Usuari Discussió:Polvallparadis

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Polvallparadis! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint l'esperit del projecte.


Consell del dia: A la pàgina de càrrega hi ha valuosos consells a seguir per pujar qualsevol fitxer. Llegiu-los atentament abans de pujar-ne cap. Paga la pena fer-ho, sinó podrieu fer feina en va que portarà més treball als administradors i per finalment acabar tot eliminat.

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


Salutacions cordials

--Jordicollcosta (discussió) 17:55, 23 gen 2009 (CET)[respon]

Re: Benvinguda[modifica]

Desitjo que disfrutis molt editant a la viquipèdia, si necessites ajuda no dubtis en demanar-la tots estem per ajudar. --Jordicollcosta (discussió) 09:16, 24 gen 2009 (CET)[respon]

Ramon Llull[modifica]

Ei, hola! Sí, et vaig canviar allò del nombre de versets perquè em va semblar una manera de redactar-ho una mica brusca, i com que ets nou vaig pensar que simplement feies una mica el vàndal per passar l'estona (no és res personal, però en articles com el de Llull cada mes hi entra algú i hi escriu la seva animalada: "Llull era burro", "Llull va morir el 1895"... cada vàndal té el seu estil, i n'hi ha de més matussers i de més subtils).

Després de veure l'altra intervenció, ja et vaig canviar el Blaquerna sense pensar-hi, tot i que potser tens raó que ho hauríem d'escriure així; potser estaria bé afegir una nota o un comentari de l'estil «tradicionalment s'ha conegut per Blanquerna però en els últims anys blablabla».

A banda d'això, el meu coneixement de Llull és limitat, però l'article que teníem fins fa poc era més aviat poca cosa i mirava d'ampliar-lo una mica. Si tu en tens un coneixement ampli i ganes de posar-t'hi, endavant!; em sap una mica de greu que l'article sobre la figura de Llull sigui tan justet (o que no tinguem un article dedicat al lul·lisme, per exemple).

Benvingut, i bona feina! Si et puc ajudar en res, no ho dubtis ;)--JFY (discussió) 14:37, 25 gen 2009 (CET)[respon]

Bé, no és un article especialment polèmic, més aviat de tant en tant passa algun graciós que hi vol deixar la seva marca. No és particularment emprenyador, a vegades fan gràcia i tot. Els articles polèmics de debò són "Països Catalans", "Opus Dei" (que ara està protegit per evitar els canvis constants)... els que poden tenir alguna interpretació política, vaja.
Sí, sí, introdueix-hi tot el que vulguis, a l'article. Jo ho tenia bastant aturat perquè quan m'hi vaig posar la meva idea era traduir el castellà (que és article de qualitat), millorant-lo una mica si calia, però a mesura que he anat fent he vist que l'article castellà s'havia de completar bastant, i esperava a tenir unes setmanes amb temps lliure per poder-m'hi posar a fons i fer un article com Déu mana. De Llull tampoc no en sé gaire, o sigui que segurament ho faràs millor tu que jo. Estaria molt bé fer un article sobre el lul·lisme, i a més les altres llengües no el tenen! (sempre és un petit orgull que la Viquipèdia en català sigui la primera en algun article :p)
Pel que fa a la imatge, sí, la pots penjar sense cap problema. T'hauries de donar d'alta a Wikimedia ([1]), que és la Viquipèdia per als arxius d'imatge i so, i després anar a [2] i anar omplint el formulari. Això és una mica punyetero perquè has de triar una llicència i no sé exactament quina has d'escollir; pregunta-ho a la [taverna] i segur que et responen.
Au, salut!--JFY (discussió) 11:50, 31 gen 2009 (CET)[respon]
Molt bé, això ja fa una altra cara! He retocat una mica la redacció i he afegit una nota i un enllaç a l'article específic sobre el Blaquerna (ara me'l miraré i l'ampliaré una mica). Per cert, d'acord amb els diccionaris és orde de cavalleria, i no pas ordre encara que tothom ho pronunciï així ;)--JFY (discussió) 10:01, 7 feb 2009 (CET)[respon]
És veritat, m'he passat de frenada amb això de la prosa poètica, ara ho arreglo, i també està malament la il·lustració de l'Ars Magna. Vaig retallar fragments d'altres articles i els vaig enganxar sense mirar-m'hi gaire al de l'Ars Magna pensant «ja m'ho miraré i ho refaré després». I així s'ha quedat, per vergonya meva :S I perdona per això de l'orde, ho vaig veure a l'inrevés :p


RTP1[modifica]

L'article està bé però

Recorda: Cada article ha d'estar classificat almenys en una de les categories existents a la Viquipèdia. Si no fos així, costaria molt de trobar-lo entre 749.694 articles. Pots aprendre com categoritzar un article aquí.


si necessites ajuda, me la demanes --barcelona (discussió) 10:57, 13 feb 2009 (CET)[respon]

la desambiguació és correcta, ara has d'omplir l'enllaç vermell de la tele portuguesa --barcelona (discussió) 11:34, 13 feb 2009 (CET)[respon]

No n'existeix cap raó per esborrar aquest article, ja que n'hi ha publicacions que aborden aquest tema, que poden ser perfectament comprovades. A més, hi ha molta informació a la Viquipèdia en castellà amb la que es pot completar.

--Casio de Granada (discussió) 13:56, 14 feb 2009 (CET)[respon]

Bon vespre, sisplau, ajuda'ns![modifica]

Benvolgut company, primer de tot perdona'm aquesta intrusió. T'escric per a demanar-te ajuda. Ja fa molts anys que l'associació Amical de la Viquipèdia mira de donar al català un estatus equivalent al de les altres llengües demanant la creació d'un Chapter català, cosa que fins ara ha estat denegada pretextant el fet que els catalans no tenen estat propi. La nostra llengua catalana i els companys d'Amical que treballen de valent per a la promoció del català i alhora del coneixement lliure de pertot, necessiten la teua ajuda. Sisplau/fes-nos el favor, signa a l'enllaç següent per a que es puga veure internacionalment que existim i tenim empenta i sobretot que els catalanoparlants han/hem de rebre el mateix tracte que tots els altres, tinguen estat o no. Gràcies per endavant, que et vaja tot molt bé. Records, Claudi/Capsot (disc.) 23:54, 27 març 2013 (CET)[respon]