Usuari Discussió:Peer/2011

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca


Arxiu de comentaris d'usuaris del 2011


Començar amb bon peu el 2011[modifica]

M'omple de gran satisfacció haver posat el primer article de qualitat del 2011. Segur que en seran centenars més. Que el 2011 t'ompli d'alegries. --Davidpar (disc.) 12:16, 1 gen 2011 (CET)

AdQ per Far West[modifica]

He proposat l'article Far West per AdQ aquí. Pots passar a votar, sisplau?--Climent Sostres (disc.) 23:03, 1 gen 2011 (CET)

Re: Superplantilla[modifica]

Ei Peer! un cop superada la ressaca d'any nou, intentaré redactar una presentació entre avui i demà (espero que avui). Per cert, l'any passat et vaig deixar un missatge que no em vas contestar. Espero que aquest 2010 et provi molt ;) --Arnaugir 11:24, 2 gen 2011 (CET)

Quan tinguis l'estructura llesta avisa'm i començaré amb la revisió dels dos articles (sense presses eh :-P); estic d'acord amb la reivsió dels AdQ més vells, l'altre dia en vaig veure un que vaig pensar que segur que ara no passaria la votació.--Arnaugir 11:33, 2 gen 2011 (CET)
Ja ho he tret, si és que sóc un "liante"... aviam quan presento la superplantilla... entre l'avaluació de l'escultura i els exàmens vaig bastant de bòlit. Evidentment t'ajudaré amb la Història també, avisa'm quan vulguis que comenci. Fins aviat! --Arnaugir 13:46, 9 gen 2011 (CET)

Escultura[modifica]

Estàs fent un treball exquisit, veritablement, que et mereixes tots els reconeixements haguts i per haver-hi. Quina paciència i que bon fer! Ves fent tranquil, que aquestes coses acaben produint estrès... i no volem "perdre't". Bon any i bons Reis! --MarisaLR (disc.) 12:05, 2 gen 2011 (CET)

He acabat amb la revisió. Quan tu també estiguis, si no estàs ja, pots presentar-lo a votació tal i com ha demanat la Marisa a la pàgina de l'avaluació. Felicitats per endavant! --Arnaugir 23:01, 8 gen 2011 (CET)
He tret i he canviat alguna fotografia, he provat a diferents exploradors i diferents ordinadors. Ara, jo l'únic que veig, és que amb el Firefox les dels tipus d'escultura passen a l'altra línia i segons en que pantalla una o dues fotografies, es podrien treure les d'escultura arquitectònica i cinètica. A explorer es veu bé. Verifica tu i fes els canvis que creguis oportuns. Felicitats per la grfan feina feta! --MarisaLR (disc.) 11:21, 10 gen 2011 (CET)

Òpera[modifica]

L'article, però, segueix existint i és un dels més visitats perquè és un dels millors que tenim. Ja el millorarem. Una abraçada i bon any!--Lohen11 (disc.) 16:50, 2 gen 2011 (CET)

Opinió[modifica]

Què te sembla? Pau Cabot · Discussió 13:05, 3 gen 2011 (CET)

El problema és que són aspectes molt concrets que no peguen gaire amb els generals que hi ha a Viquipèdia:Què és un article de qualitat i, a més, són els que jo he repassat, però de ben segur n'hi deu haver molts més ... Pau Cabot · Discussió 17:29, 3 gen 2011 (CET)
Ho he posat a Usuari:Paucabot/Checklist. Pau Cabot · Discussió 17:46, 3 gen 2011 (CET)

articles populars[modifica]

et posaràs amb aquest tema apart dels 1000 i els vitals? m'ha semblat que era un inici el comentari a la discu dels 1000, hi ha algun especialment clamorós que calgui millorar? --barcelona (disc.) 21:47, 3 gen 2011 (CET)

AdQ[modifica]

Gràcies i bon any!. Ara tocar que aprovin al francès. Per cert, tinc varis articles en avaluació i no passa ni déu. Després, quan arribes a votació la gent fa requeriments una mica sui generis. Ja vas veure que jo vaig suggerir millorar els vermells d'ocell després d'haver votat "qualitat", tu i el Lepti penseu que no és imperatiu i no passa res, perquè només era un suggeriment. Però em va sorprendre que als dos dies em volien devaluar a "bo" perquè li faltaven 11 enllaços!. En fi, seguirem lluitant. Que et portin moltes coses els reis. --amador (disc.) 14:08, 6 gen 2011 (CET)

Gràcies per les aportacions. Ja contestaré allí, però volia fer-te el comentari que jo sóc molt amic de les imatges (bé, la fotografia és un altra de les meves afeccions), especialment en aquest tipus d'articles (biografies pintors, arquitectes,...o edificis i palaus; casa Milà, Hospital de Sant Pau,..). Penso que ha d'haver text que parli del que els ulls no veuen (simbologia, detalls,...) però també ajuda a entendre un text descriptiu quan tens la imatge al costat per anar seguint-la pròpia descripció. Salut ! --amador (disc.) 15:32, 6 gen 2011 (CET)
Hola! Peer no m'atreveixo a passar a votació l'Huracà Able (1951), perquè es va fer amb el TAO de'n Lepti i crec que li fa falta una repassada de llengua abans de presentar-se. Podries fer-hi una ullada?--KRLS , (disc.) 01:10, 7 gen 2011 (CET)

Far West[modifica]

Moltes gràcies! El goig és de tots.--Climent Sostres (disc.) 22:34, 8 gen 2011 (CET)

Traducció = AdQ???[modifica]

Bon dia Peer, com prova aquest cap de setmana? T'escric en referència a un fenomen que s'està produint recentment. Hi ha gent que tradueix un article d'una altra llengua que no té cap distinció, i una vegada el tenen enllestit el presenten a avaluació i votació perquè li donem la distinció d'AdQ o ABo aquí. Sense haver-li fet cap millora de contingut ni res, simplement la traducció! Si t'atreveixes a assenyalar que només és una traducció d'un article sense cap mena de distinció a la versió original, et diuen que no ens hem de fixar en altres viquipèdies. Si goses assenyalar millores indispensables perquè l'article rebi la distinció, et diuen "no trobo que aquesta millora sigui necessària per un article bo".

Trobo que cal aturar d'arrel aquest problema per evitar que qualsevol traducció que sigui una mica llarga ja pugui rebre una distinció. – Leptictidium (nasutum) 11:14, 9 gen 2011 (CET)

No em refereixo a antics AdQ i ABo en altres llengües, simplement a articles que mai no han rebut cap distinció a l'original. – Leptictidium (nasutum) 11:47, 9 gen 2011 (CET)
Per exemple, la PCR en temps real de la qual parlàvem o el dragó lleopard, que ha afegit molt poc contingut respecte a l'article "normalet" anglès. – Leptictidium (nasutum) 11:55, 9 gen 2011 (CET)
Sobre la PCR: el mateix autor va dir que l'estructura de l'article era "de nens de l'ESO". Però això no li va impedir proposar l'article. Per què? Sobre el dragó lleopard: a l'original anglès no té distinció, però és que no és considerat ni A-class, ni B-class, ni C-class, sinó Start-class. Això només és un pas per sobre dels esborranys. – Leptictidium (nasutum) 14:42, 9 gen 2011 (CET)
Mmmmm... – Leptictidium (nasutum) 19:51, 23 gen 2011 (CET)
Fet. Què et sembla? – Leptictidium (nasutum) 20:41, 29 gen 2011 (CET)

Canvis a Far West[modifica]

No acabo d'entendre els canvis que has fet a l'ubicació d'algunes imatges de l'article Far West. Sí que és cert que tot queda més compacte, però no m'agrada que un fitxer s'insereixi en un bloc de text que parla d'una altra cosa. Veig que has rectificat pel que fa al saloon, però segueixen així el cercador d'or i el poble fantasma. Haig de canviar-ho jo a la brava, o vols que en parlem i ja es veurà què en surt?--Climent Sostres (disc.) 12:47, 10 gen 2011 (CET)

D'entrada t'haig de dir que jo, bàsicament, em considero un escriptor, però que no en tinc ni idea d'informàtica. Això em fa patir molt amb el treball diari a VP, si bé quan me'n surto en alguna cosa, la satisfacció és immensa. Dit això, a mi em sembla que deixar les imatges dins de la secció respectiva fa que l'explicació sigui més clara per al lector, i prefereixo prioritzar aquest efecte abans que fer articles maquetats com si fossin llibres. A banda que personalment també m'emprenyava trobar-me, per exemple als volums de la GEC, un mapa o una foto a la pàgina següent d'on hi havia l'article corresponent, per molt que les necessitats de la composició ho requereixin. És a dir, que si no et sap greu, crec que tornaré a posar les imatges on penso que toquen, i t'ho dic de bon rotllo. I, ja que hi sóm, perdona per aquest rotllo tan llarg, i gràcies per tot.--Climent Sostres (disc.) 00:48, 11 gen 2011 (CET)

Art[modifica]

Una vegada acabat Sant Vidal de Ravenna (a petició de l'Arnau). I... quedant clar que m'ho demanes tu (per moltes coses... i entre elles el treball que t'espera per repassar), l'article de la wiki és. com et diria... està molt ben fet, però com tu dius i jo també crec, és molt llarg, però intentaré portar el que al meu parer és imprescindible... a partir d'aquí, es pot treure o posar o canviar o el que sigui. ¡Que Dios nos coja confesados!--MarisaLR (disc.) 11:02, 11 gen 2011 (CET)

L'article Art, fet!! --MarisaLR (disc.) 17:37, 16 gen 2011 (CET)

10 articles estrella pels 10 anys[modifica]

ja has vist el projecte a la taverna, intento deixar comentaris i començar a actuar, a veure quants aconseguim que siguin adQ! Molts d'ells pertanyen també als 100 o 1000 així que crec que és un projecte que pot revifar els altres, espero la teva ajuda! --barcelona (disc.) 17:24, 15 gen 2011 (CET)

has pensat si podràs ajudar? Fes un cop d'ull a les discussions, que ja tenen pistes per començar i parlem-ne--barcelona (disc.) 10:20, 5 feb 2011 (CET)
com anem de temps? fem alguna ofensiva comuna per pujar els 10?--barcelona (disc.) 10:53, 22 feb 2011 (CET)

AdQ[modifica]

My dear Peer, Estava pensant de passar alguns articles de avaluació a AdQ. Abans m'agradaria et miris si en el Rogier van der Weyden ha quedat arreglat el que comentaves sobre desequilibri text-imatge. Merci,--amador (disc.) 19:32, 19 gen 2011 (CET)

aquí tens la correcció a la frase "rara" una mica més inteligible i un canvi a una aportació teva perquè no és el que jo volia dir. Espero que hagi quedat prou bé per a un humà. Salut !--amador (disc.) 15:58, 20 gen 2011 (CET)
Doncs, la Mare de Déu del Rolin no estarà sola, ja li estic preparant companyia. Gràcies per tot.--amador (disc.) 06:57, 29 gen 2011 (CET)
No exactament, estava preparant un anyell. --amador (disc.) 10:23, 29 gen 2011 (CET)

Re: Història de l'escultura i avaluacions[modifica]

A què et refereixes que t'encalles? Ja el revisaré jo (poc a poc) encara que, en principi, primer vull acabar l'Hospital de la Santa Creu, que em portarà dos o tres dies. I si no tens temps, tranquil, no tot ho has de fer tu, només faltaria! Jo demà ja acabo exàmens, per sort. I això del vist i plau (s'escriu així, sense guionets, anem-nos-hi acostumant, hehe) aviam si funcionarà, si nó sempre serem a temps de tirar-ho enrere suposo. Vinga, fins aviat--Arnaugir 10:40, 20 gen 2011 (CET)

Ok, faré el que podré! Gràcies--Arnaugir 15:21, 20 gen 2011 (CET)

Franquisme a Catalunya[modifica]

Hi ha unes quantes demandes de continguts meves que no han estat ateses i temes bastant importants que ja va citar en Vicenç com que hi ha referències que no són referències. Per jo, amb això ja n'hi hauria prou per mantenir la meva objecció. Però el més greu de tot és la sospita de que el copyvio es pugui estendre a la font principal. L'historial de copyvios de l'autor fa preveure el pitjor. Pau Cabot · Discussió 15:53, 20 gen 2011 (CET)

Re: Arxivar votacions[modifica]

 1. Max Miedinger: d'acord amb arxivar, ara mateix té 2 bons i 2 objeccions, per tant, faltarien 6 vots bons més que no sembla que la gent estigui disposada a donar.
 2. PCR en temps real: el meu pare és químic, intentaré que se'l llegeixi i doni la seva opinió pel que fa al contingut, i llavors posaré el vot "decisiu". Això si ningú més vota abans, clar. rectifico: hi ha 7 qualitat i 3 bons, per tant crec que ja es pot arxivar com article bo. Es necessitarien 5 qualitats més (i cap objecció) per arribar a 12/15 = 80%, la qual cosa sembla difícil.
 3. el senyor Bodoni: jo normalment no poso objeccions si falten enllaços en vermell, però en aquest cas vaig considerar que havia de fer-ho: no em sembla correcte tenir un article bo d'un tipògraf i que ens falti l'article de la seva tipografia més important. Amb un esborrany ja n'hi hauria prou, de moment.
 4. Franquisme a Catalunya: amb tot el merder que hi ha hagut jo faria "borrón i cuenta nueva" (i més considerant que l'usuari que el va proposar està bloquejat per tres mesos). De totes maneres, ho comentaria amb els usuaris que estan participant en els comentaris de la proposta.

més coses ara que hi sóc:

 1. Estic revisant història de l'escultura, ja t'avisaré quan estigui per si li vols fer la repassada final.
 2. La superplantilla: m'he adonat d'un parell de canvis que vull fer-li. Com que en pocs dies me'n vaig una setmana a Irlanda, deixaré per després la presentació (sé que vaig allargant-ho però aquest mes he anat bastant atrafegat).
 3. Passa't per Viquipèdia:Presa de decisions/2010/Revisió de les normes per l'avaluació d'articles i la discussió (quan puguis).

Vinga, fins aviat! --Arnaugir 10:54, 27 gen 2011 (CET)

No ho sé... potser seria bo posar-ho al peu de Viquipèdia:Articles de qualitat i també a Viquipèdia:Temes de qualitat. Com us sembli.--Arnaugir 14:46, 30 gen 2011 (CET)

Temes de qualitat[modifica]

Gràcies per ajudar, però mira't el punt de vista del Lepti aquí i aquí que, essent respectable perquè les normes que tenim són així, no està prop dels teus suggeriments. Penso que, tot enraonant, podem trobar alguna temàtica que s'hi ajusti. Salut!, --amador (disc.) 00:22, 1 feb 2011 (CET)

Encara no tinc gaire clar això dels Temes de qualitat, si el tema és ampli com per exemple el d'Escultura que a més a més hi ha cinc més de qualitat, ja és suficient? o haurien d'estar fets tots els articles sobre altres tipus d'escultura que falten?. Si el tema es redueix a un personatge com podria ser Donatello, amb els tres que n'hi ha que tenen distinció ja és suficient? No hauria d'haver-hi un article sobre la resta de totes les seves obres, encara que no tinguin distinció? Jo, particularment encontre més destacable això últim que no centrar-se en fer tres articles de qualitat sobre un tema, per exemple Miquel Àngel i totes les obres que varem fer a partir de l'article principal. --MarisaLR (disc.) 11:48, 1 feb 2011 (CET)
Exacte. Aquests els he estat mirant precisament aquesta tarda --MarisaLR (disc.) 00:14, 2 feb 2011 (CET)
I que et sembla: Palau Nacional, Museu Nacional d'Art de Catalunya i Exposició Internacional de Barcelona de 1929?--MarisaLR (disc.) 00:18, 2 feb 2011 (CET)
Per a ser coherents, el tema Shackleton ha de tenir -com els francesos- totes les expedicions i nosaltres estem lluny (dues són petites i l'altra ni existeix). Si les fessim (que ara me pilla mal), es podria complementar amb Frank Hurley, un personatge que m'estimo molt, però que s'ha de millorar. Com que és un tema "de fred", potser que ho deixi per l'estiu. Pel que fa als flamencs, només acabo de començar, de fet, només estic a tope amb el Van Eyck que acabarà amb 5 obres com a AdQ, cosa que em sembla suficient per presentar-ho com tema de qualitat, diguin el que diguin les normes. El tema hospitalari em sembla una opció clara. Respecte als comentaris a la Marisa, que compti amb mi (ja li he dit) si li falta alguna cosa per les propostes que li has fet. Seguim !--amador (disc.) 12:21, 2 feb 2011 (CET)
Perdoneu que em fiqui a la conversa, però és per informar-te del debat que estem tenint. No em sembla que La Gioconda, Lisa Gherardini i Leonardo da Vinci formin un grup natural, ja que inverteix la jerarquia en considerar l'artista com un subtema de l'obra i no a l'inrevés. És com fer un tema de qualitat sobre Barcelona en què Catalunya sigui un dels subtemes. Com pots comprovar-ho tu mateix, això no és acceptable a cap de les altres viquipèdies que tenen temes de qualitat. – Leptictidium (nasutum) 12:25, 2 feb 2011 (CET)
No és diu explícitament, però no trobaràs ni un sol tema de qualitat sobre una obra artística que contingui l'article de l'artista com a subtema. Cap ni un. Mira't per exemple els temes de qualitat sobre discos, cançons i discografies. – Leptictidium (nasutum) 08:05, 3 feb 2011 (CET)
Estic buscant més informació sobre el tema, aviat et podré explicar més coses. – Leptictidium (nasutum) 08:59, 3 feb 2011 (CET)

Sembla que no teníem clar allò dels temes de qualitat, ahir vaig posar el de la Gioconda, que segons pots veure a la proposta arxivada que no té prou importància com per ser l'article principal. Hauria de ser Leonardo. Després de ja acceptar que això havia de ser així, vaig proposar com a article principal l'edifici del Palau Nacional i els seus dos usos principals Exposició del 1929 i MNAC, i aquí es veu que el primer que es va objectar és per què no posava a l'arquitecte com subtema... En fi potser en altres temes sigui més fàcil participar. Gràcies pels teus suggeriments.--MarisaLR (disc.) 09:33, 3 feb 2011 (CET)

Mira't-ho. A la viquipèdia en anglès existeix un consens pel que fa al que hem parlat sobre la relació Gioconda <> Leonardo (aquí també). – Leptictidium (nasutum) 21:15, 3 feb 2011 (CET)
Si treiem la relació jeràrquica, els articles principals perden la raó de ser: com pot ser "Animal" un simple subtema de "Mamífer", com pot ser "Xina" un simple subtema de "Gran Muralla Xinesa"? Tinc la impressió que el que busques és crear flexibilitat per engrescar la gent a proposar temes, però de ben segur que hi ha altres maneres d'aconseguir aquesta flexibilitat. I si, en lloc d'intentar aconseguir temes de qualitat amb els articles que ja són de qualitat, promoguéssim que la gent intenti finalitzar els temes que estan gairebé acabats? Per exemple, jo tinc la sèrie Paleocè-Eocè-Oligocè gairebé acabada. Només em falta tenir destacat l'article principal Paleogen. Què és millor, engrescar-me a millorar "Paleogen" fins a fer-ne un AdQ, i així tenir el tema complet, o engrescar-me a presentar el tema sense article principal i per tant incomplet? – Leptictidium (nasutum) 08:07, 4 feb 2011 (CET)
Faig una proposta alternativa: treure el Leonardo del tema i substituir-lo per un altre article de qualitat. A la viqui anglesa, per exemple, tenen un article sobre l'especulació sobre La Gioconda que de ben segur la Marisa pot convertir en article bo (com a mínim). Així, tindríem un trio amb La Gioconda, Lisa Gherardini i Especulació sobre La Gioconda. En el futur, es podria fer el mateix amb altres obres de Leonardo. I quan ja en tinguéssim moltes, podríem ajuntar-les totes i fer un tema monumental sobre Leonardo. I així aniríem construint a poc a poc però amb bona lletra un tema que seria l'enveja de tothom. No tenim cap pressa per crear temes de qualitat, per què tergiversar les normes simplement per aconseguir-los més ràpidament? – Leptictidium (nasutum) 12:41, 4 feb 2011 (CET)
Tu tens la teva idea, jo la meva i per això cercarem un consens. El principal problema que li veig a la teva idea és el següent, i si em dónes una resposta convincent, pots comptar amb el meu suport. Una de les normes bàsiques és que els diferents temes de qualitat no es poden encavalcar, i per tant no poden compartir els mateixos articles. Aleshores, si ara en Leonardo queda "ocupat" amb La Gioconda, què passarà si en el futur vull fer un tema de qualitat sobre L'últim sopar? No podré afegir-hi en Leonardo... Què faig? – Leptictidium (nasutum) 15:24, 4 feb 2011 (CET)
Aleshores quina proposta més gran suggeriries, en el cas que he exposat més amunt? No es pot proposar el tema "Obres de Leonardo da Vinci", perquè en faltarien moltíssimes. Quin tema englobaria només La Gioconda i L'últim sopar? – Leptictidium (nasutum) 16:20, 4 feb 2011 (CET)
No sabem si es descobriran noves espècies, però sí que sabem que en Leonardo no farà cap més obra. Un suggeriment: comencem els temes de qualitat aplicant les normes de la jerarquia i la completesa. En lloc de queixar-nos perquè les normes exigeixen molt de treball, esforcem-nos en fer aquest treball, i fer-lo bé. I si d'aquí a tres mesos veiem que la cosa no acaba d'arrancar, aleshores relaxem les normes el que calgui. Què et sembla? – Leptictidium (nasutum) 16:46, 4 feb 2011 (CET)

Hola. Un cop aprovats l'Hospital de Sant Pau i el seus fills, havia pensat en proposar-ho com TdQ tal com havíem pensat. Per a poder afegir el Domènech i Montaner que ja és AdQ sense caure en la "inversió categoritzadora" que comentava en Lepti, he pensat a proposar "Domènech i Montaner i els seus Patrimonis de la Humanitat" afegint també el Palau de la Música. La idea ve de l'article Grade I listed buildings in Runcorn que hi ha a en:Wikipedia:Featured_topics, on fent servir com a barret un article que és una llista molt gran, només "empaqueta" aquells de més rang. En el nostre cas, la llista no va per lliure, sinó que és una part de l'article de l'arquitecte. Com o veus ? (PD: Copio al Lepti). --amador (disc.) 06:30, 15 feb 2011 (CET)

Després de molts comentaris amb el Lepti, posar a D i M com a capçalera (amb la llista d'obres que té dins), suposaria tenir com a AdQ cadascuna de les seves obres. Suposo que seria negociable que només fossin les més universals (aprox. 10-12) i la resta es podrien tractar sota el concepte de "articles de contingut menor/negligibles validats", però en tot cas, també haurien de tenir article propi. És una fita llunyana, però no descartada. Salut ! amador (disc.) 14:18, 17 feb 2011 (CET)

Diec i prurigen[modifica]

Hola, no sé si aixó: caracteritzades per la presència de pàpules i per la pruïja molt intensa que produeixen es pot considerar copyvio..Salut!--Mcapdevila (disc.) 06:48, 6 feb 2011 (CET)

revissió[modifica]

T'avorreixes ?. Vols conèixer un xai en profunditat ?. Passa (i repassa, clar) L'adoració de l'Anyell Místic, una experiència....mística. PD: Cas de rebutjar aquesta interessant proposta, digam-ho que cercaré un altra víctima. --amador (disc.) 23:34, 6 feb 2011 (CET)

Gràcies per l'organització dels AdQs, sense tu, seria com un armari desendreçat. --amador (disc.) 18:16, 12 feb 2011 (CET)

Pendent[modifica]

Ei, tenim pendent aixó. Què fem?.--amador (disc.) 14:06, 7 feb 2011 (CET)

Pintura[modifica]

M'ho he mirat, crec que està bé, tots els subapartats són tècniques, suposo que despista el nom que per exemple es pot donar al material i a la tècnica. Oli és el material, oli es refereix també a la tècnica del oli i oli es també una pintura i així a tots els altres, el «puntillisme» que és el que més "dubtós" podria ser, també en llibres que he consultat surt com a tècnica ja que va ser i és, una tècnica la forma de posar la pintura en punts esfèrics per aconseguir el contrast del color, en lloc per exemple, de la tècnica de la pinzellada. Al teu servei sempre --MarisaLR (disc.) 21:56, 8 feb 2011 (CET)

El que es pot fer és eliminar, els que et facin més ràbia i llest! --MarisaLR (disc.) 23:51, 8 feb 2011 (CET)

davallament[modifica]

Que tal: "Denis expressava la seva convicció que la Mare de Déu era prop de la mort quan l'esperit de Crist deixava el seu cos." Ho he mirat a EN i potser la traducció es massa literal, però el tal Denis volia fer una cosa poètica. Penso que es podria entrecomillar, tot i que no ho està a l'original. Gràcies per l'interès. --amador (disc.) 23:39, 9 feb 2011 (CET)

Més: l'original ho trobaras a aquí (pàg.9) i diu Denis can dwell on every moment of Mary's compassion,even expressing the conviction that she herself was near death when Christ gave up his spirit, com ho veus?--amador (disc.) 23:51, 9 feb 2011 (CET)

Paper[modifica]

Roleu : [1] --MarisaLR (disc.) 22:36, 12 feb 2011 (CET) PD:qualsevol cosa serveix per pintar ;) --MarisaLR (disc.) 22:37, 12 feb 2011 (CET)

Arxiu AdQs[modifica]

Els que vénen ara ja els arxivaré jo, si vols (falten un parell de vots). Ho dic per treure't una mica de feina del damunt. Salut! --Arnaugir 23:17, 14 feb 2011 (CET)

He acabat amb Història de l'escultura, si vols li pots fer una última repassada ràpida.--Arnaugir 23:49, 18 feb 2011 (CET)
Tu mateix, no tinc cap preferència, però si la Història de l'escultura ja està per l'Arnau i crec que tu també havies començat a repassar-la, a més a més que és la que porta més temps en avaluació... podria ser aquesta? Quan et vagi bé i la que tu vulguis. --MarisaLR (disc.) 09:59, 21 feb 2011 (CET)
He repassat Reixes de la Catedral de Toledo, per si li vols donar un últim cop d'ull. Fins aviat, Peer. --Arnaugir 22:30, 23 feb 2011 (CET)
Gràcies Peer, ara ho poso a votació, no sé si podré estar molt alerta per si hi ha cap petició, si pots estar una mica al "tanto". --MarisaLR (disc.) 18:18, 3 març 2011 (CET)

Tu mateix, el més antic és el de l'Escultura gòtica, però també és molt llarg... potser es podria començar pels més petits, per allò de treure treball més ràpid, la Capella de San Blas que ja s'ha fet una revisió per Puigalder, seria més ràpid. Jo que sé! --MarisaLR (disc.) 15:26, 16 març 2011 (CET)

Peer, un cop passi tot aquest merder del 10è aniversari (demà fem la xerrada a girona) em tornaré a posar a avaluar articles jo també, així t'ajudo una mica. Salut! --Arnaugir 21:13, 16 març 2011 (CET)
Gràcies Peer, encara que estigui una mica «fuera de órbita», hi sóc alerta. Com sempre, l'ho has millorat molt. --MarisaLR (disc.) 21:02, 6 abr 2011 (CEST)
 • De nou gràcies, sempre tan amable! --MarisaLR (disc.) 23:39, 23 abr 2011 (CEST)

Gràcies!!--Arnaugir 14:02, 6 maig 2011 (CEST)

Articles bons[modifica]

Val, gràcies per dir-m'ho. N'hi ha algun dels meus que estigui "en perill"? – Leptictidium; what else? 09:28, 2 març 2011 (CET)

Estat[modifica]

Hola! He deixat un comentari a Viquiprojecte Discussió:Els 1.000#Sovereign state. --LouPeter (discussió) 14:57, 5 març 2011 (CET)

vitals?[modifica]

tornem als vitals, veig, o només els 100? A veure si abans ens ajudes amb els 10 del 10 aquests tres dies que queden. Jo continuo omplint vermells dels 1000. El projecte 1000 és un dels que millor funciona i més ven--barcelona (disc.) 18:26, 13 març 2011 (CET)

podries passar per esclaus atenesos per acabar-lo i poder llevar la plantilla? avui estic de neteja--barcelona (disc.) 12:10, 24 març 2011 (CET)
també estaria bé actualitzar quan puguis les llistes de traduccions adq ;) (això et passa per ficar-te en tants projectes heheh)--barcelona (disc.) 10:39, 6 abr 2011 (CEST)

Passi a AdQ[modifica]

Gràcies per "despertar-me". Fa uns dies que estic una mica despistat i descentrat. Ara m'hi poso. Gràcies.--amador (disc.) 10:03, 2 abr 2011 (CEST)

Municipis... i matemàtiques[modifica]

Hola Peer.

 • El tema municipis de França ha estat una feina d'equip gracies a la Funació PunCat. Jo només en soc la cara visible. Encara falta passar un bot que ha d'arreglar unes quantes mancances. El projecte ha generat un conjunt de programes que haurien de permetre crear altres localitats, en qualsevol idioma i fins i tot arribar a actualitzar-les a mesura que surten dades noves. De fet a la viquipèdia en Eusquera ja el fan servir i estan creant els mateixos articles: http://eu.wikipedia.org/wiki/Bienville La idea de crear articles dels municipis d'Itàlia o d'altres països es pot fer amb relativament poc esforç a partir dels programes que ja estan fets. Només cal trobar on hi ha les dades estadístiques, que no cal que siguin les mateixes que a França i redactar un text model. El problema és la política de creació d'articles amb bot. Per una qüestió d'imatge es va decidir que el % d'articles fets amb bot a la Viquipèdia en català havia d'estar per davall d'un valor que ara no recordo. Per tant cal esperar que el nombre d'articles fets a ma creixi per poder emprendre un altre projecte de creació d'articles amb bot.
 • El tema matemàtiques, compta amb mi, m'hi arremango de mica en mica. En lo que no m'hi ficaré és en lo de les biografies dels matemàtics. No és un tema que em cridi.

Salut. --Gomà (disc.) 08:58, 28 abr 2011 (CEST)

En alguns aspectes el bot els fa millor que a ma. Per poder agafar les fotos de la viquipèdia en francès el bot va haver de repassar el codi INSEE. Va trobar que a 30 articles estaven malament. Imagina el nombre d'errors que hi deu haver en haver transcrit a ma altres dades numèriques. Però la decisió va ser més per una qüestió d'imatge. Potser a la propera enquesta als lectors els podem preguntar que en pensen i si no dóna la mala imatge que es creu, canviar la política. --Gomà (disc.) 09:16, 28 abr 2011 (CEST)

Quan tinguis una estona:[modifica]

Pots revisar la llengua de Temporada d'huracans de l'Atlàntic de 1911 i així el presento ja a votació? És bo, bonic i curtet.--KRLS , (disc.) 18:57, 1 maig 2011 (CEST)

Veig que ja has fet una revisió de la llengua de l'article. El puc presentar ja?--KRLS , (disc.) 21:39, 8 maig 2011 (CEST)

Re:1000[modifica]

Hola Peer. Sóc nou en el tema, i com que veia que aquí deia que faltaven uns 1.000 octets per passar dels 30.000, vaig decidir ampliar-lo posant-li fotos. En tot cas, gràcies per avisar-me. --Townie (Discussió) 17:04, 14 maig 2011 (CEST)

Arma nuclear[modifica]

Gràcies per les teves contribucions en aquest article. :-) --Slastic (disc.) 16:36, 16 maig 2011 (CEST)

Viquidona[modifica]

Fa un temps que estic mirant d'ampliar i organitzar alguns articles dels "principals" (els cent, els mil) i dels més vistos, una mica com la Marisa, l'Amador, en Sostres, etc. fan amb els temes d'art. Doncs per casualitat vaig descobrir que el dia de la dona (més o menys) l'article menstruacio va tenir més de mil visites, era per l'època dels incidents de Fukushima i el pic dobla el més alt dels articles d'aquests temes. I aixo em va donar una idea que fa dies que em volta pel cap, a veure què en penses, es tractaria de fer, el proper dia de la dona, una portada "en femeni": amb foto i article destacat referit a alguna dona o a algun tema que li toqui de prop, amb actualitat i efemèrides que parlin només de dones, etc.

Falta força temps pel proper any aixi que es pot anar perfilant i polint encara més. També es podria escollir, per exemple, un repte a traduir relacionat amb la dona, encara que afecti tota una setmana i sigui en una altra pàgina i potser sortiran més idees. Un viquipedista m'ha advertit que aixo s'hauria d'organitzar en un viquiprojecte per no sé si cal, no és massa pretencios?

La idea és que sigui una accio més en el marc d'atreure dones lectores i editores. També es podria aprofitar per a la comunicacio, tant amb escoles o entitats que volguessin participar i aportar idees (si s'escau) com per a després que el Gomà tingui un altre titular a donar als medis per a que parlin de nosaltres. Una altra cosa, molt més senzilla, que es pot fer és, a la propera enquesta, demanar el sexe dels enquestats. Aixi podrem conéixer si hi ha motivacions diferents o temes diferents que agraden o maneres preferides de participar diferents entre homes i dones i no basar-nos només en suposicions. Potser no trobem res, o potser tenim sort i una pregunta (haurem d'afegir algunes a les que hi ha) ens obre un filó... --Slastic (disc.) 19:07, 16 maig 2011 (CEST)

Consulta[modifica]

Podries passa per aquí: Viquiprojecte Discussió:Òpera#Nom dels teatres d'òpera?--Lohen11 (disc.) 14:04, 23 maig 2011 (CEST)

Maverick Viñales redirigit[modifica]

Hola Peer.

Et volia dir que he redirigit una article que havies fet (Maverick Viñales) sobre un que jo tenia preparat i he creat avui (Maverick Viñales Ruiz), ja que l'havia desenvolupat una mica més. Després he pensat que hagués estat més elegant re-anomenar el teu article sobre el nou nom i ampliar-ne el contingut amb el meu, però la veritat és que ho he fet sense adonar-me'n i aquesta possibilitat no se m'ha acudit fins ara. Espero que no et sàpiga greu, ha estat sense mala intenció.

Salutacions.--Peprovira (disc.) 18:59, 24 maig 2011 (CEST)

AdQ[modifica]

Gràcies pels retocs i pel vot. Vindran més, no ho dubtis.--amador (disc.) 23:46, 26 maig 2011 (CEST)

Saps alguna cosa de la Marisa ?. Li he enviat un mail però no tinc resposta.--amador (disc.) 20:28, 29 maig 2011 (CEST)

Gràcies pel teu suport donant-li explicacions a en Xicota. Em sap greu detectar darrerament que gent amb empenta per a fer coses enfoca la seva energia en una autodefensa injustificada davant d'un atac inexistent. Digam malpensat, però les meves explicacions al vot negatiu a la seva proposta d'AdQ no han servit per a fer una lectura que li ajudés a millorar, sinò per a desplegar una acció de revenja. Mala cosa això de tenir la pell fina quan s'ha de conviure en una societat complexa i autogestionada (de moment la VP, demà potser el nostre pais). Bé, m'en vaig amb els flamencs, Salut!--amador (disc.) 17:05, 2 juny 2011 (CEST)

Fem una ofensiva per millorar els articles dels 1000, no tot es pujar a la classificació (que també). Crec que caldria buscar equips de voluntaris perquè hi ha articles molt llargs i que necessiten diferents visions per millorar en ser temes generals. Jo mentre faré vermells--barcelona (disc.) 10:49, 5 juny 2011 (CEST)
perfecte--barcelona (disc.) 09:43, 6 juny 2011 (CEST)

1000[modifica]

m'he animat aquests dos dies i he pujat inequació a 20.000 i desviació típica a 30.000 . I això que vaig fer l'examen d'estadística la setmana passada... espero que tregui bona nota, si no n'hi haurà per matar-me... tu t'encarregues del senyor Pitàgores? jo crec que m'agafaré simetria. Salut! --Arnaugir 00:11, 7 juny 2011 (CEST)

D'acord, no ho havia entès del tot bé. Trec inequació doncs perquè està sobre 20.000 i no crec que el pugi més de moment, la desviació ja està cap a 31k. Salut --Arnaugir 14:33, 7 juny 2011 (CEST)
Em falten 1000 octets a Àrea per arribar als 30.000, potser tens alguna idea?--Arnaugir 23:42, 10 juny 2011 (CEST) Ja trauré algo de fr.wiki, que tenen un bon article --Arnaugir 23:46, 10 juny 2011 (CEST)

Corinebacteri[modifica]

Hola Peer,

Et deixo uns quants exemples dels greus errors lingüístics (no és una llista exhaustiva):

 1. Última frase de la introducció: manca de concordança entre un pronom ("ella") i el nom que el regeix ("espècies").
 2. Frase 3 de Taxonomia: mala transcripció dels ètims grecs.
 3. Frase 2 d'Hàbitat: mala aplicació de les convencions lingüístiques dels noms científics.
 4. Moltes vegades: ús de l'article determinat davant dels noms de les espècies (error molt greu).
 5. Castellanismes com "i col.".
 6. Confusió entre "patogènia" i "patogènesi".
 7. Penúltima frase de Patogènia: manca un verb.

I molts passatges que estan calcats del castellà. – Leptictidium; what else? 21:33, 18 juny 2011 (CEST)

Vot canviat. – Leptictidium; what else? 10:10, 20 juny 2011 (CEST)
Gràcies! La Laura estarà ben contenta! – Leptictidium; what else? 09:12, 8 jul 2011 (CEST)

Gràcies[modifica]

Hola Peer. Gràcies per fer-me passar l'article Iuri Gagarin de 30.000 octets. La veritat és que no sabia com fer-ho... --Townie (Discussió) 21:01, 20 juny 2011 (CEST)

No passa res!, ja buscaré algun altre article per fer. --Townie (Discussió) 19:35, 22 juny 2011 (CEST)

Més flamencs[modifica]

Merci pel teu suport i per les constants feines de manteniment que fas per mantenir amb dignitat els AdQs, les avaluacions i els 1000. Dit això, t'informo que Marisa ja m'ha contestat. Sembla que tot ha anat bé però ha estat dos mesos dedicada al tema de l'operació de la seva filla, sense ni llegir el mail. Em va comentar que a partir d'ara mirarà de recuperar la seva vida habitual. Amb la teva experiència sobre amplitud i completesa d'un AdQ, voldria que miressis Vrancke van der Stockt, Retrat d'un Cartoixà, Retrat d'una noia jove i La Mare de Déu de Sant Lluc i em donis la teva opinió. Són articles curts, des del meu punt de vista, però dels que poca cosa més es pot dir, com no sigui el típic bla, bla, bla que sovint fan servir els anglesos repetint les mateixes coses dites de diverses formes (probablement addiccions de diferents editors). Si em fas una preavaluació i em dius si trobes a faltar alguna cosa que sigui imprescindible dir i se m'hagi passat, miraré de millorar-los i ficar-los al circuit. Merci, again. --amador (disc.) 22:20, 20 juny 2011 (CEST)

Ei, company. Aquest repàs és més del que jo esperava. La meva petició ve donada perquè són articles curts però que és difícil de fer créixer i, si més no, volia saber si trobaves alguna cosa important a afegir. La teva revisió, en tot cas, no és sobrera, òbviament. Ja em diràs que creus que haig de fer. Salut !--amador (disc.) 21:06, 25 juny 2011 (CEST)
Merci per l'esforç. Engegaré el procés a veure que hi diuen. Salut !--amador (disc.) 00:15, 6 jul 2011 (CEST)

Ja...[modifica]

...estic per aquí a "temps perdut". Sembla que tot va bé però lentament. Gràcies pel teu interès. I ja saps que necessitar revisió naturalment necessito... així que quan tinguis algun temps pots anar-hi darrere meu. Una abraçada --MarisaLR (disc.) 23:41, 20 juny 2011 (CEST)

Avui a l'hospital ens han donat una bona notícia: totes les anàlisis han sortin bé.--MarisaLR (disc.) 17:34, 21 juny 2011 (CEST)

Ermessenda[modifica]

Gràcies pel vot en la proposta de distinció de l'article d'Ermessenda. Malgrat que hi figuri el meu usuari, l'Amador hi ha tingut una intervenció decisiva en tot el procés, i l'article és fruit tant de les edicions d'un servidor, com de les de l'Amador, com de les de molts altres usuaris. En nom de tots doncs, gràcies ;)--Georg-hessen (enraona'm) 12:14, 21 juny 2011 (CEST)

Grand Palais[modifica]

He posat aquest article (Grand Palais) per avaluar, com sempre demano la teva cooperació lingüística, ja saps sense pressa, per a quan vulguis "canviar" de feina.--MarisaLR (disc.) 19:50, 27 juny 2011 (CEST)

Títol[modifica]

No sabia que el títol de l'article s'havia de posar en cursiva? Em sembla que no hi ha cap que estigui així.--MarisaLR (disc.) 12:09, 2 jul 2011 (CEST)

Jo també ho dubto, encara que així, serà més fàcil fer els enllaços des de dintre d'altres articles, que sempre s'havia de tenir la cura per deixar les cometes fora de l'enllaç. «Donde manda capitán no hay marinero que diga ni mu» --MarisaLR (disc.) 13:00, 2 jul 2011 (CEST)
D'acord a veure que diuen. --MarisaLR (disc.) 22:54, 2 jul 2011 (CEST)
Com va els títols d'articles en cursiva? Ho dic per què estic treballant en L'enterrament del compte d'Orgaz --MarisaLR (disc.) 23:51, 9 jul 2011 (CEST)
Demana, demana i demana a l'Evita a veure que passa --MarisaLR (disc.) 00:36, 10 jul 2011 (CEST)
Disculpeu si és una conversa privada, però subscric lo de l'Evita, perquè estava a punt de fotrem a fer de human-bot i tot això que m'estalviaré. Voto a favor de la proposta de Marisa de que tu (persona de reconegut prestigi) li ho demanis al Lepti. Salut !--amador (disc.) 09:09, 10 jul 2011 (CEST)
Sí, l'EVA ho pot fer, si voleu. L'únic motiu pel qual no ho ha fet fins ara és perquè hi havia gent que deia que no els agradava posar els títols en cursiva, així que abans de discutir-m'hi, vaig decidir deixar que fessin el que vulguin. Si a tots els que feu articles d'art us sembla bé, la puc engegar quan vulgueu. – Leptictidium; what else? 09:58, 11 jul 2011 (CEST)

Manquen referències a Cor Madrigal[modifica]

Recordeu: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear o ampliar un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Si simplement l'heu traduït parcialment d'un article d'una altra versió idiomàtica de Wikipedia penseu a informar als altres usuaris afegint la plantilla {{traduït de}} en la discussió de l'article, així es podrà traçar les referències emprades en aquell article. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquests sentits. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Cor Madrigal. --Pau Cabot · Discussió 19:46, 8 jul 2011 (CEST)

llistes 1000[modifica]

quan tinguis temps actualitza o avisa en coet perquè actualitzi les llistes derivades dels 1000 (les temàtiques estan mancades dels darrers adq, no sempre reflecteixen els canvis, etc.) Continua en peu la meva ofera per pujar per equips algun article a adq, si ens apleguem uns 4 m'hi sumo --barcelona (disc.) 17:35, 11 jul 2011 (CEST)

articles religió[modifica]

Hola Peer. Acabo de començar a la viquipèdia. He estat pujant alguns articles de religió a 30.000 octets. He intentat fins ara fer totes les aportacions sense modificar apartats, seccions ni l'ordre del'article. El problema (apart de la redacció, l'estil, ortografia, etc.. que he de millorar) és que en el cas de Confucianisme (i també una mica en Jainisme) el text està molt forçat hi ha algunes repeticions de conceptes i fins hi tot porta a certa confussió al llegir. Et semble si intento modificar seccions i títols per millorar l'estructura?. Puc seguir alguna plantilla de religions?. N'hi ha alguna?. Quin és el millor article model per seguir?. Gràcies per endavant. Magdala (disc.) 10:39, 15 jul 2011 (CEST)

Helen Keller[modifica]

Torno a la feina, i m'hi poso. --Joutbis (disc.) 15:18, 19 jul 2011 (CEST)

Pels pèls, però Fet Fet!. També li convenia una repassada: hi havia algunes errades de fets i de format. --Joutbis (disc.) 15:27, 24 jul 2011 (CEST)

Manquen referències a Marc Márquez i Alenta[modifica]

Recordeu: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear o ampliar un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Si simplement l'heu traduït parcialment d'un article d'una altra versió idiomàtica de Wikipedia penseu a informar als altres usuaris afegint la plantilla {{traduït de}} en la discussió de l'article, així es podrà traçar les referències emprades en aquell article. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquests sentits. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Marc Márquez i Alenta.


Hola Peer. Et poso aquest recordatori perquè he vist que havies creat l'article. L'usuari Galazan ha posat l'avís que hi manquen referències a les seccions de temporades 2008, 2009, 2010 i 2011.

Salutacions.--Peprovira (disc.) 07:39, 21 jul 2011 (CEST)

Estic d'acord amb tu. Si haguéssim de ser tan primmirats, la Viquipèdia quedaria feta un nyap. No entenc com es pot ser tan estricte amb un article que ja es veu (i n'informa) que és una traducció. I a més a més l'avís estàndard que t'he posat ja diu clarament que "Si simplement l'heu traduït parcialment d'un article d'una altra versió idiomàtica de Wikipedia penseu a informar als altres usuaris afegint la plantilla traduït de en la discussió de l'article". I això ja està fet ... En fi, jo tal com li vaig dir a en Galazan no em posaré ara a cercar centenars de referències d'una article traduït, l'original en espanyol del qual no en té gairebé cap de les que manquen. Salut.--Peprovira (disc.) 08:46, 21 jul 2011 (CEST)
Hola Peer, gràcies per les teves paraules. Bé, jo utilitzo els avisos de la manera següent:
 • Quan la part del contingut que no està referenciada és menys de la meitat de l'article poso {{CN}} a les afirmacions que més falta els fa tenir-ne.
 • Quan té alguna referències però la immensa major part del contingut no en té, però a la vegada estic convençut de la seva admissibilitat (com seria el cas) poso l'etiqueta {{FR}}, per indicar efectivament que en falten.
 • I finalment quan un article no té referències, o en té alguna de molt tangencial que en realitat no dóna informació, aleshores poso l'etiqueta {{FVA}} perquè entenc que aquell article no compleix els criteris d'admissibilitat, i que per tant amb el temps (al cap d'un any) si no s'ha millorat l'article amb les referències necessàries s'hauria de valorar la necessitat d'esborrar-lo (i aleshores afegir-hi: {{esborrar1|motiu}}).
Aquesta és la meva escala. Pel que fa al fet que sigui una traducció: això no l'eximeix de tenir referències Pep. Que l'article estigui mal fet en la seva edició en una altra viquipèdia no vol dir que no li haguem d'exigir el compliment de les normes en la nostra.--Galazan (disc.) 09:01, 21 jul 2011 (CEST)

Esperanto[modifica]

Tu que ets expert en articles de qualitat, què n'opines? Gràcies, Pau Cabot · Discussió 12:10, 2 ago 2011 (CEST)

És que jo consider aquest cas un cas flagrant, molt a prop (si no ho és) del treball inèdit, almenys en determinades seccions. Que més de la meitat de les referències siguin a fonts pròpies, no fiables o enllaços romputs (en molts de casos també susceptibles de no ser fiables) sembla indicar que moltes de les afirmacions que es fan no s'han trobat a fonts fiables. Ja que hi ha una bibliografia tan extensa, s'hauria d'intentar emprar aquests llibres per referenciar el text. Un parell de coses per acabar: 1. No es podria fer una campanya per animar la gent a llegir-se els articles fa l'ullet o fer una checklist per ajudar a decidir el vot en els articles de qualitat i fomentar-ne el seu ús? 2. No facis massa feina! i 3. Gràcies per la floreta, feim el que podem ... Pau Cabot · Discussió 13:23, 2 ago 2011 (CEST)
Perdoneu la intromissió, però els AdQ és un dels temes que més em preocupen de la VP i no me n'he pogut estar. Primer el cas de l'esperanto: crec que caldria fer-ne una revisió a fons, sobretot de les referències, i si és el cas es pot proposar per rebaixar-li la distinció a Bo. En segon lloc, crec que hi ha molts AdQs que necessiten revisió a fons, començant pels més antics; és per això que en Peer va començar la llista aquesta, que caldria anar completant revisant els articles i, si algun es creu que no es mereix seguir sent AdQ, doncs es proposa per perdre la distinció i ja està. Caldria també fer més visible aquesta pàgina de "pèrdues de distinció" perquè la gent tarda molt a votar: proposo posar-les incrustades a la mateixa pàgina VP:AdQ, a sota els Temes de qualitat. Finalment, trobo molt interessant la teva checklist, Pau; crec que es podria completar i posar-la a VP:AdQ o a Viquipèdia:Què és un article de qualitat per tal que la gent ho tingui present, i fins i tot posar un avís tipus Siusplau: abans de votar llegiu-vos l'article i valoreu-lo en el seu conjunt o quelcom semblant. Però és evident que la gent va per altres coses (i això crec que també és bo, en part) per la qual cosa no podem esperar que els usuaris comprovin cadascuna de les referències...--Arnaugir 19:11, 2 ago 2011 (CEST)

a veure si muntem equips per millorar els 1000 cap a adq, jo sola segur que no ho faig, ni és el meu perfil ni tinc temps però si sumem uns quants per tema m'hi sumo segur. D'acord amb els comentaris de l'Arnaugir de posar les retirades junt amb les propostes. --barcelona (disc.) 17:42, 3 ago 2011 (CEST)

relacionat, la taula dels 1000 temàtica què li passa? No està al dia especialment en distincions, és cosa del bot? --barcelona (disc.) 13:07, 7 ago 2011 (CEST)

Miró[modifica]

Estàs al cas del Viquiprojecte:Miró? Potser ens pot fer un cop de mà, parla amb el Kippelbpoy --barcelona (disc.) 12:07, 18 ago 2011 (CEST)

Peer, seria genial si ens pots donar un cop de mà, ja que el projecte està tenint un bon impacte em mitjans de comunicació i anem curts d'usuaris ....--Kippelboy (disc.) 18:48, 23 ago 2011 (CEST)

Categoria[modifica]

Peer! La L11 i L2 es troben a Ciències de la Terra, però Metro de Barcelona i Metro de Londres a Tecnologia, està ben categoritzat? -- Ermengol Patalín (xerrem) 23:44, 18 ago 2011 (CEST)

Perfecte! -- Ermengol Patalín (xerrem) 12:52, 19 ago 2011 (CEST)

Salutacions[modifica]

Veig que continues sense editar gaire. Espero que no sigui per res greu. Salutacions --MarisaLR (disc.) 20:13, 19 ago 2011 (CEST)

Soiuz[modifica]

Hola Peer, desambiguant "Soiuz" he vist que apareix a la llista de Viquipèdia:Articles_vitals/Nivells/4/Tecnologia (com a Soyuz). Potser s'hauria de triar algun dels articles concrets per a la llista (no sé si la nau espacial o el programa). Quan puguis, t'ho mires. --Puigalder (disc.) 15:23, 23 ago 2011 (CEST)

meta aturat[modifica]

com és que no actualitzen els 1000? en saps alguna cosa? --barcelona (disc.) 12:18, 4 oct 2011 (CEST)

Article en el que has participat[modifica]

Hola! Acabo de proposar l'article Teoria de circuits per a que sigui votat com a article de qualitat. Com que hi has col·laborat, m'agradaria que hi donessis un cop d'ull i digues què en penses: Viquipèdia:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article --Juseph (disc.) 10:47, 10 oct 2011 (CEST)

Sempre AdQs[modifica]

Bentornat company, Espero que tot et vagi bé i la teva absència sigui conjuntural. Sempre fan falta grans professionals com tu per ordenar-nos en el nostre caos amb el savoir faire que et caracteritza. Si vols alguna activitat especial, ja ho saps.--amador (disc.) 11:59, 12 oct 2011 (CEST)

Merci pel manteniment d'AdQs, tenia previst fer-ho avui, jo! Endavant!--Arnaugir 12:27, 12 oct 2011 (CEST)

No saps el que me n'he alegrat de tenir notícies teves, de tant en tant vaig mirant en "contribucions de l'usuari", per xafardejar si fas cap cosa. Se't troba molt a faltar. Però el primer sempre ha d'estar a la primera fila. Que tot vagi bé. Una abraçada ben forta--MarisaLR (disc.) 13:57, 12 oct 2011 (CEST)


Orquestra de Cadaqués[modifica]

Podries pegar una ullada a Orquestra de Cadaqués? Gràcies, Pau Cabot · Discussió 07:06, 28 nov 2011 (CET)

Quan li vaig posar el cartell no hi havia cap referència externa. Ara, almanco n'hi ha una (la de La Vanguardia), però s'hauria d'integrar dins el text, a poder ser. Pau Cabot · Discussió 21:12, 29 nov 2011 (CET)

Salutacions[modifica]

i encantada que mostris el nas per aquí. --MarisaLR (disc.) 23:33, 2 des 2011 (CET)

jo també et saludo i aprofito per dir-te que ja quasi està tot adaptat a la Plantilla:Historial d'avaluacions. Si mires la meva discussió veuràs, a la primera, secció, que en vam parlar l'1 de gener... sembla que fos ahir... fins aviat!--Arnaugir 02:54, 3 des 2011 (CET)

Prurigen[modifica]

Hola:

 • 1. no crec que sigui acceptable copiar textualment el contingut de l'article corresponent del Diccionari Enciclopèdic de Medicina, o és que hi ha un nou conveni en aquest sentit???.
 • 2. El terme més encertat de traducció, per a correspondència amb d'altres wikis seria per l'anglesa en:Prurigo i francesa fr:Prurigo; i no en:Itch que ja correspon a Pruïja.

--Jmarchn (disc.) 23:21, 4 des 2011 (CET)

Bones festes[modifica]

Bon Nadal!! --MarisaLR (disc.) 15:40, 23 des 2011 (CET)