Usuari Discussió:Usuari 951924592

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, Usuari 951924592! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura (recorda signar prement l'icona Icona per a signar). A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

Salutacions cordials

--Pau Cabot · Discussió 16:49, 23 juny 2018 (CEST)[respon]

Manquen referències a Territori de Hawaii[modifica]

Hola Usuari 951924592,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a treballar per millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre a citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte, podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la La taverna o, directament, al xat.
Aquest recordatori és en motiu de l'article Territori de Hawaii. Pau Cabot · Discussió 19:51, 23 juny 2018 (CEST)[respon]

Posa-hi el cartellet de torn, que alguns ja hi teniu la mà trencada. el comentari anterior sense signar és fet per Usuari 951924592 (disc.contr.)
Ens coneixem? Sembles un usuari antic amb un compte nou ... Puc demanar per quin motiu no cites les fonts? Pau Cabot · Discussió 21:13, 23 juny 2018 (CEST)[respon]

PaucabotPasso de ser usuari anònim a tenir un compte després d'editar desde fa anys. Em conec la normativa. aquesta, per exemple. I els costums de no posar referències si un article és traduït, i la quantitat ingent d'articles que només tenen una sola referència, però ja es donen per vàlids, i la quantitat d'articles amb text a referenciar que tampoc tenen referència,... En fi, que no acabo d'arribar. Si no t'agrada com edito, hi ha altres editors fent-ho pitjor. "Ajuda'ls" a ells. I, si vols, posa tu mateix les referències a tots els articles que ja he editat.

Gràcies per les explicacions. De veres que no entenia ni aquesta animadversió cap a mi ni el motiu de no referenciar els articles.
Una vegada dit això: 1. Els articles no es donen per vàlids. Que no tenguin cap avís o que ningú no hi hagi fet cap edició simplement sol indicar que ningú no els ha revisat. Hi ha moltíssims articles amb deficiències importants que ningú no ha detectat. També n'hi ha uns quants que sí que els hem detectat. Però detectar-los no és un problema: és el primer pas per millorar-los. 2. No és que no m'agradi com edites, és que als articles de la Viquipèdia, els editors tenim l'obligació de citar les fonts. És a dir, en aquest cas, tu, tens l'obligació de citar-les. Si has traduït els articles, no és gaire feina: només has de posar les referències que tenen aquests articles en els altres idiomes. Pau Cabot · Discussió 21:37, 23 juny 2018 (CEST)[respon]

Paucabot L'animadversió que comentes és una reacció als atacs constants que em feu. Res personal, no et conec. Les referències les poso quan em sembla; dius que tinc l'obligació de posar-les, però tampoc em pots obligar. I, de pas, torna't a llegir això d'indexar perque no hi diu res de com s'indexen els noms dels llocs.

Està claríssim que no et puc obligar: és per això que estic intentant convèncer-te perquè ho facis. A tu, que tens les referències a mà, et duria molta menys feina que a un altre.
Respecte de la indexació, almanco supòs que estaràs d'acord en què no hi ha acord. Si no diu res (ara miraré de trobar polítiques i precedents), com pots estar segur de què tens raó? En aquests casos, no pots tirar pel dret com estàs fent ... Pau Cabot · Discussió 21:46, 23 juny 2018 (CEST)[respon]
PS. Amb el teu mètode tenim coses tan interessants com que Teritori d'Oklahoma va per davant de Territori de Colorado. Alguna argument per defensar-ho o només és així perquè ho dic jo? Pau Cabot · Discussió 21:49, 23 juny 2018 (CEST)[respon]
Paucabot El mateix et dic jo a tu: si no diu res, com pots estar segur de que tens raó? No pots tirar pel dret com estàs fent. Així que per què el teu criteri ha de ser més vàlid que el meu? Per què m'has d'imposar la teva manera de treballar?
I passo ja de seguir perdent el temps amb aquests missatgets. Jo vinc aquí a fer articles, no a petar la xerrada amb altres usuaris.
Idò en les coses en les quals no estam d'acord, haurem de consensuar. Me sap greu, no hi ha altra manera de fer-ho. Pau Cabot · Discussió 07:37, 27 juny 2018 (CEST)[respon]

Territoris[modifica]

Paucabot, no tens més feina a fer? Dedica't a altres coses, que jo estic ocupat en aquests articles. I no els indexis pel nom del territori, perque hi ha més articles que han d'anar a aquesta categoria.

Ei, company. Abans de revertir-me, en podrem parlar? Has llegit Viquipèdia:Categorització#Indexar? Pau Cabot · Discussió 21:00, 23 juny 2018 (CEST)[respon]
Paucabot Ja sé com s'indexa. Llegeix el que he escrit i para de canviar el que faig jo. el comentari anterior sense signar és fet per Usuari 951924592 (disc.contr.)
En podem parlar, per favor? Ha quedat clar que les reversions podrien durar fins a l'infinit. Quin és el motiu per no indexar aquesta categoria? Pau Cabot · Discussió 21:08, 23 juny 2018 (CEST)[respon]
Paucabot T'ho acabo de dir. No tots els articles comencen per "territori", hi ha regnes, etc. I així és com es coneix, no per "Florida", etc.
Bé, això no és un motiu. La indexació no té res a veure amb com es coneix. Albert Einstein no és coneix per Einstein, Albert, però així és com s'indexa d'acord a la pàgina que t'he indicat... Pau Cabot · Discussió 21:15, 23 juny 2018 (CEST)[respon]