Usuari Discussió:Orila872

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca


Per una nova discussió, cliqueu sobre la pestanya «+», moltes gràcies.

Salutacions cordials -- Orila872


Salutacions cordials[modifica]

Salutacions cordials --Jordicollcosta (discussió) 14:52, 7 oct 2008 (CEST)

Recordatori una vegada[modifica]

Recorda: Els enllaços interns només s'enllaçaran als articles la primera vegada que apareguin al text o com a molt quan estiguin separats per diversos paràgrafs.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Sant Pere de Vilamajor. --Pere prlpz (discussió) 23:23, 7 oct 2008 (CEST)


Avís automàtic per robot a Vallserena[modifica]

Hola. Gràcies per col·laborar amb la Viquipèdia. Us donem la benvinguda al projecte; tot i així, hi ha un problema amb les vostres contribucions a la pàgina Vallserena i aquestes han estat revertides per un robot que intenta reconèixer i reparar vandalismes i proves d'edició. Si el robot ha revertit una edició legítima, espero que accepteu les disculpes del seu controlador, i que n'informeu a la seva discussió per intentar millorar-ne el seu funcionament. Disposeu de la pàgina de proves per fer les vostres proves d'edició. A més, si sou nou en el projecte, us pot interessar consultar la Introducció o la pàgina d'acollida. Gràcies.--IradiBot (comentaris/incidències) 23:29, 9 oct 2008 (CEST)

No pateixis pels missatges i la reversió del bot. El bot no té massa manera de distingir les edicions legítimes que esborren gran quantitat de text (que són poques) dels vàndals que esborren articles a trossos (que són molts). Ja he revertit les edicions del bot.--Pere prlpz (discussió) 23:35, 9 oct 2008 (CEST)
Sóc l'admin i controlador del bot, ara li ordene que no tinga en compte les teues edicions a Vallserena, disculpa les molèsties. –Pasqual · discussió · xat 23:55, 9 oct 2008 (CEST)

Coordenades[modifica]

Idò no en sé molt de coordenades i no sé amb quin format les tens tu (no el reconec, vaja). Potser trobes qualque cosa a VP:COOR. Sort! Pau Cabot · Discussió 18:08, 10 oct 2008 (CEST)

Perdoneu que m'hi fiqui. Les coordenades que tens són coordenades UTM i probablement en Datum Europeu (ED50), de manera que passar-les a graus no seria suficient. Potser que per internet hi hagi alguna pàgina que faci els càlculs geodèsics, però no tinc gens clar que sigui la solució més senzilla. Com que crec que coneixes la zona i que pots reconèixer fàcilment els llocs en un mapa o una foto aèria (o els dos combinats) et deixo dues solucions que crec que et poden anar bé:
  • Giswiki: clicant sobre el punt i clicant un botó et dóna la plantilla feta (només cal que hi afegeixis "title" i eliminis alguns decimals, que en dóna moltíssims). Aquest és el sistema que faig servir jo, de vegades complementat amb algun altre mapa, com els de l'ICC, que faig servir per identificar el punt.
  • Els mapes de l'ICC: clicant sobre un punt et surt una fitxa amb les coordenades UTM (les que tens tu i et poden servir per comprovar que estàs en el lloc correcte) i les coordenades en graus, que són les que et serveixen per la Viquipèdia.
Els dos sistemes permeten canviar de foto aèria a mapa.--Pere prlpz (discussió) 18:22, 10 oct 2008 (CEST)

Recordatori categories redundants[modifica]

Recorda: Les categories que posem a un article no han de ser redundants. Per exemple, si un article està a la categoria Categoria:Esportistes mallorquins, no fa falta posar-lo a la categoria Categoria:Esportistes, ni a la Categoria:Mallorquins. Pots trobar més informació aquí. --Pere prlpz (discussió) 14:41, 12 oct 2008 (CEST)

Escuts dels reis d'aragó i comtes de barcelona[modifica]

Des de Ramon Berenguer IV de Barcelona en endarrera, no creus que t'has precipitat un poc possant-li els 4 pals als comtes de Barcelona? Més tenint en compte que també els hi has posat als funcionaris francs anteriors a Guifré el Pilós.--Georg-hessen (discussió) 21:20, 12 oct 2008 (CEST)

A veure, les armes dels quatre pals són armes heràldiques familiars, no territorials. La territorialització es prodeueix per concessió reial expressa, com en el cas del consell de cent de barcelona, o per imitació a llarg dels segles XIV, XV, XVI en endavant. El primer cop que tenim constància documental dels 4 pals seria en un segell de ramon berenguer IV de barcelona, i encara els especialistes no s'han posat d'acord en si són, o no, els 4 pals. Sigui com sigui, crec que seria el més correcte i més aprop a la realitat objectiva abstenir-se de posar els pals abans de Ramon Berenguer IV de Barcelona. Ja hi he posat una plantilla de títols per a ramon berenguer IV, i per tant, tan sols faltaria traure els anteriors que hi posares. ok?--Georg-hessen (discussió) 16:34, 13 oct 2008 (CEST)
d'acord ;) --Orila872 (discussió) 16:44, 13 oct 2008 (CEST)
Va bene. Ja sé que fot ràbia veure certes "aberracions" a la viqui espanyola, però hem de procurar mantenir el tipus i no caure en les seves provocacions. Si ens atenem als fets i a la nomeclatura històrica, i guanyarem molt. I rès de molesties, ans al contrari! Gràcies a tú per dedicar el teu temps a que la viqui en català creixi (i si és en temes de la història militar de catalunya, millor).--Georg-hessen (discussió) 17:07, 13 oct 2008 (CEST)

Universitat[modifica]

Hola, Orila872. Hem vist que l'article sobre "universitat (municipal)" és una còpia de la definició del diccionari de la GEC. Com que aquest diccionari té copyright, no podem allotjar-lo a Viquipèdia, un projecte de llicència lliure, i haurem d'esborrar-lo segons les polítiques actuals. Pots consultar més sobre els drets d'autor a Viquipèdia:Drets d'autor.

A més, per a definicions de diccionari, tenim un projecte paral·lel, el Viccionari.

Per a qualsevol cosa que vulguis em tens a la teva disposició. A reveure. -Aleator (disc.) 14:17, 23 maig 2009 (CEST)

ORDENa[modifica]

Salutacions! Veig que has esmenat alguna plantilla {{ORDENA}} per a fer-la coherent amb el nom de l'article. Malauradament, la plantilla ORDENA es fa un taco amb tota mena de caracters especials, de manera que la ñ, la ç i tota mena de signes d'accentuació els ordena separats dels caracters on els posaríem intuïtivament (ñ-n, ç-c, à-a ...). Solucions? no ho sé gaire. Jo acostumo a substituir en la plantilla la ç per la c, la ñ per la ny, la à per la a... D'altra banda, ja es va decidir fa temps que en l'ordena no posariem la i entre cognoms, encara que l'article si que la porti; d'aquesta manera s'obté una ordenació més regular. Un personatge "Antoni Castaño i García" em quedaria en "ORDENA:Castanyo Garcia, Antoni", i lloat sia Déu. Ànims en la tasca viquipèdica! Jordi Roqué (Discussió) 13:39, 25 feb 2010 (CET)

Enllaços externs[modifica]

VP:EE fa l'ullet Pau Cabot · Discussió 21:14, 12 abr 2010 (CEST)

Exactament, el Pau se m'ha colat.--Lohen11 (disc.) 21:20, 12 abr 2010 (CEST)

Sender del pi novell[modifica]

Has d'utilitzar l'opció "Reanomena". T'ho acab de fer. Pau Cabot · Discussió 17:06, 18 abr 2010 (CEST)

Cervesa[modifica]

Doncs la veritat no acabe de vore la idoneïtat de fusionar ambdós articles: Tot i que veig que l'article "Història de la cervesa" tal i com està realitzat actualment (bàsicament és una traducció de l'artcile de la viquipèdia en castellà) no aporta res a l'article principal - o poc, crec que això es deu pel simple fet que l'article principal cervesa és un AdQ, mentre que al de la història li caldria una repassada. Però cal tenir en compte, a banda de que a altres viquipèdies estan ambdós articles separats, que el redactat de l'article HdlC i l'apartat història de l'article cervesa són diferents, i que també és diferent la informació que aporten. En definitiva, jo votaria per millorar l'article Història de la cervesa, fent que siga realment, una història exhaustiva del producte, i deixar l'apartat història de l'article cervesa tal com està, com un repàs general que enllace a l'article principal "Història" per obtenir informació exhaustiva, que ara no hi ha, però en un futur pot haver-hi. Una salutació ;) --Coentor (disc.) 15:55, 20 abr 2010 (CEST)

De tota manera, em sembla que sí hauríem de plantejar-nos de copiar informació de l'apartat història de Cervesa l'article HdlC.--Coentor (disc.) 15:56, 20 abr 2010 (CEST)

Dinosaures[modifica]

He fet un avís a l'usuari. Pau Cabot · Discussió 21:12, 22 abr 2010 (CEST)

He fet un darrer avís a l'usuari. Pau Cabot · Discussió 15:04, 24 abr 2010 (CEST)

Justificar un article[modifica]

Crec que aquest podria ser un tema de debat atés que, no se quí, també em va dir que el salt de linea
tampoc estava permés, en canvi com molts altres en llenguatge html està permés. Entenc que fer la feina ben feta no hauria d'estar prohibit. És més estètica la justificació del text i, per tant, més enciclopèdica. Quantes enciclopèdies, dairis, revistes... etc., has vist sense justificar els articles. Ho propos-ho com a tema a debatre. Mentre tant t'agrairia que tú tampoc entrenssis en aquesta guerra. Per una raò o altre els meus articles sempre troben objeccions. el 99/100 dels articles de Wiquipèdia no tenen, per exemple, les coordenades i moltes altres coses que a mi si que s'em objecten. Salutacions cordials. Josep Xicota --"" (disc.) 13:21, 24 abr 2010 (CEST)

Fàbrica de llanes d'Arsèguel[modifica]

Bones Orila, has colocat la plantilla de Copyright a l'article de fàbrica de llanes però no has avisat a l'autor de l'article com bé diu la plantilla {{subst:Avís copyvio web|pg=Fàbrica de llanes d'Arsèguel|url= http://alturgell.orgfree.com/Llanes.html }} --~~~~

Igualment no se si és pot considerar copyvio ja que la pàgina web és propietat de l'autor de l'article, en tot cas hauria de ser avisat d'una altra cosa.--Vilar (Vine i xerrem) 14:45, 24 abr 2010 (CEST)

Encara que ell en sigui l'autor, hi pot haver copyvio. Si el document té copyright (i la web no indica el contrari), no es pot usar a la Viquipèdia. Pau Cabot · Discussió 15:03, 24 abr 2010 (CEST)
Orila, he fet totes les passes indicades fins arribar a aquest missatge: La informació referent a la vostra tria us ha estat enviada a gifsanimados@espaciolatino.com. Poseu l'enllaç o el codi HTML en el vostre web, al costat de l'obra subjecta a aquesta llicència. No he rebut cap missatge al respecte. No sé perquè, la veritat. malgrat tot no ets preguntes en referència sobre l'autoria de l'obra: Com és que vaig accedir a la factoria i fotografiar el seu interior? La resposta és clara. Com a periodista interessat en temes alturgellencs en especial, segueix-ho sempre el codi deontologic que ha de tenir tot bon periodista (no vull que jo ho sigui a la perfecció, clar). T'asseguro que l'autoria de l'article ha estat gràcies a la col·laboració de la família Isern, actuals propietaris d'aquesta meravella d'aprofitament hidràulic, Salutacions cordials. Josep Xicota.
He posat la plantilla {{Millorar estil}} als dos articles i he avisat l'usuari. Pau Cabot · Discussió 12:37, 27 abr 2010 (CEST)

Plantilla de destrucció[modifica]

Doncs fas bé d'avisar ja que aixó està fet amb el Huggle i el huggle es va fer a EN wiki i clar passen aquestes coses. Moltes Gracies :=) --Lluis_tgn (disc.) 21:57, 27 abr 2010 (CEST)

Jorge Vargas[modifica]

Jo crec que és notable. Bé, precisament per aquest escàndol és que es va fer conegut. --Escudo de Pichilemu. Didac Grez parlem! 05:34, 1 maig 2010 (CEST)

Ho sé[modifica]

Orila bentrobada/t. ja m'he adonat d'això i ho estic canviant. El que realment em preocupa són els advertimets de tres pàgines, que segur saps quines són. Aquí tothom ha remenat, fins i tot jo. Per tant crec que s'haurien de llevar els advertiments. Pel que fa al teu missatge no et preocupis. Ja m'estranyava... És evident que si hi ha a Wiquipèdia un alticle passi com enllaç extern. No sé si ho has vist però ja he fet alguns canvis. El problema és que, en molt poc temps, he fet o refet cap a la vintena d'articles. Tot quedarà a lloc, ja ho veuràs. Josep Xicota. --"" (disc.) 15:59, 2 maig 2010 (CEST)

EStat Català[modifica]

Enlloc d'editar la plana d'Estat Català sense mirar que fas potser que et pasessis per la plana de discusió quer això és un conflicte que ve de molt lluny i no crec que hagueu d'actuar a la lleugera el comentari anterior sense signar és fet per 83.61.226.69 (disc.contr.) --Orila872 (disc.) 11:48, 6 maig 2010 (CEST)

Bones[modifica]

A lo millor et vols passar per aquí per donar suport http://meta.wikimedia.org/w/index.php?title=Wikimedia_CAT/Members&action=edit a la creació d'un chapter wikimedia en català. plantilla:Wikimedia CAT--Vilar (Vine i xerrem) 14:19, 6 maig 2010 (CEST)

No m'esborreu[modifica]

Hola Orila872!

Jo treballo en una biblioteca com a tècnica auxiliar i estic intentant penjar informació de la biblioteca municipal on treballo perquè aparegui a la Viquipèdia. He omplert l'article que vaig penjar de notes i ja no sé què més fer perquè no m'esborreu la informació, que no té res de publicitària. He fet tot el que he pogut per millorar la informació i no crec just que s'esborri.

Gràcies des de la Bstsadurniarbn.

--Bstsadurniarbn (disc.) 17:03, 7 juny 2010 (CEST)

Establim els criteris de notabilitat per a llibres[modifica]

Bona nit, et deixe aquest missatge perquè ets una de les persones que participa al menys de tant en tant en Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes, on de vegades tenim problemes per la manca de criteris de notabilitat a seguir per a llibres. He decidit fer una proposta formal amb idees dels usuaris que van partipicar en la discussió de Viquipèdia:Criteris de notabilitat (llibres) amb la idea d'adaptar-les i modificar-les entre tots. Agrairia que et passares a fer un cop d'ull i a col·laborar-hi. Gràcies! --Fajardoalacant (disc.) 02:43, 14 juny 2010 (CEST)

Mariona Seguranyes[modifica]

He afegit referencies a Mariona Seguranyes. I com a mínim 2 llibres no semblen de autoedició. Canviaries ara el teu vot? --Jordiferrer (disc.) 12:15, 18 juny 2010 (CEST)

Bona feina[modifica]

Moltes gràcies Orila! Espero poder mantenir aquesta feina a la Viquipèdia, ara! XD --Galazan (disc.) 09:22, 22 juny 2010 (CEST)

El Sot de l'Om[modifica]

Ep! el tema de les coordenades... jo normalment utilitzo el mapa "visir" de l'ICC (enllaç a El Sot de l'Om), i quan tinc localitzat el topònim al mapa fent clic a sobre el punt, i allà dóna les coordenades amb el format que uso a la wiki. La Plantilla:Coord permet introduir diferents paràmetres. En el cas del Sot de l'Om jo posaria: {{coord|41|42|1.772|N|2|24|0.999|E|type:city_region:ES-CT|display=title}}. El que encara no sé fer és "transformar" d'un format a l'altre... potser alguna de les opcions de la plantilla coord ens permetria entrar les dades amb el format que tens. No sé si t'hauré ajudat massa... --Solde (disc.) 15:44, 1 jul 2010 (CEST)

crear subcategories[modifica]

es creen posant la categoria principal a la subcategoria. Els passos són els següents a) poses als set articles la nova subcategoria b) aquesta et sortirà en vermell, cliques en ella c) poses dins d'aquesta subcategoria la categoria principal. Avisa si no et surt bé --barcelona (disc.) 21:13, 3 jul 2010 (CEST)

no ho sé, si creus que s'ha de proposar ho pots fer sempre que vulguis --barcelona (disc.) 18:26, 13 jul 2010 (CEST)

Signatura[modifica]

Bones! per fer una signatura personalitzada has d'anar a preferències, i buscar on diu "Previsualització de la signatura". Allà posa-hi, en "codi wiki", el que tu vulguis; la meva és: '''[[Usuari:Arnaugir|Arnaugir]]''' (''[[Usuari_Discussió:Arnaugir|Parlem-ne]]''). Assegura't que la casella Signatures planes (sense enllaç automàtic) estigui marcada, que sinó no funcionarà!

qualsevol cosa més només cal que m'ho comentis! salut--Arnaugir (Parlem-ne) 23:13, 6 jul 2010 (CEST)


Assemblea Democràtica d'Artistes de Girona (ADAG)[modifica]

T0'esctric a propòsit de l'article Assemblea Democràtica d'Artistes de Girona (ADAG) que estic editant. Em dieu que és un possible plagi. Bé: l'estic editant per petici´`o de Narcís Selles, que no gosa submergirse en aqust món una mica complex de viquipèdia. L'article que seria la font del polagi TAMBÉ és seu! La veritat, no sécom demostrar que l'article que estic penjant és d'en Narcís Selles, que a re-versionat un antic artickle seu. Què he de fer? David Cirici david@cirici.net el comentari anterior sense signar és fet per 87.235.15.155 (disc.contr.) --El vell Orila (parlem-ne?) 14:30, 12 jul 2010 (CEST)

Escuts i banderes[modifica]

Orila gràcies per avisar-me de l'errada. Ara n'hi ha una altra (al Maresme) però estic pendent, i així m'ho ha dit, que la puji en Cameta. Pensa que estic treballant amb centenars de documents fins que no s'enllestixi tot (telaaaaaaaaaaaaa!!!!) Per qualsevol cosa ja saps. També pots fer servir el mail... bé, ja ho veurem. --"" (disc.) 19:29, 20 jul 2010 (CEST)

Baluard de Migdia[modifica]

ok.--Georg-hessen Escut SVG Georg.svg (Pensa-t'ho dos cops) 05:37, 22 jul 2010 (CEST)

Article eleccions 2010[modifica]

Hola company, voldria comentar-te que el partit Reagrupament Nacional Català ja no es el de reagrupament, ja que esta en mans d'alguns ex-reagrupats, per tant ja no te relació amb reagrupament. --Avalls89 (disc.) 14:48, 26 jul 2010 (CEST)

El nom del partit amb que acudira a les eleccions encara no se sap, hi ha tres opcions encara per decidir. Tot i que s'esta a la espera de com avança el tema de la Solidaritat Catalana. --Avalls89 (disc.) 15:37, 26 jul 2010 (CEST)

Torneig d'Històrics 2010 (masculí)[modifica]

M'agradaria que tornessis a passar per l'article Torneig d'Històrics 2010 (masculí). Ara l'he millorat i he afegit 6 referències. Potser això fa canviar el teu vot a la pàgina de propostes. --Davidpar (disc.) 10:41, 5 ago 2010 (CEST)

Foto de Bressols[modifica]

Hola Orila872, A "Bressol" hi ha una fotografia a discussió a on apareixen bressols i són d´aquí. També tens la web del Museu que té aquest bressols per verificar-ho. Bé, fins aquí arribo de moment. Lo altre ho deixo per experimentats. --Maria Lluïsa (disc.) 07:40, 17 ago 2010 (CEST)

Recordatori de notabilitat de Agrupació Municipal Democràtica[modifica]

Recordeu: La Viquipèdia és una enciclopèdia no una base de dades o un lloc per a fer promoció. En crear un nou article mireu d'aportar referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article. Podeu trobar més informació a Viquipèdia:Criteris de notabilitat.

Si no s'aporten referències de terceres parts independents l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament. Mantingueu-vos calmat durant les discussions i intenteu cercar el consens a l'hora de defensar els vostres arguments o rebatre els dels altres usuaris.
Aquest recordatori és en motiu de Agrupació Municipal Democràtica. --Pau Cabot · Discussió 10:52, 19 ago 2010 (CEST)

Amics del Volkswagen de Catalunya[modifica]

Després dels canvis que he fet, canviaries el teu vot respecte Amics del Volkswagen de Catalunya ? --Jordiferrer (disc.) 23:59, 26 ago 2010 (CEST)

Ana Fernández[modifica]

Benvolgut/da Orila872, si bé sóc una persona propera a Ana Fernández no sóc ella, per tant l'inconvenient que troba a l’entrada queda resolt. Potser ha confós l’usuari meu amb el correu-e seu?. Salutacions cordials, Jordi --Campanades (disc.) 15:38, 1 set 2010 (CEST)

Eleccions 2010[modifica]

Hola company, en relació amb les taules de les eleccions del 28N no sabia que hi havia el text en qüestió ocult. De fet ni hi he pensat, lamento les possibles molèsties. Atentament --Avalls89 (disc.) 03:10, 18 nov 2010 (CET)

Dorotea de Chopitea[modifica]

La Sra. de Gispert és tataraneta de la Sra. de Chopitea, tal i com es pot veure en un dels arbres genealògics que reprodueix el P. Alberdi en el seu llibre 'Dorotea de Chopitea: construir una ciutat per a tothom'. Bàsicament (parlo de memòria) la tercera de les filles del matrimoni Serra-De Chopitea es casa amb un De Gispert. el comentari anterior sense signar és fet per 80.102.151.92 (disc.contr.) --El vell Orila (parlem-ne?) 17:08, 24 nov 2010 (CET)

Eleccions al Consell d'Administració de la Wikimedia Foundation[modifica]

Benvolgut,em permeto posar-me en contacte amb tu, perquè com veuràs a la taverna [[1]] hi ha eleccions al Consell d'Administració de la Wikimedia Foundation.

La meva comunicació amb tu la realitzo perquè segons el teu historial de contribucions veig que tens dret a vot i molt poca gent llegeix la taverna. Em permeto comentar-te que seria molt interessant poder portar membres de la nostra comunitat al Consell d'Administració de la Wikimedia Foundation, però certament tots nosaltres votem individualment i en consciència.

Cada vot és molt important. A les eleccions de l'any 2009 la diferència entre ser escollit o no va ser de 60 vots i aquest any està votant menys gent. Et demano disculpes anticipadament si consideres aquesta comunicació incorrecte, rep una cordial salutació.

Pots trobar instruccions de com fer-ho per votar [2] --Gus.dan (disc.) 10:50, 11 juny 2011 (CEST)

Recordatori d'admissibilitat de: Gegants de Sant Pere de Vilamajor[modifica]

Hola Orila872,

Entre tots volem fer la millor enciclopèdia possible. Per això, és important que els articles aportin referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article i, d'aquesta manera, complir amb els criteris d'admissibilitat («que hagi rebut cobertura significativa en fonts fiables i independents del subjecte»).

Si no s'aporten referències de terceres parts independents, l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament per no seguir els criteris de la Viquipèdia esmentats. Si tens algun dubte, pots deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la la Taverna o directament al xat.
Aquest recordatori és en motiu de l'article Gegants de Sant Pere de Vilamajor. --Pau Cabot · Discussió 13:25, 3 març 2012 (CET)

Les referències que hi ha són a fonts pròpies, no gaire fiables o mencions trivials. Jo fusionaria la part més rellevant i més ben referenciada a Sant Pere de Vilamajor. Pau Cabot · Discussió 16:54, 3 març 2012 (CET)
T'he fet quatre retocs a la pàgina del poble i he redirigit la pàgina dels Gegants. Pau Cabot · Discussió 11:11, 4 març 2012 (CET)

Senders[modifica]

T'he entès perfectament. A mi, però em sembla que ha d'anar en majúscules ja que és un nom propi. És una figura jurídica i no un tipus de sender aproximadament. Fixa't que en castellà també ho tenen així. Almanco ho comentaria a la discussió, abans de reanomenar-lo. Pau Cabot · Discussió 20:35, 12 març 2012 (CET)

Si jo tenc raó, sí, però consulta-ho amb l'expert Enric abans de fer-ho, que jo no som de lletres ... fa l'ullet Pau Cabot · Discussió 20:39, 12 març 2012 (CET)
Hola! El que he fet és posar el de petit recorregut també amb minúscules, ja que és un nom comú, encara que designi una realitat específica, com el tren d'alta velocitat, la banda ampla o la freqüència modulada, per exemple. --Enric (discussió) 00:13, 13 març 2012 (CET)

Monuments de Sant Pere de Vilamajor[modifica]

He posat imatges a la Llista de monuments de Sant Pere de Vilamajor i a la commons:Category:Cultural heritage monuments in Sant Pere de Vilamajor fent servir les teves fotos. Tu que coneixes el lloc, pots mirar la llista i la categoria que no hagi posat res malament?--Pere prlpz (disc.) 19:01, 1 jul 2012 (CEST)

Està perfecte --El vell Orila (parlem-ne?) 20:26, 1 jul 2012 (CEST)

Autoria[modifica]

Bon dia, Orila872, només volia comentar-te que m'agradaria utilitzar alguna de les teves fotografies en un llibre dels ocells del Montseny, concretament una del Samont i una del turó de Sant Elies. Suposo que a l'autoria vols que hi figuri Orila872, oi? Moltes gràcies,

Èlia el comentari anterior sense signar és fet per Eliadelom (disc.contr.) 08:43, 13 des 2013 (CET)

Com vulguis, tu mateixa ;)

Orila872 el comentari anterior sense signar és fet per 80.26.55.56 (disc.contr.) 12:55, 13 des 2013 (CET)

Retorn[modifica]

Espero que vegis aquest missatge i tornis a editar! Fa molt que no passes per aquí--barcelona (disc.) 12:25, 27 nov 2014 (CET)