Usuari Discussió:KajenCAT/Arxiu 1

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca


Reanomenar articles

Hola KajenCAT. Si trobes que una article li has posat un títol incorrecte el pots reanomenar tu mateix, en aquest enllaç s'explica com fer-ho: VP:Reanomenaments. Si tens qualsevol dubte no t'estiguis de preguntar.--Kette~cawiki (disc.) 13:01, 26 juny 2020 (CEST)

Hola @Kette~cawiki! Disculpa, sóc novell a Viquipèdia i havia llegit que només ho podien fer certs usuaris i he suposat que jo no podia. En tot cas, he llegit en la pàgina que m'has enllaçat que es pot reanomenar si no genera controvèrsies però no em queda clar el procediment de fer-ho. S'ha de dur a terme a través de redireccionaments? Gràcies per l'ajuda! Només porto un dia aqui i la comunitat de la Viquipèdia és meravellosa.--KajenCAT (disc.) 16:27, 26 juny 2020 (CEST)

plantilla eleccions

Et felicito per la iniciativa.

T'he desplaçat el teu comentari dins la mateixa discussió perquè quedés diferenciat i cronològic amb el contingut previ. És un tema menor, però que ajuda a seguir el fil.Ignora aquesta frase, que estava jo equivocat, l'has escrit on tocava.

No ho recordava, però si veus els darrers comentaris, es proposava fer servir {{infotaula esdeveniment}}. És una infotaula genèrica, com el seu nom indica, per qualsevol cosa "que passa" de forma singular (accident, terratrèmol,..) o crònica (lliurament de premis, congressos, celebracions, etc.). És una plantilla molt versàtil i està preparada per tractar molta informació que és/pot ser comuna a qualsevol esdeveniment. A més, té parts dedicades a les dades específiques del tema.

Per tant, seria interessant "animar" el que has posat a la discussió amb un inventari de conceptes o informació que creus que li faltaria i veurem si és encaixable o cal pensar en una altra via. Pots veure exemples de diferents casos a la seva pàgina.

Per últim, no cal que ens tractis de vostè. Som molt propers amb el tractament.

Salut i bon feina amador (disc.) 13:33, 28 juny 2020 (CEST)

El text ratllat que segueix aquest missatge ha estat traslladat a Plantilla Discussió:Infotaula eleccions.
:PD: He afegit una comparativa amb la itwiki i la ruwiki que em vas dir que estaven bé, però jo les veig iguals. Pots posar un exemple d'algun cas que millorin la nostra?. Merci, amador (disc.) 17:07, 28 juny 2020 (CEST)
:: Gràcies! He estat mirant lo que proposes però, com a politòleg, enmarcar un format d'eleccions en aquest tipus de plantilla no crec que sigui gaire útil ja que limita molt la informació. Agafant-li els exemples, una proposta com la de "Dotzena legislatura de la Catalunya autonòmica" no ofereix cap tipus de dades més enllà de qui són els integrants del parlament català. No recull les respostes a aquestes preguntes; Quins partits es presenten? I els seus candidats? I els seus vots? I respecte les últimes eleccions? I els seus escons? Sobre quants? I respecte les últimes eleccions? Quanta gent són cridats a votar? Quants d'ells ho han fet? Quin percentatge seria? Tot això tenint en compte la diferència significativa entre els diferents sistemes electorals com la parlamentària, presidencial amb segona volta, model alemany, etc. Si bé l'actual plantilla electoral catalana ja ho inclou part de lo que he dit, no inclou en absolut cap element gràfic i visual.--KajenCAT (disc.) 15:29, 29 juny 2020 (CEST)
:::Entenc. El que has vist als exemples és una legislatura, no unes eleccions, per tant mostra com és el Parlament, mesa, composició, etc. millorable, segur. La plantilla electoral catalana que comentes, la tens comparada amb la italiana i rusa. Suposo que les veus quasi igual, oi?. Estàs segur que no ho havies vist en altra WP ?. Fes-li un cop d'll a la francesa a veure si s'hi acosta més al que dius. Ja em diràs. Per cert, si no t'importa, aprofito per traslladar aquestes dues interaccions a la pàgina de discussió de la plantilla per concentrar la documentació de millores. Salut !. amador (disc.) 16:07, 30 juny 2020 (CEST)

Proves

Hola KajenCAT. L'espai principal, on es publiquen els articles que són consultables, no és el lloc adient per fer proves, i molt menys a l'espai de plantilles. Consulta aquest enllaç: Viquipèdia:Sobre les proves.--Kette~cawiki (disc.) 18:48, 29 juny 2020 (CEST)

Essent sincer, no en tinc ni idea a que et refereixes. Demano disculpes si he retocat alguna cosa sense voler.
Se m'ha oblidat signar --KajenCAT (disc.) 19:57, 29 juny 2020 (CEST)
Plantilla:Https://www.geoguessr.com/.--Kette~cawiki (disc.) 20:17, 29 juny 2020 (CEST)
Ah, ho he fet malament? Volia fer-ho de la mateixa manera que les plantilles dels partits polítics ja que en el quadrat em sortia un error similar que quan feia les plantilles electorals en partits que no estava enregistrats. T'agraïria si em poguessis explicar com es procedeix. Gràcies per la paciència :D --KajenCAT (disc.) 20:56, 29 juny 2020 (CEST)
Tens l'enllaç en aquest mateix paràgraf, que implica fer proves. A la Viquipèdia es pot tocar «quasi tot», per això por arribar a ser perillós el tocar coses com plantilles que poden afectar a molts articles. Ves amb compte.--Kette~cawiki (disc.) 21:14, 29 juny 2020 (CEST)

Manquen referències a Assalt a l'ambaixada espanyola de Guatemala

Hola KajenCAT/Arxiu 1,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a treballar per millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre a citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte, podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió o traslladar-lo a la La taverna
Aquest recordatori és en motiu de l'article Assalt a l'ambaixada espanyola de Guatemala. --Kette~cawiki (disc.) 18:53, 29 juny 2020 (CEST)

La meva intenció era anar ampliant l'article quan tingués moments lliures ja que disposo de bastants articles acadèmics al respecte (i sincerament pensava que ja havia ficat referències al respecte). --KajenCAT (disc.) 19:59, 29 juny 2020 (CEST)
Doncs no en té ni una sola. Recorda un dels pilars de la Viquipèdia: Viquipèdia:Verificabilitat. Un article sense referències pot ser proposat per esborrar-lo.--Kette~cawiki (disc.) 20:14, 29 juny 2020 (CEST)
Sí, ja m'he donat compte. En sóc conscient de la importància de les referències.--KajenCAT (disc.) 20:56, 29 juny 2020 (CEST)

Drets d'autor, còpies i traduccions

Recorda: Si tradueixes un article d'una altra viquipèdia, encara que només sigui un fragment, cal reconèixer-ne els autors originals posant la plantilla {{traduït de}} a la pàgina de discussió de l'article. Pots seguir l'enllaç per veure les instruccions de la plantilla. --Kette~cawiki (disc.) 18:54, 29 juny 2020 (CEST)

@Kette~cawiki: Disculpa la demora. Respecte el que comentes, si la traducció es fa a través d'això, no cal, oi? --KajenCAT (disc.) 16:02, 20 jul 2020 (CEST)
Sí cal, no deixa de ser una traducció d'un altre projecte. La diferència és que aquesta traducció és assistida pel traductor de Viquipèdia.--Kette~cawiki (disc.) 21:30, 20 jul 2020 (CEST)

Benvingut

Enhorabona per la intenció d'ampliar articles no occidentals, si tens dubtes, pregunta!--barcelona (disc.) 22:39, 18 jul 2020 (CEST)

@Barcelona: Moltes gràcies ^^, un honor poder comptar amb una viquipedista experta!--KajenCAT (disc.) 16:14, 20 jul 2020 (CEST)

Nous articles

Bones! Endavant amb la creació d'article. Pensa en vincular els nous articles que facis amb el seu ítem a wikidata, així tot és més fàcil. També t'animo a posar-hi la infotaula corresponent, en aquest cas si els articles són de subdivisions territorials pots posar {{IGP}}. Si no ho saps fer pregunta.--Medol (disc.) 12:44, 20 jul 2020 (CEST)

Rebel·lió malgaixa de 1947

Hola KajenCAT. En aquest article tens varies referències amb l'etiqueta «revolt» (<ref name ="revolt">) amb continguts diferents i dona error a la secció de referències. Cal canviar aquesta etiqueta o eliminar-la si no es repeteix la referència. Si tens qualsevol dubte no t'estiguis de preguntar.--Kette~cawiki (disc.) 16:52, 1 ago 2020 (CEST)

Banderes a la portadsa

Hola Kajen, benvingut a Viquipèdia. M'ha sobtat vore que has afegit banderes a les notícies de la portada. ¿Has consensuat la normativa abans amb més usuaris? és un canvi prou cridaner, i és la primera vegada que es fa. Una abraçada.--TaronjaSatsuma (disc.) 19:15, 9 ago 2020 (CEST)

Categoria petita a Illes en disputa

Recorda: S'ha consensuat que les categories continguin un mínim de cinc elements a curt termini. Pots trobar-ne més informació aquí.

Les categories massa buides seran eliminades pel procediment ràpid tret que es consensuï una excepció per necessitats estructurals.
Aquest recordatori és en motiu de Categoria:Illes en disputa. --Kette~cawiki (disc.) 14:29, 10 ago 2020 (CEST)

Senegal

Bon vespre i molt bona feina amb els articles sobre les eleccions al Senegal! Una coseta: en català, el nom del Senegal porta article al davant. Així doncs, direm «eleccions presidencials del Senegal», o «es van celebrar eleccions al Senegal». Salut!—Leptictidium

Obiter dicta

Només a títol d'informació, la traducció literal seria: "obviant lo dit".--Isidre blanc (disc.) 19:26, 23 ago 2020 (CEST)

Categoria petita a Política de Tanzània

Recorda: S'ha consensuat que les categories continguin un mínim de cinc elements a curt termini. Pots trobar-ne més informació aquí.

Les categories massa buides seran eliminades pel procediment ràpid tret que es consensuï una excepció per necessitats estructurals.
Aquest recordatori és en motiu de Categoria:Política de Tanzània. --Kette~cawiki (disc.) 13:02, 27 ago 2020 (CEST)

@Kette~cawiki: Hola! M'imagino que és un missatge automàtic, però per si de cas, només dir-t'he que en sóc conscient i tinc previst avui fer els articles suficients per superar el mínim. Salut, KajenCAT (disc.) 11:57, 28 ago 2020 (CEST)
Sí, són missatges predefinits com pots veure a l'avís que hi ha a la categoria. Si tens previst arribar al mínim en poc temps no n'has de fer cas, quan tingui 5 articles tu mateix treus l'avís, les «categories petites» s'esborren a partir d'una setmana. Bona feina!--Kette~cawiki (disc.) 12:10, 28 ago 2020 (CEST)

Reversió "Actualitat"

Perdona, en aquest moment des del mòbil no em puc estendre. Si cal ja ampliaré. El text que has posat no es correspon amb la notícia de referència. La "teva" notícia era xocant i no massa comprensible. --FranSisPac (disc.) 18:55, 28 ago 2020 (CEST)

A veure si llegim el mateix: «La Unión Europea estudiará ampliar las sanciones», o «si el proceso de diálogo no avanza, la UE estudiará en la cumbre de septiembre nuevas sanciones» (europapress); «amenazó el viernes a Turquía con nuevas sanciones», o «"Si no hay avances del lado de Turquía, podríamos elaborar una lista de nuevas medidas restrictivas" que sería discutida en la cumbre de la UE el 24 de septiembre» (infobae) no és el mateix que "han acordat sancions contra Turquia". El que segons sembla sí ha passat és que «los 27 ministros de la UE acordaron nuevas sanciones a dirigentes turcos presuntamente implicados [...] Hasta ahora solo dos dirigentes turcos se vieron afectados por estas sanciones», és a dir, han ampliat la llista de dirigents sancionats (infobae). Ho sento, torno a revertir! Cordialment, --FranSisPac (disc.) 01:30, 29 ago 2020 (CEST) Vist que hi ha intervingut més gent, ho deixo, però segueixo estant-ne en desacord. --FranSisPac (disc.) 01:35, 29 ago 2020 (CEST)

@FranSisPac: Abans que res, des de la meva perspectiva, crec que a les notícies de la Viquipèdia no s'hi pot estendre gaire i, per tant, és obvi que no podràs ser mai tan precís com voldries. Òbviament, també s'ha d'evitar en caure en títols sensacionalistes o fake news. Respecte a la notícia, es tracta d'un "anunci", "declaració", "amenaça" (això ja és subjectiu) que fa una reunió (informal crec) de tots els ministres d'Afers Exteriors dels estats membres de la UE (De fet, parlen també de Bielorússia i alguna altra cosa més, però com que no em cabia les dues coses, he prioritzat parlar-ne de la més rellevant de les dues). La qüestió és que es tracta d'una notícia molt important que arriba enmig de tensió màxima entre Turquia i Grècia+Xipre (i aliats) que la dona l'Alt Representant Josep Borrell en què anuncia que els ministres han acordat que es prepari un paquet de sancions contra Turquia amb un ultimàtum bàsicament. O sigui, no han sancionat a ningú encara i és possible que aquestes sancions siguin molt més importants. De fet, tan important és la notícia que Turquia ja l'ha respost en poques hores rebutjant-la. Espero que entenguis millor la meva postura. Si hi ha alguna cosa que no et convenç, fes-m'ho saber. Salut, KajenCAT (disc.) 10:42, 29 ago 2020 (CEST)

Ibéydé

Bones! Anava a proposar l'article Ibéydé per esborrar, però he pensat que abans millor parlar amb tu. Podries incorporar alguna referència que faci l'article admissible? No apareix a cap mapa, les coordenades són del mig d'un desert. De passada, estaria bé ampliar-lo una mica. Gràcies per avançat.--Medol (disc.) 17:00, 5 set 2020 (CEST)

@Medol: Hola Medol! Gràcies per l'avís. Ja he ficat la referència i he afegit alguna informació més. Qualque altre cosa, m'avises! KajenCAT (disc.) 17:36, 5 set 2020 (CEST)
@Medol: P.D: En Google Maps no surt la població, però en aquest mapa. És lo que té no ser un país occidental, que només surten les poblacions grans.

Categories amb menys de 5 articles

Hola. Veig que has creat la categoria "Atemptats del 2020". Has de tenir en consideració que hi ha una norma a la Viquipèdia que diu que per a crear una categoria fa falta que hi hagi cinc articles. Aquesta només en té dos. T'ho dic, perquè és probable que te l'esborrin. Només s'hauria de crear una categoria quan ja hi ha els cinc articles. Igualment, l'havies posat dins de Política del 2020 i l'he treta perquè no considero que un atemptat formi part de la política, i seguint també el que fa la Wikipedia anglesa.--Jordi_G (parlem-ne) 21:08, 20 set 2020 (CEST)

Bones @Jordi G:. En sóc conscient del mínim com pot veure la meva discussió. Tens raó respecte on ficar-lo. Quan l'havia creat no sabia on ficar-lo i, per tant, havia seguit el criteri de la Viquipèdia espanyola. Gràcies pel missatge i l'interès! Salut, KajenCAT (disc.) 21:22, 20 set 2020 (CEST)
Sí, ja veig que hi ha altres missatges on t'ho diuen. Ho hauria d'haver-ho llegit abans. Més que res t'ho he dit perquè algun cop m'havia trobat que m'esborraven la categoria abans que hagués tingut temps de tenir els cinc articles i he pensat que sembla que ets bastant nou i potser no ho sabies. Salutacions i et felicito per tota la feina que estàs fent.--Jordi_G (parlem-ne) 21:26, 20 set 2020 (CEST)

Categorització

Hola KajenCAT. Veig que estàs fent molt bona feina amb el tema de la categorització dels anys. Només dues coses que podries millorar:

Si tens dubtes, fes-m'ho saber. Pau Cabot · Discussió 09:03, 12 oct 2020 (CEST)

@Paucabot: D'acord, moltes gràcies!
 • Creus que és millor reanomenar Desastres a Catàstrofes? O vice-versa? Personalment, crec que és millor passar de Catástrofes naturals a Desastres naturals ja que així també coincideix amb la categoria mare.
 • D'acord! A vegades se'm fa díficil trobar-la i, per això, no fico res. A més, he vist que algunes de les categories que has afegit no existeixen, com succeix amb la Categoria:Controvèrsies del 2019
 • Una cosa, respecte la categoria Escàndol Trump-Ucraïna, per què l'has borrat de Rudolph Giuliani i Volodímir Zelenski, dos dels principals implicats en l'escàndol i, a més, complirien el mínim de 5. I lo mateix succeix amb Jeffrey Epstein, l'altre escàndol.
Salut, KajenCAT (disc.) 12:50, 12 oct 2020 (CEST)
 • Jo deixaria catàstrofes ja que és el nom de la categories més antigues. Categoria:Catàstrofes és del 2015 i Categoria:Catàstrofes naturals, del 2009.
 • No he creat la Categoria:Controvèrsies perquè té problemes de completesa (veges el següent punt) i perquè no tenc gaire clar que és una controvèrsia i que no: crec que és un tema massa controvertit per crear una categoria.
 • A les categories no hi van coses que tenen qualque relació amb el tema, hi van coses directament relacionades amb el tema o que són el tema. Posar Rudolph Giuliani a la Categoria:Jeffrey Epstein em sembla com posar Novak Djokovic a la Categoria:Rafa Nadal. Crec que la cosa milloraria si la categoria fos Categoria:Cas Jeffrey Epstein.
 • En general, veig que estàs clonant el sistema de categories de :en aquí i això és un problema perquè aquí tenim un sistema de categorització una mica diferent. En lloc de clonar categories directament, mira abans quin arbre de categories tenim aquí i si les noves categories que estàs a punt de crear dupliquen o col·lisionen amb les existents. Pau Cabot · Discussió 13:05, 12 oct 2020 (CEST)
@Paucabot:
 • D'acord, avui començaré el procés d'homogeneïtzació
 • Hahaha, d'acord
 • D'acord, és que he agafat com a referència la Viquipèdia anglesa perquè crec que és una de les Viquipèdies per excel·lència en aquest tema i tot sent conscient de que la manera de categoritzar és una mica diferent (ja m'havien avisat) però no he sapigut trobar res que descrigui aquesta manera excepte el Llibre d'estil on no especifica gaire aquests aspectes. A més, un dels altres motius és trobar articles en que no estan categoritzats per anys. Intentaré anar més al "tanto".
Gràcies per la teva ajuda! KajenCAT (disc.) 13:26, 12 oct 2020 (CEST)
P.D: Vull afegir que no crec que no estic d'acord amb el criteri que has emprat per decidir si incloure a la Categoria:Jeffrey Epstein ja que exclous algunes persones però altres no. Per tant, el que faré per complir el límit mínim de 5, serà suprimir de facto aquestes categories i com que ficar-los a la categoria Escàndols del 2019 perdrà bastant de sentit, també suprimiré de facto aquesta categoria. Per tant, revertiré tot el que hagi fet en aquest aspecte. Salut --KajenCAT (disc.) 15:34, 12 oct 2020 (CEST)

Càpsula del temps

Hola. No sóc un dels organitzadors, però sí que hi envie els premis en nom d'Amical (i no sense dificultats). Però pel que veig en estes edicions, te les està contant totes correctament, no? no se n'ha deixar cap. Preguntaré per si se m'escapa alguna cosa, però la màquina deuria de reconéixer tot.--TaronjaSatsuma (disc.) 21:16, 16 oct 2020 (CEST)

Traduccions

No tenia ni idea. He traduit algunes baronies que em va semblar suficient l'explicació (agafant la castellana que es la que millor tradueix el Google), altres l'explicació és massa superficial i he creat l'article de nou. Se suposava que el material a la wiki era lliure i ignorava aquesta norma, he estat uns anys sense colaborar-hi gairebé i es devia instaurar en aquest temps. Els articles a la castellana són traduits segurament de l'anglesa i no hi diu res de que siguin traducció, però jo esmenaré igualment l'omissió aviat.. --joc (disc.) 18:12, 25 oct 2020 (CET)

Aclariments

Perdona, es que m'ha agafat per sorpresa. Es veu que es posa a la pàgina de discusió, segur no? Com puc saber els codis de les llengues?. M'interesen el castella, anglès, frances, italià, portuguès, occità, sard i cors. Quasi sempre els meus articles són originals, fins i tot alguns inedits a la resta de viquipedies, però em convé saber-ho per si acàs creo algun article ajudat pels traductors de llengues menys habituals (azeri, turc, rus...)--joc (disc.) 18:26, 25 oct 2020 (CET)

Croada contra els llibres publicats

No entenc la croada que has encetat contra els llistats d'obres dels escriptors. Aquests llistats formen part del llibre d'estil implícit de les biografies d'escriptors. Es podria limitar o fer un article propi si hi hagués 100 obres publicades per un mateix autor, però no és el cas. El llistat d'obres d'un escriptor no fa esdevenir un article CV, sinó el to general de l'article. Crec que hauries de revisar les teves edicions relacionades amb aquesta qüestió.--KRLS, (disc.) 12:48, 28 oct 2020 (CET)

@KRLS: Aquí no hi ha cap croada, sinó una revisió del contingut degut l'enorme problema que he vist que existeix a la Viquipèdia (que creia que era molt menor) en que hi ha molta promoció dels escriptors, professors i autors amb molt poca significància amb una informació excessiva sobre ells que es dediquen més a explicar on han estudiat i, especialment, quins llibres han fet. Aquesta quantitat de llibres que, per cert, superen de lluny a qualsevol Premi Nobel, científic, científic social o filòsof de rellevància. En un comentari recent teu, menciones que miri AdQ. D'acord, agafo un article bibliogràfic molt molt famòs, Winston Churchill. En té una mica més que del autor que estem parlant. Això significa que l'autor és la meitat d'important que Churchill, oi? --KajenCAT (disc.) 13:15, 28 oct 2020 (CET)
Quan un contingut creus que no és adequat però no infringeix cap norma, abans d'esborrar-lo, cal obrir un tema de debat a la pàgina de discussió. La teva edició d'esborrat de contingut que no contravé cap norma, en ser repetida pot ser considerada vandalisme. Anem amb compte si us plau.--Kette~cawiki (disc.) 13:48, 28 oct 2020 (CET)
@Kette~cawiki: Aquest avís em sembla un atac personal més que un recordatori amb bona fe. Totes les ediccions d'esborrat que hagi fet s'ha avisat al creador i/o contribuidor principal sempre quan hagi fet alguna edicció en els últims anys i el motiu d'esborrar directament en canvi de començar a editar-lo és que crec que suposa més aviat un mal que un bé per la Viquipèdia al ser un contingut que, al meu entendre, suposa una violació de les normes. --KajenCAT (disc.) 14:06, 28 oct 2020 (CET)
Quina norma incompleix una llista puntejada de les obres d'algú? VP:EA#Obres_o_llistes_d'informació. Atac personal? això que insinues és molt greu → queixes aquí.--Kette~cawiki (disc.) 14:17, 28 oct 2020 (CET)

Pàgina d'usuari

T'he esborrat la pàgina d'usuari perquè tens dret a esborrar-la. Si m'ho demanes, te la restauraré sense problemes. Els conflictes entre editors són habituals i hem d'evitar pensar que són personals. Tots volem el millor per la Viquipèdia. Com has vist per la reacció de diversos usuaris, el consens és el que et comentava, tanmateix t'animo a proposar un canvi de criteri a la Viquipèdia:La taverna.--KRLS, (disc.) 16:15, 28 oct 2020 (CET)

@KRLS: Vaja, que estrany el teu company @Kette~cawiki: opina exactament el contrari, deia que no tenia cap dret. No sé perquè penses que la meva sol·licitud d'esborrar-lo estigui relacionat amb tu ja que tenia intenció fer-ho sí o sí. I, si us plau, no vec cap consens (3 persones representen els més de 1.000 editors?). Considero que el criteri i el sentit comú és evident... Que puc estar equivocat jo? Evidentment que sí però fins ara no m'heu ofert cap explicació convincent de perquè s'hauria de permetre llistes exhaustives de llibres, obres, pel·lícules, cançons de persones que lo suficientment significants per tenir entrada a Viquipèdia però que sens dubte no estan a aquesta altura com per ficar tots els llibres perquè sí. Això és CV, ergo una violació de les normes. En tot cas, almenys ja ho entenc perquè la Viquipèdia té un problema tant greu amb la promoció i CV. No us equivoqueu, no tinc cap mena d'intenció d'abandonar aquesta "croada" com diu KRLS. Salut.--KajenCAT (disc.) 16:59, 28 oct 2020 (CET)
@KajenCAT: Sí que t'han "ofert cap explicació", com ara aquesta una mica més amunt: "El llistat d'obres d'un escriptor no fa esdevenir un article CV". Per tant, t'agrairia que deixessis d'indicar amb plantilles allò que no és ni és fruit de cap consens com has fet aquí. --AlbertRA (disc.) 18:38, 28 oct 2020 (CET)

CV

La meva opinió és que usem la plantilla CV quan s'usa un llistat de suposats mèrits per encobrir la manca admissibilitat duna persona. Normalment són els interessats, els seus becaris o afins qui pengen tot un seguit de publicacions acadèmiques (equivalents a les de qualsevol professor universitari) o bé llibres que no han tingut cap ressò (si es tracta d'un escriptor de ficció). No crec que toqui, per tant, posar-la en un cas com Josep Fontana, que és més que obvi que té mèrits per a un article. En els casos d'autors rellevants les obres estan més que justificades, es posen en llistat si no s'amplien en paràgrafs o articles independents. No és una violació de les normes, és la informació mínima que s'espera d'un escriptor --barcelona (disc.) 08:04, 29 oct 2020 (CET)

@Barcelona: Gràcies per la teva opinió. Entenc el que vols dir i en gran part ho comparteixo. En tot cas, aniré més en compte en actuar només en els casos molt més evidents. Salut, KajenCAT (disc.) 09:28, 29 oct 2020 (CET)
el registre d'autoritat per si sol no val, però per això parlo de casos evidents--barcelona (disc.) 09:47, 30 oct 2020 (CET)
@Barcelona: Sí entenc, però la pregunta no estava pas relacionada amb el tema de CV. El dubte em sorgeix perquè fa uns dies algun viquipedista em va treure l'avís de FR justificant que ja hi havia registre d'autoritat, però ara mateix no me'n recordo on. --KajenCAT (disc.) 10:05, 30 oct 2020 (CET)
Pot ser et refereixes a aquest edició? Si és el cas no vaig treure l'avís de FR, vaig treure FVA que implica dubtes sobre la manca d'admissibilitat. Al registre d'autoritats es pot comprovar, en aquest cas, que hi ha prou informació per no considerar-lo «dubtós d'admissibilitat». L'avís de FR continua al seu lloc.--Kette~cawiki (disc.) 11:22, 30 oct 2020 (CET)

Contactar en privat

Hola, pots, si us plau, enviar-me un mail amb alguna tef o mail per contactar amb tu off-wiki?. T'haig de comentar un tema. Merci, amador (disc.) 15:12, 30 oct 2020 (CET)

@Amadalvarez: Hola, t'he enviat un missatge a Signal ja que m'han passat al teu contacte al no aconseguir enviar-te un correu. --KajenCAT (disc.) 17:30, 30 oct 2020 (CET)

Categoria petita a Relacions bilaterals

Recorda: S'ha consensuat que les categories continguin un mínim de cinc elements a curt termini. Pots trobar-ne més informació aquí.

Les categories massa buides seran eliminades pel procediment ràpid tret que es consensuï una excepció per necessitats estructurals.
Aquest recordatori és en motiu de Categoria:Relacions bilaterals. --Kette~cawiki (disc.) 14:38, 2 nov 2020 (CET)

Sobre la meva revisió de Cop d'estat de 1964 al Gabon

Com a comentari general sobre l'article, penso que caldria reduir moltes referències personals o, com a mínim, eliminar-ne els enllaços que mai haurien de sortir del vermell, crec.

Alguns punts sobre les correccions / canvis que hi he fet, en bastants casos mirant la versió (original) anglesa i sovint contrastant amb la versió francesa —que, per cert, també seria traducció de l'anglès— i altres articles. Alguns canvis són millores de traducció de collita pròpia o intents de fer que les coses s'entenguin millor (val a dir que la redacció anglesa no és cap meravella).

 1. "gabonés", amb accent tancat, seria correcte si l'article estès escrit en variant valenciana.
 2. "recolzar", amb el sentit de "donar suport", no és massa correcte tot i que s’utilitza sovint; es pot consultar "recolzar o donar suport" a l’Optimot.
 3. La frase citada, del servei secret francès, no és pas de fàcil traducció del francès, com pots veure, si l’entens, en aquest enllaç.
 4. He modificat algunes traduccions de la clàusula introductòria "however" substituint el categòric "no obstant això" per expressions menys contradictòries, com ara "de totes maneres", "però", "en qualsevol cas", etcètera.
 5. André Gustave Anguilé (un dels enllaços que trauria) era polític i diplomàtic. No sé per què el qualifiquen de "tècnic", que potser sí era el seu estil d’actuació.
 6. Sobre els articles precedint, o no, els noms dels països, he fet servir una font primària, esadir.cat, i també els articles corresponents a la VP.
 7. He detectat que algun enllaç donava error (crec que a la referència "5"), però no he treballat aquest aspecte. Tu mateix.

Cordialment, --FranSisPac (disc.) 01:02, 3 nov 2020 (CET)

P.S. T'agrairia que recuperessis, encara que no tingui cap contingut (sols el "Babel"?), la teva pàgina d'usuari. Dialogar amb un "enllaç vermell" em provoca un cert malestar. Gràcies.

@FranSisPac: Moltes gràcies per la teva ajuda i pels teus comentaris ja que em serveixen per millorar en futurs articles. M'he donat compte massa tard que he passat per alt alguns errors obvis com "gabonés". Respecte André Gustave Anguilé, quan vaig veure la paraula "tècnic" vaig pensar que es feia referència a aquell havia sigut un funcionari o un alt càrrec però després de consultar-ho aquí, he vist que va ser Secretari General de l'Assemblea Territorial, el predecessor de l'actual Assamblea Nacional i va passar per diferents càrrecs ministerials abans del cop. Per tant, serà millor que que ho canviï per "ministre". En aquests dies, aniré pollint enllaços vermells (o treure'ls si realment són molt poc rellevants), referències, ... :Respecte la resta de coses, ho tinc en compte! Gràcies de nou, KajenCAT (disc.) 11:28, 3 nov 2020 (CET)