Usuari Discussió:Leptictidium

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Leptictidium/Arxiu 1 en data 22-08-2017.

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Hola. He creat un article d'un ésser viu: Herba daurada Crec que és el meu primer, els altres sempre han estat ampliacions. Total, que si pots fer-li un cop d'ull, si us plau, per si m'he deixat alguna cosa imprescindible. Gràcies.

Leptictidium (discussiócontribucions)

Hola! L'article en si fa molt bona pinta. Si tens alguna referència que doni suport al nom en català, valdria la pena afegir-la-hi. Si no en tens cap, t'hauries d'assegurar que el nom en català compleixi els criteris de la «Guia d'establiment de criteris per a la denominació catalana d'animals del TERMCAT», que va ser escrita pensant en animals, però val igual per a les plantes.

Cataleirxs (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)

Ja està bé. En principi, si el nom compleix els criteris del TERMCAT i ningú no et discuteix que sigui apropiat, no cal afegir la nota a peu de pàgina (ja que aquests criteris són més aviat una eina que fem servir en intern que no pas una cosa que interessi especialment els lectors).

Resposta a «Herba daurada»

Diumenge de les referències + 1lib1ref

12
Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Bona nit!

Fa uns minuts ha començat Viquiprojecte:Bibliowikis/1Lib1Ref/2022. Al cap i a la fi és el mateix que el Diumenge de les Referències, però si se t'acut com combinar-les de manera especial pels 3 propers diumenges, prova de recordar a tothom que marqui amb el resum d'edició amb l'etiqueta #1lib1ref. A la pàgina he promocionat enguany el Citation Hunt, per si algú s'ho vol prendre com un minijoc. Ja diràs, bon cap de setmana!

Leptictidium (discussiócontribucions)

Bon dia! Aquest projecte està restringit a bibliotecaris?

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

No pas! La gràcia és encoratjar per a que hi participin ells prioritàriament, però que tota la comunitat s'hi bolqui. Si un 30% de les referències totals són afegides per bibliotecaris, com altres anys, jo personalment ja toco fusta.

Leptictidium (discussiócontribucions)

Em sembla bé. A l'edició d'aquesta setmana ja no hi arribem, però mirem si de cara a fer-ho en edicions futures trobem una manera de vendre-ho als participants que no sigui «feu exactament el mateix que feu ara, sense cap diferència, excepte que ara heu de posar #1lib1ref al resum d'edició».

Potser podríem fer una edició especial en la qual cada usuari agafa un llibre que tingui a casa i el fa servir per posar referències a articles que encara no en tenen. Amb un llibre gruixut es poden posar moltes referències. I així li donem una mica més de sabor de biblioteca. Què en penses?

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Sí, es pot agafar una temàtica concreta l'atzar com fins ara, però en comptes de referenciar articles d'aquella categoria, demanar a cadascú que agafi un llibre de casa seva sobre aquell tema o una revista d'internet (en català, així prioritzem obres en llengua pròpia) i la faci servir per completar tants articles com li sigui possible i adient durant aquell diumenge. Jo crec que ja es pot aplicar des de demà mateix, però com vulguis!

Leptictidium (discussiócontribucions)

El que passa és que, tret que sigui una temàtica molt genèrica, no tothom tindrà un llibre sobre el tema a casa. Per exemple, amb el tema d'aquesta setmana, crec que el 95% no hi hauria pogut participar, ja que molt poca gent té un manual de química orgànica a casa (i fins i tot en línia n'hi ha molt poques, en català). Per això em rondava pel cap la idea de fer temàtica lliure. Amb la Quinzena de les referències ja vam fer una temàtica [gairebé] lliure i va acabar sent el Diumenge més reeixit fins aleshores.

Com vam fer amb la Quinzena de les referències, podem dedicar-hi dues setmanes seguides i així ens assegurem una participació important.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Perfecte, doncs! Crec que val la pena provar de prioritzar que siguin referències únicament en català, a veure com surt.

Leptictidium (discussiócontribucions)

Proposta de FAQs per explicar-ho als participants:

  • Quin és el tema d'aquesta setmana? Aquesta setmana tenim tema lliure… o gairebé. Es tracta d'agafar llibres, revistes, enciclopèdies… que tingueu a casa i fer-los servir per referenciar tots els articles que pugueu amb aquestes obres.
  • Així doncs, puc referenciar qualsevol article? Els criteris són els mateixos que per a les altres edicions del Diumenge de les referències: articles que o bé no tinguin cap font o bé en tinguin alguna, però en nombre clarament insuficient per la seva longitud. Podeu jugar amb els paràmetres del PetScan per trobar articles sense referències corresponents a la temàtica de les vostres obres.
  • Puc triar qualsevol obra que tingui per casa? Mentre sigui una font fiable, sí. I si pot ser una font que estigui en català, millor que millor!
  • No sóc gaire de tenir llibres, o em vaig vendre tots els que tenia a casa per poder comprar-me una butaca de massatge, què puc fer? Podeu participar-hi amb obres disponibles a Google Llibres, Revistes Catalanes amb Accés Obert, JSTOR o qualsevol altre col·lecció de fonts en línia. De nou, si són fonts que estan en català, encara millor!
  • Entesos, alguna cosa més? Sí. Com que aquesta edició del Diumenge és una col·laboració amb el Viquiprojecte:Bibliowikis/1Lib1Ref/2022, recordeu-vos de posar #1lib1ref al resum de les edicions que feu en el marc del Diumenge!
Vallue (discussiócontribucions)

Una aportació. Si volem continguts en català suggereixo consultar les bases de dades catalanes que promouen les universitats públiques catalanes, a part de Recercat, TDX i MDC que juntament amb RACO formen el grup de recursos digitals més rellevants en la nostra llengua.

Leptictidium (discussiócontribucions)

Gràcies, ho afegiré.

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Lepti, ens hauràs d'explicar pas a pas com fer servir el Petscan per trobar els articles sense refs...

Leptictidium (discussiócontribucions)

Hola. És molt fàcil. En l'enllaç que he posat, canvies «Compostos orgànics» per la categories en la qual vulguis cercar articles sense ref i fas clic a «Executa». Però ben vist, afegiré la info.

Resposta a «Diumenge de les referències + 1lib1ref»

Sobre una reversió a Basili II Bulgaròctonos

2
Magenri (discussiócontribucions)

Bon dia i bon any. No estic d'acord amb la reversió que has fet a Basili II Bulgaròctonos que jo havia enllaçat a Bulgària corregint l'enllaç que portava a Regne de Bulgària. El Regne de Bulgària, segons es pot llegir, va ser una monarquia constitucional de l'Europa central que es va establir el 5 d'octubre de 1908. Per tant em sembla millor enllaçar-o amb Bulgària. Ja em diràs.

Leptictidium (discussiócontribucions)

Bon dia! Efectivament, és una reversió errònia que ja m'he encarregat de desfer uns segons més tard. Si mires l'historial de l'article, veuràs que hi he posat «Disculpa, no era la meva intenció revertir, volia picar el botó d'agraïment». El que volia era agrair-te el canvi, no revertir-lo. Salut!

Resposta a «Sobre una reversió a Basili II Bulgaròctonos»
CarlesVA (discussiócontribucions)

Bon dia! Veig que t'estàs atrevint amb els seljúcides. Està tot el tema força complicat. Es van fer (una mica destralerament) un bon grapat de biografies, sense massa ordre ni concert. I els articles generals crec que se solapen força. Caldria, crec, prendre una mica de distància i posar primer ordre sobre què i on s'ha de dir. Jo no m'hi posaré perquè a mi aquestes biografies de batalletes em superen, però si necessites un cop de mà en podem anar parlant.

Leptictidium (discussiócontribucions)

Hola! Ara per ara, només toco alguna coma per aquí, algun enllaç per allà, sense tenir previstes grans modificacions, però prenc nota de la teva amable oferta. Salut!

Resposta a «Seljúcides»
Flamenc (discussiócontribucions)

en la nostra sèrie, he trobat avui a l'article Christina Chalon: «Aquest article incorpora text de l'article "CHALON, Christina" en el diccionari de Bryan de Pintors i Engravers per Michael Bryan, editat per Tombes d'Edmund del Robert i Senyor Walter Armstrong, un 1886@–1889 publicació ara en el domini públic.»

em va caldre molta recerca per trobar que era:

Bryan, Michael. «Chalon, Christina». A: Robert Edmund Graves. Dictionary of Painers and Engravers [Diccionari de Pintors i Engravadors] (en anglès). volum 1 A-K. Londres: George Bell and Sons, 1886. 

Fins aviat!

Leptictidium (discussiócontribucions)

És gairebé una obra d'art.

Resposta a «Graves o tombes?»
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

Hola!

Heu rebut aquest missatge perquè sou administrador en algun wiki de Wikimedia.

Actualment, quan algú fa una edició en algun wiki de Wikimedia sense entrar al compte d'usuari, mostrem la seva adreça IP. És possible que en un futur no puguem fer-ho. Aquesta decisió la prendrà el departament legal de la Fundació Wikimedia, perquè les normes i regulacions sobre la privades a Internet han canviat amb els anys.

En comptes de l'adreça IP mostrarem una identitat ofuscada. Els administradors encara sereu capaços d'accedir a l'adreça IP. També es crearà un nou rol d'usuaris amb permisos per a veure les adreces IP dels usuaris no registrats, amb la finalitat de lluitar millor contra el vandalisme i el spam sense la necessitat de ser administradors. Els usuaris amb drets de patrulla també veuran part de la IP fins i tot sense aquest rol. També estem treballant en millors eines per ajudar-hi.

Si no ho heu vist ja, podeu llegir-ne més a Meta. Per a assegurar-vos de no perdre cap dels canvis tècnics als wikis de Wikimedia, us podeu subscriure al newsletter tècnic setmanal.

Tenim dues propostes sobre com pot funcionar aquest identificador. Us agrairem qualsevol comentari sobre com creieu que pot funcionar millor per a vós i per al vostre wiki, ara i en el futur. Ens ho podeu fer saber a la pàgina de discussió. Es permet escriure directament en el vostre idioma. Les propostes actuals es van publicar el mes d'octubre i es prendrà una decisió després del 17 de gener.

Moltes gràcies. /Johan (WMF)

19:10, 4 gen 2022 (CET)

Resposta a «How we will see unregistered users»
Mercè Piqueras (discussiócontribucions)

Ho sento, però no sé mai com he de fer el format per posar els articles referenciats i que no em surtin com si hi posés un tabulador. Tampoc sé com posar-hi la bola negra, però això ho soluciono copiant el text d'algú altre i canviat el nom de l'article referenciat.

Leptictidium (discussiócontribucions)

Hola! M'he mirat el codi i tampoc no entenc per què et surt tabulat. Bé, no és la fi del món. Quant a la «bola negra», n'hi ha prou de posar-hi un asterisc amb el teclat. Bon any nou i gràcies per participar en el Diumenge!

Resposta a «Diumenge referències»
Flamenc (discussiócontribucions)

em cal ajuda, aquest article sobre Font d'energia era massa artesà però és un lema que mereix un millor tractament. Hi explicavem, que els «molins» (de vent o d'aigua) eren medievals, obviant que és una tècnica molt més antiga, marededeu! (o he de dir parededeu, parentsdedeu, famíliadedeu per ser inclusiu?) Mentrestant, enhorabona i felicitats per al teu article de qualitat sobre els Mamífers marins

Leptictidium (discussiócontribucions)

Gràcies per la felicitació! Sí, i tant, quan el tinguis més o menys enllestit, o si pel camí et fa falta alguna cosa en concret, digues-m'ho i per poc que pugui et donaré un cop de mà.

Resposta a «Font d'energia»
Paucabot (discussiócontribucions)

Continuu aquí perquè el tema és més ampli.

Aquests dies he estat fent feina amb els articles curts i he vist que hi havia una tendència a fer-los més llargs omplint-los de coses que no milloren en res l'article en sí com plantilles, dates de les plantilles, paràmetres de plantilles, sobreenllaçament de conceptes, etc.

Mir de no tocar moltes de les coses que has posat durant tot el 2021, però, per posar un cas extrem, hi havia més de 150 articles amb plantilles d'esborrany de Rússia repetides i moltes d'aquestes plantilles posades a un lloc que no era el seu.

La pregunta que em faig, amb tota la bona fe del món, és: de què serveix posar 100 o 150 octets de palla als articles més curts? En lloc de tenir articles supercurts de 300 octets, els tendrem de 450 i, llavors, què? No critic, intent entendre el perquè de tota aquesta inflació de codi. Què vols aconseguir amb això?

M'agradaria especificar que aquest comentari vol ser el més constructiu possible i, si no l'he fet millor, és perquè no en sé més. No vull més malentesos.

Leptictidium (discussiócontribucions)

Bon dia. Anem pam per pam:

1) T'agraeixo que hagis arreglat el problema amb les plantilles d'esborrany de Rússia duplicades. Tenia pendent resoldre-ho perquè encara no tenia clar com programar el bot perquè esborrés una de les plantilles sense tocar l'altra, així que ja em sembla bé que el Rebot ho hagi fet.

2) Les dates de les plantilles serveixen per categoritzar els articles en la categoria de manteniment corresponent. No és pas una dèria meva i prou, fins i tot hi ha un bot no gestionat per servidor, l'Arnaubot, que posa aquestes dates automàticament, i aquestes categories es fan servir per facilitar projectes com la Quinzena de la Qualitat.

3) Els paràmetres de plantilles serveixen per ajustar el comportament de les plantilles per assolir el resultat desitjat. El que tu en dius «inflació de codi», jo en dic «que els lectors no es trobin un requadre gris com a mapa de localització».

4) Sobre el sobreenllaçament de conceptes, potser n'hi ha alguns que no són necessaris, però per exemple, en els articles sobre masies, em sembla important situar-les a Catalunya (o les Balears o on sigui). N'hi ha molts en els quals no hi surt ni una vegada la paraula «Catalunya». I potser diràs que és evident que la Segarra es troba a Catalunya, que no cal especificar-ho, però de la mateixa manera que servidor no es coneix de memòria les comarques del País Valencià i la Catalunya Nord, intento posar-me en el lloc d'un catalanòfon de fora de Catalunya que no té per què saber on es troba la Segarra.

És pel mateix motiu que sovint afegeixo la paraula «espanyol» a municipis d'Espanya, perquè un catalanòfon de França, Itàlia o Corea del Sud no té per què saber que la província de Segovia es troba a Espanya. Si vols treure la majoria d'aquests enllaços, endavant, però el de «Catalunya» em sembla útil i vàlid.

Salut.

Paucabot (discussiócontribucions)

Precisament, en aquest cas, no hem d'anar partido a partido. Totes aquestes edicions van en la mateixa línia i moltes d'elles estan fetes amb bot. Entenc que no és casual que aquestes edicions només et preocupin a les masies del Solsonès, als municipis russos i als eslovacs.

Coses com aquesta no passen enlloc més del món, només passen a Rússia. O totes aquestes coses que he anat detectant aquests dies són casuals? Fins i tot la teva penúltima edició abans d'escriure la teva resposta és posar un plantilla d'esborrany (de fa molt de temps no visible) a Cal Sastre (Olius). No t'estic acusant de res, però vull entendre perquè ho fas, perquè jo no entenc quina és la millora.

Leptictidium (discussiócontribucions)

Em vaig mirant els articles més curts i hi vaig arreglant els problemes que hi veig. Si entre els articles més curts hi hagués pobles de l'àrtic canadenc o el Sàhara algerià en lloc de municipis russos, doncs segurament hauria proposat canviar el zoom d'aquests altres llocs. Si hi hagués pagodes de Myanmar en lloc de masies del Solsonès, doncs segurament estaria afegint «situada a la regió birmània de XYZ» als articles. No cal veure una mà negra allà on no n'hi ha.

Paucabot (discussiócontribucions)

No, no veig una mà negra. Veig edicions supèrflues o fins i tot contraproduents que en lloc d'arreglar problemes, els creen. Està bé allargar articles, però no a qualsevol preu. En el cas de El Colomer de Baix, per exemple, crec que canviar:

'''El Colomer de Baix''' és una [[masia]] situada al municipi d'[[Amer]] a la comarca de la [[Selva]].

que és el que havia decidit el seu creador (correctament, en la meva opinió) per

'''El Colomer de Baix''' és una [[masia]] situada al [[municipis de Catalunya|municipi]] d'[[Amer]], a la [[comarques de Catalunya|comarca]] [[Catalunya|catalana]] de la [[Selva]].

i a més fer-ho amb bot, ni és cap millora ni crec que tengui el consens per fer-se. La cosa canta tant que és per allargar els articles que no és que s'usi una cosa més raonable com

[[comarques de Catalunya|comarca catalana]]

sinó que es recargola de tal manera que queda:

[[comarques de Catalunya|comarca]] [[Catalunya|catalana]]

La pregunta és, tot això per guanyar un parell d'octets? Hi guanyam res, amb això?

La política de :en sobre el sobreenllaçament: en:Wikipedia:Manual of Style/Linking#What generally should not be linked.

Leptictidium (discussiócontribucions)

Discrepo que [[comarques de Catalunya|comarca]] [[Catalunya|catalana]] sigui «recargolar-ho». Em sembla útil tenir un enllaç per a les comarques i un enllaç per al país. Porto anys fent-ho amb articles d'espècies extintes («se n'han trobat restes fòssils a la província sud-africana de…»), així que difícilment es pot dir que m'ho he inventat ara per esgarrapar un octet per aquí o un octet per allà. M'atribueixes intencions que no són les meves.

Paucabot (discussiócontribucions)

La suma de les teves edicions diu coses, jo només les expòs.

Per mi, és molt clar que això és una hiperredundància i més clar és que l'autor primigeni no va recargolar-ho tant. I aquest no és un cas aïllat sinó un patró de milers d'edicions a mà i amb bot.

En tot cas, mira de no engegar més el bot per coses d'aquestes que és evident que no tenen consens.

Leptictidium (discussiócontribucions)

No les exposes, les interpretes de tal manera que encaixin amb un prejudici de les meves motivacions que no es correspon amb la realitat.

Paucabot (discussiócontribucions)

Cap prejudici. He mirat de dir-ho el millor que he sabut, però el patró és bastant clar: milers d'edicions a mà i a màquina durant molt de temps, moltes d'elles supèrflues (com posar la plantilla d'esborrany que no té absolutament cap funció) i moltes d'altres contraproduents (com el sobreenllaçament).

Leptictidium (discussiócontribucions)

De nou, que la plantilla d'esborrany no tingui absolutament cap funció és una opinió, no una norma de la Viquipèdia. A mi em sembla útil, encara que no sigui visible, per poder navegar per categories d'esborranys sobre un tema i millorar-ne alguns de tant en tant.

Per posar-te un exemple similar, la plantilla {{cal foto}} tampoc no és visible de cara al lector, però a mi m'ha servit per identificar articles propers al lloc on visc i anar a fer-ne fotos per carregar-les a la Viquipèdia.

La utilitat d'una plantilla de manteniment no es limita a l'avís que ofereix al lector.

Paucabot (discussiócontribucions)

Algunes de les teves darreres edicions van la mateixa línia:

mentre que d'altres aporten octets reals com:

Jo miraria de prosseguir amb les edicions que milloren l'article perquè aporten informació. Inflar-lo de plantilles invisibles o redundàncies no té gaire sentit. Què farem quan tots els articles curts tenguin els seus 100 o 150 octets de palla? Estarem allà mateix, però amb l'inconvenient que llavors els haurem de netejar ...

Leptictidium (discussiócontribucions)

Em sorprèn que em retreguis que afegeixi dates a les plantilles de manteniment (que es porta fent des de fa set anys sense que ningú es queixi), que posi l'estat on es troba un municipi (fins i tot la Viquipèdia en castellà especifica que Bulbuente es troba a Espanya) o que afegeixi una referència a un article que no en té cap.

La queixa que puc entendre fins a un cert punt és la del sobreenllaçament i ja t'he dit que estic disposat a sacrificar tots els enllaços menys un en pro d'un compromís, però de debò que no entenc que vegis aquestes altres edicions com un problema o que les vulguis «netejar».

Paucabot (discussiócontribucions)

El que em sorprèn no és que les plantilles de manteniment tenguin dates sinó que les posis a mà o que engeguis el bot per allargar aquests octets abans de que hi passi el bot diari.

Si haguessis posat ([[Espanya]]) o [[comarques de Catalunya|comarca]] [[Catalunya|catalana]] a un article teu o en un article llarg, potser és cert que ningú se n'hagués adonat, però clar, la diferència aquí és que ho feim a l'engròs, només als articles curts (els que ja estan malament) i en alguns casos, fins i tot amb bot.

Si poguessis tenir tot això en compte, t'ho agrairia.

Leptictidium (discussiócontribucions)

Doncs ara encara ho entenc menys. Et sembla perfecte que l'Arnaubot posi dates a les plantilles de manteniment a les 2.55 de la matinada, però et dol que ho faci jo o el meu bot a les 2.55 de la tarda? Per què? I quin perjudici creus que això li causa a la Viquipèdia si, de totes maneres, demà al matí quan ens llevem el resultat serà exactament el mateix, ho hagi fet jo o l'Arnaubot? Estic sincerament perplex.

Quant a les masies i similars: d'acord, a partir d'ara, només posaré l'enllaç a «Catalunya», si escau, i no als «municipis de Catalunya» o «comarques de Catalunya».

Paucabot (discussiócontribucions)

En general, jo no afegiria més enllaços als articles (i menys als curts, i menys amb bot). Els originals de l'article El Colomer de Baix són els que poden ajudar al lector. La resta és renou.

Bé, ho deix aquí. Crec que els dos ja hem dit el que pensàvem. Gràcies per escoltar-me.

Resposta a «Articles curts»
Yuanga (discussiócontribucions)

Hola de nou. Alguna cosa estic fent malament. Vaig fer la transcripció de la professora Екатерины Александровны Анкинович amb aquesta eina i el resultat va ser Iekaterini Aleksandrovni Ankinovitx. Per a futurs casos (i presents), com es "retoquen" els resultats d l'eina?

Leptictidium (discussiócontribucions)

Bon vespre! La transcripció és correcta, el que passa és que li vas donar a l'eina una versió errònia del nom en ciríl·lic. Li vas donar el genitiu, Екатерины Александровны Анкинович, en lloc del nominatiu, Екатерина Александровна Анкинович. Salut!

Yuanga (discussiócontribucions)

És complicat, més quan només he trobat un dels dos. Una altra pregunta, per què es perd el segon dels noms "Александровны"?

Leptictidium (discussiócontribucions)

El segon nom és un patronímic. És una mica especial, ja que no és ni un nom de pila ni un cognom, i fora dels països eslaus no es fa servir gairebé mai. Fa anys vam tenir un debat de si convenia posar els patronímics en el títol dels articles, en el qual van participar l'@Enric:, el @MALLUS: i alguns usuaris més, i vam arribar a la conclusió que millor no posar el patronímic al títol llevat d'aquells casos en els quals sigui necessari per desambiguar entre dues persones amb el mateix nom de pila i cognom. Com veus, això no és una regla lingüística, sinó una convenció viquipedista, així que si creus que aporta un valor afegit real posar el patronímic al títol, sempre pots reobrir el debat.

Yuanga (discussiócontribucions)

No, i ara, ho preguntava des del total desconeixement. Gràcies novament!

Yuanga (discussiócontribucions)

Ольги Анисимовны Воробьёвой seria "Olga Anissimovna Vorobióvoi" o m'he deixat algun genitiu?

Leptictidium (discussiócontribucions)

Seria «Olga Aníssimovna Vorobiova». En general, el nominatiu el pots trobar a l'article de la Viquipèdia en rus, en aquest cas, ru:Воробьёва, Ольга Анисимовна. L'accent no sempre el posen, però llevat que sigui un nom molt poc habitual, sempre el pots copiar de l'article d'una altra persona russa que tingui el mateix nom o cognom.

Yuanga (discussiócontribucions)

Disculpa, un nou dubte: si Екатерина Евтихиевна Костылёва-Лабунцова ho transcrivim com «Iekaterina Ievtikhievna Kostilióva-Labuntsova», llavors la Kostylevita hauria de reanomenar-se a Kostiliovita?

Leptictidium (discussiócontribucions)

Hola! Sí, hauria de ser així. Llavors, a la intro també val la pena mencionar que de vegades també s'anomena «kostilevita» (amb i llatina), ja que la transcripció errònia de «ё» per «e» és, malauradament, força habitual.

Yuanga (discussiócontribucions)

Gràcies!

Resposta a «Iekaterina Ankinóvitx»