Usuari Discussió:Mcapdevila

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

' Solidaritat Wikipèdia
en italià!!!!!


Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Mcapdevila/Arxiu 1 en data 09-06-2016.

Capsot (discussiócontribucions)

Bon dia Manel,

Espere que et vaja tot molt bé. Escolta, he pensat en tu per a participar en un vi'deo de viquipedistes pel que fa al 20é aniversari de la Viquipèdia. Espere que hi participaràs, t'adjunte alguns detalls del que ha escrit en Sorenike a la Taverna.


"Si esteu interessats a participar-hi, heu de gravar-vos durant uns 10 o 15 segons màxim, explicant molt breument què significa, què en penseu o per què és important per a vosaltres la Viquipèdia i desitjar-li un feliç aniversari, un per molts anys, etc. És important que el vídeo que feu estigui en format horitzontal; pel que fa a la qualitat, no és un requisit indispensable, però és un valor afegit que en tingui un mínim.

Una vegada tingueu el vídeo, el podeu enviar a viquipedia@wikimedia.cat, on el rebrà la persona encarregada de l’edició."

Que et vaja tot molt bé, una abraçada! Claudi/Capsot

Resposta a «Bon dia Manel!»
Capsot (discussiócontribucions)

Bon dia Manel,

Espere que t'haja arribat bé la meua resposta. Com que tinc una adreça de tipus .com de vegades acaba a la paperera; i de fet el meu correu també em filtra correu important de quan en quan, no sé ben bé per què!

Et desitge un molt bon diumenge!

Una abraçada,

Claudi/~~~~

Resposta a «Bon diumenge!»
Capsot (discussiócontribucions)

Bon dia Manel,

Espere que vos vaja tot molt bé a tu i tots els teus. Diria que t'he escrit dues vegades i no sé si t'han arribat els meus correus. Ja em diràs.

Vos desitge a tots un molt bon any!

Una abraçada ben bona

Fins ben prompte!

Mcapdevila (discussiócontribucions)

Moltes gràcies, miraré el correu és que el tinc plé i ara empro mcapde@gmail.com Us desitjo a tú i a la teva filla un molt bon any! Una abraçada!..

Resposta a «Bon Any Nou»
Jolle (discussiócontribucions)
Mcapdevila (discussiócontribucions)

Merci, hi ha quasi un miler d'articles en les mateixes circumstàncies, i si t'hi fixes soc l'únic usuari dels primers 500 a qui se li a "tret" la categoria d'autopatrullat, ahí lo dejo..

Jolle (discussiócontribucions)

I qui se'n cuida d'això? Igual ha estat un error, t'has exclamat?. Vols que faci alguna gestió amb algú? jolle

Mcapdevila (discussiócontribucions)

És quasi un miler d'articles, (et felicito per tots els teus articles sobre antigues cultures, mediterrànies, Egipte, etc, etc..) Va ser una venjança d'en Panotxa, quan li vaig trepitjar articles d'història que volia fer ell (ajudat pels que li van deixar fer perqué 1000 articles no passen desapercebuts basant-se en una presumpte mala qualitat => hi han articles molt pitjors a ca.wiki).. M'ho guardo per explicar-li al Jimbo quan en tingui l'ocasió. Per si no ho saps a Gdansk vaig conèixer al Jimbo i li vaig demanar l'editor visual davant d'uns quants centenars de persones, el vaig convèncer i em va dir que el 2012 el tindríem, va ser una mica més però ja el tenim, (dons en Carles que hi era va tenir els nassos de negar-ho a Tarragona davant d'uns quants editors, si lo meu bo s'amaga i només es mostra lo dolent.. soc un monstre) en vaig fer un article a la meva web .. Visual editor - Jimbo - Gdansk

Resposta a «Thurn i Taxis»
Pau Nemo (discussiócontribucions)

Dos aspectes:

  1. La pintura  o pintures. Cal acceptar “herakleoi gonoi” (traducció meva “de la fusta d’Heracles”)
  2. En la seva obra Adagiorum va tractar dels “treballs d’Hèrcules” (Herculei labores). Dins de l’apartat anterior escrigué: “...Hominum laboribus hoc cognominis debetur ut Herculani dicantur...” (If any human labours ever deserved to be called Herculean, it is certainly the work of those who are striving to restore the great works of ancient literature...). La referència és fàcil de descarregar.
    Conclusions: Els e tudissobre els treballs de Hèrcules pi Erasme oden estar justificats. Alguna descripció o transcripció de la pintura està equivocada.
Resposta a «Erasme»
Pau Nemo (discussiócontribucions)

A la Biblioteca Digital Hispánica hi ha un manuscrit interessant: Libro de armas y blasones de diversos linajes y retratos [Manuscrito]

Resposta a «Llibre de blasons»
Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Hola Mcapdevila. Fora millor utilitzar una infotaula que ja tenim a cawiki en lloc de fer una taula ad-hoc: Plantilla:Infotaula de legislació. Pots copiar directament la infotaula de l'article en anglès solament canviant el nom de la infotaula.

Mcapdevila (discussiócontribucions)

Ok merci

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

A tu per la feinada que fas!

Resposta a «Llei de les noces de Maria Tudor»
Pau Nemo (discussiócontribucions)

Caldria millorar imatge

Resposta a «Tauleta de marteloio»
Pau Nemo (discussiócontribucions)
Resposta a «Olérdula»
Pau Nemo (discussiócontribucions)

Article Wiki en anglès.

Resposta a «Voith Schneider Propeller»