Usuari Discussió:Pallares

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
Peticions de traducció {{final colu

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Pallares/Arxiu 1 en data 28-02-2017.

Anna de cal Prat (discussiócontribucions)

Bon dia, en aquesta pàgina https://ca.wikipedia.org/wiki/Insurrecció_de_Varsòvia m'agradaria afegir-hi la previsualització a l'Aixecament del Gueto de Varsòvia (final del primer paràgraf), però no sé com es fa. És a dir, que quan hi vas amb el cursor, et surti automàticament una mica de text i una imatge, com passa quan vas a invasió de Polònia. Merci!

Resposta a «Cercant un mentor»
IvanAlbacete (discussiócontribucions)

Som un Institut de Secundària que organitzem un Festival de curtmetratges mediambientals. Hem creat una entrada a viquipèdia per difondre el nostre Festival. Ens podries ajudar si us plau?

IvanAlbacete (discussiócontribucions)

La nostra entrada és Green Planet Barcelona


Resposta a «Hola, nova entrada»
Auausas (discussiócontribucions)

Bones, sóc nova, vull afegir una descripació d'ou com a aliment millorada

Resposta a «Cercant un mentor»
Maria Fullana de València (discussiócontribucions)

Hola, bon dia: m'agradaria llançar-me a traduir articles (del gallecportugués i espanyol, de moment): em podries donar unes indicacions per començar?? moltes gràcies, m.

Resposta a «Hola, Pallarés»
Tressols (discussiócontribucions)

Hola Pallares. Sóc nova a la Viquipèdia, acabo de fer el meu primer article "L'Escudella de Castellterçol". M'hi han posat un parell de notes de millora, en el format i les referències. Te'l podries llegir i donar-me consells? També hauria d'arreglar una infotaula, però no sé quines dades poden faltar. T'agrairé molt qualsevol indicació, perquè vaig molt perduda.... Moltes gràcies!!

Resposta a «Cercant un mentor»
Jvallmitja (discussiócontribucions)

Hola, Pallarès: Ara que semblava que havia après, l'article "Magdalena penitent (El Greco,Tipus-V)", he vist que m'ha quedat bastant matusser. A baix de tot, hi surt una mena d'INFOTAULA petiteta residual, que no sé com fer desaparèixer, i l'INFOTAULA normal és imperfecta, perquè "estil-Manierisme" ha quedat fora de lloc. No sé com arreglar-ho i és una llàstima perquè ningú parla d'aquest quadre d'El Greco, ni en Anglès, ni en Espanyol, ni en cap idioma, i per tan en Català seria molt interessant.

Resposta a «Cercant un mentor»
Dteres925 (discussiócontribucions)

Bones!

estic actualitzant les dades a la plana del Lleida Esportiu, i alhora creo les que no existeixin i que estiguin relacionades.

M'agradaria saber si hi ha alguna forma de poder automatitzar segons quines informacions mostrades a las planes. M'explico, si per exemple el Lleida juga contra el Cornellà, hi ha alguna forma de que aparegui de forma automàtica la informació a la pàgina del Lleida?

Moltes gràcies i salutacions!

Pallares (discussiócontribucions)

no ho sé, no sóc especialista en esports, però preguntaré

Dteres925 (discussiócontribucions)

Gràcies!

Resposta a «Cercant un mentor»
Jvallmitja (discussiócontribucions)

He estat millorant l'article https://ca.wikipedia.org/wiki/Magdalena_penitent_(El_Greco,_Sitges), que era molt pobre, i El Greco és el meu tema. No sé què he fet, però he borrat l'infotaula. Per favor, restaura-la. I indica'm Pas-a-pas, i tenint em compte que sóc novell, que entenc bastant d'Art, però poc d'Informàtica, com es fa per posar una Infotaula en un nou Article. Però Pas-a-Pas !!!!!! per favor !!!!

Pallares (discussiócontribucions)

Veig que treballes amb editor visual.

pestanya modifica,

et situes amb el cursor on vols afegir la plantilla, normalment serà al començament de l'article, aquí seria abans de Magdalena penitent

insereix plantilla, aquí és infotaula de pintura,

afegeix

insereix, veus com queda i si et va bé, publiques els canvis

I ja està

Resposta a «Cercant un mentor»
Jvallmitja (discussiócontribucions)

Hola: He publicat dues pàgines sobre "Obres d'El Greco", que són: "Santa Caterina d'Alexandria (El Greco)" i "Sant Lluís Rei de França (El Greco". He tingut moltes difucultats per posar la infotaula amb la pintura pertinent i la descripció de la pintura a sota. De fet, en el cas de "Sant Lluís", no ho vaig aconseguir, i algú ho degué fer per mí. Em podrieu dir, pas a pas, i ben clar, com es fa per fer una Infotaula amb una imatge de la Wikipedia Commons ?

Pallares (discussiócontribucions)

Bé, es molt fàcil. Has fet servir la ''infotaula obra artística''. Automàticament, beu de wikidata i posa les dades, imatge inclosa de forma que quedi com ho veus a l'article. No has de fer res més.

En el cas d'un pintor, escriptor...faríem servir la ''infotaula persona'', i és el mateix...agafa les dades de wikidata i presenta la plantilla, com pots veure per exemple a l'article de El Greco.

Espero haver aclarit els dubtes

Resposta a «Cercant un mentor»
Leptictidium (discussiócontribucions)

Bon dia, company. Et desitjo un molt bon Nadal i un any 2019 ple d'èxits i alegries.

Pallares (discussiócontribucions)

Igualment, Lepti. una abraçada

Resposta a «Bones festes»