Usuari Discussió:Jove

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Barcelona (discussiócontribucions)

No soc neutral ni col·laboro en aquesta temàtica, per això agraeixo i molt als que ho feu perquè considero que seran claus per a la consulta posterior i traduccions

Jove (discussiócontribucions)

Entesos @Barcelona. Moltes gràcies per la resposta. Seguirem avançant per donar-li una visió panoràmica a l'article. Salut!


Resposta a «Protestes»
MALLUS (discussiócontribucions)

Hola. Ja he arreglat una mica el que em demanaves sobre la transliteració de noms russos / bielorussos a l'article. Per començar, l'he reanomenat, atès que el cognom és una paraula esdrúixola, i per tant en català duu accent (els nostres amics de la Wiki en rus són molt amables, i al seu article ens posen els accents) i perquè Dmitri en rus no porta "i" després de la "d". També he posat algunes notes a peu de pàgina per "justificar" algunes traduccions. I he fet alguna correcció menor. Espero haver contribuït a millorar l'article. Una abraçada !

Resposta a «Article Dmitri Kàrbixev»
Leptictidium (discussiócontribucions)

Enhorabona, ja ha aconseguit els vots necessaris i s'ha convertit en article de qualitat.

Jove (discussiócontribucions)

Moltes gràcies!

Ara seguiré: 1) cobrint articles en vermell ( tot i que dubto poder fer amb solvència el 100%); 2) mantenint l'article actualitzat amb les novetats que apareguin entorn a la seva figura.

Resposta a «Leila Khaled»
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

RMaung (WMF) 21:49, 20 set 2019 (CEST)

Resposta a «Reminder: Community Insights Survey»
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

RMaung (WMF) 18:20, 9 set 2019 (CEST)

Resposta a «Community Insights Survey»
Axedeliza (discussiócontribucions)


help

hi jove

https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=World_Roller_Games&redirect=no

thanks for your edit world roller games.

for a historical conflict and for personal desires , this abnormal user mohsen1248 reverted and deleted correct and useful content from article.

see it:

https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=World_Roller_Games&action=history

https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=World_Roller_Games&type=revision&diff=902131224&oldid=897541376

this abnormal and mental sick user reverted content from article For his own grudges. this fugitive from asylum have a personal conflict with other user , but this stupid report me instead of other user , but i am blocked over 3 years.

if i cooorect it , this mongolid user (mosen1248) reverted it again. help me. thanks. correct and revert them . thank you so much.

Resposta a «help»
Barcelona (discussiócontribucions)

mentre el voten (jo no voto, només avaluo alguns articles), només dir-te que celebro que tingui una part de localització, és a dir, relació amb la nostra realitat propera, es nota l'esforç!

Jove (discussiócontribucions)

Moltes gràcies! És una llàstima que no votis, em plauria que l'article fos reconegut com de qualitat. La veritat és que en tots els articles que elaboro en profunditat intento que hi hagi sempre una part de localització i, si no és possible, garantir que la bibliografia sigui en català. Gràcies pel reconeixement!

Resposta a «adq»
Manlleus (discussiócontribucions)

Reversió a Samuel L. Jackson?

Jove (discussiócontribucions)

Bon dia Manlleus, sense afany de voler menystenir l'editor, malauradament aquesta plantilla, encara, no acaba de ser un perfecte substitut. Amb l'edició es perdia la informació del ''middle name'' Leroy.

Manlleus (discussiócontribucions)

Bon dia Jove, no trobo important posar noms complets a primera línia, ja que apareix complet a la infotaula i es pot esciure en la part de biografia on és més adient, aquesta persona la gent el coneix millor per Samuel L. Jackson, pseudònims, etc, just com el títol de l'article com altres artistes, actors, músics i fins i tot científics se'l coneix pel nom curt o popular. És una plantilla encara verda i per aclarir punts però en excempció d'alguns casos crec que es pot posar en la majoria de biografies.

Jove (discussiócontribucions)

Bé, la política general a Viquipèdia si que contempla el nom sencer a primera línia, altra cosa és al títol, però a la primera línia sí que apareix en tots els articles (nom compost, ''middle name'', segon cognom, etc). Fins i tot apareix en multitud d'ocasions la fórmula complementària "més conegut com", "també conegut com", "nom artístic de", "nom de guerra de", "pseudònim de" o "de nom de naixement".

Manlleus (discussiócontribucions)

Més aviat és un desgavell ja que a cada article està posat diferent, en el cas de la plantilla queda centralitzat a WD però apart del nom (que es pot modificar quina de les fórmules agafar), si hi ha defunció amb data i lloc es posa automàticament, per quatre actors coneguts és fàcil però per milers de biografies de persones vives és incontrolable.

Manlleus (discussiócontribucions)

Penso que per articles només introductoris, esborranys o sense secció de biografia amb el nom popular o del títol de l'article és suficient en la introducció, sempre es pot posar el nom llarg entre comes dient "nascut com a X Y Z" complet tot seguit o en la biografia quan s'ampliï. Potser seria una política més harmoniosa.

Jove (discussiócontribucions)

Estic d'acord amb l'avantatge que suposarà l'automatització de les dades de defunció, però penso que perdem informació essencial a la capçalera aplicant la plantilla. El canvi de Samuel Leroy Jackson a Samuel L. Jackson no és problema majúscul. Sí que ho és amb personatges com Prince o Sia. Penso que es poden combinar les dues perspectives en aquesta proposta: '''Samuel Leroy Jackon, més conegut pel nom artístic {{IniciBio}}

Manlleus (discussiócontribucions)

seria modificar la plantilla perquè ho contempli i evitar text extra fora la plantilla

Jove (discussiócontribucions)

No no, a la plantilla no. Només seria afegir a l'article el nom oficial i a continuació la informació que permet donar la plantilla automatitzada (nom popular, lloc i data naixement)

Jove (discussiócontribucions)

Com bé dius, la plantilla està verda i fins que no s'hagi resolt aquest aspecte a la comunitat seria partidari de no eliminar informació essencial.

Manlleus (discussiócontribucions)

D'acord, falten millores i adaptacions de la plantilla per tal de aplicar-ho a més articles

Resposta a «plantilla iniciBio»

Fermí Reixach i García: llibre d'estil i gentilici NUTS-2

1
Escorxador (discussiócontribucions)

Bon dia, només volia deixar clara la petita "confrontació" a l'article de Fermí Reixach i García. Primer disculpar-me, ja que sóc nou i moltes coses encara no les tinc clares ni les domino, especialment en un tema delicat com són les biografies de persones vives.

Segon, comentar que la vostra resposta i justificació a la reversió del meu aport m'ha confós, llegint el llibre d'estil de la Viquipèdia no he trobat cap lloc on digués que cal emprar el gentilici seguint el NUTS-2, més aviat recomana evitar banderes dintre d'infotaules biogràfiques; i aquesta directriu NUTS no té cap valor a l'hora de definir la nacionalitat, només és un baròmetre estadístic emprat a la Unió Europea i l'Eurostat sense ser vinculant ni representatiu (https://ec.europa.eu/eurostat/web/nuts/background), més encara segons els criteris demogràfics del NUTS-2 només territoris amb menys de 7.000.000 habitats poden entrar dintre d'aquesta categoria (amb l'excepció de Württemberg i algunes regions de Finlàndia) així que, suposant que fos aplicable, correspodria el NUTS de Girona (?).

D'on heu tret aquesta informació i on puc llegir-la.

Gràcies.

Resposta a «Fermí Reixach i García: llibre d'estil i gentilici NUTS-2»
AlbaCiC (discussiócontribucions)
Resposta a «Alfred Figueras: enllaços externs»