Usuari Discussió:Raspilla Demekin

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Amortres (discussiócontribucions)
Resposta a «Quinzena de la Qualitat»
Ymm amical (discussiócontribucions)

Bona tarda! Necessitem la teva confirmació del que necessitaràs per a la Viquitrobada:

1). Si necessitaràs una habitació per ambdues nits.

2). Si necessitaràs servei de canguratge.

3). Si tens una al·lèrgia o intolerància, o alguna preferència en el teu menú

Gràcies!

Resposta a «Confirmacions Viquitrobada 2023»
Amadalvarez (discussiócontribucions)
Raspilla Demekin (discussiócontribucions)

He afegit un altre enllaç: la viquipregunta!!! un plaer conèixer-vos. Espero coincidir més vegades amb vosaltres :)

Mil gràcies!!

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Gràcies per recordar-te de la Viquipregunta.

Jo espero poder comptar aviat amb una experta en Wikidata.... que fa falta.

Salut !

Resposta a «apunts WD»
Leptictidium (discussiócontribucions)

Bon dia! Espero que estiguis bé. Recorda que tens «Vicenta Santiago Montilla» marcat com a article en procés d'elaboració des de fa dies. Salut!

Raspilla Demekin (discussiócontribucions)

Bon dia! disculpa!! em falta un llibre, vaig anar a buscar-lo a la biblio i està tancada per una incidència tècnica, no han obert en tota la setmana. Intento completar el perfil com pugui però em faltarà una de les cites principals. No ho tenia previst.

Leptictidium (discussiócontribucions)

No pateixis! Era per estar segur que no l'havies passat per alt. Bon cap de setmana.

Raspilla Demekin (discussiócontribucions)

Ja fas bé :) he publicat la pàgina amb el que tinc a falta d'incloure la info de l'altre llibre sobre les santfeliuenques. Bon cap de setmana!!

Leptictidium (discussiócontribucions)

Igualment!

Resposta a «Vicenta Santiago Montilla»
Alzinous (discussiócontribucions)

Hola Raspilla Demekin i benvinguda, he ampliat una mica l'article que vas iniciar sobre Margarita Montllor i he afegit categories i algunes referències més. Ja em diràs que et sembla. Si tens algun comentari o pregunta sobre aquestes modificacions o sobre qualsevol altre tema, deixa'm un missatge. S'agraeix molt la bona feina que estàs fent en relació al Viquiprojecte:No eren bruixes, eren dones. Ànims i endavant. Salutacions.

Raspilla Demekin (discussiócontribucions)

Hola, em sembla perfecte!! Mil gràcies!!! De fet està en construcció però no sé com marcar la pàgina, sé que hi ha una opció. També li vull canviar el nom perquè és més coneguda com a Margarita Tafanera (o fer algun tipus de referència creuada). He demanat ajuda i la setmana vinent ho arreglem. Disculpa que en algunes coses vaig peix encara (d'aquí el meu nom!!). gràcies per l'ajuda i pels ànims!!

Alzinous (discussiócontribucions)

Hola Raspilla Demekin, per indicar que l'article està 'en construcció' has d'inserir la plantilla «Editant». Amb l'editor visual, ho pots fer clicant a 'Inserir', després selecciones 'Plantilla' i a la finestreta que apareix escrius «Editant» (sense les cometes), li dones al botó 'Insereix' i llestos. Prova-ho, a veure si te'n surts. Segur que sí.

Més coses... Per fer una referència creuada, ho pots fer de dues maneres:

(1) crear una pàgina nova amb el títol «Margarita Tafanera» (sense les cometes) i amb l'editor de codi escrius «#REDIRECT [[Margarita Montllor]]» (sense les cometes). Amb això tindràs l'article principal titulat 'Margarita Montllor' i una redirecció a aquest article des de 'Margarita Tafanera'.

(2) Una altra possibilitat seria reanomenar l'article clicant al botó 'Més' (a dalt a la dreta) i després 'Reanomena' i canvies el nom per 'Margarita Tafanera'. El resultat serà que l'article principal es titularà 'Margarita Tafanera' i hi haurà una redirecció apuntant a aquest des de 'Margarita Montllor' És a dir, al revés que de la primera manera.

Bé, si no te'n surts o necessites algun aclariment, em preguntes o si vols que ho faci jo m'ho dius. Igualment, si necessites més ajuda per aquestes o per altres qüestions estic a la teva disposició. Salut! :-)

Raspilla Demekin (discussiócontribucions)

He fet l'enllaç de Margarida (de Tafanera a Montllor) i he començat un nou article on he posat la plantilla en construcció Vicenta Santiago Montilla

Seguim!!

mil gràcies!!

Alzinous (discussiócontribucions)

Genial! :-)

Resposta a «Margarita Montllor»
Judesba (discussiócontribucions)

Hola! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura (recorda signar prement l'icona Icona per a signar). A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

--Judesba (digues...) 21:54, 19 gen 2020 (CET)

Resposta a «Benvinguda»
Cap més tema anterior