Usuari Discussió:Pacopac

Page contents not supported in other languages.

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Pacopac/Arxiu 1 en data 23-12-2015.

Judesba (discussiócontribucions)

Bon dia, Pacopac! Com va tot? Potser encara no t'ha arribat la notícia, però aviat celebrarem la Viquitrobada i enguany serà a Amposta del 18 al 20 de novembre. Ens agradaria que hi vinguéssis, així que t'animo a visitar la pàgina i apuntar-t'hi si en tens ganes. Si, a més, t'animes a fer algun taller o xerrada sobre algun tema, pots deixar-nos les teves propostes aquí. Fins ben aviat!

Resposta a «Viquitrobada 2022 Amposta»
Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Bona vesprada Paco,

Hi ha un cas a cavall entre el copyvio i el parafrasejat similar no acceptable en l'article Rei Pàixaro que vas crear. S'acumula a una llista que s'està veient que és més llarga i per la qual hem rebut queixes importants. Pots llegir-ne més info en aquest fil, en cas que ens hi vulguis ajudar: Tema:Wo377init8pncgpm. L'article caldria esmenar-lo el més aviat possible amb un llenguatge molt diferent i més varietat de bibliografia. Està marcat a la llista Viquipèdia:Infraccions de drets d'autor/festes. Salutacions!

Pacopac (discussiócontribucions)

Bon dia Xavier, sent les molèsties que vos estic causant. Li he fet unes millores al redactat. Salut!

Resposta a «Article amb plagi»

Proposta d'esborrament de la pàgina «Lorena Cabo Montero»

1
Sorenike (discussiócontribucions)

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Lorena Cabo Montero», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.

Resposta a «Proposta d'esborrament de la pàgina «Lorena Cabo Montero»»
Capsot (discussiócontribucions)

Ep, xe fa goig veure't per aci' company de la millor terreta! Gràcies per les teues contribucions! No t'emprenyaré més ja que malauradament no pots votar però estic molt content de veure que continues editant! Fins ben prompte, que vos vaja tot molt bé a tu i tots els teus amb gran salut! Molt bona setmana i excel.lent estiu! Una abraçada ben gran! Claudi/Capsot

Resposta a «Bon dia Paco!»
KajenCAT (discussiócontribucions)

Proposta d'esborrament de la pàgina «Maria del Mar Serrano Barceló»

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Maria del Mar Serrano Barceló», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --KajenCAT (disc.) 01:21, 7 maig 2021 (CEST)

Resposta a «Proposta»

Enviament de la màscara de la Viquipèdia 2021

1
Willy31igd (discussiócontribucions)

Hola! T'has apuntat per rebre una de les màscares amb motius viquipèdics. Necessitem informació sobre la ubicació on vols que l'enviem. Escriu-nos un correu electrònic a secretaria@wikimedia.cat amb el teu nom i cognoms, usuari a la Viquipèdia i adreça postal. Les teves dades seran usades únicament per enviar-te la màscara i seran eliminades després de l'enviament. El tractament de les dades és a càrrec de l'Associació Amical Wikimedia. Salutacions. --Willy31igd (parlem?) 15:59, 26 gen 2021 (CET)

Resposta a «Enviament de la màscara de la Viquipèdia 2021»
Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Bon dia Paco,

Com a usuari ben actiu del projecte, ens faria molta il·lusió que poguessis lluir un dels tres models d'aquest petit regal amb motiu dels 20 anys del projecte global Viquipèdia. Així quan arribin els 20 anys de l'edició en català al març, podràs celebrar-los millor que mai! Salut i una abraçada virtual; parlem quan vulgues. Cuida't!

Resposta a «Viquipèdia i regals»
Flamenc (discussiócontribucions)
Resposta a «Xalet Giner-Cortina»
Isidre blanc (discussiócontribucions)

Em pots explicar com obtens les coordenades d'una ruta, per exemple la de Posets? No tinc cap problema quan les rutes són dins Catalunya, ja que les trec dels mapes de l'ICGC. Però no sé com fer-ho quan és de fora de Catalunya (encara no n'he fet cap). Suposo que ho fas sobre mapes OSM. Però com? Gràcies.

Pacopac (discussiócontribucions)

Hola @Isidre blanc, doncs vaig seguir les indicacions d'ací Plantilla:Map draw/ús/ajuda i al principi era fàcil i entretingut, però després va haver una errada i ja es va complicar massa per a mi i ho vaig deixar estar :'(

Isidre blanc (discussiócontribucions)

Ja ho he estat mirant allà, però hi ha algun enllaç trencat i, com ho ha indicat en Vicenç, està "actualment inoperatiu". Volia traçar la ruta a la Pica d'Estats per la vessant francesa, des del refugi de Pinet. Per sort els mapes de l'ICGC em permeten obtenir-la. Gràcies i bon estiu.

Resposta a «Coordenades a draw mapa»
Vxurro (discussiócontribucions)

Bona nit,

Justament el fet de clavar-me amb açò va ser el veure el mapa eixe i que no figurava Sinarques, Xera i Abejuela dins la zona xurra. En el cas dels dos primers municipis si està indicat al cos del text, no Abejuela, ja que actualment no forma part de València, però ho va fer fins la demarcació provincial actual que va passar a Terol.

Quines referències són les necessàries? Totes les pàgines de la Viquipèdia així ho indiquen, que formen part com la resta de comarques. El problema considere que és justament fer servir un mapa de comarques actual i no un altre amb demarcacions històriques, com el del Bisbat de Sogorb o d'altres. A la pàgina de "Comarques del País Valencià" n'hi ha moltes propostes.

Un altre tema és definir realment què és ser xurro. Potser la primera cosa a fer serà aclarir què és xurro i que no. A mi sempre m'ho han dit des dels 14 anys, abans ni coneixia la paraula, i qualsevol que passege pels tres municipis i siga de fora o inclús de la comarca d'Utiel de seguida nota l'accent, entonació, expressions i vocabulari molt diferent.

Què et pareix açò com a referència?:

"Los valencianos dan este nombre a los aragoneses y a los habitantes de los

pueblos de la parte montañosa de la Región valenciana que hablan castellano con rasgos aragoneses. Vid. J. Pardo Asso, Nuevo diccionario etimológico aragonés,

Zaragoza, 1938; G. Borao, Diccionario de voces aragonesas, Zaragoza, 1859, y 2.ª edic., Zaragoza, 1908 ; J. Corominas, Diccionario critico etimológico de la lengua castellana, Edit. Gredos, IV vols., Madrid, 1954-1957; C. Torres Fornés, Sobre voces aragonesas usadas en Segorbe, Valencia, 1903; Real Academia Española, Diccionario de la lengua española, 19 edic, Madrid, 1970 ; A. María Alcover y F. de B. Moll,

Diccionari català-valencià-balear, vols. I-X, Palma de Mallorca, 2a edición, 1968-1969 y M. Sanchís Guarner, Els parlars romanics a la Reconquista, Valencia, 1961,p.103. "

Et marque el senyor Torres perquè és a qui normalment més se cita.

Desconec com es fa per editar mapes, pero imagine que es pot partir del que hi ha fet i introduir estos tres municipis, mantenint la comarca actual, però fent alguna línia discontínua i atorgant el mateix color que la resta, a no ser intenció a més de modificar el contingut i incloure altres comarques. Jo tenia entés que s'aplicava a la zona de la Serrania i Ademuz, i com a molt part de l'interior de Castelló, que al cap a i la fi les províncies són delimitacions administratives recents.

Sé que per Cofrentes i la comarca fan servir modismes similars, i a la Canal barregen molt, així com per Xest i Xiva.

Coneixes lingüistes? Demana opinió. Jo únicament sóc historiador.

Una altra cosa,

he llegit en algun tutorial que m'heu fet arribar que he de signar, però no trobe la icona. On la busque?

Moltes gràcies

Vxurro (discussiócontribucions)

Ah, he oblidat una cosa:

I si es modifica el títol de la pàgina i es diu "Comarques i municipis xurros?"

Vxurro (discussiócontribucions)

Bon dia.

Novament em pose en contacte pel mateix tema, fa dos anys que vaig fer la proposta de modificar el mapa de "Comarques Xurres" al ser incorrecte i no incloure els municipis de Sinarques i Xera, per molt que el texte que acompanya l'article si que fa menció.

Existeixen mapes comarcals anteriors i sobretot a "lengua churra" on està cartografiat correctament. Igualment modificar la taula de municipis i comarques en el mateix sentit.

Agraït, bon dia

Resposta a «Modificació mapa»