Usuari Discussió:Usapbarca

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Usapbarca! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint perfectament l'esperit del projecte. Per fer traduccions us pot ajudar l'Amical-bot. Visiteu la seva pàgina on s'explica com fer-lo servir.


Consell del dia: Un cop l'any es convoca la Gran Quinzena Anual de la Qualitat, però si esteu molt interessat en augmentar la qualitat de la Viquipèdia, no dubteu a seguir en qualsevol moment de l'any la llista de tasques de manteniment de la pàgina.}}

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


Salutacions cordials

--Pau Cabot · Discussió 18:55, 11 gen 2008 (CET)[respon]

Recordatori[modifica]

Recorda: Cada article ha d'estar classificat almenys en una de les categories existents a la Viquipèdia. De no ser així, costarà molt trobar-lo en mig de 750.358 articles. Pots aprendre com categoritzar un article aquí.


--Pau Cabot · Discussió 21:13, 12 gen 2008 (CET)[respon]

Recordatori[modifica]

Recorda: Cada article ha d'estar classificat almenys en una de les categories existents a la Viquipèdia. De no ser així, costarà molt trobar-lo en mig de 750.358 articles. Pots aprendre com categoritzar un article aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Bernard Goutta.


--Pau Cabot · Discussió 07:00, 17 gen 2008 (CET)[respon]

Petits canvis[modifica]

Enhorabona per la feina que estas fent amb els jugadors de rugbi. Només una petita cosa, cada vegada t'he de modificar petites coses. Mira si ja ho pots fer "de sèrie" fa l'ullet. Pau Cabot · Discussió 10:52, 19 gen 2008 (CET)[respon]


Recordatoris[modifica]

Recorda: Cada article ha d'estar classificat almenys en una de les categories existents a la Viquipèdia. De no ser així, costarà molt trobar-lo en mig de 750.358 articles. Pots aprendre com categoritzar un article aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Marius Tincu.


Recorda: Els enllaços interns només s'enllaçaran als articles la primera vegada que apareguin al text o com a molt quan estiguin separats per diversos paràgrafs.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Marius Tincu.


Recorda: Per tal que, en una categoria, els articles de personatges quedin ordenats pel cognom i no pel nom, es pot usar un paràmetre addicional quan indicam la categoria. Exemple: [[Categoria:Escriptors mallorquins|Alomar Villalonga, Gabriel]]. També podem usar la sintaxi {{ORDENA:Alomar Villalonga, Gabriel}}, que categoritza d'un sol cop totes les categories. Més informació a Ajuda:Categoria.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Marius Tincu.


--Pau Cabot · Discussió 13:22, 20 gen 2008 (CET)[respon]


      • Com fer per lligar un article existint en una altra llengua ?
Pots trobar un exemple a l'article Marius Tincu on he afegit [[fr:Marius Tincu]] al final --Puigalder (discussió) 14:18, 20 gen 2008 (CET)[respon]
Tota la feina que estàs fent amb els jugadors de rugbi de l'USAP anirà molt bé :-) --Puigalder (discussió) 14:49, 20 gen 2008 (CET)[respon]

moltes gràcies

Intenta fer el que en Pau Cabot ha escrit abans com a Recordatori com per exemple "Enllaços externs", ... --Puigalder (discussió) 15:46, 20 gen 2008 (CET)[respon]

Problema[modifica]

Tinc un problema! Voldria crear l'article de pilar al rugby però la paraula pilar és pres. Com fer ?

Pots crear pilar (rugbi).
Per qualsevol altra consulta, serà més fàcil que et responguin si la fas a la taverna o a la pàgina de discussió d'un altre usuari que si la fas a la teva mateixa pàgina, on és més difícil que algú la vegi si no és per casualitat, com ha estat el cas.--Pere prlpz (discussió) 17:36, 23 gen 2008 (CET)[respon]

Categories[modifica]

Si fas més articles de jugadors de l'USAP, els pots posar a la categoria jugadors de l'USAP. Els altres articles relacionats amb el club, els pots posar a la categoria USAP.--Pere prlpz (discussió) 18:20, 23 gen 2008 (CET)[respon]


No sé com crear una categoria.(discussió)

No cal que creis categories noves, però pots incloure els articles que creïs a les categories que ja existeixen. Només cal que a l'article hi posis [[categoria:jugadors de l'USAP]] o bé [[categoria:USAP]]. Crec que a tots els articles que vas crear fins ahir ja ho vaig fer jo.--Pere prlpz (discussió) 19:53, 24 gen 2008 (CET)[respon]

"Evolucionant"[modifica]

Hola! He vist que en alguns dels teus articles sobre jugadors de rugbi fas servir expressions com ara "és un jugador de rugby a XV evolucionant al lloc de pilar". Suposo que ho has traduït d'un article en francès.

Hi ha dos problemes amb aquesta construcció:

  1. En català no s'utilitza el verb "evolucionar" en aquest sentit. És millor dir "juga al lloc de pilar" o "ocupa el lloc de pilar".
  2. En català és molt rar utilitzar gerundis per indicar un relatiu. Més aviat diríem "un jugador que ocupa el lloc de pilar" i no "un jugador ocupant el lloc de pilar".

Bon treball! -- Leptictidium (parla mamífera!) 20:15, 24 gen 2008 (CET)[respon]


    • Algú pot ell fer alguna cosa per al lloc de pilar ?
Si mires més amunt, on preguntaves això del pilar (secció problema) , veuràs com en Pere prlpz t'ha preparat l'enllaç en vermell de l'article que demanes "pilar". Com que ja existeix un altre article amb pilar, s'afegeix entre parèntesis una paraula que ajuda a distingir-la de l'existent. En aquest cas és "rugbi", de manera que l'article s'anomenarà pilar (rugbi).
I a partir d'aquí, quan vulguis enllaçar-lo pots fer servir el sistema que et permet escriure "pilar" i que et dirigeixi a l'article que vols crear "pilar (rugbi)". Per a enllaçar-lo només et caldrà posar a l'enllaç el nom de l'article, una barra vertical, i el nom que vols que es vegi. En aquest cas seria [[pilar (rugbi)|pilar]]. D'això en pots trobar un exemple a l'article sobre Sébastien Chobet. --Puigalder (discussió) 23:43, 24 gen 2008 (CET)[respon]

Mira el que pots millorar dels teus articles[modifica]

http://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Rimas_%C3%81lvarez_Kairelis&diff=1844242&oldid=1844208 Pau Cabot · Discussió 10:30, 26 gen 2008 (CET)[respon]

Millorar traduccions[modifica]

Les traduccions dels articles de jugadors de rugbi tenen algunes errades importants de traducció automàtica. És per això que els hi pos el cartell {{Millorar ortografia}}: perquè si qualcú ho veu, hi pugui posar remei. Per favor, no llevis aquests cartells (si abans no està el text arreglat, és clar). Pau Cabot · Discussió 21:36, 26 gen 2008 (CET)[respon]

molt vé

Recordatori[modifica]

Recorda: Per respondre al comentari que et faci un altre usuari, ho has de fer a la seva plana de discussió. Així, li apareixerà un avís que li informarà que té un missatge nou la pròxima vegada que es connecti.


--Pau Cabot · Discussió 23:04, 26 gen 2008 (CET)[respon]

Emmanuel de Liechtenstein[modifica]

Bones, nomes per demanar si als articles que has fet d'Emmanuel de Liechtenstein i semblants pots posar-hi que van fer aquests personatges. Tal com esta ara, nomes diu de qui es fill i amb qui es va casar. Tenien algun titol o carrec d'importancia, o alguna cosa que justifiqui que tinguin un article en una enciclopedia ? Tambe fora bo que hi posessis categories.

Salut, Xevi (discussió) 20:52, 31 gen 2008 (CET)[respon]

No sé quina categoria posar Usapbarca (discussió) 21:53, 31 gen 2008 (CET)[respon]

Si mes no, per nacionalitat, o regio. Xevi (discussió) 21:56, 31 gen 2008 (CET)[respon]

Afegint recordatori 20 emprant els Viquiestris.[modifica]

Yunost Minsk[modifica]

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si no enllaça cap pàgina a la que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.


--Jordicollcosta (discussió) 13:14, 1 febr 2008 (CET)


Proposta d'esborrat de la pàgina The Black Goddess Rise[modifica]

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «The Black Goddess Rise», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Jordicollcosta (discussió) 15:01, 3 febr 2008 (CET)

Ok

Traduccions automàtiques[modifica]

Hola company, estaria bé que pegassis una revisió ortogràfica a molts dels articles que fas sobre jugadors de rugbi. El traductor automàtic ajuda però tradueix erròniament segons què. Pots trobar-ne molts d'ells a Categoria:Viquipèdia:Articles a millorar la traducció. Pau Cabot · Discussió 19:03, 5 març 2008 (CET)[respon]

En propers dies tenc la intenció de demanar l'esborrat de moltes de les traduccions automàtiques que has fet. Estaria bé que les revisassis o demanassis ajuda a qualcú, si no, malauradament les haurem d'esborrar. Jo t'ajudaria en la revisió però no hi entenc un pebre de rugbi. Pau Cabot · Discussió 09:13, 12 març 2008 (CET)[respon]

Terminologia del rugbi en català[modifica]

Copio una notícia que ens pot ajudar a tots a l'hora de fer els articles sobre rugbi.

"El TERMCAT posa a disposició dels usuaris a través del seu web www.termcat.cat el Diccionari de rugbi, que recull exactament 216 termes amb la definició corresponent i els equivalents en castellà, francès i anglès. Els termes provenen del Diccionari general de l'esport, que el TERMCAT té previst publicar aquest any. Es tracta de denominacions com a ra "parada al vol" (en anglès, "mark"), "mol" (en anglès "maul"), "rasclada" (en anglès, "rucking"), "xut de sobrebot" o "arrencada de toc", que tenen el seu origen en el Diccionari de rugbi publicat el 1995 pel TERMCAT, dins la col·lecció de diccionaris dels Jocs Olímpics, ara revisats, actualitzats i ampliats per especialistes de la Federació Catalana de Rugbi i de la Catalunya del Nord."

El diccionari es pot trobar en aquest enllaç: http://www.termcat.cat/dicci/rugbi/index.html

--Puigalder (discussió) 13:06, 8 març 2008 (CET)[respon]

Recordatoris[modifica]

Recorda: Les paraules significatives d'un article han d'estar enllaçades als articles corresponents. Pots fer això posant dues claus abans i després del concepte, així: [[Concepte]]. També ho pots fer seleccionant el concepte a enllaçar i prement el botó .
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Segell de Virgínia Occidental.


Recorda: Cada article ha d'estar classificat almenys en una de les categories existents a la Viquipèdia. De no ser així, costarà molt trobar-lo en mig de 750.358 articles. Pots aprendre com categoritzar un article aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Segell de Virgínia Occidental.


--Jordicollcosta (discussió) (xat) 14:13, 19 maig 2008 (CEST)[respon]

El vostre vot compta[modifica]

Hola,

S'ha desat automàticament este missatge a la vostra discussió perquè teinu més de 500 edicions i heu editat fa menys d'un més.

El propòsit d'este missatge es assabentar el nombre d'usuarisel més gran possible per a que participeu a la votació en curs delsnous verificadors d'usuaris.

No queda gaire temps i a l'usuari Góngora només li falten quatre vots per a aplegar al mínim requerit.

Si creus que aquest usuari mereix la teua confiança i realment compleixes els requisits per a votar, no t'ho penses més, per favor dona-li el teu suport. –Pasqual · discussió · xat 15:33, 6 març 2009 (CET)[respon]


Recordatori[modifica]

Recorda: Cada article ha d'estar classificat almenys en una de les categories existents a la Viquipèdia. De no ser així, costarà molt trobar-lo en mig de 750.358 articles. Pots aprendre com categoritzar un article aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article London Irish.


--Pau Cabot · Discussió 21:07, 8 jul 2009 (CEST)[respon]


Recordatori[modifica]

Recorda: Cada article ha d'estar classificat almenys en una de les categories existents a la Viquipèdia. De no ser així, costarà molt trobar-lo en mig de 750.358 articles. Pots aprendre com categoritzar un article aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Charles Brennus.


--Pau Cabot · Discussió 18:18, 9 jul 2009 (CEST)[respon]

Recordatori de notabilitat de Radio Rugby[modifica]

Recordeu: La Viquipèdia és una enciclopèdia no una base de dades o un lloc per a fer promoció. En crear un nou article mireu d'aportar referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article. Podeu trobar més informació a Viquipèdia:Criteris de notabilitat.

Si no s'aporten referències de terceres parts independents l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament. Mantingueu-vos calmat durant les discussions i intenteu cercar el consens a l'hora de defensar els vostres arguments o rebatre els dels altres usuaris.
Aquest recordatori és en motiu de Radio Rugby. --Pau Cabot · Discussió 10:27, 19 juny 2010 (CEST)[respon]

Resposta[modifica]

Aquest article ja és a la wikipedia França, així que no hi ha problemes. Canviar vostè mateix. --Julien Lopez · Discussió 19:53, 19 juny 2010 (CEST)[respon]

Eleccions al Consell d'Administració de la Wikimedia Foundation[modifica]

Benvolgut,em permeto posar-me en contacte amb tu, perquè com veuràs a la taverna [[1]] hi ha eleccions al Consell d'Administració de la Wikimedia Foundation.

La meva comunicació amb tu la realitzo perquè segons el teu historial de contribucions veig que tens dret a vot i molt poca gent llegeix la taverna. Em permeto comentar-te que seria molt interessant poder portar membres de la nostra comunitat al Consell d'Administració de la Wikimedia Foundation, però certament tots nosaltres votem individualment i en consciència.

Cada vot és molt important. A les eleccions de l'any 2009 la diferència entre ser escollit o no va ser de 60 vots i aquest any està votant menys gent. Et demano disculpes anticipadament si consideres aquesta comunicació incorrecte, rep una cordial salutació.

Pots trobar instruccions de com fer-ho per votar [2] --Gus.dan (disc.) 17:12, 11 juny 2011 (CEST)[respon]

USAT XV Toulouges[modifica]

Hola Usapbarca! Felicitats per les aportacions que has fet a l'article USAT XV Toulouges. Tot i així, voldria aportar una correcció. L'equip que va guanyar diversos campionats de França abans del 2010 va ser l'USAT, no l'USAP, perquè el canvi de nom no pot ser retroactiu. Salutacions i ànims en la teva tasca pel rugbi i per la viquipèdia. Jordi Roqué (Discussió) 03:26, 13 juny 2011 (CEST)[respon]

Hola Jordi ! Graciès per la teva ajuda. (Usuari:Usapbarca) 23:23, 13 juny 2011 (CEST)[respon]

Le Rugbynistère[modifica]

A la pagina del rugbynistère.fr

Recordatori d'admissibilitat de: Radio Rugby[modifica]

Recorda: La Viquipèdia és una enciclopèdia no una base de dades o un lloc per a fer promoció. En crear un nou article s'haurien de comprovar els criteris d'admissibilitat («que hagi rebut cobertura significativa en fonts fiables i independents del subjecte»). Cal mirar d'aportar referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article.

Si no s'aporten referències de terceres parts independents l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament. Demanem calma durant les discussions per intentar cercar el consens a l'hora de defensar els teus arguments o rebatre els dels altres usuaris.
Aquest recordatori és en motiu de Radio Rugby. --Pau Cabot · Discussió 22:12, 10 set 2011 (CEST)[respon]

Recordatori d'admissibilitat de: Radio Rugby[modifica]

Recorda: La Viquipèdia és una enciclopèdia no una base de dades o un lloc per a fer promoció. En crear un nou article s'haurien de comprovar els criteris d'admissibilitat («que hagi rebut cobertura significativa en fonts fiables i independents del subjecte»). Cal mirar d'aportar referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article.

Si no s'aporten referències de terceres parts independents l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament. Demanem calma durant les discussions per intentar cercar el consens a l'hora de defensar els teus arguments o rebatre els dels altres usuaris.
Aquest recordatori és en motiu de Radio Rugby. --Bestiasonica (disc.) 14:11, 29 nov 2011 (CET)[respon]


Proposta d'esborrament de la pàgina Radio Rugby[modifica]

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «Radio Rugby», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.--Pau Cabot · Discussió 12:14, 3 gen 2012 (CET)[respon]


Proposta d'esborrament de la pàgina «Arcadià»[modifica]

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Arcadià», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la [[Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes#Lot de races de Star Trek[modifica el codi]|discussió relativa a aquesta proposta]]. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.

-- Brunnaiz (disc.) 17:03, 13 jul 2023 (CEST)[respon]