Usuari Discussió:Littleparrot

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, Littleparrot! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura (recorda signar prement l'icona Icona per a signar). A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

Salutacions cordials

--Pere Sallavinera (disc.) 09:45, 4 nov 2013 (CET)[respon]


Carles & Sofia Piano Duo[modifica]

Hola, Littleparrot. L'enhorabona per la traducció. Diverses coses:

  1. Sobre la constància de la traducció, el que es fa és substituir la plantilla {{traducció}} per la plantilla {{traduït de}}, i aquesta darrera es posa a la pàgina de discussió de l'article. Ho he fet, i pots veure com queda a Discussió:Carles & Sofia piano duo.
  2. La secció == Enllaços externs == duu aquest nom per convenció (no == Links externs ==). Ho he modificat.
  3. També per convenció, les plantilles tipus {{Portal Música}} van al final, i no al començament de l'article. Ho he mogut.
  4. A la introducció he llevat "Girona (Catalunya, Espanya)" i ho he deixat en "Girona" només. És possible que a la viqui anglesa necessitin saber on és Girona, però això no té massa sentit a la catalana.
  5. Sobre les categories: He llevat Categoria:1970 i Categoria:1965, perquè mai categoritzem persones per any de naixement, i encara que ho féssim, la categorització no seria oportuna en aquest article, que no és pas la biografia d'aquests senyors. He llevat Categoria:Catalans (que a més estava repetida) perquè és redundant amb Categoria:Pianistes catalans, és a dir, els pianistes catalans ja són inclosos dins la categoria més general de catalans. He llevat Categoria:Música clàssica en aquest cas perquè és una categoria massa general. Com que no he llegit l'article complet, no sé si escau o no la Categoria:Conservatori Superior de Música del Liceu. Hi escauria només si aquest duo formen part del conservatori (hi són professors, potser?) o hi estan estretament vinculats, per exemple.

Tot i que no puc llegir-me l'article sencer ara mateix, its nice!, congratulations!.--Pere Sallavinera (disc.) 13:01, 6 nov 2013 (CET)[respon]