Usuari Discussió:Rodamón4

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Arxius de la pàgina de discussió
2016, 2018/2019 i 2020



mmmmmm

Reminder: Community Insights Survey[modifica]

RMaung (WMF) 21:49, 20 set 2019 (CEST)[respon]

Pareatge vs Pariatge[modifica]

Bon dia Rodamón. Desconeixia que es tracta de diferents versions dialectals. Faig servir fonts enciclopèdiques bastant generals que acostumen a utilitzar l'estàndard del català oriental. De fet, vaig creure-ho confirmat per l'origen llatí del terme: Par, paris (igual, iguals; company, companys). De les referències que aportes, crec que ens hem de centrar les historiogràfiques, més que no pas en la premsa el nivell d'escriptura de la qual avui dia és molt i molt baix. L'ús de pareatge que fa l'Andorra Medieval és significatiu, però fent una cerca ràpida també trobes que, significativament, el llibre commemoratiu del 1988 usa pariatge: Pariatges Andorra 1278-1288. Més que concloure el tema ara i aquí, et proposo de tornar a reanomenar ambdós articles a com ho havies escrit tu, i obrir la discussió. Si el tema no genera debat, deixem pareatge. Et sembla bé? --Galazan (disc.) 10:30, 1 abr 2020 (CEST)[respon]

Hola, @Galazan: D'acord, endavant. Les reanomenacions fes-les tu mateix. Interessant el que comentes de l'origen llatí del terme perquè al pareatge original d'andorra del 1278 (que està escrit en llatí) també l'anomena pareatge [concretament el terme "pareages" (en plural per ésser un acord entre dues parts)], pots veure el reverse de l'original en aquest link. També s'ha de tenir en compte que el llatí vulgar d'aquella d'època començava a tenir petits "catalanismes" en l'escriptura. Oralment ja era la llengua majoritària. El mateix document també utilitza el terme "Condominium" per a referir-s'hi en llatí. A l'actualitat però, els dos termes són acceptables, d'aquí que hi hagi fonts en ambdós sentits. --Rodamón4 (disc.) 15:23, 1 abr 2020 (CEST)[respon]

We sent you an e-mail[modifica]

Hello Rodamón4,

Really sorry for the inconvenience. This is a gentle note to request that you check your email. We sent you a message titled "The Community Insights survey is coming!". If you have questions, email surveys@wikimedia.org.

You can see my explanation here.

MediaWiki message delivery (disc.) 20:47, 25 set 2020 (CEST)[respon]


Proposta d'esborrament de la pàgina «2055»[modifica]

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «2055», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.


Leptictidium (digui) 14:56, 1 gen 2021 (CET)[respon]