Usuari Discussió:Jordi escarre

  Sobre aquest tauler

  Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Jordi escarre/Arxiu 1 en data 07-05-2020.

  Capsot (discussiócontribucions)

  Espere que et vaja tot molt bé i moltes gràcies per tota la faena que fas! Organitzem amb companys viquipedistes i membres d'Amical Wikimedia (la nostra entitat que es farà càrrec de les despeses de transport i àpat), una trobada el 27 d'agost d'enguany a Calonge (Viquiprojecte:VENI VIDI VIQUI). Espere que pugues venir-hi, ens faria goig poder comptar amb la teua presència!:) Ja ens ho comentaràs, molt bona setmana i tant de bo continues editant molt de temps! Una abraçada! Fins ben prompte! Claudi/Capsot

  Resposta a «Bon vespre!»
  Anna maria batalla (discussiócontribucions)

  No ho faig per posar les categories, se m'ha esborrat... gràcies !

  Anna maria batalla (discussiócontribucions)

  vull dir com ho faig ! perdona

  Jordi escarre (discussiócontribucions)

  Al final de la pàgina, Categories (++): (+) prement el signe (+) pots afegir categories.

  Resposta a «Liliana Maffiotte»
  Mercè Piqueras (discussiócontribucions)

  Sense adonar-me, em sembla que quan he editat l'article Giovanni Prati, han desaparegut les esmenes que tu hi havies fet. A la tarda compararé les dues versions per intentar recuperar les teves esmenes. Ara ho he de deixar Ho sento!

  Jordi escarre (discussiócontribucions)

  Hola, Mercè, no t'has pas de disculpar per res, això passa. Tan sols àvia afegit i modificat una plantilla perquè agafes les dades de WD. Ja les hi he tornat a posar. Gràcies per la teva feina.

  Resposta a «Giovanni Prati»
  Davdde (discussiócontribucions)
  Jordi escarre (discussiócontribucions)

  Hola @Davdde la imatge en qüestió està carregada a la Viquipèdia en angles amb drets d'autor, per tant, no és d'ús lliure i és d'ús exclusiu d'aquesta. Com que no està a commons quan posem l'enllaç a la Viquipèdia en català no ens surt la imatge . La neteja la vaig fer per no tenir un enllaç a una imatge no disponible.

  Gracies a tu per la feina feta.

  Jordi

  Resposta a «Imatge commons»
  Capsot (discussiócontribucions)

  Bon dia Jordi,

  Espere que et vaja tot molt bé. Et volia assabentar que farem la Viquitrobada 2021 a la Catalunya del Nord: Viquiprojecte:Viquitrobada 2021 i ens faria molt de goig veure-t'hi; ens ho passarem bé. Molt bon cap de setmana! Fins ben prompte! Claudi/Capsot

  Resposta a «Viquitrobada 2021»
  Capsot (discussiócontribucions)

  Molt bon dia! Espere que vos vaja tot molt bé a tu i tots els teus durant aquest peri'ode difi'cil. Fa molt de goig notar que continues editant amb constància i qualitat fins i tot durant l'estiu, molti'ssimes gràcies i enhorabona! T'escric ja que s'estan fent les eleccions de la Junta de la Fundacio' Wikimedia (però potser ja ho saps) i veient com contribueixes hi tens dret de vot. Trobe que hem de demostrar que la nostra comunitat té molta força, empenta i vitalitat mitjançant una participacio' important; ja som 6ens i gràcies a tots vosaltres podem pujar encara si no has votat. Espere que hi votaràs i t'ho agraisc. Per a entendre de qué es tracta (molta gent no en té ni idea dissortadament), he elaborat una mena de balanç amb el meu parer sobre els candidats amb un enllaç penjat a la Taverna (segon apartat, Viquipèdia:La_taverna/Novetats). De nou moltes gràcies per les teues contribucions constants i de qualitat. Et desitge un molt bon cap de setmana i un excel.lent estiu. Fins ben prompte! Una abraçada! Claudi/Capsot

  Jordi escarre (discussiócontribucions)

  Bon dia!

  Ja he votat.

  Gràcies per fer-m'ho saber i per les recomanacions.

  Salutacions

  Capsot (discussiócontribucions)

  Amb molt de goig. Bona nit! Fins ben prompte! Claudi/Capsot

  Resposta a «Bon dia Jordi!»
  Ivan Avz F (discussiócontribucions)

  He afegit a l'article Revista de còmic el que he considerat (pràcticament tot, reordenat) de l'article Revista de còmics. No volia trepitjar-te la feina però m'havia oblidat d'aquest article i m'apareixia pendent a wikidata. Crec que és més adequat on està ara, lligat a comic magazine a wikidata, mentre que l'article revista de còmic estava lligat amb comics anthology a wikidata, que no és ben be el mateix. L'he deslligat de wikidata pensant en redirigir-ho a revista de còmic per evitar la duplicitat.

  Jordi escarre (discussiócontribucions)

  Només puc fer que donar-te les gràcies per tot el treball que has fet. No has pas trepitjat res abans el contrari. Has creat i posat ordre en un article que penso que és bo que hi sigui. Moltes gràcies. Salut!!

  Resposta a «Revista de còmics»
  Rei Momo (discussiócontribucions)

  Muchas gracias por el contexto. Estoy disponible contextar-te en Italiano. Hasta luego!

  Resposta a «Elisabetta Viviani»
  Pallares (discussiócontribucions)

  Si vols fer-li una altra repassada, ja el dono per acabat

  Jordi escarre (discussiócontribucions)

  Hola, Pallares. He tret un encapçalament de Referències, duplicat. He reparat una referència que donava un Error de citació i he agrupat tres referències en una. Tan sols agrair-te la teva feina i si mai et sembla que "remeno" mes del compte donem un toc. :) Salut!!

  Pallares (discussiócontribucions)

  Oooh! Mil gràcies!!

  Ja et demanaré ajuda. Quins temes toques?

  Salut!

  Jordi escarre (discussiócontribucions)

  El món del còmic m'agrada, però si veig que tinc documentació o bé puc traduir algun article m'hi poso. Fins a on sóc capaç miro de fer manteniment d'articles. Si puc ajudar-te, no quedaré pas de fer-ho. Totes maneres amb el nombre d'edicions que portes no sé si podré ajudar gaire. Salut!!

  Pallares (discussiócontribucions)

  a part del bot semiautomàtic (AWB), tinc una màquina de fer articles (emoticó guillat). Em falla però el principi i el final. El principi, quins articles fer? Cert, tinc alguns temes d'interès, i ara la bogeria dels 10k. I el final...corregir-los, sobretot de llengua, veure que no quedin orfes, etc

  Resposta a «Desert de la Gran Conca»
  Sorenike (discussiócontribucions)

  Hola! Com vas participar al concurs Dones independents i vas obtenir més de 20 punts, vas entrar en un sorteig d'un petit obsequi molt convenient pels temps de pandèmia i n'has resultat guanyador. Si us plau, envia'ns un correu electrònic a secretaria@wikimedia.cat amb nom, cognoms i adreça per poder fer-te l'enviament. Moltes gràcies per la teva participació al concurs! Ben cordialment.---Sorenike (disc.) 16:22, 20 març 2021 (CET)

  Sorenike (discussiócontribucions)

  Jordi, acabo de veure que et vaig enviar un correu per la mascareta! No cal que m'enviïs de nou un correu amb les dades, buscaré les que vaig fer servir per l'enviament, que encara les dec tenir. Disculpa les molèsties! :)

  Jordi escarre (discussiócontribucions)

  Hola! No amb molestes en absolut, ans al contrari, gracies a tu per la feina i per l'obsequi. Moltes gràcies. Salut!!

  Resposta a «Sorteig concurs #donesindependents»