Usuari Discussió:Jordi escarre

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Jordi escarre/Arxiu 1 en data 07-05-2020.

Jordides (discussiócontribucions)

Bon dia Jordi. He creat una taula per al Viquiprojecte còmic però no me'n surto. De moment, he afegit un article que he penjat avui però desconec el tema de les puntuacions i com va. T'agrairia que m'ajudessis. Gràcies.

F3RaN (discussiócontribucions)

Fet. T'he arreglat la viquitaula. Gràcies per la teva contribució, i t'animo a continuar :-)

139.28.90.146 (discussiócontribucions)

Molt agraït. :-)

Jordi escarre (discussiócontribucions)

Hola @Jordides, F3RaN, ja ha arreglat la viquitaula. Si necessites alguna cosa, no dubtis a demanar-m'ho. Un altre camí pot ser la pagina de discussió del Viquiprojecte. Salutacions.

139.28.90.146 (discussiócontribucions)

Merci. Ho tindré en compte la propera vegada.

Resposta a «Viquiprojecte còmic»
Jordides (discussiócontribucions)

Bon dia Jordi. Tinc problemes en publicar la pàgina de la sèrie de còmics "Dylan Dog". En haver-lo començat mitjançant un procediment que no és el que faig servir habitualment, no sé com ensortir-me'n.

Jordi escarre (discussiócontribucions)

Hola @Jordides, donem algun detall més de què és el que vols fer, per mira d'ajudar-te. Salutacions.

Jordides (discussiócontribucions)

Hola Jordi. Aconseguir que l'article Dylan Dog en català, en el site links disposi de totes llengües disponibles. Que per exemple, si estic a la pàgina en francès pugui clicar per tenir-la en català. Gràcies.

Jordi escarre (discussiócontribucions)

Els enllaços els obté de Wikidata, L'article que vas editar és del personatge i ja surten totes les pàgines de les altres Viquipèdies on es parla del personatge aquí. Després hi ha les pàgines de la sèrie (que no tenim en català) aquí.

Jordides (discussiócontribucions)

Va ser un error fer-ho des de l'apartat "articles demanats" perquè ja incorporen el wikidata i aquest cop no és l'adequat. Ara la pàgina queda en una mena de llimb, com a personatge, que només té una versió italiana. Seria genial si pogués haver un sistema de transferir-lo al wikidata (sèrie) on hi són la majoria de llengües.

Jordi escarre (discussiócontribucions)

L'he canviat a sèrie, l'article en català (que has creat) ja incorpora les publicacions de la sèrie i és molt complet. Si mai es fes algun altre article, ja es podria tornar a modificar. Volia aprofitar per agrair-te la feina que fas a la Viquipèdia, i com a afeccionat al còmic, als articles de còmic. Salutacions

Jordides (discussiócontribucions)

Moltes gràcies, Jordi. Ho acabo de veure. T'ho agraeixo molt. I, per descomptat, continuaré enriquint la Viquipèdia amb còmic europeu, que és el que realment m'apassiona. Salut.

Resposta a «Dylan Dog»

Medalla de bronze del diumenge de les referències

2
Leptictidium (discussiócontribucions)
Medalla de bronze en l'edició 2023 d'El diumenge de les referències.

Enhorabona per aquesta fita. Que aquest 2024 que acaba de començar et porti tantes alegries com tu n'has portat als articles sense fonts de la Viquipèdia. Bon any nou!

Jordi escarre (discussiócontribucions)
Resposta a «Medalla de bronze del diumenge de les referències»
Anna maria batalla (discussiócontribucions)

Moltes gràcies per la foto il·lustrativa de l'Acabadora, m'encanta!!! queda molt bé. Un personatge inquietant! Bon any. Una abraçada!

Jordi escarre (discussiócontribucions)
Resposta a «A propòsit de L'Acabadora»
Manlleus (discussiócontribucions)

Bones! Tens algun motiu de la supressió d'imatges externes de portades de pel·lícules, sèries, jocs, etc? Estan allotjades fora de la Viquipèdia i l'ús de la plantilla és àmpliament utilitzada, si bé l'ús d'imatges de contingut privatiu és desencoratjat a la nostra Viquipèdia per motius legals a Espanya i altres països, en cap cas s'ha prohibit l'ús de contingut extern utilitzant la plantilla, creada per aquest motiu. Exemple: English Training: Have Fun Improving Your Skills!

Jordi escarre (discussiócontribucions)

Hola @Manlleus, No que no tinc cap motiu. En veure que l'enllaç no portava enlloc vaig pensar que no era útil. Com que no deu ser així, ja he revertit l'edició. Miraré de no tornar a cometre aquesta errada. Gràcies per comentar-ho. Salutacions

Manlleus (discussiócontribucions)

@Jordi escarre Si l'enllaç està trencat, lo seu és trobar un de disponible, a Internet n'hi ha un munt, normalment en bases de dades relacionades. No és una errada simple, de tot s'aprèn. També es pot buscar l'usuari que ha afegit l'enllaç en l'historial d'edicions de l'article, per fer-li saber i ell mateix buscarà un substitut, sempre que l'usuari sigui més o menys actiu. Suposo que has trobat l'enllaç per casualitat, simplement clicant a sobre, ho dic perquè costa revisar tants articles amb la plantilla, mirar un per un si està disponible podria ser esgotador. Ho podria comentar en taverna, per tenir un bot que els vigili si estan disponibles com lo que es fa a les referències. Gràcies.

Resposta a «Imatges de portades»
Roseta Mus Pons (discussiócontribucions)

Hola, Jordi, moltes gràcies per les teves aportacions a l'article que estic fent sobre el meu pare, molt útils. Soc principiant en la Viquipèdia i encara estic aprenent. Demà canviaré, però, una correcció que has fet: mon pare no és un compositor, ell no ha compost mai cap música en sa vida, ell posa les paraules: fa poemes, les lletres de les cançons. És un poeta. Demà ho canviaré, si mon pare ho veu, li agafarà un patatús :-D Gràcies per la resta d'aportacions!

Jordi escarre (discussiócontribucions)

Hola @Roseta Mus Pons, gràcies per fer-ho, saber i per la teva comprensió. Vaig intentar millorar la introducció i sembla que amb molt poc encert. Ja he canviat també la descripció a Wiquidata. Gràcies.

Resposta a «Edició a Tofol Mus Reynés»
Alzinous (discussiócontribucions)

Hola Jordi, les pàgines de proves, que el mateix usuari que les ha creat vol esborrar, o les redireccions improbables, per exemple, per errors en el nom, es poden marcar directament per a la seva supressió ràpida amb la plantilla {{Supressió|motiu de la supressió ràpida}}. He vist que acostumes a marcar-les amb una plantilla de supressió diferida. Gràcies

Resposta a «Supressió de pàgines»
Amortres (discussiócontribucions)

N'he proposat l'esborrat

Resposta a «Llista d'autors de còmic»

Supervisió de les edicions abans de revertir

1
Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Bon dia,

Bona feina amb les reversions de vandalismes. Recorda, però, de marcar l'edició vandàlica com a supervisada, així evitem que altres usuaris la trobem i la repassem una segona vegada: reduïm duplicitats innecessàries i anem per feina :)

Resposta a «Supervisió de les edicions abans de revertir»
Leptictidium (discussiócontribucions)
Jordi escarre (discussiócontribucions)

Moltes gràcies @Leptictidium per tota la feina que fas cada setmana, organitzant i animant-nos a tots a participar-hi. Gràcies, Salutacions.

Resposta a «Medalla de bronze»