Usuari Discussió:Unapersona

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Benvinguts a la meva pàgina de discussió, en format Flow. Les discussions antigues en wikitext fins l'11 de desembre de 2015 estan arxivades a Usuari Discussió:Unapersona/Arxiu 1.

Capsot (discussiócontribucions)

Bon dia Roc,

Espere que estigues en perfecta salut i que tots els teus també. Et necessitem i espere que tornaràs per a ajudar-nos ben prompte! Molt bona setmana i un esplèndid i alegre estiu! Fins ben prompte! Una abraçada! Claudi/Capsot

Resposta a «Bon dia i bon estiu!»
Andiport (discussiócontribucions)

Estic ajudant a un nou usuari que està fent un article. La primera frase és la següent: "L'educador o educadora social és un/a professional de l'educació que [...]". Era tan sols per saber si s'ha tingut un debat sobre la qüestió, i quin consens d'estil hi ha. Veig que a l'article treballador o mestre d'escola es desdobla el gènere, però no a empresari, polític o obrer. El que segur que no és procedent és "un/a", però no sé si es queixaran si ho canvio. Se t'acut alguna redacció alternativa o solució? Gràcies!

Unapersona (discussiócontribucions)

Hola! Diria que no hi ha cap consens al respecte. Si n'hi ha un i ho canvien no passa res, això és un wiki! :)

Resposta a «Desdoblaments»
Andiport (discussiócontribucions)

Darrerament he tingut la viquipèdia bastant abandonada... tot just m'hi he posat amb unes referències que tenia pendents per presentar aquest article com a AdQ, i aquí tens l'enllaç, per si te'l vols llegir. Espero que estiguis bé, i també la teva família!

Resposta a «AdQ»
Montserrat Bailac (discussiócontribucions)

Hola Voldria modificar un article de la Vikipedia. Soc novell i tot i accedir a fer els canvis, aquests es reverteixen, i torna a sortir l'error. Què faig malament? gràcies per ajudar-me

Unapersona (discussiócontribucions)

Hola Montserrat! He mirat les teves contribucions i no hi veig cap edició. Aquests canvis que has fet, els has fet fora del teu compte? També m'anirà bé per ajudar-te que em diguin quin articles has estat intentant canviar.

Resposta a «Cercant un mentor»
Judesba (discussiócontribucions)
Feliç felicitat!
Tard, però... Desitjo que passis unes molt bones festes,
gaudeixis del temps compartit amb les persones que estimes,
i comencis el 2020 amb bon peu! ~ Judesba.
Unapersona (discussiócontribucions)

Moltes gràcies per aquest ninot de neu tan ambientalment sostenible. :) Igualment, que passis unes bones festes i un bon any també!

Judesba (discussiócontribucions)

El ninot de neu potser molt sostenible ambientalment no serà, però és reciclat, reutilitzable i reciclable! :-P

Resposta a «Bon solstici d'hivern!»
Resum per Unapersona

Petició de revisió d'una proposta d'AdQ.

Andiport (discussiócontribucions)
Unapersona (discussiócontribucions)

Hola Andiport! :)

He detectat una frase que no s'acaba d'entendre a la secció "Etapa primerenca", primer paràgraf: Des de petita, Paul Richter va mostrar el piano... Sembla que "petita" es refereixi a Paul Richter, però es refereix (suposo) a Marga. S'hauria de reescriure d'alguna manera per fer-ho més clar.

Felicitats per la currada!

Andiport (discussiócontribucions)

Cert! La frase tenia una certa interpretació no-binària...

Ho he canviat per: El seu pare, Paul Richter, va mostrar-li el piano ja a la infantesa, i li va transmetre [...]

Gràcies!:)

Unapersona (discussiócontribucions)

Doncs vot afegit!

Vriullop (discussiócontribucions)

He modificat una signatura teva a Especial:Diff/19735411 perquè apareixia com error a Especial:LintErrors/tidy-font-bug. En l'enllaç d'ajuda d'aquesta pàgina hi ha més informació. A banda, l'etiqueta "font" és obsoleta i també apareix a Especial:LintErrors/obsolete-tag encara que marcat com a prioritat baixa. Per evitar-ho pots modificar la teva signatura tal com l'he editat, produeix el mateix efecte. Si algun dia acabo de netejar els errors de la Viquipèdia ja m'hi posaré amb q:Especial:LintErrors.

Unapersona (discussiócontribucions)

Ostres, gràcies per avisar! Ja he canviat la meva signatura.

Resposta a «Signatura amb error de lint»
Paputx (discussiócontribucions)

Hola, volia crear l'ítem a wikidata de l'entrada Hamlet (Txaikovski) però no se quina instància hauria de tenir. Tu que vas iniciar l'article, quina posaries? Inspiració? He buscat en altres viquipèdies i no hi ha cap entrada semblant. Moltes gràcies!

Unapersona (discussiócontribucions)

Hola! Abans de res, t'aviso que no estic gaire familiaritzat amb wikidata. La introducció de l'article no està gaire ben redactada, ara que ho torno a mirar, perquè més aviat és sobre les obres de Txaikovski inspirades per Hamlet (Op. 67 i op. 67a). O sigui que suposo que es podria classificar com a obra musical (o la instància que més s'hi assembli).

Paputx (discussiócontribucions)

Gràcies! Entrat a wikidata com a obra musical.

Resposta a «Hamlet (Txaikovski)»
Panotxa (discussiócontribucions)

El proper dissabte 16 comença la Gran Quinzena Anual de la Qualitat Ja pots anar apadrinar categories, i recorda que per un millor seguiment, s'ha previst usar l'etiqueta #QQ17. Agraït per endavant.

Resposta a «Quinzena de la Qualitat de 2017»
Andiport (discussiócontribucions)

Hola! A l'article Ióssif Stalin ha aparegut un missatge d'error amb alguna part del codi de JS que no permet veure la infotaula. Saps com s'arregla?

Gràcies

Andiport (discussiócontribucions)

diu: Error de Lua a mw.wikibase.entity.lua a la línia 37: data.schemaVersion must be a number, got nil instead.

Unapersona (discussiócontribucions)

Ho he solucionat esborrant tots els paràmetres. Aquesta infotaula ja extreu la informació de Wikidata. És curiós, però, l'error. Potser @Amadalvarez en sap alguna cosa més.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@Unapersona. He mirat la versió que havia deixat @Andiport i no surt cap error. Potser ha estat un mareig de la VP. Darrerament dóna algun ensurt. Per cert, ja tothom funciona amb infotaula persona. Les infotaules especialitzades només es mantenen per compatibilitat amb els articles previs. Gràcies

Unapersona (discussiócontribucions)

Ah, perfecte doncs. Ja he canviat la infotaula de polític per la de persona.

Resposta a «problema»