Usuari Discussió:KRLS

Dreceres ràpides: navegació, cerca

Sobre aquest tauler

En clicar «Afegeix el tema», esteu acceptant les nostres Condicions d'ús i esteu alliberant irrevocablement el vostre text sota la llicència CC BY-SA 3.0 i la GFDL
E4024 (Discussiócontribucions)

Es muy amable que desee contribuir a desarrollar el art. Por favor empiece con las fuentes que yo ya puse en el esbozo. Mientras yo busco otras. Moltes gracies.

88.9.171.178 (Discussiócontribucions)

Heu vist l'escut que teniu als diputats del Congreso?

https://ca.wikipedia.org/wiki/Maci%C3%A0_Alavedra_i_Moner

Faes ataca de nou?

Salut

XpoferenS

Amadalvarez (Discussiócontribucions)

@XpoferenS No nego que la FAES ens pugui atacar, ara bé, aquest és l'escut que tenia Espanya com a oficial entre 1977-1981, raó per la qual apareix en l'article que esmentes.

Gràcies per avisar.

Castor (Discussiócontribucions)

Ei!

Merci pel correu de fa dies, al escapar-se del filtre de Gmail el vaig veure relativament ràpid ;) Sobre els tallers és necesssari duu els ordinadors o escoltant en farem prou? Sobretot ho dic pensant en Wikidata i OpenStreetMaps que en les descripcions no s'indica si es realitzen activitats concretes o no

Arnaugir (Discussiócontribucions)

Què és un viquipedista sense ordinador? ;P

A la biblioteca hi ha ordinadors, però millor si el podeu portar. Per OSM i Wikidata segur que hi haurà part pràctica!

KRLS (Discussiócontribucions)

+1 Arnaugir.

Modificant Carmen de Zulueta

3
Resum per Noemiroig

Moltes gràcies per tot, tanco el tema. Salut!

Noemiroig (Discussiócontribucions)

Hola, estic creant i acabant l'article sobre Carmen de Zulueta i necessito una mica de temps per acabar-lo. Acabo de perdre la infotaula per culpa del conflicte d'edicions (i és el segon cop que em passa aquesta tarda). M'anirien molt bé 10 minuts per acabar-lo, seria possible que no editessis res de l'article en els propers minuts? Ho sento molt, molt, molt si sono impacient, però no tinc massa temps aquesta tarda i m'agradaria enllestir-ho. .. perdó!

KRLS (Discussiócontribucions)

Et recomano que utilitzis la plantilla {{editant}}. (Plantilla:Editant). Així evitaràs que d'altres usuaris editin l'article durant aquell temps.

Noemiroig (Discussiócontribucions)

Habitualment ho faig, però m'hi he posat en plan compulsiu aprofitant una estona i no ho he fet. En fi, ara ja l'he deixat per bo.

Panotxa (Discussiócontribucions)

De fet, estic fent el planteig i esbossos. No crec que prepari massa canvis, l'esquema ja funciona, però el revisaré, a veure com van els sumatoris, i no estaria malament fer la pàgina de resum una mica més agradable gràficament, però no és el meu millor camp. Tampoc m'agradaria que hi hagués interferències amb el repte de 500000, doncs segur que a la trobada ens escalfem com a repte col·lectiu. Uns dies de reflexió

Resposta a «QQ2015»
Resum per KRLS

Llegit!

Trizek (WMF) (Discussiócontribucions)

Hello KRLS,

Following your request, your talk page has been converted to Flow here and on MediaWiki The previous page is archived, with a link on the sidebar.

If you have any feedback to provide, please leave a message on the Flow talk pageon MediaWiki in any language, or contact me.

Have fun!

Cap més tema anterior