Usuari Discussió:Kette~cawiki

Jump to navigation Jump to search

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Kette~cawiki/Arxiu 1 en data 13-12-2015.

Vxurro (discussiócontribucions)

Bona nit, Acabe de veure un missatge de vostè sobre canvis a la pàgina "Sinarques". No veig de què es tracta, però segur que si decideix modificar alguna cosa serà amb bon criteri, com sempre fa. Gràcies

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Òndia, l'última edició que vaig fer a Sinarques fou el 28 d'abril, no sí a quin canvi es pot referir l'avís.

Vxurro (discussiócontribucions)

D'acord, cap problema.

Gràcies

Resposta a «Un avís»

Data establiment del Monestir de Pedralbes

4
Konkordia (discussiócontribucions)

Hola @Kette~cawiki! Segons el llibre que, en la meva visita al monestir em va regalar l'abadessa, de títol "Fulles històriques del Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes" de Sor Eulàlia Anzizu en edició facsímil de l'any 2007, en les pàgines 9 i 7 s'hi pot llegir que el que hi ha a la infotaula de WD que es veu a l'article, escrit per @Medol, és el correcte: primera pedra el 1326 i fundació el 1327. Jo, de tu, ho posaria. El ISBN és 978-84-8415-976-6 editada per Publicacions de l'Abadia de Montserrat. Salut!@Konkordia

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Hola Konkordia, abans de res disculpa per no respondre abans. He fet una reversió en aquest article d'una edició feta des de una IP, algú sense autenticar-se. Aquesta edició no portava cap referència i era redundant amb les dates de la infotaula: creat el 26 de març, 1326 i consagrat el 3 de maig de 1327, vull dir que la informació ja hi és. Però si tu vols afegir aquestes dades al text m'ho comentes i ja et posaré la referencie que cites. Salut company.

Konkordia (discussiócontribucions)

Hola! Gràcies @Kette~cawiki per la comunicació. Jo crec que és una millora per l'article posar-hi una referència vers un llibre de qualitat ponderada, com és el del llibre que esmento de Sor Eulàlia d'Anzizu. Jo crec millor afegir-lo, peró no cal fer-ho al text actual. A la infotaula de WD hi han les dates però com a referències surt la Wikipèdia espanyola, que és una molt molt bona Wikipedia però jo vaig rebre un advertiment d'un administrador que t'adjunto: La Viquipèdia no és una font fiable i no es pot fer servir de referència. En tot cas, si en una altra viquipèdia s'afirma alguna cosa i està referenciada es poden fer servir les referències que hi hagi per referenciar la mateixa afirmació aquí. Per tant és possible que el millor sigui modificar les referències a la infotaula de WD.. Per això vaig enviar-te la ISBN. En un altre ordre de coses: el monestir de Pedralbes no és un convent (convent és una edificació per conviure en règim obert i un monestir és per viure-hi i morir-hi en clausura) encara que moltes vegades apareix, inacuradament, com sinònims. Jo ho arreglaria en el primer paràgraf. Bé, ho deixo aquí. @Konkordia

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Ja he afegit la referència, ara mateix és la 6. Salutacions company.

Resposta a «Data establiment del Monestir de Pedralbes»

Que s'ha de fer per treure un article publicat?

2
Resum per Kette~cawiki

Com eliminar un article

Jaume Casamort i Ayats (discussiócontribucions)

Bon dia com es pot retirar un article de la Viquipèdia?

Gràcies

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Consulta aquest enllaç: VP:EP

Dolors Ubanell i Trayter. Bibliotecària.

3
Resum per Kette~cawiki

Com afegir referències

Jaume Casamort i Ayats (discussiócontribucions)

Moltes gràcies per les teves indicacions sobre les referències.

La base de l'article, ja ho especifiquem, són els documents i les fotografies originals de l'arxiu familiar que hem heretat.

A poc a poc, anirem millorant l'article i afegint-hi bibliografia i web-grafia verificable.

Salut.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

De res, ja sabeu que si teniu qualsevol dubte intentaré resoldre'l. Hi ha una edició que no he acabat d'entendre, heu esborrat una referència de mostra feta amb la plantilla:sfn aportada per l'usuari Docosong, és la més adient per inserir referències al mateix llibre en diversos llocs.

Aprofito per deixar-vos un enllaç a la guia per l'editor visual.

Jaume Casamort i Ayats (discussiócontribucions)

És que estic acostumat a escriure utilitzant un document "DOC" amb "Mendeley".

Es la primera aportació que faig a la Viquipèdia i, és clar, hi a coses amb les que no estic encara familiaritzat.

Categoria petita a Carreteres d'Andorra

2
Rodamón4 (discussiócontribucions)

Bones, primer, ja sé què són necessaris un mínim de cinc continguts i precisament per això estic creant continguts. Aquesta categoria, creada recentment, encara està en construcció, espero que d'aquí uns dies ja tingui suficients articles (el mínim de cinc). Però abans d'esborrar-la demano un mínim d'espera. I, segon, pel que fa la categorització en la pàgina de proves, es una cosa temporal ja què abans de publicar l'article hi afegeixo la categoria.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Hola. El sistema de crear categories és justament al contrari que has fet tu, primer vas creant els articles categoritzant-los en una categoria superior i quan tens els 5 crees la categoria. Ara no hi ha cap problema, en té 7 articles. I ja veig que has tret la categoria de la pàgina d'usuari. Bona feina!

Núria Crumols i Pey

7
Resum per Kette~cawiki

Criteris d'admissibilitat de biografies

Jaume Casamort i Ayats (discussiócontribucions)

Moltes gràcies.

Ja he tret la taula i, ara, ja he aconseguit el que volia, publicar la imatge de la bibliotecària Núria Crumols i Pey.

Les meves dues aportacions, de moment, a la Viquipèdia Catalana són per aportar informació de la nostra gent i del nostre país.

Ah? m'agradaria saber qui ets?

Seguim

Kette~cawiki (discussiócontribucions)
Jaume Casamort i Ayats (discussiócontribucions)

Hola, Kette~cawiki, sé que ets administrador i que estic comentant els meus dubtes a la teva pàgina d'usuari.

Et demanava qui eres perquè, després de tota una vida dedicada a la docència, tinc el vell costum de dirigir-me a la gent pel seu nom, de totes maneres ho entenc perfectament.

Vull aclarir que quan parlava, més amunt, "d'aportar informació de la nostra gent i del nostre país", em referia a "gent catalana que ha fet coses per Catalunya i per a Catalunya".

Per això, la meva decisió de publicar-ho aquí, a la Viquipèdia.

He donat un cop d'ull a "Conflicte d'interessos" i no acabo de trobar la relació exacte que hi ha amb les biografies publicades.

Kette~cawiki, com has observat, només he fet dues aportacions biogràfiques de gent que ha fet coses i ha servit a la comunitat catalana. Dolors Ubanell i Trayter, que ha deixat a la família tot el seu llegat, i Núria Crumols i Pey, la seva néta, una de les primeres bibliotecàries de la AUB (actualment és la més antiga) i que es jubilarà el proper més de juliol.

He esperat a la meva jubilació per aterrar a la Viquipèdia i tinc la sensació que no acabo de sortir-me'n, sobre tot quan veig indicacions públiques com:

"Aquest article pot no complir els criteris generals d'admissibilitat. .

Milloreu-lo amb referències que demostrin que es tracta d'un tema admissible o bé podria entrar en un procés d'esborrament o fusió."

M'agradaria que em diguessis si les biografies són admissibles, o no, i si val la pena seguir-hi treballant.

Puc entendre, perfectament, que la Viquipèdia, potser, no és el lloc adient per a publicar-les.

Moltes gràcies i procuraré seguir indicacions i aportant coneixements.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Primer de tot aclarir que no sóc administrador. Qui sóc ho pots veure clicant sobre el meu nom d'usuari, et portarà a la meva pàgina d'usuari, aquesta és una pàgina de discussió associada a la meva d'usuari.

El tema del conflicte d'interessos ho he tret perquè he entès malament el teu comentari de la teva/nostra gent, pensava que tenies relació amb ells, cap problema doncs.

Les biografies són molt vàlides però hi ha un principi, la verificabilitat, que implica aportar referències de tot el que s'aporta en les edicions. Aquest advertiment només posa en dubte la autenticitat de l'edició per manca de referències, si l'article fos realment inadmissible algú ja hauria demanat l'esborrament. En aquesta plantilla tens un enllaç a Viquipèdia:Citau les fonts on explica com aportar aquestes referències, t'ho has de mirar bé. Recorda que no pots retirar aquestes plantilles fins que no s'hagi solucionat el problema, també has de recordar que els articles no són personals, tot el que es publica a la Viqui és comunitari, aquestes plantilles de manteniment no van adreçades, només, a l'editor principal, van adreçades a tota la comunitat perquè participi en la resolució del problema, es a dir, el problema també és comunitari. No t'amoïnis per aquests avisos, intenta cercar referències que siguin vàlides (VP:FF).

Aprofito per deixar-te un enllaç a la guia per l'editor visual. Espero que et vagi bé. I si tens qualsevol dubte no t'estiguis de preguntar.

Jaume Casamort i Ayats (discussiócontribucions)

Moltes gràcies, ara començo a entendre.

Sí que hi tinc relació però he fet les biografies, essencialment, pel que varen aportar a la cultura catalana. Per fer-ho he seguit el model d'altres bibliotecàries que també varen fer coses per Catalunya.

Si t´hi fixes a la biografia de Dolors Ubanell i Trayter hi ha una fotografia i una portada d'un dossier, de l'any 1931, que només la tenim nosaltres i l'he publicada perquè tothom la pugui gaudir. Tenim un munt de documents i fotografies, originals, més.

Salutacions.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)
Jaume Casamort i Ayats (discussiócontribucions)

Gràcies

sobre la retirada dels avisos de manteniment

1
N.llimona (discussiócontribucions)

Hola Kette~cawiki,

He vist que m'has deixat un missatge sobre la retirada dels avisos de manteniment a la pàgina Francesca Llopis. Em sap greu, sóc nova a la wiki i no ho tenia clar!

Moltes gràcies per avisar!

N.llimona

Sobre les modificacions de l'entrada de Miquel Roger i Casamada.

3
Ibarzvj (discussiócontribucions)

Hola,

La família de Miquel Roger, del qual només faig de editor a la Viquipèdia, ha dissenyat una nova plana que estem retocant i polint, no entenc perquè heu desfet les meves darreres modificacions.

Per exemple, Miquel Roger no era un empresari, malgrat tingués un segell discogràfic.

Moltes gràcies per la vostra comprensió.

Josep Ibarz

Ibarzvj (discussiócontribucions)

Perdó ara ho he entès. Intento corregir els meus errors.

Moltes gràcies,

Josep Ibarz

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Et dic el mateix que a la teva pàgina de discussió, si tens qualsevol dubte, no t'estiguis de preguntar.

Eliza Pasca (discussiócontribucions)
Eliza Pasca (discussiócontribucions)

Ja no fa falta. No esborrar res. Problema resolt. Gràcies de totes formes.

Docosong (discussiócontribucions)
Vxurro (discussiócontribucions)

Bona nit novament.

Aprofite per saludar-te després de tan de temps i demanar que per favor mires els canvis últims que he realitzat, sobre tot em preocupa la citació, ho trobe molt complex.

He canviat un paràgraf que figurava a la banda d'història però considere més adient incloure-la a la banda de demografia. Intentava ficar-la davant la taula de l'evolució demogràfica per ser coherent amb la cronologia però no em deixa.

A més tinc una fotografia per acompanyar. Com faig per introduir-la?

Moltes gràcies