Usuari Discussió:Jordi Roqué/6

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Francesc Martorell i Peña

[No m'hi puc resistir: primeraaa!! :-D] Cap problema, Jordi. Em sembla fantàstic el canvi i queda millor explicat. ;-) Salut! --Judesba (digues...) 18:00, 12 nov 2013 (CET)


Estacions de la Linia Orbital

T’agraeixo la teva contribució del que estàs fent, però tindries que anar amb molt de compte, perquè en una de les estacions has canviat uns codis que he tingut que rectificar...

Per qualsevol cosa ja saps posat en contacte.

--shaku-kun (digues...)

P.D: L’estació de Vilanova Est, es una jugada molt estranya, perquè en realitat estarà entre els municipis de Vilanova i sant Pere de Ribes, si podries veure aquet enllaç, entendràs que l’estació pertanyerà a Vilanova y no a San Pere de Ribes : http://www.diba.cat/ortofotos/08231/S_P_Ribes_Topo_M.swf Com la limitació es molt propera, no vol dir-ne res, perquè la boca crec que estarà el terme de Vilanova però que es el barri de les roquetes. Es un barri dividit per 2 termes municipals

Hola, doncs sí que sembla que funciona, moltes gràcies, provaré de retocar el tema dels enllaços, perquè no sé si arribarem a fer els articles i és un pal que es quedin eternament en vermell, potser ho puc enllaçar a algun dels articles existents que en parlen, ... ja m'espavilo. Merci!--Luna92 (disc.) 12:24, 7 des 2013 (CET)

Quinzena de la qualitat

Bones! Com es va comentar en la viquitrobada, aprofitem el Nadal per ocupar-nos més intensament del manteniment de la viquipèdia en el què s'anomena Gran Quinzena Anual de la Qualitat, que aquest any es celebra de 21 de desembre de 2013 al 5 de gener de 2014, a la que et convido a participar i apadrinar algun dels camps per procurar netejar-lo. Estem en fase de preparació i s'agrairan sugerències i comentaris. --Panotxa (disc.) 09:15, 18 des 2013 (CET)

Format de dates

ja no sé com ho he de fer. La única cosa que sé, és que no m'agrada 18.02.1955, quan utilitzo la plantilla {{Data naixement i edat|1955|2|18}} apareix automàticament: 18 de febrer de 1955 (1955-02-18) (69 anys) doncs amb de i no amb del. Com que no sóc català i em calen instruccions, de o del, si tu em dius el que he de fer, el faré, però haurem també de canviar el codi de les plantilles. He afegit un comentari a Lluís Alcalà més transcendent.--Flamenc (disc.) 21:36, 17 feb 2014 (CET)

Andrés Valero Castells

A aquest article la majoria de referències se li han trencat els enllaços. L'hi pots donar un cop de vista? --Panotxa (disc.) 22:53, 17 feb 2014 (CET)

@Panotxa: Me n'ocupo. Amb el temps, els enllaços s'han d'anar renovant. Gràcies, Jordi Roqué (Discussió) 00:19, 18 feb 2014 (CET)

Cercant un mentor

Sistema de mentorització
Jordi M R (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 20:53, 4 març 2014 (CET)

Estic començant amb la viquipèdia. Voldria saber on trobar les normes d'estil per cada tipus d'article. Per exemple, si vull editar un article sobre una ciutat, quins apartats són els estàndars? hi ha un document sobre les normes d'estil? puc treure la informació i les imatges del mateix article però en diferent idioma? Moltes preguntes, ho sento.--Jordi M R (disc.) 20:53, 4 març 2014 (CET)

Cercant un mentor

Sistema de mentorització
Martakarta (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 17:12, 5 març 2014 (CET)
hola: tot just començo a Viquipèdia i tinc dubtes...Martakarta (disc.) 17:12, 5 març 2014 (CET)
moltes gracies! tinc moltes ganes de col.laborar! treballo al ICM, al Institut de Ciencies del Mar. Miraré d' afegir informació a la viquipèdia d' aquest centre, si m´ho permeten (haig de parlar amb el dep. de divulgació...de moment faig petites probes d'edició al tema quem' interessa; el Mail Art...Martakarta (disc.) 18:37, 5 març 2014 (CET)
Bona tarda, t' agraeixo els teus ánims, i, si, espero que, d'aquesta manera (més oficial) l' informació sigui més acurada i també será molt més senzill accedir a fotos noves (amb copyrights) i potser tindré assesorament informátic adicional...fins llavors puc anar pujant al bus, per fer práctiques i tenir mes domini de les eines d'edició? o recomanes altres vies? (Martakarta (disc.) 17:52, 13 març 2014 (CET)).

Cercant un mentor

Sistema de mentorització
Salvadorbomber (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 19:18, 5 març 2014 (CET)

Hola:

VULL ESCRIURE UN ARTICLE I NO TINC MASSA CLAR COM FER-HO...CONCRETAMENT VOLIA INCLOURE UN DOCUMENT ESCANEIJAT I NO SÉ COM FER-HO.

AGRAIRÉ L'AJUT.

GRÀCIES.

Millorar traduccions

Gràcies per les millores.i Itentaré afegir algunes coses a les macros de la traducció.--Pallares (disc.) 19:56, 5 març 2014 (CET)

Cercant un mentor

Sistema de mentorització
Teresagilisbars (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 10:24, 6 març 2014 (CET)

Bon dia, m'acabo de registar i estic xafardejant com funciona la Viquipèdia. De moment simplement he fet un canvi a una entrada. Sòc de les Terres de l'Ebre, i m'agradaria poder publicar entrades sobre el territori relacionades amb la història,la arqueòlogia i el patrimoni. De moment encara no hem veig com per escriure una entrada. La por del principinat!

Gràcies Jordi, La idea de fer una modificació a Museu del Montsià m'agrada, ja que ja no existeix com a tal ja que fa uns anys vaa canviar de nom. Ara és Museu de les Terres de l'Ebre. a més el coneixo bé que hi treballo com a col·laboradora.

Cercant un mentor

Sistema de mentorització
Flacamas (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 13:37, 7 març 2014 (CET)

Hola, he estat navegant per la viquipèdia, i m'he apuntat al viquiprojecte de ciències de la salut, i també he clicat a l'article pendent de neuropatía diabética, però no se com veure la meva activitat feta. En fi, necesito un mentor per a que em guií una mica com començar a participar activament amb tots vosaltres.

Gràcies--Flacamas (disc.) 13:37, 7 març 2014 (CET) Hola Jordi, gràcies pels consells, els seguiré! També volia preguntarte una altre cosa, com puc veure les meves pàgines en proves en el meu perfil? Es a dir com hi puc accedir de forma directe?Ja tinc una pàgina en proves de la neuropatía diabética, però per accedir-hi he d'anar sempre a seguiment. Es correcte? Moltes gràcies per l'ajuda!--Flacamas (disc.) 12:40, 9 març 2014 (CET) Hola Jordi, novament gràcies per l'ajuda. Tinc un altre dubte, per fer la traducció de l'article de neuropatía diabética hi ha alguna eina d'ajuda? O l'he de traduïr i posteriorment escriure l'article com si fos nou i poasr que es traduït de l'anglès?Gràcies de nou!--Flacamas (disc.) 20:17, 9 març 2014 (CET)

Gamla Uppsala

Gràcies pels ànims i els consells. El tema ortografia és un tema que em preocupa. Fa molts anys que no escric, la meva feina no m'ho requereix, i he perdut l'habilitat. Faré un esforç extra per fer-ho curosament. Faré servir l'eïna que em recomanes.

M'estic familiaritzant amb la viquipèdia i estic seguint les recomanacions. Vaig començar fent modificacions a l'article d'Uppsala, vaig passar a crear una pàgina de proves (on he incorporat el quadre plantilla de ciutat que em vas preparar) i espero poder publicar aviat. Però ho vull fer bé. Saps si es poden tenir més d'un full de proves? Per Gamla Uppsala tinc millores per incorporar i les voldria tenir on-line, doncs voldria anar a la biblioteca (no sabria dir-te quant de temps fa que no hi vaig!) i fer les millores allà.

Gràcies --Jordi M R (disc.) 12:18, 16 març 2014 (CET)

Viquiprojecte:Museu de la Música de Barcelona/Dones músiques

Hola Jordi, moltes gràices per les teves contribucions a les biografies de dones músiques! Consultaré això que em preguntes de na Martiriam Pigem i Pla, podria ser que fos la seva germana... De totes formes, estem treballant perquè s'hi involucri l'Esmuc i ens ajudi en la tasca. Mil gràcies de nou! --Mariona Aragay (disc.) 18:01, 17 març 2014 (CET)

Francesca Madriguera i Rodon

Hola Jordi! Ostres, doncs saps que no sé com ha pogut passar tot això?? La veritat és que ho vaig fer sense voler, ja pots revertir el canvi sense escrúpols, perquè a més estic molt d'acord amb les observacions que fas! Jo només volia inserir una referència a l'apartat de les obres, i ni em vaig adonar de tot el que dius!! Ara he comparat les dues versions i veig tots aquests canvis i ni m'explico com vaig poder fer això sense adonar-me'n!! :SS Gràcies per estar tant atent! --Mariona Aragay (disc.) 10:38, 18 març 2014 (CET)

ISBNs

Això dels ISBNs ho faig per buidar aquesta llista, i sempre canvio algun dígit. El tema dels guions, com tu dius, és purament opcional, i jo mateix no tinc un criteri establert per posar-los o no. Bàsicament, depèn d'on faci el copy-paste. Potser algun cop he fet alguna edició cosmètica, però m'estranya. El tema és important, perquè llavors els enllaços d'una pàgina com aquesta fallen. El que passa és que moltes vegades (com a l'exemple d'abans), l'error s'arregla traient el 978 del davant. Potser era un cas d'aquests i t'ha semblat que no havia canviat res, però els dígits 978 també afecten el càlcul de l'ISBN. No sé, si tens algun exemple, t'ho podria explicar millor...

--Joutbis (disc.) 19:39, 18 març 2014 (CET)

Adding a few towns and villages - Cymru

Hi there! I see that you speak English and have worked on a few Welsh towns and villages, so I come to you with a request. Firstly, can I apologise that I speak my second language, rather than Catalan! The Infobox on Anglesey has a good map of Anglesey, but when we come to the the three articles on towns / villages in Anglesey, things are not so good! Take a look at the Caergybi infobox - the map is the UK, rather than Anglesey. Can you help me prepare for this work, please? I have created nearly 200 villages and towns on the Breton Wikipedia, but they only contain the detailed infobox and the location info. Where available (community council area) we can give the population and the number who speak Welsh. What do you think? Wici Rhuthun 1 (disc.) 12:28, 7 abr 2014 (CEST)

Projecte

Coneixes el Viquiprojecte:Articles absents? Potser ens podràs ajudar a omplir forats--barcelona (disc.) 18:55, 17 abr 2014 (CEST)

Àurea Rosa Clavé i Bosch (/Ferrer)

Hola Jordi, em podries dir de quina font has tret la info per canviar el nom de Àurea Rosa Clavé i Ferrer a Àurea Rosa Clavé i Bosch? Al museu de la Música vam fer servir com a font els treballs d'una tesi doctoral que s'està elaborant sobre dones músiques modernistes i noucentistes, i em preguntava quina font havies fet servir tu (em sona que també has canviat alguna ltre nom de la llista, oi?). només vull comparar totes les fonts.... Gràcies!! --Mariona Aragay (disc.) 08:51, 9 maig 2014 (CEST)

Perfecte, Jordi, moltes gràcies pels enllaços i les explicacions! :)--Mariona Aragay (disc.) 11:18, 9 maig 2014 (CEST)

Josep Coll (escultor)

Bonjour et désolé de répondre en français. La biographie de Rosenstein (que je possède) dit clairement due Josep Coll est né à Perpinyà, que son père est originaire de Montferrer et que ses parents se sont mariés à Perpinyà. Rosenstein dit aussi que Josep Coll a d'abord grandi à Cotlliure puis à Perpinyà. Il semble donc que Josep Coll n'a jamais vécu en Vallespir avant 1897 quand il part pour Prats de Molló i la Presta. Culex (disc.) 07:38, 12 maig 2014 (CEST)

Andreu World

Sistema de mentorització
Maria isabel del río (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 18:38, 17 juny 2014 (CEST)

Bon dia, volia preguntar si puc posar a l'entrada que he creat ("Andreu World") fotografies que he tret de la pròpia pàgina web d'aquesta empresa de la que estic fent l'entrada (www.andreuworld.com). Gràcies!

Gràcies Jordi pels canvis, que trobo molt correctes. La meva intenció era ficar unas fotografias: de la cadira Radical i Andrea, i del logo de l'empresa fet per Mario Eskenazi. Havia pensat demanar-li a l'empresa o als dissenyadors aquestes fotografies i penjar-les al Commons de Viquipèdia. Llavors sí que es podrien fer servir? Gràcies! Maria isabel del río (disc.) 00:09, 19 juny 2014 (CEST)

Santa & Cole

Gràcies Jordi per les teves explicacions sobre els drets de les fotografies a l'entrada d'Andreu World. Miraré de cercar una cadira al Commons. Volia comentar-te que he fet una altra entrada sobre altra empresa productora de mobles, Santa & Cole, per si també la pots revisar. Gràcies! Maria isabel del río (disc.) 21:01, 19 juny 2014 (CEST)

Ynys Enlli

Bon dia Jordi, en primer lloc, gràcies pel teu missatge en la meva pàgina de discussió. Tens raó, treballo amb el Word y sobre les dièresis sempre faig un Ctrl+F per substituir-les. En aquest cas, se m'ha oblidat i agraeixo la teva amabilitat i ajuda possible en deixar un article decent. Per altra banda, estic buscant alguna persona per fer-me -al contrari de Wert- una catalanització de les meves possibles expressions castellanes que puc fer editant. Si saps d'alguna persona que li agradi fer aquests tipus d'edicions mitjançant seguiment i tutorització t'ho agraeiria. Salut i gràcies! Rauletemunoz (disc.) 09:52, 26 juny 2014 (CEST)

És un autèntic plaer la teva ajuda. Gràcies per les teves correccions. Salut! Rauletemunoz (disc.) 13:23, 26 juny 2014 (CEST)

Cercant un mentor

Sistema de mentorització
Sandra.hr (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 15:19, 28 juny 2014 (CEST)

Bona tarda,

Estic fent Joan Borràs de Palau, per a un treball de la UB.

Consulta 1: Sobre el fet de pujar imatges a la viquipèdia, vaig trobar una de Joan Borràs de Palau i la vaig pujar a la wikimedia commons, però vaig possar tan sols que era d' internet i el lloc d'on la vaig extreure, que era la Gran Enciclopèdia Catalana. Però hem surt això: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Joan_Borr%C3%A0s_de_Palau.jpg

En la Biblioteca de Catalunya m'han escanejat dos arxius sobre l'autor i m'han donat els drets de reproducció, al intentar pujar-la hem sortia autor i origen, però a baix hem donava opcions del lloc on l'havia extret però cap d'elles s'apropa en sí al que era la biblioteca. M'ho han mirat des d'allà però no m'ho han pogut aclarir. Com puc acreditar d'on la he extret? He trobat que en el lloc de posar drets d'autor es pot posar que la imatge és de domini públic. Però no sé si aquestes ho eren. Són del 1904 i 1918 respectivament. I Joan Borràs de Palau va morir al 1953.

Consulta 2: He trobat dos fitxers d'audio de Joan Borràs de Palau de la Biblioteca Nacional de Catalunya:

La farigola: http://mdc.cbuc.cat/cdm/singleitem/collection/sonorbc/id/67/rec/1

Voreta la mar: http://mdc.cbuc.cat/cdm/singleitem/collection/sonorbc/id/80/rec/2

Posa que es poden utilitzar, però no sé com puc pasar de .mp3 a .ogg els fitxers. Hem demanen a la viquipèdia que hem descarregui un programa de codecs per poder passar-los a l'altre format, he mirat el llistat de la viquipèdia i hi ha molts però no sé quin he d'utilitzar. Com m'ho puc descarregar?

Santa Maria dels Quatre Termes

Hola Jordi: Deu haver sigut un error per part meva per voler anar massa de pressa. Disculpa'm. Gràcies per la correcció. Bestiasonica: enraonem? 07:16, 4 jul 2014 (CEST)

Endavant, @Bestiasonica:! Jordi Roqué (Discussió) 08:56, 4 jul 2014 (CEST)

Nostra Senyora de Pena

Hola, Jordi Roqué. My catalan is still not very good so I'll write to you in English (or maybe you prefer French ?). Thanks a lot for doing Nostra Senyora de Pena and for finding images. A small remark about the sources : I am trying slowly to remove the Jean Tosti website as a source for articles on the French Wikipedia, as even though this site is very useful to find info in the beginning, it never gives its own sources and it is not always reliable. Regards, Culex (disc.) 20:12, 3 set 2014 (CEST)

Tu peux m'écrire en catalan, j'arrive à le lire maintenant, mais pas encore tout à fait à l'écrire. :)
Le problème est effectivement le même avec pyrénéescatalanes.fr. Ces deux sites sont très utiles pour commencer car on y trouve de nombreuses informations. Mais si j'arrive à trouver la même information ailleurs avec une source, alors j'enlève la référence pour ces deux sites. Par contre, je les laisse dans la section Liens externes car, c'est vrai, ils sont faciles et utiles pour le grand public.
Et merci de participer pour le Premi Especial Pirineus Orientals. Tu gagneras peut-être mon livre ! ;) Culex (disc.) 06:17, 4 set 2014 (CEST)

Guardó Repte Monuments

Estrella d'edició
Repte 2014 Monuments
Repte 2014 Monuments
Hola Jordi Roqué!

Moltes gràcies per haver participat en el Repte Monuments de setembre 2014, esperem que t'ho hagis passat bé. Com a participant en el projecte et concedim aquest guardó que pots lluir amb orgull per haver col·laborat en la difusió del patrimoni.

Pots veure el nostre informe final. Si tens oportunitat d'assistir a la Viquitrobada 2014 de Tarragona podrem comentar aquest i altres projectes de la Viquipèdia.

En nom de l'equip organitzador, el nostre agraïment.


--V.Riullop (disc.) 14:24, 7 oct 2014 (CEST)

Viquirepte WLM 2014

Hola Jordi! Com que no sé amb quina assiduïtat consultes el correu associat a la Viquipèdia, et comento que tens un missatge meu a la teva bústia d'entrada.--KRLS , (disc.) 23:53, 10 oct 2014 (CEST)