Usuari Discussió:Vriullop/Arxiu 15

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

WLM around the world

Com que les fotos de l'àmbit català ja les tenia totes passades, ahir vaig començar amb les de l'estranger, amb algunes del País Basc, Andalusia (en concret, Úbeda) i Praga. Les de Praga no me les acabaré pas. Hi va haver països que, en no entendre res de la llengua respectiva, no sabia on coi trobar les llistes i vaig desistir. Les de Praga, tot i la incomprensibilitat del txec (bé, si més no per a mi), estan molt ben classificades (per districtes, tal com les tenim nosaltres les de Barcelona) i són senzilles de passar. --Enric (discussió) 12:10, 29 set 2013 (CEST)

Filtre eliminació de categories

El filtre que etiqueta les edicions que eliminen totes les categories d'un article no ha saltat en aquesta edició. Crec que el problema és que la condició (edit_delta > -2000) fa que no salti quan s'eliminen més de 2000 caràcters. Jo trauria aquesta condició, perquè precisament les edicions que eliminen molt de text i les categories solen ser esborrats vandàlics i val la pena que algú se'ls miri, però no sé si la condició tenia alguna altra utilitat.--Pere prlpz (disc.) 12:27, 29 set 2013 (CEST)

@Pere prlpz: El filtre està copiat de en:Special:AbuseFilter/132. Justament les dues últimes edicions en l'historial són per afegir aquesta condició: "Added exclusion for really big edits". Imagino que deu ser perquè si s'elimina molt de text ja deu entrar en un altre filtre amb comprovacions diferents, però no l'he sabut veure o bé no el tenim. El que hi podria estar relacionat, el filtre 3, és més restrictiu. La veritat és que no acabo d'entendre les implicacions quan salten diferents filtres. En aquesta edició va saltar el 13, però és un tema diferent. --V.Riullop (parlem-ne) 10:10, 30 set 2013 (CEST)

Drag de Can Canals

Al final, però, no ha aparegut el drac sinó una drag!, tot i que no li acabo de veure les sabates de plataforma... --Enric (discussió) 00:08, 1 oct 2013 (CEST)

21:50, 2 oct 2013 (CEST)

Presa de decisió sobre banderes

Atès que entenc que la proposta de QuimGil sobre l'ús de banderes és dir el mateix que ha estat àmpliament rebutjat, però emprant altres paraules, li he demanat que ho retiri per evitar una nova espiral de malestar, i, conjuntament amb arnaugir, com a referents de la viquipèdia sigueu qui feu la proposta que reculli el sentit del sondeig. Espero que recullis el guant que llenço i acceptis la proposta. Agraït per endavant. --Panotxa (disc.) 17:52, 4 oct 2013 (CEST)

Moltes gràcies per pendre-ho en consideració. Una abraçada! --Panotxa (disc.) 19:35, 7 oct 2013 (CEST)

Traslado

Hola Vriullop. Por favor haz los siguientes traslados:

Saludos y gracias. --Vivaelcelta (disc.) 23:29, 4 oct 2013 (CEST)

Fet. Gracias a ti. --V.Riullop (parlem-ne) 13:27, 5 oct 2013 (CEST)
Creo que también hay que trasladar Fuensanta (municipi d'Albacete) a Fuensanta (Albacete). Pero un usuario revirtió mi edición. Saludos. --Vivaelcelta (disc.) 21:50, 5 oct 2013 (CEST)

meta-Wiki

He vist que ets força actiu a Meta-wiki. Et demano que em donis un cop de mà i em comentis si veus bé les traduccions que estic realitzant. Sobretot que m'ajudis a detectar errors que realitzi reiteradament.

--Allman71 (disc.) 21:59, 8 oct 2013 (CEST)

Gràcies pel cop de mà com més correcions facis millor així jo vaig agafant confiança. Per cert m'ha sorprès el canvi de Torneu a l'inici a Torna a l'inici. Jo em vaig fixar en la guia de Softcatalà on com exemple posa el següent: ...Quan l'ordinador es dirigeix a l'usuari (tant en quadres de diàleg com en documentació), en anglès es fa servir sempre la forma «you», del tot neutra en termes de formalitat. En català, en canvi, es fa servir la forma «vós».... ...Igualment, cal tenir en compte que en català s'ha d'evitar l'ús explícit de «vós» sempre que es pugui. Si és necessari, hem de modificar els elements o l'estructura de la frase per ometre el pronom. Text original: Generate a new key of your own. Incorrecte: Genereu una clau per a vós mateix. Correcte: Genereu una clau pròpia.--Allman71 (disc.) 23:51, 8 oct 2013 (CEST)
@Allman71: Bona feina, és d'aquelles traduccions que sembla que no s'acabin mai :-) Només he fet una lectura ràpida i em sembla molt bé. A vegades és subtil la diferència entre si la màquina es dirigeix a nosaltres (de vós o plural genèric) o som nosaltres que li ordenem alguna cosa (de tu), depèn del context. En aquest cas ho interpreto com un botó. No ens està suggerint que tornem sinó que és una opció per ordenar-li que torni. Per altra banda, en la majoria de casos és preferible localització a ubicació. No sabria explicar les diferències, però em sembla que el segon és més tècnic per a casos concrets. --V.Riullop (parlem-ne) 08:42, 9 oct 2013 (CEST)
No dubtis a fer tantes correccions com sigui possible i a animar a d'altres que ho facin. Gràcies!!--Allman71 (disc.) 10:11, 9 oct 2013 (CEST)

Paisatge Andorrà

Hola Mestre: Tot buscant coses andorranes:

  • Medi ambient andorrà presenta un apartat vers paisatge es diu que hi ha un catàleg. També he vist mapes : on s'indica que hi ha mapes de: Medi ambient (Ocupació del sòl; Cadastre sonor; Vegetació; Paisatge; Aigües subterrànies; Sanejament aigües; Recurs hídric) i Patrimoni natural (Fauna; Refugis i GR). No sé trobar llista.

No sé si podem fer quelcom amb el concurs (em sembla "massa" obert en l'objectiu i es modificar quelcom existent), Vers el catàleg el web indica El contingut integral de l’informe relatiu al catàleg dels paisatges d'Andorra, es pot sol•licitar al Departament de Medi Ambient.. --Mafoso (Mani'm?) 12:18, 10 oct 2013 (CEST)

Sobre els concursos paral·lels és millor no interferir, no es tracta de fer competència, però pot ser útil per identificar contactes que tenen el mateix objectiu i amb els que es podria fer alguna cosa complementària. Sobre els paisatges no ho acabo de veure. Conceptualment un paisatge és necessàriament natural, pot ser antròpic, més aviat és un concepte geogràfic per a la gestió del territori (diagnosi, prognosi, potencialitat turística...) Em fa l'efecte que més que identificar espais el que fan és mapejar el territori segons unitats predefinides de paisatge i estudiar accions per preservar la unitat dominant. En qualsevol cas, caldrà anar allà parlant el mateix idioma i oferint un projecte per a consum interior més que per caprici de forasters (xucladors a banda). Xiulant al Mafoso. --V.Riullop (parlem-ne) 13:49, 10 oct 2013 (CEST)
Seguint amb els paisatges, he trobat el catàleg de Catalunya. Vist per sobre no sé què fer-ne. --V.Riullop (parlem-ne) 15:06, 10 oct 2013 (CEST)
Entre reunió i reunió (hui toca dia de locus) he trobat una Proposta d'una Xarxa d'Espais Naturals Protegits a Andorra L'haig de llegir (sols he fet cop d'ull en diagonal però a l'inici ha ha els espais protegits "actuals" i al final espais proposats) i entre mig un munt d'estudis publicats ... --Mafoso (Mani'm?) 18:03, 10 oct 2013 (CEST)

He iniciat la discussió del viquiprojecte. --Mafoso (Mani'm?) 13:06, 11 oct 2013 (CEST) (pd: mira que n'arribes de ser de llest... m'esperones amb un guardó, m'animo i et complico la vida... aix)

Una mica de Lua

Hola Vriullop, com va? M'he barallat una mica amb el Lua (per fer una cosa molt senzilla): necessitava una funció per extreure el nom de la imatge en el cas que en el paràmetre d'una plantilla s'entri una imatge amb el format | imatge =[[Fitxer:Nom d'imatge.svg|250px]] i realment el paràmetre esperat sigui del tipus | imatge = Nom d'imatge.svg (ho necessito perquè estic intentant fusionar totes les plantilles d'hidrografia en una, i no són gaire coherents entre elles).

El cas és que, un cop feta la funció (que sembla que va bé) no sé si afegir-la a Mòdul:String o bé fer un nou mòdul. Què en penses? Val la pena fer un mòdul per només una funció? Si és així, quin nom li posaries?

Gràcies! --Arnaugir (discussió) 00:00, 12 oct 2013 (CEST)

El mòdul String són funcions generals i és millor mantenir-lo sincronitzat amb la versió anglesa. Justament una de les funcions que té és match per poder usar directament el match de Lua. Provant
{{#invoke:String | match | s=[[Fitxer:Nom d'imatge.svg|250px]] | pattern=:(.*%.svg) | nomatch=Error }}
ja funciona. Només he canviat el caràcter de literal \ per % perquè el pattern de Lua té algunes diferències amb regexp. No estic segur si et funciona correctament amb \. A més, el mòdul String utilitza la funció mw.ustring.match en lloc de string.match. La diferència és que tracta els string en Unicode. Pots veure a mw:Extension:Scribunto/Lua reference manual: string.match, mw.ustring.match i Patterns. (Xiulant a Arnaugir). --V.Riullop (parlem-ne) 12:21, 12 oct 2013 (CEST)
D'acord, no sé per què no havia caigut que el podia utilitzar directament, ja que només és una línia de codi. Necessito una funció perquè el tipus d'imatge no serà sempre svg. Crec que ho posaré en un nou mòdul Mòdul:GestióPlantilles ja que també hauré de crear algunes altres funcions auxiliars per assegurar compatibilitats (per exemple: hi ha plantilles que les unitats a continuació de les xifres les entra l'usuari, i d'altres que ja venen donades per la pròpia plantilla). Gràcies.--Arnaugir (discussió) 12:30, 12 oct 2013 (CEST)
Ja que hi som, si pots mirar aviam per què dóna error Mòdul:Proves/Arnaugir/ExtreuNomArxiu (test) t'ho agrairé; tampoc sé si es pot fer amb una sola línia del pattern (que trobi svg, png, etc.). Estic ben peix :-) --Arnaugir (discussió) 12:54, 12 oct 2013 (CEST)
@Arnaugir: Més que "GestióPlantilles" jo li diria "Paràmetres", o alguna cosa similar, per a fer comprovacions típiques per tipus de paràmetre. Tots els mòduls Lua en el fons són per a gestionar plantilles.
Si punxes sobre el missatge d'error et diu la línia que l'ha provocat i el motiu. El problema és que la funció string.match té tres paràmetre i n'uses 5. Sembla que ho has barrejat amb la sintaxi del match del mòdul String. Per tant, quan no ho troba retorna extret=nil i falla en el següent. Jo ho faria:
    function p.NomFitxer(frame)
        local arg = frame.args[1] or "" -- per evitar nil
        return mw.ustring.match(arg, ":(.+%.%w+)") or "Error"
    end
Amb aquest pattern cerca qualsevol cadena alfanumèrica en l'extensió del fitxer, abans de | o de ], evitant fer una llista que pot ser llarga. --V.Riullop (parlem-ne) 14:50, 12 oct 2013 (CEST)
Moltíssimes gràcies.--Arnaugir (discussió) 14:53, 12 oct 2013 (CEST)
Corregeixo: en lloc de %w millor %a, només lletres sense números. --V.Riullop (parlem-ne) 14:55, 12 oct 2013 (CEST)

Traslado 2

Al igual que Fuensanta (Albacete), creo que también hay que trasladar Cabanas (municipi de Galícia) a Cabanas (Galícia) y Cangas (municipi de Pontevedra) a Cangas (Pontevedra). Saludos. --Vivaelcelta (disc.) 01:30, 13 oct 2013 (CEST)

Fet per Panotxa. --V.Riullop (parlem-ne) 12:58, 13 oct 2013 (CEST)

Wiki Takes Mollerussa

Hola Vicenç, com va?
El proper 17 d'octubre es farà l'entrega dels premis del Wiki Takes Mollerussa. Serà a les 8 del vespre al vestíbul de l'Amistat, i al final hi haurà premis per tots els participants que van carregar fotos, a més dels premis grossos. Tant tu com l'Enfo esteu més que convidats a venir, però entenc que queda lluny i que a aquelles hores probablement tingueu alguna altra cosa a fer que desplaçar-vos fins a Mollerussa per un acte de mitja hora llarga. A veure com et faig arribar els premis (un parell de libres i unes entrades pel museu i el teatre). Fins aviat! ESM (disc.) 19:56, 13 oct 2013 (CEST)

@ESM: Doncs em resulta difícil ser a Mollerussa aquest dia a aquesta hora. Està molt bé que hi hagi regals per a tots els participants, d'això es tracta, de participar-hi. Si hi ha oportunitat, preferiria que ho aprofités algú altre, especialment les entrades millor que siguin per algun mollerussenc. Si no, doncs el que em correspongui es podria aportar com a premi de consolació en l'acte de lliurament a fer en breu a Barcelona, a no ser que li toqui a l'Enfo :-) Si no t'és possible assistir-hi doncs tenim una altra oportunitat en la viquitrobada del mes que ve. --V.Riullop (parlem-ne) 21:30, 13 oct 2013 (CEST)
No hi havia pensat, en la Viquitrobada! Us ho portaré tant a tu com a l'@Enric: llavors :) Les entrades del teatre seran l'única cosa delicada, perquè són per una sessió que em sembla que està programada per finals de mes, però la resta us ho teniu ben guanyat! ESM (disc.) 22:40, 13 oct 2013 (CEST)

Llista d'espais d'interès geològic de Catalunya

Mentre vós tireu de destral i serra servidor mira de tirar de pic i pala ... He fet una ullada als espais d'interès geològic (EIG) i fer-ne la llista amb les plantilles. A primer cop d'ull els elements de la font tenen codi únic en base a tres zones: Pirinenc, Conca de l'Ebre i Domini Catalànide (1XX , 2XX, 3XX) i després per treure les dades has de mirar la fitxa descriptiva de cada una. Les fitxes segueixen un esquema: (poso en cursiva els camps que tinc clars de posar a la taula)

  • codi i Nom (codi a codi; nom a nom)
  • Interès i Valor patrimonial (parrafada)
  • geòtops inclosos a la geozona (si hi ha sub-zones)
  • Comarca (a localització)
  • Municipi (a localització)
  • Dades fisiogràfiques (parrafada)
  • ús i qualificació sól ( si indica una protecció afegir a protecció)
  • Situació Geològica
    • Situació Geologica (parrafada)
    • Paraules clau (conceptes geològics presents en la zona)
    • Edats materials i processos representats (edats geològiques)
  • Informació Geològica
  • Tipus d'interes i valor patrimonial (parrafada acabada en Valoració)
    • Valoració:
      • Interès turístic: (valor de l'1 al 5)
      • Interès didàctic (nivell divulgatiu i d’ensenyament bàsic): (valor de l'1 al 5)
      • Interès didàctic (ensenyament a nivells mig i superior): (valor de l'1 al 5)
      • Interès científic: (valor de l'1 al 5)
    • Anàlisi comparativa
  • Rellevància Geològica
    • descripció geològica i contextualització espai/temps (parrafada)
    • rellevància com a registre geològic (parrafada)
  • Informació Complementaria
  • instruments de protecció i recomanacions per a la seva preservació ( si indica una protecció afegir a protecció)

Consideracions primeres:

  • A la fila protecció: posar a tots IEG (data edició/data diagnosi) i si cal afegir si tenen protecció extra (com als Arbres)
  • A Tipus: substituir-ho per Domini i posar la zona corresponent (Pirinenc, Conca de l'Ebre i Catalànide)
  • A Dimensions: Substituir-ho i posar Geotops inclosos si n'hi ha

Consideracions secundaries:

  • Em sembla interessant les dades de valoració (cientifico/didàctica principalment). Creus interessant incloure-ho?, i, en cas afirmatiu, com o on?
  • Posaries/trauries alguna cosa de les comentades?

Si pots fes-hi un cop d'ull, jo aniré fent de mica en mica (lent en escala humana... però veloç geològicament parlant)--Mafoso (Mani'm?) 17:20, 14 oct 2013 (CEST)

@Mafoso: Ara començaré amb els espais naturals, els EIG només els vaig mirar superficialment, així que tu tira. Falta una consideració prèvia: hi ha una segona font a SIPAN - Cerca avançada - Patrimoni geològic. Els codis i els pdf són els mateixos, però a SIPAN n'hi ha 325 mentre que a gencat són 157. M'estranya tanta diferència. Caldrà analitzar-ho. Donat el volum, es podrien fer 3 llistes, una per cada domini. Així no caldrà afegir-lo com a paràmetre i en sobrarà un per altres coses. Ara mateix no sabria dir-te quina dada pot ser la més interessant. Obrint-ne una a l'atzar, potser em quedaria amb alguna descripció breu per saber de què es tracta: "valls àmplies al voltant del poble d’Oliana i la zona muntanyosa al nord-oest dels pobles d’Oliana i de Peramola", o bé alguna altra característica que indiqui l'interès de la cosa. --V.Riullop (parlem-ne) 18:43, 14 oct 2013 (CEST)
Ara que he pogut obrir el SIPAN (aquest matí no em xutava) Se m'acut un possible què vers les diferencies (així a "bote-pronto"): A priori crec que les IEG de la generalitat no té en compte els Geòtops si son en una Geozona. Així la llista dels IEG de la Generalitat hi hauria 111 Geozones que (contindrien 168 Geòtops i 46 geòtops "sueltos" .--Mafoso (Mani'm?) 16:18, 15 oct 2013 (CEST)
En concret con funcionava des de que vaig escriure l'anterior missatge. En aquell moment l'estava consultant intensivament i sembla que el vaig fer petar. En general sipan està més actualitzat que gencat, però també ho inclou tot, amb duplicitats de figures de protecció. Suposo que vols dir que hi ha geozones que tenen diferents geòtops, no? --V.Riullop (parlem-ne) 18:03, 15 oct 2013 (CEST)
Si. Exemple: GEOZONA 101 ROMEDO – CERTASCAN inclou 4 Geòtops. A la xene sols surt la Geozona (1), al SIPAN surt la Geozona i els 4 Geòtops (5). Hauré de cerca que coi és una Geozona i un Geòtop i decidir si és millor indicar geozones (indicant que inclou X geòtops) i geòtops, o posar Geòtops tot indicant els que són en una geozona... Tot resant que el SIPAN es recuperi... --Mafoso (Mani'm?) 18:19, 15 oct 2013 (CEST)
Ok, ja ho veig. Hi ha id=geolloc_101 per la geozona i id=geolloc_10101 a 10104 pels geòtops o geollocs com en diuen a sipan. Però d'aquests no donen cap informació específica. En canvi, id=geolloc_124 és un geòtop sense geozona. Tu mateix, a veure quines conclusions en treus. Hi ha una pàgina on expliquen la tipologia dels espais. Segons diuen estan inventariats i delimitats tant les geozones com els geòtops siguin aïllats o en geozona. --V.Riullop (parlem-ne) 18:56, 15 oct 2013 (CEST)

primera prova. Opinions i suggerències?--Mafoso (Mani'm?) 09:44, 16 oct 2013 (CEST)

La primera impressió és que està molt espès. He provat de simplificat el text. Per altra banda, et vaig dir 3 llistes, però si el total acaba sent menor de 200 pot servir una sola separada en 3 seccions. Sobre l'enllaç a fitxa, què és millor? Al pdf de gencat o a la fitxa de sipan? --V.Riullop (parlem-ne) 10:43, 16 oct 2013 (CEST)
He fet alguna prova més. M'inclino per l'ultima (sense explicacions i posant si hi ha geòtops inclosos), amb enllaç fitxa sipan que queda més "mona" ... Lo del mapa té un xic de nassos: t'has d'acostar "manualment" per veure-hi quelcom, i veus un àrea marcada. Pregunta: això es "transportable" a la viqui? (vull dir l'àrea com coordenades)... la segona pregunta és si es poden extreure les coordenades. Segons el codi font de la plana en "alguna banda" hi ha una taula on hi ha les dades:

function initPagina(){
           initMapa();
           inicialitzaOverlaysJSONRecursivament(jsonData);
           aplicaFiltreACapa("li_geologia", "ID='geolloc_101'");
           mostrarAmagarCapa(null,"li_geologia");
       }    

No he seguit més enllà per manca de temps i coneixements :P --Mafoso (Mani'm?) 18:24, 16 oct 2013 (CEST)
Doncs a mi m'agradava el camp de dades fisiogràfiques. Dona una idea de què es tracta, sigui la situació geogràfica o alguna característica. Probablement no tindrem quasi cap article fet per poder enllaçar i ampliar informació. He fet una nova prova reduint més el text.
El mapa és inextricable. Té tant de js que no sé veure res. Suposo que més que coordenades és una capa afegida amb el dibuix de l'àrea. Em resulta més fàcil mirar el mapa del pdf. Del 102 trec en UTM 4725000-318000, la x directament i la y restant 2000 segons l'escala. Comprovant amb el mapa de SIPAN també dóna això, més o menys, en la posició del cursor. Si ets capaç de recollir-ho en UTM ja li passaré la calculadora.
Per dibuixar àrees caldria fer-ho a OpenStreetMap. Massa feina, encara que els parcs ja hi són. --V.Riullop (parlem-ne) 19:34, 16 oct 2013 (CEST)
Si us poséssiu a dibuixar a l'OSM, compte que la font ha de ser lliure i feta totalment a partir de fonts lliures, perquè l'OSM està hostatjat en un servidor britànic i en la legislació britànica la informació no creativa té copyright, de manera que, per exemple, no es pot agafar un contorn calcant-lo d'un mapa o una foto no lliure. Vegeu en:Sweat_of_the_brow#UK_copyright_law i http://wiki.openstreetmap.org/wiki/Copyright#Proprietary_data . Caldria assegurar que els mapes de la Generalitat tinguessin una llicència compatible amb OSM per treure'n els límits de les zones protegides.--Pere prlpz (disc.) 20:46, 16 oct 2013 (CEST)

Doncs apa:Llistes segons l'ultima prova. La idea es fer-ne una per domini, per posar èmfasi en la unitat geològica i per (tot i que el programari accepti 200) no atabalar massa. Em marco el divendres de la setmana vinent com a plaç per tenir inciiats els articles: Llista d'espais d'interès geològic de Catalunya, Llista d'espais d'interès geològic del domini pirinenc de Catalunya, Llista d'espais d'interès geològic de la conca de l'Ebre de Catalunya i Llista d'espais d'interès geològic del domini Catalànide de Catalunya amb alguns exemples per fer de guia...

Vicenç les coordenades les posaré comentades a les llistes. Tinc la intenció de fer una fulla de calcul (més o menys com aquella que tinc del primer WLM) que si convé et remetré. Com que encara no entenc gaire bé con funciona això de les coordenades indica'm com vols que les posi i que hauria d'especificar per facilitar-ne la conversió.

Per altra banda: he trobat el mapa del punts geològics de l'Estat: PATRIGEO --Mafoso (Mani'm?) 11:46, 17 oct 2013 (CEST)

Les coordenades les converteixo una a una, per fer-ho en batch cal pagar (amb el que he arribat a usar la calculadora m'hauria sortit a compte). Ja em va bé si les poses ocultes en la plantilla. A lat posa la Y en metres, 7 xifres, i a lon la X amb 6 xifres: per UTM 318-4725 és lat=4725000 i lon=318000. Hauré d'esbrinar si és datum ED50 o ETRS89. --V.Riullop (parlem-ne) 14:59, 17 oct 2013 (CEST)
Tornant-hi: He trobat aquest mapa: Atles nacional-Inventari espais d'interès geològic. He vist que també hi ha els "Dominis paisatgístics" (és com li diuen als Xarxa natura 2000, PEIN i Espais Naturals de Protecció Especial). Si cliques informació sobre un dels punts del mapa et retorna unes informacions que potser son interessants: per exemple indica publicació al DOGC. També hi ha uns valors que no sé interpretar (tot i que crec que son de delimitació) Shape_Length 29757.2322201181 i Shape_Area 22673923.6069922 .--Mafoso (Mani'm?) 13:25, 18 oct 2013 (CEST)
Doncs no sé veure informació útil per les llistes, a banda de la pròpia localització. Surt l'inventari ecològic i forestal, però és una bogeria de dades intractables. Potser serà útil per les zones humides. Pels espais naturals ja em fa servei http://sima.gencat.cat/ --V.Riullop (parlem-ne) 14:07, 18 oct 2013 (CEST)

Bot

Hola Vriullop! Ja pots activar el bot a Llista de monuments de Valls. Creuràs que només per una no val la pena, però ja et dic que a Valls hi he enllaçat una cinquantena d'articles (suficient per seguir engrandint la categoria). Qui es va encarregar de fer els textos ho va fer molt bé i hi ha suc per fer pràcticament tots els articles. M'ha sorgit el dubte sobre com anomenar els articles per aquells que es diuen Edifici al carrer Major, 31, però que crec que tenen suficientment entitat per tenir article propi.--KRLS , (disc.) 17:50, 15 oct 2013 (CEST)

Fet. Per si et serveix, en algun cas el que he fet és fusionar diferents edificis en un article sobre el carrer, si hi ha un mínim d'història general del carrer i els edificis per separat no donen per un article individual. Això suposa més feina, el bot els crea individualment. Però no sembla el cas de Valls. --V.Riullop (parlem-ne) 19:07, 15 oct 2013 (CEST)
Això que comenta el Vicenç ho vaig fer jo amb el conjunt de cases del passeig del Comte d'Ègara, de Terrassa, creat també amb el bot. Ara està tot integrat dins l'article Passeig del Comte d'Ègara, que parla del passeig en general i d'aquest conjunt monumental en particular. --Enric (discussió) 11:17, 16 oct 2013 (CEST)

Llista de Tarragona (Capital)

Hola, Vicens: Gràcies per la llista de fotos afegides a Lleida (capital) durant el mes de setembre. No em va ser de gaire utilitat perquè quasi totes les que hi havia eren d'enguany. Com que n'han quedat moltes de soltes, l'any que ve tindrà més utilitat l'aplicació. Em trobo amb el cas de Tarragona (capital) on crec que la gran majoria són de l'any passat. Em podries fer la llista? Gràcies.--Isidre blanc (disc.) 23:25, 15 oct 2013 (CEST)

@Isidre blanc: Fet a Usuari:VriuBot/proves. Està preparat per treure-ho de qualsevol categoria, així que demana-ho quan ho necessitis. --V.Riullop (parlem-ne) 10:26, 16 oct 2013 (CEST)

MediaWiki:Edittools

Hola Vriullop. En la Wikipedia en malayo tienen la plantilla ms:MediaWiki:Edittools pero solo les aparece en la apariencia Monobook, en Vector no les sale. ¿Es que hay que añadir en alguna otra página un enlace a ms:MediaWiki:Edittools? Saludos y gracias. --Vivaelcelta (disc.) 18:17, 19 oct 2013 (CEST)

@Vivaelcelta: Este mensaje está combinado con un javascript detectando un id definido en MediaWiki:Edittools. La verdad es que está realmente complicado y es difícil de explicar. Aquí lo tenemos en Mediawiki:Common.js function addCharSubsetMenu y siguientes. En es.wiki está dentro de una función que no sé muy bien qué hace y que incluye es:MediaWiki:Edittools.javascript. En en.wiki lo tienen en un gadget activado por defecto en:MediaWiki:Gadget-charinsert.js. Por recomendar algo, casi que es mejor empezar de cero adaptando la versión inglesa. La alternativa rápida seria copiar las funciones de ca.wiki comprovando que los id sean equivalentes, pero ni yo mismo me atrevo a modificar nuestra configuración. --V.Riullop (parlem-ne) 19:07, 19 oct 2013 (CEST)
Ya vi yo que esto es una liada. En gallego está como en inglés. Así que les diré que lo hagan como en inglés. Muchas gracias.--Vivaelcelta (disc.) 19:36, 19 oct 2013 (CEST)

Comptador d'edicions

Bones, vriullop! Tu que segurament sempre t'assabentes de tot i que potser controles el tema... saps què passa amb les eines del Toolserver? Els comptadors d'edicions [8] i [9] no em funcionen de fa dies. He llegit això a la pàgina de discussió de l'usuari que porta les eines, però no sé si és un tema que ha de resoldre algú altre o bé si hi ha alguna alternativa. En saps res? Salut! --Judesba (digues...) 01:50, 21 oct 2013 (CEST)

@Judesba: Segons diu l'usuari, és un error de la base de dades, és a dir de la còpia interna que usa el toolserver. Per tant és un problema de manteniment del servidor i no dels scripts. Començo pel principi. El toolserver és un servidor de Wikimedia Alemanya. Fa un any ja van anunciar que deixaven d'aportar fons pel seu manteniment. El problema és que la Fundació ha apostat per un nou servidor, el wmflabs. No sé si és una qüestió estratègica o una guerra entre WMF i WM-DE. El resultat és que el toolserver de tant en tant no funciona, o bé per errors com aquest o bé per resposta lenta. Actualment hi ha moltes eines que estan migrant. Prova la nova que he trobat a wmflabs. Dóna un error, però sembla que els resultats són correctes i que només és un problema de traduccions. (No ho sé tot ni controlo res, només sóc un xafarder). --V.Riullop (parlem-ne) 09:04, 21 oct 2013 (CEST)
Moltes gràcies per les explicacions i per l'eina, Vicenç! :-) --Judesba (digues...) 14:07, 21 oct 2013 (CEST)

11:05, 21 oct 2013 (CEST)

100.000

Amb retard: Felices 100.000 contribucions !!! ... ho assolires en algun moment del dia 5 d'octubre passat. Gracies per fer-les!!!!!.--Mafoso (Mani'm?) 16:25, 21 oct 2013 (CEST)

Gràcies a tu, i a tots els altres motivadors. Si els administradors no m'haguessin esborrat 2.000 edicions hi hauria arribat abans :-) Amb el bot també acabo de superar 200.000 edicions, així que ja em sento en un estat de nirvana. La part negativa és que aviat no podré canviar el nom d'usuari :-) --V.Riullop (parlem-ne) 16:46, 21 oct 2013 (CEST)

10:35, 28 oct 2013 (CET)

11:25, 4 nov 2013 (CET)

Detall

Hola Vriullop. Un detall sobre la pàgina: finalistes de Wiki Loves Monuments 2013 Catalunya. A la primera frase i posa "ja ha decidir quin" quan hauria de ser "ja ha decidit quin"... per si li vols fer una ullada. Salut! --Solde (disc.) 13:31, 4 nov 2013 (CET)

@Solde: Gràcies per l'avís, corregit. --V.Riullop (parlem-ne) 13:37, 4 nov 2013 (CET)

Hola Vicenç! Els canvis que has fet han millorat molt el codi de Casa Milà, però em sembla que s'han perdut les comparacions que s'hi feien dos a dos de motius decoratius a la Casa Milà amb les formes que els havien inspirat. No sé com es podrien reconstruir fent un codi més net, però estic convençut que tu si. En aquest moment, les imatges tenen poc sentit, perquè barregen naps amb peres. Salutacions cordials, Jordi Roqué (Discussió) 15:05, 5 nov 2013 (CET)

Ups, no es pot anar amb presses. --V.Riullop (parlem-ne) 19:15, 5 nov 2013 (CET)

Una mica de wikilove

Ei Vicenç, enhorabona per la currada que us esteu pegant als preparatius de l'exposició Wiki Loves Barcelona. Tot i que m'hagués agradat participar-hi m'he hagut de mantenir al marge perquè m'he vist una mica desbordada últimament. De totes maneres, si us convé alguna cosa puntual i us puc ajudar només ho heu de demanar. Ànims! ESM (disc.) 09:51, 6 nov 2013 (CET)

@ESM: Els projectes col·laboratius són els més gratificants. No pel fet que treballin els altres sinó per la resposta i la motivació amb resultats que sempre sorprenen. Jo només he fet d'intermediari i animador, però gràcies. Sempre estàs a temps d'entrar-hi amb que el puguis :-) --V.Riullop (parlem-ne) 10:06, 6 nov 2013 (CET)

Llistes Espais d'interès geològic (2)

Sense voler marejar gaire: Estic treballant les llistes geològiques. Entre que un no hi entén gaire i que un dels seus forts no es la concreció he fet una prova nova canviant les dades fisio per les paraules clau de la fitxa. Crec que així perdem un poc la situació geogràfica, però reforcem els conceptes geològics. Per compensar la pèrdua geogràfica he pensat que podríem emprar el mapa de la zona que hi ha a la fitxa:

  1. A commons s'acceptaria un simple "retall" copipastejat del mapa? (en cas afirmatiu passar al punt 2)
  2. Com posar la imatge: he pensat dues opcions:
    1. inicialment la imatge de la taula podria ser la del mapa i si hi ha una foto substituir-la
    2. Incloure a la taula un camp "mapa_commons" o "mapa" amb enllaç a la imatge de commons

Que n'opines (de la prova i el mapa). Gracies--Mafoso (Mani'm?) 13:54, 22 oct 2013 (CEST)

De la prova bé. Del mapa malament. No hi ha res que faci pensar que es pugi copiar. Ja enllacem a la fitxa per trobar-lo i ja tenim moltes opcions de mapes. Estic pensant i provant d'afegir el WikiMiniAtles a les coordenades per tenir una referència ràpida (sempre que el tools funcioni bé). Per exemple com en:Grade I listed buildings in South Somerset. Només es veurà un punt però centrat i ajustat més o menys amb el valor de coord-dim. Per la delimitació ja tenim la fitxa. --V.Riullop (parlem-ne) 14:32, 22 oct 2013 (CEST)

He completat una primera carrega de dues llistes. No m'agrada gens!. Massa complicat de llegir i de "veure". Refarè posant a dimensions els geòtops inclosos. Crec que guanyarem visibilitat. --Mafoso (Mani'm?) 17:45, 23 oct 2013 (CEST)

Provat a Llista d'espais d'interès geològic de la conca de l'Ebre de Catalunya. Millora? (manca polir i completar)--Mafoso (Mani'm?) 18:20, 23 oct 2013 (CEST)
Sí, millor, les paraules clau no em donaven cap clau. El que no m'acaba de convèncer és el format llista wiki dins de la taula. Quasi que prefereixo llista xunga amb guió i br /:
- Plec quaternari de la
carretera L-904<br />
- Fractura dels Caus<br />
- Plecs de Gerb i les
terrasses de la Basella
--V.Riullop (parlem-ne) 18:45, 23 oct 2013 (CEST)

Primer bolcat assolit! ... ja tenim les tres llistes, ara manca polir i completar. Pregunta: com poso les coordenades? (les cercaré a mà): cal posar dim? i type?, quina precisió?--Mafoso (Mani'm?) 17:06, 24 oct 2013 (CEST)

Si treus les coordenades del mapa de la fitxa, doncs tal com et vaig explicar més amunt, canviant l'UTM de km a m i centrant a ull segons l'escala. Ja faré després la conversió. Per coord-type pots posar forest per geozones i landmark per geòtops. No són precisament boscos però és el més adequat per a un espai natural. Per coord-dim és la distància aproximada entre extrems en metres. És útil per treure el mapa a escala centrat en la zona que interessa, cosa que SIPAN no fa bé. Ho pots mesurar a ull segons l'escala del mapa i amb la mateixa precisió que indiqui l'escala, 1.000 o 500 metres. --V.Riullop (parlem-ne) 17:34, 24 oct 2013 (CEST)
utilitzaré el Inventari de l'atles nacional en que el centrar si que xuta. Per a Successió lacustre paleògena de Sanaüja veig aquests valors: escala: 1:125000, X:360240 Y: 4637756 . indica: Coordenades expressades en el sistema de referència ETRS89.
a la taula et posaré lat= <!-- 4637756 --> lon= <!-- 360240 --> , o bé si ho prefereixes et faig un arxiu i te'l remeto. --Mafoso (Mani'm?) 18:59, 24 oct 2013 (CEST)
Perfecte, encara que aquest mapa té l'inconvenient que no pots moure el ratolí per prendre nota ni es pot mesurar la distància. --V.Riullop (parlem-ne) 19:17, 24 oct 2013 (CEST)

EUREKA!!! Guaita tu: Miramon + El seu MMZ:Clico al lloc i em dona tota aquesta info:

Espais d'Interès Geològic
C:\Users\Administrador\AppData\Local\Temp\1\M$\SI\BDGeologia\Patrimoni\50k\UltimaVersio\Patrigeo.pol
X,Y: 336180.6, 4681544.5
Lon, Lat: 1° 0' 49.2968", 42° 16' 5.3925" (interior)
Perímetre (projecció): 20936.6 m (20.9 km)
Àrea (projecció): 13760583.9 m² (1376.1 ha)
Codi: 120
Tipus d'espai: Geozona
Categoria: Espai d'Interès Geològic
Localitat: Hortoneda - Roc de Santa - Barranc de l'Infern - Montsor
Codi de identificació de la localitat: 120
Tipus: GZ
Codi geozona: 0
Nombre de geòtops inclosos: 1
Fitxa resum: http://www20.gencat.cat/docs/dmah/Home/Ambits dactuacio/Medi natural/Sistemes dinformacio/Inventari despais dinteres geologic/Consulta de les fitxes descriptives dels EIG/documentos/43_39537.pdf
Fitxa descriptiva: http://www20.gencat.cat/docs/dmah/Home/Ambits dactuacio/Medi natural/Sistemes dinformacio/Inventari despais dinteres geologic/Consulta de les fitxes descriptives dels EIG/documentos/120_descrip.pdf
Tipus d'interès: Estructural, Estratigrafia
Àmbit fisiogràfic: Pirinenc
Era geològica: Mesozoic, Paleogen
Tipus de roca: Formacions sedimentàries d'especial rellevància
Procés geològic: Tectònica Alpina, Geomorfologia rellevant
Tipus de registre: Relacions tectònica - erosió i sedimentació

Déu n'hi do... Ara avia'm que em fem de tot això :). Per cert hi ha bastants MMZ, com ara Aquest. --Mafoso (Mani'm?) 18:45, 25 oct 2013 (CEST)

Això promet. Llàstima que les coordenades no estiguin en format decimal. Pot ser interessant l'àrea (ha) i algunes dades tècniques. No hi entenc, però mirant diferents fitxes potser tipus d'interès i era geològica: "Estructural, Estratigrafia (Mesozoic, Paleogen)". Depèn de la feina que suposi i de si encaixa en la taula de la llista. De la resta de bases, la de forests és intractable amb 4.800. La de zones humides és interessant perquè inclou els estany alpins que no són a l'inventari de zones humides, però no sé com treure la llista a partir del mapa. --V.Riullop (parlem-ne) 21:13, 27 oct 2013 (CET)
Tema treure llista: (a ulls profans d'un servidor) Quant carreges la capa es genera al directori temporal unes taules .dbf. Si en el miramon cliques una de les zones per visualitzar la informació a la finestra que s'obre hi ha una icona de "taules" (dalt esquerra) que obre aquest .dbf, t'informa de com es la taula i et permet fer varies coses (copiar-la, modificar-la, veure estructura,...). Suposo que serà tant "senzill" com importar la taula a l'excel i jugar amb ella allí (haig de "descobrir" com fer-ho).
Tema coordenades: desconec si podem aplicar una "formula directa" per traspassar de graus a decimal (per posar a l'excel) però si no amb el geolocator si poses les coord en graus et retorna en decimals a les plantilles.
El Miramon també te mapes de l'Aragó i Andorra.
Avui vaig "apretat" a la feina... A veure si a mitja tarda puc remirar-ho.--Mafoso (Mani'm?) 09:03, 28 oct 2013 (CET)
Tema dbf, vist: Informació/Obrir taula de bases de dades. Els mapes d'Andorra no he aconseguit obrir-los. --V.Riullop (parlem-ne) 09:47, 28 oct 2013 (CET)
mec ... he obert tots els dbf de geollocs i cap conté les coordenades ... suposo que estan als arxius .pol (de polígon) però desconec com es pot "obrir".

Prova amb dades miramon, Manca posar-hi coord (manualment). Opinions?.--Mafoso (Mani'm?) 18:11, 28 oct 2013 (CET)

Segon del dia: Estic força bloquejat en les llistes geològiques: no tinc gaire clar com completar-ho. Tinc un dubte "gran" vers com anomenar els possibles articles de les geozones (de fet el dubte son dos: si cal començar a fer enllaços vermells (específics d'entrada de la Geozona o Geotop) i si s'animarà (o animaré) a fer els articles. El segon es com nomenar-los). La cerca d'enllaços i imatges se m'està fent farragosa i vaig lent: trauries l'avís d'incomplert?. --Mafoso (Mani'm?) 18:49, 6 nov 2013 (CET)

Una de les màximes és que si no ho veus clar, no toquis. Si els articles no veus que els puguis crear tu mateix (suposant que un tingui temps) doncs no els demanis. L'avís d'incomplet cal treure'l tant aviat com puguis. --V.Riullop (parlem-ne) 21:25, 6 nov 2013 (CET)

Conversor ICC

Tot fent el tafaner per ICC cercant un altre cosa m'he trobat: Servei de transformació de coordenades. Serviria per substituir la teva calculadora?--Mafoso (Mani'm?) 18:05, 7 nov 2013 (CET)

Sembla que és nou, ja havia tafanejat i no ho recordo. Provant:
Resulta exacte amb ETRS89 i per ED50 amb 4/5 decimals. No sé quin mètode és més precís. --V.Riullop (parlem-ne) 18:51, 7 nov 2013 (CET)

Cims emblemàtics

Hola mestre: primera prova d'aquestos. Les coordenades estan en text ocult i UTM (sistema referencia: ETRS89/00-EGM08D595). Preguntes:

--Mafoso (Mani'm?) 13:46, 30 oct 2013 (CET)

Doncs jo posaria protecció=no. Tot hi que pugui estar en algun espai protegit, no és propòsit de la llista. A tipus estaria bé la serra, per situar-lo, però no cal la regió. Ja has acabat amb els geològics? --V.Riullop (parlem-ne) 14:01, 30 oct 2013 (CET)
Prenia aire (sóc desplaçat i no disposo del miramon)... Cal fer ajustament fi amb els geològics (wikificar, cercar articles i imatges, ...). També estic pensant que fer amb els geòtops inclosos en geozona: potser incloure'ls en apartat sota la llista dels EIG principals?, o no especificar-los?.--Mafoso (Mani'm?) 15:21, 30 oct 2013 (CET)
Doncs airejat, sempre va bé. La impressió, sense entrar a fons, és que ja està bé, no cal entrar en més detall si no està clar. --V.Riullop (parlem-ne) 16:21, 30 oct 2013 (CET)
Els geòtops inclosos si estan ben especificats (tant al creaf, com al miramon) ... el que em pot és la utilitat "immediata" ... no detecto massa interès natural.--Mafoso (Mani'm?) 16:41, 30 oct 2013 (CET)

He tafanejat un xic més he trobat aquest mapa miramon:Espais protegits estat. Tot i que hi ha una icona que diu descarregar Encara no he trobat com fer-ho perque es vegi en el lector miramon ... --Mafoso (Mani'm?) 18:41, 30 oct 2013 (CET)

Abans ho dic abans ho trobo ... Ja el tinc amb totes les capes ... Ho he aconseguit demanant que, enlloc de guardar directament, s'obrís el que es descarregava. Quant tingui un moment vigilo les taules de dades i comento.--Mafoso (Mani'm?) 18:55, 30 oct 2013 (CET)
Les dades que dóna el mapa es poden consultar a Europarc, o també en l'anuari en pdf. --V.Riullop (parlem-ne) 20:15, 30 oct 2013 (CET)
Qui em manarà no llegir-te abans ... M'he barallat un parell d'hores més per aconseguir el mapa (que ho he solucionat guardant el fitxer temporal que es descarrega ja que al guardar-lo via menú del miramon no he estat capaç).--Mafoso (Mani'm?) 13:00, 31 oct 2013 (CET)

Altra cosa: fes una ullada a Usuari:Mafoso/proves#Patrimoni_natural la taula se'm "desmarxa" i no trobo el què, Gracies--Mafoso (Mani'm?) 13:00, 31 oct 2013 (CET)

Fàcil: la plantilla Capçalera elimina la columna "protecció" però la plantilla Filera l'afegeix, encara que buida. Treu-la. Està explicat a la documentació de les plantilles, potser no queda clar. --V.Riullop (parlem-ne) 13:10, 31 oct 2013 (CET)
modificada l'explicació (no ho havia entès). Gracies--Mafoso (Mani'm?) 14:03, 31 oct 2013 (CET)

Dubte: mirant les àrees protegides Balears n'hi ha que son discontinues: un Reserva Natural en diferents localitzacions: per exemple: es Vedrà, es Vedranell i els illots de Ponent (diferents illes/illots)... En aquests casos quina coordenada indico? (al miramon hi ha diferents poligons i coordenades ... ): puc mirar d'agafar un punt mig en algun cas, però en aquest no ho tinc clar.--Mafoso (Mani'm?) 17:39, 31 oct 2013 (CET)

Pensant en com visualitzar el mapa, doncs l'illot que estigui més al mig i amb coord-dim igual a la distància d'aquest illot fins el més llunyà multiplicat per dos (diàmetre = radi x 2). Haurà de ser manual. --V.Riullop (parlem-ne) 19:57, 31 oct 2013 (CET)

Torno als Cims... a Usuari:Mafoso/proves#Patrimoni natural Tens versió quasi definitiva. Preguntetes:

  • Dubte amb nom coord: d'entrada he posat el nom de la llista però hi ha cims amb article amb nom diferent : millor posar el nom d'article de la viqui oi?
  • A type mountain hi he afegit l'alçada entre parèntesi (i arrodonida) doncs m'he fixat que en gran part dels article ho posen. Faig be?--Mafoso (Mani'm?) 18:39, 6 nov 2013 (CET)
bones mestre... Tot cercant noms de serres i serralades per posar m'he trobat un altre llista de cims: Cims FEEC per "concursar" als 100-cims ... és aprofitable?--Mafoso (Mani'm?) 13:33, 11 nov 2013 (CET)
El concepte és el mateix: "cims emblemàtics". Com diu l'ICC "considerant llur significació geogràfica, llur relleu en el món de l'excursionisme o segons llur notorietat cultural, històrica o emotiva". Com diu la FEEC "característiques per algun motiu, ja sigui pels seus trets físics, la seva història o qualsevol altre fet que en facin un cim emblemàtic". La llista dels 100 de l'ICC està preparada d'acord amb la FEEC entre d'altres. La llista de la FEEC en té 308, encara que el nom sigui "el repte dels 100". D'entrada es pot pensar que els 100 de l'ICC deuen estar inclosos en els 308 de la FEEC. Si fos així, a grans trets, doncs millor la llista ampliada de 308. Problemes: 1) 100 és una bona llista, 308 s'hauran de dividir d'alguna forma, a banda dels 17 d'Andorra i els 29 de la CatNord; 2) les fitxes de l'ICC són bones, les de la FEEC no diuen res; 3) l'ICC assigna codis, la FEEC no. Amb aquests problemes potser millor els 100 de l'ICC més els 17 d'Andorra, a no ser que hi trobis solucions. --V.Riullop (parlem-ne) 14:55, 11 nov 2013 (CET)
El repte dels 100 fa referencia al muntanyer: assolir 100 ascensions. Crec que prenen com a ref el Principat (ICC Catalunya administrativa). No tinc gaire clar com trobar les solucions (ja hi daré alguna volta)...--Mafoso (Mani'm?) 15:31, 11 nov 2013 (CET)

Safari vilafranquí

Hola, Vicenç, com anem? Ahir vaig estar a Vilafranca del Penedès i, malgrat que la llista de monuments està gairebé completada (hi va passar la Maria Rosa Ferré i ho va fotografiar gairebé tot), no me'n vaig poder estar de fer-hi fotos jo també. Per cert, que hi vaig trobar uns petits bunyolets, poca cosa. El que potser sí que s'hauria de treure de la llista són les fotos dels monuments enderrocats, ja que corresponen a fotos dels edificis actuals, no pas dels que estan fitxats. A més a més, a la descripció de cada foto no es diu pas que siguin els edificis que substitueixen als anteriors, sinó que porten el codi del monument! --Enric (discussió) 11:51, 10 nov 2013 (CET)

13:56, 11 nov 2013 (CET)

popups

Has trobat alguna explicació al que ens passa amb la càrrega de mòduls?

Per cert vaig aprofitar que tenim el nostre propi codi dels popups per a modificar una regexp per a que ens apareguen les contribucions dels usuaris anònims. No sé si ho havies vist, però és una bona raó per a diferènciar-nos. En una ocasió els vaig dir si podien afegir-ho al codi, però no em van fer cas. –Cœt · mascletà · blablabla 12:40, 12 nov 2013 (CET)

@Coet: Estan passant coses rares amb el js:
  • Els popups no funcionen amb càrrega manual. He provat de nou, ara amb la versió alemanya, i tampoc, ni amb mw.loader ni amb importScript
  • La plantilla Metacaixa ha deixat de funcionar, missatge anterior de l'Amador.
  • La pestanya "Documentació" de les plantilles ja no apareix: MediaWiki:Common.js/documentation tab.js. Bé, apareix només com anònim, cosa que em despista i no trobo explicació desprès de buidar el meu js.
--V.Riullop (parlem-ne) 13:23, 12 nov 2013 (CET)
Sí, havia vist lo de la meta caixa.
Crec que tot té relació amb el jQuery que s'està imposant, tenim moltes coses que es quedaran obsoletes, però el més estrany és el mister que no funcione mw.loader.
Ara mateix tinc un tipet al xat que vol carregar-se al BotReversor enarbolant les polítiques del MEdiawiuki i els Chapters i no sé quins altres romanços... el comentari anterior sense signar és fet per Coet (disc.contr.) 13:28, 12 nov 2013 (CET)
@Coet: Apunto una més que ha deixat de funcionar:
Comença a ser preocupant que el problema sigui només nostre. --V.Riullop (parlem-ne) 19:34, 12 nov 2013 (CET)
Jo veig un error que es repeteix incansablement a la Viquipèdia. És un dels primers mòduls que s'han de carregar que procedeix del wikibits, però també apareix a frwiki, així que no serà això. –Cœt · mascletà · blablabla 20:08, 12 nov 2013 (CET)

Categorització Igualada

Bon dia, Vicenç: Gràcies per la galeria de fotos pujades el mes de setembre a Lleida (Special:permalink/12207241) que em vas enviar. No em va ser de molta utilitat perquè em costava localitzar les fotos a la galeria de "Cultural heritage monuments in Lleida". Hauria anat bé que a sota de cada arxiu hi hagués figurat una línia amb un tros de la descripció de l'arxiu. El que sí m'ha anat molt bé és Especial:TemplateSandbox. N'he tret i en trec un gran profit (per crear categories). No sé com ho hauria fet sense aquesta aplicació.

He fet uns comentaris a la pàgina de discussió d'en Pere Usuari_Discussió:Pere_prlpz#Categoritzaci.C3.B3_Igualada sobre aquest tema. Agrairé la teva opinió.--Isidre blanc (disc.) 09:58, 13 nov 2013 (CET)

Metacaixa

My friend. Temps sense compartir marrons, oi?. Doncs, ves per on, la {{Metacaixa}} no funciona. Ho pots comprovar a la mateixa pàgina d'ús de la plantilla. L'error consisteix en que els botons sempre construeixen l'enllaç amb el text que figura al paràmetre bt1-bt9, enlloc d'agafar el ps1-ps9. Aquesta plantilla no es toca des del 2010, o sigui que deu ser alguna cosa més profunda. Ens veiem. Merci,--amador (disc.) 06:56, 12 nov 2013 (CET)

@Amadalvarez: Per no deixar-ho sense contestar: ni *** idea. Mira el missatge següent, hi ha una sèrie de javascripts que han deixat de funcionar. --V.Riullop (parlem-ne) 17:33, 17 nov 2013 (CET)

Diumenge

Hola Vriullop, com ho tens diumenge per a que et porti els dos llibres que et corresponen com a participant del Wiki Takes Mollerussa? T'ho dic perquè pesen bastant i potser no et va bé, o vas en transport públic, o no pots portar pesos… i llavors potser serà millor quedar d'alguna altra manera. Ja diràs! ESM (disc.) 22:55, 15 nov 2013 (CET)

@ESM: Ara mateix encara no sé què faré demà. La intenció és passar-m'hi encara que sigui una estoneta. El pes no és problema ja que vindria amb cotxe, però em sabria greu que ho portis per res. --V.Riullop (parlem-ne) 11:04, 16 nov 2013 (CET)

RE: Pel·lícules de França del 2013

Bones, Vriullop! Gràcies per la informació, però... com a part involucrada, perquè ho dius? I... significa això que es dóna de baixa com a usuària, o per què s'esborra aquesta informació? Salutaciions, --Judesba (digues...) 12:57, 16 nov 2013 (CET)

Bé, gràcies, Vicenç. Ja hi parlaré. No és qüestió de que marxi per discrepàncies amb un altre usuari... Gràcies novament. Salut! --Judesba (digues...) 13:33, 16 nov 2013 (CET)

WLE Illes Balears

Hola mestre: ja sé que estic començant coses abans d'acabar d'altres ... però no tinc prou temps per fer l'ajustament fi (de fet no és temps ... és disposar de la conjunció eines i temps alhora...).

A Usuari:Mafoso/proves-WLE-IB he iniciat la llista d'espais protegits balears segons les dades del miramon d'Europarc ... Si us es possible (i el bíceps femoral d'algú us ho permet) feu-hi un cop d'ull i comenten. Gracies--Mafoso (Mani'm?) 17:03, 13 nov 2013 (CET) (PD: faig avís a en Pau per si vol ficar-hi cullerada)

Em sembla bé. Comentaris menors:
Fet Fet!
  • Estaria bé una taula inicial com a Catalunya per situar-se amb les diferents figures de protecció.
iniciada. Em temo que caldrà immersió jurídica :(
  • Millor dividir per seccions per illes. D'Eivissa i Formentera només les salines és comú, els altres són d'una o de l'altra.
Els "comuns" son illots entre les dues, no tinc clar com dividir (i europarc tampoc pel que es veu). Potser posar Pitiüses?
  • Per les fitxes, millor les d'IBANAT encara que només hi ha els conjunts.
quant pugi miro...
  • El mapa en pdf d'IBANAT pot ajudar a localitzar les que falten.
pos no (tinc d'impressió que el pdf és una base cartogràfica + alguna de les capes del miramon que tinc però no pas totes) ... m'ha ajudat més el senyor Google per localitzar algun illot
  • Pels 3 de Tramuntana, el conjunt és el paratge que inclou diferents reserves. A Catalunya també passa, per exemple fixa't amb el PNT Cap de Creus i la Reserva Cap de Creus (hi vaig posar aquest nom per diferenciar-los). En el pla publicat al BOIB hi ha la zonificació de les reserves, però a diferència de les zones d'interès científic no veig que les individualitzin ni tinguin cap nom específic. Sense una fitxa clara serà difícil determinar si una foto és de la reserva o no.
--V.Riullop (parlem-ne) 18:36, 13 nov 2013 (CET)
Ups, Europarc no indica la categoria UICN en el cas de les Balears. --V.Riullop (parlem-ne) 19:06, 13 nov 2013 (CET)
comento entre línies. Inicio exploració de l'IDEIB ... per si trobo més dades.--Mafoso (Mani'm?) 12:42, 14 nov 2013 (CET)
Localitzats els d'Eivissa i Formentera, em són coneguts. Trobo a faltar les reserves marines, és estrany que no siguin a Europarc. Caldrà trobar algun codi. --V.Riullop (parlem-ne) 14:03, 14 nov 2013 (CET)
L'exploració del IDEIB em mostra que tenen les capes dels espais protegits (a l'agrupació Temàtic CAIB, dins el grup de capes: Límits 1.3.0), del catàleg de serveis OGS (WMS i WFS) m'indica aquest servidor: http://ideib.caib.es/pub_ideib/public/TEMATIC-LIMITS/MapServer/WMSServer?request=getcapabilities. Desconec si podem treure quelcom d'aquí.--Mafoso (Mani'm?) 15:38, 14 nov 2013 (CET)
Activant LIC i ZEPA, més les (i) corresponents, tens els espais Natura 2000. Alguns coincideixen (més o menys) amb les altres figures però n'hi ha d'altres que no. De totes formes els tens també al ministerio. A Catalunya tots els Natura 2000 són al PEIN i només ho he afegit com a protecció addicional, però aquí són més espais a incloure. Activant també la (i) de municipis t'ho diu, però no tots els inclosos sinó només del punt on punxis. --V.Riullop (parlem-ne) 16:20, 14 nov 2013 (CET)
Extracció manual doncs? ... Ja podrien posar-ho en llistes ( a mès la info d'aquest visor sol dona les coordendes en utm...)--Mafoso (Mani'm?) 17:25, 14 nov 2013 (CET)
En les fitxes del ministeri tens les coordenades geogràfiques en dms. El mapa pot servir per no duplicar espais amb doble figura de protecció. Un espai pot ser LIC, ZEPA, LIC+ZEPA (amb mateix codi N2000) o PNT+LIC+ZEPA (doble codi). --V.Riullop (parlem-ne) 17:32, 14 nov 2013 (CET)

Porto tota la tarda barallant-me amb servidors WMS i miramon, Al final he desistit amb el dels límits balears, però he assolit el de les arees marines del ministerio, sols per descobrir que sols n'hi ha una a la BBDD (i gallega). EL que si que he "tret" son les dades que es poden descarregar de Natura 2000 del ministerio via un conjunt d'arxius amb format .SHP (que puc obrir amb miramon ... Ja estic tractant-t'ho. de moment les Arees marines penso que les agafaré en base el web balear (no em faig amb el visor del IDEIB). --Mafoso (Mani'm?) 18:57, 15 nov 2013 (CET)

Actualitzo estat de la qüestió: En breu: estic "encallat" per motius de feina (puc fer coses "petites", però d'aquestes que requereixen "esforç"). Ara tenim la llista dels espais d'europarc a Usuari:Mafoso/proves-WLE-IB. Tinc identificats els "noms" LIC i ZEPA de Natura 2000 (en un excel) però em manca treure coordenades (tinc els arxius baixats en format shp que obre el miramon), els "noms" no són gaire coincidents amb europarc) i hauria de fer alguna que altre "investigació" per coordinar-ho (que vol el seu temps). Si puc fer-me espai miraré d'anar avançant, però fins a finals de gener el tema no pinta gaire bé.--Mafoso (Mani'm?) 15:56, 22 nov 2013 (CET)
No et preocupis, potser ha arribat el moment de parlar més d'altres coses, Kippel et al, i veure per on tirem. --V.Riullop (parlem-ne) 16:40, 22 nov 2013 (CET)

09:45, 18 nov 2013 (CET)

@SMP: Provant les notificacions amb Usuària a la signatura. --V.Riullop (parlem-ne) 21:11, 18 nov 2013 (CET)

Ui perdona, doncs sí que m'ho ha notificat. --SMP​ (+ disc. xat) 21:36, 18 nov 2013 (CET)