Usuari Discussió:KRLS

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Frimelle (discussiócontribucions)

Hello KRLS,

We want to deploy Scribe on Catalan Wikipedia (Discussion on La taverna) and are looking for an interface admin to enable the gadget. Would you be available to help us with this?

Looking forward to hearing from you, --Frimelle (disc.) 16:13, 22 jul 2020 (CEST)

Resposta a «Scribe Gadget on Catalan Wikipedia»
Papapep (discussiócontribucions)

Bon dia, @KRLS. Veig que has revertit una reversió meva a l'article de One Direction, que ja va diversos cops que posen el tema de la relació d'aquestes dues persones. A banda de que ja els he avisat abans (als articles personals d'ells dos) que cal posar referències, en vaig buscar a veure si era realment cert, i no vaig ser capaç de trobar res que refermés el que havien afegit, i ho vaig tornar a treure. M'he perdut alguna cosa que causi que realment el text hi hagi de ser? Salut!

KRLS (discussiócontribucions)
Papapep (discussiócontribucions)

Ostres, he badat. Res, ho has fet perfecte. Gràcies!

Resposta a «One Direction i companyia»
Fem la Viquipèdia Top 10 (discussiócontribucions)

Hola! vaig una mica perdut, no se gaire com va això per crear articles, millorar-los i aquestes coses... que m'aconselles per començar?

KRLS (discussiócontribucions)

Et recomano començar amb la traducció d'un article des d'un altre idioma. Pots començar un article a la teva pàgina de proves (Usuari:Fem la Viquipèdia Top 10/proves) i després ja el traslladarem a l'espai de nom.

Resposta a «Cercant un mentor»
Capsot (discussiócontribucions)

Bon dia Carles,

No tinc cap problema si canvieu la plantilla. El fet és que em trobe gairebé sol a l'hora de tractar la pandèmia a tots els països, i ja m'agradaria que hi haguera més moviment. De fet com que encara queda tanta informació per a posar-hi i que no visc al sud, tampoc no sé quina informació hi hauria de privilegiar. Com que sabeu més de plantilles, supose que sabràs quina convé millor o si no se n'ha de posar cap si l'article té ja certa coherència. Que et vaja tot molt bé a tu i tots els teus. Bon dia, Claudi

Resposta a «Plantilla Pandèmia Catalunya»
MçFinal (discussiócontribucions)

Hola,

em poso en contacte amb tu per preguntar en quin moment es pot donar per "resolta" o acabada una discussió a una pàgina per tal d'editar-la en el sentit que la majoria proposa.

Disculpa les molèsties i gràcies per la feina!

KRLS (discussiócontribucions)

No està estipulat. Si hi ha diverses aportacions i totes cap a una direcció, es pot arribar a canviar en 2-3 dies. Si no hi ha consens clar, s'ha d'esperar 1 o 2 setmanes. Potser seria bo, fer ping (citar-les perquè li notifiqui el web) a aquelles persones que han mostrat oposició abans de la teva proposta de consens per si volen redreçar el seu posicionament.

MçFinal (discussiócontribucions)

Gràcies!

Resposta a «Resolució de discussions»
Totpirineus (discussiócontribucions)

Bona tarda,

fa temps que no hi entro, i no recordo algunes coses. Si vull traduir al castellà i a l'anglès una entrada ja publicada al català, com ho faig? M'interessa que alguna/es persones catalanes tinguin entrada en altres idiomes per posar aquests referents a disposició de més audiències. Ara bé, com és lògic penso en persones que no tenen entrades encara en dits idiomes.


Gràcies!

KRLS (discussiócontribucions)
Totpirineus (discussiócontribucions)

gràcies!

Resposta a «Passar article a la versió castellana»
Qllach (discussiócontribucions)

He vist que fa uns anys vas crear la redirecció de Massanes a Maçanes. Com que em consta que ets un usuari expert i dels "de tota la vida" no he volgut fer res sense comentar-ho amb tu, però el nom oficial del municipi és "Massanes" i no "Maçanes", com s'esmenta a l'article i com es pot veure a municat.cat, al mateix web de l'ajuntament i fins i tot a Wikidata. (Sí que és cert que a alguns llocs, com ara Enciclopèdia Catalana, surt com "Maçanes".) Per tant, crec que a la Viquipèdia ho hauríem de tenir com "Massanes". Què en penses? Una salutació. ~~~~

KRLS (discussiócontribucions)

S'hauria de posar el nom d'ús majoritari en la bibliografia en català i no tant si aquest és l'oficial. Per exemple, en general la GEC és una bona referència, tanmateix, si fas una cerca i veus que majoritàriament s'usa Massanes per mi endavant.

Resposta a «Massanes/Maçanes»
Raquelsubira (discussiócontribucions)

Bon dia. hi ha una imatge en .png que es incorrecte. Me l'he baixat i he retallat el que sobrava. Però no hem deixa substituir la imatge. El text que estava malament si que l'he canviat. Hem podries ajudar ?

KRLS (discussiócontribucions)
Resposta a «Cercant un mentor»
Judesba (discussiócontribucions)
Feliç felicitat!
Tard, però... Desitjo que passis unes molt bones festes,
gaudeixis del temps compartit amb les persones que estimes,
i comencis el 2020 amb bon peu! ~ Judesba.
KRLS (discussiócontribucions)

Bones festes Judesba! Que l'any vinent sigui més lleu.

Resposta a «Bon solstici d'hivern!»
LluísG96 (discussiócontribucions)

Hola! Volia saber com posar el títol de la llista de referències d'un article en el format que surt a la majoria d'articles de la Viquipèdia.

CarlesMartin (discussiócontribucions)

Ja ho he fet, si vols edita l'article i mira-t'ho!. Benvingut, LluísG96, bona feina!.

Resposta a «Cercant un mentor»