Usuari Discussió:KRLS

Dreceres ràpides: navegació, cerca

Sobre aquest tauler

En clicar «Afegeix el tema», esteu acceptant les nostres Condicions d'ús i esteu alliberant irrevocablement el vostre text sota la llicència CC BY-SA 3.0 i la GFDL
Kippelboy (discussiócontribucions)

Hola, un bug en els jugadors de rugby: e.g. Manny Edmonds

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@Kippelboy Això és de la infotaula, no del bot. Com que no encara no funciona (bé) pels esportistes, però els preexistents estan controlats perquè tenen infotaules pròpies, m'havia deixat una crida a una subplantilla encara no desenvolupada. Ara ja es poden seguir posant "infotaula persona" a tothom, tot i que als esportistes els hi apareixerà una informació incompleta (però correcta).

Ja ho arreglo. Merci

Kippelboy (discussiócontribucions)

Gràcies Amador! :-)

Resposta a «Revisar infotaula persona BOT»
Lbartron (discussiócontribucions)

Feia temps que tenia ganes de col·laborar en aquest projecte que em sembla genial i finalment aprofitant que tinc uns dies tranquils al juliol i animada per la proposta #20000dones he començat traduint al català un article sobre Laia Abril. La qüestió és que hi ha molts errors i tot i que m'he llegit les normes d'estil i els consells per novells em surten molts dubtes. Algú em pot donar un cop de mà? Gràcies

KRLS (discussiócontribucions)

Pregunta el que necessitis. Respecte l'etiqueta que es demana que es millori la traducció és per la secció notes, però quan tingui una estona l'arreglaré jo mateix. Tu podries millorar la secció "Premis" perquè s'hauria de mantenir el títol de l'obra original (si no té edició en català) i caldria valorar si traduir els premis o no. Després, pots eliminar la plantilla tu mateixa (en general l'article està ben traduït). T'he retirat la plantilla millorar el format, perquè l'article té un format correcte. Finalment, la plantilla demanant que s'escrigui en prosa per mi és discutible. Benvingut/da

Lbartron (discussiócontribucions)

Moltes gràcies,

Tinc moltes preguntes que segurament són de principiant:

- Quan tradueixo o escric un article no puc desar-lo sense publicar-lo per continuar més endavant? No trobo l'opció. Potser és millor que treballi a la pàgina de proves almenys ara al començament?

- Quan diu "cal citació", què hi falta?

- En general tinc problemes en les seccions amb plantilla. No puc modificar informació dins d'una plàntilla sense afegir camps ni modificar la plantilla? Per exemple no em deixa modificar ni esborrar una part de la secció "Notes". Quan dius que elimini la plantilla, com ho he de fer?

He arranjat la secció Premis i he afegit referències.

Gràcies una altra vegada

KRLS (discussiócontribucions)

1. Sempre pots utilitzar una pàgina d'usuari teu com Usuari:Lbartron/proves i quan el tinguis llest el passes a l'espai principal. Tot i així, si l'article té un contingut suficient o un format més o menys adequat, no has de tenir por en deixar-lo directament a l'espai principal, perquè la Viquipèdia és una cosa en canvi constant i constant evolució; si no es millora ara, potser es farà demà.

2. Els [cal citació] s'han de substituir per una referència que justifiqui l'afirmació. Aquesta plantilla s'usa quan algun usuari dubta d'una afirmació concreta.

3. Les plantilles estan pensades més aviat per usuaris experimentats. Aquí està explicat: Ajuda:Plantilla. Si vols modificar alguna nota has de fer doble clic sobre la nota (p ex. [n.1]) i llavors prems modifica.

Lbartron (discussiócontribucions)

Moltes gràcies. N'aniré aprenent.

Resposta a «Cercant un mentor»
Serreou (discussiócontribucions)

Ostres KRLS? De debó? Ok, volia fer diversos artícles sobre esgrima antiga i armes blanques, no se si hi ha cap normativa, si és un tema sensible, etc... Segón, tema faltes: procuro fer-ne poques, però no sé si disposeu d'algun sistema de correcció vostre (o simplement un filtre) per abans de editar

Moltes gràcies

KRLS (discussiócontribucions)

Us parla el president de la General... que no! Sóc un usuari normal que usa aquest nick des de fa més de 10 anys. :P No hi ha cap criteri específic sobre l'esgrima més enllà del criteri general: "La Viquipèdia només admet articles que ja hagin estat tractats amb un grau significatiu per fonts independents. Un article es considera admissible per a la seva inclusió si ha rebut cobertura significativa en fonts fiables i independents del subjecte. L'admissibilitat és una condició a priori que no afecta directament el contingut de l'article." (Viquipèdia:Criteris d'admissibilitat). La Viquipèdia és una gran ànima que es va nodrint de les col·laboracions altruistes dels usuaris i on cadascú fa l'aportació que més li va de gust: ja sigui corregir una falta, ampliar un article, crear-ne un de nou, traduir algun articles existent en alguna altra llengua, escriure un codi de programació, etc. Si fas alguna errada, ja la corregirà algú altre més endavant, tanmateix, et recomano que instal·lis un corrector de català al navegador (o navegar en català) si uses Chrome o Firefox.

Serreou (discussiócontribucions)

Molt de gust, molt honorable.

Ok, a tot. Igualment acabo de trobar que alguns d'aquests temes ja han estat tractats en angles i francés, així que estic fent esborranys propis amb el traductor, així li agafo pràctica a la edició de textos. És possible passar-te algun per que el valoris?

Moltes gàcies

Serreou (discussiócontribucions)

Per cert, he desat un esborrany i no se on ha anat a parar

KRLS (discussiócontribucions)

Estic aquí per ajudar-te, així que et reviso el que necessitis. Les teves edicions no es perden, simplement has desat l'article com un esborrany a Usuari:Serreou/Nimcha. Ara caldria afegir alguns enllaços interns a d'altres articles de la Viquipèdia com l'article Àfrica (botó en forma de cadenat de la barra d'eines de l'editor. Jo t'he fet algunes correccions de llengua. Aquí tens un llistat amb totes les teves contribucions: Especial:Contribucions/Serreou. Quan estigui llest, només serà qüestió de traslladar l'article a l'espai principal.

Serreou (discussiócontribucions)

Ok, moltíssimes gràcies. Ara m'he de posar a veure com inserir imatges. Després t'agrairía que m'expliquessis com es traslladen els artícles a l'espai principal

Serreou (discussiócontribucions)

Per cert, com has afegit el símbol [[ transformant-lo en un enllaç?

KRLS (discussiócontribucions)

Aquí tens l'explicació de com posar enllaços Viquipèdia:Guia bàsica/Format i enllaços. Els enllaços es posen amb el botó que hi ha la barra d'eines, més endavant, ja coneixeràs mètodes alternatius, però millor anem pas a pas. Els articles es poden traslladar amb un botó que hi ha a la barra superior que posa "Més" i allà hi ha un que posa "Reanomena". El problema és que no apareix fins després de 5 dies d'haver-te registrat. Ja te l'he traslladat jo mateix Nimcha. Els primers dies, només m'ho has de demanar i ja més endavant, els podràs crear directament a l'espai principal i no com a esborranys.

Serreou (discussiócontribucions)

Ok. Potser és millor que agafi el costum de fer esborranys. Per assegurar-me cada vegada de que l'he editat be. Tu els fas directament?

KRLS (discussiócontribucions)

Jo de moment els crearia com a esborrany i quan veiem que els crees bé a la primera, decidim crear-los directament a la pàgina principal. Quan portes uns anys llargs, ja et pot saltar el pas. Salut.

Serreou (discussiócontribucions)

Entesos, moltes gràcies per tot. Anem parlant per aquí i per allà

Serreou (discussiócontribucions)

Pregunta: un cop fet l'esborrany, com es passa a la Viqui "oficial"?

KRLS (discussiócontribucions)

L'esborrany que vas crear inicial (Nimcha) ja està a la Viquipèdia principal i l'article que has creat avui directament l'has creat a la Viquipèdia principal Flissa. També hauries d'intentar copiar les referències de l'article original. Consell: si vas a la barra superior de dalt de tot Beta > Traducció de contingut i l'actives. Se't activarà una eina en fase beta de traducció d'articles en aquest enllaç següent: Especial:ContentTranslation, encara que recorda que les traduccions s'han de revisar igualment molt perquè deixen molt que desitjar.

Serreou (discussiócontribucions)

Ok, és el que estic fent servir, crec. La traducció la estic fent servir només de guió; tradueixo de cap i diccionari en mà

KRLS (discussiócontribucions)

Ah Perfecte!

Resposta a «Cercant un mentor»
SGrabarczuk (WMF) (discussiócontribucions)

Hi! You created the Cycle 1 page and initiated the discussion on this wiki. Would you like to repeat that during the Cycle 3?

Resposta a «Movement strategy discussion»
Kette~cawiki (discussiócontribucions)

El teu bot està inserint la plantilla a articles que no correspon. Aquesta infotaula fa referència a classe de nau (P289) que és una propietat associada a classe de nau (Q19832479) i no per a definir tipus de vaixells. Aquesta plantilla correspon als articles de Categoria:Classes de vaixell

KRLS (discussiócontribucions)

No t'acabo d'entendre. Em pots donar un exemple? Per què mantenir separats {{Infotaula vaixell}} i {{Infotaula classe vaixell}}?

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

La primera defineix un vaixell en concret i la classe a un conjunt de vaixells amb característiques similars, es pot dir que és un «model» de vaixell. Pots mirar la documentació de les dues plantilles, be, les versions angleses, aquestes encara s'ha d'acabar la documentació

KRLS (discussiócontribucions)

Doncs pots canviar la plantilla en aquells que consideris incorrectes, perquè em semblen el mateix.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Mira un exemple: la classe: Classe Canberra i un vaixell de la classe: HMAS Adelaide (L01). Aquest últim és un tipus de vaixell: Vaixell d'assalt amfibi. La plantilla no és per a definir tipus de vaixell sinó models.

Resposta a «Infotaula classe de vaixell»
Nuria Roig (discussiócontribucions)

Hola, Voldria crear pàgina d'una persona i d'una discogràfica. Primer voldria probar el de la persona. És compositor de serie de dibuixos animats, tinc la seva biografia escrita i voldria començar amb ell. Un cop vegi com funciona al Viquipèdia, m'agradaria crear l'altre bio de la discogràfica amb ellnços de músics d'arreu del món. Avui he començat a mirar-ho i espero anar avançant. Bé, espero trobar un mentor que tingui paciència. Moltes gràcies, Núria

KRLS (discussiócontribucions)

Bon dia, Núria! Sento el retard. Et recomano que et llegeixis les parts que t'interessin de la guia bàsica: Viquipèdia:Guia bàsica. Un primer consell, abans d'escriure un article has de valorar si disposes de fonts que parlen de l'objecte d'estudi, donat que la Viquipèdia no admet treballs inèdits. A partir d'aquí, només és qüestió de llançar-te a la piscina i començar a redactar un text nou a partir de la informació existent a les fonts. Si tens problemes, respon-me aquí mateix. Molta sort.

Resposta a «Cercant un mentor»
Jey (discussiócontribucions)

L'editor de codi s'ha menjat un conflicte d'edició...? Ho he vist de casualitat. T'havia passat mai?

KRLS (discussiócontribucions)

La veritat és que no. Estic una mica perplex pel conflicte.

Jey (discussiócontribucions)

Perdó, volia dir l'editor visual!

Resposta a «Revisant...»
HAWILION (discussiócontribucions)

Hola KRLS, fa poc que he començat a escriure per a la Wikipèdia i m'agradaria tenir un mentor que m'ajudés a fer els primers passos. De ben segur que deus tenir una gran quantitat de peticions gràcies a totes les teves contribucions. No només ajudo a la Wikipèdia, també a Google traductor i a Google en general. Seria un plaer que miressis una mica la meva petita presentació, i si no et molestés també m'agradaria que em cerquessis (Hawilion) en el motor de búsqueda de la Viquipèdia, on he creat un entrada fent un breu resum sobre qui sóc i que faig. Moltes gràcies. Atentament: Hawilion

KRLS (discussiócontribucions)

Bon vespre! He fet una mirada a les teves primeres edicions per tal d'orientar-te una mica. Consells: la Viquipèdia no és una font primària així que les frases haurien ser verificables en alguna font d'informació. (la frase a Santa Nit sembla una opinió que podria estar d'acord però hauria d'estar basada en alguna font). Et recomano que t'inicis a la Viquipèdia fent petites modificacions com estàs fent o fent traduccions d'articles existents en d'altres idiomes. Bona feina, si tens algun dubte, deixe'm un missatge aquí mateix.

HAWILION (discussiócontribucions)

Moltes gràcies

Resposta a «Cercant un mentor»
Trijnstel (discussiócontribucions)

Hi KRLS. I've just send you an email. Please take a look at it and reply asap. Thanks.

Kippelboy (discussiócontribucions)

A mi em surten encara un centenar llarg https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Special:LinkSearch&limit=500&offset=0&target=http%3A%2F%2F%2A.uab.es

Resposta a «UAB.es»