Usuari Discussió:Skrivande

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Skrivande! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint perfectament l'esperit del projecte. Per fer traduccions us pot ajudar l'Amical-bot. Visiteu la seva pàgina on s'explica com fer-lo servir.


Consell del dia: Podeu proposar una pàgina per a que un administrador l'esborri. Per a fer això, editeu la pàgina que voleu que s'esborri i poseu-hi {{destrucció|motiu per a esborrar la pàgina}}.}}

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge? --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 13:19, 3 mar 2006 (UTC)

alemany[modifica]

Hola, ja que domines l'alemany, per què no tradueixes articles d'aquella viquipèdia al català? Especialment els de qualitat, destacats pels propis usuaris. Faries un bon servei a aquest projecte que sovint té com a úniques fonts en altres idiomes l'anglès i l'espanyol. Gràcies! --barcelona 12:36, 17 mar 2006 (UTC)

hola![modifica]

Estava fent proves per a poder posar en femení les etiquetes d'usuari, de manera que t'he modificat la plana d'usuari. Després t'ho he tornat a deixar tal com estava. Pots veure-ho a l'historial de la teva plana.--SMP (missatges) 11:02, 29 mar 2006 (UTC)

Plantilles en femení[modifica]

Hola Alexandra, es fa posant la plantilla en qüestió que tinga la possibilitat de posar en femení com a {{Rock}}, llavors has de posar {{Rock|a}} així de fàcil. Sobre allò de traduir de l'alemany és l'article de Tecnologia farmacèutica i em costa de traduir perquè utilitzen frases molt enrevessades i alguns temps vebals extranys (Konjuntiv I crec). Passa't per eixe article i em dius si et costa el vocabulari específic o no. De totes maneres gràcies. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 18:38, 20 abr 2006 (UTC)

Kandinski[modifica]

Bon dia, Alexandra. Vaig modificar i corregir el teu article (és deformació professional: sóc corrector de textos) quan feia poc que l'havies fet. Vaig estandarditzar-ne la transcripció catalana, ja que jo he creat molts articles sobre Rússia, i amb els topònims i els noms russos hi tinc el cul pelat ;-) Però quan vaig fer el nou nom ho vaig fer a partir de redirigir-lo. No sé per què ha desaparegut el nom antic, ja que escrivint-lo tal com estava abans t'hauria d'haver redirigit directament al nou. Suposo que algun administrador deu haver esborrat la forma "Wassilij Kandinskij" (que em sembla que és com es deia el que vas crear, segons la transcripció alemanya). De debò que no era intenció meva crear-te cap mena de dificultat per trobar l'article, al revés. Per cert, benvinguda a la Viquipèdia, i bona feina! --Enric 14:31, 11 mai 2006 (UTC)

Simulació molecular[modifica]

Bones, ja m'havia adonat que hi havia aquest problema, no se si t'has llegit el meu comentari a Discussió:Simulació molecular. No tinc gaire temps per dedicar-hi, si t'hi vols posar per mi pots organitzar-ho com vulguis mentre quedi tot ben endressat. Hi ha molts d'aquests termes que es poden solapar, i fins a cert punt pot ser una mica arbitrari separar-los o no; el que crec que es important es que a cada article quedi clar al principi que conte i que enllaci a articles relacionats. Xevi

Parentiu[modifica]

El que ha delatat la relació entre Alejandro Lozano i tu ha sigut evidentment l'alta semblança entre el teu àlias i el títol de l'article, aixó explicaria perquè no va passar amb Anke Doberauer. La rellevància depén de la repercussió i de la tajectòria de la seua carrera, obra i d'altres circumstàncies de la seua vida. Jo no sóc partidari de publicar informació sobre familiars i de fet n'es una norma i prou lògica, a menys que fores família de Jordi Pujol, és clar.

En Viquipèdia:Allò que la Viquipèdia no és hi ha dos punts que no compleix l'article Alejandro Lozano

8. Un servei de planes personals: les planes personals són per donar informació personal bàsica, i per parlar de coses relacionades amb el projecte. Si voleu compartir les vostres aficions, exposar els vostres punts de vista, penjar col·leccions de fotos, etc., és millor que busqueu un altre lloc!

Aixó evidentment afecta als familiars

12. Un lloc per fer recerca: la Viquipèdia aspira a recollir el coneixement generalment acceptat pels experts. Si heu fet recerca novedosa en algun tema, hauríeu de publicar-la en una publicació especialitzada.

Potser també no ho complisca l'article Anke Doberauer.

De totes formes l'article es somet a votació, aixó no vol dir que s'haja d'esborrar si es demostra que realment es coneixement generalment acceptat pels experts i no recerca novedosa en algun tema

–Pasqual · bústia 11:20, 23 mai 2006 (UTC)

Bé, gràcies. De moment no sé si podré cumplir el que m'he proposat, però el que està clar és que he de descansar. Em puc permetre errors, però últimament n'he comés massa i totalment inacceptables, crec que era més caute al principi que ara després de sis mesos. M'he tornat menys exigent a l'hora de comprovar les coses per traure més rapidesa i aixó ha fet de mi un viquipedista molest i ineficient.

Però canviem de tema...

He vist com van les votacions, pareix ser que ja no l'esborraran, pot ser es mereixca realment un homenatge aquest familiar teu somriure –Pasqual · bústia 21:37, 23 mai 2006 (UTC)

Vacances[modifica]

Bé, sí que estaré a l'aguait, però quant a editar, i realitzar tasques de manteniment, correcció, reanomenaments, ampliacions, etc. he d'estar més en forma... somriure –Pasqual · bústia 16:53, 24 mai 2006 (UTC)

Qüestió de llengües[modifica]

No sóc pas administrador però aquest truquet sí que el conec fa l'ullet. Quan introdueixes un nou article cal afegir-hi almenys la categoria i un interwiki, normalment col·loquem el de la viqui en anglès, tant ací com a l'edició en anglès. Una vegada fet això, els bots s'encarreguen de fer la resta. –Pasqual · bústia 11:00, 9 oct 2006 (UTC)

Bé, a mi em va passar igual... –Pasqual · bústia 14:06, 9 oct 2006 (UTC)
No t'apures, no hi ha exactament un plaç fixe. Per detectar nous interwikis (efectivament els interwikis són enllaços cap a articles d'altres edicions-) els bots han de revisar un a un els articles, no hi ha cap que detecte si s'han introduït nous interwikis. Normalment un bot treballa ordenadament comença per la A i acaba per la z (passant també pels signes de puntuació, nombres, etc.)
No t'oblides de signar els teus comentaris a les pàgines de discussió, si tens activat el JavaScript, tindràs una barra d'eines damunt del quadre d'edició amb uns quinze botons, el que fa deu és el botó de la signatura, té aquest aspecte: . –Pasqual · bústia 22:30, 12 oct 2006 (UTC)


Proposta d'esborrat de la pàgina Guifred Estruch[modifica]

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «Guifred Estruch», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.

Estruc[modifica]

Al article Guifred Estruch hi ha alguns errors. Pots trobar la llegenda auténtica aquí Leyenda de Estruc. --62.57.217.118 11:24, 14 maig 2007 (CEST)[respon]

Hi ha un llibre i uns comtes dedicats al comte Estruc. Els pots trobar a aquesta web [1] i contactar amb el seu autor per parlar-ni. Es molt amable amb tothom. Saluts i bon astruc. --Lampedusa 13:01, 17 maig 2007 (CEST)[respon]

He intentat enviar-te un correu privat però no m'és possible. Es per parlar sobre Estruc. Me pots escriure a mi. gracies. --Lampedusa 13:11, 17 maig 2007 (CEST)[respon]

Lamento tots el problemes amb el article Guifred Estruch. Han dit que l'ha fet Salvador Sáinz per fer-se publicitat. Ell lo ha negat sempre. S'ha emprenyat i s'ha anat de la Viquipedia. Tot el enrenou es mogut per la mateixa persona i no sabem perquè. Guifred Estruch es el vampir de la seva novel.la, Salvador el considera un fill seu. Del vampir de la llegenda no se sap massa. L'article de la Wiki anglesa ha sigut esborrat per missatges promoguts desde la Wiki espanyola. Jo lo trobo tot molt exagerat. Peró la Wiki espanyola, catalana i anglesa n'han matat al comte Estruch. Les seves aventures continuaran en els llibres, estan ací. Cap censor els podrà esborrar mai. Una abraçada. --Lampedusa 13:19, 18 maig 2007 (CEST)[respon]

Els conflictes sobre el comte en la Wiki els ha organisat Brit (Britzinger). I els d'aquí també. Molt trist.

He trobat això sobre Estruch ESTRUCH. Diuen que el cognom es català i no alemany com diuent en l'anterior article. --62.57.217.89 18:51, 29 maig 2007 (CEST)[respon]

Més informació: ESTRUCH "Es un apellido de origen catalán. Según los tratadistas García Carraffa y Fluviá y Escorsa este apellido tiene el mismo origen que los de "Estús" y "Esturs" aunque tengan distinta ortografía, indicando los mencionados autores que sus solares más antiguos radicaron en Cervera, Lleida y Urgell. A esta antigua familia pertenecía Alberto Estruch,..." [2] --62.57.217.231 08:44, 30 maig 2007 (CEST)[respon]


Más información: Familia Estruch. Se arroja luz sobre el asunto que nos ocupa. Saludos. --62.57.217.231 13:14, 31 maig 2007 (CEST)[respon]

Me olvidaba. Blog del conde Estruch. Estás invitada en participar. Saludos --62.57.217.231 13:23, 31 maig 2007 (CEST)[respon]

Recordatori[modifica]

Recorda: Les categories que posem a un article no han de ser redundants. Per exemple, si un article està a la categoria Categoria:Esportistes mallorquins, no fa falta posar-lo a la categoria Categoria:Esportistes, ni a la Categoria:Mallorquins. Pots trobar més informació aquí.


--Lohen11 12:40, 17 maig 2007 (CEST)[respon]

Sempre la més específica.--Lohen11 13:00, 17 maig 2007 (CEST)[respon]

Hola Skrivande, només dir-te que si fos el cas que et tornés a donar-te un missatge de benvinguda a la viqui per la IP, llavors intenta'm ignorar-me ja que ho faig amb tota la gent que fa alguna contribució (quan puc), i com que no sé quan una ip és d'un usuari ja registrat, doncs passa el que passa.

També deies sobre la meva pàgina d'usuari, no?! Doncs, bé, està prou bé, però he rebut algun missatge sobre les meves postures polítiques... Gràcies, pel comentari,hahaha! --Manlleus 15:31, 21 maig 2007 (CEST)[respon]

Va de cartells[modifica]

Hola! Pel que he entès, hi havia dos articles, Cartell i Història del cartell, i els has fusionat tots dos en el de Cartell, l'opció més lògica. En aquests casos, l'article destinat a desaparèixer es pot redirigir al "bo" (això es fa amb l'últim botó de dalt, el marcat #R) o bé deixar-lo buit, com has fet, quan el títol buit estava mal escrit o bé era un nom que creus que ningú aniria a buscar, i més endavant un administrador ja l'esborrarà. Per tant, no cal amoïnar-s'hi més. –Enric 17:28, 8 nov 2007 (CET)[respon]

nombre de Sherwood[modifica]

No pots posar una categoria "en vermell". A diferència dels articles, que se sol·liciten i es van fent de mica en mica, la política de la viquipèdia explica que s'ha de categoritzar l'article en categories ja existents i que només se'n poden crear de noves quan passen de 5 articles amb una mateixa temàtica. --barcelona 11:03, 13 nov 2007 (CET)[respon]

Nombres adimensionals[modifica]

Bona feina amb la dinàmica de fluids. T'he creat una plantilla per posar a tots aquests nombres: Plantilla:Nombres adimensionals de la dinàmica de fluids No m'ha quedat gaire guapa, ja que usa altres plantilles que no tenim a la Viqui catalana. En un altre moment, miraré d'arreglar-ho. Pau Cabot · Discussió 14:31, 13 nov 2007 (CET)[respon]

Te l'he afegida a Nombre de Nusselt. Per afegir-la, basta posar {{Nombres adimensionals de la dinàmica de fluids}}. Pau Cabot · Discussió 15:03, 13 nov 2007 (CET)[respon]

Deià[modifica]

Hola!

Estic fent un projecte, i és que el poble de Deià (Mallorca) tengui un article en el màxim possible de wikipèdies, encara que sigui curtet. Jo l'he fet en totes les llengües que mínimament domin, però ara he de demanar ajuda a altres companys. Tu la podries fer en suec?

Per favor, digues-me coses, t'estaré molt agraït,

Lluís--Leardeia (discussió) 02:21, 7 maig 2008 (CEST)[respon]

Ei!

Serà fantàstic! I això d'Antònia Font és difícil, però s'intentarà! hehehehe.

Lluís--Leardeia (discussió) 14:42, 8 maig 2008 (CEST)[respon]


Ei, he mirat s'article i està molt bé! Moltes gràcies, i encara més si t'és difícil passar del català al suec!

Hi he afegit una foto i un quadre, però de totes maneres ja estava molt bé.

Seguesc a la teva disposició pel que necessitis,

Lluís--Leardeia (discussió) 02:19, 10 maig 2008 (CEST)[respon]

Manquen referències a Ivo Andrić[modifica]

Recordeu: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear o ampliar un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Si simplement l'heu traduït parcialment d'un article penseu a informar als altres usuaris afegint la plantilla {{traduït de}} en la discussió de l'article, així es podrà traçar les referències emprades en aquell article. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquests sentits. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Ivo Andrić. --Judesba (digues...) 21:09, 31 gen 2011 (CET)[respon]

Board elections 2011[modifica]

Hola Skrivande,

S'han convocat eleccions al consell d'administració de la Wikimedia Foundation: http://meta.wikimedia.org/wiki/Board_elections/2011/en

Al teu historial veig que amb posterioritat al 23 de novembre no has fet cap edició.

Per poder votar hauries de tenir fetes 20 edicions abans del 15 de maig del 2011, te'n caldrien 17. Si vols participar en aquestes eleccions encara hi ets a temps.

Salutacions.

Nota: T'envio aquest mail perquè el teu usuari no figura en la llista dels que no volen rebre correspondència electoral: http://meta.wikimedia.org/wiki/Wikimedia_nomail_list Si no vols rebre més informacions només cal que t'apuntis a la llista.

--Coet (disc.) 14:17, 6 maig 2011 (CEST)[respon]

Stent[modifica]

L'article ha estat usuarificat com a Usuari:Mcapdevila/Stent en ser una traducció abandonada. Com a guia, si vols repassar la traducció, trobaràs els defectes més habituals de l'autor de la traducció a l'inici de Usuari:Mcapdevila/proves, però generalment dona menys feina començar-les de nou. --Panotxa (disc.) 21:49, 3 juny 2014 (CEST)[respon]