Usuari Discussió:Leptictidium

Salta a: navegació, cerca

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Leptictidium/Arxiu 1 en data 22-08-2017.

Paucabot (discussiócontribucions)

Proposta d'esborrament de la pàgina «Pallet Town»

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Pallet Town», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.

Paucabot (discussiócontribucions)

També per a Viridian City i Viridian Forest.

Resposta a «Proposta d'esborrat»
Boigandorra (discussiócontribucions)

Bona tarda,

Em posava en contacte amb tu perquè fa uns dies vaig mirar de rectificar l'article en portuguès Espanha. En l'article, del costat lateral, apareix el terme "valencià" en l'apartat de llengües al costat del terme "català", donant a entendre que el català i el valencià són dues llengües diferents. Dins de l'article mateix aquesta falta ja no es fa quan es comença a llegir l'apartat dedicat a les llengües de l'Estat espanyol. Podria haver considerat que és una falta o error, però al lateral s'afegeix "aranès" com a llengua oficial. En canvi s'indica el castellà així: "castellà (o espanyol)". Com que trobo ofensiu que s'indiqui català i valencià com a dues llengües diferenciades, vaig eliminar valencià i vaig indicar el per què. Un usuari em va replicar i ho va desfer. Vaig respondre amb un article de La Vanguardia on s'informa que l'Acadèmia Valenciana de la Llengua considera el valencià com una forma d'anomenar el català a València. Vaig tonar a ecorregir: "català (o valencià). Mal escollit, en l'article hi ha un polític que posa en dubte l'ens. I així fins que m'han enviat un missatge en què se m'avisa que deixi de fer "guerres d'edicions" i que procuri de ser respectuós. Parlo -o intento, vist que no hi ha hagut resposta- amb el responsable d'aquest avís i li deixo constància que no he sigut irrespectuós i que considero que una Enciclopèdia no ha de fer política. L'usuari en qüestió em coneix atès que estic redactant l'article "procés independentista català" en portuguès. Se em va qüestionar en el seu moment perquè "exaltava l'independentisme". Reconec que l'article no ha quedat molt neutral, de manera que l'he modificat perquè sigui més neutral. També he demanat ajuda perquè algú revisi les faltes ortogràfiques i gramaticals que hagi pogut cometre donat que sé portuguès però mai l'he estudiat. En qualsevol cas, i fent el mea culpa la guerra d'edicions i no he sigut imparcial, considero que valencià no pot ser pres com un idioma a part, però una manera d'anoemnar el català a València. Com que a la Viquipèdia portuguesa m'han ignorat, busco doncs ajuda ala Viquipèdia catalana perquè junts puguem fer entendre aquesta qüestió, que crec que podríem arribar-hi amb paciència i molt de diàleg.

Leptictidium (discussiócontribucions)

He intentat explicar-los-ho.

Boigandorra (discussiócontribucions)

I què t'han dit? M'imagino que t'han ignorat, oi?

Leptictidium (discussiócontribucions)

https://pt.wikipedia.org/w/index.php?title=Espanha&type=revision&diff=50271769&oldid=50269238

Boigandorra (discussiócontribucions)

Bé, no em calen més comentaris :)

Boigandorra (discussiócontribucions)

Bones,

Et torno a escriure perquè estic indignat. Com ja t'havia comentat més a dalt soc el responsable d'escriure la versió en portuguès del procés independentista. Ara em trobo que volen fusionar el meu article amb un altre on només hi ha estadístiques i que té un títol molt mal triat. Estic indignat perquè és un treballàs molt gran i entenc que l'article no necessita ser fusionat amb cap altre. El punt que m'ha portat a adreçar-me a tu és que han obert un fil per opinar si s'ha de fusionar o no. En aquest fil jo he posat el meu punt de vista i he aprofitat per parlar directament sobre el tema del valencià vist que ningú ha volgut respondre a la meva sol·licitud. El que m'ha sorprès és que l'apartat en què parlo del valencià l'han eliminat i han deixat la resa. Evidentment això ho he fet notar perquè ho trobo una falta de respecte i molt mala fe. És evident que són temes separats però com a usuari tu pots dir que no toca parlar del tema, però eliminar el que escriu un altre ja és un pas molt gros. Per tant, t'escrivia sobretot per saber com funciona el tema de les fusions: sota quin criteri es procedeix a fusionar, amb quin quòrum de suport,...? I després també m'agradaria saber si hi ha algú per sobre de tots nosaltres a qui es pugui adreçar personalment algun usuari en cas de necessitar-ho.

Gràcies en qualsevol cas.

Leptictidium (discussiócontribucions)

Doncs la veritat és que desconec la normativa de fusions a la Viquipèdia en portuguès.

Boigandorra (discussiócontribucions)

Total ja l'han fusionat i sense consens. Una manera de dir-te que "ho fusiono perquè em surt dels...". Què hi farem! Una altra serà.

Resposta a «Article Espanha»
Josep Esquer (discussiócontribucions)

Hola! Podries revisar la taula de cavall. Crec que algú hi va “colar” un parell de bestieses. (Veure “carn de cavall i “freqüencia”). Moltes mercès. Josep Esquer.

Leptictidium (discussiócontribucions)

Hola! És la plantilla que hi ha afegit JoRobot.

Resposta a «Cavall»
Paucabot (discussiócontribucions)

Podries pegar una ullada a Upupa epops africana i a Bubo bubo bengalensis? Gràcies.

Leptictidium (discussiócontribucions)

Hola! El Nelo s'ho coneix millor que jo.

Nelo (discussiócontribucions)

Bé, tal com jo l'entenc són dos casos diferents. Ja fa temps que Bubo bengalensis és considerat una espècie pràcticament per tothom. En el cas del gènere Upupa no ha passat això, aquí no ha hagut consens. L’IOC considera el taxó africana una espècie de ple dret, mentre que HBW i també Clements, el consideren una subespècie de Upupa epops. Per tant la solució sembla que passa per donar com a entrada una de les dues posibilitats i comentar el desacord que hi ha, al text de l'article.@Paucabot@Leptictidium

Paucabot (discussiócontribucions)

@Nelo:. Te pareix que ho podries implementar? En el cas del puput, supòs que seria més fàcil reanomenar-lo a Upupa africana per millorar la coherència amb la infotaula.

Paucabot (discussiócontribucions)

Per cert, a tots dos. La consulta és conseqüència de que el bot ha començat a substituir les infotaules. Hi ha dues feines que s'haurien de fer a mà: revisar els paràmetres no estàndards o repetits i mirar si ens interessa més la imatge que hi ha en local o la que tenim a Wikidata. Podeu veure la feina a fer a Usuari:JoRobot/Infotaula ésser viu.

Nelo (discussiócontribucions)

Trobe una limitació a les infotaules. En el cas dels gèneres monotípics, l’article de l’espècie és el mateix que el del gènere (en alguns casos també altres taxons majors). Figura la “autoritat” referida a l’espècie, però no al gènere. A més el nom del gènere condueix a la mateixa pàgina, cosa que no caldria. La pregunta és: com es pot incloure la “autoritat” referida al gènere (o encara a la família en el cas de les famílies monotípiques).

Resposta a «Espècies o subespècies»
Xvazquez (discussiócontribucions)

Hola de nou. Tinc un altre dubte pel que fa als títols d'articles de grups d'éssers vius; em sembla haver entès que han de estar en plural (Mamífers, Coleòpters, Asteràcies ...), però veig que la majoria estan en singular.

Leptictidium (discussiócontribucions)

Sí. Encara en queden molts per moure perquè s'està fent manualment. Tots els que trobis en singular, els pots moure al plural.

Xvazquez (discussiócontribucions)

D'acord, mouré a plural. Però en moltes pàgines, el títol en plural existeix en forma de redirecció; no caldria fer una fusió d'historials? Gràcies.

Leptictidium (discussiócontribucions)

En principi no, perquè l'historial no conté cap edició significativa.

Xvazquez (discussiócontribucions)

Gràcies! Espero no molestar-te gaire més!

Leptictidium (discussiócontribucions)

Cap problema!

Resposta a «Títols d'articles de grups d'éssers vius»
Davidpar (discussiócontribucions)

Hola! Et vull proposar per una entrevista pel Viquiprojecte:La nit dels ignorants 3.0. Com que enguany és per temàtica podries explicar els darrers articles que has fet sobre mamífers i la diferència amb altres viquipèdies en aquesta temàtica. Ja diràs! Gràcies

Leptictidium (discussiócontribucions)

Hola! Ara mateix tinc molt poca disponibilitat, però tornem a parlar-ne en unes setmanes!

Davidpar (discussiócontribucions)

Podries apuntar-te a algun dia a Viquiprojecte:La nit dels ignorants 3.0? Hi ha molts buits i així anem fent previsió.

Resposta a «La nit dels ignorants»
Xvazquez (discussiócontribucions)

Hola, pots mirar-te l'apartat 5 (Noms científics) del Viquiprojecte:Arbre de la vida, sembla que hi ha una mica de confusió. Gràcies. @Xvazquez

Leptictidium (discussiócontribucions)

Hola! Quina és la confusió?

Xvazquez (discussiócontribucions)

Hola, és aquesta frase:

"S'escriuen en cursiva quan es refereixen a animals i en cursiva quan es refereixen a plantes, fongs o bacteris (p. ex. Mammalia, Cycadidae o Enterobacteriaceae)";

crec que hauria de dir:

"S'escriuen en rodona quan es refereixen a animals i en cursiva quan es refereixen a plantes, fongs o bacteris (p. ex. Mammalia, Cycadidae o Enterobacteriaceae)"

preo no n'estic segur, per això no he tocat res.

Leptictidium (discussiócontribucions)

Ah, doncs tens raó. Ho he arreglat. Gràcies i bona nit.

Resposta a «Us de cursiva en noms científics»
Joutbis (discussiócontribucions)

Pots mirar-te Herrerasaure (infraordre)? Està tot en blanc, perquè no té res a Wikidata. L'enllaçaria amb en:Herrerasauridae, però sembla que és una classificació diferent i no sé quina és la bona. Hi ha una discussió de fa deu anys a l'article, que tampoc no aclareix gran cosa.

Paucabot (discussiócontribucions)

@Joutbis: Hi he fet canvis però no acaba de funcionar. Per cert, que he llevat un peu que no tenia imatge: Special:diff/18849392. Ho podries implementar, també, això?

Joutbis (discussiócontribucions)

Ah, doncs sí, ho controlaré.

Leptictidium (discussiócontribucions)

Hola! L'ítem de WikiData seria aquest. Sembla que caldria fusionar ítems. Com es fa? —Leptictidium (digui) 16:47, 25 set 2017 (CEST)

Joutbis (discussiócontribucions)

Diria que no cal fer res. Al vell només hi ha ítems de tàxon, infraordre, i tàxon superior. Menys l'últim, els altres coincideixen. Apart, hi ha el nostre article, que està enllaçat amb l'ítem, però quan l'enllacis amb Herrerasaure (Q10522674) ja desapareixerà, també. Quedarà l'ítem sol, i suposo que algú l'acabarà esborrant. No sé si se'n pot demanar la destrucció explícita.

Leptictidium (discussiócontribucions)

Fet.

Resposta a «Herrerasaures»
Paucabot (discussiócontribucions)

A Usuari:JoRobot/Infotaula ésser viu#Imatges carregades a Wikidata, però no eliminades de l'article tens la llista de fotos que aquí tenen peu de foto i que són diferents de la que hi ha a Wikidata. Això ens permet triar quina de les dues fotos volem que aparegui a l'article.

  • Si la que hi ha ara a l'article ens agrada més que la que hi ha a Wikidata, no fa falta fer res.
  • Si la que hi ha a WD ens agrada més que la que hi ha a l'article, simplement hem d'eliminar els camps imatge= i peu= de la infotaula de l'article.

Addicionalment, si és molt clar que la nostra imatge és molt millor que la de Wikidata i la volem fer prioritària per a totes les viquipèdies, només li hem de dir que sigui la preferida: d:Help:Ranking#How to apply ranks. En aquest cas, també podríem esborrar (per redundants) els camps imatge= i peu= de la infotaula de l'article.

Joutbis (discussiócontribucions)

Només afegir que, si la cel·la "Peu" està en blanc, després de passar el bot, la imatge que surt és la de Wikidata, no la que teníem nosaltres (per allò d'evitar de fossilitzar imatges).

Resposta a «Fotos dels éssers vius»
Andiport (discussiócontribucions)

Bona nit,

No sé si estàs al corrent d'aquests comentaris sobre tu a es:wiki que m'he trobat per casualitat:

- 1

- 2

Leptictidium (discussiócontribucions)

És una llàstima que l'usuari deixi el projecte en lloc d'enfocar els seus esforços cap a coses més productives a la Viquipèdia.

Resposta a «Manuchansu»