Usuari Discussió:Rodamón4

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca
Replacement filing cabinet.svg
Arxius de la pàgina de discussió
2016, 2019 i 2020
Replacement filing cabinet.svgRecordatori categories[modifica]

Recorda: Les categories que posem a un article no han de ser redundants. Per exemple, si un article està a la categoria Categoria:Esportistes mallorquins, no fa falta posar-lo a la categoria Categoria:Esportistes, ni a la Categoria:Mallorquins. Pots trobar més informació aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article LV-4037. --Kette~cawiki (disc.) 21:44, 5 feb 2018 (CET)

Estic d'acord, a partir d'ara ho tindre en compte, Merci --Rodamón4 (disc.) 17:06, 6 feb 2018 (CET)

Belsa/Bielsa[modifica]

Belsa és un exònim antic, i crec que Bielsa (pronunciat a la catalana, amb hiat, e oberta, ela palatal i vocal neutra) és la forma catalana usada actualment (almenys jo l'he sentida, es podria fer una consulta al Termcat o on correspongui). Per això considero inadequat el reanomenament que heu fet. A més, sembla que us heu descuidat que la llengua pròpia del topònim és l'aragonès, i tampoc no heu canviat les nombroses ocurrències del topònim en el cos del text, coses que van en detriment de la qualitat final de l'article. Us demano doncs que desfeu el reanomenament i que ho discutim, si ho voleu, a la pàgina de discussió de l'article. Ssola (disc.) 01:18, 15 feb 2018 (CET)

@Ssola: la primera referència és de l'Enciclopèdia Catalana on consta com a «Bielsa». He desfet el reanomenament i he recuperat el comentari «en català antigament Belsa». Si algú no està d'acord pot obrir un tema per debatir-ho a la pàgina de discussió de l'article. --Kette~cawiki (disc.) 09:50, 15 feb 2018 (CET)
@Ssola: @Kette~cawiki: Efectivament, a l'Enciclopèdia Catalana consta com a «Bielsa». Em semble correcte desfer el meu canvi. Aixó sí, jo no diria que «Belsa» correspon a un terme d' antigament en català, jo remarcaria també actualment. Molta gent, com a mínim a aquí, al Pirineu, l'anomena Belsa. Crec, per tant, que a l'article hauria de ser puntualitzat com a (en català: Belsa), eliminant el terme: antigament. Que us sembla?
Pd: Crònica de Pere el Gran: El regnat fins l'any 1282. Copio literalment: Ha sorgit el problema de si el lloc de Belsa o Bielsa és de Catalunya o d'Aragó. Això voldria dir que ja hi havia el dubte llavors. Crec que en català, antigament i actualment s'accepten ambdues formes. Caldria assenyalar-ho a l'article. --Rodamón4 (disc.) 16:25, 15 feb 2018 (CET)
@Rodamón4, Kette~cawiki: Tens raó Rodamón4, veig que el Mapa topogràfic 1:250.000 de l'ICGC l'anomena Belsa, i per Google es troben altres referències esporàdiques del mateix nom. A mi em semblaria bé deixar: «Bielsa, en català també Belsa, [...]».--Ssola (disc.) 17:32, 15 feb 2018 (CET)
@Rodamón4, Ssola: a aquesta solució no li trobo cap problema, per mi podeu tirar-ho endavant! --Kette~cawiki (disc.) 20:42, 15 feb 2018 (CET)

Reversions[modifica]

Bones! No ens coneixem! Gràcies per la feina que fas patrullant. Et volia demanar, si us plau, que quan desfacis canvis, marquis les edicions dels anònims com a patrullades. Així, si algú va a revisar els canvis recents després de tu, no perdrà temps revisant canvis que ja han estat revisats. Moltes gràcies!! (evidentment, qualsevol pregunta, no dubtis a demanar) --Arnaugir (discussió) 16:57, 22 març 2018 (CET)

Categoria petita a Carreteres d'Andorra[modifica]

Recorda: S'ha consensuat que les categories continguin un mínim de cinc elements a curt termini. Pots trobar-ne més informació aquí.

Les categories massa buides seran eliminades pel procediment ràpid tret que es consensuï una excepció per necessitats estructurals.
Aquest recordatori és en motiu de Categoria:Carreteres d'Andorra.

Ja de pas et recordo que no has de categoritzar els articles que estiguis creant a les teves pàgines d'usuari perquè surten a les pàgines de categories.--Kette~cawiki (disc.) 23:03, 26 març 2018 (CEST)

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey[modifica]

WMF Surveys, 20:40, 29 març 2018 (CEST)

Puiol del Piu[modifica]

Gràcies per la millora de Puiol del Piu. Simplement indicar que segueixen mancant referències a fonts fiables que en parlin de manera significativa, per això he recuperat la plantilla. Endavant!--Medol (disc.) 10:45, 30 març 2018 (CEST)

@Medol: Hi estic treballant, però a vegades és difícil trobar referències tot i així segueixo cercant, Mercès --Rodamón4 (disc.) 18:11, 3 abr 2018 (CEST)

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey[modifica]

WMF Surveys, 03:38, 13 abr 2018 (CEST)

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[modifica]

WMF Surveys, 02:48, 20 abr 2018 (CEST)

Carreteres i indrets[modifica]

Segueix ampliant la teva zona! Segur que a l'estiu es visiten més les pàgines lligades al Pirineu i la costa per les vacances--barcelona (disc.) 20:01, 21 jul 2018 (CEST)

@Barcelona: Mercès pel suport !!, hi estic treballant.

Catalunya[modifica]

Sé que es un tema político y además que es muy polémico, pero es falso decir que Cataluña es un país europeo puesto que forma parte del Reino de España, creo que Wikipedia tiene como principio fundamental la didáctica y la enseñanza, por lo tanto y respetando sus pensamientos políticos, considero que no hay que mentir y verdaderamente exponer que Cataluña NO es un país, sino una comunidad autónoma de España. Gracias.--el comentari anterior sense signar és fet per Rewere (disc.contr.)


Proposta d'esborrament de la pàgina «Passeig del Parc»[modifica]

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Passeig del Parc», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Pau Cabot · Discussió 08:08, 1 nov 2018 (CET)


Proposta d'esborrament de la pàgina «LV-4037»[modifica]

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «LV-4037», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Pau Cabot · Discussió 08:30, 1 nov 2018 (CET)

Drets d'autor[modifica]

Hola, Rodamón4. Arran de la discussió de la proposta d'esborrat de l'article Passeig del Parc, he vist que tenia dues infraccions de dret d'autor. He anat mirant altres articles teus i he vist que n'hi ha molts on has copiat i enganxat text d'altres fonts, cosa que no es pot fer si aquests texts tenen copyright. N'hi ha uns quants a Categoria:Drets d'autor a revisar, però et demanaria que revisassis totes les teves contribucions que impliquin violació de drets d'autor. Totes les còpies literals d'altres pàgines amb copyright s'haurien d'eliminar immediatament. Això, evidentment, exclou les traduccions d'altres viquipèdies, que sí que tenen permís per copiar, traduir i redistribuir, ja que tenen una llicència lliure. Si tens dubtes, demana'm el que faci falta. Pau Cabot · Discussió 09:55, 2 nov 2018 (CET)

Faré un cop d'ull general @Paucabot:. Ara hem dedico principalment a les traduccions però revisaré els articles esmentats i faré una nova redacció d'aquests. Sincerament no havia pensat en el copyright. Per descomptat, m'encarregaré d'esmentar-ho redactant-ho correctament. Encara que hi ha casos en que crec que no hi ha copyright, per exemple, a l'Aeroport de la Seu d'Urgell, la font és NacioDigital. No crec que tingui copyright. De fet a la seua pàgina hi posa: Els drets de propietat intel·lectual sobre tota la informació escrita continguda en aquesta pàgina web són titularitat de SCG Aquitània SL. Tots els nostres continguts, excepte les imatges, que podrien tenir drets d'autor, es poden copiar, citant-ne la procedència, ho pots veure a aquí. Això també ho dic per altres, com Plaça Europa (la Seu d'Urgell), d'entre d'altres que dubto que tinguin copyright. --Rodamón4 (disc.) 15:36, 2 nov 2018 (CET)
Revisa-ho tot ben revisat. Respecte de les llicències, no és així com dius: Nació Digital usa una de les llicències de Creative Commons, la cc-by-nc, que és incompatible amb la llicència de la Viquipèdia. La de la CCMA, tambpoc és compatible. El seu web té un copyright ben clar (pots veure'l al peu de cada pàgina). Per tant, diria que totes les que t'he remarcat són violacions de la llicència.
Addicionalment, revisant tots aquests incompliments de llicència he detectat que el copia-i-enganxa és tan literal que no pega a l'article (tipus de redacció, mencions al dia de la notícia, etc). Crec que el millor que podries fer és retirar directament aquests textos. Pau Cabot · Discussió 16:01, 2 nov 2018 (CET)

Ipconfig[modifica]

Hola Rodamón4. El que escrivim en una consola són «ordres» no «comandes», aquestes últimes les fem quan encarreguem res. I aquesta ordre la fem servir a la «línia d'ordres». Pots canviar-ho? Gràcies.--Kette~cawiki (disc.) 20:09, 21 nov 2018 (CET)

@Kette~cawiki: Efectivament, tens raó. Suposo que es el costum d'anomenar "comanda" a tot, quan efectivament el terme correcte és "ordre". Mercès!!

Traduccions[modifica]

Hola Rodamón4. Podries pegar una ullada a María Villalón Sánchez? Bàsicament, dues coses: revisa la traducció i mira de posar les referències que verifiquin el que dius. La major part de l'article està sense referenciar. Pau Cabot · Discussió 09:35, 3 feb 2019 (CET)

Ara acab de veure també Antonio D'Amico. A part del que te dic més amunt, recorda que has de posar les categories adequades als articles que crees. Pau Cabot · Discussió 09:37, 3 feb 2019 (CET)
Vaig repassant els articles que has fet aquesta matinada. Tots tenen problemes de traducció i alguns de copyright. Mira de dedicar més temps a cada article, per favor. Ens estalviaràs molta feina als altres. Gràcies, Pau Cabot · Discussió 09:57, 3 feb 2019 (CET)
Encara repassant els teus articles, vaig trobant molts més copia-i-enganxa que són violacions del dret d'autor. Exemple: Isabel d'Urgell (monja). Arran dels avisos del novembre passat, saps perfectament que no has de fer això, però, malgrat tot, continues. Perquè? Pau Cabot · Discussió 10:19, 3 feb 2019 (CET)