. Li he tornat a fer una ullada al mapa de l'ICC, i realment tan sols pertany al municipi de Llançà. Ja ho he corregit a l'article. Gràcies!! --Solde (disc.) 11:30, 20 juny 2011 (CEST)

Marçac o Marsac

Ei! que tal? Crec que tal i com estaven ara ambdues pàgines contenien essencialment els mateixos articles. Donada l'evident homofonia entre Marsac i Marçac he optat per dirigir-ho a la pàgina amb més accepcions sense fer servir cap criteri de correctesa en català. Si creus que un és més prevalent en la llengua catalana fem-lo servir en comptes de l'altre. En aquest sentit tant me fa quin serveixi per anomenar la pàgina, però les dues denominacions haurien d'apuntar a la mateixa pàgina si no canvien molt les coses. --Bestiasonica (disc.) 17:52, 30 juny 2011 (CEST)

David Puertas

Podries pegar una ullada a David Puertas i Esteve? Gràcies, Pau Cabot · Discussió 11:11, 12 jul 2011 (CEST)

Precisament s'hauria d'evitar que fos un currículum. S'ha de deixar només la informació verificable amb fonts externes (que crec que no és molta). Si l'autor és admissible (cosa sobre la qual tenc els meus dubtes), l'article només ha de citar allò que es pugui referenciar amb fonts fiables. Pau Cabot · Discussió 11:27, 12 jul 2011 (CEST)
Ok. Jo, si tenc una estona t'ajudaré a enciclopeditzar-lo. Pau Cabot · Discussió 11:35, 12 jul 2011 (CEST)

Fotògraf de monuments

Enhorabona! Surts entre els usuaris destacats amb imatges de monuments Viquiprojecte:Monuments/Estadístiques, encara que no estan tots els fitxers identificats a Commons però ja són dades significatives. Són dades prèvies on s'ha comptat l'usuari carregador i el que comptarà de veritat són les que es carreguin durant setembre. --V.Riullop WLM (parlem-ne) 16:20, 5 ago 2011 (CEST)

Esposolla

Hola, Jordi! Per descomptat que tens raó, i has fet molt bé de corregir els errors. No sé ben bé per què va passar: deu ser un d'aquells errors absurds que de tant en tant se m'escapen... Les coordenades són les de Basturs perquè vaig copiar la plantilla d'aquell poble, i ho vaig rectificar sense pensar a canviar les coordenades. Devia tenir el dia girat! Gràcies per les correccions, i endavant amb la bona feina feta!--Claudefà (Discussió) (disc.) 19:02, 6 set 2011 (CEST)