Usuari Discussió:Rubisimoes

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, Rubisimoes! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura. A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

-- Docosong (disc.) 21:04, 4 oct 2022 (CEST)[respon]

Hola @Rubisimoes en relació a les teves edicions a l'article Moda és important que aportis les referències oportunes per poder verificar el contingut. En cas contrari, el text pot ser revertit. Salutacions!-- Docosong (disc.) 21:06, 4 oct 2022 (CEST)[respon]

Edicions arbitràries[modifica]

Hola, Rubisimoes. Vos agrairem que no editeu arbitràriament els articles; altres editors han de perdre un temps valuós en revertir les vostres accions i empenyoreu la imatge de la Viquipèdia que pot fer-se un visitant ocasional. Recordeu a més a més que les edicions arbitràries poden ser considerades un acte de vandalisme (cosa que ens obligaria a blocar-vos). Podeu visitar la pàgina d'ajuda per informar-vos i teniu la pàgina de proves per fer assaigs d'edició.--KajenCAT (disc.) 22:16, 12 gen 2023 (CET)[respon]

L'advertència és en relació a les seves edicions a l'article Guerra contra el terrorisme. --KajenCAT (disc.) 22:16, 12 gen 2023 (CET)[respon]
Gràcies per avisar però no entenc que em digueu que sigui arbitrari. Rubisimoes (disc.) 22:58, 12 gen 2023 (CET)[respon]
Reanomenar a "Guerra contra el terrorisme islàmic" no només s'ha fet sense consens, sinó que va en contra del consens acadèmic. KajenCAT (disc.) 11:18, 13 gen 2023 (CET)[respon]

No pots treure plantilla - Guerra contra el terrorisme[modifica]

No pots esborrar la plantilla MEI sense haver esmenat les mancances que assenyalava o amb discussió prèvia...--KajenCAT (disc.) 11:22, 13 gen 2023 (CET)[respon]

Ok, ara ho entenc. Entesos doncs. Rubisimoes (disc.) 13:26, 13 gen 2023 (CET)[respon]

Viquiprojecte Sociologia[modifica]

Bona tarda, Rubisimoes!

He vist que has engegat el Viquiprojecte:Sociologia. Enhorabona per la inciativa!! Aquí dius que si té prou èxit faries el mateix amb altres disciplines. Em sembla molt bona idea, la veritat; hi ha molta matèria desactualitzada, incompleta o bé traduïda sense revisar, per exemple, a banda de les mancances.

Em recorda una mica les iniciatives que hi va haver l'any passat amb el Viquiprojecte:Comunitat Viquipedista 2022 i el Viquiprojecte:Els 10.000, que va ser força participatius. Tot i així, no veig que hi hagi una llista de participants en el de Sociologia; has considerat afegir-la-hi, o sí que hi és i jo no la sé veure? També si hi afegeixes una infotaula amb les dates i una imatge, podríem impulsar la inciativa des de la pàgina de coordinació de projectes i concursos, des de la qual fem difusió als projectes destacats que apareixen en la portada; ara mateix, el de Cinema.

Què et sembla la proposta? Jo t'ajudaria si no saps fer alguna cosa. Amàzona (AWM) (digues) 14:40, 20 març 2023 (CET)[respon]

Hola Amàzona.
Sí, reconec que he fet la mateixa cosa que Els 10.000, potser també d'altres viquiprojectes que no coneixia. Veig que la meva preocupació també és la d'altres persones.
No hi ha llista de participants perquè no sabia que calia que n'hi hagués i també perquè suposo que és a mesura que la gent s'hi apunta que tinc una llista. Però tampoc no sé com tenir una llsita.
Fora bo que s'impulsés. Aquesta tarda miro de posar-hi imatge i infotaula. Tot i que m'hauríeu de dir a què correspon a la infotaula en aquest cas.
Moltes gràcies. Rubisimoes (disc.) 18:29, 20 març 2023 (CET)[respon]
Hola novament,
Si us plau, fes-me ping per garantir que et llegeixo; gràcies. No tinc la teva pàgina en seguiment.
No és que sigui obligatori que hi hagi llista de participants, però sempre és molt més adient i molt més pràctic; així les persones que hi participen s'hi afegeixen i sempre saps quantes hi estan col·laborant. T'ajudo amb uns petits canvis i així veuràs més fàcilment de què parlo. Si et sembla bé, demà el podria afegir a la pàgina que t'he comenat i se'n faria més difusió. Amb la imatge molt millor; quan la tinguis.
Agafar idees d'altres projectes mai no és una cosa negativa, a l'inrevés! :-)
Salut! --Amàzona (AWM) (digues) 19:51, 20 març 2023 (CET)[respon]
Aquí veuràs els canvis. Demà et llegeixo. Salut! --Amàzona (AWM) (digues) 20:01, 20 març 2023 (CET)[respon]
No sé ben bé què és el ping, però si és l'estrelleta de seguiment, hi acabo de clicar.
Doncs llavors tindré llista de participants :) Ara no sé si els he de buscar jo o han de venir.
Gràcies per haver fer quatre recanvis. Acabo de millorar una mica l'estètica. No sé fer-ho millor.
En quant a la imatge, he pujat aquesta File:Mans - Hands.jpg Rubisimoes (disc.) 22:09, 20 març 2023 (CET)[respon]
Bon dia. Fer ping és "avisar" l'altra persona que l'anomenes, i així rep l'avís. Es fa amb les plantilles {{ping}} o bé {{U}}, i queda així: {{ping|Rubisimoes}} (@Rubisimoes:) i {{U|Rubisimoes}} (Rubisimoes).
La imatge em sembla bé. La posem en comptes de la que ja hi ha, o com vols fer-ho? La llista de participants crec que sempre és millor fer-la en llista vertical (sense columnes); no recordo haver-ho vist mai en columnes. Pots avisar que tens aquest viquiprojecte en marxa a qui consideris, i també a la taverna, que és el que vas fer. Si ho creus convenient, a la pàgina de discussió de projectes afins. Jo ho afegeixo a la pàgina de coordinació de projectes, com et vaig dir.
Salut! --Amàzona (AWM) (digues) 13:01, 21 març 2023 (CET)[respon]
No ho sabia pas. @Amàzona: Llavors a cada vegada que t'escric, poso ping.
Sí, posem-la. Així ja estarà.
He canviat la llista de participants per tal que sigui vertical. Ho vaig ficar en columnes per una qüestió d'espai. Però si no s'ha fet mai, fiquem-la vertical.
Ara agafaré alguns usuaris i els convidaré a participar-hi.
Gràcies per l'ajuda :-) Rubisimoes (disc.) 14:20, 21 març 2023 (CET)[respon]
En el meu cas, és @Amàzona (AWM): (és el meu nom d'usuària). Això és el que convé fer en pàgines de discussió que no són la pròpia quan et dirigeixes a altres usuaris; sinó no poden saber que has esmentats. Bé, alguns tenen en seguimenent les pàgines i/o discussions en qüestió i llavors sí, però no podem pressuposar-ho.
Canvis fets a la pàgina i ja està afegida aquí. Salut! --Amàzona (AWM) (digues) 14:39, 21 març 2023 (CET)[respon]
Doncs moltes gràcies. Avia'm si amb això la gent s'anima. T'estic molt graït :-) @Amàzona (AWM): Rubisimoes (disc.) 14:43, 21 març 2023 (CET)[respon]
Hola @Amàzona (AWM):,
T'escric perquè no he tingut més èxit i el projecte continua aturat. No soc pas l'únic perquè el projecte d'Els 10.000 tampoc no avança més que el meu. És del tot cert que el manga té molta sortida i el projecte sobre el manga tampoc no té gaire èxit.
Llavors, m'estic plantejant diverses solucions. La primera de totes reformular la pàgina per tal que les instruccions siguin més comprensibles. I, tot seguit, proposar un premi. El pago jo, però com que soc pensionista, tampoc no pot ser molt elevat encara que s'ha de mantenir l'alicient. He pensat en sortejar una entrada a un concert, però no podria sobrepassar els 50 euros.
Si això no funcionés, llavors plantejaria alternatives. Si arribéssim a aquest cas, treballaria conjuntament amb el responsable del projecte dels 10.000. Encara no hi he parlat, però la intenció seria aquesta.
No sé pas com ho veus. Gràcies en tot cas per llegir-me. Rubisimoes (disc.) 16:43, 26 març 2023 (CEST)[respon]

Bon dia, Rubisimoes!

Ara que ja ha acabat el Viquiprojecte Cinema i encara no ha començat el del Còmic ja he posat el de Sociologia de manera destacada en la portada. També en vaig fer difusió a xarxes i en continuaré fent de manera interna.

Els projectes són com són, i uns engresquen més (o a més persones) que d'altres. Jo t'animo a continuar endavant amb la idea, i més si són viquiprojectes d'un parell de mesos com has plantejat; no s'enllestirà tota la feina, però ja es farà una part. Contactar amb alguna facultat de Sociologia podria ajudar a impulsar-ho si s'aconseguís que alguns alumnes s'animéssin a donar-hi un cop de mà; si cal allargar aquest primer viquiprojecte teu, doncs s'allarga i no passa res. En el dels 10.000 són un grapat de persones, però fan feina tot l'any; si vols coordinar-ho amb ells, em sembla perfecte. Sobre reformular la pàgina per fer que les instruccions siguin més comprensibles, també em sembla bé.

Tema premis: fes-ho com et sembli millor a tu, però no no triaria l'opció de pagar un premi de la teva butxaca. Si tens contactes i pots aconseguir llibres (cedits per una editorial, per exemple) o alguna cosa relacionada amb la Sociologia, fantàstic. Sinó, Amical Wikimedia fomenta projectes, habitualment proposats pels seus socis (com en el cas dels concursos de Cinema i de Còmics, per exemple), però pots posar-t'hi en contacte escrivint a coordinacio@wikimedia.cat per veure si poden donar suport a les teves iniciatives i si s'avindrien a posar un premi.

Salut! --Amàzona (AWM) (digues) 12:39, 27 març 2023 (CEST)[respon]

Hola @Amàzona (AWM):,
Moltíssimes gràcies per haver-me ficat a l'entrada de la Viquipèdia. De debò que moltes gràcies.
Veurem al final si s'ha d'allargar. En qualsevol cas miraré de moure una mica més el fil, avia'm si aconsegueixo res. Intentaré a veure si trobo algun llibre gratuït. Sinó parlo amb l'Amical.
Moltes gràcies i continuem escrivint-nos :) Rubisimoes (disc.) 22:24, 27 març 2023 (CEST)[respon]

Theodor Adorno[modifica]

En el marc del viquiprojecte 'Els 10.000' he ampliat una mica aquesta biografia, que estava, si no recordo malament, en el Viquiprojecte:sociologia. Jo no sóc expert en el tema. Dóna-li un cop d'ull. Gràcies Pallares (disc.) 18:41, 9 juny 2023 (CEST)[respon]

Gràcies per la teva contribució i, sobretot, per pensar-hi. Em sembla que al final deixaré la Viquipèdia. Però el projecte dels 10.000 segur que aconsegueix allò que deia més ràpidament i fàcilment. Però això sí, molt agraït Pallares. ^^
Bona setmana. Rubisimoes (disc.) 19:58, 12 juny 2023 (CEST)[respon]