Usuari Discussió:KRLS

Salta a: navegació, cerca

Sobre aquest tauler

Panotxa (discussiócontribucions)

El proper dissabte 16 comença la Gran Quinzena Anual de la Qualitat Ja pots anar apadrinar categories, i recorda que per un millor seguiment, s'ha previst usar l'etiqueta #QQ17. Agraït per endavant.

Resposta a «Quinzena de la Qualitat»
Xskss (discussiócontribucions)

Hola. Fa un grapat d'anys vaig participar a un Viquiprojecte:Tipografia organtzat per la UOC (Universitat Oberta de Catalunya) i vaig fer un treball a sobre de Damià Rotger Mirò, un tipograf viu Menorquí.

Per uns motiu que ara no venen al cas he entrat a visitar la pàgina i em trobo amb dues coses:

Un avís de que sembla un curriculum (ja havia passat per els vostres filtres en el seu moment)

i el que es pitjor... tenia un enllaç a una altra pàgina que era un llistat de les seves tipografies (dins la mateixa Viquipedia) que heu fet desapareixer.

Podríeu ser tan amables de tornar la meva feina de moltes hores al seu estat original i no suprimir pagines tan a la lleugera?

Gràcies @Xisca Sastre

KRLS (discussiócontribucions)

Hola. Aquí tens els article 1 i article 2 com els vas deixar (està recollit a l'historial). No s'han esborrat els articles sinó que s'han fusionat per tal de facilitar al lector la lectura del contingut. Si rellegeixes l'article veuràs el contingut. La plantilla Currículum significa que algun usuari ha considerat que l'article semblava més un currículum que un article enciclopèdic. Si ho consideres, pots demanar retirar la plantilla a la pàgina de discussió de l'article.

Xskss (discussiócontribucions)

Hola KRLS. Com ho he de fer perquè deixi d'estar fusionat l'article?

Com explicaba abans, forma part d'un projecte on ho estructuravem així...si vols visita Adrian Frutiger per exemple o posa frutiger sense res mes i veuras les diferencies.

Com ara està la informació del tipògraf queda mesclada amb les seves tipografies.

Gràcies de nou. @Xskss

KRLS (discussiócontribucions)

No entenc el per què no té sentit l'article junt. Un escriptor té un resum de les seves obres a l'article principal de l'escriptor. Quan alguna de les seves obres té la suficient cobertura per tenir un article propi, doncs se li crea. Penso que ens hem de regir pel mateix criteri.

L'article Llista de tipografies d'Adrian Frutiger ja té la petició de fusió; ara queda pendent que algun viquipedista s'animi a fusionar-lo.

Xskss (discussiócontribucions)

No dembla bona idea... si o culetges un poc veuras com separavem lo que seria la "vida" de les feines tipografiques .

Així tens un desglossament especific de les diverses tipologies. Fes un cop d'ull a Adian Frutger i veures la ristra de diferents tipografies.

Gràcies, @Xskss

KRLS (discussiócontribucions)

Aquí tens un exemple de com fer-ho Mercè Rodoreda i Gurguí.

Xskss (discussiócontribucions)

Hola KRLS. Com ho he de fer perquè deixi d'estar fusionat l'article?

Com explicaba abans, forma part d'un projecte on ho estructuravem així...si vols visita Adrian Frutiger per exemple o posa frutiger sense res mes i veuras les diferencies.

Com ara està la informació del tipògraf queda mesclada amb les seves tipografies.

Gràcies de nou. @Xskss

Resposta a «Damià Rotger Mirò»
Isidre blanc (discussiócontribucions)

Bon dia: observa que la foto anterior, tal com vaig posar al títol, no és la "bassa i safareig" de la masia, sinó la bassa del molí. És fàcil la confusió. La descripció del monument no s'avé amb la foto. Per això la trec dels llocs on la vas posar.

KRLS (discussiócontribucions)

Gràcies per l'apreciació. El pròxim cop que detectis alguna errada, caldria que també canviessis l'identificador de la fotografia.

Resposta a «File:Bassa del molí de la Calvaria.jpg»
ÀlexHinojo (discussiócontribucions)

Hola, com a participant de l'anterior edició de l'Asian Month, t'informem que aquest mes de novembre s'està duent a terme una nova edició del concurs. Esperem poder comptar amb la teva participació. Salut!

Resposta a «Asian Month»
GuillemLloret (discussiócontribucions)

Bones KRLS, Estic buscant un mentor que em pugués ajudar amb un dubte... Vaig realitzar la pàgina de Filmin (https://ca.wikipedia.org/wiki/Filmin) a la Viquipèdia i vaig veure que hi faltava el logo o alguna fotografia. Abans d'agafar el seu logo i penjar-lo, coneixent que conté Copyright i no està sota la llicència Creative Commons, vaig contactar amb el portal de visionat de pel·lícules per tal que em donéssin alguna mena d'autorització. La qüestió és que m'han respost però ni un ni l'altre sabem de quina manera es pot autoritzar tot i que hem estat mirant-nos altres exemples com la pàgina d'Adidas. Espero que ens puguis ajudar. Moltíssimes gràcies! Guillem

Resposta a «Cercant un mentor»
ReginaManresa (discussiócontribucions)

Hola, he creat un article nou Cançoner de Sant Joan de les Abadesses a partir d'un paràgraf que figurava (sense gaire motiu) inclòs en un altre article. De la part reaprofitada hi ha una tirallonga de textos, que ja en la discussió de l'altre article es deia que haurien d'estar a viquitext. Jo no sé com es fa per moure'ls allà i "Barcelona" m'ha suggerit que t'ho demanés. Doncs, això; gràcies per endavant,

KRLS (discussiócontribucions)

T'he traslladat una de les cançons, S'anc vos amei, com a mostra. Tanmateix, caldria posar una referència de la font sinó ens l'esborraran.

ReginaManresa (discussiócontribucions)

Uf! no sé d'on ho van treure, perquè això no ho vaig fer jo; ho vaig recuperar d'on era. De fet, a la bibliografia de l'article hi ha un enllaç a una edició que està penjada en accés lliure (cosa que suposo que tampoc no vol dir exactament que es pugui copiar a viquitexts). Com que ja hi ha l'enllaç a l'edició, potser es poden esborrar els textos directament i no posar-los al viquitext. El que sembla clar és que al cos de l'article de la viquipedia no hi fan res. Ja diràs què et sembla. Gràcies

Resposta a «Favor viquitext»
Kippelboy (discussiócontribucions)

Hola, un bug en els jugadors de rugby: e.g. Manny Edmonds

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@Kippelboy Això és de la infotaula, no del bot. Com que no encara no funciona (bé) pels esportistes, però els preexistents estan controlats perquè tenen infotaules pròpies, m'havia deixat una crida a una subplantilla encara no desenvolupada. Ara ja es poden seguir posant "infotaula persona" a tothom, tot i que als esportistes els hi apareixerà una informació incompleta (però correcta).

Ja ho arreglo. Merci

Kippelboy (discussiócontribucions)

Gràcies Amador! :-)

Resposta a «Revisar infotaula persona BOT»
Lbartron (discussiócontribucions)

Feia temps que tenia ganes de col·laborar en aquest projecte que em sembla genial i finalment aprofitant que tinc uns dies tranquils al juliol i animada per la proposta #20000dones he començat traduint al català un article sobre Laia Abril. La qüestió és que hi ha molts errors i tot i que m'he llegit les normes d'estil i els consells per novells em surten molts dubtes. Algú em pot donar un cop de mà? Gràcies

KRLS (discussiócontribucions)

Pregunta el que necessitis. Respecte l'etiqueta que es demana que es millori la traducció és per la secció notes, però quan tingui una estona l'arreglaré jo mateix. Tu podries millorar la secció "Premis" perquè s'hauria de mantenir el títol de l'obra original (si no té edició en català) i caldria valorar si traduir els premis o no. Després, pots eliminar la plantilla tu mateixa (en general l'article està ben traduït). T'he retirat la plantilla millorar el format, perquè l'article té un format correcte. Finalment, la plantilla demanant que s'escrigui en prosa per mi és discutible. Benvingut/da

Lbartron (discussiócontribucions)

Moltes gràcies,

Tinc moltes preguntes que segurament són de principiant:

- Quan tradueixo o escric un article no puc desar-lo sense publicar-lo per continuar més endavant? No trobo l'opció. Potser és millor que treballi a la pàgina de proves almenys ara al començament?

- Quan diu "cal citació", què hi falta?

- En general tinc problemes en les seccions amb plantilla. No puc modificar informació dins d'una plàntilla sense afegir camps ni modificar la plantilla? Per exemple no em deixa modificar ni esborrar una part de la secció "Notes". Quan dius que elimini la plantilla, com ho he de fer?

He arranjat la secció Premis i he afegit referències.

Gràcies una altra vegada

KRLS (discussiócontribucions)

1. Sempre pots utilitzar una pàgina d'usuari teu com Usuari:Lbartron/proves i quan el tinguis llest el passes a l'espai principal. Tot i així, si l'article té un contingut suficient o un format més o menys adequat, no has de tenir por en deixar-lo directament a l'espai principal, perquè la Viquipèdia és una cosa en canvi constant i constant evolució; si no es millora ara, potser es farà demà.

2. Els [cal citació] s'han de substituir per una referència que justifiqui l'afirmació. Aquesta plantilla s'usa quan algun usuari dubta d'una afirmació concreta.

3. Les plantilles estan pensades més aviat per usuaris experimentats. Aquí està explicat: Ajuda:Plantilla. Si vols modificar alguna nota has de fer doble clic sobre la nota (p ex. [n.1]) i llavors prems modifica.

Lbartron (discussiócontribucions)

Moltes gràcies. N'aniré aprenent.

Resposta a «Cercant un mentor»
Serreou (discussiócontribucions)

Ostres KRLS? De debó? Ok, volia fer diversos artícles sobre esgrima antiga i armes blanques, no se si hi ha cap normativa, si és un tema sensible, etc... Segón, tema faltes: procuro fer-ne poques, però no sé si disposeu d'algun sistema de correcció vostre (o simplement un filtre) per abans de editar

Moltes gràcies

KRLS (discussiócontribucions)

Us parla el president de la General... que no! Sóc un usuari normal que usa aquest nick des de fa més de 10 anys. :P No hi ha cap criteri específic sobre l'esgrima més enllà del criteri general: "La Viquipèdia només admet articles que ja hagin estat tractats amb un grau significatiu per fonts independents. Un article es considera admissible per a la seva inclusió si ha rebut cobertura significativa en fonts fiables i independents del subjecte. L'admissibilitat és una condició a priori que no afecta directament el contingut de l'article." (Viquipèdia:Criteris d'admissibilitat). La Viquipèdia és una gran ànima que es va nodrint de les col·laboracions altruistes dels usuaris i on cadascú fa l'aportació que més li va de gust: ja sigui corregir una falta, ampliar un article, crear-ne un de nou, traduir algun articles existent en alguna altra llengua, escriure un codi de programació, etc. Si fas alguna errada, ja la corregirà algú altre més endavant, tanmateix, et recomano que instal·lis un corrector de català al navegador (o navegar en català) si uses Chrome o Firefox.

Serreou (discussiócontribucions)

Molt de gust, molt honorable.

Ok, a tot. Igualment acabo de trobar que alguns d'aquests temes ja han estat tractats en angles i francés, així que estic fent esborranys propis amb el traductor, així li agafo pràctica a la edició de textos. És possible passar-te algun per que el valoris?

Moltes gàcies

Serreou (discussiócontribucions)

Per cert, he desat un esborrany i no se on ha anat a parar

KRLS (discussiócontribucions)

Estic aquí per ajudar-te, així que et reviso el que necessitis. Les teves edicions no es perden, simplement has desat l'article com un esborrany a Usuari:Serreou/Nimcha. Ara caldria afegir alguns enllaços interns a d'altres articles de la Viquipèdia com l'article Àfrica (botó en forma de cadenat de la barra d'eines de l'editor. Jo t'he fet algunes correccions de llengua. Aquí tens un llistat amb totes les teves contribucions: Especial:Contribucions/Serreou. Quan estigui llest, només serà qüestió de traslladar l'article a l'espai principal.

Serreou (discussiócontribucions)

Ok, moltíssimes gràcies. Ara m'he de posar a veure com inserir imatges. Després t'agrairía que m'expliquessis com es traslladen els artícles a l'espai principal

Serreou (discussiócontribucions)

Per cert, com has afegit el símbol [[ transformant-lo en un enllaç?

KRLS (discussiócontribucions)

Aquí tens l'explicació de com posar enllaços Viquipèdia:Guia bàsica/Format i enllaços. Els enllaços es posen amb el botó que hi ha la barra d'eines, més endavant, ja coneixeràs mètodes alternatius, però millor anem pas a pas. Els articles es poden traslladar amb un botó que hi ha a la barra superior que posa "Més" i allà hi ha un que posa "Reanomena". El problema és que no apareix fins després de 5 dies d'haver-te registrat. Ja te l'he traslladat jo mateix Nimcha. Els primers dies, només m'ho has de demanar i ja més endavant, els podràs crear directament a l'espai principal i no com a esborranys.

Serreou (discussiócontribucions)

Ok. Potser és millor que agafi el costum de fer esborranys. Per assegurar-me cada vegada de que l'he editat be. Tu els fas directament?

KRLS (discussiócontribucions)

Jo de moment els crearia com a esborrany i quan veiem que els crees bé a la primera, decidim crear-los directament a la pàgina principal. Quan portes uns anys llargs, ja et pot saltar el pas. Salut.

Serreou (discussiócontribucions)

Entesos, moltes gràcies per tot. Anem parlant per aquí i per allà

Serreou (discussiócontribucions)

Pregunta: un cop fet l'esborrany, com es passa a la Viqui "oficial"?

KRLS (discussiócontribucions)

L'esborrany que vas crear inicial (Nimcha) ja està a la Viquipèdia principal i l'article que has creat avui directament l'has creat a la Viquipèdia principal Flissa. També hauries d'intentar copiar les referències de l'article original. Consell: si vas a la barra superior de dalt de tot Beta > Traducció de contingut i l'actives. Se't activarà una eina en fase beta de traducció d'articles en aquest enllaç següent: Especial:ContentTranslation, encara que recorda que les traduccions s'han de revisar igualment molt perquè deixen molt que desitjar.

Serreou (discussiócontribucions)

Ok, és el que estic fent servir, crec. La traducció la estic fent servir només de guió; tradueixo de cap i diccionari en mà

KRLS (discussiócontribucions)

Ah Perfecte!

Resposta a «Cercant un mentor»
SGrabarczuk (WMF) (discussiócontribucions)

Hi! You created the Cycle 1 page and initiated the discussion on this wiki. Would you like to repeat that during the Cycle 3?

Resposta a «Movement strategy discussion»