Usuari Discussió:Nevenka

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Nevenka! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint perfectament l'esperit del projecte. Per fer traduccions us pot ajudar l'Amical-bot. Visiteu la seva pàgina on s'explica com fer-lo servir.


Consell del dia: Podeu proposar una pàgina per a que un administrador l'esborri. Per a fer això, editeu la pàgina que voleu que s'esborri i poseu-hi {{destrucció|motiu per a esborrar la pàgina}}.}}

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


Desambiguacions[modifica]

Hola. Ja vaig fer un comentari a Discussió:Siurana sobre els reanomenaments i les desambiguacions. Però ara amb les comarques els canvis ja són de més envergadura. Ho he comentat a Template Discussió:Comarques de Catalunya. Aclarim l'assumpte abans de fer més canvis. --VRiullop (parlem-ne) 11:37, 14 feb 2006 (UTC) P.S. Desprès d'escriure aixó he vist que s'ha comentat el mateix a Viquipèdia:La_taverna/Arxius/General/2006/02#Comarques. Serà millor discutir-ho allà. --VRiullop (parlem-ne) 11:47, 14 feb 2006 (UTC)

alemany[modifica]

Hola, ja que domines l'alemany, per què no tradueixes articles d'aquella viquipèdia al català? Especialment els de qualitat, destacats pels propis usuaris. Faries un bon servei a aquest projecte que sovint té com a úniques fonts en altres idiomes l'anglès i l'espanyol. Gràcies! --barcelona 12:34, 17 mar 2006 (UTC)


Músics i compositors catalans[modifica]

Encara que sóc molt novell, a mi la idea em sembla força correcta. A la fi, no tots els músics són compositors, però se suposa que tots els compositors són músics. Compositors catalans ja té una sub-categoria Compositors de sardanes, així que l'esquema en arbre sembla prou coherent. --Usuari:Jordi Roqué

Pomes home-terra[modifica]

Soc l´usuari que ha editat aquest article i he comprovat, fa no res, que havies votat a favor deliminar-me-lo i volia donar-te explicacions diguen-te que aixó no és un spam. De totes maneres estic content de vore que els usuaris de la Viquipèdia estan sempre actius i preparats per tal de mantindre l´enciclopèdia neta i preparada. Adéu

Camps de concentracio[modifica]

No se pq em dius allo de la discussio. El que vaig fer es esborrar la redireccio de la discussio d'un article cap a l'altre, precisament pq han de tenir discussions independents, com tu dius. Xevi 06:51, 15 mai 2006 (UTC)

Votacions per a esborrar[modifica]

Hola! A veure, en rigor, diria que només els usuaris regsitrats poden participar en les votacions, simplement perquè dels usuaris anònims només queda reflectida la seva IP, que pot canviar cada vegada que es connectin i això és una cosa fàcilment explotable si algú va amb malícia (una sola persona podria votar munts de vegades, cada vegada amb una IP diferent). Per això les votacions anònimes no s'haurien de comptabilitzar i pel que dius, el que ha fet en Felato ho trobo correcte. Però, de quin article estem parlant?  Oersted 15-05-2006 18:04 (parlem) 

Hola Nevenka! No es la meva intenció entrar en cap guerra d'edicions. De fet vaig plantejar aquest tema a la tertúlia d'abril i nomès una persona ha dit quelcom. Com ha dit l'oersted votar des d'una IP anònima pot portar a gent que voti doble. De la mateixa manera que usuaris que crein usuaris i nomès l'utilitzin per votar també pot ser una votació fraudulenta. Crec que nomès els usuaris, com tu mateix, que participem activament a la wiki hem de decidir aquestes coses. Potser en lloc d'esborrar-lo, l'hauria d'haver tatxat. És la meva opinió, però no tinc problema en acceptar el que opini la majoria. Rep una salutació i no vull que malinterpretis la meva acció. Endavant amb la wiki.--Felato 18:35, 15 mai 2006 (UTC)
Acabo de tornar el vot anònim i ho decidim en el moment de fer recompte. No és la meva intenció entrar el polèmiques. Potser una opció de cara al futur es tatxar-los, en lloc d'esborrar-los. Tampoc és un article que hagi creat jo i no es que tingui un interès especial, però els vots anònims els trobo perillosos. Salut i endavant.--Felato 19:31, 15 mai 2006 (UTC)

La viquipèdia com a recurs didàctic[modifica]

Hola Nevenka, he llegit el teu comentari a Discussió:CEIP Puigberenguer i he vist la teva política de proposar l'eliminació de molts articles. En algun d'ells, hi puc estar d'acord, però em sembla que en fas un gra massa. Crec que l'objectiu de la Viquipèdia és recollir tot el saber, i tu, amb la teva actuació, no ho estàs afavorint gaire.

M'agradaria donar la meva opinió sobre les entrades dels centres educatius. Per què hi sobren? Per què no poden tenir lloc a la Viquipèdia? Perquè no surten a la Gran Enciclopèdia Catalana? Crec que la Viquipèdia ha de ser molt més que una Larousse o una GREC. En tot cas, quan tenguem més de dos o tres milions d'articles i la base de dades tengui problemes a causa de la seva mida, potser aquesta categoria:Escoles i instituts podrà prendre vida pròpia i constituir un projecte independent. La Viquipèdia és lliure: es podria fer. A més, a la Wikipedia Anglesa, també existeix una categoria d'escoles i instituts.

Una altra cosa que voldria comentar-te és que crec que els wikis en general i la Viquipèdia en particular són un gran recurs pedagògic i didàctic. Pots informar-te'n aquí.

--Paucabot 15:14, 28 mai 2006 (UTC)

Hola Nevenka, i gràcies pel teu comentari i per la teva feina a la viquipèdia. Potser m'he expressat malament quan he dit que no entenia la teva política i que no afavories gaire l'aportació de nous continguts. Te deman disculpes: no crec que sigui així, però crec que hauríem d'unificar alguns criteris.
T'he escrit un apunt a Discussió:CEIP Puigberenguer. La divergència d'opinió crec que està en el fet de la interpretació de les polítiques de la viquipèdia, per exemple: Viquipèdia:Allò que la Viquipèdia no és i Viquipèdia:Si us plau no mossegueu els nouvinguts. Potser seria qüestió de dur el tema de si és necessària una categoria d'escoles a la viqui a la taverna o això i assumir-ne les conclusions. No és pla anar discutint article per article si es pot prendre una decisió global. --Paucabot 04:52, 29 mai 2006 (UTC)

Don't feed the troll[modifica]

Tens raó, Nevenka. Ja ho deixo estar. Sempre intento no respondre, però a vegades em deixo anar... i mira que participo poc a les discussions ;-) Oersted (parlem-ne) 11:40, 30 mai 2006 (UTC)

El meu article ...[modifica]

Ep Nevenka, no entenc perquè has posat el meu article com a contingut a esborrar. Senzillament estava navegant per l'apartat del Cor de la wikipedia i com que he vist que hi havia molts enllaços d'aquests vermells m'he registrat i hi he afegit el comentari de la Patrícia Bargalló, ja que l'altre dia vaig trobar un bloc per internet que parla d'ella i he considerat que era prou interessant.

Això de l'Estudi ho he trobat al Google ...

Resumin tot això, no entenc perquè és "contingut per a esborrar". Fan ? Usant aquest raonament també es podria treure la pàgina d'El Cor de la Ciutat, que la deurien fer fans de la sèrie, no ? (jo l'he descoberta avui).

Perquè no treiem l'enllaç a l'Estudi Nancy aquest i prou ? (no es pot linkar a llocs així ? és que és el primer cop que aporto alguna cosa a la Wikipèdia).

No ho sé, m'ha impactat fer la meva primera contribució i que me la posin en cua per esborrar ... em sembla una mica desproporcionat.

Els articles sobre escoles[modifica]

He fet un escrit a la Taverna per prendre una decisió sobre si els articles d'escoles tenen lloc a la Viquipèdia.

Per si hi vols dir la teva ... --Paucabot 10:15, 3 jun 2006 (UTC)

No en sóc responsable[modifica]

Avís:

No sóc responsable de la recreació de l'article de Mariàngela Vilallonga Vives que hi ha hagut al 3 de juny de 2006. No he estat jo que ha fet aquesta col·laboració. Espero que qualsevol nova acusació injustificada pugui ésser desautoritzada amb aquest aclariment.

Vilallonga 11:19, 3 jun 2006 (UTC)

Company,
Primer de tot, passeja't per les meves Especial:Contributions/Vilallonga i comenta'm si són "fòrums gratis d'amics, coneguts i saludats". Segon, jo sí que vaig examinar bé les teves contribucions abans de fer les acusacions de les quals parles i que vaig exposar a Xevi. El vaig redactar en un moment en el qual a canvis recents hi havia una corrua de "fores" posats per tu a pàgines de gent "normal" (que poden estar a la viquipèdia). He vist que aquesta és la teva feina a la viquipèdia. Cap problema. Però no m'agraden ni els mètodes ni els criteris que segueixes per proposar l'eliminació d'articles (pots veure el meu mètode particular a Isaac_Zamora_i_Sitjà). Proposes articles de gent que consideres que no ha fet prou mèrits. Et puc assegurar que tenim molts esportistes i actors que han fet molts i molts menys mèrits que acadèmics i artistes que tu has proposat per esborrar. Em sembla un desequilibri notable. També he vist que la gent que t'ha criticat actituds tals no són ben bé com tu els descrius i alguns són usuaris registrats ben actius i solvents. Normalment, els usuaris registrats són ací per fer feina de debò i no pas spam, com és el meu cas. Em sembla que se'ls ha de deixar en pau i que treballin; no són una amenaça per a la qualitat de la viquipèdia.
Això és el que penso i vull lluitar perquè aquesta persecució a articles que tenen cabuda a la viquipèdia s'acabi, la facis tu, la faci qualsevol altre. Igualment, m'excuso de nou pels efectes d'ira desfermada que vas patir ara fa uns quinze dies per la votació d'aquell article que, per cert, algú ha tornat a fer. I no he estat jo!
Att.,
Vilallonga 17:06, 5 jun 2006 (UTC)

Board elections 2011[modifica]

Hola Nevenka,

S'han convocat eleccions al consell d'administració de la Wikimedia Foundation: http://meta.wikimedia.org/wiki/Board_elections/2011/en

Al teu historial veig que amb posterioritat al 7 de juny no has fet cap edició.

Per poder votar hauries de tenir fetes 20 edicions abans del 15 de maig del 2011, te'n caldrien 20. Si vols participar en aquestes eleccions encara hi ets a temps.

Salutacions.

Nota: T'envio aquest mail perquè el teu usuari no figura en la llista dels que no volen rebre correspondència electoral: http://meta.wikimedia.org/wiki/Wikimedia_nomail_list Si no vols rebre més informacions només cal que t'apuntis a la llista.

--Coet (disc.) 14:27, 6 maig 2011 (CEST)[respon]