Usuari Discussió:Parouger 616/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure


Hola, Parouger 616! Sigues benvingut a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura (recorda signar prement l'icona Icona per a signar). A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició

Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda

Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi

Proves
La teva pàgina de proves

Don't speak Catalan?

Pau Cabot · Discussió 13:58, 30 des 2018 (CET)

El retorn de Mary Poppins

Bon dia, podries revisar una mica la traducció d'aquest article? Que d'altra banda està molt bé, però que cal polir. Gràcies--Pallares (disc.) 07:40, 11 gen 2019 (CET)

Maria Pedraza

Bon dia, podries revisar una mica la traducció d'aquest article? Que d'altra banda està molt bé, però que cal polir. A més les pel·lícules no doblades mantenen el seu títol original. Mira el llibre d'estil sobre cinema. Gràcies--Pallares (disc.) 07:40, 11 gen 2019 (CET)

Llengua de signes catalana al Viccionari

Hola Parouger! Veig a la teva pàgina d'usuari que saps LSC. Al Viccionari estem iniciant un projecte per ampliar les entrades en aquesta llengua. T'interessaria ajudar-nos? Si hi estàs interessat, pots deixar-me un missatge a la meva discussió d'allà i t'explico una mica com funciona el tema. --Unapersona (Missatges) 11:25, 3 maig 2019 (CEST)

Articles aptes per a la viquiestirada

Bon dia! Moltíssimes gràcies per participar a la Viquiestirada! Espero que t'estigui agradant i enganxant el concurs :)

Recorda que la creació d'articles o ampliació d'esborranys que no formin part de la temàtica de cada mes (arquitectura al llarg del mes de maig) no puntuen pel concurs! En referència als articles Tormenta Tropical Kiko (2007), Vall d'Aran i Comunitat autònoma que has creat i/o ampliat, que no estarien emmarcats dins la competició. Sigui com sigui, bona feina i gràcies de nou per les edicions! Salut! Xavier Dengra (MISSATGES) 14:44, 4 maig 2019 (CEST)

Bon dia @Parouger 616:! He estat fent una ullada a les teves edicions als articles de la Viquiestirada. Recorda, en la mesura que puguis, afegir referències i bibliografia fiable al final de cada frase o paràgraf que ampliïs. Ara per ara hi ha força informació afegida que no és verificable enlloc. De vegades és millor ampliar menys la quantitat de contingut, però amb una qualitat bibliogràfica que doni un plus de qualitat a l'enciclopèdia. Si et cal res fes-m'ho saber. Gràcies! Xavier Dengra (MISSATGES) 14:56, 11 maig 2019 (CEST)
Gràcies @Xavier Dengra:, però, la classificació ja és la definitiva? Gràcies,--Parouger 616 (disc.) 01:11, 2 juny 2019 (CEST)

Benvinguts al Bus turístic de la Viquipèdia!

Hola Parouger 616! Estem molt contents que hagis volgut participar en el nostre circuit de descoberta sobre la nostra comunitat i missió de forma entretinguda i divertida. Aquests són alguns enllaços que poden ser útils per quan vulguis començar:


Necessito ajuda
Sobre el Bus turístic | Una estona a la Parada d'esbarjo

Necessito ajuda

Sobre el Bus turístic | Una estona a la Parada d'esbarjo

-- Missatge automàtic enviat durant el circuit del Bus turístic per Parouger 616 (disc.) 19:11, 16 maig 2019 (CEST)

Benvinguts al Bus turístic de la Viquipèdia!

Hola Parouger 616! Estem molt contents que hagis volgut participar en el nostre circuit de descoberta sobre la nostra comunitat i missió de forma entretinguda i divertida. Aquests són alguns enllaços que poden ser útils per quan vulguis començar:


Necessito ajuda
Sobre el Bus turístic | Una estona a la Parada d'esbarjo

Necessito ajuda

Sobre el Bus turístic | Una estona a la Parada d'esbarjo

-- Missatge automàtic enviat durant el circuit del Bus turístic per Parouger 616 (disc.) 19:12, 16 maig 2019 (CEST)

benvingut

Espero que et quedis temps amb nosaltres, si necessites res, avisa--barcelona (disc.) 22:31, 8 juny 2019 (CEST)

Hola, has d'anar a la pàgina de la plantilla i afegir al final Categoria:Plantilles d'usuari per origen de Catalunya entre claudàtors--barcelona (disc.) 22:32, 18 juny 2019 (CEST)

Enhorabona! 🏆

Et donem l'enhorabona, Parouger! Has quedat en segona posició en l'edició de la Viquiestirada de maig!✌🏼

Estem encantats que hagis començat a participar a la Viquipèdia i t'animem a no deixar de participar al concurs i en l'edició d'altres articles durant la resta de l'any! Queden milers d'esborranys per millorar i molts obsequis en joc. Per tal que la secretària d'Amical Wikimedia et faci la tramesa dels premis durant els propers dies, envia'ns un correu a secretaria@wikimedia.cat amb el teu nom i adreça complets. Moltíssimes gràcies! Xavier Dengra (MISSATGES) 11:40, 29 juny 2019 (CEST)

Fet!.
Gràcies,--Parouger 616 (disc.) 11:47, 1 jul 2019 (CEST)