Usuari Discussió:Kette~cawiki

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Kette~cawiki/Arxiu 1 en data 13-12-2015.

Arnau Herce (discussiócontribucions)

Hola Eugeni, No sabem quin error ens estàs reportant, i a la descripció posa que si es tracta d'un viquiprojecte sí que es pot inserir. A més, hem posat enllaços anteriorment i no han sigut modificats.

Si ens ho poguessis aclarir,

Gràcies

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

La plantilla que diu que forma part d'un Viquiprojecte la he inserida jo per tant sé de que es tracta. A la pagina de discussió teva he deixat el motiu, només cal que cliquis l'enllaç, no es poden inserir enllaços a altres projectes de Wikimedia. Si tens qualsevol dubte no t'estiguis de preguntar.

Solelh (discussiócontribucions)

Hola,


He modificat la pàgina de Sampol del Verger. Podries treure l'etiqueta que potser és una pàgina no admissible? Hi ha moltes referències bibliogràfiques i el tema és d'interes perquè també hi ha altres pàgines a wikipedia.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Tal com et vaig comentar al seu moment, cal que ho comentis a qui la va inserir, si consultes l'historial veuràs que va ser l'usuari Castell, l'enllaç et portarà a la seva pàgina de discussió. En cas que no et contesti m'ho tornes a comentar.

Resposta a «És un viquiprojecte»
Noveganos (discussiócontribucions)

Perdoneu he deixat la compte a un amic i ha fet aquest destroç

Resposta a «El error»
LanderBlazquez (discussiócontribucions)

Hola de nou, disculpa la molèstia. Volia consultar-te de quina manera es poden incloure les fitxes als articles. Llegint a la wikipèdia he vist que hi ha codis per personalitzar una fitxa, però voldria saber si hi ha alguna manera més intuïtiva de fer-ho.

Gràcies per avançat!

Resposta a «Consulta sobre les fitxes»
LanderBlazquez (discussiócontribucions)

Bon dia Eugeni. Tens raó que vaig deixar de citar les fonts en la modificació de l'entrada de Corpinnat. És important que l'article descrigui exactament quins són els requisits d'aquesta marca col·lectiva. Torno a fer el canvi i enllaço amb el reglament d'ús que la marca al seu web. Gràcies i salutacions

Ander

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Gràcies, ja saps, si tens qualsevol dubte, no t'estiguis de preguntar

LanderBlazquez (discussiócontribucions)

Gràcies, Eugeni, per la teva resposta.

Tot just acabo de publicar l'article amb les modificacions que incoporen els requisits per formar part de Corpinnat, les fonts i alguns petits canvis sobre el concepte Corpinnat (Corpinnat en sí és una marca col·lectiva de la UE; l'associació que crea aquesta marca és l'Associació de Viticultors i Elaboradors Corpinnat - AVEC).

Fa ben poc que m'he animat a col·laborar en aquesta plataforma. He d'aprendre molt encara! Gràcies per la teva pauta. Salutacions!

Ander

Resposta a «Article Corpinnat»
Resum per Kette~cawiki

Enllaç intern «customitzat». De vegades no ens mirem igual les edicions fetes per un usuari que per una IP

79.153.41.96 (discussiócontribucions)

L'Oriol és l'ensenya del municipi d'Oriola com es pot veure en l'enllaç Gloriosa ensenya de l'Oriol . No sé perquè s'ha eliminat de la pàgina de desambiguació

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Doncs per que no he vist l'enllaç amagat, a la primera edició ho vas deixar sense enllaçar i la segona estava amagat. Disculpa, però a les pàgines de desambiguació, igual que a la secció «Vegeu també», els articles es mostren amb el nom tal com és, en aquest cas Gloriosa ensenya de l'Oriol i no pas: [[Gloriosa ensenya de l'Oriol|l'Oriol]].

Articles Drag-queen i Drag queen

1
Resum per Kette~cawiki

Article duplicat

Jmimo98 (discussiócontribucions)

No sé què ha passat.

Havia traduït i millorat l'article vinculat a la resta de wikis a través de l'eina de la Viquipèdia, però no sé per què m'ha creat una nova pàgina. Ja he copiat les meves modificacions (actualitzades) a la pàgina original. L'altra que s'havia creat ja es pot esborrar. Gràcies

Jordi nopca (discussiócontribucions)

Com puc fer els canvis a la pàgina de Julià Guillamon correctament i que els acceptis @Kette~cawiki?

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

A veure, jo no he revertit res pel contingut, ho he fet per que has obviat un suggeriment de l'usuari que va corregir prèviament l'article que indicava que calia afegir les fonts d'on treus les dades. Però aprofito per comentar-te que, tal com t'he explicat a la teva pàgina d'usuari cal aportar fonts que verifiquin el contingut que estàs afegint, per fer-ho correctament pots consultar l'enllaç Viquipèdia:Citau les fonts on indica com fer-ho. Gràcies per la teva col·laboració.

Resposta a «pregunta»

Translation notification: Wikimedia CH

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

Hello Kette~cawiki,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to català on Meta. The page Wikimedia CH is available for translation. You can translate it here:

The priority of this page is medium.


Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

You can change your notification preferences.

Thank you!

Meta translation coordinators, 08:43, 17 des 2020 (CET)

Modificacions Conca de Barberà

2
Resum per Kette~cawiki

Homogeneitzar la presentació dels articles.

Rafel Sans d'Urpí (discussiócontribucions)

Hola, Eugeni,

Gràcies per contactar amb mi. Crec que el teu avís no està fonamentat, motiu pel qual no puc acceptar l'acusació de vandalisme. Senzillament m'he limitat a eliminar algunes referències de personalitats que estaven enquadrades en una categoria, "Conca de Barberà", que no els pertocava. Les dites personalitats formen part dels municipis que actualment formen de la Conca de Barberà, però que no en formaven part quan ells van néixer, i en la gran majoria de casos tampoc quan en van morir. Per tant, considero completament injustificat enquadrar-los en aquestes categories. Seria com afirmar que un vilafranquí del segle V formava part de la vegueria del Penedès. Històricament, aquestes classificacions són extemporànies, acientífiques; i des de criteris de comarca natural, paisatgística, tampoc és sòlid que una personalitat de la comarca natural de la Baixa Segarra també forma part de la "Conca de Barberà". Crec que retornant aquestes personalitats a les categories relacionades amb la "Conca de Barberà", es promou una visió no històrica, i per tant esbiaixada, pel lector de la Viquipèdia. Així que et demano que justifiquis perquè has pres aquesta decisió, en quins criteris ha estat fonamentada.

Al meu entendre, el criteri que hauria de prevaldre per enquadrar una personalitat de la comarca natural de la Baixa Segarra en la categoria "Conca de Barberà" és si va néixer abans o després de la divisió comarcal de 1987. En el camp de les biografies, el lloc i any de naixement acostuma a utilitzar-se com a criteri de referència. Per aquest motiu, no he modificat les categories d'aquelles personalitats que van néixer a partir de 1987, quan es crea la divisió comarcal, fonamentada en la de l'any 1936, però que només va estar en vigència dos anys. Com a criteri alternatiu, tot i que jo entenc que molt menys rigorós, també es pot valorar si, durant la vida del biografiat, el seu municipi de naixement va pertànyer a la Conca de Barberà en algun moment perllongat; és a dir, comprovar si la persona biografiada va morir després de la divisió comarcal de 1987.

Per més informació sobre la matèria, pots estudiar els articles de Jesús Burgueño, on podràs comprovar l'autopercepció dels municipis comarcals abans de la divisió territorial de 1936.

__

Veig que també has revertit diferents modificacions, en les quals apuntava que diferents municipis o poblacions formaven part de l'Altiplà de la Segarra, i estan integrats administrativament a la Conca de Barberà. Les dues afirmacions són certes, així que no entenc per què has revertit les modificacions que havia fet. Explica'm si us plau els teus motius perquè els pugui entendre, ja que ara mateix no els comprenc.

Al meu entendre, les meves definicions eren més concises - i per tant informatives- pels lectors de la Viquipèdia, ja que els hi permetria comprendre la comarca geogràfica i la comarca administrativa dels municipis. Afirmar que Les Piles, Conesa, Forès, Guialmons, etc., són municipis de la Conca de Barberà és clarament fals des d'una òptica geogràfica, com pot comprovar si mires l'Observatori del Paisatge. Així que, aquesta definició, per si mateixa, sense més precisions, és falsa. Seria tan fals com només afirmar que pertanyen a la Segarra (per motius geogràfics) obviant que administrativament, són de la Conca de Barberà. La meva opció presenta les dues dimensions, no n'amaga cap. Quan la comarca geogràfica i l'administrativa no coincideixen, és millor enquadrar cadascuna d'elles en la classificació que se li adiu. Contràriament, s'exposa una part com si fos el tot, contribuint així a desinformar els usuaris de la Viquipèdia.

Aquesta distinció entre "comarca geogràfica" i "comarca administrativa" és la que presenta l'entrada "Comarca" de la Viquipèdia, motiu pel qual entenc que l'hauríem de fer servir com a criteri de referència. Si acceptes com a correcte una frase de l'estil "Les Piles és un municipi de la Conca de Barberà", el lector no pot saber si et refereixes a la comarca administrativa o a la geogràfica. Com deia, això no és un problema quan les dues dimensions coincideixen, però sí quan no ho fan.

Finalment, quant a la definició de Santa Coloma de Queralt, dir-te que el concepte "altiplà de la Baixa Segarra", que també s'ha revertit, no està acceptat

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Abans de res vull disculpar-me per la tardança a respondre't, porto uns dies molt enfeinat sense gaire temps per connectar-me.

Viquipèdia com a enciclopèdia que és ha de mantenir una estructura homogènia en els seus articles. Els articles sobre persones comencen tots seguint una estructura clara:

  • nom del personatge (en negreta) i com és conegut, lloc i data de naixement i, si es cau, de defunció, a continuació definim que és: un metge, un pintor, un exfutbolista... i tot seguit un petit resum com a introducció.

Els articles sobre «entitats administratives» també segueixen una estructura consensuada en la major part d'articles:

  • el títol (en negreta), que és i on està situat «administrativament». a continuació es pot afegir alguna característica més.

Un parell de mostres:

  • Sitges és una vila i municipi de Catalunya a la comarca del Garraf (que forma part del territori històric del Penedès)....
  • Gràcia és un barri de Barcelona

Es tracta de no barrejar tipus i de incloure la informació sense «desmuntar» res, així a l'entrada de l'article de Santa Coloma de Queralt penso que no calia canviar l'ordre que hi havia prèviament i trobar la forma de afegir-lo en la introducció a continuació dient que «forma part de l'Altiplà de la Segarra». Tanmateix, si creus que és incorrecte el concepte «altiplà de la Baixa Segarra» cal consensuar aquest canvi amb les explicacions oportunes a la pàgina de discussió de l'article. L'avís sobre una «possible actuació vandàlica» ve d'aquí, no es poden fer canvis «massius» sense haver comentat res abans. En el cas de voler fer canvis en un bon grapat d'articles cal comentar-lo en Viquipèdia:La taverna/Propostes on et donaran el seu parer altres editors.

També pots trobar respostes als dubtes que et puguin sorgir a Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Objeció a la reversió de la petició a la plana d'administradors

3
Resum per Kette~cawiki

No podem editar el que diu un altre persona a les pàgines de discussió, és tergiversar el que un diu.

Info.abstracta (discussiócontribucions)

(disc.) Si us plau, evita revertir les meves aportacions en especial als administrador. A veure que dius de comptes titella!? .--qbit (disc.) 11:33:43, 26 des 2020 (CET)

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

El que no podeu fer és canviar el contingut afegit per altre usuari en una discussió, heu canviat els enllaços que havia posat. Si voleu podeu respondre a sota la meva aportació però no canviar res del que he dit.

Info.abstracta (discussiócontribucions)