Usuari Discussió:Pallares

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
Peticions de traducció {{final colu

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Pallares/Arxiu 1 en data 28-02-2017.

Jvallmitja (discussiócontribucions)

Hola, Pallarès: Ara que semblava que havia après, l'article "Magdalena penitent (El Greco,Tipus-V)", he vist que m'ha quedat bastant matusser. A baix de tot, hi surt una mena d'INFOTAULA petiteta residual, que no sé com fer desaparèixer, i l'INFOTAULA normal és imperfecta, perquè "estil-Manierisme" ha quedat fora de lloc. No sé com arreglar-ho i és una llàstima perquè ningú parla d'aquest quadre d'El Greco, ni en Anglès, ni en Espanyol, ni en cap idioma, i per tan en Català seria molt interessant.

Resposta a «Cercant un mentor»
Dteres925 (discussiócontribucions)

Bones!

estic actualitzant les dades a la plana del Lleida Esportiu, i alhora creo les que no existeixin i que estiguin relacionades.

M'agradaria saber si hi ha alguna forma de poder automatitzar segons quines informacions mostrades a las planes. M'explico, si per exemple el Lleida juga contra el Cornellà, hi ha alguna forma de que aparegui de forma automàtica la informació a la pàgina del Lleida?

Moltes gràcies i salutacions!

Pallares (discussiócontribucions)

no ho sé, no sóc especialista en esports, però preguntaré

Dteres925 (discussiócontribucions)

Gràcies!

Resposta a «Cercant un mentor»
Jvallmitja (discussiócontribucions)

He estat millorant l'article https://ca.wikipedia.org/wiki/Magdalena_penitent_(El_Greco,_Sitges), que era molt pobre, i El Greco és el meu tema. No sé què he fet, però he borrat l'infotaula. Per favor, restaura-la. I indica'm Pas-a-pas, i tenint em compte que sóc novell, que entenc bastant d'Art, però poc d'Informàtica, com es fa per posar una Infotaula en un nou Article. Però Pas-a-Pas !!!!!! per favor !!!!

Pallares (discussiócontribucions)

Veig que treballes amb editor visual.

pestanya modifica,

et situes amb el cursor on vols afegir la plantilla, normalment serà al començament de l'article, aquí seria abans de Magdalena penitent

insereix plantilla, aquí és infotaula de pintura,

afegeix

insereix, veus com queda i si et va bé, publiques els canvis

I ja està

Resposta a «Cercant un mentor»
Jvallmitja (discussiócontribucions)

Hola: He publicat dues pàgines sobre "Obres d'El Greco", que són: "Santa Caterina d'Alexandria (El Greco)" i "Sant Lluís Rei de França (El Greco". He tingut moltes difucultats per posar la infotaula amb la pintura pertinent i la descripció de la pintura a sota. De fet, en el cas de "Sant Lluís", no ho vaig aconseguir, i algú ho degué fer per mí. Em podrieu dir, pas a pas, i ben clar, com es fa per fer una Infotaula amb una imatge de la Wikipedia Commons ?

Pallares (discussiócontribucions)

Bé, es molt fàcil. Has fet servir la ''infotaula obra artística''. Automàticament, beu de wikidata i posa les dades, imatge inclosa de forma que quedi com ho veus a l'article. No has de fer res més.

En el cas d'un pintor, escriptor...faríem servir la ''infotaula persona'', i és el mateix...agafa les dades de wikidata i presenta la plantilla, com pots veure per exemple a l'article de El Greco.

Espero haver aclarit els dubtes

Resposta a «Cercant un mentor»
Leptictidium (discussiócontribucions)

Bon dia, company. Et desitjo un molt bon Nadal i un any 2019 ple d'èxits i alegries.

Pallares (discussiócontribucions)

Igualment, Lepti. una abraçada

Resposta a «Bones festes»
Jey (discussiócontribucions)

Proposta d'esborrament de la pàgina «Austin Powers 4»

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Austin Powers 4», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.

Resposta a «Esborrar article»
Maria Fullana de València (discussiócontribucions)

Faré el que podré; tinc una mica de faena aquest pont; salut!, m.

Resposta a «Hola, Pallarés»
Gazophylacium (discussiócontribucions)

Gràcies per la indicació. No tinc hàbit en articles de cinematografia. Aquest i un altre el vaig traduir del francès ja que estic posant articles relacionats amb Marcel Proust. Gràcies per fer els ajustaments que creguis que cal. Salutacions

Resposta a «Le temps retrouvé»

Proveu la nova versió de Content Translation

3
Pginer-WMF (discussiócontribucions)

Hola Pallares,

Soc Pau Giner, dissenyador i gestor de producte per al Language team de la Fundació Wikimedia. Actualment estem treballant en millores per a l’eina de traducció (Content Translation) que poden ser del vostre interès, ja que heu estat un prolífic traductor els darrers mesos.

Estem treballant en una nova versió de Content Translation que oferirà una experiència d’edició més sòlida. Esperem que resolga molts dels problemes habituals al traduir. Serà més senzill i fiable afegir i editar contingut complex com ara referències, i s’obtindrà un codi wikitext més net en el resultat final.

La nova versió implica un gran canvi arquitectònic per a l’eina, així que volem exposar la nova versió de manera gradual però començant prompte. Donada la teua experiència amb la versió actual, et trobem idoni com a candidat per provar la nova versió i compartir les teues impressions. Si t’interessa participar pots fer-ho així:

  1. Accedeix a la nova versió de l’eina. Pots accedir a la nova vrsió en qualsevol moment en la ubicació habitual afegint el paràmetre version=2 a la URL. Per example, pots seguir aquest enllaç per començar una nova traducció: https://ca.wikipedia.org/wiki/Special:ContentTranslation?version=2
  2. Tradueix un article. Prova a crear un nou article com ho faries normalment amb l’eina de traducció.
  3. Comparteix les teues impressions. Basat en la teua experiència traduint amb la nova versió (i les experiències prèvies amb l’anterior versió) pots compartir els teus comentaris en aquesta pàgina de discussió. Comenta’ns què ha funcionat bé, que no ha funcionat tan bé, i si has trobat a faltar res important per ajudar-te en el teu procés de traducció. Si has utilitzat Phabricator (el nostre sistema per a reportar incidències), pots també reportar problemes utilitzant aquest enllaç.

Els teus comentaris seran molt útils per millorar la nova versió durant els propers mesos.

Moltes gràcies per usar Content Translation.

Pallares (discussiócontribucions)

M'hi poso. Quan n'hagi fet unes quantes, us passaré les impressions. Salutacions

Lohen11 (discussiócontribucions)

Has mirat alguna cosa, el veig igual, tant bé que anava abans!.

Resposta a «Proveu la nova versió de Content Translation»
Mariusmm (discussiócontribucions)

Hola,

aquí tens la discussió amb en Lohen sobre muntar la plantilla {{tl|iniciÒpera}}.

En parlem si vols :)

Mariusmm (discussiócontribucions)
Pallares (discussiócontribucions)

m'ho llegeixo bé i et contesto. moltes gràcies

Pallares (discussiócontribucions)

Funciona!!

però: de moment ho faria servir per pelis no doblades. He fet la prova amb l'article "The Theory of Everithing". Crec que davant de {{país}} caldria afegir "de/del" (en aquest cas és el Regne Unit)

Entenc que el tema funcionaria creant l'article i afegint la plantilla {{Film}}

He vist que a wikidata hi ha informació que no sé si es podria afegir estructurada. Es tracta de: Cast member (la llista d'actors i paper, de vegades). Aniria sota un apartat "== Repartiment ==.

També he trobat "Filming location". És pot fer?

Mariusmm (discussiócontribucions)

Ei! ja m'agrada que t'agradi, i el que estaria genial és que canviïs tu mateix el que et sembli, et veus amb cor?

Per fer es poden fer moltes coses, el problema és que força cops les dades a WD no estan sempre igual posades i crea força problemes.

El tema repartiment el crearies com una llista amb bullets?

Pallares (discussiócontribucions)

OK, ja m'ho he passat a la meva pagina de proves.

Usuari:Pallares/proves/Plantilla:Film/format

Usuari:Pallares/proves/Plantilla:Film

Algunes preguntes, però: poses "{{deod'| " per separar país amb apòstrof. Això val per França o Itàlia, per exemple.Però no per Regne Unit (del) o Estats Units (dels). Com es resol?

Què és una llista amb bullets?

L'ideal seria afegir al que has posat l'ítem "character role" (P453), associat al corresponent "cast member" (P161), separat per ":", per exemple

Gràcies

Mariusmm (discussiócontribucions)

Genial, treballem al teu espai doncs.

el {{tl|deod'}} m'el va passr l'amador, no se com s'hauria de fer servir pels casos que comentes, m'ho miro.

La llista en bullets és aixo:

  • Actor1
  • Actor2
  • Actor3
  • ...

Com ja fa ara mateix la plantilla.

crec que no es pot (ho consulto) el que dius d'associar dues propietats de WD d'una manera senzilla. En Krls ahir em va mostrar que es poden fer consultes directes a WD i posar-les en format taula, potser haurem de fer-ho així. M'ho miro també.

Crec que la feina que podries fer ara és establir quines dades i com s'haurien de treure per totes les pelis, mirant què hi ha a WD per diferents pel·lícules i pensant-se bé com quedaria millor l'article, fas tu aquesta feina i jo em miro la part més tècnica?

Pallares (discussiócontribucions)

La majoria de dades a WD es fan servir en la plantilla "infotaula pel·lícula", que aniria abans d'aquesta. De tota manera, amb el que he trobat a WD en unes quantes pel·lícules es podria bastir l'estructura d'un article bastant arregladet i només caldria afegir el text per l'argument. I potser alguna cosa més, també tipus text.

Quedaria així:

La introducció

El que hi ha, ja valdria

<nowiki>== Repartiment == </nowiki>

llista amb:

"cast member "(P161): " character role" (P453)

(tot i que en molts casos a WD no hi han dades dels "character role")

<nowiki>== Rodatge == </nowiki>

La pel·lícula ha estat rodada a "filming locations" (P915)

<nowiki>== Premis i nominacions == </nowiki>

; Premis

llista amb: (com a repartiment)

"award received" (P161) per "statement is subject of" (P805)

; Nominacions

llista amb: (com a repartiment)

"nominated for" (P1411) per "statement is subject of" (P805)

end

(en alguns casos hi trobo box office (p2142) i/o cost (P2130), jo no ho solo afegir, de fet serien dades per la infotaula, ja ho miraré. En tot cas, no és important)

Resposta a «Plantilla per pel·lícules»