Usuari Discussió:Mllturro

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Mllturro! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint l'esperit del projecte.


Consell del dia: Si teniu alguna consulta general a fer a ningú en concret, la podeu fer a la taverna de la Viquipèdia.

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


--barcelona (disc.) 11:44, 29 maig 2010 (CEST)[respon]

Recordatori[modifica]

Recorda: Cada article ha d'estar classificat almenys en una de les categories existents a la Viquipèdia. De no ser així, costarà molt trobar-lo en mig de 750.144 articles. Pots aprendre com categoritzar un article aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Aerolíneas Argentinas.


--Pau Cabot · Discussió 21:41, 1 des 2010 (CET)[respon]

Bona feina[modifica]

Eps! Ja fa temps que segueixo d'aprop les teves edicions i crec que ets un crack. Estàs fent una feina genial amb els article relacionats amb aerolínies i aeroports. Moltes gràcies. Endavant! --Lluis_tgn (disc.) 21:09, 12 des 2010 (CET)[respon]

Aeropuerto Internacional de Barcelona[modifica]

Aviso: el siguiente texto está escrito en español.

Hola Mllturro, he visto que has realizado tanto en las Wikipedia en español y en inglés dos traslados manuales sin respetar el historial, desde Aeropuerto de Barcelona a Aeropuerto Internacional de Barcelona. Te recuerdo que el nombre oficial del aeropuerto es Aeropuerto de Barcelona y que no lleva internacional en el nombre, y por tanto no es correcto denominarlo así, independientemente de si tiene o no vuelos internacionales. Por poner otro ejemplo absurdo: el Aeropuerto Internacional de Portland, Maine, EE.UU., pese a llamarse así, no cuenta con ningún vuelo internacional (y casi con ninguno nacional). El nombre del aeropuerto es independiente del tipo de vuelos que acoja, es una marca comercial más. Puesto que estos traslados van en contra tanto de las políticas de la Wikipedia en español como de la Wikipedia en inglés, te rogaría que dejaras de hacerlos en el futuro. Por cierto, que aquí en la Wikipedia en catalán tenéis mal nombrado el artículo del aeropuerto, porque como he dicho antes, no es internacional. Un saludo. Felipealvarez (disc.) 01:12, 15 des 2010 (CET)[respon]

Plantilla aeroports[modifica]

Podries passar per Plantilla Discussió:Principals aeroports dels Estats Units? Gràcies, Pau Cabot · Discussió 09:24, 18 gen 2011 (CET)[respon]

No la veus més clara i senzilla així? Pau Cabot · Discussió 19:58, 19 gen 2011 (CET)[respon]
No. PD:No et vaig contestar anteriorment perquè encara no sabia com funcionava exactament això de les discussions i com posar comentaris. Ara ja ho veig més clar. Em podries passar informació sobre com fer una pàgina d'usuari ben feta? Gràcies. Mllturro (disc.) 22:03, 31 gen 2011 (CET)[respon]

Bon dia, benvingut (/-uda) a la Viquipèdia i bon any; suport a Wikimedia CAT[modifica]

Espere que em perdonaràs aquesta intrusió... Em dic Claudi Balaguer i sóc membre de l'associació "Amical de la Viquipèdia" Amical Viquipèdia que està maldant per a ser un Chapter secció local de Wikimedia però fins ara no ho hem obtingut ja que es diu que només es poden crear chapters d'estat. Per mor de fer entendre que els Chapters haurien de ser oberts a totes les llengües s'ha engegat una campanya de suport i creat la plantilla d'usuari Wikimedia CAT que tens a la teua disposició per tal de posar-la a la teua pàgina d'usuari i/o signar al llistat de "Members and Supporters" seguint l'enllaç de la plantilla... Et necessitem, el suport de tots i cadascú de nosaltres és valuós per tal de poder assolir l'objectiu. Gràcies i disculpa la intrusió a la teva pàgina, fins prompte, cordialment i que tingues un 2011 excel.lent amb moltíssima felicitat, salut i prosperitat! Claudi/Capsot (disc.) 21:37, 18 gen 2011 (CET)[respon]

Categoria petita a Aeroports de Londres[modifica]

Recorda: S'ha consensuat al que les categories continguin un mínim de cinc elements existents. Pots trobar-ne més informació aquí.

Les que en tinguin menys seran eliminades pel procediment ràpid a no ser que es consensuï una excepció.
Aquest recordatori és en motiu de Categoria:Aeroports de Londres. --Pau Cabot · Discussió

Categoria petita a Aeroports de la República Popular de la Xina[modifica]

Recorda: S'ha consensuat al que les categories continguin un mínim de cinc elements existents. Pots trobar-ne més informació aquí.

Les que en tinguin menys seran eliminades pel procediment ràpid a no ser que es consensuï una excepció.
Aquest recordatori és en motiu de Categoria:Aeroports de la República Popular de la Xina. --Pau Cabot · Discussió

Categoria petita a Aeroports del Canadà[modifica]

Recorda: S'ha consensuat al que les categories continguin un mínim de cinc elements existents. Pots trobar-ne més informació aquí.

Les que en tinguin menys seran eliminades pel procediment ràpid a no ser que es consensuï una excepció.
Aquest recordatori és en motiu de Categoria:Aeroports del Canadà. --Pau Cabot · Discussió

Categoria petita a Aeroports del Japó[modifica]

Recorda: S'ha consensuat al que les categories continguin un mínim de cinc elements existents. Pots trobar-ne més informació aquí.

Les que en tinguin menys seran eliminades pel procediment ràpid a no ser que es consensuï una excepció.
Aquest recordatori és en motiu de Categoria:Aeroports del Japó. --Pau Cabot · Discussió

Me n'acab d'adonar que te dediques sistemàticament a esborrar els avisos que te pos: [1], [2]. A la propera, te'n duràs un bloqueig. Pau Cabot · Discussió 16:38, 29 gen 2011 (CET)[respon]
1. Jo no t'esborr les categories, només t'hi pos un avís. S'esborren si al cap d'una setmana no s'ha solventat el tema.
2. Segons s'explica clarament a VP:CAT, primer es creen els articles i, en tenir-ne almenys cinc, es crea la categoria. No hi ha cap motiu per fer-ho exactament a l'inrevés. Una alternativa és deixar la categoria en vermell fins que tenguis els cinc articles i així ni tan sols no l'hauràs de modificar.
3. Per explicar els perquès tens les pàgines de discussió de cada article i de cada categoria, que estan precisament per això. Pau Cabot · Discussió 17:48, 29 gen 2011 (CET)[respon]
Teníem una discussió en marxa, recordes? Pau Cabot · Discussió 21:34, 31 gen 2011 (CET)[respon]
???? Mllturro (disc.) 21:57, 31 gen 2011 (CET)[respon]

Plantilla Aerocod[modifica]

Hola, veig que estàs fent servir la Plantilla "Aerocod" pels aeroports. Aquesta plantilla és una redirecció cap a la plantilla "Codis aeroportuaris" (ambdues creades per la mateixa persona). Aniria bé que fessis servir aquesta segona plantilla "Codis aeroportuaris" (En aquest cas únicament has de posar un nom en comptes de l'altre). --Puigalder (disc.) 14:16, 30 gen 2011 (CET)[respon]

Usuari Autopatrullat[modifica]

Apreciat company via petició prèvia se us han concedit els drets d'usuari autopatrullat.--Àlex Esp (Discussió) 17:26, 2 feb 2011 (CET)[respon]

Categoria petita a Aeroports del Canadà[modifica]

Recorda: S'ha consensuat al que les categories continguin un mínim de cinc elements existents. Pots trobar-ne més informació aquí.

Les que en tinguin menys seran eliminades pel procediment ràpid a no ser que es consensuï una excepció.
Aquest recordatori és en motiu de Categoria:Aeroports del Canadà. --Bestiasonica (disc.)

Recordatori d'admissibilitat de: Aeroports més transitats del món per volum de càrrega aèria[modifica]

Recorda: La Viquipèdia és una enciclopèdia no una base de dades o un lloc per a fer promoció. En crear un nou article s'haurien de comprovar els criteris d'admissibilitat («que hagi rebut cobertura significativa en fonts fiables i independents del subjecte»). Cal mirar d'aportar referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article.

Si no s'aporten referències de terceres parts independents l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament. Demanem calma durant les discussions per intentar cercar el consens a l'hora de defensar els teus arguments o rebatre els dels altres usuaris.
Aquest recordatori és en motiu de Aeroports més transitats del món per volum de càrrega aèria. --Bestiasonica (disc.) 00:29, 2 març 2011 (CET)[respon]

Plantilla:Principals aeroports dels Estats Units[modifica]

Bona vesprada Mllturro,

T'escric per a recordar-te que el consens és una de les màximes d'aquesta comunitat. Quan va haver un conflicte d'edicions a Plantilla:Principals aeroports dels Estats Units, els usuaris vam intentar resoldre-ho buscant un consens, i vam arribar a ell sense la teua participació perquè no ho vas voler (vam esperar-te i no vas aparèixer). Com et semblarà lògic, ningú no pot fer canvis X unilateralment allà on la comunitat ha decidit que siga Y. Si encara consideres que la plantilla pot millorar, comenta-ho a la discussió i intenta persuadir la resta d'usuaris interessats per assolir un nou consens abans de fer qualsevol canvi.

Et demane que et prengues seriosament les polítiques de la Viquipèdia. No considere que blocar el teu compte temporalment beneficie ningú: La Viquipèdia perdrà un bon editor durant uns dies i tu no llegiràs les normes durant aquest temps. Però, potser la resta d'administradors no pensen igual, i aquesta vegada ho deixaran perquè he arribat jo abans, però la pròxima et blocaran. Anem a intentar que no passe, si és possible.

Salutacions.--Fajardoalacant (disc.) 13:17, 27 març 2011 (CEST)[respon]

Categoria petita a Transport a Milà[modifica]

Recorda: S'ha consensuat al que les categories continguin un mínim de cinc elements existents. Pots trobar-ne més informació aquí.

Les que en tinguin menys seran eliminades pel procediment ràpid a no ser que es consensuï una excepció.
Aquest recordatori és en motiu de Categoria:Transport a Milà. --Pau Cabot · Discussió

Categoria petita a Transport a Roma[modifica]

Recorda: S'ha consensuat al que les categories continguin un mínim de cinc elements existents. Pots trobar-ne més informació aquí.

Les que en tinguin menys seran eliminades pel procediment ràpid a no ser que es consensuï una excepció.
Aquest recordatori és en motiu de CategoriCategoria Discussió:Aeroports per paísa:Transport a Roma. --Pau Cabot · Discussió

Ja tornes a passar completament de les discussions i vas al teu aire ... Pau Cabot · Discussió 21:24, 23 abr 2011 (CEST)[respon]

Categoria petita a Conceptes sobre aeroports[modifica]

Recorda: S'ha consensuat al que les categories continguin un mínim de cinc elements existents. Pots trobar-ne més informació aquí.

Les que en tinguin menys seran eliminades pel procediment ràpid a no ser que es consensuï una excepció.
Aquest recordatori és en motiu de Categoria:Conceptes sobre aeroports. --Pau Cabot · Discussió

Eleccions de la WMF[modifica]

Bona nit Mllturro,

T'escric per comentar-t'he que s'estan realitzant les eleccions a la "Wikimedia Foundation" i donat que tens dret a vot aniria bé que participessis tal i com s'esta demanant a la taverna. Aquest cop tenim dos catalans, en Gomà i en Capsot, seria interessant aconseguir que sortissin donat que tenen interes en la representació dels viquipedistes catalans i d'altres viquis petites.

En cas que t'interessi votar (i arribis a temps, fins el dia 11 a les 23:59) aquí hi han unes instruccions fetes per en Gomà, si pots intenta no deixar cap vot en blanc i en cas de no tenir gaire temps i voler que t'indiqui quins candidats crec que ens beneficien o no, doncs diga'm-ho.

Gràcies i disculpa si aquest missatge no és del teu interés,

--Castor (disc.) 02:13, 10 juny 2011 (CEST)[respon]

Falta justificar l'ús no lliure per Imatge:Nuevo-logo-spanair-300x277.jpg[modifica]

Atenció! la imatge Imatge:Nuevo-logo-spanair-300x277.jpg que vàreu carregar a la Viquipèdia, ha estat marcada amb la plantilla {{Justificació desconeguda}}. Les imatges no lliures només es poden usar en casos excepcionals amb una argumentació. Cal afegir una justificació que argumenti la seva exempció tal com està explicat a Viquipèdia:Justificació d'imatges no lliures. Us preguem que completeu la informació de la imatge. No cal que carregeu de nou la imatge, simplement editeu la pàgina de descripció. Moltes gràcies. --Pau Cabot · Discussió 15:46, 19 juny 2011 (CEST)[respon]

Infotaula[modifica]

Ei, una cosa si us plau no canviïs les estacions catalanes on la infotaula fiqui "Infotaula Estació Ferrocarril", he redireccionat aquesta a la d'Espanya i aquestes estacions quedaven canvis per fer, si m'ho treus no sabré que són aquestes les que queden per fer! -- Ermengol Patalín (xerrem) 20:22, 25 jul 2011 (CEST)[respon]

Infotaula de municipi de Suïssa[modifica]

A la {{Infotaula de municipi de Suïssa}} hi vas fer uns canvis respecte a la forma d'introduir-hi les coordenades que han fet que a vora mil pàgines de municipis suïssos les coordenades desapareguessin. En aquests articles el paràmetre coordenades incloïa la plantilla {{coord}} amb les coordenades, i no usava els paràmetres latg, latm, lats, etc. No sé quina manera és la millor, però de moment desfaig aquests canvis ja que altrament s'haurien de modificar aquests mil articles. S'ha d'anar amb compte a l'hora de modificar plantilles que poden afectar a molts articles.--Salvi "Ssola" (discussió) 19:00, 29 jul 2011 (CEST)[respon]

D'acord.--Salvi "Ssola" (discussió) 00:00, 31 jul 2011 (CEST)[respon]

Logotips del TRAM de Barcelona[modifica]

Fet! ;) -- Ermengol Patalín (xerrem) 23:30, 17 oct 2011 (CEST)[respon]

Fitxer:Bus Barcelona.svg crec que no està gaire ben fet... l'he de corregir... no tindràs una imatge d'un PDF o quelcom similar? -- Ermengol Patalín (xerrem) 01:52, 4 feb 2012 (CET)[respon]
Afegiu-hi una llegenda
Afegiu-hi una llegenda
Tiu, ets l'amo!! Moltes gràcies!! Espera't ara buscaré a veure si trobo alguna cosa on es vegi el logo d'autobusos en més qualitat. Ja et diré alguna cosa! Mllturro (disc.) 23:25, 4 feb 2012 (CET)[respon]
Aquí hi ha una imatge on a dalt a la dreta es pot veure el logotip de TMB amb el símbol dels busos urbans, la "B".[3]. Espero que et serveixi!;)

Simplement crec que la "B" ha de ser una mica més gruixuda i segurament el color vermell ha de ser igual que el logotip de TMB ([4])

M'ho miro ;) -- Ermengol Patalín (xerrem) 22:21, 12 feb 2012 (CET)[respon]

Crec que ja està solucionat! -- Ermengol Patalín (xerrem) 02:03, 27 feb 2012 (CET)[respon]