Usuari Discussió:KRLS

Dreceres ràpides: navegació, cerca

Sobre aquest tauler

En clicar «Afegeix el tema», esteu acceptant les nostres Condicions d'ús i esteu alliberant irrevocablement el vostre text sota la llicència CC BY-SA 3.0 i la GFDL
Trijnstel (discussiócontribucions)

Hi KRLS. I've just send you an email. Please take a look at it and reply asap. Thanks.

Resposta a «Email»
Crispica (discussiócontribucions)

Hola, KRLS,

Treballo a l'Ajuntament de Lloret. T'asseguro que l'escut correcte és el que havia posat jo que és el que consta al Registre de símbols dels Ens Locals (Municat). 

Resposta a «Escut de Lloret»
E4024 (discussiócontribucions)

Hola KRLS. Gracies per corregir "model". Una pregunta: Com s'anomenen els "maniquís" d'indumentària sense vida? Sisplau no responder "model (DEP)". Me refiero a coses que generalment son (o eren) de fusta...

KRLS (discussiócontribucions)

En català, majoritàriament s'usa "maniquí" pels objectes sense vida i "model" per a la professió. Per això no m'agrada el nom que té actualment l'article i que un usuari va canviar-ho unilateralment.

E4024 (discussiócontribucions)

Estas cosas pasan en las mejores familias. Per qué no facis l'article del maniquí objecte, aixi també es pot fer un anomenament més clar. Bon capdesetmana.

Resposta a «Maniquí d'indumentària»
Panotxa (discussiócontribucions)

N'he proposat l'esborrat per manca de referències

Resposta a «Primer Diccionari»
Flamenc (discussiócontribucions)

El teu bot ha afegit la plantilla persona a l'article Heròdot d'Olint. A mi no em sembla gaire útil en aquest cas, com que a més del seu nom i professió no en sabem gaire més i la plantilla quedarà buida per sempre, excepte si tornarem a trobar la biblioteca d'Alexandria cremada fa vint segles.:-)

KRLS (discussiócontribucions)

No comparteixo el teu criteri. Crec que tot article ha de tenir la seva plantilla associada. Les plantilles serveixen com a resum de l'article en qüestió i exposen les dades bàsiques estructurades de l'autor. No em barallaré per una plantilla però per mi sí que és útil.

Resposta a «Heròdot d'Olint»
Josep Esquer (discussiócontribucions)

Surt un error a la taula.

~~~~

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@Josep Esquer quan la precisió és mes-any lamentablement no funciona bé. És millor tenir només any. La solució en aquests casos és posar-la com a paràmetre manual i així evitar el càlcul automàtic.

Resposta a «Giglio Gregorio Giraldi»
Amadalvarez (discussiócontribucions)

Ja sé que em vas recomanar el Petscan fins i tot per curar el mal de peus, però vull una cosa que no crec que es pugui fer.

Em cal una llista d'ítems WD que tinguin més d'un valor a la P36. Fàcil, oi ? Espero ansiosament els teus consells o la teva query. Merci,

KRLS (discussiócontribucions)

Ho he estat intenta durant una hora i he estat incapaç d'aconseguir-lo. Ha de ser molt fàcil. Pregunta al xat de Wikidata a veure si algú tu pot fer.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Bé, no tinc la resposta, però em sento, anímicament, una mica millor. Gràcies per intentar-ho

Resposta a «Una query, porfa....»
Xskss (discussiócontribucions)

Hola. Fa un grapat d'anys vaig participar a un Viquiprojecte:Tipografia organtzat per la UOC (Universitat Oberta de Catalunya) i vaig fer un treball a sobre de Damià Rotger Mirò, un tipograf viu Menorquí.

Per uns motiu que ara no venen al cas he entrat a visitar la pàgina i em trobo amb dues coses:

Un avís de que sembla un curriculum (ja havia passat per els vostres filtres en el seu moment)

i el que es pitjor... tenia un enllaç a una altra pàgina que era un llistat de les seves tipografies (dins la mateixa Viquipedia) que heu fet desapareixer.

Podríeu ser tan amables de tornar la meva feina de moltes hores al seu estat original i no suprimir pagines tan a la lleugera?

Gràcies @Xisca Sastre

KRLS (discussiócontribucions)

Hola. Aquí tens els article 1 i article 2 com els vas deixar (està recollit a l'historial). No s'han esborrat els articles sinó que s'han fusionat per tal de facilitar al lector la lectura del contingut. Si rellegeixes l'article veuràs el contingut. La plantilla Currículum significa que algun usuari ha considerat que l'article semblava més un currículum que un article enciclopèdic. Si ho consideres, pots demanar retirar la plantilla a la pàgina de discussió de l'article.

Xskss (discussiócontribucions)

Hola KRLS. Com ho he de fer perquè deixi d'estar fusionat l'article?

Com explicaba abans, forma part d'un projecte on ho estructuravem així...si vols visita Adrian Frutiger per exemple o posa frutiger sense res mes i veuras les diferencies.

Com ara està la informació del tipògraf queda mesclada amb les seves tipografies.

Gràcies de nou. @Xskss

Resposta a «Damià Rotger Mirò»
Ipigott (discussiócontribucions)
Welcome to... Women's History Month multi-language online editathon

Facilitated by Women in Red

  • March 2017
  • Featuring: "Art+Feminism" and "The Women You Have Never Met"
  • We hope you will help to improve coverage of women on Wikipedia
  • Contribute in your own language
  • Inform your communities of the need for their support.

Apologies for cross-posting and sending in English

(To subscribe: Women in Red/English language list and Women in Red/international list. Unsubscribe: Women in Red/Opt-out list)

--~~~~

Resposta a «Women in Red invitation»
MarisaLR (discussiócontribucions)

Bona tarde Carles.pots mirar-te aquests dos [enllaços i potser tu puguis respondre'm? Moltes gràcies Usuari Discussió:Barcelona#PESCAR Febrerhttps://ca.wikipedia.org/wiki/Usuari_Discussi%C3%B3:Enric#Paideia

Resposta a «PESCAR mes de febrer»