Usuari Discussió:KRLS

Dreceres ràpides: navegació, cerca

Sobre aquest tauler

En clicar «Afegeix el tema», esteu acceptant les nostres Condicions d'ús i esteu alliberant irrevocablement el vostre text sota la llicència CC BY-SA 3.0 i la GFDL

Discusión sobre la no pertinencia de "agarrado por un contrario" en la página de la Final de la Liga de campeones

1
82.37.174.7 (Discussiócontribucions)

Hola te invito a que entres en la página de discusión de la Final de la Champions y des tu opinión sobre la pertinencia o no de incluir en la introducción el comentario "agarrado por un contrario", que algunos usuarios consideramos no pertinente por diversas razones. Encontrarás la discusión al final del hilo: https://es.wikipedia.org/wiki/Discusi%C3%B3n:Final_de_la_Liga_de_Campeones_de_la_UEFA_2015-16

Resposta a «Discusión sobre la no pertinencia de "agarrado por un contrario" en la página de la Final de la Liga de campeones»
CarlesMartin (Discussiócontribucions)

Només volia agrair-te les teves paraules a la candidatura. Gràcies pel teu suport!. Espero no esguerrar res. Bon nadal i salut!.

KRLS (Discussiócontribucions)

Res a agrair. T'ho mereixes.

Resposta a «Administrador»
Amadalvarez (Discussiócontribucions)

A la infotaula geografia política ens cal el "codi IDESCAT" pels articles de CAT. Anava a demanar-ho a WD però ja existeix el codi de municipi INE (p772) que quasi-coincideix amb el d'IDESCAT. El "quasi" consisteix en que l'INE és un codi de 5 xifres + un sisè dígit de control. Ara bé, aquest dígit només el fan servir pels intercanvis d'informació entre entitats i, per tant, el que fa servir el públic (i WD) no el conté i és de 5 xifres.

Com que l'IDESCAT és més seriós fa servir els sis dígits.

Per tant, si volem obtenir la clau IDESCAT a partir de la clau INE que hi ha a WD, ens cal calcular el sisè dígit. He cercat a Mr. Google i he trobat aquestes dues solucions: [1] i [2] que, al meus efectes, estan escrites en indonesi (Java) i, ni entenc, ni sé implementar en el nostre món.

Em podries fer un mòdul que, a partir d'un codi de 5 dígits retorni el de 6 ?.

Una altre solució és fer-lo amb un switch de 946 elements. Si creus que aquesta segona opció no és pesada, ja m'hi puc encarregar jo.

Per tenir una mostra dels valors de cara a provar, pots baixar-te un excel amb tots els valors .

Jmarchn (Discussiócontribucions)

Ospes!

Per descomptat que la solució de 946 element no és bona, veien la llista:

17    001    0    Agullana

17    002    5    Aiguaviva

17    003    1    Albanyà

17    004    6    Albons

17    006    2    Alp

17    007    8    Amer

17    008    4    Anglès

17    009    7    Arbúcies

17    010    1    Argelaguer

17    011    8    Armentera, L'

17    012    3    Avinyonet de Puigventós

17    015    7    Banyoles

Ja entenc bé el que vols: el tercer dígit de la columna, el primer enllaç no funciona però sí el segon que com tu dius, està en Java.

Jo sé programar en Delphi (l'idioma informàtic de més fàcil lectura), però no en Java. Amb temps (unes quantes hores) puc anar interpretant-lo, però també en sé molt poc de Lua. Jo faig com els mussols: m'hi fixo.

Puc preguntar com traduir-ho a un informàtic, però puc tardar uns dies... Si saps d'algú altre?.

Amadalvarez (Discussiócontribucions)

@KRLS Disculpa que estem aquí xerrant a casa teva.

@Jmarchn Com a mínim, saps interpretar que fa ? igual és una xorrada d'algorisme i ho puc fer en wiki, però soc incapaç de saber quins són els pesos i quina l'operació. merci

KRLS (Discussiócontribucions)

Cap problema.

Amadalvarez (Discussiócontribucions)

@KRLS@Jmarchn Em responc a mi mateix. Ja ho he trobat en aquest llarg blog en una resposta d'un tal CP. Ho he fet amb un excel i, l'algorisme que explica funciona.

Miraré de resoldre-ho a cop de #expr i si no me'n surto, us aviso. Gràcies

Amadalvarez (Discussiócontribucions)

@Jmarchn Tema acabat !.

Si teniu curiositat, podeu mirar {{codiIDESCAT}}. Apa,

Resposta a «dígit de control»
Medol (Discussiócontribucions)

T'agraeixo el suport a les votacions per administrador, intentaré no defraudar la confiança que m'has fet. Aprofito per destitjar-te unes bones festes de Nadal.

KRLS (Discussiócontribucions)

Bones festes! Ho faràs molt bé.

Resposta a «Gràcies»
MarisaLR (Discussiócontribucions)
Bones festes!. Una abraçada
KRLS (Discussiócontribucions)

Molt bones festes MarisaLR! Cuida't molt i et desitjo una bona entrada d'any.

Resposta a «Felicitat»
TaronjaSatsuma (Discussiócontribucions)

Ei, fes que el KRLS Bot no pose la infotaula "persona" als pilotaris, que ja en tenen una pròpia. Gràcies

KRLS (Discussiócontribucions)

Ja he revertit els article que ja tenien la plantilla Pilotaire. No tenia controlada aquella plantilla.

Resposta a «KRLSBot»

Viquipèdia:Enllaços incorrectes a pàgines de desambiguació

5
Yuanga (Discussiócontribucions)

Hola KRLS, l'actualització de la pàgina Viquipèdia:Enllaços incorrectes a pàgines de desambiguació surt d'un bot imagino, oi? Es podria fer que no comptabilitzés els enllaços provinents de les pàgines de discussió, de La Taverna o d'usuari? Mira't el cas de Washington, per exemple, que tot just anit vaig buidar, i que ara torna a posar com a pendent. Sinó mai arribarem a zero. Per cert, a Washington marca 28 enllaços pendents, i n'hi haurà una desena.

Gràcies!

KRLS (Discussiócontribucions)

Jo l'he actualitzat a partir del en:dump (program) de la Viquipèdia, que només l'actualitzen un cop al mes. Així doncs, el nombre d'enllaços no coincidirà.

Yuanga (Discussiócontribucions)

El nombre d'enllaços potser és el de menys, i s'acabarà actualitzant en la propera tongada, però que me'n dius d'això de no comptabilitzar els enllaços provinents de les pàgines de discussió, de La Taverna o d'usuari? Es pot modificar aquest programa?

KRLS (Discussiócontribucions)

He usat un codi de 2009 en Perl i que no tinc intenció de tocar perquè no és meu i no sé ni com funciona. Tanmateix, hi ha un codi de l'@Ssola: en Java que fa el mateix i crec que sí ho filtra. Per futures tongades ok, però ja més endavant. Si més no, marca Washington com a fet.

Yuanga (Discussiócontribucions)

Entesos, marcaré Washington (i uns quants més) com a fets. Com podem accedir al resultat d'aquest codi Ssola@Ssola?

Resposta a «Viquipèdia:Enllaços incorrectes a pàgines de desambiguació»
Panotxa (Discussiócontribucions)

Es va implementar la plantilla {{usuarificar}}, que guarda automàticament les pàgines usuarificades en una plantilla

Resposta a «Usuarificar»
Lohen11 (Discussiócontribucions)

Carles, quan posis les infotaules comprova que la imatge no es repeteixi.

KRLS (Discussiócontribucions)

Ho sé. Vaig deixar un avís a la meva pàgina d'usuari: Usuari:KRLS. "Aramateix estic fent edicions semiautomàtiques que no vull que s'amaguin als canvis recents perquè podrien generar algun error. Tranquils estic rerepassant totes les meves edicions." Les edicions s'emmmarquen dins el projecte Viquipèdia:PetScan. Les duplicitats s'estan produint al llarg del projecte des del moment que importem imatges des de Wikidata, però aquestes que estic generant jo, les aniré esmenant. Tanmateix, gràcies per l'avís.

Resposta a «infotaules»
Kette~cawiki (Discussiócontribucions)

Vull deixar el meu punt de vista de les respectives edicions a l'article El secreto de Romelia.

Primer de tot, la teva revisió: has llevat la plantilla «destrucció» substituint-la per «Millorar introducció», millorar? quina introducció?, no en té. En aquest cas hages estat més adient «Millorar format» ja que l'article ni té introducció, ni enllaços interns ni cap secció, tu has afegit un encapçalament, res més. I tampoc té cap referència, ni una sola, per tant és un cas clar de FVA (aquesta l'he afegida posteriorment).

Segon: la plantilla de supressió: abans de fer res em prenc el temps necessari per analitzar l'article, a simple vista era un cas de FVA però després he cercat l'article en altres projectes i veient que hi era l'he enllaçat per WD per poder comprovar d'on provenia. He vist que era una còpia literal, fil per randa, d'una secció d'eswiki sense deixar cap detall, només aquella secció quan podia haver traduït també la introducció i alguna secció més. Per tot plegat he considerat, i encara ho considero, que és una prova d'edició, per veure el resultat, fora de l'espai d'usuari i, per tant, si compleix un dels criteris de supressió ràpida: VP:CSR#G2.

En quant al fet d'afegir més plantilles de destrucció sense motiu (però de bona fe) tampoc el trobo gaire encertat, tots els articles que hi tenien, tret de l'article al que tu has llevat la plantilla, han estat eliminats.

En resum, no puc estar més en disconformitat amb la teva edició ni amb les teves observacions. Bé, aquest és el meu punt de vista.

KRLS (Discussiócontribucions)

Respondre per punts:

  1. No et prenguis la meva objecció a la teva candidatura a administrador com a quelcom personal.
  2. No poso en dubte que cerquessis l'article a d'altres projectes, però vaig ser jo qui el va enllaçar a WD, perquè faig una cerca abans d'esborrar un article.
  3. Pots afegir tantes plantilles com creguis convenient a l'article. Per això és un wiki i el fem col·laborativament. La plantilla {{Millorar introducció}} té tota la raó de ser, perquè com bé has observat no en té. El novell ha començat traduint una secció, genial!, per sumar-se a aquest gran projecte. Si repasses els articles que enllaces veuràs desenes d'articles sense introducció que usen la plantilla: Dècada del 1610 aC, Llista de municipis de la província de Barcelona, Esport de la dècada del 1970 a Espanya, etc.
  4. Quan patrullis un article nou d'un novell que té contingut significatiu (la sinopsi és un contingut significatiu) et recomano que primer pensis en millorar-lo tu mateix, sinó tens temps, afegeix-li tants avisos de proposta de millorar que puguis, i si creus que no compleix els criteris d'admissibilitat com m'has comentat i el contingut és molt breu (1 línia treta d'una definició de diccionari) posa {{Esborrar1}} (dónes més marge de millora). Si no compleix això, llavors és que complirà algun criteri de supressió ràpid i has d'usar {{Destrucció}}. En aquest cas, clarament és un contingut significatiu que necessita millores, però per això estàs tu, per empoderar al novell a millorar l'article.
  5. Quan borres un article d'un novell que és millorable probablement no torni a provar-ho. Si li poses una plantilla, o millor, el mentoritzes tindrà una bona rebuda a la comunitat.
  6. Darrers 2 consells: "Més val construir que destruir" i "Aquest projecte no té una data d'entrega, tots els articles milloren i evolucionen col·laborativament".

No crec que haguem de fer una discussió d'això. Endavant amb el patrullatge!

Kette~cawiki (Discussiócontribucions)

Aquest tema va molt més enllà del que aparenta. Aquest article només és un dels molts que darrerament es comencen de zero a l'espai principal en lloc de fer-ho a l'espai d'usuari i esperar a que arribi mínimament a ser un esborrany per a publicar-lo. Malauradament aquest afer ha coincidit amb la candidatura fet que pot portar a confusió, com l'inici d'aquest tema, em sap greu el teu primer punt, no és el meu tarannà. Crec que tinc la solució, o si més no, una proposta de solució per aquests casos. Deixaré passar aquest dies per reprendre aquesta discussió, o obrir-ne una de nova si cal, de la que pot sortir una proposta per un protocol d'actuació en aquests casos. Gràcies pels teus consells, jo també sóc més «d'ensenyar a pescar» que no pas de «donar peix».

KRLS (Discussiócontribucions)

Em sembla bé.

Resposta a «El secreto de Romelia»