Usuari Discussió:Mcapdevila

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

' Solidaritat Wikipèdia
en italià!!!!!


Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Mcapdevila/Arxiu 1 en data 09-06-2016.

Marti.bdb (discussiócontribucions)

Bon dia,

com a participant del Viquiprojecte d'Articles absents de l'any 2012 t'informem que es reprèn el Viquiprojecte. T'animem a participar de nou per a fer crèixer la Viquipèdia en català.

Gràcies.

Resposta a «Viquiprojecte:Articles absents»
190.219.223.169 (discussiócontribucions)
Mcapdevila (discussiócontribucions)

Lo siento pero no soy bibliotecario, pero pienso q si te das de alta con un nombre de usuario podrás editarlo, el 1er nivel de protección, simplemente no deja modificar a un usuario identificado con una IP

Resposta a «Wikipedia en español»
Paucabot (discussiócontribucions)

Bon dia, Manel. Darrerament he estat corregint alguns articles teus que tenien problemes de traducció en els títols de les obres que estaven en un altre idioma diferent del de l'article.

Uns quants exemples:

Te pareix que, en fer les traduccions, podries fer una repassada addicional als apartats de l'obra i la bibliografia per tal de tenir-ho en compte? Moltes gràcies!

Mcapdevila (discussiócontribucions)

Gràcies per les correccions, ho tindré en compte en un futur

Resposta a «Problemes de traduccions automàtiques»
Paucabot (discussiócontribucions)
Resposta a «Commonscat»

Thank you for being a medical contributors!

2
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)
The 2023 Cure Award
In 2023 you were one of the top medical editors in your language. Thank you from Wiki Project Med for helping bring free, complete, accurate, up-to-date health information to the public. We really appreciate you and the vital work you do!

Wiki Project Med Foundation is a thematic organization whose mission is to improve our health content. Consider joining for 2024, there are no associated costs.

Additionally one of our primary efforts revolves around translation of health content. We invite you to try our new workflow if you have not already. Our dashboard automatically collects statistics of your efforts and we are working on tools to automatically improve formating.

Thanks again :-) -- Doc James along with the rest of the team at Wiki Project Med Foundation 23:24, 3 feb 2024 (CET)

Mcapdevila (discussiócontribucions)
Resposta a «Thank you for being a medical contributors!»
Lucas559 (discussiócontribucions)

Hello. This is a courtesy message letting your language community know that Wiki Project Medicine is trying to improve medical content across all Wikipedias. You can help in this effort. Please be kind to new users and try to integrate as much of the peer-reviewed, well-sourced content as possible.

The leaderboard lets you see what translations have taken place in your language. Feel free to make any changes your community deems appropriate.

Resposta a «Medical Translation»

Relació pic de senyal i soroll Relació senyal-soroll

1
Amortres (discussiócontribucions)
Resposta a «Relació pic de senyal i soroll Relació senyal-soroll»
Amortres (discussiócontribucions)
Resposta a «Quinzena de la Qualitat»
Ymm amical (discussiócontribucions)

Bon dia! Necessitem la teva confirmació del que necessitaràs per a la Viquitrobada:

1). Si necessitaràs una habitació per ambdues nits.

2). Si necessitaràs servei de canguratge.

3). Si tens una al·lèrgia o intolerància, o alguna preferència en el teu menú per als sopars del divendres i dissabte (vegan/vegetarià, confirmar una opció). Viquiprojecte:Viquitrobada 2023/Viquimarató àpats i oci/Inscripcions per al restaurant 9cèntric

4). Per al sopar del dissabte, necessitem que confirmes entre els següents plats: Viquiprojecte:Viquitrobada 2023/Viquimarató àpats i oci/Inscripcions menú del dissabte

Necessitaríem saber aquesta informació entre avui i demà al matí.

Gràcies!

Resposta a «Confirmacions Viquitrobada 2023»
Ymm amical (discussiócontribucions)

Hola! Ens agradaria molt convidar-te a la darrera Viquitrobada 2023 al proper 25 de novembre al Prat de Llobregat, organitzada per Amical. Si no ets de la zona, no cal que et preocupis, ja que oferim allotjament per als participants.

Aquesta Viquitrobada promet ser un esdeveniment emocionant i enriquidor, amb oportunitats úniques per aprendre, col·laborar i connectar amb altres entusiastes de Viquipèdia i altres projectes wiki. Hem preparat un programa ric en continguts i activitats perquè puguis gaudir d'una jornada plena d'aprenentatge i intercanvi d'experiències, i a mida que s'apropi la data, anirem actualitzant els detalls per assegurar-nos que tot sigui el més interessant possible.

A més de les activitats principals, com els tallers i les xerrades, també tindràs l'oportunitat de conèixer i compartir amb altres membres de la comunitat wiki, fer nous amics i, amb sort, fins i tot col·laborar en projectes interessants.

Si tens alguna pregunta o necessites més informació, no dubtis a contactar-nos. Pots incriure't aquí.

Resposta a «Viquitrobada 2023»