Usuari Discussió:Jove

  Sobre aquest tauler

  F3RaN (discussiócontribucions)
  Resposta a «Viquiprojecte Cinema 2022»
  AlbertRA (discussiócontribucions)

  Veig que has reanomenat alguns títols de pel·lícules en anglès posant-hi majúscules on segons tinc entès no hi van. Em podries informar de quin criteri segueixes?

  Jove (discussiócontribucions)

  Bon dia @AlbertRA. I tant, el títol es manté en la seva versió original únicament alterable mitjançant la seva transcripció o transliteració en cas de no tractar-se d'un títol en alfabet llatí. En l'alemany i sobretot l'anglès, l'ús de majúscules és tret distintiu, així com les minúscules en el català i sobretot el francès. El seu canvi, però, queda subjecte al doblatge de la pel·lícula o, en alguns casos, fins i tot també quan es realitza la subtitulació. Pel que he vist, m'atreveixo a dir que el criteri imperant a WD és aquest. Per cert, no puc accedir a l'enllaç de l'Ara perquè he consumit l'accés mensual gratuït, hi ha alguna altra forma? Salut!

  Resposta a «Sobre les majúscules en anglès»
  Quelcom (discussiócontribucions)

  Bona tarda Jove, molt ràpid has revertit la meva edició ...

  Sóc veí del barri i conec perfectament l'ús de l'edifici (vivendes). Els edificis són colindants, fan els dos cantonada amb el carrer Vallmajor, però no tenen res a veure. Pots consultar-ho a Google Maps o a altres webs.

  Adreça antiga clínica Soler Roig: c/ Freixa, 35

  Adreça Augusta Park: c/ Copèrnic, 30-32

  Jove (discussiócontribucions)

  Bon dia @Quelcom: Erròniament he donat per fet que la constatació del «Residencial Augusta Park» anava avalada per les dues referències i he vist que no hi consta, de forma que calia restringir el seu ús a l'adreça i la denominació.

  Jo també he viscut al barri, de fet gairebé tres dècades, i no havia parat atenció en aquest detall. Disculpa el malentès, tot plegat ha servit per a millorar l'article. Sobre l'esmena que has fet, només he canviat «vivenda» per «habitatge», ja que la primera es tracta d'una paraula incorrecta.

  Gràcies per dedicar un temps a obrir el meló.

  Quelcom (discussiócontribucions)

  D'acord @Jove. Cap problema. Revisa el canvi que has fet: feia referència a l'antiga clínica Soler Roig, no a l'antiga fàbrica Costa Font.

  Jove (discussiócontribucions)

  @Quelcom Tens tota la raó, gràcies. Ja he esmenat l'error. He volgut fer les coses ràpid i les he fet malament. Seguim!

  Resposta a «Francesc Mitjans i Miró»

  Medalla d'Honor i Gratitud de l'Illa de Mallorca

  2
  RafelJuan (discussiócontribucions)

  Hola Jove,

  he reanomenat la pàgina en qüestió i li he fet dos retocs. Aprofitaré el contacte per demanar alguna imatge de la medalla per penjar a Commons. Gràcies per encetar el tema, no me n'havia donat compte.

  Salutǃ

  Jove (discussiócontribucions)

  Fantàstic @RafelJuan, tema resolt. T'està quedant un article molt complet i amb una fotografia de la medalla farà molta patxoca. Enhorabona!

  Resposta a «Medalla d'Honor i Gratitud de l'Illa de Mallorca»
  Amortres (discussiócontribucions)

  Bon dia. Ara que he obert el foc amb la revisió dels criteris de notabilitat amb una de les categories, què et semblaria establir algun criteri per als biografiats d'aquesta categoria, establint algunes de les categories principals dels AVN o XBIZ, o guanyar-ne en anys diferents, per exemple?

  Jove (discussiócontribucions)

  Bon tarda. Em sembla excel·lent la proposta. Vols que pengi una proposta marc o ja es treballa sobre una? El garbuix de votacions que hi ha hagut aquest dies no es pot repetir, posa en qüestió el rigor i l'objectivitat d'un projecte enciclopèdic. No pot ser que els criteris de votació siguin la ignorància de les fonts en funció del camp semàntic, els prejudicis personals, les sensacions del moment o la carta d'«en una altra viquipèdia l'han esborrat».

  Amortres (discussiócontribucions)

  No hi ha res. Per mi, pots encetar una

  Jove (discussiócontribucions)

  D'acord. Si no et fa res, m'espero a dimarts o dimecres per a penjar un esborrany, que em venen tres dies de feina. Gràcies.

  Amortres (discussiócontribucions)
  Amortres (discussiócontribucions)
  Jove (discussiócontribucions)

  Moltes gràcies!

  Resposta a «Actors pornogràfics»
  MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

  Dear Participants,

  Congratulations!

  It's Wikipedia Asian Month's honor to have you all participated in Wikipedia Asian Month 2021, the seventh Wikipedia Asian Month. Your achievements were fabulous, and all the articles you created make the world can know more about Asia in different languages! Here we, the Wikipedia Asian Month International team, would like to say thank you for your contribution also cheer for you that you are eligible for the postcard of Wikipedia Asian Month 2021. Please kindly fill the form, let the postcard can send to you asap!

  This form will be closed at March 15.

  Cheers!

  Thank you and best regards,

  Wikipedia Asian Month International Team, 2022.02

  Resposta a «Wikipedia Asian Month 2021 Postcard»
  Jove (discussiócontribucions)

  Trasllado petició que m'ha fet un anònim editant-me la pàgina d'usuari:

  * Hola. Pots escriure aquest article en Català a La Viquipèdia en català? O escriure consultes A La Viquipèdia a aquells que tradueixin del rus. Vull que aquest article estigui disponible en altres seccions de La Viquipèdia en altres idiomes. L'article es pot traduir a qualsevol idioma mitjançant Google o yandex translator. No cal afegir la secció "estructura". https://ru.m.wikipedia.org/wiki/%D0%A7%D0%B5%D1%87%D0%B5%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%B5_%D0%BC%D0%BE%D0%B4%D0%B6%D0%B0%D1%85%D0%B5%D0%B4%D1%8B_%D0%B2_%D0%A1%D0%B8%D1%80%D0%B8%D0%B8

  Amortres (discussiócontribucions)

  Salut! Com cada any per aquestes dates, arriba la Gran Quinzena Anual de la Qualitat, quan dediquem un temps a corregir incidències en els articles. Si no ho has fet ja, et convido a que passis per la pàgina de coordinació del projecte i vegis quines tasques es poden fer. Moltes gràcies i una abraçada!

  Flamenc (discussiócontribucions)

  he afegit la foto

  Jove (discussiócontribucions)

  Em poso a respondre missatges. Sí, vaig trobar la fotografia oficial de partit alliberada a Commons, i la vaig afegir a WD.

  Sorenike (discussiócontribucions)

  Hola! T'has apuntat per rebre una de les màscares amb motius viquipèdics. Necessitem informació sobre la ubicació on vols que l'enviem. Escriu-nos un correu electrònic a secretaria@wikimedia.cat amb el teu nom i cognoms, usuari a la Viquipèdia i adreça postal. Les teves dades seran usades únicament per enviar-te la màscara i seran eliminades després de l'enviament. El tractament de les dades és a càrrec de l'Associació Amical Wikimedia. Salutacions.

  Jove (discussiócontribucions)

  Fet!