Usuari Discussió:Unapersona/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure



Hola, Unapersona! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura (recorda signar prement l'icona Icona per a signar). A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

Salutacions cordials

--Carles (enraonem) 01:53, 11 oct 2013 (CEST)

Re: Cercant un mentor

Hola Unapersona!

He vist que estàs a la recerca d'un mentor que t'ajudi a començar a la Viquipèdia. Jo em dic Pau, i sóc a la teva disposició pel que necessitis. Si tens cap dubte o no saps per on començar no has de fer res més que preguntar-me. De tota manera ja he vist que has començat fent bones aportacions a l'article de Txaikovski, així que enhorabona! T'animo a que segueixis així i, insisteixo, no dubtis en consultar-me tot el que no sàpigues.

Gràcies per haver decidit col·laborar amb la Viquipèdia i fins aviat,

--Pau Colominas (t'ajudo?) 19:06, 13 oct 2013 (CEST)

Re: Dubte amb les paraules en cursiva

Hola novament!

En primer lloc disculpa que hagi trigat tant en respondre't, se'm va passar completament el teu comentari! Pots trobar informació sobre la normativa d'ús de les cursives aquí. Qualsevol altre dubte que tinguis avisa'm, intentaré respondre't més ràpidament que aquesta vegada :)

Salutacions,

--Pau Colominas (t'ajudo?) 16:16, 20 oct 2013 (CEST)

Re: Missatge sense resposta

Hola Unapersona!

Se'm va tornar a passar el teu missatge, em sap molt de greu, acabaràs pensant que et tinc mania T.T La veritat és que vaig llegir-lo i vaig pensar, "busco la informació i el responc més tard"... i mai més hi vaig tornar a pensar.

Som-hi amb les respostes:

  • Per la imatge aleatòria pots prendre com a referència Portal:Música/Imatges. Mira'n el codi font i podràs veure com funciona. Si en tens dubtes, consulta'm.
  • Sobre els articles demanats, no et tallis demanant-ne. Pots ampliar la llista tant com vulguis. De tota manera, recorda que els altres usuaris també poden contribuir a demanar-ne i que a vegades pot ser més eficaç una llista de deu o dotze articles demanats que una llista de cent, que pot desanimar a col·laborar.

Novament, de debò et prego que disculpis la tardança en la meva resposta. Si mai et torna a passar (esperem que no!) no dubtis en insistir-me. Ah, i si mai t'impacientes massa, també pots provar de preguntar a La Taverna. Però ja et dic, no et tallis en preguntar-me a mi. La propera vegada prometo ser més ràpid :)

Salutacions,

--Pau Colominas (t'ajudo?) 14:05, 4 nov 2013 (CET)

Educació popular

Hola, volia comentar un parell de coses sobre l'article que has creat. Seria important que afegissis el lloc d'on has tret la informació que has posat a l'article, o sigui, les referències. Et pot ajudar Viquipèdia:Citau les fonts. També recomanar-te que et miressis articles similars o consultessis Viquipèdia:Llibre d'estil per veure com s'estructuren els articles. Si encara no has acabat l'article et recomano que hi posis la plantilla:inacabat. L'article està molt bé, però li falten aquests retocs que t'he comentat. Benvingut a la Viquipèdia! --Lluis_tgn (disc.) 16:38, 4 nov 2013 (CET)

Re: Simfonia núm. 8 de Mahler

D'acord, me'l miro. Per cert, enhorabona per la qualitat dels articles que has fet i editat. Estàs fent una molt bona feina! --Pau Colominas (t'ajudo?) 21:06, 11 nov 2013 (CET)

Bones, Unapersona! L'enhorabona per la feina feta. No obstant, no me'l llegiré, ho sento. No em crida gens l'atenció i el trobo massa llarg per a no interessar-me el tema. No t'ho prenguis malament, et diria el mateix si fos un article de geografia, història, matemàtiques, futbol o qualsevol altre que no em motivés gaire. Si fos curt ho faria, però potser no optaria a article de qualitat. :-D Però pots preguntar a en Lohen11, en Vulcano o en Color sépia, que normalment toquen temes d'òpera. Sort! --Judesba (digues...) 17:12, 15 nov 2013 (CET)
T'he deixat unes notes a l'avaluació.--Lohen11 (disc.) 19:52, 15 nov 2013 (CET)
Jo també t'he deixat algunes petites recomanacions, molt bona feina i continua així!! --Nknudsen · 13:43, 16 nov 2013 (CET)

Disculpa que se m'havia passat. Ja he respost. Per cert, he vist que has implantat massivament la {{sfn}}, espero que t'hagi estat útil i la facis servir arreu. Bona feina.--amador (disc.) 22:09, 26 nov 2013 (CET)

bot

arreglat, disculpa les molèties. –Cœt · mascletà 21:37, 21 nov 2013 (CET)

Simfonia núm. 8 de Mahler

Amic Unapersona: Hem sembla un article molt correcte i amb una quantitat de dades quasi exhaustiva. Per tant per a mi molt be.--Vulcano (disc.) 12:08, 30 nov 2013 (CET)

Bones, acabo de veure que l'article en avaluació no l'has arxivat. Recorda per futurs articles que quan el portis a votació l'has de treure de l'avaluació i arxivar-lo. Quan tinguin temps i no em faci mandra (sobretot la segona cosa), el miro i li dono el vot.--Mbosch (会話) 22:58, 2 des 2013 (CET)

Eines d'ajuda per usuaris novells

Hola Unapersona,

Estem desenvolupant una guia per introduir als usuaris novells en l'ús de les eines per citar les fonts als articles, així com per donar una aproximació de com aportar referències i notes bibliogràfiques de manera adequada. Pots trobar-ne una versió preliminar a Viquipèdia:Guia per referenciar. Ens agradaria que hi fessis un cop d'ull i que ens en donessis la teva opinió a la pàgina de discussió de la guia (Viquipèdia Discussió:Guia per referenciar). Valorem molt els teus comentaris com a usuari actiu registrat en els últims mesos.

Moltes gràcies pel teu temps.

--Pau Colominas (t'ajudo?) 22:46, 4 des 2013 (CET)

Gràcies

Gràcies. Ho tindré en compte. Miraré d'apuntar-me al projecte de música tot i que la meva dedicació serà molt irregular. Ara sí... ara no.--Pinshiulo (disc.) 23:23, 11 des 2013 (CET)

Simfonia núm. 8 de Mahler

L'article Simfonia núm. 8 de Mahler ja és de qualitat, felicitats.--Mbosch (会話) 21:12, 25 des 2013 (CET)

Re: Bones festes!

Igualment, Unapersona!

Les gràcies no es mereixen. La Viquipèdia la fem entre tots, i per mi poder ajudar a algú és tan realitzador com editar :)

Bones festes a tu també, doncs.

Una abraçada,

--Pau Colominas (t'ajudo?) 18:55, 26 des 2013 (CET)

Benvinguts al Bus turístic de la Viquipèdia!

Hola Unapersona! Estem molt contents que hagis volgut participar en el nostre circuit de descoberta sobre la nostra comunitat i missió de forma entretinguda i divertida. Aquests són alguns enllaços que poden ser útils per quan vulguis començar:


Necessito ajuda
Sobre el Bus turístic | Una estona a la Parada d'esbarjo

Necessito ajuda

Sobre el Bus turístic | Una estona a la Parada d'esbarjo

-- Missatge automàtic enviat durant el circuit del Bus turístic per Unapersona (disc.) 11:39, 3 gen 2014 (CET)

Viquiprojecte:Llegir en català

Hola, fa un parell de dies va començar el Viquiprojecte:Llegir en català a la Viquipèdia, un viquiprojecte per animar-vos a llegir en llengua catalana i a conèixer els autors que publiquen llurs obres en català. He vist que tens l'etiqueta {{Plantilla:Lector}} al teu perfil d'usuari i he pensat que potser et podria interessar col·laborar-hi. Els 3 participants més actius del concurs tindran 3 lots de llibres en català. T'hi apuntes? Fins aviat! --Kippelboy (disc.), en nom d'Amical Wikimedia, 10:03, 21 gen 2014 (CET)

Hola com va tot? Primer de tot gràcies per participar en el projecte. Podries passar la pàgina de Wajdi Mouawad de proves a l'apartat original? És la única que manca, i així podriem tancar la primera fase del projecte ;) Com ho veus?--Kippelboy (disc.) 12:19, 24 gen 2014 (CET)

T'animo a seguir fent articles sobre lectures quan acabi el projecte. Segur que hi ha molts llibres "importants" que has llegit i encara no tenen la seva entrada o és molt minsa--barcelona (disc.) 13:08, 1 feb 2014 (CET)

Cercant un mentor

Sistema de mentorització
Xavi7789 (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 11:39, 11 feb 2014 (CET)


Cercant un mentor

Sistema de mentorització
Raul Cavaller (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 00:45, 18 feb 2014 (CET)

Hola! moltes gràcies per la seva ajuda! estic intentant introduir una refrencia en la primera página que publico i no me'n en surto... si em podeu donar un col de mà genial! Moltes gràcies!

Reversor

Estic segur que "Una persona" que fa l'article sobre la vuitena simfonia de Mahler farà un bon ús dels drets de reversor.--Lohen11 (disc.) 22:00, 24 feb 2014 (CET)

Petició de traducció

Avís a l'usuari 87.216.248.120

Hola Unapersona,

En primer lloc, enhorabona per la teva ràpida integració a la Viquipèdia! Des de l'última vegada que vas parlar t'has implicat molt en el projecte i has fet un treball de molt alta qualitat.

Et volia fer només un petit comentari sobre l'avís de vandalisme que has fet a l'usuari 87.216.248.120. Les edicions d'aquest usuari no es poden considerar vandàliques, més aviat semblen proves d'un usuari inexperimentat, però sense malícia. I encara que fossin amb mala intenció, un dels fonaments de la Viquipèdia és pressuposeu bona fe. Un avís de vandalisme no és la manera més adequada de comunicar a l'usuari que les seves edicions no són les adients, en aquest cas.

Jo normalment en aquests casos em limito a revertir, però un petit missatge explicatiu, si tens temps, és encara una millor opció.

Moltes gràcies per patrullar als canvis recents i com sempre sóc a la teva disposició.

Salut!

--Pau Colominas (t'ajudo?) 10:56, 27 feb 2014 (CET)

D'acord, l'hi faré un cop d'ull parant atenció als aspectes generals que ha de tenir un article bo. Ja et diré quelcom. Et deixo els comentaris a la discussió de l'article, a la teva discussió o hi ha alguna proposta de distinció?

--Pau Colominas (t'ajudo?) 11:24, 27 feb 2014 (CET)

D'acord, perdona'm :p Havia mirat la discussió de l'article i l'enllaç a l'avaluació està trencat. Et deixo la resposta a l'avaluació ara mateix. --Pau Colominas (t'ajudo?) 11:29, 27 feb 2014 (CET)

Icona telèfon

És preferible no posar icones quan signes, el teu nom d'usuari ja t'identifica i no cal veure les planes de discussió plenes d'icones.--Lohen11 (disc.) 10:42, 7 març 2014 (CET)

Oriol Domènec i Llavallol

He vist que has votat a favor d'esborrar l'entrada Oriol Domènec i Llavallol, volia comentar-te que s'han fet canvis per tal de que l'article sigui admissible. Aquesta persona destaca perquè va ser el primer català/espanyol que va trepitjar l'Antàrtida, així ho confirma la portada que li va dedicar La Vanguardia l'any 1953. (referencia 10 de l'article). Les normes que crec que compleix son:

  • Persones que hagin estat el tema principal d'una publicació no trivial, per part d'una font independent de la persona (Portada de la Vanguardia)
  • Persones amb una cobertura parcial d'algun aspecte destacat, per part de fonts diverses, independents entre elles i no trivials.(Formà part del Front Nacional de Catalunya i es membre actiu del manifest 12 d'abril)

Espero que canvis d'opinió un cop rellegit l'article. --Aguirregomezkorta (disc.) 12:25, 9 març 2014 (CET)

El problema es que no el vaig crear jo, jo només hi vaig aportar informació, i entre ahir i avui al matí s'ha aportat bastanta informació i referencies de fonts fiables, a part s'ha esborrat per criteris de supressió rapida, per ser No significatiu crec que potser hi havien mancances, o potser es podia redactar millor, però crec que si que era significatiu, ja que la societat civil, el té com una persona rellevant i important, i no para de sortir als medis de comunicació, la wikipedia esta plena d'esportistes d'esports minoritaris i estrangers, que per a la societat catalana no tenen importància, i en canvi no podem escriure sobre els que lluiten per Catalunya i si interessen als catalans.

--Aguirregomezkorta (disc.) 20:55, 9 març 2014 (CET)

Cercant un mentor

Sistema de mentorització
Judithcd4 (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 10:39, 13 març 2014 (CET)

Hola, sóc la Judith Calzada, volia preguntar si és normal que em surti un candau cada cop que poso un hiperenllaç. A més, també volia preguntar com es pot fer una taula. Gràcies!

Gràcies!

No entenia res de res, és la primera vegada que em trobava una cosa així...--Sguastevi (disc.) 20:45, 13 març 2014 (CET) SOC UN VANDAL! el comentari anterior sense signar és fet per 83.39.198.39 (disc.contr.) 20:51, 13 març 2014 (CET)

Cercant un mentor

Sistema de mentorització
Ericdexeus (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 23:13, 16 març 2014 (CET)

Hola! Acabo d'actualitzar un article que és sobre Marca Personal. He fegit per error una fotografia a sota de tot i no sé treure-la. Com ho puc fer? Moltes gràcies! :)

Traducció completada?

Normalment el que s¡'ha de fer és reanomenar la pàgina... d'aquesta manera a l'historial quedaq la primera traducció feta pel bot i totes les teves correccions --Anskar (disc.) 19:50, 18 març 2014 (CET)

ui, perdona, que la pàgina ja existia :) ho has fet perfecte --19:51, 18 març 2014 (CET)

Catalan Culture Challenge Barnstar

The Catalan Culture Challenge Barnstar
Hi Unapersona!
Thank you very much for participating in the Catalan culture challenge, we hope you had a great time. As promised, here you have the Catalan Culture Challenge Banstar, show it with pride!

If you enjoyed this experience, you'll be most welcome to join us next 10th May at the Joan Miró Global Challenge. Moltes gràcies!

--ESM (disc.) 16:32, 26 abr 2014 (CEST)

Arxivat

Ja l'he arxivat, simplement es posa que no ha estat acceptat en els primers passos i et saltes tots els altres.

Si vols tornar a presentar-lo fixat que hi ha un subapartat a fer una proposta que parla sobre el tema.--Mbosch (会話) 18:20, 5 maig 2014 (CEST)

en.wiki request

Fet Fet!; please special:MergeAccount. Thanks, –xeno 17:29, 9 maig 2014 (CEST)

Cercant un mentor

Sistema de mentorització
Artriera (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 13:12, 18 maig 2014 (CEST)


Hola, sóc alumna de Bau i formo part del Viquiprojecte. Estic fent la pàgina corresponent a Isidro Ferrer a l'apartat de proves però ara no sé com puc fer que sigui una pàgina normal, que tothom pugui veure. També m'agradaria saber si algú podría mirar-se la pàgina per si hi ha errors, ja que ho hem de presentar a la universitat i no em vull trobar amb que algú ho ha borrat.

Moltes gràcies,

--Artriera (disc.) 13:12, 18 maig 2014 (CEST)

Cercant un mentor

Sistema de mentorització
Siscoblog (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 22:21, 19 maig 2014 (CEST)

Sóc nou a viquipèdia, he creat un article sobre el cantant Fito Luri, https://ca.wikipedia.org/wiki/Fito_Luri al accedir-hi hi surt un missatge d'avis, vol dir que em serà borrat? Que hi manca per completar-ho, la meva intenció és anar completant la referència. Gràcies per l'ajuda,

Sisco Piñol

Usuari autopatrullat

Apreciat company/a, via una petició prèvia heu estat marcat com a usuari autopatrullat.--Àlex (Discussió) 12:27, 24 maig 2014 (CEST)

Apreciat company/a, via una petició prèvia heu estat marcat com a usuari autopatrullat.--Àlex (Discussió) 12:27, 24 maig 2014 (CEST)

Pàgina d'usuari

Hola Unapersona, Sóc l'adriaesc, el del xat. Em pregunto si em podries ajudar en una cosa de la meva pàgina d'usuari. Ja em diràs --Adriaesc (Parla amb mi) 18:40, 1 juny 2014 (CEST)

Hola, ja no cal. Em van ajudar pel xat. Gràcies --Adriaesc (Parla amb mi) 20:02, 2 juny 2014 (CEST)

Em pots ajudar, siusplau?

Hola @Unapersona: Em podries ajudar amb la traducció de Kepler-10c siusplau?
És que m'agradaria fer-lo però estic treballant amb el SpaceShipTwo i no tinc gaire temps :( . Quan puguis contesta'm, siusplau.
Gràcies. --Mikicat (Parlem-ne) 19:46, 5 juny 2014 (CEST)

Reversions a Ignasi Blanch

Hola Unapersona. Primer de tot disculpes si no faig bé responent per aquí. Sóc nova a l'edició de Viquipèdia, avui mateix he començat. No era pas la meva intenció entrar en una guerra de reversions, només volia veure qué passava si revertia la teva modificació. Estic fent un informe per a classe sobre el funcionament de Viquipèdia i no entenia bé que havia fet malament. Gràcies per la teva aclaració! Miremg

El Rossinyol

Realment és una falta gramatical, però és una cita textual del periòdic, si llegeixes, veuràs que està entre cometes. A més, algú em va dir que si posava el bot ho reconeixia i no ho variava. Les cites textuals m'agrada fer-les textuals. Disculpa Unapersona--Magenri (disc.) 19:10, 15 juny 2014 (CEST)

Clau (notació musical)

L'article Clau (notació musical) ja és de qualitat. Felicitats.--Mbosch (会話) 15:04, 31 jul 2014 (CEST)

Problemes amb la traducció

  • La vostra petició de traducció de l'article Sinfonía Coral no s'ha pogut realitzar perque hi ha algun error en la configuració de la plantilla. Mireu que els paràmetres obligatoris estiguin ben posats {{Petició de traducció|idioma|títol original|--~~~~ (signatura)|paràmetres opcionals}}. Comproveu també que el títol correspon exactament a una pàgina existent a la viquipèdia de l'idioma de traducció (accents, majúscules, espais, caràcters no ASCII...). Gràcies. --Anskarbot (disc.) 19:49, 11 ago 2014 (CEST)

Distinció d'articles

Hola bon dia, sóc en Manlleus, em passo per aquí per comentar que tenim propostes d'articles per a ser distingides com a Articles de Qualitat o Bo. Encara que no siguin temes que toquis o que en tinguis domini potser seria una bona idea ajudar als altres per a que prosperi el seu treball. Potser, et pot treure uns minuts a mirar o revisar alguns dels articles però tots sabem que comentar i finalment votar és gratuït, el que resultaria de gran ajuda i contribució als usuaris que hi han col·laborat. Si poguéssim reduir els articles en avaluació per encarar-los en la votació, deixaríem pas a nous articles, agilitzant el procés. Com que has contribuït en algun moment en els articles de qualitat, m'ha semblat bé comentar el seu estat actual. Actualment tenim 13 articles en avaluació i 9 en votació. Moltes gràcies per llegir. Salutacions,--Manlleus (disc.) 17:44, 3 oct 2014 (CEST)

Quinzena de la qualitat

No siguis impacient, estic muntant encara! --Panotxa (disc.) 22:44, 17 nov 2014 (CET)

La pàgina correcte és Viquipèdia:Gran Quinzena Anual de la Qualitat/2014, aqui pots apadrinar ja si vols, obrint el foc, però encara estic estructurant les categories! --Panotxa (disc.) 20:04, 18 nov 2014 (CET)

Bona tarda, voldria fer un article sobre el projecte CAIXA CATALANA

Bona tarda,

Voldria presentar a la Wikipedia un projecte que s'està conformant, per crear una nova Caixa d'Estalvi a la nova Catalunya independent.

En resum, voldria posar algún contingut similar al que apareix al web www.caixacatalana.cat pero estic totalment perdut...

Molt agraït per l'ajuda Joan Olivé i Mallafrè webmaster@gruprural.com projecte@caixacatalana.cat


Sistema de mentorització
Gruprural-wiki (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 18:52, 20 nov 2014 (CET)

Bona tarda de nou, sobre aquest tema, em vàreu contestar fa uns dies, que calia que CaixaCatalana tingués al menys dues entrades independents, llistades a google, per constituïr una entrada a la wiki.

En el mati d'avui, els continguts de CaixaCatalana.cat estan llistats per google de la mateixa web original, en una pàgina de botiflers "www.dolcacatalunya.com", en un diari digital de caire econòmic "www.laquestiocatalana.cat" i en la seva versió en castellà "www.laquestiocatalana.wordpress.com" Així doncs, us demano ajut per difondre el projecte de crear la CaixaCatalana que hauria de ser, 100 anys després, una Caixa d'Estalvis controlada per la mateixa població de Catalunya, des de baix, sense ingerències dels polítics, enmarcada en la nova Catalunya Independent que s'està preparant. Els mateixos estalviadors en l'entitat, amb els clients i tenedors d'hipoteques haurien de ser els co-propietaris de l'entitat. Be doncs, per una altra banda, us demano difusió entre webmaters i professionals de la xarxa, per col·laborar en bastir aquesta "estructura de la Catalunya independent" Mercès Joan Olivé i Mallafrè - projecte@caixacatalana.cat

Mercès Joan Olivé


Bona tarda,

Voldria presentar a la Wikipedia un projecte que s'està conformant, per crear una nova Caixa d'Estalvi a la nova Catalunya independent.

En resum, voldria posar algún contingut similar al que apareix al web www.caixacatalana.cat pero estic totalment perdut...

Molt agraït per l'ajuda Joan Olivé i Mallafrè webmaster@gruprural.com projecte@caixacatalana.cat

Cercant un mentor

Sistema de mentorització
Saraga ei (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 21:43, 3 des 2014 (CET)

Hola! Un dubte, qui revisa el que s'escriu a wikipedia?

Desambiguacions

--Maco Dudua (disc.) 20:56, 8 des 2014 (CET)--Maco Dudua (disc.) 20:56, 8 des 2014 (CET)Hola Unapersona!

Gràcies pel teu escrit sobre Li Ming. He llegit sobre Desambiguació i la veritat és que no sé fer´ho. Ho tornaré a intentar. D'entrada haig de dir que els personantges que menciono només estan en la Wikipedia en anglès.

Maco--Maco Dudua (disc.) 20:56, 8 des 2014 (CET)

Vandalisme

Ok. Miraré de passejar-me pels canvis recents. Gràcies per la patrulla. Bestiasonica: enraonem? 12:22, 10 des 2014 (CET)

HotCat i Cat-a-lot

Ostres! No la coneixia. Gràcies, li faré una ullada ;) --Yuanga (disc.) 20:58, 11 des 2014 (CET)

Bones! A on puc mirar com es fa anar el Cat-a-lot? M'agradaria reanomenar una categoria i tots els seus articles. És posible d'una vegada amb aquesta eina, oi? Gràcies! --Yuanga (disc.) 21:07, 16 jul 2015 (CEST)
Gràcies, no ho veia allà a la cantonada! --Yuanga (disc.) 18:25, 17 jul 2015 (CEST)

Usuari:188.78.132.18

He blocat temporalment a l'Usuari:188.78.132.18. A veure si podeu arribar a algun acord per tal d'evitar estar guerrejant. Si no hi ha comunicació i segueix fent el mateix torna a avisar als administradors. Salut i gràcies! Bestiasonica: enraonem? 13:20, 12 des 2014 (CET)

Prova del mentor.

Sistema de mentorització
Trovoller22 (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 11:34, 14 des 2014 (CET)

És una prova. ;)

AWB question

There is a question for you at en:Wikipedia_talk:AutoWikiBrowser/Bugs#Ctrl-a_does_not_function_to_select_all_text_in_multiple_entry_fields. Please leave a message there. Thanks, Magioladitis (disc.) 09:50, 21 des 2014 (CET)

Unapersona what have you been doing when the bug occurred? Please report anything that could help us fix en:Wikipedia_talk:AutoWikiBrowser/Bugs#InvalidOperationException_in_SpecialPageListProvider.MakeList. Thanks, Magioladitis (disc.) 13:30, 23 des 2014 (CET)

Festes

Bon Nadal i Feliç Any Nou!!--MarisaLR (disc.) 19:57, 22 des 2014 (CET)

Re: Bones festes!

Hola!

En primer lloc, bones festes a tu també! Espero que aquests dies siguin plens de pau, repòs i tranquil·litat per tu i els qui estimes, i que l'any que s'acosta sigui pròsper.

D'altra banda, t'he de donar les gràcies a tu. Ets sens dubte "l'alumne" que em fa sentir més orgullós i que motiva com cap altre la feina que oriento als usuaris novells. Perquè l'esforç que pugui dedicar jo a acollir als nouvinguts a la Viquipèdia sempre serà menor que la feina que els qui han après de mi arriben a dedicar al projecte. Per tant, endavant!

Una abraçada!

--Pau Colominas (t'ajudo?) 20:50, 22 des 2014 (CET)

Discussions desateses

Hola Unapersona!

Ja torna a funcionar amb normalitat el Viquiprojecte:Discussions desateses, t'escric aquest missatge perquè molt probablament no hagis rebut cap notificació. Encara no sabem perquè no es reben les notificacions a l'espai de noms 103 (Viquiprojecte discussió), s'ha demanat a phabricator que s'ho mirin però de moment no hi ha resposta.

Moltes gràcies de participar!

--GerardBot (disc.) 16:19, 5 gen 2015 (CET)

Notificacions de viquiprojecte

Hola Unapersona!

Hem detectat un possible bug a l'espai de noms 103 (Viquiprojecte discussió:) que fa que les mencions no es notifiquin. Per investigar-ho s'ha fet una menció vostra a Viquiprojecte Discussió:Prova. Us agrairíem que allà mateix informessiu de si us ha arribat la notificació de la menció i si us arriben normalment les notificacions de Viquiprojecte discussió:Discussions desateses. 
Moltes gràcies per la vostra col·laboració,  --GerardBot (disc.) 14:01, 8 gen 2015 (CET)

Problema amb redirecció

Hola! Gràcies per la teva ajuda abans. Tenim un altre problema, volem canviar el nom de la nostra pàgina a Circovirus porcí tipus 2 (PCV2), però ens diu que ja existeix l'article i que no podem. La pàgina amb aquest nom està buida i redirigeix a la nostra (Circovirus porcí tipus II (PCV2)). Ens diu que hem de demanar-ho a un administrador, però no sabem com funciona. Ens podries ajudar? Gràcies. --Flixvi (disc.) 14:59, 17 gen 2015 (CET)

Estris

Hola Unapersona,
He tingut uns problemes, ja que després de instal·lar els viquiestris avançats d'en coet el que tenia se m'ha esborrat i no tinc tots els estris útils (revertir vandalisme, etc.). Saps com arreglar-ho?--Mikicat (Parlem!) 11:03, 16 març 2015 (CET)

Cercant un mentor

Sistema de mentorització
Sorrall (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 11:29, 6 abr 2015 (CEST)


Hola, formo part del projecte Preservació de recursos d'informació digital i estic creant un article sobre el Repositori digital de la Filmoteca de Catalunya. En ell hi apareix la paraula pressbook, la qual trobo que cal aclarir, però només he trobat un article en la versió anglesa, em pregunto si seria possible enllaçar-la o només és possible fer-ho en català? Gràcies --Sorrall (disc.) 11:29, 6 abr 2015 (CEST)

Sant Jordi

Bones, t'escric com a participant del darrer Viquiprojecte:Llegir en català. Enguany hem organitzat el Viquiprojecte:Sant Jordi per traduir a d'altres llengües les biografies d'escriptors rellevants contemporanis. Ens hi ajudes? :-)--Kippelboy (disc.) 15:19, 8 abr 2015 (CEST)

Cercant un mentor

Sistema de mentorització
158.109.94.33 (discussió) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 14:44, 11 maig 2015 (CEST)

Bona tarda, el meu nom és Carlos González i tinc un dubte sobre la viquipèdia. El cas es que estic redactant el tema de "sistema operatiu en temps real" i, a l'hora de descriure segons quins termes, em sonen "ridículs" traduir-los de l'angès. Paraules com "kernel" d'un SO, tasques en estat "ready", "Blocked" o "running", o conceptes com "deadlock" són termes fortament arraigats al anglès. La meva pregunta és: hauria de traduir tots aquests conceptes? O els deixo en la versió en anglès? Moltes gràcies Salutacions

Script

Hola Unapersona,
Aquell script que em vas mostrar l'altre dia per afegir a la pàgina d'usuari que t'activava funcions complementàries (com les dreceres a les plantilles) on el puc trobar? Em podries passar l'enllaç?
Moltes gràcies! --A. Diport (discussió) 17:11, 19 maig 2015 (CEST)

traducció

Hola!
Per accedir al traductor semi-automàtic que em vas mostrar l'altre dia, com es fa?
Moltes gràcies!
--A. Diport (discussió) 11:36, 26 juny 2015 (CEST)

T'avorreixes?

Si no saps què fer, he vist que tots els enllaços (referències) de la pàgina història de la música catalana que corresponen a la Generalitat estan trencats...
--A. Diport (discussió) 18:16, 26 juny 2015 (CEST)

M'avorreixo...

Certament, si bé havia posat això dels enllaços trencats era perquè algú els renovés posant els que ja funcionen (perquè he buscat i el contingut encara hi és), no perquè algú que s'avorreix suprimís les referències, que això també ho sé fer jo... :D
--A. Diport (discussió) 20:19, 26 juny 2015 (CEST)

XD

contrapunt

Hola Unapersona,
Estic treballant en l'article Contrapunt (andiport) que, com pots veure, a la Viquipèdia en català és molt pobre (contrapunt). Com que sé que tens més experiència en els requisits pels articles de qualitat, si tens temps, de tant en tant podries mirar-lo i dir-me si hi trobes alguna deficiència?
Tanmateix, agrairia que ho fessis constar en la meva pàgina de discussió en comptes d'editar-lo directament.
Gràcies!
--A. Diport (discussió) 19:56, 1 jul 2015 (CEST)

Lassus

Hola Unapersona!
Et volia preguntar si és legítim borrar un arxiu multimèdia d'una pàgina de Viquipèdia si suposa un atemptat contra l'oïda de tots els usuaris, així com un atac a la dignitat del compositor. Em refereixo al segon àudio de l'article Lassus.
Gràcies!
--A. Diport (discussió) 11:50, 3 jul 2015 (CEST)

Proposta d'esborrat a Viquinotícies

Hola company, he de preguntar-te si encara mantens aquest vot.--Syum90 (disc.) 17:50, 27 set 2015 (CEST)

@Syum90: sí, tot i que no col·laboro a Viquinotícies, mantinc el vot pels mateixos motius :) --Unapersona (Missatges | xat) 21:59, 27 set 2015 (CEST)

Si no és que t'avorreixes massa...

Aquí he presentat l'article contrapunt en avaluació ja que està pràcticament enllestit. Si hi poguessis donar la teva opinió per tal... gràcies!!--A. Diport · 20:18, 17 nov 2015 (CET)

Creus que ja l'hauria de presentar a la votació de qualitat o que encara he d'esperar a més consideracions?--A. Diport · 19:39, 18 nov 2015 (CET)
@Andiport: Normalment s'espera un mes a presentar-lo a votació. Tingues paciència. :) --Unapersona (Missatges | xat) 19:46, 18 nov 2015 (CET)
Però això ho diu pas enlloc? No és a partir que es presenta com a proposta de distinció?--A. Diport · 20:09, 18 nov 2015 (CET)
@Andiport: perdó, no era un mes, són dues setmanes. Segons Viquipèdia:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article, un article ha d'haver estat un mínim de dues setmanes en avaluació per a ser candidat a una distinció. el comentari anterior sense signar és fet per Unapersona (disc.contr.) 20:19, 18 nov 2015 (CET)
Ah! és que creia que eren dos terminis independents, però pel que veig l'avaluació ja forma part d'aquest temps previ! Gràcies--A. Diport · 20:37, 18 nov 2015 (CET)
@Andiport: el procés de dues parts, l'avaluació i la votació. Per tant, l'avaluació no forma part del temps previ, sinó que és el temps previ. ;) --Unapersona (Missatges | xat) 21:05, 18 nov 2015 (CET)

Quinzena de la Qualitat de 2015

El 28 de desembre comença la Gran Quinzena Anual de la Qualitat. Et convido a participar, i a apadrinar, si ho creus convenient, alguna categoria específica. Si creus que hi ha coses a millorar, encara estem a temps! --Panotxa (disc.) 09:43, 7 des 2015 (CET)