Usuari Discussió:Marcmiquel/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure


--84.88.79.193 (discussió) 12:31, 17 abr 2013 (CEST)

{{subst:

Bon vespre Marc, sisplau, ajuda'ns!

Benvolgut company, primer de tot perdona'm aquesta intrusió. T'escric per a demanar-te ajuda. Ja fa molts anys que l'associació Amical de la Viquipèdia mira de donar al català un estatus equivalent al de les altres llengües demanant la creació d'un Chapter català, cosa que fins ara ha estat denegada pretextant el fet que els catalans no tenen estat propi. La nostra llengua catalana i els companys d'Amical que treballen de valent per a la promoció del català i alhora del coneixement lliure de pertot, necessiten la teua ajuda. Sisplau/fes-nos el favor, signa a l'enllaç següent per a que es puga veure internacionalment que existim i tenim empenta i sobretot que els catalanoparlants han/hem de rebre el mateix tracte que tots els altres, tinguen estat o no. Gràcies per endavant, que et vaja tot molt bé. Records, Claudi/Capsot (disc.) 21:17, 4 abr 2013 (CEST)

Això està fet Capsot. A reveure. --marcmiquel (disc.) 01:05, 5 abr 2013 (CEST)

Informe final IEG wikiArS

Al febrer vas donar el teu suport a la meva petició de Gran a la Fundació Wikimedia per consolidar la iniciativa wikiArS. Vaig rebre el Grant i durant mig any he estat treballant-hi. Crec que els objectius de consolidació s'han aconseguit, la iniciativa ha crescut en experiències i en persones involucrades. La he estat promovent i dinamitzant, també he desenvolupat alguns recursos que la faciliten, a més la metodologia i recomenacions estan més ben documentades. Et volia donar donar les gràcies i convidar-te a llegir l'Informe final que he escrit, a més dels estudis de cas que expliquen algunes de les experiències realitzades. Els suggeriments i comentaris són benvinguts. Gràcies pel teu suport, una abraçada. -- Dvdgmz fent observació participant (Escriu-me) 13:55, 17 des 2013 (CET)

A tremendous time!

Bonjour, and sorry to write in English rather than in Catalan!

I am glad to announce the official creation of the user group for Wiktionaries! You mentioned a polite interests for this great adventure and so, here it is!

the Wiktionary Tremendous Group

You're welcome to participate to draw a logo, translate in Catalan, contact people or mention places where the announce have to be made. There is still a lot to do, only main pages are there. Soon, I will translate some cool stuff we made in French: 2015 resumé, skills list, banner and more. I also plan to visit every community so help welcome! Noé (disc.) 02:29, 21 jul 2016 (CEST)

PESCAR

Bona tarda, com va tot? Tal i com vam anunciar durant la Viquitrobada a València, en pocs dies començarà el Viquiprojecte:PESCAR, amb la intenció de millorar el coneixement sobre la història de la humanitat a la Viquipèdia. Esperem comptar amb la teva participació. Apunta't-hi! Bones festes --Kippelboy (disc.) 16:15, 27 des 2016 (CET) (Amical Wikimedia)