Usuari Discussió:Magenri

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Magenri/Arxiu 1 en data 07-08-2017.

Ymm amical (discussiócontribucions)

Hola! Ens agradaria molt convidar-te a la darrera Viquitrobada 2023 al proper 25 de novembre al Prat de Llobregat, organitzada per Amical. Si no ets de la zona, no cal que et preocupis, ja que oferim allotjament per als participants.

Aquesta Viquitrobada promet ser un esdeveniment emocionant i enriquidor, amb oportunitats úniques per aprendre, col·laborar i connectar amb altres entusiastes de Viquipèdia i altres projectes wiki. Hem preparat un programa ric en continguts i activitats perquè puguis gaudir d'una jornada plena d'aprenentatge i intercanvi d'experiències, i a mida que s'apropi la data, anirem actualitzant els detalls per assegurar-nos que tot sigui el més interessant possible. Si vols participar, pots presentar la teva proposta, tens tota l'informació al Programa.

A més de les activitats principals, com els tallers i les xerrades, també tindràs l'oportunitat de conèixer i compartir amb altres membres de la comunitat wiki, fer nous amics i, amb sort, fins i tot col·laborar en projectes interessants.

Si tens alguna pregunta o necessites més informació, no dubtis a contactar-nos. Pots incriure't aquí.

Resposta a «Viquitrobada 2023»
Llumeureka (discussiócontribucions)

Benvolgut @Magenri,

et trasllado, a sota, una notificació que he rebut a la meva pàgina d'usuari, però que penso que tu ets més indicat per contactar amb aquesta usuària, pel fet de que vas ser qui vas crear l'article a qui es refereix, i també perquè ets un especialista i coneixedor dels temes relacionats amb Reus.

Molta Salut!!!


>>> "Bon dia; el Josep Ferré és el meu rebasavi, sóc la Cori i sóc de Reus. M’agradaria parlar amb tu, tinc alguna foto i material intéressant. Si vols contactar-me x mail coridomenech@yahoo.es o al IG corike46.

Salutacions" <<<

Magenri (discussiócontribucions)
Llumeureka (discussiócontribucions)
Resposta a «Josep Ferré Gendre»
Kippelboy (discussiócontribucions)

Hola, Magenri, com anem? Estic treballant per endreçar una mica el tema de les Cambres de Comerç de Catalunya i he vist que la de Reus no té article, però que surt mencionada en diversos articles que tu has creat o editat. Què podries fer-ne un petit article breu, sobre el tema, tu que tens accés a fonts de qualitat? Si no, la faria jo en uns dies, de moment estic posant ordre a Commons i Wikidata i en uns dies intentaré mirar quines cambres són prou notables per tenir entrada pròpia. Però n'estic segur que a Reus pots trobar-ne fonts, ;). Abraçada!

Magenri (discussiócontribucions)

Hola @Kippelboy, bon dia. Cert, la Cambra de Reus no té article. Miraré de fer-ne quatre ratlles, perquè tinc molt de material i l'haig d'ordenar (primer llegir, després rellegir, després triar...). A més em sembla que el nom oficial és Cambra de Comerç, d'Indústria i de Navegació, i això de navegació està agafat pels pèls, ja que el president que va canviar la denominació argumentava que com que Reus té aeroport, es referia a la navegació aèria. De fet només utilitzen Cambra de Comerç, però haig de consultar-ho. En fi, m'he de documentar.

Kippelboy (discussiócontribucions)

Gràcies! Jo estic optant per nom "Cambra de X" al títol d'article i després el nom llarg i oficial a infotaula wikidata o al descriptiu de l'entradeta. Jo també intentaré fer alguna cosa, en tinc algunes de pendents. No és urgent, eh? Només que sent temes de Reus, conec a poca gent més experta que tu ;)

Magenri (discussiócontribucions)
Kippelboy (discussiócontribucions)

Moltíssimes gràcies! :))))))))

Resposta a «Cambra de Comerç de Reus»
Leptictidium (discussiócontribucions)

Bon dia, espero que l'estiu hagi anat bé. Segurament recordes que, com que no vam poder assolir un consens pel que fa a les terminacions en -as/-es, vam acordar que de moment respectaríem sistemàticament l'opció triada per l'autor de cada article. Tanmateix, veig que has canviat «Pausànies» per «Pausànias» en contra de l'opció elegida per l'autor original en articles com «Batalla de l'Eurimedont», «Sotades de Creta» i fins i tot «Licea (Arcàdia)», on li has canviat a un usuari (el @Joan Gené:) que ha manifestat expressament el seu desacord amb la forma en -as.

No tinc ni el més mínim dubte que deu ser un error sense més i que no hi ha mala intenció, però ho poso sobre la taula per evitar malentesos. Salut i bona Diada de Catalunya!

Magenri (discussiócontribucions)

Bon dia, @Leptictidium, i bona Diada. T'agraeixo el to mesurat del teu comentari, i m'acuso d'haver modificat de forma indiscriminada (ja saps que la meva opció era i és Pausànias) els llocs que enllacen amb aquest personatge, però m'hi vaig creure autoritzat quan @Motxo98 va canviar l'entrada de Pausànies (geògraf) a Pausànias (geògraf) sense que ningú en protestés. Potser m'he precipitat. Revisaré els canvis que he fet, buscant sempre l'opció més respectuosa.

Joan Gené (discussiócontribucions)

Sí, jo també fa dies que ho havia observat, i em demanava si no suposava un trencament de l'acord que havíem pres. Per cert, la forma que jo defens és justament en -es, no pas -as.

Leptictidium (discussiócontribucions)

Sí, el @Motxo98: va reanomenar l'article precisament en aplicació d'això que dèiem de respectar l'opció triada per l'autor original, que en el cas de l'article «Pausànias (geògraf)» sí que era amb -as final abans que el 2008 comencés un estira-i-arronsa de sis reanomenaments per sis usuaris diferents.

En canvi, en els altres articles on l'opció triada per l'autor original era amb -es final, també convindria respectar-ho (igual que les formes originals amb -as final, per descomptat). Gràcies!

Motxo98 (discussiócontribucions)

Bona Diada als veïns de dalt.

El canvi que comenta en @Magenri el vaig fer perquè l'autor original de l'article escrigué Pausànias (geògraf), en -as.

Per tant, no trenquí cap acord; vaig respectar l'autor original.

Salut.

-

Resposta a «Pausàni[e]s»
KajenCAT (discussiócontribucions)

Bona nit,

M'imagino que és un descuit, però t'aviso que l'article Aula (pati) no està referenciat. Ara els articles sense referències poden ser esborrats per als administradors (amb previ avís).

Salutacions,

Resposta a «Manquen referències a Aula (pati)»
Amortres (discussiócontribucions)

Bon dia, com cada any per aquestes dates arriba la Quinzena de la Qualitat, que fem del 16 al 31 de desembre, estàs més que convidat a participar-ne. Moltes gràcies!

Magenri (discussiócontribucions)

Ho aniré seguint, gràcies

Resposta a «La Quinzena de la Qualitat»
Alzinous (discussiócontribucions)

Bona tarda, no entenc massa perquè reverteixes la correcció d'un error ortogràfic. Segons l'Optimot "colegi" no existeix en català. Si us plau, desfes la teva reversió de la correcció ortogràfica o justifica perquè has revertit el canvi. Gràcies. Ja ho he entès després de llegir el comentari (la frase completa) que has deixat. Gràcies i disculpa el descuit.

Resposta a «'Colegi' no existeix en català»
Capsot (discussiócontribucions)

Espere que et vaja tot molt bé i moltes gràcies per tota la gran faena que fas! Sé que et queda un poc lluny, però organitzem amb companys viquipedistes i membres d'Amical Wikimedia (la nostra entitat que es farà càrrec de les despeses de transport i àpat), una trobada el 27 d'agost d'enguany a Calonge (Viquiprojecte:VENI VIDI VIQUI). Espere que pugues venir-hi, ens faria goig poder comptar amb la teua presència!:). Altrament s'ha de fer la Viquitrobada a finals d'any i sembla probable que es faça a les terres de l'Ebre, a la voreta de casa teua doncs! Ja ens ho comentaràs, molt bona setmana i tant de bo continues editant molt de temps! Una abraçada! Fins ben prompte! Claudi/Capsot

Capsot (discussiócontribucions)

Hola, vaja em sap molt de greu que no vingues. Enhorabona per "l'aviesa", a gaudir del nado' doncs! A l'adolescència (com és el meu cas) ja no so'n tan "preciosos" però bé hem de passar-hi... A finals d'any hi haurà la Viquitrobada que és més formal però sempre hi ha espai per a fer-hi coses informals, conéixer els uns els altres i xarrar i passar una bona estona junts! Espere veure-t'hi algun dia. Molt bon diumenge! Fins ben prompte! Una abraçada ben gran! Claudi/~~~~

Resposta a «Bon vespre!»
Barcelona (discussiócontribucions)

Genial que facis més articles de mitologia!

Magenri (discussiócontribucions)

Aquestes nimfes, (com les oceànides) no hi eren a les descripcions detallades de Pierre Grimal. Però ara, amb noves fonts, vaig fent. Gràcies pels ànims.

Barcelona (discussiócontribucions)

Cap problema amb interpretatio romana, això és un wiki

Resposta a «Nereides»

Sobre l'ús de la cursiva en el nom de textos religiosos

4
CarlesVA (discussiócontribucions)

Bon dia,

Veig que estàs posant en cursiva els noms dels llibres de la Bíblia, com el nom mateix de la Bíblia. Els noms de textos religiosos són una excepció a la norma, com podràs veure aquí, punt 16.5.1, i aquí, punt 2.2.e. En aquest sentit, ni Gènesi, ni Bíblia, per exemple, han d'anar en cursiva.

Magenri (discussiócontribucions)

@CarlesVA Desconeixia aquesta excepció. Rectificaré. Creia, com molta gent, que els títols dels llibres s'escrivien sempre en cursiva. Gràcies per l'advertència.

CarlesVA (discussiócontribucions)

De res. Les excepcions sempre són el més difícil de controlar, lògicament. Entre tots millorem la viquipèdia.

CarlesVA (discussiócontribucions)

Per cert, també hi ha excepcions en l'ús de la majúscula a llibre i carta, al primer enllaç les indica. Jo sovint he d'acabar mirant aquestes obres de referència, perquè tenir-ho tot al cap no és fàcil.

Resposta a «Sobre l'ús de la cursiva en el nom de textos religiosos»