Usuari Discussió:Magenri

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Magenri/Arxiu 1 en data 07-08-2017.

Barcelona (discussiócontribucions)
Magenri (discussiócontribucions)
Resposta a «asian month»
Paucabot (discussiócontribucions)

Hola Magenri.

No entenc el perquè de part de les edicions com aquesta. Concretament, no entenc el perquè de la negreta, que va en contra de VP:LE. A més, ja que hi som, li podríem llevar el punt ...

Gràcies, Pau.

Magenri (discussiócontribucions)

D'acord @Paucabot. Jo ho feia per qüestions de vusibilitat. Faré les cirreccions. Gràcies

Paucabot (discussiócontribucions)

Realment és necessari posar un enllaç al mateix article a tota la premsa històrica? Ja amb les negretes i ara amb aquest sobreenllaçament sembla precisament que vulguis sobrevisualitzar un article ...

Magenri (discussiócontribucions)

@Paucabot quina proposta em fas? no enllaçar? no enllaçar tant? Què m'aconselles, perquè em semblava bé visualitzar la col·lecció de premsa històrica de Reus dins d'un context més general com és l'article sobre la premsa. Potser m'equivoco.

Paucabot (discussiócontribucions)

Hi ha gent que li té molta d'estima a un determinat article o portal (que també passa) i es dedica a sobreenllaçar-lo. Crec que és el que et pot estar passant a tu.

Pensa que tu relaciones Moralitat i cinema amb La Premsa a Reus 1813 - 1939 però potser altra gent veuria més lògic posar als Vegeu també Catalunya Cristiana o Fotogramas, per exemple. Jo miraria més aviat d'usar les categories per relacionar temes.

Paucabot (discussiócontribucions)

PS. Per començar, el primer que hauries de fer és, almanco, llevar les negretes.

Magenri (discussiócontribucions)

D'acird

Resposta a «Negretes als ''Vegeu també''»
CarlesMartin (discussiócontribucions)

Ei, hola Magenri, com va?. Tens raó, mea culpa. Passa el mateix amb altres paraules tipus àliga/àguila, euga/egua, etc... Ja he desfet el canvi en els teus dos articles que em comentes. L'explicació: faig molts canvis semiautomàtics amb l'eina AWB. L'he programada amb la idea de corregir/depurar ràpidament articles de tota mena, i sobretot els que són traduccions automàtiques, que acostumen a estar fatal de debò. Els teus articles no haurien d'haver entrat en la tria, naturalment, ja que són excel·lents, i de fet acostumo a saltar-me els articles d'usuaris confirmats, però mira, no m'hi vaig fixar, i com que faig molts canvis per minut.... En fi, que mil disculpes, i si torna a passar, (que podria ser, sóc una mica matusser de vegades) desfés qualsevol canvi amb el qual no estiguis d'acord, dels que vegis que tenen com a comentari "canvis menors, AWB".

Veig que ets de Reus, eh?. Jo tinc casa a l'Aleixar!.

Magenri (discussiócontribucions)

Hola @CarlesMartin

Gràcies pels teus comentaris. Entenc els "problemes" dels canvis semiautomàtics. Veig la gran quantitat de feina que fas, enhorabona.

Sóc de Reus però visc a les Borges del Camp. Potser si un dia et ve de gust fer un cafè i una xerrada...

CarlesMartin (discussiócontribucions)

Ah doncs és apropet, eh?. No ho conec massa, en realitat, perquè a les Borges només hi he anat algun cop... per acompanyar algú al CAP quan cal un metge!. Sí, algun dia hem de quedar per allà! (consti que jo la major part de l'any visc a Barcelona). Salut!.

Resposta a «Viduitat»

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

WMF Surveys, 03:39, 13 abr 2018 (CEST)

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey

1
Resum per Magenri

N

MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

WMF Surveys, 20:40, 29 març 2018 (CEST)

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

WMF Surveys, 02:48, 20 abr 2018 (CEST)

Resposta a «Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey»
193.147.222.244 (discussiócontribucions)

Si us plau, no tornis a posar "Llúdriga".

I posats a fer, "Capafons" no és més que una falta d'ortografia, ja que a Capafonts sempre hem pronunciat la "o" oberta, de "fonts" i no pas de "fons".

Magenri (discussiócontribucions)

De moment fonts consultades utilitzen Llúdriga. En tot cas, documenteu llódriga si és correcte.

193.147.222.244 (discussiócontribucions)

Tots els del poble sempre hem dit "Llódriga".

A l'Onomasticon Cataloniae s'hi cita la possibilitat de "llóbrega" com a etimologia de Llódriga. No en tinc un exemplar a mà, així que no recordo el detall.

https://www.enciclopedia.cat/EC-GEC-0014576.xml diu, correctament, Llódriga.

També diu, correctament, que el Mas de Fortet és del s. XVIII (segons em va dir en Joan Fort, fill de Josep Fort qui va vendre el mas cap als 1970s la construcció del mas va anar lligada a la de la nova església). A la viquipèdia hi he corregit el XVI.

També hi diu, incorrectament, "Pont de Joi", quan és "Pont de Goi".

També esmenta la cova del Rei, que és una de moltes fetes servir de refugi quan la Guerra Civil. La cova més gran i coneguda és la del Grèvol. Si no em falla la memòria va ser cartografiada junt amb d'altres cal als 1970s per espeleòlegs del CE de Reus.

Magenri (discussiócontribucions)

Potser caldrà mirar l'Onomasticon. De moment deixo el tema pendent fins a trobar altres fonts fiables

193.147.222.244 (discussiócontribucions)

Bé, ja que insisteixes en corregir-me, plego.

Si no m'erro que qui va cometre l'error va ser l'Albert Manent (o potser en Iglésias?). Diuen que va recollir els topònims de boca del Delfín Pocurull, conegut com a Dolfín Ermitanet (o Quico), i que en el cas de la Llódriga li devia agafar un rampell d'erudició, pensant que aquell nom havia de ser un derivat de llúdria.

Des de llavors aquest espuri Llúdriga s'ha anat trobant en tota mena de fonts escrites.

Magenri (discussiócontribucions)

No insisteixo en corregir res. Només busco fonts fiables pe a afirmar aguna cosa. Si en tens, no hi ha cap inconvenient en corregir-ho. Penso seguir indagant el tema, ja que si com dius la forma popular és llódriga cal documentsr-ho. Seguiré en la recerca.

Magenri (discussiócontribucions)

He trobat una referència al nom de la font: Llódriga, segons Diego López Bonillo, a Quaderns de Capafonts núm. 2, i així ho faig constar.

Resposta a «Capafonts»
Jordi Roqué (discussiócontribucions)

Veig que vas crear l'article amb Martin sense accent. La GEC i les altres viquipèdies en fan Martín, amb accent. Modifico l'article ? Cordialment, Jordi Roqué (Discussió) 22:44, 6 març 2018 (CET)

Magenri (discussiócontribucions)

@Jordi Roqué Vaig creure que al ser català podia haver anat sense accent. Però les fonts són les fonts. Canvia-ho sense problemes. Cordialment.

Jordi Roqué (discussiócontribucions)

Gràcies, cordialment,

Resposta a «Antoni Martin i Coll»
Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Al meu parer l'edició que has revertit estava ben feta, te un punt de «mala llet». No sé com ha passat per alt en tant de temps: Especial:diff/12980504

Magenri (discussiócontribucions)

Hola, @Kette~cawiki

He revertit l'edició perquè em semblava que la frase era una dita i que s'usa quan es parla del Rosselló. No és ni denigrant ni crec que amb "mala llet" sinó que forma part de la cultura popular. Tenim, a Viqudites molts exemples que potser podrien semblar hostils cap a algú, però formen part de la cultura. Per exemple: https://ca.wikiquote.org/wiki/Sants Diu: Sants, putes i marxants. I la meitat, lladres.[. En fi, que em sembla que no cal esborrar la dita. Però si ho creus, reverteixe-ho.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

No cal, era un dubte que tenia. Gràcies per l'aclariment

Resposta a «Reversió a Rosselló»
Barcelona (discussiócontribucions)

Envio algun missatge de promoció d'un concurs diferent, allunyat de totes les referències serioses que basteixen la nostra Viqui:el Viquiprojecte:Kitsch, segur que hi ha entrades que et desperten records i somriures o potser falta alguna "figura" local (amb fonts, és clar)

Magenri (discussiócontribucions)

M'ho miro, gràcies

Resposta a «Concurs diferent»
Cap més tema anterior