Usuari Discussió:Jordi escarre

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Jordi escarre/Arxiu 1 en data 07-05-2020.

Alzinous (discussiócontribucions)

Hola Jordi, les pàgines de proves, que el mateix usuari que les ha creat vol esborrar, o les redireccions improbables, per exemple, per errors en el nom, es poden marcar directament per a la seva supressió ràpida amb la plantilla {{Supressió|motiu de la supressió ràpida}}. He vist que acostumes a marcar-les amb una plantilla de supressió diferida. Gràcies

Resposta a «Supressió de pàgines»
Amortres (discussiócontribucions)

N'he proposat l'esborrat

Resposta a «Llista d'autors de còmic»

Supervisió de les edicions abans de revertir

1
Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Bon dia,

Bona feina amb les reversions de vandalismes. Recorda, però, de marcar l'edició vandàlica com a supervisada, així evitem que altres usuaris la trobem i la repassem una segona vegada: reduïm duplicitats innecessàries i anem per feina :)

Resposta a «Supervisió de les edicions abans de revertir»
Leptictidium (discussiócontribucions)
Jordi escarre (discussiócontribucions)

Moltes gràcies @Leptictidium per tota la feina que fas cada setmana, organitzant i animant-nos a tots a participar-hi. Gràcies, Salutacions.

Resposta a «Medalla de bronze»
Judesba (discussiócontribucions)

Bon dia, Jordi! Com va? Gràcies per ser tan fan a les nostres xarxes, ens motiva força. :-) Com probablement ja sabràs, estem organitzant la Viquitrobada d'enguany a Amposta del 18 al 20 de novembre, i ens agradaria molt que hi vinguéssis. Fes-hi un cop d'ull i inscriu-t'hi si et fa el pes. I si t'animes a fer algun taller o xerrada sobre algun tema, deixa'ns les teves propostes aquí. Salut i fins aviat!

Resposta a «'''Viquitrobada 2022 Amposta'''»
Capsot (discussiócontribucions)

Espere que et vaja tot molt bé i moltes gràcies per tota la faena que fas! Organitzem amb companys viquipedistes i membres d'Amical Wikimedia (la nostra entitat que es farà càrrec de les despeses de transport i àpat), una trobada el 27 d'agost d'enguany a Calonge (Viquiprojecte:VENI VIDI VIQUI). Espere que pugues venir-hi, ens faria goig poder comptar amb la teua presència!:) Ja ens ho comentaràs, molt bona setmana i tant de bo continues editant molt de temps! Una abraçada! Fins ben prompte! Claudi/Capsot

Resposta a «Bon vespre!»
Anna maria batalla (discussiócontribucions)

No ho faig per posar les categories, se m'ha esborrat... gràcies !

Anna maria batalla (discussiócontribucions)

vull dir com ho faig ! perdona

Jordi escarre (discussiócontribucions)

Al final de la pàgina, Categories (++): (+) prement el signe (+) pots afegir categories.

Resposta a «Liliana Maffiotte»
Mercè Piqueras (discussiócontribucions)

Sense adonar-me, em sembla que quan he editat l'article Giovanni Prati, han desaparegut les esmenes que tu hi havies fet. A la tarda compararé les dues versions per intentar recuperar les teves esmenes. Ara ho he de deixar Ho sento!

Jordi escarre (discussiócontribucions)

Hola, Mercè, no t'has pas de disculpar per res, això passa. Tan sols àvia afegit i modificat una plantilla perquè agafes les dades de WD. Ja les hi he tornat a posar. Gràcies per la teva feina.

Resposta a «Giovanni Prati»
Davdde (discussiócontribucions)
Jordi escarre (discussiócontribucions)

Hola @Davdde la imatge en qüestió està carregada a la Viquipèdia en angles amb drets d'autor, per tant, no és d'ús lliure i és d'ús exclusiu d'aquesta. Com que no està a commons quan posem l'enllaç a la Viquipèdia en català no ens surt la imatge . La neteja la vaig fer per no tenir un enllaç a una imatge no disponible.

Gracies a tu per la feina feta.

Jordi

Resposta a «Imatge commons»
Capsot (discussiócontribucions)

Bon dia Jordi,

Espere que et vaja tot molt bé. Et volia assabentar que farem la Viquitrobada 2021 a la Catalunya del Nord: Viquiprojecte:Viquitrobada 2021 i ens faria molt de goig veure-t'hi; ens ho passarem bé. Molt bon cap de setmana! Fins ben prompte! Claudi/Capsot

Resposta a «Viquitrobada 2021»