Usuari Discussió:Maziacs

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Maziacs! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint perfectament l'esperit del projecte. Per fer traduccions us pot ajudar l'Amical-bot. Visiteu la seva pàgina on s'explica com fer-lo servir.


Consell del dia: Un cop l'any es convoca la Gran Quinzena Anual de la Qualitat, però si esteu molt interessat en augmentar la qualitat de la Viquipèdia, no dubteu a seguir en qualsevol moment de l'any la llista de tasques de manteniment de la pàgina.}}

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


Salutacions cordials

--Pau Cabot · Discussió 19:29, 20 set 2007 (CEST)[respon]

Benvingut, company mallorquí. Si te fa, pots apuntar-te a Viquipèdia:Mapa de viquipedistes i a Viquipèdia:Viquipedistes/Illes Balears. Pau Cabot · Discussió 19:41, 20 set 2007 (CEST)[respon]

Recordatori[modifica]

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si no enllaça cap pàgina a la que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Agència de protecció de la legalitat urbanística i territorial de Mallorca.


--Jordicollcosta (discussió) 11:18, 1 ago 2008 (CEST)[respon]


Recordatori[modifica]

Recorda: Per poder crear una nova categoria, ha d'encabir almenys cinc elements ja creats prèviament. Pots trobar-ne més informació aquí.

Les que en el moment de la seva creació en tinguin menys seran eliminades per sistema.
Aquest recordatori és en motiu de categoria Categoria:Casos de corrupció.


--Pau Cabot · Discussió 18:10, 7 març 2009 (CET)[respon]

No hi ha res que dir, però el problema no és meu, sinó de la manca de referències a la viquipèdia sobre aquesta qüestió. Puc anar fent coses en aquest camp, però no entenc com ningú ha intentat fins ara documentar els casos de corrupció a Catalunya, València i altres bandes, que no són precisament pocs, i en canvi sí s'han destacat els de Balears. I això que són temes ben candents i amb molta informació disponible. --Maziacs (discussió) 21:24, 7 març 2009 (CET)[respon]

Bona feina[modifica]

Ara he vist que ens estàvem solapant a Ibatur. Te deix que hi facis feina fa l'ullet. Ah, i enhorabona per la feinada que fas! Pau Cabot · Discussió 20:56, 21 abr 2009 (CEST)[respon]

Per cert, Recorda: Per respondre al comentari que et faci un altre usuari, ho has de fer utilitzant les plantilles {{resp}} o {{ping}}. Així, li apareixerà un avís que li informarà que té un missatge nou la pròxima vegada que es connecti. També pots deixar-li un missatge a la seva plana de discussió.

Si has guardat però encara estàs editant l'article, te recoman usar la plantilla {{Editant}}, que evitarà que qualcú altre (com jo) entri en conflicte d'edició amb tu. Pau Cabot · Discussió 21:51, 21 abr 2009 (CEST)[respon]

Viquimedia.cat[modifica]

Hem creat l'associació Amical Viquipèdia perquè fa temps que anem al darrere de ser reconeguts com local chapter de wikimedia, aquí pots veure la nostra candidatura, potser pots considerar de donar-hi suport signant al corresponent apartat (cal haver-se registrat a Meta). --Jordicollcosta (discussió) 20:03, 24 nov 2009 (CET)[respon]

Viquibalear[modifica]

No sé si coneixes el projecte Viquibalear, un concurs escolar per tal d'aportar informar sobre les Illes Balears (i d'altres temes) a la Viquipèdia. Actualment estam fent feina en més de dos-cents articles. Si ens vols donar una mà, només t'has de registrar en aquella wiki i ajudar-nos a avaluar articles. Si tens dubtes, demana'm el que faci falta. Pau Cabot · Discussió 07:10, 9 feb 2010 (CET)[respon]

Recordatori de notabilitat de Jaume Vila Mulet[modifica]

Recordeu: La Viquipèdia és una enciclopèdia no una base de dades o un lloc per a fer promoció. En crear un nou article mireu d'aportar referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article. Podeu trobar més informació a Viquipèdia:Criteris de notabilitat.

Si no s'aporten referències de terceres parts independents l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament. Mantingueu-vos calmat durant les discussions i intenteu cercar el consens a l'hora de defensar els vostres arguments o rebatre els dels altres usuaris.
Aquest recordatori és en motiu de Jaume Vila Mulet. --Pau Cabot · Discussió 10:19, 18 set 2010 (CEST)[respon]

Si realment és notable, segur que hi deu haver referències a fonts fiables que en parlin. Si no en podem trobar, és que no deu ser notable i no el podem tenir a la Viquipèdia per molt mallorquí que sigui. Ens estaríem botant un dels pilars fonamentals de la casa: VP:NOTI. L'àmbit dels criteris de notabilitat és universal. El de VP:NOTI, també. Val per Mallorca i per Yokohama.
Respostes:
1. Si creus que altres articles no compleixen els criteris de notabilitat per a biografies, pots proposar-ne el seu esborrat. Mira't en:Wikipedia:Other stuff exists.
2. Ídem 1.
3. La categoria Alcaldes mallorquins existeix per als alcaldes notables, no per tots els alcaldes que hi ha hagut a la història de Mallorca. Exactament igual que la categoria Advocats mallorquins, que no intenta englobar-los tots sinó només els notables.
4. Un alcalde és notable per haver estat elegit després d'un altre que ha tengut un mandat molt llarg? No, és notable si ha estat citat o notat per fonts fiables.
5. El criteri per posar avisos de manca de notabilitat és que un editor es trobi amb el problema. Si consideres que altres articles també tenen el mateix problema, els hi pots afegir. Però que altres articles no tenguin l'avís (i potser l'haurien de tenir) no li lleva cap legitimitat a aquest avís. Torna a ser el mateix argument dels punts 1 i 2. Pau Cabot · Discussió 07:30, 20 set 2010 (CEST)[respon]
Ídem per Xisco Mulet Jiménez i Nadal Torres Bujosa. Pau Cabot · Discussió 08:43, 23 set 2010 (CEST)[respon]

Bon dia, suport a Wikimedia CAT[modifica]

Espere que em perdonaràs aquesta intrusió... Em dic Claudi Balaguer i sóc membre de l'associació "Amical de la Viquipèdia" Amical Viquipèdia que està maldant per a ser un Chapter secció local de Wikimedia però fins ara no ho hem obtingut ja que es diu que només es poden crear chapters d'estat. Per mor de fer entendre que els Chapters haurien de ser oberts a totes les llengües s'ha engegat una campanya de suport i creat la plantilla d'usuari Wikimedia CAT que tens a la teua disposició per tal de posar-la a la teua pàgina d'usuari i/o signar al llistat de "Members and Supporters" seguint l'enllaç de la plantilla... Et necessitem, el suport de tots i cadascú de nosaltres és valuós per tal de poder assolir l'objectiu. Gràcies i disculpa la intrusió a la teva pàgina, fins prompte, cordialment, Capsot (disc.) 21:47, 7 oct 2010 (CEST)[respon]

m'alegra veure't de nou per aquí--barcelona (disc.) 19:54, 10 oct 2010 (CEST)[respon]

Manquen referències a Canal 4[modifica]

Recordeu: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear o ampliar un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Si simplement l'heu traduït parcialment d'un article penseu a informar als altres usuaris afegint la plantilla {{traduït de}} en la discussió de l'article, així es podrà traçar les referències emprades en aquell article. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquests sentits. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Canal 4. --Pau Cabot · Discussió 07:52, 2 nov 2010 (CET)[respon]


Proposta d'esborrament de la pàgina Nadal Torres Bujosa[modifica]

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «Nadal Torres Bujosa», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.--Pau Cabot · Discussió 10:28, 1 jul 2011 (CEST)[respon]

Manquen referències a Canal 4[modifica]

Recordeu: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear o ampliar un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Si simplement l'heu traduït parcialment d'un article d'una altra versió idiomàtica de Wikipedia penseu a informar als altres usuaris afegint la plantilla {{traduït de}} en la discussió de l'article, així es podrà traçar les referències emprades en aquell article. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquests sentits. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Canal 4. --Pau Cabot · Discussió 13:30, 5 gen 2012 (CET)[respon]

Recordatori d'admissibilitat de: Papers d'Ovnis[modifica]

Recorda: La Viquipèdia és una enciclopèdia no una base de dades o un lloc per a fer promoció. En crear un nou article s'haurien de comprovar els criteris d'admissibilitat («que hagi rebut cobertura significativa en fonts fiables i independents del subjecte»). Cal mirar d'aportar referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article.

Si no s'aporten referències de terceres parts independents l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament. Demanem calma durant les discussions per intentar cercar el consens a l'hora de defensar els teus arguments o rebatre els dels altres usuaris.
Aquest recordatori és en motiu de Papers d'Ovnis. --Pau Cabot · Discussió 20:21, 25 ago 2011 (CEST)[respon]

També per a Stendek. Pau Cabot · Discussió 20:47, 25 ago 2011 (CEST)[respon]

Global account[modifica]

Hi Maziacs! As a Steward I'm involved in the upcoming unification of all accounts organized by the Wikimedia Foundation (see m:Single User Login finalisation announcement). By looking at your account, I realized that you don't have a global account yet. In order to secure your name, I recommend you to create such account on your own by submitting your password on Special:MergeAccount and unifying your local accounts. If you have any problems with doing that or further questions, please don't hesitate to contact me on my talk page. Cheers, DerHexer (disc.) 01:48, 14 gen 2015 (CET)[respon]

Cant de la Sibil·la[modifica]

Hola Maziacs! Fa uns anys vas fer unes valuoses edicions a la pàgina Cant de la Sibil·la, entre les quals es troba afegir la versió d'Ontinyent. L'enllaç anterior no és de Viquipèdia, sino de Viquitexts. I això és perquè posteriorment la lletra es va traslladar allà (però conserva l'historial, on t'hi pots veure encara que ara mateix no estiguis donat d'alta). En aquell projecte específic de texts resulta molt útil disposar de les referències o fonts d'on s'ha copiat l'obra, en aquest cas, la versió d'Ontinyent del cant de la Sibil·la, per poder veure si la còpia és fidel a l'original o si hi conté errades. Te'n recordes d'on vas obtenir aquesta versió del cant? Seria molt útil saber editorial, autor, any d'edició, o si es tracta d'una font oral o la vas escriure de memòria, o la vas sentir a algú, o si prové d'una pàgina web, etc. Mercis! -Aleator (disc.) 00:43, 22 maig 2015 (CEST)[respon]

Viquitaller d'edició a Mallorca el dijous dia 10 de setembre[modifica]

Salutacions Maziacs, el proper dia 10 de setembre es durà a terme un taller d'edició a Viquipèdia en el marc de les jornades ArqueoMallorca per a la dinamització del patrimoni arqueològic. T'adjunto l'enllaç de l'acte per si t'interessa participar-hi o fer-hi algun comentari ja que pot ser una bona manera de tenir un punt de trobada entre viquipedistes mallorquins. Pots trobar més informació a l'enllaç: Viquipèdia:Viquimarató_ArqueoMallorca.--Vàngelis Villar (disc.) 17:46, 7 set 2015 (CEST)[respon]