Usuari Discussió:Ssola

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Judesba (discussiócontribucions)

Bon dia, Ssola! Com va tot? Potser encara no t'ha arribat la notícia, però aviat celebrarem la Viquitrobada i enguany serà a Amposta del 18 al 20 de novembre. Ens agradaria que hi vinguéssis, així que t'animo a visitar la pàgina i apuntar-t'hi si en tens ganes. Si, a més, t'animes a fer algun taller o xerrada sobre algun tema, pots deixar-nos les teves propostes aquí. Fins ben aviat!

Resposta a «Viquitrobada 2022 Amposta»
Raderich (discussiócontribucions)

Hola. He vist que vas posar la data de naixement i defunció d'Ignasi de Ventós i Mir a la Wikidata (enllaç). Em podries dir d'on ho vas treure? Moltes gràcies!

Ssola (discussiócontribucions)

Sí, la font és la mateixa Viquipèdia. Feia servir wikidata-game, que et ressaltava les dates dins de l'article i te les permetia afegir semi-automàticament. Desafortunadament no posava el qualifier "imported from" -> "Viquipèdia en català". En vaig fer milers així.

Raderich (discussiócontribucions)
Resposta a «Ignasi de Ventós i Mir»

Enviament de la màscara de la Viquipèdia 2021

1
Willy31igd (discussiócontribucions)

Hola! T'has apuntat per rebre una de les màscares amb motius viquipèdics. Necessitem informació sobre la ubicació on vols que l'enviem. Escriu-nos un correu electrònic a secretaria@wikimedia.cat amb el teu nom i cognoms, usuari a la Viquipèdia i adreça postal. Les teves dades seran usades únicament per enviar-te la màscara i seran eliminades després de l'enviament. El tractament de les dades és a càrrec de l'Associació Amical Wikimedia. Salutacions. --Willy31igd (parlem?)

Resposta a «Enviament de la màscara de la Viquipèdia 2021»

Uso de "pais" en entradas de Comunidades Autonomas espanyolas

2
2A0C:5BC0:40:1090:8283:5C44:F47F:8B41 (discussiócontribucions)

Estimado Ssola,


Mis disculpas por el uso erroneo de la etiqueta de "modificacion protegida", no era mi intencion. Continuo la discusion acerca del articulo por aqui para evitar desvios acerca del tema principal, que parecen ser frecuentes en la pagina de discusion del articulo en si.


Habiendo leido la discusion previa acerca de este asunto, creo que existen argumentos importantes a tener en cuenta en contra del uso del termino "pais" en esta entrada (y en todas las demas de Comunidades Autonomas).


En primer lugar, existen paises (en el sentido de estados independientes) que son definidos primariamente como "pais". Es el caso, por ejemplo, de Japó .


En segundo lugar, parece haber division entre catalanoparlantes nativos acerca de si el uso de "pais" para referirse a Comunidades Autonomas. Por ello, y dado que el proposito de una enciclopedia es proporcionar informacion lo mas exacta e inequivoca posible a sus lectores, encuentro que esta justificado el uso del termino "Comunidad Autonoma" como definicion primaria del territorio. Posiblemente, con la adicion de un apartado en el articulo describiendo la posible controversia acerca del uso del termino "pais" para referirse al mismo.


Es necesario decir tambien que la actual falta de homogeneidad en el termino utilizado en las entradas de distintas "Comunidades Autonomas" induce sin duda a confusion. Ademas, el uso de "pais" no parece en absoluto frecuente para divisiones administrativas de similar nivel de otros Estados (por ejemplo, Emília-Romanya , Toscana , Cantó de Berna , entre muchas otras). Especial mencion merece el caso de Shikoku, cuya entrada indica "Shikoku (四国, en català: "quatre províncies")", traduciendo el caracter 国 como provincia, cuando el caracter significa realmente "pais". Entiendo que la traduccion de 国 como "provincia" en este contexto es puramente para no inducir a confusion.


Todo esto parece indicar que el uso de "pais" para referirse a divisiones administrativas o geograficas del nivel de una Comunidad Autonoma no es frecuente en el corpus de la Viquipedia en catalan, probablemente para proporcionar definiciones que no inducen a confusion. Es por ello que creo que deberia modificarse el termino utilizado como definicion primaria del territorio. Como menciono ateriormente, al tratarse de una controversia, problemente podria agregarse un apartado tratando este tema dentro del articulo.


Un saludo!

Ssola (discussiócontribucions)

Els arguments els heu d'aportar a la pàgina de discussió de l'article, i és allà on heu de cercar el consens. Ara bé, els arguments que aporteu no crec que facin canviar a ningú d'opinió, perquè en la història de la discussió ja s'han aportat arguments similars centenars de vegades, i al final és una qüestió de diferències de parer sobre aquests arguments. I el vostre parer, en ser un usuari anònim nou, tampoc té el pes suficient per decantar la balança.

En teoria tenim una pàgina per a cada concepte rellevant, però a la pràctica hi ha múltiples conceptes similars agrupats en una sola pàgina, i no seria pràctic separar-los. És una qüestió amb què hem de conviure i que no permet una homogeneïtzació perfecta.

Resposta a «Uso de "pais" en entradas de Comunidades Autonomas espanyolas»
Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Una bona notícia veure't editar de nou a tota màquina! Una abraçada virtual :)

Ssola (discussiócontribucions)

Gràcies. Una abraçada!

Resposta a «Bentornat!»
37.15.106.167 (discussiócontribucions)

Bon dia,

soc una estudiant de Periodisme de la UAB i m'agradaria saber si és possible utilitzar la seva imatge de la Sede de Vueling al Prat de Llobregat per posar-la en un reportatge acadèmic sobre la línia de vol. El seu nom figuraria sota la fotografia com a autor de la imatge.

Vueling Airlines#/media/File:Vueling headquarters el Prat.JPG

Moltes gràcies.

KRLS (discussiócontribucions)

Sento la intromissió, però a la fotografia consta que la llicència de la imatge és CC-BY-SA 3.0 on ja disposes de la resposta.

Ssola (discussiócontribucions)

Només cal que posis això al peu d'imatge:

Ssola • CC BY-SA 3.0

I si és en format digital, amb un enllaç a la llicència:

Ssola • CC BY-SA 3.0

Resposta a «Ús imatge de Vueling»
185.29.212.86 (discussiócontribucions)

Bon dia, des de l'Ajuntament de Breda, hem detectat que l'escut i la bandera no són les correctes, de quina manera ho podríem solucionar?

Moltes gràcies

Resposta a «Consulta»

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

WMF Surveys, 02:48, 20 abr 2018 (CEST)

Resposta a «Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey»

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

WMF Surveys, 03:39, 13 abr 2018 (CEST)

Resposta a «Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey»

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

WMF Surveys, 20:41, 29 març 2018 (CEST)

Resposta a «Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey»