Usuari Discussió:KRLS

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Jordiventura96 (discussiócontribucions)

Moltes gràcies per haver participat en el concurs 100 Dones de la BBC, el passat desembre. Amb la creació de 152 biografies, hem contribuït a revertir el biaix de gènere a la Viquipèdia. T'animem a seguir creant i ampliant biografies de dones. --Jordiventura96 (disc.) 18:45, 3 gen 2021 (CET)

100viquidonesBBC
Gràcies, W0u7bymwrtg5qgby, per la teva contribució al viquiprojecte 100 Dones BBC! Gràcies a les teves contribucions hem assolit el repte que ens proposàvem. Et concedim aquesta medalla perquè la llueixis amb orgull.
Resposta a «100 viquidones BBC»
Info.abstracta (discussiócontribucions)
Resposta a «Artícle inadequat»
F3RaN (discussiócontribucions)

Moltíssimes gràcies, Carles! Quin gran desgavell que vaig fer ahir... destrossant una llengua gairebé... Sort que ho vas arreglar ;-)

KRLS (discussiócontribucions)

Tranquil. Jo faig les mateixes destrosses. Això sí, tinc instal·lat el LanguageTool per evitar les més flagrants.

Resposta a «Retocs llengua»

Proposta d'esborrament de la pàgina «Depressió tropical nou (2000)»

1
KajenCAT (discussiócontribucions)

Hola, S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Depressió tropical nou (2000)», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat. Esteu convidat a participar en la Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes#Depressió tropical nou (2000). Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.

Resposta a «Proposta d'esborrament de la pàgina «Depressió tropical nou (2000)»»
Magda Planelles (discussiócontribucions)

No entenc la referencia núm. 7 que parla de les escoles de l'OPUS

Què te a veure amb Súnion? No és una ampliacio del tema Concerts Educatius que no l'objecte d'aquesta pàgina ? Sembla que volgueu afegir i abundar en un tema que no és el que correspondria. A més això de que tots hi podem participar, us haig de demanar que suprimir aquesta referència perquè els usuaris no està previst que ho poguel fer. Si us plau, el prestigi de la Viquipènia està a les vostre mans, no ho oblideu. Gràcies

KRLS (discussiócontribucions)

Et recomano que llegeixis la font. Hi diu a la notícia (ref. 7): "L’any 2001, la USTEC-STEs ja va interposar un recurs contenciós administratiu davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya –que va ser desestimat– per impugnar els concerts dels centres educatius Súnion,..." Així doncs, sí que hi té relació. Independentment d'això, jo he proposat que se simplifiqui el paràgraf perquè és desproporcionat.

Resposta a «Escola Sùnion»
83.53.102.230 (discussiócontribucions)

Abans quan es blocava a algun usuari se li comunicava a la seva pagina de discussió, amb links i arguments al motiu.

Pel que sembla ara aquesta NORMA ja no es fa,

Em sembla de molta mala educació i tots aquests rotllos que solteu els puretas de la cosa que ara qualsevol FAESfotut a administrador pugui blocar impunement, sense comunicar-ho al usuari.

Ja us vaig avisar fa temps que això arribaria

Demano el blocatge de l'administrador que m'hagi blocat.

Salut

XpoferenS !

Magda Planelles (discussiócontribucions)

Si crec que ara el administeadors actuen amb prepotència i abusen del seu poder, no són imparcials i afegeixen el que sembla fruit de la seva ideologia. És una pena.

Medol (discussiócontribucions)

Estàs molt ben blocat. Salut.

Resposta a «XPOFERENS BLOCATGE»
Magda Planelles (discussiócontribucions)

Gràcies per mantenir la llarga explicació sobte les millors escoles concertades de Barcelona. Les famílies ho tindran en compte !

Resposta a «Escola Súnion»
Frimelle (discussiócontribucions)

Hello KRLS,

We want to deploy Scribe on Catalan Wikipedia (Discussion on La taverna) and are looking for an interface admin to enable the gadget. Would you be available to help us with this?

Looking forward to hearing from you, --Frimelle (disc.) 16:13, 22 jul 2020 (CEST)

Resposta a «Scribe Gadget on Catalan Wikipedia»
Papapep (discussiócontribucions)

Bon dia, @KRLS. Veig que has revertit una reversió meva a l'article de One Direction, que ja va diversos cops que posen el tema de la relació d'aquestes dues persones. A banda de que ja els he avisat abans (als articles personals d'ells dos) que cal posar referències, en vaig buscar a veure si era realment cert, i no vaig ser capaç de trobar res que refermés el que havien afegit, i ho vaig tornar a treure. M'he perdut alguna cosa que causi que realment el text hi hagi de ser? Salut!

KRLS (discussiócontribucions)
Papapep (discussiócontribucions)

Ostres, he badat. Res, ho has fet perfecte. Gràcies!

Resposta a «One Direction i companyia»
Fem la Viquipèdia Top 10 (discussiócontribucions)

Hola! vaig una mica perdut, no se gaire com va això per crear articles, millorar-los i aquestes coses... que m'aconselles per començar?

KRLS (discussiócontribucions)

Et recomano començar amb la traducció d'un article des d'un altre idioma. Pots començar un article a la teva pàgina de proves (Usuari:Fem la Viquipèdia Top 10/proves) i després ja el traslladarem a l'espai de nom.

Resposta a «Cercant un mentor»