Usuari Discussió:Jordiventura96/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure


Hola, Jordiventura96! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura (recorda signar prement l'icona Icona per a signar). A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició

Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda

Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi

Proves
La teva pàgina de proves

Don't speak Catalan?

Salutacions cordials

--Carles (enraonem) 06:50, 25 des 2014 (CET)

Benvingut

Sigues més que benvingut, les mates són una àrea on tenim força mancances i sempre va bé sumar mans perquè hi escriguin. Si necessites qualsevol cosa, avisa--barcelona (disc.) 11:58, 10 gen 2015 (CET)

+1! I et deixo alguns consells perquè puguis fer articles encara millors:
  • No facis servir la primera persona del plural. "Hi podem veure com el 0 separa els positius dels negatius." -> "Es pot veure com el 0...". (llenguatge enciclopèdic)
  • Referencia, referencia i referencia! Amb l'editor visual és fàcil fer-ho amb els botons de la barra d'eines per referenciar webs, llibres i publicacions.
  • Nombre positiu està bé per començar, felicitats!! Espero que en facis molts més de mates. En temes tècnics personalment solc traduir de l'anglès, referències incloses, ja que solen estar bastant bé.
Per qualsevol cosa no dubtis en preguntar. Espero veure't sovint per aquí,--Arnaugir (discussió) 20:45, 12 gen 2015 (CET)
PD. ara veig que ja portes gairebé 700 edicions... :-) aquest darrer mes he estat força desconnectat i per això no et "tenia controlat". Endavant, que entre tots estem fent això molt gros.--Arnaugir (discussió) 20:46, 12 gen 2015 (CET)

Nombres

El que demanes és caviar la plantilla, has d'editar la taula a Plantilla:Nombres. Ull que afectarà tots els articles que la incloguin--barcelona (disc.) 10:10, 14 gen 2015 (CET)

Manquen referències a Llista d'aerolínies de Geòrgia

Hola Jordiventura96/Arxiu 1,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a treballar per millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre a citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte, podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la La taverna o, directament, al xat.
Aquest recordatori és en motiu de l'article Llista d'aerolínies de Geòrgia. --Pau Cabot · Discussió 15:44, 5 feb 2015 (CET)

Camp de blat amb xiprer

Hola, Jordiventura96. Ho sento, no sé massa com fer-ho per tal que les tres imatges surtin a la dreta en vertical. De moment he fet un apanyo simplement movent les plantilles de lloc. Si ja t'està bé així, solucionat. Si vols quelcom més professional, planteja-ho a Viquipèdia:La taverna/Ajuda, allà segur que algú que en sàpiga més et pot ajudar. Salut!.--Carles (enraonem) 22:22, 11 març 2015 (CET)

Invitation

A gummi bear holding a sign that says "Thank you"
Thank you for using VisualEditor and sharing your ideas with the developers.

Hello, Jordiventura96,

The Editing team is asking very experienced editors like you for your help with VisualEditor. The team has a list of top-priority problems, but they also want to hear about small problems. These problems may make editing less fun, take too much of your time, or be as annoying as a paper cut. The Editing team wants to hear about and try to fix these small things, too. 

You can share your thoughts by clicking this link. You may respond to this quick, simple, anonymous survey in your own language. If you take the survey, then you agree your responses may be used in accordance with these terms. This survey is powered by Qualtrics and their use of your information is governed by their privacy policy.

More information (including a translateable list of the questions) is posted on wiki at mw:VisualEditor/Survey 2015. If you have questions, or prefer to respond on-wiki, then please leave a message on the survey's talk page.

Thank you, Whatamidoing (WMF) (talk) 00:31, 17 març 2015 (CET)

títol cursiva

Hola Jordi, Si mires la documentació de {{títol cursiva}} veurà que es va acordar no fer-la servir als articles sobre pintura, tal com has estat fent darrerament. Ho revertiràs ?. Merci,--amador (disc.) 07:44, 4 abr 2015 (CEST)

@Amadalvarez: Ja ha estat revertit, gràcies!amador

Zeytinli açma

"Zeytinli açma", açma con aceitunas, un pan que se hace con "zeytin ezmesi" (paté de aceitunas), de la cocina turca. Per a menjar juntament amb un te turc.
Si ja l'ha menjat, agora ajuda-me amb Llengua de res, si te plau. --E4024 (disc.) 10:57, 12 maig 2015 (CEST)

Manquen referències a Llista d'aerolínies d'Hongria

Hola Jordiventura96/Arxiu 1,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a treballar per millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre a citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte, podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la La taverna o, directament, al xat.
Aquest recordatori és en motiu de l'article Llista d'aerolínies d'Hongria. --Bestiasonica: enraonem? 22:14, 22 maig 2015 (CEST)

Petit comentari

Hola! Només volia recordar-te que els noms d'obres artístiques (discos, pintures, llibres, etc.) van en cursiva (per exemple Quadrat vermell; aquest ja l'he corregit). Addicionalment, les parts d'una obra artística (capítols d'un llibre, cançons d'un disc, ...) van entre «cometes», igual que les citacions literals en el text (com per exemple a la darrera secció de Quadrat vermell). Excel·lent feina que estàs fent! Endavant!--Arnaugir (discussió) 13:23, 2 juny 2015 (CEST)

Moltes gràcies

Irmik helvası

Moltes gràcies Jordi! Te ganaste el paraiso amb la teva ajuda en İnegöl köfte; pero yo no podré ofrecerte nada más que una imágen de un postre turco y de un vaso de té. --E4024 (disc.) 15:46, 10 juny 2015 (CEST)

"Ambasdues" regalos míos son bien merecidos, moltes gràcies de cor! Buen finde, Jordi. --E4024 (disc.) 17:43, 10 jul 2015 (CEST)

Usuari autopatrullat

Apreciat company/a, via una petició prèvia se us han concedit els drets d'usuari autopatrullat.--Arnaugir (discussió) 16:53, 21 juny 2015 (CEST)

Trileçe, Turkish version of tres leches

En a Turquia

Jordi, cuando se dice "en Turquia" "i" cuando "a Turquia" por favor? Hay un modo de saberlo (digo, para alguien que no le es idioma materno el catalán)? Moltes gràcies d'abans per la informació. --E4024 (disc.) 09:22, 28 ago 2015 (CEST)

Pilav

Jordi, trabajando sobre pilav hoy me equivoqué en algo, o tengo una confusión, que dos diferentes libros de una misma autora se mezclaron en las referencias. Dejo la pagina tal cual para no "meterme la pata" aun más. La referencia que deseaba agregar (en vez de la ref no 1 por segunda vez, al final de la seccion "Origen") era este enlace que es del libro "Classical Turkish Cooking: Traditional Turkish Food for the America" y no del libro "Complete Book of Turkish Cooking". Es la ref no 9 en la edicion anterior. Además en estas mismas paginas hay una muy valiosa información académica/gastronomica que aunque los turcos tomaron la palabra "pilav" via los persas, todos los platos de pilav en el siglo XVII tenian nombres turcos! Cosa que no tienen en ninguna Wikipedia, y me gustaria agregarla aquí. Puedes echarle (a las refs) un vistazo? Moltes gràcies. --E4024 (disc.) 10:00, 28 ago 2015 (CEST)

Bon Nadal

Jordi, Feliz Any Nou. Tratando de escribir del telefono. No tengo letras turcas. Puedes corregir el ultimo (ahora penultimo :-) que hice? Gracies. No se firmar tampoco. E4024

Hombre! Si supieras cuanto me ha costado escribir esto desde un fono... (No me refiero a la plata que debo pagar. :-) Por favor échame una ullada a Mama Hatun. Moltes gràcies anticipades. --E4024 (disc.) 15:41, 11 gen 2016 (CET)

Proposta d'esborrament de les categories per data de naixement

Hola Jordiventura96/Arxiu 1,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Categoria:Biografies per data de naixement» i les seves subcategories, que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.--Pere prlpz (disc.) 10:40, 27 des 2015 (CET)

Salambó, música de la pel·lícula muda de 1925

Jordi, estic arreglant enllaços cap a Florent Schmidt que és ara una redirecció, ja que el nom correcte del compositor francès és Florent Schmitt (amb dues "t") i he reanomenat la seva pàgina. Tan sols em quedariaarreglar la teva pàgina de proves Usuari:Jordiventura96/proves/Salambó, que imagino estàs preparant per convertir-la en article, la qual he preferit no tocar. Aniria bé que ja hi utilitzessis el nom correcte (Schmitt). Cordialment,--FranSisPac (disc.) 17:29, 3 gen 2016 (CET)

Perfecte, modificatǃ La veritat és que el tinc una mica oblidat, però espero acabar-lo tant bon punt acabi de llegir el llibre.FranSisPac
5a Viquisetmana del Cinema Català
Edició de 2016
Se't concedeix aquest guardó en agraïment a la teva participació a la Viquisetmana del Cinema Català,
en motiu de la 8a edició dels Premis Gaudí.

Gràcies per la teva participació a la setmana d'enguany i fins a la pròxima! --F3RaN (disc.) 21:03, 1 feb 2016 (CET)


Proposta d'esborrament de la pàgina «Robert Mesías»

Hola Jordiventura96/Arxiu 1,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Robert Mesías», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Àlex (Discussió) 13:42, 25 oct 2016 (CEST)

Salambó

Potser voldràs acabar Salambó per poder llevar-li la plantilla i que quedi llest per a tothom--barcelona (disc.) 19:07, 30 des 2016 (CET)

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey

  1. This survey is primarily meant to get feedback on the Wikimedia Foundation's current work, not long-term strategy.
  2. Legal stuff: No purchase necessary. Must be the age of majority to participate. Sponsored by the Wikimedia Foundation located at 149 New Montgomery, San Francisco, CA, USA, 94105. Ends January 31, 2017. Void where prohibited. Click here for contest rules.

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey

(Sorry to write in English)

CI

Ei! Pega una ullada a VP:CI. Gràcies, Pau Cabot · Discussió 14:33, 28 feb 2017 (CET)

PESCAR

Estàs al top-10 de pescar provisional, enhorabona, a veure si enllestim i ampliem els articles del mes (o dels anteriors, que n0hi ha d'incomplets, fes-hi una ullada!)--barcelona (disc.) 16:19, 19 març 2017 (CET)

hem actualitzat els punts, vas tercer en l'eix econòmic, segueix així--barcelona (disc.) 12:03, 1 maig 2017 (CEST)

Sant Jordi 2017

Hola Jordi, com va tot? Et contactem com a participant d'una edició anterior del Viquiprojecte:Sant Jordi, per informar-te que diumenge comencem l'una nova edició del concurs. Enguany l'objectiu és crear, ampliar i traduir articles sobre les millors obres de la literatura catalana (MOLC), ens encantaria comptar de nou amb la teva participació. Esperem que t'inscriguis al concurs. Abraçada! --Kippelboy (disc.) 10:02, 19 abr 2017 (CEST) (Amical Wikimedia)

La nit dels ignorants

Hola! Et vull proposar per una entrevista pel Viquiprojecte:La nit dels ignorants 3.0. Com que enguany és per temàtica podries explicar la teva participació en el WLM. Ja diràs! Gràcies --Davidpar (disc.) 13:17, 4 oct 2017 (CEST)

Em sembla molt bé! Ja em diràs el que he de fer Davidpar

Asian Month 2017

Hola, com a participant de l'anterior edició de l'Asian Month, t'informem que aquest mes de novembre s'està duent a terme una nova edició del concurs. Esperem poder comptar amb la teva participació. Salut! --ÀlexHinojo (disc.) 22:42, 5 nov 2017 (CET) (Amical Wikimedia)


PESCAR

Gràcies per participar al concurs PESCAR! Et convido a repetir l'experiència a l'edició de 2018, centrada en el Mediterrani, on intentarem anar millorant articles de diferents zones i èpoques històriques.--barcelona (disc.) 15:22, 1 gen 2018 (CET)

com portes l'experiència? A veure si entre tots anem omplint els llistats :) --barcelona (disc.) 19:24, 17 feb 2018 (CET)

Viquiprojecte Cinema

Hola Jordiventura96, moltes gràcies per la iniciativa. De fet, tenia previst començar el projecte el cap de setmana mateix de la celebració dels premis Gaudí. Però he estat massa ocupat en altres mogudes i ja veus al final no m'ha donat temps. Veig una mica precipitat començar ara de cop però millor que res. Gràcies. --F3RaN (disc.) 18:21, 29 gen 2018 (CET)

Intercultur 2018

Hola Jordi. Caldria que afegires els articles que vages fent i els punts del concurs a meta:Intercultur 2018/Participants/list al igual que han fet els altres participants. Gràcies i molt sort! Salut. --Millars (disc.) 01:42, 6 feb 2018 (CET)

#TheDinnerParty

Hola, et contacto com a participant del projecte viquidones. A petició d'un usuari hem fet preparat el repte: The Dinner Party. L'objectiu s fer 999 bios de dones rellevants de la història de la humanitat abans del 8 de març. La llista prové de l'obra The Dinner Party, una icona de l'art feminista del segle XX. T'hi apuntes? T'hi esperem! --ÀlexHinojo (disc.) 11:15, 6 feb 2018 (CET) (Amical Wikimedia)

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey

WMF Surveys, 20:41, 29 març 2018 (CEST)

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey

WMF Surveys, 03:39, 13 abr 2018 (CEST)

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey

WMF Surveys, 02:48, 20 abr 2018 (CEST)

colonialisme

Darrerament ens has ajudat en alguns concursos, et proposo passar una setmana ampliant [Viquiprojecte:Colonialisme]]`abans de tornar a pescar--barcelona (disc.) 23:29, 11 juny 2018 (CEST)

queden només dos mesos per anar a pescar, ens ajudes a acabar les llistes?--barcelona (disc.) 18:10, 1 nov 2018 (CET)

Coordinació de concursos

Hola Jordiventura96! Gràcies per engegar els concursos de 100 Women BBC i l'edició d'enguany de Viquiprojecte:Cinema! Et volia comentar sobre el fet que, donat que l'Àlex Hinojo ja no és el director d'Amical Wikimedia (aquests mesos ho estem movent tot entre els voluntaris) i que aviat l'associació començarà el Pla Estratègic 2019-2024, et voldria proposar de crear una pàgina tal com Viquipèdia:Coordinació de concursos i viquiprojectes. Així també estem tots més al cas del que ha de venir, des d'Amical podem planificar tenint en compte també les propostes de viquipedistes no membres (a les quals sempre donem suport) i també evitem solapaments de campanyes i escollim les millors dates per a cadascun. Com ho veus? :) Xavier Dengra (MISSATGES) 10:09, 23 gen 2019 (CET)

@Xavier Dengra: Em sembla molt bona idea. Sempre m'ha costat de trobar coordinació entre els projectes que es fan i penso que pot ser una bona eina. Creo la pàgina i compto amb la vostra ajuda per complementar-lo.Jordiventura96 (disc.) 10:36, 23 gen 2019 (CET)

Leyla Güven

Bona tarda Jordiventura96, anava a realitzar la traducció de en:Leyla Güven i l'assistent de Viquipèdia em comunica que l'estàs duent a terme a tu. Per a no trepitjar feina, aquesta informació és correcta? Si és així, seguiré amb d'altres; sinó la faig aquesta tarda. Gràcies, --Jove (disc.) 18:57, 1 feb 2019 (CET)

@Jove: Disculpa per haver-lo tingut retingut... Ara que he tingut temps l'he acabat i publicat. Que vagi bé el dia, --Jordiventura96 (disc.) 20:28, 3 feb 2019 (CET)
Perfecte @Jordiventura96:, gràcies per publicar-lo!--Jove (disc.) 22:41, 3 feb 2019 (CET)

Intercultur 2019

Hola Jordiventura96. Durante todo el mes de febrero tiene lugar una nueva edición de la iniciativa Intercultur. Como participante de anteriores años, te invito nuevamente a colaborar traduciendo o ampliando alguno de los artículos propuestos. Un cordial saludo. --Rodelar (disc.) 00:16, 8 feb 2019 (CET)

Ja has participat a la Viquiestirada?

Ja queda menys d'una setmana per a la fi de la Viquiestirada d'abril, aquest mes dedicada als esborranys de literatura. Ajuda'ns a millorar els articles de menys de 1.500 octets sobre aquest àmbit; hem afegit un premi de Sant Jordi que sortejarem entre els participants amb més de 60 punts aconseguits durant aquest mes. Llença-t'hi!

I a partir de dimecres vinent, 1 de maig, comencem la Viquiestirada de maig, que estarà dedicada als esborranys d'arquitectura. El primer dia de mes obrirem la pàgina del concurs, on hi podràs trobar els articles de gamma extra que més hi puntuen i un altre premi especial! T'hi esperem!

--Townie (discussió) 14:21, 26 abr 2019 (CEST)

Plantilla Biaix de gènere

Quin és el pas següent per tal que aquesta plantilla sigui utilitzable. Precisament avui estàvem posant en marxa crear-la en diferents llengües a partir del francès. Tiputini (disc.) 19:54, 3 maig 2019 (CEST)

@Tiputini: Bon dia, crec que em vaig avançar traduint-la, vaig creure que hi havia la necessitat de crear-la també en català i no tinc molt clar que estigui del tot bé. Crec que s'hauria de definir en quines circumstàncies convè usar-la i afegir documentació a la plantilla. Us animo que hi participeu perquè jo no en sé massa i també penso que convé que es faci entre el màxim nombre de gent possible. Gràcies per l'interès --Jordiventura96 (disc.) 23:21, 3 maig 2019 (CEST)
@Jordiventura96:He tardat a respondre perquè volia anar mirant com s'aplicava en altres llengües, però veig que no acaba d'arrencar. Aniré seguint el tema. Tiputini (disc.) 12:17, 1 ago 2019 (CEST)

Enhorabona! 🥈🌍

Enhorabona, has quedat en segona posició del concurs Viquiprojecte de la Memòria Històrica de l'Àfrica!

Cada mes realitzarem concursos i activitats (com la [[Viquiprojecte:Viquiestirada|Viquiestirada); t'animem a participar-hi o a seguir ampliant la Viquipèdia com creguis oportú! Per poder efectuar la tramesa dels premis del concurs, envia'ns un correu a secretaria@wikimedia.cat amb el teu nom i adreça complets, i la secretària d'Amical Wikimedia t'enviarà el lot de llibres durant els propers dies. Moltes gràcies un cop més per les teves edicions! Xavier Dengra (MISSATGES) 12:13, 29 juny 2019 (CEST)

salambó

t'animo a completar l'argument de l'obra i a polir-la, gràcies!--barcelona (disc.) 15:15, 24 des 2019 (CET)

Enhorabona! 🎬

Enhorabona, Jordiventura96! Has quedat en segona posició al Viquiprojecte:Cinema d'enguany! Per tal de fer-te arribar el premi (una subscripció vàlida per un mes a una plataforma de visionat online de cinema en català) necessitem que ens facis arribar un correu electrònic de contacte a coordinacio@wikimedia.cat. Confio que ens continuem veient per aquí, moltes gràcies per les teves edicions! Fins aviat! ESM (disc.) 19:10, 6 feb 2020 (CET)

8a Viquisetmana del Cinema Català
Edició de 2020
Placa commemorativa d'argent per haver quedat segon a la Viquisetmana del Cinema Català,
amb motiu de la 12a edició dels Premis Gaudí. Felicitats i gràcies!


Proposta d'esborrament de la pàgina «Maria Besora i Soler»

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Maria Besora i Soler», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Foguera (disc.) 19:42, 21 abr 2020 (CEST)

Article d'avaluació

El març de 2019 vas posar en avaluació l'article Simbologia del franquisme. Des d'aleshores has rebut comentaris però no els has respost ni has fet cap mena de modificació a l'article. A la pàgina d'avaluació s'està considerant arxivar la proposta. Si tens pensat arreglar l'article en un període raonable de temps, fes-ho saber. Arnaurs (disc.) 19:07, 20 set 2020 (CEST)

We sent you an e-mail

Hello Jordiventura96/Arxiu 1,

Really sorry for the inconvenience. This is a gentle note to request that you check your email. We sent you a message titled "The Community Insights survey is coming!". If you have questions, email surveys@wikimedia.org.

You can see my explanation here.

MediaWiki message delivery (disc.) 20:47, 25 set 2020 (CEST)

Pronúncia eliminada

Hola, Per què has eliminat la pronúncia del topònim en aquest article? [1] Crec que és necessària per dir el topònim correctament i fins i tot l'article original en anglès la té. --Carlospino (disc.) 19:49, 7 oct 2020 (CEST)

Asian Month 2020

Moltes gràcies per la teva participació al Mes de l'Àsia a la Viquipèdia. Enguany s'han creat en total 413 nous articles en català relacionats amb l'Àsia. A destacar, les biografies de dones i els articles sobre l'Àsia Central, entre d'altres. A nivell global, s'han creat al menys 6.672 articles. El recompte i verificació d'articles durarà encara fins al 31 de desembre. Per experiència amb edicions passades, imagino que un cop tots els jurats hagin acabat la seva feina, l'organització internacional contactarà a cadascú dels participants mitjançant la pàgina de discussió, detallant les instruccions per sol·licitar l'enviament de postals des de l'Àsia. Et recomano paciència ja que el procés és llarg. L'any passat les postals foren enviades amb diversos mesos de retard. De nou, gràcies i desitjo que participis a la pròxima edició! --F3RaN (disc.) 22:30, 2 des 2020 (CET)

MEDALLA DE BRONZE per haver contribuït amb 7 articles durant el Viquiprojecte Mes d'Àsia 2020. El jurat, --F3RaN (disc.) 22:30, 2 des 2020 (CET)


100 viquidones BBC

Moltes gràcies per haver participat en el concurs 100 Dones de la BBC, el passat desembre. Amb la creació de 152 biografies, hem contribuït a revertir el biaix de gènere a la Viquipèdia. T'animem a seguir creant i ampliant biografies de dones. En breus contactarem amb tu per fer-te arribar el premi per haver quedat en ~ posició. --Jordiventura96 (disc.) 18:31, 3 gen 2021 (CET)


100viquidonesBBC
Gràcies, Jordiventura96, per la teva contribució al viquiprojecte 100 Dones BBC! Gràcies a les teves contribucions hem assolit el repte que ens proposàvem. Et concedim aquesta medalla perquè la llueixis amb orgull.

100viquidonesBBC

Gràcies, Jordiventura96, per la teva contribució al viquiprojecte 100 Dones BBC! Gràcies a les teves contribucions hem assolit el repte que ens proposàvem. Et concedim aquesta medalla perquè la llueixis amb orgull.

100 viquidones BBC

Feliç Any Nou! Ei, fins a ti mateix t'has galardonat; i qui va escriure Gülsüm Kav? Abandono el lugar!!! :) --E4024 (disc.) 19:13, 3 gen 2021 (CET)

Wikipedia Asian Month 2020 Postcard

Wikipedia Asian Month 2020
Wikipedia Asian Month 2020

Dear Participants, Jury members and Organizers,

Congratulations!

It's Wikipedia Asian Month's honor to have you all participated in Wikipedia Asian Month 2020, the sixth Wikipedia Asian Month. Your achievements were fabulous, and all the articles you created make the world can know more about Asia in different languages! Here we, the Wikipedia Asian Month International team, would like to say thank you for your contribution also cheer for you that you are eligible for the postcard of Wikipedia Asian Month 2020. Please kindly fill the form, let the postcard can send to you asap!

  • This form will be closed at February 15.
  • For tracking the progress of postcard delivery, please check this page.

Cheers!

Thank you and best regards,

Wikipedia Asian Month International Team, 2021.01

Wikipedia Asian Month 2020 Postcard

Wikipedia Asian Month 2020
Wikipedia Asian Month 2020

Dear Participants and Organizers,

Kindly remind you that we only collect the information for Wikipedia Asian Month postcard 15/02/2021 UTC 23:59. If you haven't filled the Google form, please fill it asap. If you already completed the form, please stay tun, wait for the postcard and tracking emails.

Cheers!

Thank you and best regards,

Wikipedia Asian Month International Team, 2021.01

Gràcies i molt bon any!

Bon dia Jordi, Espere que vos vaja tot molt bé a tu i tots els teus. Només volia agrair-te el guardó i reiterar que espere poder comptar amb tu per a ajudar-nos com a nova Junta d'Amical amb la teua energia, dedicació i coneixements. Espere que te'n faràs membre algun dia, necessitem joves per a enfortir-nos i millorar-ho tot! Que el 2021 siga un any molt millor! Una abraçada ben bona. Fins ben prompte! Claudi/Capsot (disc.) 12:19, 14 gen 2021 (CET)

Bon dia, ja vinc a emprenyar-te de nou... Ha ha ha!

Bon dia Jordi, Espere que et vaja tot molt bé. Ei, saps, necessitem un vídeo teu per al 20é aniversari! Supose que ja en saps i algun altra persona ja deu haver-te'n assabentat però havia de vindre a emprenyar-te per si de cas. Au, que els 20 anys no són cada dia, i has de deixar constància de la teua gran faena. Estic convençut que ens faràs una cosa molt bona. Una abraçada, molt bon dia i molt bon cap de setmana! Fins ben prompte! Claudi/Capsot (disc.) 09:50, 26 feb 2021 (CET)

Bon dia! Gràcies per animar-me a participar-hi. Vaig enviar el meu vídeo fa un parell de dies. Que vagi molt bé el dia! --Jordiventura96 (disc.) 11:45, 26 feb 2021 (CET)
Moltes gràcies Jordi; que et vaja tot perfectament! Molt bon vespre i cap de setmana! Claudi/Capsot (disc.) 16:54, 26 feb 2021 (CET)

Ayşe Erzan

Hola. Gràcies per l'article d'Ayşe Erzan. Hi ha un petit problema amb una referencia que no es ve bé. Salutacions. --E4024 (disc.) 19:46, 11 març 2021 (CET)

Després de la tercera frase de la secció "Carrera"...--E4024 (disc.) 01:49, 12 març 2021 (CET)

Els 10.000 articles vitals

Felicitats @Jordiventura96 !

Amb edicions en articles que van des de l'Anàlisi de Fourier a la Teoria de l'aproximació, veiem que ets segon en la classificació del mes de març del concurs per crear i millorar 10.000 articles a la Viquipèdia!

Dels quatre premis t'endús el segon. Es tracta d'una capsa regal d'experiències amb molt per descobrir on pots escollir entre restaurants, rutes culturals i natura, entre d'altres. Les activitats proposades són per fer principalment a Catalunya i tens dos anys per escollir la que més t'agradi i gaudir-la.

Ara només cal que ens indiquis a través d'un correu a secretaria@wikimedia.cat on t'ho hem d'enviar. Si prefereixes viure l'experiència en altres territoris de parla catalana, comenta-ho al correu. Recordem que aquest regal és possible gràcies a Amical Wikimedia, l'organització independent de voluntaris que fomenta el coneixement lliure, la llengua i la cultura catalanes.

Aprofitem per animar-te a seguir col·laborant intensament al projecte!

Moltes gràcies @Medol: per tota la feina que feu en la coordinació. Ja li vaig passar la meva adreça a Sorenike. Vagi bé la setmana!