Usuari Discussió:KRLS

Dreceres ràpides: navegació, cerca

Sobre aquest tauler

En clicar «Afegeix el tema», esteu acceptant les nostres Condicions d'ús i esteu alliberant irrevocablement el vostre text sota la llicència CC BY-SA 3.0 i la GFDL
Jey (discussiócontribucions)

L'editor de codi s'ha menjat un conflicte d'edició...? Ho he vist de casualitat. T'havia passat mai?

KRLS (discussiócontribucions)

La veritat és que no. Estic una mica perplex pel conflicte.

Jey (discussiócontribucions)

Perdó, volia dir l'editor visual!

Resposta a «Revisant...»
HAWILION (discussiócontribucions)

Hola KRLS, fa poc que he començat a escriure per a la Wikipèdia i m'agradaria tenir un mentor que m'ajudés a fer els primers passos. De ben segur que deus tenir una gran quantitat de peticions gràcies a totes les teves contribucions. No només ajudo a la Wikipèdia, també a Google traductor i a Google en general. Seria un plaer que miressis una mica la meva petita presentació, i si no et molestés també m'agradaria que em cerquessis (Hawilion) en el motor de búsqueda de la Viquipèdia, on he creat un entrada fent un breu resum sobre qui sóc i que faig. Moltes gràcies. Atentament: Hawilion

KRLS (discussiócontribucions)

Bon vespre! He fet una mirada a les teves primeres edicions per tal d'orientar-te una mica. Consells: la Viquipèdia no és una font primària així que les frases haurien ser verificables en alguna font d'informació. (la frase a Santa Nit sembla una opinió que podria estar d'acord però hauria d'estar basada en alguna font). Et recomano que t'inicis a la Viquipèdia fent petites modificacions com estàs fent o fent traduccions d'articles existents en d'altres idiomes. Bona feina, si tens algun dubte, deixe'm un missatge aquí mateix.

HAWILION (discussiócontribucions)

Moltes gràcies

Resposta a «Cercant un mentor»
Trijnstel (discussiócontribucions)

Hi KRLS. I've just send you an email. Please take a look at it and reply asap. Thanks.

Kippelboy (discussiócontribucions)

A mi em surten encara un centenar llarg https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Special:LinkSearch&limit=500&offset=0&target=http%3A%2F%2F%2A.uab.es

Resposta a «UAB.es»
Crispica (discussiócontribucions)

Hola, KRLS,

Treballo a l'Ajuntament de Lloret. T'asseguro que l'escut correcte és el que havia posat jo que és el que consta al Registre de símbols dels Ens Locals (Municat). 

Resposta a «Escut de Lloret»
E4024 (discussiócontribucions)

Hola KRLS. Gracies per corregir "model". Una pregunta: Com s'anomenen els "maniquís" d'indumentària sense vida? Sisplau no responder "model (DEP)". Me refiero a coses que generalment son (o eren) de fusta...

KRLS (discussiócontribucions)

En català, majoritàriament s'usa "maniquí" pels objectes sense vida i "model" per a la professió. Per això no m'agrada el nom que té actualment l'article i que un usuari va canviar-ho unilateralment.

E4024 (discussiócontribucions)

Estas cosas pasan en las mejores familias. Per qué no facis l'article del maniquí objecte, aixi també es pot fer un anomenament més clar. Bon capdesetmana.

Resposta a «Maniquí d'indumentària»
Panotxa (discussiócontribucions)

N'he proposat l'esborrat per manca de referències

Resposta a «Primer Diccionari»
Flamenc (discussiócontribucions)

El teu bot ha afegit la plantilla persona a l'article Heròdot d'Olint. A mi no em sembla gaire útil en aquest cas, com que a més del seu nom i professió no en sabem gaire més i la plantilla quedarà buida per sempre, excepte si tornarem a trobar la biblioteca d'Alexandria cremada fa vint segles.:-)

KRLS (discussiócontribucions)

No comparteixo el teu criteri. Crec que tot article ha de tenir la seva plantilla associada. Les plantilles serveixen com a resum de l'article en qüestió i exposen les dades bàsiques estructurades de l'autor. No em barallaré per una plantilla però per mi sí que és útil.

Resposta a «Heròdot d'Olint»
Josep Esquer (discussiócontribucions)

Surt un error a la taula.

~~~~

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@Josep Esquer quan la precisió és mes-any lamentablement no funciona bé. És millor tenir només any. La solució en aquests casos és posar-la com a paràmetre manual i així evitar el càlcul automàtic.

Resposta a «Giglio Gregorio Giraldi»
Amadalvarez (discussiócontribucions)

Ja sé que em vas recomanar el Petscan fins i tot per curar el mal de peus, però vull una cosa que no crec que es pugui fer.

Em cal una llista d'ítems WD que tinguin més d'un valor a la P36. Fàcil, oi ? Espero ansiosament els teus consells o la teva query. Merci,

KRLS (discussiócontribucions)

Ho he estat intenta durant una hora i he estat incapaç d'aconseguir-lo. Ha de ser molt fàcil. Pregunta al xat de Wikidata a veure si algú tu pot fer.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Bé, no tinc la resposta, però em sento, anímicament, una mica millor. Gràcies per intentar-ho

Resposta a «Una query, porfa....»