Usuari Discussió:Mcapdevila

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

' Solidaritat Wikipèdia
en italià!!!!!


Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Mcapdevila/Arxiu 1 en data 09-06-2016.

Pau Nemo (discussiócontribucions)

*1916. [[Frederick W. Lanchester]] va publicar les [[Lleis de Lanchester]].[https://archive.org/download/aircraftinwarfar00lancrich/aircraftinwarfar00lancrich.pdf AIRCRAFT IN WARFARE. THE DAWN OF THE FOURTH ARM. F. W. LANCHESTER. 1916.] 


Resposta a «Llleis de Lanchester (sobre batalles)»
Pau Nemo (discussiócontribucions)

Llibre francès sobre fil d'archal (de llautó) fabricat en ferro. Una mena de cas català a l'inrevés.

{{cite book|author=Henri Louis Duhamel du Monceau|title=Art de réduire le fer en fil connu sous le nom de fil d'archal |url=https://books.google.com/books?id=3whYAAAAcAAJ&pg=PT2|year=1768|publisher=Desaint & Saillant|pages=2–}}


Mcapdevila (discussiócontribucions)
Resposta a «Filferro»
Pau Nemo (discussiócontribucions)

Mercès. A baix de tot del Portal viquipedista hi ha una entrada cap als portals existents.

Resposta a «Portals»
Pau Nemo (discussiócontribucions)

Introducció simplificada?

En un cargol i una femella una rosca és una conformació helicoidal sobre una superfície cilíndrica (o lleugerament cònica) externa o interna que determina unes protuberàncies i uns solcs en forma d’hèlice. La rosca d’un cargol és una màquina simple que pot ser usada en dues aplicacions principals: en sistemes d’unió (per a unir dues peces de manera segura i desmuntable) i en sistemes de potència (aprofitant el moviment relatiu d’una rosca mascle i una rosca femella que transformen un moviment rotatori en un desplaçament lineal; l’acció inversa és possible en alguns casos, resultant un moviment giratori a partir d’un moviment lineal).


Resposta a «Rosca»
Pau Nemo (discussiócontribucions)

Manca article existent en castellà i anglès

Pau Nemo (discussiócontribucions)

No sé si seria millor d'Spès . d'Spés o d'Espés

Resposta a «Guerau de Espés»
Pau Nemo (discussiócontribucions)

[https://www.starnav.fr/site/en/electronic-sextant-g-stell/]    

Resposta a «Sextant electrònic»
Pau Nemo (discussiócontribucions)

Llibre de vell

Resposta a «Llibre usat»
Ictlogist (discussiócontribucions)

Hola Manel,

Acabo de crear Leucisme a partir de l'entrada en castellà i, un cop fet, m'ha aparegut a la mateixa Viquipèdia la teva pàgina de proves amb una traducció sense acabar Usuari:Mcapdevila/Leucisme.

He pensat que no costava res passar per aquí i dir-te que jo ja m'hi he posat i, si vols, pots passar-te per allà a corregir el què hagi quedat malament.

Salutacions,

Ictlogist (disc.) 13:04, 29 des 2019 (CET)

Mcapdevila (discussiócontribucions)

M'encanta la teva honestedat, i t'ho agraeixo..m'has fet un favor.. perquè comparant-la amb la meva traducció de fa 10 anys queda demostrat que no hi havia cap motiu per esborrar-la (4 o 5 paraules, com ja li vaig dir l'altre dia a en @CarlesMartin a la vikitrobada, fet palès en més del 90% dels 900 articles que m'han esborrat)

Ictlogist (discussiócontribucions)

Ah, un clàssic. O l'article està perfecte o s'esborra i, a més, et diuen "molt amablement" que t'ho hauries de currar més. Un clàssic :(

Resposta a «Leucisme»
Judesba (discussiócontribucions)

Hola, Manel. Ja que sovint crees articles, aprofito per recordar-te l'ordre correcte de les seccions finals (Viquipèdia:Llibre d'estil#Seccions finals), amb la idea que ho puguis incorporar correctament quan edites. Gràcies.

Mcapdevila (discussiócontribucions)

Gràcies pel recordatori, però passa de tres o quatre wikis q no tenen aquesta limitació un altre dia ja ho portaré a la taberna, atès que hi ha ocasions en que cal posar una referència dins del "vegeu també" perqué sinó la gent no entén perqué ho has posat i fent-ho com diu la norma -cawiki no es pot posar, mira't l'article Yatagan i veurà q vaig haver de posar la ref sinó la gent no entenia que nassos hi pintava el tanc amb un ganivet.. sic..

Judesba (discussiócontribucions)

Potser llavors has de repensar-te millor això del "Vegeu també", ja que no hi van referències de cap tipus. Són només articles relacionats que no han rebut cobertura en l'article.

Mcapdevila (discussiócontribucions)

Jo diria més .. no hi ha cap altre wiki q obligui a seguir aquest ordre, de fet hi deu haver alguns decimilla articles de ca.wiki q no ho compleixen.. bona feina pels BOTS..

Resposta a «Ordre correcte de seccions»
Pau Nemo (discussiócontribucions)

Els canvis de bicicleta són interessants (fins i tot es poden comprar i desmuntat). Mira l'article Sturmey-Archer (anglès o castellà).

Resposta a «Ravigneaux i planetaris»