Usuari Discussió:MALLUS

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:MALLUS/Arxiu 1 en data 18-12-2015.

Jey (discussiócontribucions)

Hola! Si cerques inspiració per a més biografies de dones, hem generat aquesta llista on surten totes les biografies de la GEC que encara no tenim. És bastant fàcil perquè sempre es pot agafar l'entrada com a referència, tot i que a vegades és molt curta. T'hi animes? Salut! --Jey (disc.) 23:04, 26 nov 2019 (CET)

MALLUS (discussiócontribucions)

Hola. Ja he vist com funciona. Sembla una eina interessant per a trobar biografies absents.

Resposta a «Més biografies»
Barcelona (discussiócontribucions)

Com sempre, per aquí amb idees per editar. L'article Literatura xinesa s'atura a l'edat antiga i ens falta tota la resta, et ve de gust acabar-lo perquè com a mínim tinguem una mica dels contemporanis?

MALLUS (discussiócontribucions)

Molt bé..al capdavall sembla que en el tema "Viquidones" no guanyaré el concurs :)

Resposta a «suggeriment»
Jey (discussiócontribucions)

Per si t'és d'utilitat en les biografies que crees, vaig fer {{Bio+}} fa un temps. Jo la faig servir sempre :D

MALLUS (discussiócontribucions)

Si, l'he vista algun cop. Però crec que no inclou el tema del calendari julià / gregorià, cosa que a la Rússia prerevolucionària és important. Tampoc no em deixa matisar tant el tema de la ubicació del lloc de naixement (abans la gent naixia a casa, i potser el lloc de naixement és una "casa pairal" en un poble "de mala mort", del qual segurament mai no farem article a Cat Viqui. Per tant, atès que no estalvio gaire feina, i que de vegades m'impedeix matisar, he optat per no fer-la servir. Però gràcies pel recordatori.

Resposta a «Biografies»
Vallue (discussiócontribucions)
MALLUS (discussiócontribucions)

Redéu !!! D'aquests no se n'ha parlat tant !. Miraré què puc fer.

Vallue (discussiócontribucions)

Gràcies !!. Jo em poso amb els de l'Amazònia que déu n'hi do ...

Salut !

Resposta a «Incendis Sibèria 2019»
Buxareu (discussiócontribucions)

Hola, crec que no cal fer transcripció de cada nom o títol rus, només dels que són realment importants. Triga massa temps a corregir-los. Jo els escriuria només en rus (en ciríl·lic). Què en penses?

P.S. A més, no t'oblidis afegir l'script "ORDENA" al final de cada article. Per exemple, {{ORDENA:Polonski, Iàkov}}

Gràcies!

MALLUS (discussiócontribucions)

Si hagués posat una llista d'obres al final no s'hagués notat tant. Per cert, bona eina https://xn----8sbhebeda0a3c5a7a.xn--p1ai/ (gràcies pel suggeriment: l'he utilitzada molt). No acostumo a posar l'script mai (habitualment els bots supleixen aquests "detalls"). Però ho tindré en compte (a veure si me'n recordo).

Resposta a «Noms russos»

Presa de decisió «tancament» de la Viquipèdia

1
Toniher (discussiócontribucions)

Com a viquipedista molt actiu m'agradaria poder convidar-te a que puguis donar el teu punt de vista en aquesta presa de decisió. Gràcies!

Resposta a «Presa de decisió «tancament» de la Viquipèdia»
Barcelona (discussiócontribucions)

Et passo una font d'idees per fer biografies "llunyanes" com tu dius que equilibrin els biaixos: Category:Greatest Nationals de l'anglesa. Sé que també té biaix per l'origen però hi ha alguns noms interessants segons nacionalitat. Què me'n dius?

MALLUS (discussiócontribucions)

Farem una ullada a veure què en podem treure :)

Barcelona (discussiócontribucions)

bé, hi torno. Acabo de crear la categoria:Fams i he vist buscant iw que ens falten esdeveniments clau d'arreu. Crec que és un tema important, la història no són solament bios i batalles i per això recorro a un dels meus habituals, per si vols crear entrades sobre aquestes catàstrofes humanitàries, parant especial atenció al context històric que les causa

Resposta a «llistes»
Beusson (discussiócontribucions)

Bon dia! Crec que t'has oblidat d'aquest article Ivan Lariónov. Ja fa dies que hi vas posar la plantilla d'inacabat i no l'has tocat més.

MALLUS (discussiócontribucions)

Correcte. Tinc tants "encàrrecs" i tantes coses pendents al cap que se me'n va el sant al cel. Avui m'hi poso. Gràcies per recordar-m'ho.

Resposta a «Ivan Lariónov»
Barcelona (discussiócontribucions)

Això, apart del suggeriment anterior, crec que aquest mes tindràs molts articles del teu interès, espero que ens ajudis ja que estem en una zona "teva", a veure si li donem una empenta al concurs i ampliem entrades fonamentals

MALLUS (discussiócontribucions)

Bé..com sempre tractarem de col·laborar fent alguna cosa

Barcelona (discussiócontribucions)

Hola, seguim per zones teves, refresquem els articles turcs? Tant els de la llista pescar com coses fora de concurs, abans que arribi a la part més europea

Barcelona (discussiócontribucions)

Veig que has decidit dedicar l'estiu a Bulgària, quina és la propera parada de la ruta? Per fer suggeriments si s'escau :)

MALLUS (discussiócontribucions)

Uf...Romania potser..ja saps..com més lluny millor :) Però la veritat és que Bulgària anem molt curts d'articles. I el fet de tenir una amiga búlgara que em revisa els continguts ajuda molt. En tot cas, qualsevol suggeriment sempre és tingut en compte.

Barcelona (discussiócontribucions)

A veure si li pots donar una empenta al concurs, que queda un trimestre només!! Tens la literatura hispanohebrea ara que estàs en coses així i ens queden pendents del mes anterior que poden ser del teu interès

Resposta a «pescar arriba a Israel»
Rovirarovere (discussiócontribucions)

Hola, MALLUS, le escribo para pedirle una traducción de un artículo que tiene que ver con la historia, se trata del de [[es:Jurate Rosales]], que es una periodista e investigadora de la historia de los pueblos bálticos, Rosales es mencionada en la página [[Gots]] pero no tiene una página en la Viquipèdia, defiende dos cosas que por ahora contradicen la historia académica: 1. los godos eran un pueblo bático y su lengua habría formado el castellano, y 2. tienen más de un milenio de historia en Asia. En el primer punto es la última de una serie de estudiosos bálticos y en el segundo es una más de un grupo de historiadores (véase Sundeep Jhutti, The Getes [http://www.sino-platonic.org/complete/spp127_getes.pdf]).

El artículo no es breve pero podría resumirlo o no traducir todos los párrafos. ¿Podría traducirlo para la Viquipèdia? Tanto si lo va a hacer como si no ¿podría decírmelo? Unas palabras bastarán. Un saludo. ~~~~

MALLUS (discussiócontribucions)

Saludos. Sí, será un placer traducir el artículo (no conocía a esta investigadora).

Rovirarovere (discussiócontribucions)

De acuerdo, muchas gracias.

Resposta a «Petició d'una traducció»