Usuari Discussió:Jove

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Capsot (discussiócontribucions)

Ep homenot, espere que vos vaja tot molt bé a tu i la fami'lia. Vinc a emprenyar-te (de nou) però probablement coneixent el teu activisme, supose que ja hauràs votat pels candidats a la Junta de la Fundacio'. Si no ho has fet, espere que ho faràs, i tens més informacio' a la Taverna amb un enllaç i els meus parers. A veure si podem assolir un 30% de participacio' i demostrar la nostra pugnacitat! Mentrestant una abraçada ben bona i gràcies per tot el que fas, amb una qualitat molt gran a més. Molt bona setmana i un excel.lent estiu a tots vosaltres! Claudi/Capsot

Jove (discussiócontribucions)

Bon dia! He llegit la conversa interna i tinc pendent llegir el fil de la Taverna. Votaré de ben segur. Una abraçada ben forta!

Solde (discussiócontribucions)

Hola @Jove:, anteriorment havies revisat i votat en algun dels articles que havia posat en avaluació sobre el grup Pink Floyd. Tinc un dels discs "encallat" a la votació des de fa mesos... li pots fer una llegida i dir-li la teva? Gràcies!

Jove (discussiócontribucions)

I tant. Ara anuncio alguns comentaris. Gràcies a tu!

Resposta a «Avaluació A Saucerful of Secrets»
F3RaN (discussiócontribucions)
Resposta a «Viquiprojecte Cinema»
Sorenike (discussiócontribucions)

Hola! T'has apuntat per rebre una de les màscares amb motius viquipèdics. Necessitem informació sobre la ubicació on vols que l'enviem. Escriu-nos un correu electrònic a secretaria@wikimedia.cat amb el teu nom i cognoms, usuari a la Viquipèdia i adreça postal. Les teves dades seran usades únicament per enviar-te la màscara i seran eliminades després de l'enviament. El tractament de les dades és a càrrec de l'Associació Amical Wikimedia. Salutacions.

Jove (discussiócontribucions)

Fet!

Resposta a «Enviament màscara Viquipèdia 2021»
Beusson (discussiócontribucions)

Bon dia. He vist que has desfet un canvi on treia una referència de farciment, totalment innecessària i que no aportava res. Aquesta referència havia estat posada per una IP amb un clar VP:CI. Pots veure'n més a [Referències «controvertides»].

Independentment d'això, en un altre cas, potser sí que es podria substituir, però una referència a una sola obra de l'autor, quan aquest és prolífic com fou en Barril, crec que no aporta res.

Si creus que tinc raó, pots treure de nou la referència, i si no ho veus clar, no passa res. Ens pots donar un cop de mà a treure els centenars d'edicions spam que van crear aquestes IP.

Fins aviat.

Jove (discussiócontribucions)

Bon dia @Beusson:. Sí, efectivament, he vist que hi ha un conflicte de CI però si, jo, demà, consulto la font i veig que és font fiable per la referència, canviaria les coses? Vull dir, que el problema en aquests casos sembla més el missatger que no pas el missatge. S'inverteix la presumpció de veracitat? Sense voler pretendre revertir totes les edicions de l'IP, m'agradaria apel·lar a un sentit constructiu per buscar referències, a ser possible accessibles des d'internet, que substituïssin les esmentades. Hi ha usuaris que sembla que trobin gust a destruir la feina feta (no em refereixo ni de bon tros a tu) desgastant el projecte a la incorporació de nous usuaris. Prenc el relleu i intento trobar una alternativa. Gràcies per la comprensió. Fins aviat.

Jove (discussiócontribucions)
Beusson (discussiócontribucions)

Gràcies a tu! Només vull comentar, que en el cas que siguin referències necessàries, encara que siguin del nopca, les deixo igualment (o en cerco d'altres que diguin el mateix, però que no siguin seves). El cas del Joan Barril, és com deia abans, un cas diferent, on, crec que una sobrereferenciació tampoc aporta res. Seguim!

Jove (discussiócontribucions)

Bé, hi ha qui et reclamarà que enlloc apareix el nom i l'any de les obres i tindrà raó però tampoc penso que s'hagi d'arribar a aquest nivell d'exigència immediata. El lector ha de saber "llegir" la fiabilitat d'un article així com les seves fonts. Tot depèn del nivell de millora al què es vulgui arribar. Salut i bona setmana!

Resposta a «ref a Joan Barril»
Capsot (discussiócontribucions)

Bon vespre Gerard,

Espere que tu i tots els teus estigueu molt bé. Supose que ja ho saps però la Viquipèdia fa 20 anys (una gran fita) i et necessitem per a celebrar degudament l'aniversari de la nostra enciclopèdia. Et demane doncs de participar al vídeo que està fent-se amb molts viquipedistes. Trobe que n'has de formar part, ets una persona de les persones més essencials de la Viquipèdia treballant-hi amb constància i qualitat durant tant de temps! I tant de bo pugues fer-ho moltíssims anys més... T'agraïria moltíssim la teua participació. Et done les dades més importants del que va posar el company Sorenike a la Taverna de la Viquipèdia:

"Si esteu interessats a participar-hi, heu de gravar-vos durant uns 10 o 15 segons màxim, explicant molt breument què significa, què en penseu o per què és important per a vosaltres la Viquipèdia i desitjar-li un feliç aniversari, un per molts anys, etc. És important que el vídeo que feu estigui en format horitzontal; pel que fa a la qualitat, no és un requisit indispensable, però és un valor afegit que en tingui un mínim.

Una vegada tingueu el vídeo, el podeu enviar a viquipedia@wikimedia.cat, on el rebrà la persona encarregada de l’edició."

Es pot enviar fins al 28 de febrer.

Moltes gràcies de nou per a tot Gerard! Si alguns no saben apreciar la teua faena, jo sí que ho sé fer. You are one of us! :) Que et vaja tot molt bé, molt bon vespre i molt bona setmana! Fins ben prompte! Claudi/Capsot

Resposta a «Bon vespre!»
Medol (discussiócontribucions)

Proposta d'esborrament de la pàgina «Lluís Brines i Selfa»

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Lluís Brines i Selfa», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.

Jove (discussiócontribucions)

Tal com vaig dir a la discussió que es va tenir en el seu moment, quedava pendent fins el desconfinament. De fet, hi ha visita prevista a la Biblioteca del Conservatori Municipal de Música de Barcelona per altres assumptes.

Paucabot (discussiócontribucions)

Ei! No sé si has pogut passar per la biblioteca. He tornat a proposar l'esborrat de l'article. En cas que no, jo diria que l'hauríem d'esborrar tenint en compte que ja es va decidir així. Si vols, en acabar la votació, podem usuarificar-lo.

Jove (discussiócontribucions)

Quan vaig passar per la biblioteca del Conservatori, em van delegar a un altre fons de l'entitat al que calia demanar reserva específica i consulta delegada. Uns tràmits molt lents en confinament. Em sembla bé poder-lo usuarificar per a cercar la informació més endavant.

Resposta a «Lluís Brines»

Canviar Justice League (pel·lícula) per La lliga de la justícia, la pel·lícula de 2017

3
Gladiadorbcn (discussiócontribucions)

Podries canviar el títol de Justice League (pel·lícula) pel de La lliga de la justícia, referint-me a la pel·lícula de 2017 ara que s'ha doblat en català?

Jove (discussiócontribucions)

I tant! En això no cal demanar permís. Un cop doblades, endavant amb el canvi. Salut!

Jove (discussiócontribucions)

@Gladiadorbcn Ja he fet el canvi però no he estat capaç de trobar una referència per a acreditar l'emissió que es va fer fa poc per TV3. Anteriorment no es va emetre en català als cinemes. Si pots trobar una adreça web on consti el nom de la pel·lícula en català seria ideal.

Docosong (discussiócontribucions)

Bon any @Jove. Espero estiguis bé. Volia comentar-te que tenia pensat crear una categoria sobre jugadors d'hoquei sobre patins internacionals amb Catalunya o amb Espanya. Crec que ajudaria bastant per recuperar alguns noms rellevants de l'hoquei. De fet, amb tant article creat em costat recuperar les jugadores d'hoquei patins internacionals amb catalunya o amb espanya.

Potser aquesta segona categoria pot ser molt gran però a la llarga es pot subdividir-la com el cas de Categoria:Futbolistes internacionals amb Catalunya. També tinc la intenció de fer-ho amb altres esports però bé anem poc a poc. Com ho veus?

Salut!

Jove (discussiócontribucions)

Bon any nou! I tant, per sort a casa gaudim de salut i bones expectatives. Espero que, igualment, així sigui.

Em sembla excel·lent la teva proposta. I, encara diria més, convindria preveure una categorització més concreta en comarques per dècades (per analogia a categories similars ja creades d'esportistes internacionals) per als jugadors d'hoquei sobre patins internacionals. Ho dic perquè em temo que fàcilment pot quedar saturada. Compta amb mi per anar omplint-les. Les biografies que he anat creant, les tinc llistades i penso que no ens ha de costar si naveguem a través de Categoria:Jugadors d'hoquei sobre patins catalans del sud. (Ostres, acabo de llegir que també havies previst una major concreció). Doncs, endavant!

D'altra banda et volia comentar una cosa d'un canvi d'estil que no acabo de coincidir. Em sembla que no és oportú posar el nom comercial de l'equip a les taules de vencedors en els articles sobre copa, lligues o campionats concrets. De fet, soc més partidari d'incloure'l a l'article sobre l'edició en concret del torneig. Ho dic especialment perquè el públic potencial es pot veure fàcilment confós amb el ball de noms. Més encara a mesura que avanci el temps i hi hagi més edicions. Com ho veus? Mantindria el nom oficial del club als articles de campionat i el nom comercial (amb enllaç intern al nom oficial) en els articles d'edicions concretes.

Salut i Viquipèdia!

Docosong (discussiócontribucions)

Gràcies per la resposta.

En relació al nom comercial, no tinc una opinió molt definida. Entenc la teva postura, potser hi ha casos on el patrocinador no té gaire rellevància i es pot aplicar, però en altres clubs, ex. Telecable HC, el patrocini té bastant pes. De fet, en les fonts fiables, sobretot en les federacions esportives, hi ha la menció explícita de clubs amb el nom comercial: Noia Freixenet, Ademar León, les finals del Barça amb la Jugoplastika, DKV Joventut o Comansi (Picadero JC)

A les llistes de campionats, acostumo a posar un avís al principi del nom dels clubs segons l'època. No és la millor solució però crec que hem de ser fidels al que diguin les fonts fiables. Tanmateix, a la taula de palmarès acostumo a posar el nom de l'equip sense patrocini

No és una resposta fàcil i potser caldrà consultar-ho amb la taverna. Salut!

Jove (discussiócontribucions)

Certament hi ha arguments a favor i en contra del canvi que proposes, però no veig que permeti un major enteniment a una lector no avesat en la matèria. Jo proposaria aquest tema a taverna perquè el trobo interessant i d'afectació general. Penso que, en una lectura en present, el nom comercial té tot el sentit del món però en perspectiva, en el temps, especialment en articles de competicions, perd aquesta força i pot portar a confusió.

Per això soc més partidari que aparegui en els articles en concret de l'edició del torneig. Certament alguns han quedat gairebé cronificats, com el cas del Noia Freixenet, i d'altres als quals el contracte amb l'espónsor major desfigura (i/o ha desfigurat) completament qualsevol indici d'unitat de club, com ara el Club Patín Gijón Solimar. En relació al club asturià em remeto al debat que vam tenir: el reguitzell de denominacions del club fins i tot fa perdre de vista el nom del club als més interessats. Portant-me la reflexió al terreny personal recordo que durant anys vaig viure enganyat pensant que Split tenia dos equips bons de bàsquet.

Potser una solució possible seria afegir entre parèntesi el nom comercial o, com bé dius, una introducció d'avís al principi. En aquest segon supòsit, optaria per a notes al peu. Pensem que si aquesta tònica comercial es generalitza amb els anys, un mateix equip campió o subcampió haurà rebut infinitat de noms. Salut i endavant!

Resposta a «Categories hoquei sobre patins i altres»
PodemPV (discussiócontribucions)

Hola Jove,

M'agradaria que intervingueres a la discussió de País Valencià, doncs hi ha un intent de censura per part d'un usuari a incloure una referència als Països Catalans com s'ha fet a Catalunya o les Illes Balears. Salutacions.