Usuari Discussió:Vulcano

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Vulcano/Arxiu 1 en data 28-02-2017.

KRLS (discussiócontribucions)

He modificat la redacció que vas fer a l'article Zoë Kravitz, perquè el to no crec que fos del tot adequat. Crec que tenia cert biaix lèxic que no seguia les recomanacions de Viquiprojecte:Viquidones. Per exemple, la segona frase s'usa el terme "petitona", les poques dades que s'aporten a la biografiada són la seva alçada o la seva relació sentimental (fent èmfasi que el seu estat civil sigui soltera). Sé que no ha estat en mala fe. Aquí tens els canvis que he fet.

Resposta a «Zoë Kravitz»
Lohen11 (discussiócontribucions)

Veig que darrerament estàs posant com a referències l'enllaç al mateix article en una altra Viquipèdia. Això no és possible perquè la Viquipèdia no és una font primària i per tant no pot ser una referència. En tot cas, hi has de posar les referències que ells hi posin.

Vulcano (discussiócontribucions)

Creia que posant la referència de la Wiqui de la qual la treia ja era el pal de paller i ja n'hi havia prou.@Vulcano

Resposta a «Referències a altres viquipèdies»
Lohen11 (discussiócontribucions)

Amb el teu permís, a la teva pàgina d'usuari he deixat un enllaç als més de 10.000 articles que portes creats. És una mitjana, si fa no fa, de 3 per dia. En vull deu mil més!

Vulcano (discussiócontribucions)

M'agrada molt aquesta decisió. En tenia ganes de tenir els meus arxius a mà. Moltes gracies company. Procuraré complir el teu desig. De fet estic celebrant l'aniversari de l'operació i m'han trobat perfecte. Però tinc una edat i diuen que hem tinc de portar bé perquè un entrebanc als 83 anys no és el mateix que als 25. !!De totes maneres prepareu un esmorzar amb els companys¡¡.

Resposta a «Articles creats»
MALLUS (discussiócontribucions)

Hola. He canviat el nom de l'article per a adequar-lo als criteris de transcripció de noms russos que té l'IEC. De pas, li he afegit l'interviqui a l'article en rus, per tal que pugui agafar les dades de Wikidata.

Resposta a «Liutsian Prigojin»
Buxareu (discussiócontribucions)

Per què desfàs les meves correccions, em pots explicar? ~~~~

Vulcano (discussiócontribucions)

No dec haver comprès l'afer i he cregut que no havia acabat l'arxiu. Perdona i donau per acabat a la teva manera. No he comprès el teu missatge. Tal com el deixis tu el donare per finit. @Vulcano

Buxareu (discussiócontribucions)

Molt bé, ja no sabia què pensar-ne. :-) Una abraçada.

Vulcano (discussiócontribucions)

Tranquil que procuro ser molt respectuós amb els arxius ja escrits. Precissament avui (ara) estic patint d'alló més perque hi havia un arxiu on li mancava moltissima informació i per no treure la que hi ha, estic patint d'allò més per ensamblar els paragrafs existents. Salutacions Buxareu.

Buxareu (discussiócontribucions)

Sí, no és fàcil editar a Viquipèdia.

Resposta a «Per què desfàs les meves correccions?»
Buxareu (discussiócontribucions)
Resposta a «Noms russos»
MALLUS (discussiócontribucions)

Bona tarda ! He ampliat aquest article que vas endegar, a partir de la versió en rus (de pas li he pogut posar infotaula i tot això). L'he reanomenat a Víktor Paskhàlov

Resposta a «Víktor Paskhàlov»
Llumeureka (discussiócontribucions)

Hola Vulcano,

Podries revisar les dates de naixement i defunció d'aquest violinista?

Una abraçada!


Resposta a «Luigi Pecskai»
Paucabot (discussiócontribucions)

Proposta d'esborrament de la pàgina «Aixa Guerra»

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Aixa Guerra», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.

Vulcano (discussiócontribucions)

Com que no entenc el perquè, no penso oposar-me a l'esborrament. Ara crec que hi ha arxius amb menys mèrit penjats a la nostra Viqui.@Vulcano

Paucabot (discussiócontribucions)

El perquè és perquè crec que aquest article no compleix els criteris d'admissibilitat de la casa. Les dues referències que es citen són de l'escola d'arts escèniques on treballa i del musical on ha treballat. S'haurien d'aportar referències externes a la biografiada.

Si tens més dubtes, demana'm el que faci falta. Gràcies per la teva comprensió.

Vulcano (discussiócontribucions)

L'idea de que aquesta persona podia ser important per a la Viqui la vaig treure del suplement La Republica del diari Avui, amb data 16 al 22 de febrer del 2019 Any II-núm. 39, pàgs. 38/39. Si la pots aconseguir, mira si podem fer quelcom per no esborrar-la. Mercès anticipades.@Vulcano

Paucabot (discussiócontribucions)

Si aquesta font parla significativament d'aquesta persona, pot servir per confirmar la seva admissibilitat. Que sigui en paper no hauria de ser cap problema.

Vulcano (discussiócontribucions)
Paucabot (discussiócontribucions)

Podries comentar això mateix a la proposta d'esborrat? Gràcies.

Vulcano (discussiócontribucions)
Resposta a «Proposta d'esborrat»
Paucabot (discussiócontribucions)

Hola Vulcano! Acab de trobar uns quants articles teus de músics que no duen infotaula. Si pots, els podries posar la infotaula {{Infotaula persona}} al principi de tot de l'article? Gràcies!

Vulcano (discussiócontribucions)

A mesura que els vagi trobant o aniré fent; gracies@Vulcanot

Resposta a «Infotaules a les biografies»