Usuari Discussió:Mcapdevila

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

' Solidaritat Wikipèdia
en italià!!!!!


Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Mcapdevila/Arxiu 1 en data 09-06-2016.

Alzinous (discussiócontribucions)

Què tal reanomenar a "Sistema de gestió de bateries"? Si l'expressió està normalitzada, millor fer servir la forma catalana al títol.

Mcapdevila (discussiócontribucions)

Ok si està normalitzat.

Resposta a «Battery management system»
Pau Nemo (discussiócontribucions)

[1]

[2]

[3]

[4]

[5]

  1. Esteban José Domínguez. El taller d’automoció (Mecanització bàsica). Editex, 2017, p. 9–. ISBN 978-84-9161-369-5. 
  2. Eduard Serra Subirà. Materials i eines de l'escultor. Edicions Universitat Barcelona, November 1992, p. 163–. ISBN 978-84-475-0148-9. 
  3. Mayte Marínez González. MF0624_1 - Técnicas básicas de electricidad de vehículos. Editorial Elearning, S.L., 12 May 2015, p. 156–. GGKEY:QH0U14PZPZB. 
  4. Ingeniería internacional: Revista de ingeniería, construcción e industria. McGraw-Hill Company, July 1920. 
  5. ÁGUEDA CASADO, EDUARDO; MARTÍN NAVARRO, JOSÉ. Automoción. Elementos amovibles y fijos no estructurales: elementos amovibles y fijos no estructurales. Editorial Paraninfo, 1 January 2004, p. 144–. ISBN 978-84-9732-271-3. 
Mcapdevila (discussiócontribucions)

Merci ets un crack!..

Resposta a «Clau de tub»
Pau Nemo (discussiócontribucions)

Cicloidal i epicicloïdal, segons OPTIMOT, van amb i normal. No pas amb ï (i geminada)

Mcapdevila (discussiócontribucions)

Gràcies, tens raó amb l'Optimot online, però caldra fer una investigació a fons, de fet ho vaig mirar al DCVB, però els hi haurem de consultar perqué el DIEC ho té amb uns altres 115 casos al inrevés... He capturat la pantalla del meu DIEC en CD regal de la meva neboda, neboda per part de la seva mare d'en Joan Lluís Bozzo.. i l'he posat com foto principal a la meva web Optimot_cicloïdal www.histo.cat/sabir/optimot

cicloïdal 1 adj. Relatiu o pertanyent a la cicloide; que s’assembla a una cicloide.

acriloïl adenoïdal adenoïditis al·lantoïdal aloïna amiloïdosi amoïnadís amoïnadissa amoïnador amoïnadora amoïnament amoïnar amoïnar-se amoïnós amoïnosa antihemorroïdal aracnoïdal aracnoïditis aritenoïdal aroïl asteroïdeus atiroïdisme batoïdeus benzoïl benzoïna boïc boïga boïgaire cicloïdal cissoïdal cloïssa coïssor coïtja col·loïdal concoïdal conoïdal coracoïdal coroïdal coroïditis cotiloïdal crinoïdeus cuboïdal deltoïdal diploïdia discoïdal el·lipsoïdal epicicloïdal equinoïdeus equiuroïdeus escafoïdal esfenoïdal esferoïdal esteroïdal estoïcisme etmoïdal ferroïna fibroïna ganoïdeus glenoïdal haploïdia helicoïdal hemisferoïdal hemorroïdal heroïcitat heroïna heroïna heroïnòman heroïnòmana heroïnomania hioïdal hipoparatiroïdisme hipotiroïdisme hiracoïdeus holoturioïdeus inoïda inoït ligroïna mastoïdal mastoïditis nautiloïdeus noïble ofiuroïdeus oïble oïda oïdi oïdor [1 adj. i subst.] oïdor [2 adj.] oïdora oïdora -oïl oïment ovoïdal paraboloïdal paratiroïdal poliploïdia proïsmal proïsme psoïtis roïna roïnament roïndat roïnesa romboïdal sarcoïdosi sigmoïdal sinusoïdal tifoïdal tiroïdal tiroïdina tiroïditis toïssa toroïdal trapezoïdal trocoïdal xifoïdal zoïsita

Pau Nemo (discussiócontribucions)

Jo he fet un comentari. Naturalment, pots fer el que et sembli més correcte.

Leptictidium (discussiócontribucions)

Bon vespre, disculpeu que em posi en la conversa, però us puc ajudar. El canvi de «-oïdal» a «-oidal» és força recent, del 2016. Si consulteu la versió en línia del DIEC, veureu que aquestes paraules ara s'escriuen sense dièresi, que és la forma normativa. Salut.

Mcapdevila (discussiócontribucions)

Merci Lepti, el meu Diec té 30 anys peró és molt pràctic Al tenir el CD a Proa em van donar la versió desprotegida i encara va a win 10

Resposta a «Cicloidal»
Leptictidium (discussiócontribucions)
Mcapdevila (discussiócontribucions)

Ok les miro.. merci

Resposta a «Traduccions automàtiques»
Mcapdevila (discussiócontribucions)

Revisió conceptual acabada.. dubte entre Harmonic i harmònic@Pau Nemo

Resposta a «Engranatge Harmonic»
Pau Nemo (discussiócontribucions)

Mira apartat 1 de les meves Proves (hi ha 2 referències)

Resposta a «Bastero i altre»
Paucabot (discussiócontribucions)

Proposta d'esborrament de la pàgina «Electrolitic d'alumini»

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Electrolitic d'alumini», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.

Resposta a «Proposta d'esborrat»
Alzinous (discussiócontribucions)

Hola Mcapdevila! He fet algunes edicions menors a la pàgina que vas iniciar amb el títol Xarxa cel·lular. Si no estàs d'acord amb aquests canvis reverteix-los o si vols comentar-los, deixa'm un missatge. Salut! --aLZiNous: conversa 20:42, 20 abr 2021 (CEST)

Mcapdevila (discussiócontribucions)

Ah! i tots els sants tenen vuitada, per molts anys, al dia de S.Jordi!

Resposta a «Xarxa cel·lular»
Barcelona (discussiócontribucions)

No l'havia vist però de totes maneres pel contingut crec que caldrien diversos articles

Resposta a «Egipte»
Capsot (discussiócontribucions)

Bon dia Manel,

Espere que et vaja tot molt bé. Escolta, he pensat en tu per a participar en un vi'deo de viquipedistes pel que fa al 20é aniversari de la Viquipèdia. Espere que hi participaràs, t'adjunte alguns detalls del que ha escrit en Sorenike a la Taverna.


"Si esteu interessats a participar-hi, heu de gravar-vos durant uns 10 o 15 segons màxim, explicant molt breument què significa, què en penseu o per què és important per a vosaltres la Viquipèdia i desitjar-li un feliç aniversari, un per molts anys, etc. És important que el vídeo que feu estigui en format horitzontal; pel que fa a la qualitat, no és un requisit indispensable, però és un valor afegit que en tingui un mínim.

Una vegada tingueu el vídeo, el podeu enviar a viquipedia@wikimedia.cat, on el rebrà la persona encarregada de l’edició."

Que et vaja tot molt bé, una abraçada! Claudi/Capsot

Capsot (discussiócontribucions)

Bon dia Manel, encara no ens ha arribat el teu vídeo... No podem tindre un vídeo complet sense tu. Au, vinga! Per favoooooooooooor! Molt bon cap de setmana! Una abraçada!

Mcapdevila (discussiócontribucions)
Resposta a «Bon dia Manel!»