Usuari Discussió:Vriullop/2006 01-06

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Sobre el conjugador

Dues cosetes:

Primera, el teu mail és simplement me, així què difícilment rebràs cap suggeriment d'eixe costat, et passa igual al els meus dicos.

Segona, perquè al conjugador sols hi ha dues formes per al imperatiu quan al congujador multilingüe Logos n'hi ha cinc, què és l'habitual per al català?

--Pasqual Remolar | ¿? 10:31, 19 des 2005 (UTC)

Com sé què tens un conjugador voldria fer-te una consulta. Estic pensant en crear plantilles per
al Viccionari amb els paradigmes dels verbs catalans, saps on puc treure'ls?

Pasqual: *
 10:58, 7 gen 2006 (UTC)

Segle d'or valencià

M'alegre que a algú li agrade el que he fet amb el segle d'or. Algú que sàpiga de literatura ho pot estendre una miquiua més. Al remat he posat una entrada diferent per a segle d'or català, que sembla que no convenç molt. Si finalment es decideix fusionar-ho tot tampoc passa res.

Gracies per les ajudes

T'agraeixo les petites (pero de fet GRANS) ajudes que fas.

Tinc un navegador antiquat, el Netscape 7.0 per Mac. Ara estic a punt de canviar d'ordinador ja que els Reis em porten un iMac G5 amb el qual espero tenir un navegador millor, el Safari crec?.

Voldria saber si hi ha algún programa que permeti editar en Wiki sense haver d'estar conectat ?? si és així, on es pot trobar ??


Vicens 22:20 2 gener 2006

Conjugador i paradigmes

OK, no t'amoïnes, de moment és sols un projecte, ací estic fent la recategorització dels amerindis que m'està costant lo meu i fins que no acabe no escomence un projecte tan majúscul com el dels paradigmes, no obstant si tens algun document relacionat amb els paradigmes que em pugues enviar a "spamgardian(a)gmail(.)com" –on (a) és "@" i (.) és ".", obviament sense cometes–.

Pasqual: * 11:40, 7 gen 2006 (UTC)

Mapes Conceptuals i Mentals

Fa anys que els faig servir i els vaig posar junts perquè de fet la gran majoria de mapes conceptuals més corrents entren dins del que s'entèn per mapes mentals. Amb això no nego la gran diferència conceptual entre ambdós temes. Tanmateix si els que teniu experiència en la Vikipèdia creieu que s'ha de separar m'ho dieu i ho faré tan aviat com pugui. Potser no seria mala idea agafar les pàgines en anglès i traduïr-les directament. Ja m'ho direu. Jinglada 17:56, 14 gen 2006 (UTC)

articles per esborrar

Sisplau, quan demanis d'esborrar articles no ho posis com a edicio menor !! Edicions menors haurien de ser canvis intrascendents (correccions ortografiques, etc.), no pas demanar que s'esborri un article ! Xevi 23:12, 18 gen 2006 (UTC)

Doncs molt be la traduccio :-) Hi he afegit un petit paragraf, tu mateix retoca el que vulguis si conve. Xevi 21:02, 19 gen 2006 (UTC)

Hola, tu entens el que ens està intentant dir l'usuari Drikdak en aquesta plana de discussió? Jo estic disposat a canviar els esborranys, però és que no entenc què és el que demana!--SMP (missatges) 19:52, 20 gen 2006 (UTC)

Moltes gràcies per això del to colaboratiu i calmat somriure. El cas és que m'està barregant no sé què de Cristòfor Colom en la conversa i no l'acabo d'entendre. De tota manera no em sembla gens malament canviar-ho. Sobre la teva proposta ja la he respost a la pàgina Categoria Discussió:Pirineus Orientals. En canvi sobre els esborranys quasi crec que seria millor esborrar els dels P.O. i simplement substituir-los per els de Catalunya, o sinó, deixar-ne els dos.--SMP (missatges) 15:30, 23 gen 2006 (UTC)

T'he modificat la teva pàgina de discussió per a separar aquestes dues últimes intervencions del meu tema, ja que no sé per què però han escrit en la secció que jo havia fet...--SMP (missatges) 15:31, 23 gen 2006 (UTC)

algun altre tema...

Moltes gràcies

--Gabriel Bibiloni 16:17, 22 gen 2006 (UTC)

He vist l'atac vàndal que ha estat objecte el meu article: Venceréis pero no convenceréis (Unamuno)Walden69 20:08, 22 gen 2006 (UTC) 20:08, 22 gen 2006 (UTC)

Sí, així

Efectivament, ho traduïria així: Terres de la Generalitat. I m'hi he començat a posar, però de moment segueix un xic empantanegat. Caldrà procurar sobretot de coordinar bé els molts noms que hi apareixen amb els ja existents a la Viqui (sovint, en aquest tema, creats per tu, he he).--Jahecaigut (parlem-ne) 21:57, 23 gen 2006 (UTC)

Els noms dels Reis

Hola, a principis d’aquest mes vaig encetar una discussió sobre els noms dels reis de la Corona d’Aragó en la que tu vas participar en alguna ocasió. Ara ha passat un temps i la discussió s’ha parat, per això he fet una proposta final de la que m’agradaria que donares la teua opinió, o que la esmenares si ho creus necessari. Una vegada decidim açò, pense que ens hem de centrar en l’elecció d’un criteri per als Austries i els Borbons. Gràcies. --Andarella 13:31, 24 gen 2006 (UTC)

PS: Els present missatge ha estat enviat als usuaris Llull, VRiullop, Historiadorvalencià, Gcm, CarlesVA i Joanot Martorell.

Collló, ets tu que nomenava allò del viquiestrés? Crec que se m'està apegant! Quin embolic?! Ja ho corregisc, Pasqual · * 15:51, 26 gen 2006 (UTC)

Vriubot

El que estàs fent ara té tota la pinta de ser exercit per un bot, és què t'ha agarrat la síndrome del bot interwikitzador? he he! SNVNC Pasqual · * 17:29, 26 gen 2006 (UTC)


Xbox

Encara no està acabat. Si m'ajudes a completar-lo t'ho agrairé. --Siem 23:37, 28 gen 2006 (UTC)


Scalextric

Gracies per la teva millora en la pàgina Scalextric. --Siem 23:37, 28 gen 2006 (UTC)

Enllaços idescat erronis

Hi ha centenars d'erronis: http://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Special:Search&search=servlet&fulltext=Search&offset=200&limit=20

Això ho hauria de fer un bot... --Razor Ramon HG 15:51, 29 gen 2006 (UTC)

M'acabo de descarregar el pyWikipedia Framework, ara miro com funciona a veure si puc crear un bot que faci el que estaves fent --Razor Ramon HG 16:05, 29 gen 2006 (UTC)
Cap problema, però fixat que els articles creats amb la direcció errònia entre el 23/01/06 i avui no es corregiran (perque estic fent servir el dump del dia 23). Encara que no crec que hi hagi cap. Ho dic per si recordes haver creat cap entre aquestes dades fent un "copiar i enganxar" amb la url errònia --Razor Ramon HG 19:38, 29 gen 2006 (UTC)

Bot - punt volat

Aquesta si que pot ser massiva!, copio la teva proposta a Viquipèdia:bots i després m'ho miro --Razor Ramon HG 16:31, 30 gen 2006 (UTC)

Viquiprojecte CatN

Ei gràcies per la benvinguda, realment feia força temps que no tornava per aquí. Ja he arreglat allò dels noms de Rià i Cirac. Revisant el viquiprojecte, crec que seria interessant incloure a les taules dels municipis el districte i cantó al qual pertanyen ja que aquesta informació és equivalent a les comarques i provincies de la catalunya sud. Què en penses? Tallaferro 16:44, 4 feb 2006 (UTC)

Han canviat la pàgina per a fer una desambiguació bastant "tonta" que diu que eina és un "estri o ferramenta". El pitjor de tot és que tant estri com ferramenta són redireccións a eina!!--SMP (missatges) 21:28, 4 feb 2006 (UTC)

escuts d'armes]

Es cert que a fer les modificacions hauria de marcar que es tracta d'edició menor. No ho he marcat per un tema de velocitat. Són moltíssims canvis i estalviar-me marcar aquesta casella em fa anar més ràpid. És només per un motiu tècnic, no per desconeixen-ça. De totes formes, gracies.--Felato 11:35, 5 feb 2006 (UTC)

Pàgines sense interwikis

Hola :-) Estas fent una feinada fantàstica !!! He posat els articles que faltaven començats amb A a Viquipèdia:Pàgines sense interwikis, amb enllaços a una nova eina que pot anar bé. Endavant !!!  :-) --Joanjoc (discussió) 23:10, 7 feb 2006 (UTC)

Enèsima consulta:topònims de la Catalunya Nord

Le veritat és que torno a tenir problemes, sobretot amb aquells municipis que recientment s'han unit o modificat. Un exemple podria ser Aiguatèbia, que va canviar el seu nom francès a Ayguatébia-Talau i sembla ser que en català també ho hem de canviar a Aiguatèbia i Talau. Per acabar de reoldre aquests dubtes, tinc una nova plana on podem consultar els topònims. És la del servei de lingüística de la TV3 i la TVC en general (www.esadir.com). aquesta és la llista que ells proposen. Jo crec que és la que hauríem d'utilitzar com a definitiva.--SMP (missatges) 15:53, 12 feb 2006 (UTC)

Sí, sí que l'he rebut, però te'l vaig respondre, el que passa és que ara no sé si te'l vaig respondre a través de la direcció de mail amb la que me l'enviaves o si ho vaig fer a través de la viquipèdia...--SMP (missatges) 16:16, 12 feb 2006 (UTC)

Gràcies

Gràcies Vriullop per restablir la meva pàgina de discussió. El vàndal de torn s'està dedicant a carregar-se pàgines i posar el dolç missatge Wiqiuotes: fuck you. Quina poca feina tenen alguns.

Gràcies per estar a l'aguait. ;-)

--Espercius

PS: ara se m'ha carregat la meva pàgina d'usuari. No pots bloquejar aquest paio?. Millor bloqueja'l primer i desprès arregla les pàgines que s'ha carregat.

Quines ganes de tocar la pera. Et saluda,

--Espercius

Gràcies, Lucky Luck, no m'has donat temps ni ha reaccionar! Pasqual · * 21:17, 12 feb 2006 (UTC)

Uf què ratllada!

Estic veent que estàs revertint amb algun popup o algo així, com el puc conseguir (explica'm tot el procès el més simple possible, gràcies. Bé, quan s'ature l'idiota de turno, és clar! Pasqual · * 19:33, 15 feb 2006 (UTC)

Uf! estic al·lucinant, finalment he conseguit carregar el monobook.js! Molt bona solució! Pasqual · * 20:14, 15 feb 2006 (UTC) ~

monobook.js

Crec que per a revertir m'he de dirigir al canvis recents i elegisc amb el menu que m'apareix sobre la pàgina que m'interesse l'opció hist i quan tin la versió elegisc l'opció rv, és així? Pasqual · * 20:32, 15 feb 2006 (UTC)

M'he copiat les teues opcions, però no em deixa modificar res, al resum apareix la frase estàndar en anglès, i no puc afegir, com tu, prova o alguna cosa similar. Ai! que pijo que sóc! somriure Pasqual · * 21:39, 15 feb 2006 (UTC)

Era sí! És que utilitzava simplement la tecla <F5> quan es tractava de recarregat amb la combinació de les tecles <ctrl> + <F5>! Gràcies per tot! Pasqual · * 22:27, 15 feb 2006 (UTC)

Votacions administrador

És cert, que les meves contribucions poden interroptre algun cop per motius personals. Mira si et plau les meves contrubucions dels darrers 18 mesos per tenir una opinió més fonamentada.--Paco 07:21, 22 feb 2006 (UTC)

Gràcies pel teu amable comentari. Sincerament trobo que la norma del mes d'inactivitat no és encertada, com a mínim si els 11 mesos anteriors han estat actius, jo hem penso pendre un mes a l'any de vacances.--Paco 20:53, 22 feb 2006 (UTC)

Gràcies per la teva ajuda, si que m'agrada el cinema hi havia pensat en intentar donar-li una empenta, aniré corregint els errors que m'heu detetctat i ampliant amb pel·lícules noves, i coses relacionades amb el món del cinema (Tb adoro els esports) Usuari Discussió:Pere Serafi


No he fet pas gratuïtament, sinó perquè en el box dels departaments francesos (la caixa on són tots) alguns no surten perquè els han posat amb (departament); per tant, per tal que surtin ho he afegit, no pas per una altra raó. Walden69 19:30, 2 mar 2006 (UTC)

Articles a traduir

Molt bona idea ! Quan tingui una estoneta m'hi poso :-) --Joanjoc (discussió) 12:17, 5 mar 2006 (UTC)

Ja està :-) l'he deixat a Viquipèdia:Articles demanats/es --Joanjoc (discussió) 20:43, 5 mar 2006 (UTC)

Idea genial i l'aplicació encara més. Caldria fer-ho amb més llengües,potser no amb l'anglesa perquè serien masa articles, però sí amb altres idiomes més o menys propers. Cal que tothom sàpiga que existeix aquesta pàgina!! Prometo traduir-ne algun--barcelona 23:00, 6 mar 2006 (UTC)

Mapes

Malauradament, el mètode que vaig fer servir no seria ara vàlid per a això. En canvi, en Jolle sembla que hi té la mà trencada en treure mapes del no res. Jo li comentaria a veure què et diu. Llull · (vostè dirà) 19:55, 7 mar 2006 (UTC)

Criteri per a la Fenolleda

Fa uns dies vàreig crear el primer article d'un municipi de la Fenolleda, òbviament de la seva capital Sant Pau de Fenollet. M'agradaria que t'hi passesis per a veure quins criteris hem de seguir en aquests articles. Contesta a la plana de discussió de l'article, sisplau.--SMP (missatges) 22:43, 23 mar 2006 (UTC)

Vandalisme

Bé, crec que realment sobren estes paraules d'agraïment, però és l'únic que puc fer per haver-me revertit els canvi del vàndal d'anit. Realment no em preocupava reestablir-la fins que no desapareguera ell, així era una pàgina menys per a que tornara a vandalitzar i a mí no m'apareixeria tantes vegades l'avís de nous missatges, però en tot cas, com sempre, li hem demostrat l'eficàcia d'un equip eficient, ràpid i avesat a estes perturbacions. En fi, gràcies i fins aviat!

Per cert algú a notificat l'atac a l'observatori? —Pasqual · * 11:32, 26 mar 2006 (UTC)

Demanats anglesos

De nou, gràcies per posar articles demanats, ara la versió anglesa. He fet ja un parell de l'espanyola com vaig prometre, a veure si també em fico amb aquests. Per quan els de francès?--barcelona 20:45, 27 mar 2006 (UTC)

així m'agrada, que respongueu ràpidament, hehe, això és una comunitat viqui! Quanta feinaaaaa--barcelona 19:03, 28 mar 2006 (UTC)

Apartat 21

Hi ha algunes coses que, sense voler dir que estan malament, no em sonen massa. Camp interplanetari: no em sona i no surt al google, en canvi hi surt espai interplanetari, pot ser fa referència a això. Tampoc em sona relacionar eixam i cúmul. Es sol parlar d' eixam fent referència a les pluges de meteorits, si bé podria ser que originalment aquest terme fes referència a un grup d'abelles (o més generalment a una multitud). Cúmul, o també Cúmul estel·lar, fa referència a un grup d'estrelles, la qual cosa no té res a veure amb l'anterior. Plàcid Pérez Bru 21:55, 3 abr 2006 (UTC)

Permeteu-me que hi fiqui cullerada ;-) Bé, la UNESCO a vegades utilitza termes que no són els més habituals entre els especialistes en el tema ni es corresponen exactament amb les divisions en diversos subcamps que es produeixen a la pràctica. En qualsevol cas, cluster es tradueix per "cúmul", "eixam" és una mica estrany (open cluster >> cúmul obert; globular cluster >> cúmul globular; etc.). Pel que fa a "camps interplanetaris" no és un terme gaire habitual però entenc que es refereix a l'estudi de l'espai interplanetari, però llavors no serien només camps... I la Generalitat o l'IEC no tenen aquesta llista d'especialitats ja traduïda? --Oersted 12:41, 4 abr 2006 (UTC)


No facis cas del que he dit abans, pareix ser que la teva traducció és bastant ajustada a traducció castellana que fa el Ministeri d'Educació. Plàcid Pérez Bru 15:48, 4 abr 2006 (UTC)


Sobre les DO

La veritat és que no en tinc ni idea, però jo ho traduiria tot (tant denominació d'origen en comptes de Apellation d'Origine com Ribesaltes, Cotlliure, Maurí... en comptes dels noms francesos.--SMP (missatges) 09:42, 12 abr 2006 (UTC)

Per cert, per a fer mapes de la CatN, la imatge de la userbox va força bé, (Imatge:Municipis_Catalunya_Nord.gif).--SMP (missatges) 09:47, 12 abr 2006 (UTC)

Hola, he vist que has deixat un comentari a la pàgina de discussió de Roine (departament). Fa un temps jo en vaig deixar un de similar a la taverna. La forma correcta és "Roine", amb 'e' final. Ja vaig canviar l'article de les Boques del Roine, però amb aquest no em vaig sortir, la informàtica no ha estat mai el meu fort. Així que s.u.p. prova de reanomenar l'article, que així fa mal als ulls. El que encara no he entès és perquè es va canviar el nom a aquests articles perquè anteriorment estaven escrits amb 'e' final i un usuari els va canviar a Roina, amb 'a'. Adéu-siau --Manu bcn 19:13, 23 abr 2006 (UTC)

Vandalisme

revertisc un acte vandàlic, pots ser foren proves... –Pasqual · bústia 01:11, 24 abr 2006 (UTC)

Raimat

Tinc entès que la forma tradicionalment acceptada per l'IEC era posar-ho amb dièresi, però de tant en tant es reuneixen i canvien el que tenien com a dogma de fe per suggeriment dels usuaris. Sé que van canviar, per exemple, "Sant Pau de Seguries" per "Sant Pau de Segúries" perquè la població local ho pronunciava amb l'accent sobre la u, i no sobre la i; "Camp-redó" per "Campredó", ja que els locals ho pronuncien [kampredó] i no [kamrredó], i el cas de Raïmat és semblant, ja que allà ho pronuncien [rrajmát], no [rraimát], per això li van treure la dièresi. És per això que surt així al Municat, a les noves edicions de l'Enciclopèdia, a la pàgina de l'EMD, etc. El que no sé és per què encara no ho han canviat a les etiquetes. Ara bé, he buscat per si et podia donar la data precisa del canvi, però no ho he trobat. --Enric, 12:57, 24 abr 2006 (UTC)

Ja ho he vist

i ho estic esborrant. Plàcid Pérez Bru 17:21, 26 abr 2006 (UTC)


Gracies correcció

Moltes gracies per la correcció, encara no he fet gaire cosa, però esper que poc a poc i amb ajuda fer més cada dia. Fins aviat.Noelia

Gracies benvinguda

Idò la veritat que tot això ho trob molt complicat, ja fa temps que ho vaig mirant, però fins ara no haviat trobat el coratge i aquests dies he aprofitat per començar, això sí amb l'ajuda de companys i amics, tota sola no sé fer res, avui mateix m'han explicat el tema de fer categories i articles, ara només em queda escriure, però no tenc gaire temps, aprofitaré el cap de setmana. I gracies un altre pic. Noelia

Gràcies un altre pic per l'etiqueta de l'article Generació del 98

Hola un altre pic més t'he de donar les gràcies per les teves contribucions i ajudes. I és que la veritat que no faig gaire feina, però estic molt ocupada i a més soc un poc lenta, entre que primer vull tenir una bona redacció de l'article literari i després ho he de passar amb aquest nou format que no conec gaire la feina no avança. Idò gràcies per l'etiqueta així veuran que estic fent feina amb el tema i no el llevaran o coses d'aquestes. I a més anirà bé ja que aquests dies estiré incomunicada sense internet, però així aprofitaré per redactar-ho i poder posar-ho de forma definitiva. Idò això moltes gràcies per tot i fins aviat.

Categories

Hola Vriullop!

He estat creant bastantes categories, tens raó, i n'hi han algunes que tenen pocs articles, pero estic treballant traduint més, i encara en queden bastants articles, una vegada estiguin tots acabats, crec que la categoria arribarà a un nombre respectable d'articles. De totes maneres, gràcies per avisar-me!

Fins aviat! Suricata 16:57, 30 abr 2006 (UTC)


Dubte sobre text i drets d'autor

Hola, vull posar un extracte d'un text, o un poema en concret d'un poeta que es diu Ricardo Gil, per l'article Generació del 98, però no sé si ho puc fer per por a llicències i drets d'autor. Tampoc sé si es pot posar un bocí d'un text, un fragment entre cometes per a il·lustrar l'article. Gràcies per la teva ajuda per adelantat. --Noelia 09:59, 3 mai 2006 (UTC)

Dubte sobre text i drets d'autor 2

Idò està clar que no vull posar un poema sencer, encara que m'agradaria, més que res per mantenir la visió i funció de la viquipèdia, però encara així no sabia ni sé si puc posar un fragment com bé has dit per ilustrar la informació. I abans de fer-ho m'estimat més demanar. De totes maneres per ara no ho posaria, perque primer he d'acabar de redactar, i això ho vull en el final quan parli d'autors pocs coneguts, amb poemes molt bons, però que no han estat reconeguts. Gràcies una altra vegada, i com sempre m'agradarà tenir la teva opinió com la teva ajuda.

La Haia o l'Haia? Resolució de l'IEC

A la pàgina d discussio d La Haia ja he adjuntat el mail q menvià un filòloga oficial de l'IEC que va resoldre que el topònim mes correctamnt escrit és La Haia. --Albert Gilabert Monrós 18:33, 12 mai 2006 (UTC)

Walden69

Sisplau, em pots posar en contacte amb Martorell ? M'ha bloquejat en commons i voldria parlar amb ell. Potser es tradcta d'un malentès i voldria aclarir-lo. Walden69 18:25, 13 mai 2006 (UTC)

Contribució de la quinzena

Una precisió: la proposta per a la contribució de la quinzena no era per a l'article, sinó per a la categoria. El matís és MOLT important. --Paucabot 19:43, 14 mai 2006 (UTC)

Blai Bonet

Company, l'article de Blai Bonet no l'he fet jo. Fins i tot l'he ampliat. Li he posat uns quants enllaços per facilitar la feina a qui el vulgui ampliar. Jo no en sé gaire de literatura ... --Paucabot 20:27, 15 mai 2006 (UTC)

Plantilla municipis mallorquins

Respecte del que et vaig comentar aquí, he fet una plantilla per als municipis mallorquins, però no m'acaba de funcionar. Què hi podries pegar una miradeta? --Paucabot 04:48, 16 mai 2006 (UTC)

Administradorietat

Gràcies per la confiança! Faig el que puc, per sort no tenim excessius vàndals ni trolls i encara puc dedicar-me a anar creant articles...  Oersted 16-05-2006 19:01 (parlem) 

Modificació de la taula del municipi

Respecte de la plantilla de la població Viquipèdia:Viquiprojecte_Municipis_de_Catalunya#Taula_del_municipi, trob que queda bastant malament que no inclogui l'any al qual es refereixen les dades. Si no ho puc posar al títol de l'apartat, queda tan malament com això. Què podries mirar de modificar la plantilla perquè pogués posar-hi l'any? Gràcies, --Paucabot 19:11, 19 mai 2006 (UTC)

Moltes gràcies. Ja ho he anat implementant. --Paucabot 10:19, 20 mai 2006 (UTC)

Mapes de les Tuamotu

Tens raó... tal i com ho vaig deixar no es veia gaire bé... Quan canvio aquestes imatges semiautomàticament, sempre superviso els canvis fets, però donat la quantitat de canvis que faig, algun com aquests dos se'm poden escapar. Procuraré fixar-m'hi un poc més :-) --Joanjoc (discussió) 18:37, 20 mai 2006 (UTC)

Ei!

Template Discussió:Vallespir--SMP (missatges) 16:38, 22 mai 2006 (UTC)

Administradors

I a tu t'interessaria ser administrador ? Em sembla que deus complir les condicions. Si et sembla be et proposare a la pag de discussio d'administradors. Xevi 20:30, 22 mai 2006 (UTC)

Comentaris DSpace

Hola, gràcies per la correcció. La veritat és que sabia el que volia dir però no el com. Ja m'agrada com ho has escrit. Gràcies!

Les Baies

tal vegada resulte poc relevant per alguna persona que visite la viquipedia. si aquest és el cas no entrarà a la secció, doncs no el coneix. no es personal, es bastant conegut per ací.

Per què esborrar-la? quant més coses hi hagen a la viquipèdia serà millor, o no?

Ahi està l'article. Qui busque alguna cosa sobre Les Baies és probable que ho trobe interessant.

article bons aires

Moltes gràcies per la teva intervenció. Tot el que heu escrit tant tu com n'Oersted té molt de sentit, i aquesta setmana vinent començaré a comentar el tema a la taverna.

Records, --Llorenç mercer 09:36, 28 mai 2006 (UTC)

Studio City

No he trobat links en català, ¿Creus que millor que es treguin.... --Pere Serafi 17:27, 28 mai 2006 (UTC)

-- Si que he estat jo, però no sempre recordo registrar-me. Merci per tot. --Pere Serafi 17:57, 28 mai 2006 (UTC)

Francès/francés

Hola, la veritat es que no tenia ni idea del que esmentes sobre el valencià i els gentilicis, deixaré de fer aquest tipus de correccions si ho consideres oportú. Gràcies per avisar. --Albert Astals Cid 23:09, 2 juny 2006

RE: Plantilla fora

La veritat és que m'acabe d'assabentar ara. Moltes gràcies! Ja que no per ser administrador en tinc "superpoders" soc un usuari com qualsevol altre :D. Salut!. --Joanot Martorell 12:27, 7 jun 2006 (UTC)

RE: Plantilla esborrar3

Ja està! El problema que hi havia és que ho considerava com una imatge o com una categoria. Ara diria que ja funciona bé.--SMP (missatges) 16:08, 8 jun 2006 (UTC)

Res, que hi havia hagut uns canvis amb la plantilla {{CopyAtt}} que ho havien descuadrat i no m'he fixat en que tu ja ho has arreglat.--SMP (missatges) 14:13, 9 jun 2006 (UTC)

Imatges

Hola, sóc Hugo Alvira, volia comentar-te que no se ben bé com es carreguen les imatges a la Wikipedia. La imatge de Barsana l'he carregada per usar-la al article que estic editant de la Església Ortodoxa Romanesa. En un principi (i en un final crec) aquesta és una imatge d'ús públic, ja que la he extreta de pàgines web de la Patriarcat de Romania o webs depenents d'aquesta, que és una institució d'ús públic. Les tres imatges de Ceausescu crec que també són d'ús públic, ja que les he trobades a diverses webs i si allà estan publicades han de ser d'ús públic. M'agradaria que hem diguis com pasar-les a ús públic, ja que quan estigui acabat l'article de l'Església Ortodoxa Romanesa m'agradaria presentar-lo a votació a veure si la resta de companys consideren que és un article de qualitat.

Espero la teva resposta!!!

Hugoaes 20:26, 9 jun 2006 (UTC)

Plantilla per a esborrar

Escolta, no cal que et trenquis les banyes amb la plantilla esborrar aplicada a aquesta nova manera de fer-ho. He pensat un sistema que serà ideal i que farà que l'usuari no hagi de pensar en quina plantilla ha de posar. Si puc ho ficaré avui, i si no el dilluns.--SMP (missatges) 15:26, 10 jun 2006 (UTC)

Tens raó noi! Per cert, et felicito per Ajuda:Esborrar pàgines--SMP (missatges) 16:00, 11 jun 2006 (UTC)
Hola. He inclòs un link en la plantilla {{esborrar1}} per a que sigui més senzill crear la discussió de Viquipèdia:Esborrar pàgines/propostes. Sisplau, mira què et sembla. Em fa por que hagi escrit massa en la pantalla que surt després de clicar-lo.--SMP (missatges) 16:31, 11 jun 2006 (UTC)

Enhorabona

Hola Vriullop, primer de tot enhorabona per la teva elecció. I segon, a veure si em pots donar un cop de mà amb la plantilla que acabo de crear Plantilla:Quebec (bé, només una còpia de la plantilla francesa). Ara només hi ha 2 articles sobre regions quebequeses: Mont-real i Nord-du-Québec, i en afegir la plantilla als articles, aquests surten a la categoria:Plantilles d'Amèrica, cosa que no acabo d'entendre, car no passa amb altres plantilles d'estats. Suposo que hauré fet alguna cosa malament. Mercès i enhorabona novament --Manu bcn 18:12, 12 jun 2006 (UTC)

Perdo pel desgavell, suposo que tens rao, m'havia quedat amb la data del 9 de juny que m'havies dit que es complien els requisits. Xevi 21:26, 12 jun 2006 (UTC)

Gràcies pel cop de mà. Ja he vist on era el problema i ho tindré en compte per a futures ocasions. Veig que m'he avançat en donar-te l'enhorabona, perquè la votació romandrà oberta encara uns dies més. Ja et tornaré a felicitar d'aquí uns dies. Salut --Manu bcn 21:35, 12 jun 2006 (UTC)

Cameles (discussio coordenades)

quan les coordenades veig claríssimament que estan mal posades (sigui pel que sigui), les poso al centre del poble en qüestió.

Cameles (discussio coordenades)

quan m'has escrit, ho veig en la meva pàgina de discussió a dins del mateix tema i com si diguéssim en un recuadre i més a la dreta que els missatges anteriors. Com ho haig de fer per respondre així i no haver d'obrir temes?

gràcies

a veure, estic provant lo dels dos punts.

i una altra cosa, que he de fer? editar? o clicar el + que hi ha al costat? si edito, llavors podria canviar qualsevol cosa???!! vull dir que si fos un malparit m'en podria anar a la teva pàgina d'usuari i canviar-t'ho tot? si és així no em convenç el sistema...

i també, que he de fer anar a l'usuari que li vull dir una cosa i editar o editar a la meva pròpia pàgina?

gràcies per tot


ups! llavors he de posar dos punts cada cop que començo un paràgraf no?
però no té continuació, fa una altra entrada
però llavors tu només veus el que t'he escrit jo aquí i el que diu l'altra gent a la mateixa conversa no ho saps si no mires la meva pàgina d'usuari. costa seguir un fil, no?

vaig aprenent.. jeje

Historial de votacions d'esborrat

Creus que hauríem de crear un historial per a les votacions d'esborrat o traslladar-les totes a Viquipèdia:Esborrar pàgines/Precedents? En el cas de que es creï un a part, et sembla bé el que vaig posar a Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes de fer-ne un anual o s'hauria de fer d'un període de temps més petit (cada mes per exemple)?--SMP (missatges) 15:32, 19 jun 2006 (UTC)

Hauríem de demanar el blocatge de la plantilla {{esborrar-preload}}. No s'hi pot modificar ni una coma per a que funcioni...--SMP (missatges) 17:38, 19 jun 2006 (UTC)

té, són, exèrcit

Hola noi, perdona'm, jo no tenia ni idea, bueno m'explico: exèrcit ho accentuo normalment pero si se'm passa el corrector no ho detecta. Jo no se escriure català així que em cal corrector. Se, te, son etc... no tenia ni idea de si l'accent era a les formes verbals o no, pero fa uns dies em van avisar amb "té" i ara procuro accentuar-ho, pero aquestes paraules igualment si se'm passen no me les detecta el corector. Ara tambe que si són formes verbals la paraula que portar accent, i espero que se'm passin menys. Em sap greu, però la meva generació es va perdre el català i ara ja es molt tard per posar-hi remei, així que les correccions que em fasin altres usuaris em venen molt bé i les agraeixo molt, i em sap greu causar tant d'enrenou. Aviat marxo un temps fora i deixare de donar la pallissa amb escrits incorrectes. "Antiga Grècia" que no he escrit jo, em sembla que te alguns noms pròpis grecs i altres escrits incorrectament, o soc jo que vaig equivocat? Peloponesa es correcte? o es peloponèsica, o ambdues?

Aprofito per preguntar una cosa que ja he preguntat a altres i no he obtingut resposta. Quina utilitat té l'interwiki?. No es veu a pantalla, no crea link (perqué?), ni tans sols sembla sortir als buscadors com Google, i en canvi reclama moltes energies, així que deu ser util per alguna cosa, sinó no s'hauria establert, pero no encerto a saber que és. El usuari extern no s'ho mirara i el editor si mai ho necessita va directament al article. Bé jo rarament utilitzo les altres wikis per fer els articles, i preferixo articles que no siguin a cap enciclopedia al menys a les de llengues majoritaries (angles, francès, castella i portugues que els catalans en general poden entendre), pero em té intrigat.

Merces per la rapida resposta. No he trobat "altres idiomes" a les meves preferencies, de totes maneres només puc comprendre les llengues grans o les que s'assemblin prou al català, castellà o francès (per exemple occità, gallec, portuguès, italià, asturià...)
Ostres si, ja els veig, es clar no se'm havia acudit. Quant veia altres idiomes a l'esquerra em semblava que es referia a wikipedies en altres idiomes; jo buscava dins el propi article, a baix a l'esquerra i clar no ho veia. No sols no varem aprendre català, sinó que això de l'informatica també ens ha agafat un pel tard. Molt agraït.

--Jolle 15:43, 20 jun 2006 (UTC)

Regioni italiane

Suposo que això depèn de la freqüència amb què en català parlem de les diverses regions. De fet, en italià totes porten l'article, fins i tot la Calabria, il Molise, la Sardegna, la Sicilia. Evidentment sí la Vall d'Aosta, el Vèneto, el Laci, la Campània, el Piemont, la Llombardia, la Ligúria, l'Emília-Romanya, la Pulla, les Marques, els Abruços, l'Úmbria, la Basilicata, el Trentino, etc. En català Sicília i Sardenya no duen l'article, però no estic segur que no es pogués dir "la Calàbria" i "el Molise"... Davant el dubte, potser millor deixar-ho sense article. --Enric 01:25, 21 jun 2006 (UTC)


Administrador

Ets admninistrador. Plàcid Pérez Bru 16:11, 22 jun 2006 (UTC)

Felicitats!! Ara ja em pots protegir {{esborrar-preload}}!! fa l'ullet --SMP (missatges) 16:23, 22 jun 2006 (UTC)
Norabona! –Pasqual bústia 19:02, 22 jun 2006 (UTC)

Imatges

Jo no esborraria les imatges que no tenen ús. El que s'hauria d'esborrar són aquelles imatges que no tenen informació sobre el seu autor i origen. Pel que fa a la imatge del gat ja està carregada al commons. Plàcid Pérez Bru 15:39, 23 jun 2006 (UTC)

Proposta

Hola company, volia proposar-te quelcom. Avui mateix he acabat l'article de Guerres Napoleòniques. M'agradaria que el miris i consideris si es mereix la qualificació d'article de qualitat. Gràcies pel teu comentari.

Hugoaes 18:00, 23 jun 2006 (UTC)


Bloqueja l'usuari Wow que està posant penis arreu. També la IP 83.56.132.200

Imatge/Image

Gràcies per la informació, ho sospitava, però com que no estava segur ho anava canviatn... Gràcies de totes maneres.--Aljullu (discussió) 18:40, 25 jun 2006 (UTC)

resposta a Esborrar pàgines.

Què et sembla ara?

http://ca.wikipedia.org/wiki/Zoo-

KekoDActyluS 18:49, 25 jun 2006 (UTC)

Vandalisme

Hola, crec que de nou s'ha registrat WoW, el que l'altre dia ens va tocar els collons amb el seu vandalisme.

http://ca.wikipedia.org/wiki/Usuari:WoW/My_vandalisme

--Hugoaes 20:55, 25 jun 2006 (UTC)

Cecília de Grècia

Sobre la proposició d'esborrar aquest element, em vénen dubtes al voltant d'aquest tema, ja que no sé exactament quin és l'objectiu de les pàgines de redireccionament.

Si m'ho diguessis, estaria agraït.

Gràcies pel teu assessorament. D'ara endavant només eliminaré aquelles redireccions degudes a errors de tipus ortogràfic, etc.--Josep_Arias_i_López (parlam?) 17:27, 26 jun 2006 (UTC)

Escuts del País Valencià

Hola. Et volia fer una consulta sobre 4 escuts de localitats del País Valencià que hi ha a la categoria d'elements a eliminar. Es tracta dels escuts d'Albocàsser, Benafigos, Sorita de Morella i Villores. Com que fa temps que tenen la plantilla fora i continua sense haver-hi informació sobre les llicències, he contactat l'usuari que les ha carregat, que m'ha donat l'adreça de l'arxiu on va trobar les imatges, que és la següent:[1] Pel que he vist a la pàgina 5 de l'arxiu les imatges tenen copyright. M'agradaria que t'ho miressis i si realment tenen copyright s'haurien d'esborrar immediatament; no crec que sigui necessària una votació, si hi ha una violació de drets d'autor s'haurien d'esborrar el més aviat possible. Gràcies i salut.--Manu bcn 11:23, 27 jun 2006 (UTC)

Col·laboració

Hola company administrador. Et volia demanar el teu ajut en una parell de coses. Primer avui hem aconseguit que amb les aportacions dels companys que tres articles siguin distingits com a articles de qualitat. Tenim el de Castell de Bellver a un vot de ser distinguit. També et voldria demanar que et miris l'article de Guerres Napoleòniques per veure si es mereix aquesta menció.

Espero la teva resposta. Salut!!!!

--Hugoaes 15:58, 27 jun 2006 (UTC)

No hi ha descalificació

Benvolgut camarada. Si que es veritat que podriem fer més coses, jo m'he propossat millorar la nostra viquipedia. Crec que es cosa de tots aquesta tasca. La viquipèdia fou la segona que es va obrir i crec que haurien d'estar entre les millors, ara matei estem lluny, però poc a poc i bona lletra ho aconseguirem. Pel què dius de descalificar, jo que sóc l'autor de l'article et demano personalemt que participis i aportis la teva opinió i que ho facis no de forma condescendent, si no crítica i constructiva. Més crític del que és el company Pasqual no crec que ho siguis, però tot i tot això tenim molt bon rotllo. Crec que és molt important que diguis la teva. Si es positiu em semblarà magnific, si no millorarem. Si et demano la teva opinió es per millorar.

Desprès pel que dius d'articles de qualitat, avui hem aconseguit 4 distincions!!!! Està prou bé, no? Tot i que crec que haurien de tenir-ne més articles d'aquest tipus, per això cal que la gent escrigui articles i que els company facin les seves aportacions i avaluacions.

--Hugoaes 16:44, 27 jun 2006 (UTC)

No passa res

Company, no passa res si votas en contra d'algun dels elements. Tot i això respecto la teva opinió.

--Hugoaes 17:44, 27 jun 2006 (UTC)

Romanès o Moldau

Hola company. Bé, per començar t'agraeixo les teves aportacions, però el tema de Colentina al traduir-lo del romanès (l'article de Bucarest em referixo) havia aquest enllaç i no el vaog tocar, creant-se Colentina, Bucuresti. Tens tota la raó.

Pel tema del romanès o del moldau t'ho dire amb quelcom proxim. Es com el tema català - valencia. Si li preguntes a Paquito Camps sobre la llengua de València et dirà el mateix que si li preguntes a Voronin (President de la República Moldava), mentre el primer es refereix al català del País Valencià com a "llengua valenciana", el segon es refereix al romanès de la República de Moldàvia com "limba moldovenasca". L'unica diferència que existeix a Moldàvia és que s'escriu en alfabet cirilic i no en alfabet llatí. Però el curiòs es que el romanès fins a meitats del segle XIX es va escriure en cirilic, tot i que aquest va ser una grafia introduida pels monjos grecs i russos a Romania al llarg de finals del segle XV, però la grafia latina es va durar per molts sectors socials asiduament al llarg de la història romanesa.

--Hugoaes 23:05, 27 jun 2006 (UTC)

Un usuari pesat

Bon dia company,

T'escric per demanar-te una cosa. Aquest MarkCat està insultant a tort i a dret al personal. He mirat de fer-li veure que no anava bé, però veig que l'anonimat li dóna ales i ara es dedica a insultar tothom que se li creua al davant. Seria possible de bloquejar-lo una temporada per veure si es calma? També he vist que tu hi has tingut força xocs...

Moltes gràcies,

Vilallonga 06:50, 29 jun 2006 (UTC)

Merci company. Vaig intentar de dialogar-hi, però l'anonimat cibernètica li dóna moltes ales... Vilallonga 18:14, 29 jun 2006 (UTC)

Planes obsoletes

Crec que la proposta de arxivar les planes obsoletes amb un avís especial és molt acurada. Plàcid Pérez Bru 20:13, 29 jun 2006 (UTC)

Hola Vicenç; t'escric per veure si em pots donar un cop de mà amb la informàtica a l'article de Northern Exposure que vaig crear ahir. El problema és q en posar la plantilla spoiler als interwikis em surten totes les plantilles equivalents a les altres wikipedies, a més dels enllaços als articles equivalents de Northern Exposure en les altres llengües.Gràcies --Manu bcn 08:45, 30 jun 2006 (UTC)

Hola Vriullop

Hola He vist que s'ha retirat la proposta d'esborrar Autovies i Autopistes dels Països Catalans. Hi ha una cosa que no entenc. Per que l'heu de tornar a intentar de borrar?. En sóc l'autor. No m'agrada, ja s'ha votat un cop. Per que un altre? Per que vols tu? Per que? Contesta'm quan et vagi bé.

Nil M.R. 18:59, 12 set 2006 (UTC)