Usuari Discussió:Kette~cawiki

Dreceres ràpides: navegació, cerca

Sobre aquest tauler

Modifica la descripció

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Kette~cawiki/Arxiu 1 en data 13-12-2015.

En clicar «Afegeix el tema», esteu acceptant les nostres Condicions d'ús i esteu alliberant irrevocablement el vostre text sota la llicència CC BY-SA 3.0 i la GFDL
Pobretusuari (discussiócontribucions)

Bona tarda. En relació als canvis revertits en l'article "Joc del truc", un parell de dubtes sense cap acritud:

  1. S'han revertit canvis que no tenen res a veure amb temes controvertits. En la meva edició vaig adaptar la redacció del text a l'estàndar normatiu oficial valencià (AVL), en el lèxic i en la flexió verbal, per tractar de cultura valenciana (exemple: la normativa valenciana prefereix "depositar" front a "dipositar"; com es pot observar en el diccionari normatiu http://www.avl.gva.es/lexicval/?paraula=dipositar està redirigint a http://www.avl.gva.es/lexicval/?paraula=depositar). Si us plau, doneu-me el vist i plau per a tornar a introduir els canvis o els motius per a no fer-ho.
  2. S'està considerant "vandalisme" modificar la denominació "País Valencià" > "Comunitat Valenciana", quan el "consens *implícit* assolit pels administradors" és que "es prefereix (no s'obliga) el terme País Valencià per al territori, història o cultura"? No seguir una preferència d'un acord implícit és vandalisme? M'agradaria tenir clares les normes del joc.
  3. Com s'aconsegueix aquest consens implícit? Prefixant uns criteris (preferències), bloquejant per vandalisme als que no segueixen aquestes preferències, i després utilitzant l'homogeneïtat resultant com un consens implícit? És la Vikipèdia una enciclopèdia lliure, sempre que la llibertat coincideixi amb una línia editorial controlada per 21 persones? Encara a risc que em bloquegeu per exposar el meu dubte, ho havia de preguntar.
  4. Una darrera pregunta. Segons el consens implícit aconseguit pels administradors de Vikipèdia, entenc que és necessari modificar els articles "País Valencià" i "Comunitat Valenciana" (CV redirigeix a PV), perquè sigui "Comunitat Valenciana l'article principal i que en ell es canviïn totes la mencions a "País Valencià" que hagin de ser "Comunitat Valenciana". Si us plau, validadme que aquest canvi no es va a interpretar com vandalisme, i m'ofereixo a fer-lo.
Pau Colominas (discussiócontribucions)

Bona tarda, Com he fet a la meva plana de discussió, et responc aquí també.

  1. Malauradament no conec l'estàndard normatiu valencià, així que en aquest punt no et puc ajudar. Jo no t'he revertit pas com canvi lingüístic i no m'atreveixo a entrar en aquest debat. Altra vegada, em sap greu no poder-te ajudar en això.
  2. El consens no l'han assolit els administradors, sinó els editors. Així s'explica a Viquipèdia:Temes controvertits/País Valencià, que es va consensuar després d'un debat entre tota la comunitat. És cert que es prefereix (no pas s'obliga) però fixa't una cosa: si dos usuaris prefereixen termes diferents, no farem més que entrar en una guerra d'edicions. Un fent canvis en un sentit i un cap a l'altre. Per tant, s'adopta la forma preferida per evitar centenars d'edicions, una rera l'altra, canviant la terminologia. No considero (a títol personal) que les teves edicions siguin vandàliques, sinó fruit d'un desconeixement de la normativa i el consens vigents.
  3. Els consensos s'assoleixen seguint un procés de presa de decisió, on opina tota la comunitat amb total llibertat i d'on en resulten textos que serveixen de guia posterior.
  4. Abans que res, altra vegada puntualitzar que els consensos provenen dels editors, no pas dels administradors. Pel que fa aquest canvi, t'aconsello que ho proposis a Discussió:País Valencià. Jo sóc un simple editor i no tinc cap autoritat per "validar-te" aquest tipus de canvis.

Resto a la teva disposició pel que necessitis.

83.52.230.29 (discussiócontribucions)

Pobretusuari, em pareix que has topat amb un intransigent dels últims de la corda. Un altre canvi amb "criteri". Encara estem apelant a l'autoritat i zero arguments senyor Kette-cawiki? Si encara no ha entrat en raó i continua fent de les seues és que no tinc cap influència, tristament. Li aconsellaria que es traslladara al nostre país a votar, perquè em sembla que cap partit amb representació renega d'Espanya o vol canviar-li el nom a la comunitat autonòma i menys posar-li eixe nom, o fer cap canvi substancial que propície el regionalisme propi. Fixe's que encara estan tractant amb la barrera provincial, com si estiguérem atrassats vint anys respecte a vostès. No sé, si té alguna queixa el senyor omnipotent administrador, tal volta que passe per la finestreta de la lògia més propera.

83.52.230.29 (discussiócontribucions)

Tampoc tinc cap fe que es responga cap de les preguntes que has formulat. Sol passar que el moderador, administrador de torn impose els seus criteris personals o un suposat consens fet en les ombres del qual mai tindràs cap notícia per davant de cap raonament o fet provat. També es fa al contrari, però aquestos casos solen ser més sagnants.

Resposta a «Canvis revertits a "Joc del truc"»

Batalla de Pieve al Toppo

2
Resum per Kette~cawiki

No cal crear una taula quan ja tenim plantilles amb aquesta funció.

Dante8919 (discussiócontribucions)

Moltes gràcies Kette -cawiki:

Intentaré resoldre la qüestió de la taula

Dante 8919

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

A la documentació podràs trobar tot el que necessites. Bona feina!

83.46.70.112 (discussiócontribucions)

Els teus canvis són arbitraris i atempten contra la raó, pregaré per la teua prompta solidificació. Com pots entendre no tinc cap fidelitat vers tu. Si tens les mans lligades és el teu problema, una rectificació a temps podria solucionar-ho. Si ens posen a buscar referències, jo trobaria més. És un fet.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

No son canvis arbitraris, son reversions a una edició anterior quan no es respecten les normes del nostre projecte. De fet pots comprovar que no s'han revertit totes les teves edicions.

83.46.70.112 (discussiócontribucions)

El "vostre" projecte està teledirigit i no és inclusiu ni rigorós. Pot ser cosa dels nostres temps erràtics, però no és excusa. Estàs actuant injustament i ho saps, demanaré ajuda si cal a instàncies superiors.

Resum per Kette~cawiki

Presentació d'imatges en galeria.

QuimGV (discussiócontribucions)

Moltes gràcies per l'ajuda i la paciència.

He inclòs les imatges en una galeria. Ara es veu més recollit. Tot i què no sé si és la millor manera o ho podem millorar.

Gràcies!

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Pots provar fins que trobis la millor manera de fer-ho. Ara bé, les proves millor si les fas a la teva pàgina de proves.--Kette~cawiki (disc.) 22:08, 6 ago 2017 (CEST)

Dante8919 (discussiócontribucions)

socorro SOS a Kette-cawiki:

Soc Dante 8919, m'he posat a seguir les instruccions per fer la taula a la pàgina: Plantilla:Infotaula conflicte militar/ús seguint l'idioma informatic que estava posat en aquesta plantilla i m'ha sortit una taula molt bé, però ara no sé si m'he caregat la plantilla? no sé com traslladar-la a la pàgina de la batalla.

SOS assistència, gràcies per endavant

Dante8919

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

A la plantilla no has de fer res, només copiar els paràmetres que hi ha en blanc a la pàgina de l'article. Ja he revertit els canvis que has fet.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

T'he deixat una mostra, ara et toca acabar la feina. Quan estiguis elimina els paràmetres que no has fet servir. Més tard si en necessites els tornes a copiar de la documentació de la infotaula

Paracel63 (discussiócontribucions)

Bondia! Gràcies per volgut millorar el peu d'aquest article. El enllaç fins a Commons va destrossar la llista de referències. En la meva edició vaig provar de evitar que la llista d'enllaços interns sigui al peu extrem. No va ser totalment obedient al nostre llibre d'estil. Personalment, sóc més acostumat al llibre d'estil utilitzat al svwp i enwp, on aquests enllaços interns són introduïts per sobre la llista de refèrencies. Salutacions. :-)

Ramoncm98 (discussiócontribucions)

Hola, he rebut un missatge on em dones consells per millorar la creació de la pàgina que he fet (NRZ)i hi estic d'acord. Només m'agradaria saber, si és possible, què podria fer perquè el meu article estigués bé i accEptat per la Viquièdia. Gràcies

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

No hi ha una formula màgica però ajuda molt llegir els enllaços que t'he deixat, amb això tens prou per començar a entendre com funciona la Viquipèdia. A la teva pàgina de discussió tens un missatge de benvinguda on trobaràs enllaços molt interessants com la guia bàsica, de fet, aquest missatge (el de benvinguda) te aquesta funció, mostrar per on començar. També vull recordar-te que la Viquipèdia és un treball d'equip, sempre hi haurà algú per donar-te un cop de ma. Llanceu-vos-hi!

Quinzena de la Qualitat de 2016

1
Resum per Kette~cawiki
  1. QQ16
Panotxa (discussiócontribucions)

El 16 de desembre comença la Gran Quinzena Anual de la Qualitat. Et convido a participar, i a apadrinar, si ho creus convenient, alguna categoria específica. Per al millor seguiment del volum d'edicions es recomana incloure #QQ16 en el resum d'edició Si creus que hi ha coses a millorar, encara estem a temps!

Resum per Kette~cawiki

Manca de referències resolta

Juliajg93 (discussiócontribucions)

Bon dia!

Moltes gràcies per haver marcat l'article dels Calissons amb la plantilla de manca de referències. N'he afegides un parell i he enretirat la plantilla.

Salutacions!

Vriullop (discussiócontribucions)

He tancat la candidatura. El suport rebut és majoritari però insuficient per prendre una decisió favorable d'acord amb els paràmetres indicats a Viquipèdia:Candidatura a administrador. Les objeccions són per l'experiència, encara que superes àmpliament el mínim recomanat. No és cap motiu important encara que les opinions són legítimes. En la meva opinió, t'ha perjudicat el fet d'haver-hi 7 candidatures alhora. T'animo a seguir amb la bona feina i a presentar-te de nou en el futur. Bon Nadal!