Usuari Discussió:RosanaAndreu

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, RosanaAndreu! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura (recorda signar prement l'icona Icona per a signar). A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

--Pau Colominas (t'ajudo?) 11:12, 11 des 2013 (CET)[respon]

Re: Hola Pau[modifica]

Gràcies a vosaltres pel vostre interès! --Pau Colominas (t'ajudo?) 11:35, 11 des 2013 (CET)[respon]

Re: Cercant un mentor[modifica]

Bon dia!

En primer lloc, compta amb mi per tots els dubtes que tinguis. Sóc a la teva disposició per ajudar-te.

Pel que fa a treure la pàgina del format de proves, has de fer el següent. Crea la pàgina Miquel Esteve Valldepérez (pots fer-ho clicant a l'enllaç vermell o bé buscant la pàgina a la Viquipèdia, des d'on et sortirà l'opció de crear-la). Quan s'obri l'editor, enganxa-hi el codi font que tens a Usuari:RosanaAndreu/proves/Miquel esteve valldepérez (per agafar-ne el codi font, clica com si anessis a editar la teva pàgina de proves). Amb això ja apareixerà la teva pàgina.

Pel que fa al tema d'edició (i segurament fóra bo que milloressis l'edició abans de treure la pàgina de l'espai de proves) et recomano que facis un cop d'ull a la guia d'edició. Segueix les vuit lliçons que s'hi expliquen i consulta'm tots els dubtes que et sorgeixin. Si en acabat necessites més ajuda, compta amb mi!

Salutacions cordials,

--Pau Colominas (t'ajudo?) 07:41, 20 des 2013 (CET)[respon]

Benvinguts al Bus turístic de la Viquipèdia![modifica]

Hola RosanaAndreu! Estem molt contents que hagis volgut participar en el nostre circuit de descoberta sobre la nostra comunitat i missió de forma entretinguda i divertida. Aquests són alguns enllaços que poden ser útils per quan vulguis començar:

Necessito ajuda
Sobre el Bus turístic | Una estona a la Parada d'esbarjo

-- Missatge automàtic enviat durant el circuit del Bus turístic per RosanaAndreu (disc.) 23:16, 2 gen 2014 (CET)[respon]

Benvinguts al Bus turístic de la Viquipèdia![modifica]

Hola RosanaAndreu! Estem molt contents que hagis volgut participar en el nostre circuit de descoberta sobre la nostra comunitat i missió de forma entretinguda i divertida. Aquests són alguns enllaços que poden ser útils per quan vulguis començar:

Necessito ajuda
Sobre el Bus turístic | Una estona a la Parada d'esbarjo

-- Missatge automàtic enviat durant el circuit del Bus turístic per RosanaAndreu (disc.) 23:18, 2 gen 2014 (CET)[respon]

Re: Torre de l'esquirol[modifica]

Hola!

Sí, te l'ha esborrada perquè no pots crear pàgines sense contingut. Mira de fer un primer esborrany a la teva pàgina de proves i, quan el tinguis, refés la pàgina (no hi haurà cap problema encara que hagi estat esborrada anteriorment).

D'altra banda, si vols contactar amb en Bestiasonica pots fer-ho a la seva pàgina de discussió, tot i que no crec que calgui. A més, pel fet d'haver-lo citat jo en la meva resposta ja llegirà el fil ;)

Si necessites res més sóc a la teva disposició.

Salut!

--Pau Colominas (t'ajudo?) 15:56, 9 gen 2015 (CET)[respon]

Hola Pau,

gràcies per la info. No t'he contestat abans perquè no he tornat a entrar des d'aleshores. A veure si m'hi fico

Restaurants i la cuina[modifica]

Hola, i una benvinguda atrasada. (Disculparme por el idioma, també.) Veo que tiene interés en estos temas. Una sugerencia: Da la impresion que antes del Restaurant Miramar de Cambrils, el Restaurant Miramar de Barcelona se merece un art. (Tiene muchas referencias en la prensa.) No le gustaria escribir su article? Una otra pregunta: Le gustaria ayudarme con el art Costelles (gastronomia)? Salutacions. --E4024 (disc.) 17:32, 10 nov 2015 (CET)[respon]

Hola! muchas gracias por el interés. El artículo del Restaurante Miramar de Cambrils lo he entrado para alimentar la sección local de la biblioteca en la que trabajo (Cambrils). En principio el tema gastronomía no es que no me interese, simplemente es que no lo domino. Soy bibliotecaria. Un saludo! el comentari anterior sense signar és fet per RosanaAndreu (disc.contr.) 19:29, 10 nov 2015 (CET)[respon]