Usuari Discussió:Kette~cawiki

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Kette~cawiki/Arxiu 1 en data 13-12-2015.

Com fer una Infotaula d'obra artística amb la seva Imatge corresponent.

2
Jvallmitja (discussiócontribucions)

Hola, Kette-cawiki:

Un bon Viquipedista anomenat Amadalvarez m'ha ensenyat moltes coses per fer una bona Infotaula d'Obra Artística amb la pertinent Imatge, però des de fa tres dies, m'ha deixat a mitges.


He après els conceptes de "item" "etiqueta", "declaració","propietat", "valor", "qualificador", però no sé com posar-los a la pràctica. No sé com començar a fer una una Infotaula, i per exemple, a la página L'Espoli, versions no autògrafes (El Greco).

Ajuda'm per favor, perquè sembla que Amadalvarez s'ha oblidat o s'ha cansat de mí, i jo d'autodidacta no en tinc gaire.


jvallmitja

Jvallmitja (discussiócontribucions)

Hola, Kette-cawiki:

Un molt bon Viquipedista anomenat Amadalvarez m'ha ensenyat moltes coses per fer una bona Infotaula d'Obra Artística amb la pertinent Imatge, però des de fa dies, m'ha deixat a mitges, perquè està capbussat en un projecte molt absorvent.

He après els conceptes de "item" "etiqueta", "declaració","propietat", "valor", "qualificador", però no sé com posar-los a la pràctica. No sé com començar ni com acabar de fer una una bona Infotaula d'obra Artística+Imatge, i per exemple, a la página L'Espoli, versions no autògrafes (El Greco) està incompleta per aquest motiu, i estic amoïnat.

Ajuda'm per favor, perquè Amadalvarez està molt ocupat en l'altre projecte, i jo d'autodidacta no en tinc gaire,

He intentat posar en pràctica els ensenyaments d'Amadalvarez a la meva darrera contribució, que ha estat Retrat d'un frare trinitari (El Greco), que semblava quelcom senzill, però no me n'he sortit.

Veuràs que hi ha una Infotaula+Imatge ¿Com ha sortit? Doncs he vincular la meva contribució amb la página de l'article en polonés (l´`unic que hi ha, apart del meu) i aleshores ha sortit l'Infotaula, espontàniament. Però vaja, no és el que hauria de ser, i no sempre hi haurà una página bessona per fer aquesta "trampa".

M'havia oblidat de signar aquesta comunicació, i aleshores no saps qui sóc.

jvallmitja~~~

Resposta a «Com fer una Infotaula d'obra artística amb la seva Imatge corresponent.»
Macondo (discussiócontribucions)

Hola, SÍ es necessari definir el parametre item:

| item = {{{item|}}} <!-- id en Wikidata (Q) -->

...perquè si no no funciona correctament l'enllaç a Wikidata (). Deixa de funcionar l'enllaç en totes les pàgines on el títol de l'article no coincideix amb el de WD. Amés si l'article tracta sobre un tema diferent, t'envia a eixe tema. Per exemple:

Per favor, no lleveu aquest paràmetre. Gràcies.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Tens total la raó del mon, disculpa. A més és doblement un mal fet, d'una banda demano que editem amb cura i se m'escapa això i per altre banda treballo força amb infotaules fora de l'article a pàgines de proves: Usuari:Kette~cawiki/proves/Plantilla:Infotaula vaixell o a Usuari:Kette~cawiki/proves/Plantilla:Infotaula vol espacial

Havia passat per la plantilla després de veure un d'aquest articles que has llistat a dalt, ara no recordo quin. He observat que has afegit la imatge en local i he provat a veure que passava en esborrar-la, res, no s'importa de WD. I tafanejant per la plantilla en mal moment s'hem va ocorre fer l'edició, no sé en què nassos pensava. Ara ja he trobat el problema i faré la correcció oportuna. Deixo l'explicació de la correcció de codi a la pàgina de discussió de la infotaula per si torno a ficar la pota vegeu que he fet.

Resposta a «Plantilla:Infotaula d'escut»

resposta al teu comentari

9
Resum per Kette~cawiki

Edició d'una plantilla d'infotaula crítica sense avís a la pàgina de discussió

Macondo (discussiócontribucions)

Moltes gràcies per la suggerència però no considere que tinga prou rellevància (traduir un comentari que algú s'ha deixat en anglès (¡?)) com per haver-lo de comentar abans a la pàgina de discussió. No crec que s'haja de debatir una qüestió que, a més, no té cap conseqüencia rellevant, llevat de fer la viki (en català) un poquet més accesible (per als que parlem català). Salutacions.

Macondo (discussiócontribucions)

Acabe de veure que has desfet el meu treball ¿m'ho pots explicar? Has posat com a comentari: «En la plantilla només codi i comentaris, aquí el «codi viqui» no te lloc, si us plau, aquest tipus d'edició a la pàgina de documentació. A més, com a tarannà habitual en programació i si el codi es exportat a altres viquis, els comentaris en anglès.»

1) «en la plantilla només codi i comentaris» (exacte) No he posat res que no siguen comentaris. Este comentari sobra

2) «aquest tipus d'edició a la pàgina de documentació» No té sentit, el comentari que he traduït està a la pàgina principal de la plantilla i no a la pàgina de documentació. La finalitat de traduïr el comentari es que les persones que parlem català pugem entendre fàcilment una pàgina de la viquipèdia en català. Si fiquem la traducció en una altra pàgina diferent ens quedem igual que estàvem abans. No te trellat això que dius. ¿m'ho pots explicar?

3) «A més, com a tarannà habitual en programació i si el codi es exportat a altres viquis, els comentaris en anglès.» No estic d'acord, he deixat els comentaris en anglès i he afegit la traducció al català entre parèntesi. La tarannà que menciones té un sentit (que siga accessible per a gent que no parla el català), posar els comentaris en bilingüe (català-anglès) no incompleix la tarannà (o el sentit que té la tarannà).

Salutacions...

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Potser tot ve d'un malentès. Aquesta plantilla igual què el mòdul wikidata són exportats a altres projectes, han estat desenvolupats aquí i ningú s'ha deixat els comentaris sense traduir al català, s'han fet en anglès. Tot això està una mica explicat a l'inici de la plantilla. En cas de no entendre que fa determinat codi cal preguntar a la pàgina de discussió, no cal que ho tradueixis per ningú, hi ha un intent de homogeneitzar determinades infotaules, els comentaris necessaris són els de la pàgina de documentació de la plantilla, els comentaris de codi els fan qui treballen amb ell. Quan parlo de codi i comentaris vol dir que no és de rebut editar com si fos un article normal, et recordo què vas intentar fer una mena d'encapçalament de secció entre dos signes ==, suposo que ja has vist que no funciona en un text comentat (entre<!-- -->)

Per altre banda, si observes aquesta plantilla veuràs que no té una estructura «normal», no trobaràs cap label ni cap data ni header. Aquesta plantilla crida una altra subplantilla que dona format, seria la capa de presentació.

Viquipèdia necessita més «plantillaires» per actualitzar infotaules i fer importacions de WD. Si estàs interessat (Usuari:Macondo/Prova 3) no t'estiguis de preguntar, dona un cop d'ull a la feina que hi ha pendent i a pàgines, què cal actualitzar, sobre infotaules: Viquipèdia:Infotaules, Viquiprojecte:Adaptació de plantilles a Wikidata/infotaules o Viquipèdia:Documentació de plantilles i, sobre tot, repassa les pàgines de discussió de les principals infotaules: Plantilla:Infotaula persona, plantilla:Infotaula d'organització i la què has editat, la plantilla:IGP

I sí, sí què te prou rellevància la teva edició, en altre cas no l'hagues desfet. Val a dir que com estàs interessat en el tema he desfet l'edició, no l'he revertida, són conceptes diferents.

Macondo (discussiócontribucions)

Tinc la impressió que parlem en paral·lel i no acabem de entendre'ns. No respons la pregunta principal.

Pregunta 1 ==la principal==) Per què no es poden posar els comentaris en forma bilingüe català/anglès en comptes de fer-los en «només en anglès»? No serien més accessibles? Em sembla molt bé que siga un producte que s'ha fet a la viquipedia en català amb la intenció d'exportar-la a altres wiquis. Però, perquè s'ha de renunciar al català? No és una plantilla de la viquipèdia en català? No crec que la resposta correcta siga dir que es tracta d'«una forma d'actuar», d'un tarannà. He viscut prou temps a les Balears i el sectarisme idiomàtic (sobre tot d'alguns turistes estrangers que hi viuen tot l'any i que donen per suposat que la forma «natural» de parlar és la llengua en la que parlen ells -la majoria dels alemanys i molts dels anglesos- i no fan cap esforç per fer-se entendre en cap altra llengua, o com a molt poden dir dos o tres cosetes en castellà però ¡¡¿dir res en català??!!) és una cosa que em sembla repel·lent, i em sorprèn trobar-lo a la viquipedia en català.

Pregunta 2) Tampoc entic perquè em dones explicacions respecte de coses que ja conec. Porte més de 17 anys col·laborant en la viquipedia i ja sé que ni els signes d'igualtat (=), ni cap codi wiki que poses dins d'un comentari té cap efecte. La meua intenció no era que fes cap efecte si no ressaltar el text dins d'un comentari, una cosa que, com programador que ets, saps que es fa prou sovint. Per definició els comentaris que es posen dins d'un codi de programació no tenen efectes, això es més vell que la viquipèdia (un poquet més) i és comú a tots els codis de programació (que ja existien abans que la viquipedia, com tu saps). Per això no entic el comentari de que «em recordes que vaig dos posar signes == dins d'un comentari i que això no funciona dins». Son signes prohibits? En efecte, era per a marcar que era una especie de títol dins del comentari. ¿Això està prohibit també? Es més correcte ressaltar-lo amb altre signe? per exemple tres "*"? Crec que això es una qüestió més d'estil que cap altra cosa. I sí, no m'has de recordar que els codis wiquis no funcionen dins d'un comentari (utilitzaré asteriscos o un símbol que no mal-interprete algú com a codi wiki).

Pregunta 3) Respecte d'aquesta plantilla, com que ets plantillaire, sí, hi han determinades parts que no funcionen. Per exemple, alguns enllaços que envien a altres articles (p.e. l'enllaç a la bandera i l'enllaç a l'escut) apareixen amb la primera lletra en minúscula, quan en realitat haurien d'aparèixer en majúscula (es una falta orto-tipogràfica que queda molt malament i algú hauria de corregir). S'hauria d'utilitzar alguna funció del tipus {{ucfirst:string}} o be posar un paràmetre del tipus formatting=ucfirst en alguna funció (no sé quina ni tinc ganes d'esbrinar-lo) o qualsevol cosa així dins del codi per a que funcionés. Però com que no tinc ganes ni d'investigar-lo ni d'arreglar-lo perquè sembla que es un codi que no es pot tocar, ni tan sols els comentaris, el deixe per a algú que tinga més ganes o més privilegis.

Salut i que hi vaja bé, au!

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Potser sí que estem parlant en paral·lel. Jo pensava què havia respost les teves preguntes però, de ben segur, no ho he fet prou bé. Disculpa.

Anem a pams:

1. Perquè els editors de viquipèdia utilitzin les plantilles necessiten saber com funciona, què fa la infotaula. Per aquest menester hi ha la pàgina de documentació. Normalment, ningú mira el codi llevat què estigui interessat a veure com funciona per dins, en aquest cas, caldrien més línies de comentari què codi i tenint en compte què el codi pot canviar sovint, dóna més feina comentar-lo que codificar. Aquest és el motiu de què a la majoria d'infotaules no vegis gaires comentaris, només en el cas d'infotaules exportades es comenta gaire bé tot atès la dificultat què hi hauria en respondre a totes les seves consultes a la pàgina de discussió, recorda que la llengua internacional en programació és l'anglès, ni alemany ni francès ni castellà, ho pots veure en els teus apunts: property, statemens, claim, qualifier, formatting... Els de Viquipèdia ho tenim més fàcil, podem fer totes les preguntes/consultes què volem a les pàgines de discussió de les plantilles, sempre, sempre es respon. Com més «netes» estiguin les plantilles molt millor, ja són prou enrevessades sobretot si es treballa amb subplantilles.

2. Doncs no, els comentaris de codi han de ser molt nets, com a màxim es ressalten en majúscula. Per això no he entès la teva edició. Tant dona, no calia fer els comentaris. Una altra cosa és que en una infotaula què editis tu facis comentaris per reemprendre la feina i saber què havies fet, per això el què t'he dit abans, comenten codi els que hi treballen en ell o pensen que un continuador s'hi trobarà amb problemes per entendre què fa, aquests comentaris han de ser mínims.

3. Sí, em considero «plantillaire» i espero que aviat tu també ho siguis per l'interès què tens en el tema, tens una base molt important: les ganes d'entendre com funcionen, el seguen pas serà fer-les funcionar. I això val per tothom, si creus que una cosa no està del tot correcte cal comentar-lo a la pàgina de discussió, algunes infotaules són molt complicades i qualsevol canvi pot repercutir a la resta de plantilla, sobretot si no es veu la totalitat del codi, la capa de presentació, per si vols entendre millor com funciona aquella infotaula, és a Plantilla:Infotaula geografia política/formatglobal, aquí trobaràs els label, data, header... Per aquest motiu, generalment, hi ha un «coordinador», per no trepitjar-nos la feina. La «direcció» d'aquesta infotaula, i de moltes altres, la té l'Amador, Amadalvarez.

Sobre el tema i per què vegis una mica més de codi, si et ve de gust, pots mirar aquesta plantilla: Plantilla:Infotaula vaixell amb comentaris mínims, també funciona cridant a un parell de subplantilles.

Ep! si vols saber quelcom més, com he dit a l'altre comentari, no t'estiguis de preguntar les vegades què calgui.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Penso que havia quedat prou clar, les infotaules no són articles. A les infotaules compromeses cal explicar l'edició a la pàgina de discussió. He revertit la vostra edició, estàveu avisat.

Macondo (discussiócontribucions)

Ja he ficat la sol·licitud de modificació a la pàgina de discussió. Quan tindré el vistiplau? Depén de tu a soles o ha de votar més gent? Es tracta de corregir dues faltes ortogràfiques que apareixen dalt del tot i queden molt lletjes (es veuen molt ¡i només començar a llegir el text!). També he posat un enllaç sobre un text normatiu sobre l'ús de les majúscules, per si algú s'ha oblidat la norma: és una cosa que t'ensenyen quan comences a llegir (amb cinc o sis anyets), però está molt ben explicat, pel IEC, molt més acadèmic que a preescolar. De totes maneres... s'ha de demanar permís per a qualsevol bobà? no és una miqueta massa burocràtic el sistema este que t'has inventat?

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

M'estimo més respondre a la pàgina de discussió de la infotaula

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Hola @Macondo. M'afegeixo per referències. No recordo que haguem coincidit des d'abril de 2007, quan vas començar. Però sempre és bo conèixer gent i més si està interessat en les infotaules.

Veuràs, quan es va crear WD vàrem voler ser pioners i incorporar-lo ràpidament a les infoaules. Després de la il·lusió per l'invent, vàrem topar amb la realitat: teníem milers de infotaules, fetes sense cap guia d'estil (llevat d'algunes excepcions), moltes repetides perquè cadascú -des del voluntarisme que ens caracteritza- ho havia resolt a la seva manera, o simplement li mancada un paràmetre respecte a la que ja existia però, per no canviar-la i disgustar ningú, en feia una d'igual amb els canvis que considerava necessari, etc. Una altra vessant de la realitat és que érem (i seguim quasi igual) quatre gats. En aquestes condicions, "afegir WD" a les infotaules sense més, resultava inabastable i sovint estèril perquè es tractava de plantilles que atenien a 2-3 articles (com diu un amic meu "és com arreglar-li les càries a un cadàver").

Això ens va portar a decidir que:

A) havíem de tenir un "joc d'infotaules" prou especialitzades en un àrea del coneixement i, alhora, fortament generalista per atendre la majoria de les necessitats de la temàtica. No les vàrem fer en contraposició de les que havia, sinó coma suma del "millor de cada casa".

B) Com que érem pocs i la feina ingent ens havíem de coordinar per ser més eficients en el projecte i per tenir un relat i una acció convincent de cara als esforçats constructors d'antigues infotaules que anàvem engolint (encara recordo amb dolor el dia que vaig haver d'esborrar la meva primera [i horrible] infotaula en favor del progrés).

El punt en que ens trobem ha suposat refer integralment diverses vegades les infotaules més utilitzades per tal d'incorporar millores que fessin que la gent assumissin que les infotaules són eines per facilitar-nos la vida i no un contingut enciclopèdic.


Disculpa aquesta llarga introducció, si ja la coneixies. Però és molt important que ens mantinguem sempre coordinats en el que fem. Si som pocs, només ens faltaria competir entre nosaltres. I no ho dic perquè pensi que has actuat incorrectament, sinó perquè m'agradaria que veiessis que construir eines és encara més cooperatiu que fer articles.

M'encantaria que hi fessis un cop d'ull a les pàgines que t'esmentava en @Kette~cawiki i, si t'agrada la feina que fem, t'hi afegissis al grup dels plantillaires, una categoria que, a més de programar codi wiki, sovint toca retocar milers d'articles quan vols fer un canvi a la plantilla sense perdre res del que altres editors han aportat. És a dir, picar pedra.


Per cert, tota aquesta discussió ha nascut per un oblit meu. La famosa frase traduïda per tu, l'hauria d'haver esborrat fa un més, ja que parla d'una cosa que ja no existeix i per tant no té sentit, sigui quin sigui l'idioma. Ves a saber si no ha estat un oblit profitós, finalment. Salut !

Informació del CLub Esportiu INEF Barcelona

2
Alexsantamaria (discussiócontribucions)

Kette. El Club Esportiu INEF Barcelona és molt més que la secció de Rugby femení i té una història pròpia, la qual hem afegit algunes referències.


Pel que fa a la noticia de l'Esportiu, el titular i la informació no és certa, mai es van fusionar els 2 Clubs i aquesta informació no es recull a la web dels Clubs, on s'explica clarament que és un acord de col·laboració i els motius de l'acord. INEF Barcelona mai s'havia fusionat amb el RC L'Hospitalet, la referència de l'Esportiu no és vàlida.

No existeix una Entitat Jurídica legal com INEF-L'Hospitalet, no està registrada enlloc, són 2 Clubs diferents. De fet, l'acord és només per l'equip femení de Lliga Iberdrola. Ni les seccions s'han fusionat ni els Clubs, de fet els equips masculins competeixen entre sí mateix a la Lliga Catalana, ni han modificat la samarreta ni res.


Sobre Història i Bibliografia a la Web del Club Esportiu INEF Barcelona i a les Xarxes Socials teniu molta informació. Us agraïm la vostre dedicació però si us plau, oferiu informació correcte.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Anem malament. L'heu fet a l'inrevés, si no esteu d'acord amb el que és publicat en un article i la vostra edició implica esborrar una referència vàlida substituint-la per fonts no fiables (què no són de tercers) abans heu de comentar/justificar el que voleu fer a la pàgina de discussió de l'article i, si no hi ha cap impediment, a continuació editeu. Tinc la impressió que no us heu mirat els enllaços que hi ha a la vostra pàgina de discussió, principalment Viquipèdia:Conflicte d'interessos .

Viquipèdia és una enciclopèdia editada de forma col·laborativa, no és un lloc web on podem esborrar, afegir... al nostre criteri, tenim un bon grapat de normes què intenten aconseguir què sigui un projecte de qualitat. Quan comencem a editar és normal que no les coneixem però hem d'atendre a les recomanacions que us fan els editors que revisen els articles.

Jo no entro si el contingut de la vostra edició és correcte o no, us he revertit per les formes, com he dit abans cal «consensuar» el contingut dels articles. Per arribar a aquest consens hi ha les pàgines de discussió dels articles, no es fa amb missatges als resums d'edició.

Resposta a «Informació del CLub Esportiu INEF Barcelona»
Resum per Kette~cawiki

Codi HTML sobrer, resultat de copia/enganxa

Culturaactiva (discussiócontribucions)

No entenc les alteracions que estàs produint en l'article que estic editant Història de Luxemburg. Porto unes quantes setmanes treballant-hi amb material a les mans i m'agradaria que no modifiquesses el meu treball sense raons. Les cites encara no hi són perquè l'article encara no l'he acabat i fins que no arribe al final no podré posar-les. A més, no he incomplert cap normes de la Viquipèdia. Seguix editant sense que això haja compromès les normes més bàsiques de la comunitat catalana i viquipedista en general. Agrairia doncs que se m'avisàs abans de qualsevol canvi sobtat que interferisca en parts importants del meu treball, sobretot si són quantitatives.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Està prou ben explicat al resum d'edició, és una consideració tècnica, l'ús de codi HTML sense cap motiu. Cal considerar que els articles publicats a l'espai principal són consultables pel públic, surten als cercadors. Per fer proves o tenir un article a mig fer tenim a l'espai d'usuari una pàgina de proves què no pot consultar el públic. Aneu editant per parts i quan la part estigui completa afegiu-la a l'article publicat.

Culturaactiva (discussiócontribucions)

ok, doncs ho tinc en consideració i ho faig a la pròxima perquè ara ja del tinc acabat i hi afegiré les notes. Gràcies.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Si vols crear una pàgina d'usuari per proves, només has de clicar sobre l'enllaç que hi ha a la plantilla verda de la part superior de la teva pàgina de discussió. Bona feina i Llanceu-vos-hi!

Creus de terme del Vallès Occidental

2
Resum per Kette~cawiki

Avís 5 articles (categories)

Nggabua (discussiócontribucions)

Gràcies per l'avís, no ho sabia. Ja he afegit un article més i ja són 5. Salut!

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Sí, ja he retirar la plantilla. Bona feina!

Resum per Kette~cawiki

«trolleig» sobre el nom del País Valencià

95.131.170.231 (discussiócontribucions)

Com és que has tornat a rectificar "Comunitat Valenciana" per "País Valencià"? Estàs sent arbitrari. "País Valencià" no existeix i tampoc ha existit mai, en tot cas "Regne de Valencià". Si a tu t'agrada dir-ho així... bé, però no és correcte.

Article 1 de l'Estatut de la Comunitat Valenciana: El poble valencià, històricament organitzat com a Regne de València, es constituïx en Comunitat Autònoma, dins de la unitat de la nació espanyola, com a expressió de la seua identitat diferenciada com a nacionalitat històrica i en l’exercici del dret d’autogo- vern que la Constitució Espanyola reconeix a tota nacionalitat, amb la denominació de Comunitat Valenciana.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

I ho tornaré a fer les vegades que calgui. Per consens, en aquest projecte l'anomenem així, ja està més que discutit.

Resum per Kette~cawiki

demanda de referències

Senyor Esteve (discussiócontribucions)

Gràcies per la teva ajuda en les edicions que he fet de l'article Taronja.

En una de les edicions que has desfet hi dius que "Si hi ha peticions de referencies puntuals no cal aquesta plantilla", però a l'ajuda de la Plantilla:Falten referències hi diu això: "És recomanable, però no necessari, marcar especialment aquelles frases o dades concretes sobre les que caldria clarificar-ne la citació (vegeu {{citació necessària}}) per tal d'ajudar als editors que vulguin millorar la qualitat de l'article."

Potser no és necessari però si recomanable; és per això que he posat el {{FR}}.

Infotaula a l'espai d'usuari

2
Resum per Kette~cawiki

utilitat del paràmetre ítem en infotaules de l'espai d'usuari

Voraviu (discussiócontribucions)

Hola @Kette~cawiki

Gràcies per avisar. No ho sabía això de la wd. Bé en realitat no sé moltes coses. Cada dia n'aprenc alguna.

El que encara no he fet mai és crear la pàgina directament des de proves. He llegit varies vegades com s'ha de fer, però hi ha alguna cosa que se m'escapa i no goso crear-la per por de fer-ho malament.

El que faig darrerament és crear gairebé tota la pàgina a proves. Després copio la versió codi i l'enganxo a la pàgina pàgina. Faig una repassada general, afegeixo infotaula i categories i...endavant les atxes!.

Bé, res més... de moment.

Gràcies!

~~~~


Edito per afegir que tampoc ser si t'havia de contestar aquí o a la meva pàgina de discussió.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Ho fas perfecte. Aquesta és, per mi, l'opció més simple. Ara molta gent utilitza l'editor visual i no entén res de «codi». En aquest cas cal reanomenar la pàgina eliminant el prefix Usuari, a la caixa de text de l'esquerra, al diàleg per reanomenar, triarem (Principal) i a dreta posem el nom de l'article. No acaba aquí, haurem d'eliminar de l'article la plantilla que surt a l'inici de les pàgines d'usuari, i la redirecció en la nostra pàgina de proves. Per això trobo molt més simple el sistema que utilitzes tu.

Pots respondre a on vulguis, si ho fas a la teva pàgina cal utilitzar el ping per avisar. Si ho fas en aquesta, tipus flow, tots els que participen en un tema rebem l'avís. bona feina! I no cal signar!

Resum per Kette~cawiki

equivocació d'interlocutor.

Llimerol (discussiócontribucions)

Per a evitar perdre les dades que estava afegint, vaig guardar el texte i la plantilla que estava editant. T'he revertit el que has canviat perquè està com a la versió anterior. Volia posar una imatge i més informació sobre la sèrie (Dirilis: Ertugrul)

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

De quin article parles?

Llimerol (discussiócontribucions)

De Dirilis Ertugrul

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

doncs en aquesta pàgina no he editat res !?

Manuel Montobbio (discussiócontribucions)
Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Les referències s'han d'afegir a l'article, VP:CF, no pas als resum d'edició. Si teniu qualsevol dubte, no us esteu de preguntar però no ho feu en una discussió amb altre editor que no te res a veure, obriu un nou tema. Gràcies.

Manuel Montobbio (discussiócontribucions)

Ja que demanava la verificabilitat de la informació que s'afegia, li he facilitat la manera de comprovar-la

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Això no va així, us he passat un enllaç on s'explica com afegir referències. Jo no haig de comprovar res, només comprovo que a l'article hi ha les referències necessàries.