Usuari Discussió:Kette~cawiki

Dreceres ràpides: navegació, cerca

Sobre aquest tauler

Modifica la descripció

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Kette~cawiki/Arxiu 1 en data 13-12-2015.

En clicar «Afegeix el tema», esteu acceptant les nostres Condicions d'ús i esteu alliberant irrevocablement el vostre text sota la llicència CC BY-SA 3.0 i la GFDL

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

(Sorry to write in English)

Resposta a «Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey»

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)
  1. This survey is primarily meant to get feedback on the Wikimedia Foundation's current work, not long-term strategy.
  2. Legal stuff: No purchase necessary. Must be the age of majority to participate. Sponsored by the Wikimedia Foundation located at 149 New Montgomery, San Francisco, CA, USA, 94105. Ends January 31, 2017. Void where prohibited. Click here for contest rules.
Resposta a «Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey»
TCuevas33 (discussiócontribucions)

Hola Kette, la pàgina no surt en els buscadors. De vegades cal esperar una mica,,,això és el que et demanava per acabar l'article. Sòc principiant. Penso, que ara ja sé com fer-ho per acabar l'article sense publicar. Gràcies pels avisos i la insistència. Millorarem .

Resposta a «poc a poc...i bona feina»
Vriullop (discussiócontribucions)

He tancat la candidatura. El suport rebut és majoritari però insuficient per prendre una decisió favorable d'acord amb els paràmetres indicats a Viquipèdia:Candidatura a administrador. Les objeccions són per l'experiència, encara que superes àmpliament el mínim recomanat. No és cap motiu important encara que les opinions són legítimes. En la meva opinió, t'ha perjudicat el fet d'haver-hi 7 candidatures alhora. T'animo a seguir amb la bona feina i a presentar-te de nou en el futur. Bon Nadal!

Resposta a «Candidatura a administrador»
Juliajg93 (discussiócontribucions)

Bon dia!

Moltes gràcies per haver marcat l'article dels Calissons amb la plantilla de manca de referències. N'he afegides un parell i he enretirat la plantilla.

Salutacions!

Resposta a «Referències a Calisson»

Enllaç web Partit Carlí de Catalunya

10
Resum per Kette~cawiki

Guerra d'edicions traspassada a les pàgines de discussió dels articles corresponents

Maurici23 (discussiócontribucions)

Aquesta web que vostè considera oficial no s'actualitza des del 2011 i no representa l'actual junta gestora del PCCC.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

És cert, no s'actualitza i possiblement estigui abandonada, però la que he revertit deixa molt clar en la seva plana d'inici que correspon a una Agrupació territorial. Com l'has deixat ara ja em sembla correcte. Per cert, tinc curiositat de saber quina és l'oficial si és que n'hi ha. Salut!

Maurici23 (discussiócontribucions)

Doncs jo crec que l'oficial aquí i ara és la de l'Agrupació, en la mesura que és "l'únic" del PCC que actualment té activitat a la xarxa. Una salutació.

Maurici23 (discussiócontribucions)

Agrairia que vigilés i intervingués en relació a les pàgines de Carles Hug i Carlime. No vull guerres d'edicions, però tampoc que m'esborrin gratuïtament.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

@Maurici23, Bradoman: he afegit la plantilla {{neutralitat}} als articles Carlisme, Carles Hug de Borbó i Parma i Comunió Tradicionalista Carlista que no podrà ser retirada fins que el contingut sigui consensuat per les parts o acordeu un punt en l'historial per revertir els articles i reprendre l'edició. Uns recordatoris: qualsevol edició ha d'aportar referències que provinguin de fonts fiables per tant no son vàlides referències de blocs o pàgines que entrin en conflicte d'interessos. L'adició o esborrament sense justificació poden ser considerats vandalisme i per tant, els seus autors, poden ser bloquejats. A aquest consens s'ha d'arribar a les respectives pàgines de discussió.

Bradoman (discussiócontribucions)

Gràcies per la teva intervenció, @Kette~cawiki. Considero que esborrar paràgrafs sencers i tornar-ho a escriure tot d'una altra manera i dient una altra cosa, encara que es mantingui la font, també és un esborrament injustificat: https://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Carles_Hug_de_Borb%C3%B3_i_Parma&type=revision&diff=17878801&oldid=17877420

L'usuari Maurici23 ha estat definitivament expulsat de la Wikipedia en castellà, on utilitzava el nom d'AndreuNin1937, perque sempre volia "apropiar-se" dels articles relacionats amb el carlisme i no hi havia manera de que referenciés gairebé res ni que respectés les contribucions dels altres usuaris (sempre amb guerres d'edicions). Tampoc respecta les normes ni sancions. Té fins i tot una pàgina on s'inclouen els seus 24 comptes titella que ha utilitzat per tal de tractar d'eludir l'expulsió. Ara arriba a la Vikipèdia en català per a continuar amb el mateix, tot i que no parla gens de català i utilitza el traductor de Google, que no sempre ho tradueix tot bé i algunes de les seves intervencions "catanyoles" fan pena.

Fa gràcia també que desqualifiqui les meves fonts afegint "militant neotradicionalista" (aquí "neo" és despectiu) davant de Rodon i Guinjoan, per tractar de questionar la seva credibilitat, quan aquest autor català cita continuament i agraeix en la introducció de la seva obra pel seu ajut a Ramon Massó, carlí d'esquerres que va ser secretari de Carles Hug. En canvi, sembla que Maurici23 no qualifica Josep Carles Clemente, l'inventor del "socialisme autogestionari carlí", com a "neo-carleshuguista" o qualsevol altra cosa.</nowiki>

Maurici23 (discussiócontribucions)

És vostè raderich, l'usuari de la wikipedia en castellà, que no parla el català i que va ser bloquejat alguna vegada per l'ús de comptes titella en guerres d'edicions, o per alguna edició apologètica del cop d'estat de 1936?

El que no entenc és perquè menysprea sempre les fonts dels altres. Si és Clemente, no val perquè va ser del PC o "huguista" (això si que és un terme despectiu), si és un historiador de mètode soci-ecònomic, no val perquè és "rojo", si és un historiador d'àmbit català, tampoc val perquè és "separatista". Li agrairia que m'expliqui això que Clemente va ser l'inventor del socialisme carlista. Això si que és de riure. Fa un segle Unamuno ja parlava del socialisme rural existent en el carlisme a la seva manera de veure. El pretendent Jaume III (1909-1931) es definia com a socialista. L'AET ja parlava de monarquia socialista a 1961. El Partit Carlista va apostar pel socialisme autogestionari amb anterioritat que Clemente escrivís els seus llibres d'història. Per cert qui més utilitza l'etiqueta de "neotradicionalista" és el teu estimat historiador neopositivista i institucionalista Jordi Canal.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Ep! Aquí no és el lloc per fer aquests comentaris. Intenteu posar-vos d'acord a les pàgines de discussió dels articles corresponents, ni aquesta pàgina ni la Viquipèdia son un fòrum.

Bradoman (discussiócontribucions)

Simplement contestar a les calumnies de Maurici23, perquè els que llegeixin això no es pensin que diu la veritat. Per a començar sóc català i parlo català. No sóc jo qui sense el traductor Google no sap escriure una paraula en català. Tampoc m'he oposat a les fonts d'historiadors comunistes o catalans (ridícol ja que continuament he utilitzat fonts d'autors catalans i mai ha sortit el tema de l'independentisme que Maurici23 m'atribueix gratuïtament oposar-me'n). També es mentida que hagi fet mai a Wikipedia una apologia del cop d'Estat del 1936 i continuament he parlat del franquisme com a dictadura i del general Franco com a dictador. El que passa es que el carlisme va conspirar contra la República i va participar activament en el cop d'Estat, i això no es pot amagar. No tinc interés en continuar amb aquesta discussió. Sembla que Maurici23 s'ha compromés a respectar el treball dels altres (així m'ho ha manifestat privadament) i s'ho agraeïxo.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

No és prou motiu per reobrir la discussió. Aquí no és el lloc.

Resum per Kette~cawiki

Diferència entre llengua del lloc web i la dels continguts que ofereix.

ANESTRELLA (discussiócontribucions)

Hola. Només el llibret està en alemany i espanyol, no la resta. Redacto per evitar confusió. Salutacions.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Sí, com a contingut te el llibret en les dues llengües i ja ho especifiques molt bé però el meu afegit, fora de l'enllaç, és la llengua del lloc web. Pot ser no hauria d'haver esborrat lo teu i afegir la plantilla desprès. Ara ho deixarem bé. Salut!

ANESTRELLA (discussiócontribucions)

Aha, moltes gràcies, Salutacions.

Categoria petita a Esglésies de Noruega

2
Resum per Kette~cawiki

5aC col·locada massa ràpid

Millars (discussiócontribucions)

Ja en té cinc. Home, he creat la categoria a les 00:21 i a les 00:25 ja tenia l'avís. Encara no m'havia donat temps de categoritzar els articles. De totes formes gràcies per l'avís, encara que ja coneixia la norma. Salut!

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Doncs sí, quan he vist la categoria només hi havia tres pàgines. L'avís es això, un avís, un recordatori, no tothom coneix la norma. Ja he vist que has retirat la plantilla. Bona feina!

ANESTRELLA (discussiócontribucions)
Bon dia. Primer, gràcies per les seves aportacions i ensenyament en la redacció d'aquest article. Segon, una pregunta: Qui i en quina circumstància pot treure la plantilla per manca de referències? Aquest treball en concret, està prou referenciat o queden mancances per solucionar? Porto poc en aquesta wiki i sembla que hi ha algunes petites diferències amb les d'altres llengües. Fins i tot hi va haver problemes per utilitzar el meu sobrenom, problemes tècnics que sembla es van resoldre fa uns mesos. Moltes gràcies i una salutació.
Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Hola,

Primer de tot, gràcies, la «Viqui» l'hem de fer créixer entre tots.

Segon: qui pot? qualsevol editor que cregui que ja no és necessària, ho pots fer tu si ho creus oportú. Quan es pot? quan les referències acreditin prou el contingut de l'article, mira't VP:CF.

Si tens qualsevol dubte no t'estiguis de preguntar, intentaré donar-te solucions.

Llanceu-vos-hi!

ANESTRELLA (discussiócontribucions)

Gràcies.

Narrativa transmèdia

5
Resum per Kette~cawiki

Consulta sobre la plantilla «Traduït de»

Núria Andreu (discussiócontribucions)

Hola! M'has deixat un missatge dient que havia d'afegir la plantilla de traducció a l'article que he estat ampliant sobre la narrativa transmèdia, pel qual m'he basat parcialment en l'article de la Wikipedia en castellà, tot i que no està traduït paraula per paraula.

Entenc que he de posar la plantilla a la pàgina de discussió de l'article, però no sé com fer-ho, sóc nova a la Viquipèdia!

Gràcies per l'avís!

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

A la pàgina de la plantilla trobaràs una explicació detallada de com fer-ho. Si vols aquesta vegada ho faig jo. Tu diràs.

Núria Andreu (discussiócontribucions)

El problema és que no sé on trobar la pàgina de discussió d'un article...

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

A dalt de tot tens una pestanya que diu «Pàgina», just al costat en trobaràs un altre que diu «Discussió» de color vermell per que encara no existeix. Clica aquí i s'obrirà

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Fet!